FRAMGÅNG FÖDER FRAMGÅNG

Att proppen är på väg att gå ur för Sverigedemokraterna fick vi ett nytt bevis för i förra veckans kyrkoval. Under den senare tiden har jag pratat med väldigt många människor som är på gränsen till att börja rösta på oss. Dessa människor har börjat inse hur media hela tiden försöker förtala oss genom att klistra på oss diverse epitet. De har börjat genomskåda pk-media!

Nu behöver dessa människor bara en liten, liten puff i rätt riktning från oss samtidigt som de etablerade partierna fortsätter sitt hyckleri. Vänsterpartiets Lars Ohly gjorde ju igår en helomvändning när det gäller vänsterpartiets syn på EU. Först var det Miljöpartiet som ställde in sig i ledet och nu följer alltså Vänsterpartiet efter. Lars Ohly är tydligen väldigt ministerkåt!


Riksdagspartierna gräver sig allt djupare ner i mittenfåran och desto svårare lär det bli att komma upp ur denna röd, blå, gröna röra. Inte minst väljarna kommer att få det väldigt svårt att förstå skillnaden mellan dessa luddiga partier. Sverigedemokraterna däremot framstår som ett betydligt klarare alternativ för många. Idag är det väldigt många människor som ”sneglar” på Sverigedemokraterna men som ännu inte tagit det sista steget. Efter de samtal jag haft den senaste tiden så har jag förstått att många är rädda för att säga sin åsikt på vissa arbetsplatser. Men samtidigt är det många som berättar att de har uttryckt sin åsikt och fått mycket stöd och medhåll.

Känslan är att proppen är på väg ur.

 

Detta exemplifieras bra av kyrkovalet. När jag tittar på siffrorna för de olika församlingarna i Kalmar kommun så ser vi att vår valstrategi fungerat mycket väl. Hade vi bara haft mer valtidningar att dela ut hade vårt resultat varit betydligt bättre i ytterområdena. Men ökningar på 200-400 procent i en rad församlingar får vi vara nöjda med. Det bådar gott inför nästa års valrörelse.
Jag kan också konstatera att uppmaningen att gå och rösta för att minska Sverigedemokraternas valresultat misslyckades helt då valdeltagandet var lägre i många församlingar men även i församlingar med högre valdeltagande har Sverigedemokraterna gått fram kraftigt.Val till kyrkomötet.


Jag tror även att många av mina läsare är intresserade av hur det gått i andra församlingar i Kalmar Län. Här kommer en rad församlingar i Kalmar län där vi ligger över 3 procent i valresultat.Val till kyrkomötet.


Kommentarer
Postat av: Skånepåg

Välkomna till det Nya Sverige.Från SVT.

”En ambulans stals natten till söndagen i Täby nordost om Stockholm. Ambulansen hade larmats till området Gribbylund där räddningstjänsten arbetade med att släcka en lägenhetsbrand. Ambulansen lämnades obevakad en stund och när ambulanspersonalen kom tillbaka var bilen borta. En ny ambulans skickades dit, men som tur är behövde ingen köras till sjukhus från branden, enligt SOS Alarm.

På lördagsmorgonen hittade polisen ambulansen övergiven på Kaplanvägen i Täby, då fanns inga spår efter gärningsmännen.Stenkastning och fyrverkeripjäser mot räddningspersonalen och nu börjar man även att stjäla räddningsfordonen. Hur i h-e skall det här sluta?”

2009-09-27 @ 11:33:18
Postat av: Skånepåg

Rättelse:

Satte sista citationstecknet fel. Så rakt på sak kan vi ännu inte tro att SVT är!Från SVT.

”En ambulans stals natten till söndagen i Täby nordost om Stockholm. Ambulansen hade larmats till området Gribbylund där räddningstjänsten arbetade med att släcka en lägenhetsbrand. Ambulansen lämnades obevakad en stund och när ambulanspersonalen kom tillbaka var bilen borta. En ny ambulans skickades dit, men som tur är behövde ingen köras till sjukhus från branden, enligt SOS Alarm.

På lördagsmorgonen hittade polisen ambulansen övergiven på Kaplanvägen i Täby, då fanns inga spår efter gärningsmännen."Stenkastning och fyrverkeripjäser mot räddningspersonalen och nu börjar man även att stjäla räddningsfordonen. Hur i h-e skall det här sluta?

2009-09-27 @ 11:38:56
Postat av: Gubben o Gumman på G

Anna Dahlberg funderar lite på ledarsidan (nätet) i Expressen ang burka.Även artikel "Peter är en hjälte" är klart läsvärd.

Säga vad man tycker ingår inte i Anna Dahlbergs värld.Däremot går det bra med knivskärningar på akutmotagningar och allmänt berikarstök.

"When the monkeys goes bananas"Orsaken till personalens ilska finns inte heller i Annas världHon är värd ett mail valnatten 2010 lägg till henne till din mail/tacklista topp 10.Anna Dahlberg är nog defakto en av Sveriges största PK-idioter.

2009-09-27 @ 12:19:36
Postat av: Kalle

Nu har det kommit en dom i tingsrätten på att GRUNDLAGEN inte gäller alla svenskar.- Svenskar som offentligt kritiserar massinvandringen i Sverige står utanför grundlagsskyddet.Domen kommer bergis att överklagas.Länk till Fria Nyheter och tingsrättsdomen.

Postat av: Infoartinfo@malmgrenpaintings.

2009-09-27 @ 13:19:19
Postat av: Info

JAG TYCKER ATT DU SKRIVER BRA OCH VETTIGTdock, vad gäller kyrkovalet så är det nog så, att många presumtiva sd-väljare är lika ointresserade av den ena fyratusenåriga gamla öken- och stamreligionen, kristendomen, som dess efterapare i samma gamla ökenland (islamismen). Möjligen gör sig Sd en otjänst genom att flytta fokus från svensk vardag till halleluja i Livets ord.Det är dessvärre inte så, att presumtiva Sd-sympatisörer är lika obildade som Kristi brud i Knutbysekten. Eller Nacka-tjejen, som älskar Springsteen och Bindefeldt men inte har någon utbildning alls (Sahlin). Kanhända skulle Sd vinna på att tona ned sitt engagemang för Fadern, Sonen och Den Helige Anden. (Den svarta Modern, Dottern och den Heliga Hermafroditen.)Med detta vill jag inte bråka med Thoralf, som jag läst med behållning många gånger.

2009-09-27 @ 13:35:15
Postat av: Natan

Kristendomen ingår som en viktig del av vår kultur och identitetet. Därför vill ex partier att religionen bevaras. Sen kan det verka dubbelt att ett parti vill ha insyn och påverkan på religionen när det samtidigt är sekulärt. Det är en balansgång men jag förstår de bevekelsegrunder som Sd har för att engagera sig i kyrkan. Historien och arvet från tidigare generationer måste ett nationalinriktat parti se som ett fundament. Att överlämna kyrkan till enbart socialister/liberala funkar inte.

2009-09-27 @ 13:48:26
Postat av: Foland

Det kan väl inte bli annat än luddigt när sossarna inte ens i tveksamma frågor och med SD som vågmästare kommer att samarbeta med SD.

De har hållit på sådär i Karlskrona och Ronneby till väljarnas allmänna oförstående. Det var faktiskt nära ett nyval pga sossesörjan. Ett missanpassad grupp som S, V och MP borde lyftas ur både riksstad och kommunhusen.

Naturligtvis ger detta beteende alltmer röster till SD.

Läste dessutom i BLT att tobleronegänget vill tillföra en bättre Moské i Karlskrona. Valet stod mellan att bygga småhus eller större Moské och i det läget blir de, lär det bli en större Moské för vem svensk kan tänka sig inverstera i en ville granne till en moské

2009-09-27 @ 14:23:07
Postat av: Dille i Momåla

Som sagt, proppen håller på att gå ur. Detta glädjande fenomen märks alldeles särskilt väl och tydligt i Stockholm med kranskommuner. Så fick SD sin första valda plats i Stockholks Stad nu i detta kyrkoval. Det var i Farsta.PK har nog glatt sig lite för tidigt. Deras propaganda har ju gått ut på att SD går dåligt i Norrland och Stockholm och att det är omöjligt att vinna i riksdagsvalet utan röster i storstäderna.Till och med jag gick på propagandalögnen om att SD aldrig kunde växa sig stora i Stockholm. Den lögnen har ganska nyligen punkterats i någon opinionsundersökning.Helt nyligen publicerade PK en grötmyndig betraktelse enligt vilken SD var så små i Norrland. Men Gävleborg är faktiskt ett av SD:s bästa områden.

I övriga Norrland växer SD i relativa tal mycket snabbare än i övriga Sverige.För övrigt brukar SD växa med sådär 150 % varje val. Ett enda val har tillväxten varit runt 50 %.Men om allt detta gör media allt för att lägga locket på och i stället servera ett lögnaktigt hopkok till mediakonsumenterna.

2009-09-27 @ 16:15:45
Postat av: Tore

"Info"! 70-80 % av svenska befolkningen tillhör det kristna samfundet. Du menar att vi kristna skall skämmas för vår kristna tillhörighet!?

Jag tycker du skall söka dig till de som liknar din villfarelse, då du har svårt för demokratin...Angående pk media. Expressens "opinionsblogg", hade

ett ämne som handlade om Namnbyte 1, Eric Erfors 2009-09-22 kl 13:57,18

Daghemmet Regnbågen (Sateenkaari) i finska Joensuu har bytt namn till Lapptäcket (Tilkkutäkki).

Visserligen har dagiset hetat Regnbågen under 12 år, men nu hade det spridits en oro på daghemmet skulle ha att göra med regnbågsfamiljer. Daghemmet är privat och drivs enligt en kristen värdegrund.

Så har då homofobin nått sandlådenivån, skriver denne Eric Erfors (värmlänning)!

Naturligtvis var jag inte sen med att få kommentera

om att just Karlstad, en sossestyrd kommun, har ett kvarter som heter "Negern", och skall för sin "Sverigefobi" nu byta namn efter en mycket lång tids namnval.

Men sanningen är svår att höra, just hos Expressen!

Fick ett mejl som lyder följande:

"Hej, vi har tagit bort en blogg-kommentar på det här blogginlägget http://blogg.expressen.se/opinionsbloggen/entry.jsp?messid=542592

Man lever tydligen i dårarnas paradis! och som sagt: Sanningen är svår att höra!...

2009-09-27 @ 18:48:39
Postat av: Stefan K

Du har rätt Thoralf i din analys om att många inte vågar visa sina sympatier för Sd bland allmänheten. Jag kan själv erkänna att jag ibland hellre är tyst än ropar ut på min arbetsplats att jag är Sverigedemokrat. Bakgrunden är att jag blev riktigt osams med en av mina bästa vänner när vi i kompisgänget diskuterade flyktingpolitiken och han hävde ur sig att Sd är synonymt med nazism. Då ilsknade jag till och sa några väl valda ord (han är själv sosse) och det har tagit ett tag innan vi nu blivit sams. Märkbart var att många i kompisgänget visade att de delar många av Sd:s värderingar, men att de flesta röstar på moderaterna.Roligare var det för en vecka sedan när jag var på fjällvandring med en busslast bekanta och obekanta. Jag delade stuga med idel bekanta och en morgon satt jag och en äldre herre och såg på Svt:s Gomorron' när Jimmie Åkesson debatterade med Jan Helin angående annonstjafset. Vi följde debatten med tystnad och efteråt väntade jag mig få höra hur dessa "rasister" i Sd ska sättas åt, men icke...

Istället sa han att Åkesson skötte det bra och så började vi prata om Sd, invandringspolitiken och flyktingar. Det visade sig att han tänkte rösta på Sd i kommande val och hans fru övervägde detsamma, trots att hon är lärarinna i en invandrardominerad småskola (främst somaliska barn).

Det hör inte till artikeln, men nämnas ska att hon blivit bestulen på två mobiltelefoner av sina elever som är i 6-8 års åldern.

2009-09-27 @ 19:07:23
Postat av: Allah

Ifrågasätter du Islam numera i England, så blir du arresterad.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1214666/Christian-hotel-owners-hauled-court-defending-beliefs-discussion-Muslim-guest.htmlLäs vidare och bli redigt jävla rädda. Hoppas fler vaknar

2009-09-27 @ 19:53:39
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Gubben o Gumman på G

Siffrorna är mycket intressanta,bra att lägga ut dom.Man får väl förmoda att många ungdomar finns bland "röstskolkarna"Skulle den äldre generationen ha börjat tröttna på dåliga pensioner och sjukvård , samt att ungdomarna tröttnat på bostads o arbetabrist.Kan en "valknall" på runt 8% vara ett faktum nästa år.Snack på byn ,samt kyrkovalet, inte minst Synovates 5.6% ,ta det gånger 1.5 (skämmighetsfaktorn)Pekar åt det hållet.Uppriktigt sagt måste dessa valsiffror i kyrkovalet

det "glömda valet" vara en mardröm för dom etablerade partierna.Det är faktiskt dags att kasta ut Sveriges inrikes

ockupanter "Hanoi" vänstern på alla vitala platser i svenska förvaltningen .Skall bli rikitgt kul att följa dom riktigt blåsta

"rödingarna " på redaktionerna ,som står i första

försvarsledet.När grunden för deras marxistiska skrivande försvunnit, vilken pudelkör till ingen nytta.Få "kivas lite med dom"när den ena efter den andra

korkade artikeln produceras, med stigande panik när

SD stiger i väljarundersökningar.Dom andra "städar" nog för fullt i pärmar o skåp.

Då inför kommande revison.Lycka till.Sverige är ett för fint land för att förstöras i ett mångkulturellt valboskaps importande, för att

hålla en av världens få kvarvarande Sovjetdiktaturer vid liv.För något annat handlar det inte om sedan Olof Palme startade detta.2010 startar något nytt i Sverige, alla skall med,

inte bara nysvenskarna det kan väl vara reko?Vi avslutar detta långa inlägg med en annan skribents benämning på Sveriges poliskår."En vänsterkeps baserat på plan ekonomi"

2009-09-28 @ 01:07:01
Postat av: AWSvensson

Mångkulturellt så det förslå.

2009-09-28 @ 09:38:00
Postat av: AWSvensson

Mångkulturellt så det förslå, urlade i fel ruta.

Postat av: Gubben o Gumman på G

AW Svensson : Titta inte i Expressen på nätet,då

vilka som är på bild ihop med Sveriges statsminister Reinfeldt.Vilken koll på läget Släpo har.

Den teknikst kunnige kan med fördel maila denna artikel till lite redaktioner Norden o Europa.

Börja jobba SDU.Måste väl vara högexplosivt när Fredde nu är ordförande i EU.Kan svensk polis garantera säkerheten här knappast.Frågan alla bör ställa sej hur kan dessa misstänkta rånare ena dagen kan stå brevid "Sveriges" stadsminister , för att andra dagen snabbt fångas in.Det våra vänner är en högaktuell säkerhetsfråga.

På hög nivå den högsta nivån man kan komma på.Det finns ju en del trista händelser med stadsråd och "Berber" inblandade.

2009-09-28 @ 11:58:06
Postat av: Tengil

Och här kommer lite fler röster till SD. Synd bara på den gamla damen. All heder till tidningen som inte mörkar.fulldiscussion" rel="nofollow">http://gd.se/nyheter/gavle/1.1387946?articleRenderMode=articlefulldiscussion

2009-09-28 @ 12:37:08
Postat av: Skånepåg

@ TengilTack för infon. Har skickat URL till några "halvbekanta" som alltid brukar anse, att jag överdriver då jag berättat om liknande övefall.Dj-a AS!

2009-09-28 @ 13:39:46
Postat av: Peter, den förste.

Här kommer lite info om vad en del amerikaner anser om sin "smältdegel" som så ofta används som argument för överdriven invandring. "T h e P a t h

t o N a t i o n a l S u i c i d e

An Essay on Immigration and Multiculturalism": http://www.jtl.org/auster/PNS/PNS_Contents.html

Postat av: sunglasses for glasses

I recently came across your article and have been reading along. I want to express my admiration of your writing skill and ability to make readers read from the beginning to the end. I would like to read newer posts and to share my thoughts with you.6.Thank you for this article. That’s all I can say. You most definitely have made this blog into something special. You clearly know what you are doing, you’ve covered so many bases.Thanks!

2011-09-10 @ 08:45:56
URL: http://www.worstsunglassesbrand.com
Postat av: Moncler Jackets Sale

Thank you for your article!

2011-10-08 @ 05:23:46
URL: http://www.usbestmoncler.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0