FRAMGÅNG I KYRKOVALETSverigedemokraterna går starkt framåt i kyrkovalet och ökar sina mandat i kyrkomötet från 4 till 7 som det just nu ser ut.

Tyvärr röstar en stor del av svenska folket för en islamisering av det svenska samhället.


I valet till de olika stiften se det också ut att bli stora framgångar med nya mandat i i de flesta stiften. För vår del i Kalmar blir det för första gången ett mandat i Växjö stift. Det är bara att gratulera Håkan Klasson från Tingsryd som nu får företräda partiet i Växjö stift.


Uppsala stift 2 (1) mandat

Linköpings stift 1 (1) mandat

Skara stift 1 (0) mandat

Strängnäs stift 2 (1) mandat

Västerås stift 0 (0) mandat

Växjö stift 1 (0) mandat

Lunds stift 3 (3) mandat

Göteborgs stift 2 (1) mandat

Karlstads stift 2 (1) mandat

Härnösands stift 1 (0) mandat

Luleå stift 0 (0) mandat

Visby stift 0 (0) mandat

Stockholms stift 2 (2) mandat


Det kanske inte verkar så märkvärdigt att öka från ett mandat till två mandat i ett stift men för den som sitter på detta mandat ökar modet med 1000 procent när han/hon får en partikamrat vid sin sida.


I Lunds stift blir Sverigedemokraterna lika stora som Kristdemokraterna! Något för Göran Hägglund att fundera på.


Barometern 


Kommentarer
Postat av: Inge Sandén

Thoralf:

Frimodig Kyrka,vad står dom för?

Någon skrev att det var bra att dom gick framåt.

Ståt vi dom nära i vår syn på kyrkan?

2009-09-21 @ 01:44:53
Postat av: BMI

Apropå kyrkan, kyrkogårdar och framtiden som väntar:http://sydsvenskan.se/malmo/article551601/Vag-av-vald-pa-kyrkogarden.html

2009-09-21 @ 06:43:29
Postat av: Thoralf A

Inge SandénFrimodig kyrka är betydligt mycket bättre än de partipolitiska nomineringsgrupperna.

2009-09-21 @ 07:34:01
URL: http://thoralf.se
Postat av: Stefan A

Går åt rätt håll iaf...ökar.

2009-09-21 @ 07:39:47
Postat av: Nalle i Växjö

Jag gjorde i alla fall vad jag kunde.Synd bara att dom fuskar i vallokalerna och inte lägger fram alla partiers valsedlar.Hur kommer SD att göra inför det STORA valet nästa år, kommer det att bli valbevakare från andra länder. Danmark och Norge kanske vill vara med och göra en insats2009-09-21 @ 08:16:55
Postat av: Linnéa

Allt bra idag? :)

2009-09-21 @ 08:32:12
URL: http://typlinnea.blogg.se/
Postat av: Thoralf A

NalleNej, del lär det inte bli. Det blir vi medlemmar som måste bosätta oss i vallokalerna den dagen och hålla ett öga på våra valsedlar.

Svårare än så är det inte!

2009-09-21 @ 08:33:20
Postat av: hummelstadskarin

Till Thoralf. Den här Linnéa, vad är det för skit? Går det inte att hålla undan sådant som inte på något vis har med saken att göra?

2009-09-21 @ 09:40:22
Postat av: LåppekålleEtt härligt folk: http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=577464

2009-09-21 @ 09:56:46
Postat av: Kalle

Man både hör och det skrivs mycket om internationella valobservatörer i som bevakar allmäna val olika länder.Hur kallar man hit dem till ett val??? Är intresserad av hur man gör för nu börjar det flyta upp alltmer valfusk i vår demokrati.2009-09-21 @ 10:54:22
Postat av: Skånepåg

@ BMI

@ MagneLäs gärna kommentarerna till BMI:s inlägg. Att åtskilliga etniska svenskar hotas dagligdags på olika sätt av invandrargäng är allom välbekant. Men när nu även de döda "hotas" på kyrkogårdarna, måtte väl i alla fall "Svensson" inse att måttet är rågat och äntligen vakna?Magne, be din Beirut (!) läsa kommentarerna på Sydsvenskan, även hon borde till slut inse hur verkligheten ser ut och att detta kommer att spridas över hela Sverige om ingenting görs!

Postat av: AWSvensson

Nu är det dags för Aftonbladet att köra reprisen apatiska flykting barn. Då friskar vi upp minnet, så att de som begriper hur man kommenterar på Aftonbladet kan få lite underlag.

"Mellan 2003 och 2006 behandlades 424 apatiska flyktingbarn i Sverige. Märkligt nog kom hela 85% av barnen kom från f.d. sovjetrepubliker som Azerbajdzjan, Kirgizistan, Uzbekistan och Kazakstan samt från Kosovo och Serbien/Montenegro i forna Jugoslavien. Det handlade framförallt om minoritetsgrupper som romer och uigurer.

Flyktingar från dessa länder ansågs inte ha asylskäl i Sverige, eftersom länderna inte längre befann sig i krig. Den enda möjligheten att få asyl var på rent humanitära grunder."

Ett antal märkliga iakttagelser kunde göras:

"1. De asylsökande barnen gick in i sitt apatiska tillstånd direkt efter det att familjerna fått avslag på sina asylansökningar.

2. De sjuka barnen blev i flertalet fall friska, så fort föräldrarna beviljats permanent uppehållstillstånd i Sverige.

3. Fenomenet uppgivenhetssyndrom bland flyktingbarn var helt okänt i länder utanför Norden (läs Sverige).

4. Det mycket stora antalet apatiska flyktingbarn.

5. Epidemin följde hela tiden samma mönster.

6. Flertalet familjer saknade identitetshandlingar, något som gjorde, att ingen visste, om de apatiska barnen var föräldrarnas biologiska barn eller ej. DNA-prover fick inte tas, eftersom det ansågs integritetskränkande."

Barnläkare spelade i sammanhanget en central roll:

"De så kallade 'snälla' grupperna i debatten, bland annat barnläkarna, vägrade se dessa omständigheter, vägrade inse, att det kanske låg en hund begraven någonstans.

När andra läkare, sociologer och vårdpersonal försökte ge en avvikande bild, förlöjligades de, förtegs eller beskrevs som invandrarhatare och rasister.

Postat av: Dille i Momåla

Det här var mycket glädjande. Hela resultatet inger hopp. Så har fp straffats av väljarna med en rejäl nedgång.Härligt att väljarna visar vad dom tycker om ett rent flumparti.I ärkestiftet fördubblades antal mandat för SD. Härligt och man känner liksom historiens vingslag.Och grattis alla valarbetare i Växjö stift, inte minst Thoralf, för nu har

SD även fått ett mandat i Växjö stift.Nu är det bara en fråga: Hur ska PK bortförklara detta.

2009-09-21 @ 11:10:23
Postat av: Skånepåg

Den vettigaste artikeln i Göteborgsposten på år och dag. Missa inte att läsa kommentarerna.Postat av: AWSvensson

Skånepåg, några kommentarer såg jag inte , men jag kan tänka scenariet att det blev för mycket av det goda, varpå möjligheten att kommentera i god PK - anda togs bort.

2009-09-21 @ 11:28:14
Postat av: Gubben o Gumman på G

AW Svensson : Frågan är om svensken går på detta

förmodligen inte.Dom apatiska flyktingbarnen retar förmodligen bara upp svensken ännu mera, media är desperata.Under i stort sett varenda artikel, nu i pressen

så har skribenterna en annan uppfattning är journalisten.Framför allt när man försöker lura folk i invandrarfrågan.Frågan är om inte svensken blivit lite mera "Polsk"

i sitt sätt att se på PK media.Kunde bara sedan lite SD folk hitta till Aftonbladet samt Expressens opositions blogg.

Vore det ju braDen dagen det är 2000 inlägg under varje "Dhimmis" artikel börjar det likna något.Fast det kanske inte finns 2000 personer i landet som röstar på SD ?Där Martteus o Dahlberg huserar, vore det bra.

Robbert Aschberg babblar på även där.(Aftonbladet)Missa inte Johanne Hilldebrands artiklar i Aftonbladet förmodligen en av Sveriges bästa journalister för dagen.Hon kan hålla sej till sanningen.Sveriges västerjounalister är Sveriges stora demokrati problem .Jaga dess på nätet till förbannelse.LÅT DOM INTE STÅ OEMOTSAGDA PÅ NÄTET.Ungdomen är Sveriges framtid dom finns på nätet.Här kan alla som vill ha ett Sverige imorgon också

och har en dator göra en insatts.

Dagens mailtips måste väl vara skadegörelsen på

SVENSKA KYRKOGÅRDAR.

2009-09-21 @ 11:32:54
Postat av: Skånepåg

@ AWSvenssonEn "liden bid" ner och till höger i artikeln finns detta:TYCK TILL Bör man få

bära niqab inom förskolan

och skolan?

Kommentarer (62)

2009-09-21 @ 11:36:15
Postat av: Gubben om Gumman på G

Nu ligger vår synpunkt på GP när kommer din64 kommentarer 11.51500st 18.00 ?Barnsligt enkelt.

2009-09-21 @ 11:52:23
Postat av: Micael Foghagen

Till er som läste min "desperata" undran i förgår om man kunde rösta på annan ort - jag lade in högsta växeln från Karlskrona och hann till min vallokal 19 25 i Kalmar. In som en furie, struntade i att gå bakom några skynken utan gjorde det öppet till valförättarnas häpna min.Kort språngmarsch till bilen där mor väntade och så högsta växeln till Öland där hon hann rösta ca 19 55.Puh! Men där satt den!

2009-09-21 @ 11:52:45
Postat av: Gubbeno Gumman på G

Artikeln om skadegörelsen i Sydsvenska går inte att kommentera gissa varför.Men har du en dator kan du maila och fråga varför man inte får kommentera denna artikel.Skall först berikare få störa friden på kyrkogårdar

för att sedan bli "skyddade av pressen"?Fortsätter idioterna på tidningarna så här så kommer det att återfinnas riktigt mörka partier

i riksdagen 2014.Tala om för tidningen att dom beter sej lika skamligt som dom som förstår SVENSKA KYRKOGÅRDAR.

2009-09-21 @ 11:58:55
Postat av: Carl

Om man misstänker oegentligheter i vallokalen, är det bara att gå dit några gånger och kolla läget. Så gjorde jag och alla röstsedlar låg framme väl synligt under hela dagen.Även rösträkningen är offentlig.

2009-09-21 @ 13:08:11
Postat av: Fru Frumperton

Jag sätter aldrig min IP adress på Aftonbladet eller någon annan svensk reklamfinansierad skitblaska. Hur bra länkarna än kan tyckas vara.

Skulle hellre aldrig förmå mig köpa AB,s eller Expressens pappersupplaga.

2009-09-21 @ 14:06:28
Postat av: Stefan K

Jag är inte medlem i Svenska kyrkan, utan gick ur den för många år sedan. Mina åsikter om religiösa personer håller jag för mig själv, jag struntade blankt i kyrkovalet, men gläds åt att Sd nådde framgångar i detta ointressanta val.Inför de viktigare valen 2010 finns det all anledning att oroas för valfusk. Det finns de som är beredda att gå långt för att hindra Sd:s vidare framgångar. Att gömma, kasta eller inte lägga ut valsedlar har visat sig förekomma både i Eu-valet och detta kyrkoval. Att detta inte kommer att ske i kommande riksdagsval är nog en stilla önskan och lita inte på att media är villiga att gräva i detta. De är ju som bekant nöjda om Sd misslyckas och sitter nog och småflinar på sina redaktioner om så blir fallet.

Odemokratiskt? Visst tusan är det så!

2009-09-21 @ 14:21:04
Postat av: Allah

Bara att det är misstanke om valfusk får mig att rugga. Trots att jag inte håller med i mkt av vad SD säger, så ska ni fan ha samma rättvisa chans att nå poster. Ni för en politik kamp som de andra partierna.Jag börjar ärligt talat bli trött på att höra alla kampanjer emot SD.Er rätt att få agera och vara, i en demokrati, undermineras med medias sätt att agera. Det är inte friskt någonstans.Den Svenska demokratin är med skadad än vad jag någonsin trott

2009-09-21 @ 14:28:17
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Dan Åke

bra resultat med tanke på att de individer som sökt arbetet att räknar röster gör det helt manuellt. det är således upp till den person som räknar vilka röster som skall ogiltigförklaras eller godkännas. det finns ingen säkerhet och kontroll att SD röster icke räknas!

Alla Sverigevänliga personer bör söka det temporära jobbet som valarbetare hos länsstyrelsen. Nu sitter bara representanter från allians och sossepartier där och de gillar ju inte valsedlar där det står andra partinamn på!

MED ANDRA ORD: DET SKER VALFUSK OCH INGEN KONTROLLERAR DETTA! valet 2010 måste ske med datasystem som har säkerhetskontroller så valfusk inte kan ske2009-09-21 @ 15:50:11
Postat av: Inge Sandén

Hoppas alla klickat på länken som alias "Ronken" tippsat om på Thoralfs inlägg "Rösta idag"

Särskilt vore det bra för "Magne"att hans kära hustru fick insyn om hur det kan gå om vi inte i tid ser faran med islams utbredning.

År 2030.Kurdo Baksis önskedröm.

I Kurdo Baksis Sverige får alla vara svenskar.

Läs och begrunda.

Orkade bara läsa 30 kommentarer,alla till SD-s fördel.

Utnämner Kurdo Baksi till årets nyttiga idiot.

2009-09-21 @ 15:58:58
Postat av: World Traveller

Thoralf, lyssna till folks kommentarer. Alla aer oroliga foer att omfattande valfusk kommer att foerekomma naesta val. Finns det ingen moejlighet att faa hit utlaendska (ej FN) oberoende valobservatoerer? Jag tycker Sverige borde ha kvalificerat sig till de laender som behoever det.

2009-09-21 @ 17:20:21
Postat av: Skånepåg

Vid förra kyrkovalet röstade 11 877 personer på Sd. I detta valet så är det preliminärt 18 582 personer.

Detta innebär en ökning med 56 %!

2009-09-21 @ 18:24:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0