DET RÄCKER INTE MED ATT BARA TITTA

DETTA ÄR MITT INLÄGG NUMMER 1 000 PÅ BLOGGEN!!!!! DET FIRAR JAG IKVÄLL!


 

Folkpartiets oppositionsråd i Kalmar, Inger Hilmansson har tydligen fått en aha-upplevelse om man skall tro följande inlägg på hennes blogg.


”Jag fick även idag en ögonblicksbild av Mönsterås socialförvaltning som ett mönsterexempel när det gäller socialt bistånd. De räknade med att kunna behålla sin service med ett positivt resultat även i lågkonjunktur. Och de har inte, som man kan befara, ökade bakslag i utanförskap på längre sikt.
Det är otroligt viktigt att vi tittar på hur andra kommuner gör, och ibland behöver vi inte gå längre än till grannkommunen.”

Nu räcker det givetvis inte med att bara ”titta på hur andra kommuner gör”. Det allra viktigaste är att analysera varför det ser så annorlunda ut i en grannkommun till Kalmar. Anledningen till hennes inlägg på bloggen är antagligen den budgetuppföljning i Kalmar kommun som pekar på ett underskott med hela -23,5 miljoner kronor för socialförvaltningen. En stor del av detta underskott kan härledas till ökade kostnader för ekonomiskt bistånd (socialbidrag).


För att hjälpa Inger Hilmansson med analysen av dessa siffror har jag granskat en av de stora orsakerna till de skillnader som råder mellan Kalmar kommun och Mönsterås kommun. Lågkonjunkturen har drabbat alla kommuner i vår landsända på i stort sett samma sätt. Får vi tro vårt kommunalråd Johan Persson (s) har Kalmar klarat sig mycket bättre än de flesta kommuner så det kan således inte skyllas på lågkonjunkturen att utvecklingen blivit så dramatisk i just Kalmar när det gäller ekonomiskt bistånd. Nu är det givetvis svårt att få fram siffror för 2008 och 2009, så jag har använt mig av statistik för åren 2002 – 2007 i min analys.


Så här ser utvecklingen ut när det gäller ekonomiskt bistånd till personer födda utrikes i de båda kommunerna.

Mönsterås har sänkt sina kostnader för ekonomiskt bistånd till denna grupp till ca 1,5 miljoner kronor men i Kalmar har den istället ökat till ca 30 miljoner kronor.

Det märkliga är att utvecklingen gått precis i motsatt riktning i Kalmar trots att vi upplevt en mycket positiv konjunkturutveckling med bland annat IKEA-etableringen under dessa år. Mönsterås har sänkt sina kostnader för ekonomiskt bistånd till personer födda utrikes drastiskt under denna period medan Kalmar har en ökning på ca 30 procent. Varför?


Jo, förklaringen kommer när vi studerar följande diagram.
Som var och en kan se har Mönsterås haft en mycket begränsad mottagning av ”flyktingar” och detta avspeglas givetvis i kostnaderna för ekonomiskt bistånd. Under dessa 6 år har Mönsterås tagit emot mindre än 30 personer.

Kalmar kommun har däremot tagit emot mer än 500 personer under samma tidperiod.

Man behöver inte vara raketforskare för att se sambanden mellan dessa diagram, det räcker gott med sunt bondförnuft.


Problemet är att när Inger Hilmansson och andra politiskt korrekta politiker får se diagram av den här typen så blundar de och vägrar acceptera dessa siffror.  Det är analyser som inte går att ”lita” på då de inte är gjorda av expertis som är köpt av det politiska etablissemanget. Sunt bondförnuft duger inte åt dessa politiker.


Inger Hilmansson och andra politiker! Det räcker således inte med att bara ”titta på hur andra kommuner gör” utan de krävs också handling. Vill Inger Hilmansson och andra politikerna minska kostnaderna för ekonomiskt bistånd kan de börja med att säga upp avtalet med Migrationsverket som idag innebär att Kalmar kommunskall ta emot 175 "flyktingar" varje år, då kan även Kalmar bli ett mönsterexempel.
Men som oftast när det gäller dessa politiskt korrekta politiker är det väldigt långt från ord till handling när det gäller den misslyckade invandringspolitiken.  


Kommentarer
Postat av: Micael Foghagen

Grattis Thoralf!Som jag har sagt förut, vid ett av dessa inlägg från dig gick jag från nyfiken/tveksam till övertygad/troeende.Jag är INTE ensam om det.

Så tack, ha en riktigt skön kväll och ta åt dig!

Det är du värd!

2009-09-18 @ 20:26:44
Postat av: Gubben o Gumman på G

Statistiken talar sitt tydliga språk.

Socialdemokrater/kommunister har ju i 30 år impoterat valboskap.Vänsterjournalister har medvetet tagit kontrollen över media ,även skolväseendet är drabbat av dessa.60% av Socialdemokraternas röster kommer ifrån berikarna ,således är man etniskt ett 12% parti.Lägg sedan till Mona Sahlin som är så illa omtyckt att livakter behövs.Här återfinns dom riktiga rasisterna (instängda invandrakvinnor tex,här återfinns dom riktiga landsförädarna ,som plundrar socialförsäkringssystemet.Man stjäl helt enkelt premieinbetalarnas pengar ,och delar ut dom till människor från andra länder.Sverige är omgjord till hela världens socialbyrå.Socialismen har inte fungerat i något land bara slutat i elände o ekonomisk ruin.Detta är otroligt fult mot nationen ,"arbetargrabarna" bor i herrgårdar för 12 miljoner el på Stensö tex i Kalmar.Mona festar med Bindefeldt på Mallis.Vad dessa sysslar med för att behålla makten, se bara på Norrliden strand i Kalmar tex,är väl ganska klart.Grundproblemet är att Svensson inte ifrågasätter

57% skattetryck tex.Vad får Svensson för det ett totalt kaputt försvar,

poliskår, samt en djävla massa invandrare.Det är för f-n inte riktigt klokt.Man är nöjd med bingolotto ,roteavdrag o billig Tysköl.Borgeliga politiker förstår mycket väl sambanden i tex socialförvaltingens underskott,men värdesätter sin status, samt arvoden mera än tex kommunen el landet.Svensken är i gemen ointresserad av politik ,se bara i dagens Barometer där annonserar Folkpartiet efter nya politiker.Den långa fredstiden landet har haft, har dessvärre gett möjlighet för kommunisterna att knarka ned svensken med trygghetsknark.Många människor förstår inte hur illa det är trots att Sverige brinner varje natt.Standarden på många politiker är låg.Det blir därefter sett ut kommun/nationsperspektiv.Många stolpskott tar chansen till arvoden o glansen.Det viktiga är att göra en bra valrörelse och att i första hand nå 4% förmodligen så landar man på runt 7%.Denna demokratiska diktatur vänder man inte på i en kvickrot.Glöm inte bort att Fremskrittspartiet fick 6.3 %

första gången det begavs sej.

Ligger idag på ca 23%Nu kör vi hårt ,så att dom etablerade partierna drabbas av ofrivilliga tarmrörelser på valnatten om ett år.366 dagar kvar till valet.Detta valet handlar inte om SD i första hand utan om nationen Sverige.Vaknar inte Svensson nu så vaknar han aldrig.

Då är det på sikt slut med Sverige.Isåfall skall varenda jävla blad, om vikingar rivas ur alla böcker i hela landet.

2009-09-18 @ 20:45:39
Postat av: Allah

Grattis

2009-09-18 @ 20:53:46
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Fredrik

Grattis och måste säga att bättre blogg finns nog inte ute i det politiska Sverige.Klart vi kommer in i riksdagen nu !:-)När man ens inte kan sluta med tjyveriet på diplomat nivå?Låt eran svenska moral gå till valurnorna 2010 och gör det rätta för ert land !

Postat av: HenrikP.

Respekt Thoralf! och Grattis!

Du gör ett kanonjobb och det borde resultera i riksdagsarbete för din del.Mvh Henrik

2009-09-18 @ 21:39:31
Postat av: Ture F.

När jag ser bilden på Inger H., så framstår hon som enfalden själv genom blotta uppenbarelsen. Denna egenskap tycks höra hemma hos de flesta fp-kvinnorna som Cecilia Wikström i Uppsala. Skall man dra slutsatsen av Ingers intention om att man skall "titta" på hur man gör i andra kommuner, så finns det bara ett recept. Stoppa invandringen nu!!!!!!!! Säg upp alla avtal! Ganska så enkelt egentligen - om man nu tänker efter, eller är det bara enfalden med hyckleriet som gäller för Inger & Co???I övrigt Thoralf, tack för en bra blogg och grattis!

2009-09-18 @ 21:49:08
Postat av: William Fergusson

Det är av avgörande vikt för den ekonomiska utvecklingen att invandringen inte hamnar för lågt. Alltför många flyttar tillbaka efter några år. Nu när de sista 40-talisterna går i pension och sakta glider in i ålderdomens skröplighet behövs fler anställda inom vård och omsorg.

Förstår ni inte att er inställning riskerar att skapa fullständig kaos för en stor del av sveriges befolkning?!

Den demografiska profilen på befolknigen skriker efter unga män och kvinnor från överbefolkade länder att flytta hit lyfta produktiviteteten till höjder som placerar Sverige som nr i i välfärdsligan igen!

2009-09-18 @ 22:33:15
Postat av: Per Petersson

Grattis till 1000 inlägg,ser med glädje fram mot nästa 1000. Kör hårt Thoralf.

2009-09-18 @ 22:49:40
Postat av: Skånepåg

Grattis Thoralf, du betyder oerhört mycket för Sd med din "grävande" blogg.Det kommande året fram till riksdagsvalet nästa höst, kommer att präglas av all tänkbart och otänkbart dj-skap mot Sd från olika politiska grupperingar och masssmedia. Kommer antagligen att bli jobbigt för dig och andra officiella representanter inom Sd. Jag håller tummarna att allt skall gå vägen och att ni även skall klara av den här "stormen"!

2009-09-18 @ 22:56:36
Postat av: natasha

Thoralf, vi i familjen gratulerar! Du gör ett fantastiskt bra arbete och din blogg är den bästa. Vi, precis som Per Petersson, ser fram mot dina nästa 1000 inlägg!

2009-09-18 @ 23:29:27
Postat av: Peter, den förste.

@William Fergusson, du skriver följande:1a) Det är av avgörande vikt för den ekonomiska utvecklingen att invandringen inte hamnar för lågt.

Svar: Vilka vetenskapliga utredningar bygger du detta påstående på?1b) Alltför många flyttar tillbaka efter några år.

Svar: Du har nog missuppfattat det hela; Det skall vara "allt för många semestrar i de länder de flytt ifrån"!2) Nu när de sista 40-talisterna går i pension och sakta glider in i ålderdomens skröplighet behövs fler anställda inom vård och omsorg.

Svar: Måhända är det så, och då är det ju lägligt att några utav de 100 000 tusentals arbetslösa vi har i landet kan få ett jobb!3) Förstår ni inte att er inställning riskerar att skapa fullständig kaos för en stor del av sveriges befolkning?!

Svar: Vilka vetenskapliga utredningar bygger du detta påstående på?4a) Den demografiska profilen på befolknigen skriker efter unga män och kvinnor från överbefolkade länder...

Svar: Varför från överbefolkade länder? Är de speciellt lämpade på något sätt?4b) ...att flytta hit lyfta produktiviteteten till höjder som placerar Sverige som nr i i välfärdsligan igen!

Svar: Om du tror att människor med ett ursprung i en handels och jordbrukskultur kommer att kunna lyfta produktiviteteten till höjder som placerar Sverige som nr 1 i välfärdsligan igen; Då har du inte läst ekonomisk historia på universitet, vilket är något förvånande, då jag trodde många kommunister var intresserade utav sådant."You talk the talk, but you don't walk the walk" så upp till bevis!P.S. Grattis Thoralf till ditt 1 000:e inlägg!

2009-09-18 @ 23:33:36
Postat av: Skeåning

SD klarar av att rida ut stormen, det bara sporrar en ytterliggare. Tändvätska gör ju att man brinner extra så att säga! =)

Grattis till en mycket bra blogg Thoralf!

2009-09-18 @ 23:44:10
Postat av: Skånepåg

@ William FergussonDet finns ingen i Sverige som heter William Fergusson utan detta är en sagofigur, som berättar sagor om den multikulturella "välsignelsen". Att använda ett fejkat namn och inte en ren pseudonym, ger ingen imponeringsfaktor på den här bloggen.Enligt Riksdagens Utredningstjänst Diarienummer 2009:1262 som kom i veckan, så är "den verkliga arbetslösheten" i Sverige nu 1 278 000 personer. D.v.s. personer i arbetsför ålder som står utanför arbetsmarknaden.Genom påståendet "Förstår ni inte att er inställning riskerar att skapa fullständig kaos för en stor del av Sveriges befolkning?" så visar denna sagofigur att han inte har den minsta aning om vad han pratar om.Vi har redan nu ett kaos i Sverige genom den nu pågående massinvandringspolitiken.

- En massarbetslöshet som aldrig förr i landet. Vad skall vi göra med de 1 278 000 personer som redan nu är arbetslösa. Detta är oväsentligt enligt sagofiguren och Sverige skall importera ännu fler.

- Våldtäkter i en omfattning som aldrig skett tidigare landet. Anmälda våldtäkter har tiodubblats i takt med massinvandringen. Gruppvåldtäkter är ett nytt fenomen i det svenska samhället.

- Var och varannan dag sätter man eld på skolor och andra byggnader i företrädesvis i invandrartäta områden.

- Angrepp mot räddningstjänst, ambulans och polis är ett nytt multikulturellt fenomen.

- Inte i modern tid har så många lämnat skolan med underkända betyg. Detta till övervägande delen i de invandrartäta områdena. Tusentals av sagofigurens pensionsräddare skolkar från skolan utan att samhället tycks kunna ingripa.

- Hela samhällsapparaten går på knäna, med indragningar inom snart sett alla områden. Sagofiguren och hans gelikar tror med stor sannolikhet att pengar växer på träd och begriper inte att masinvandringen slukar de medel är orsaken till detta.

- Klientelet i våra fängelser talar sitt tydliga språk (!).

- Överfall och personrån mot äldre tenderar att hela tiden öka och utföres till stor del av s.k. ungdomsgäng (läs invandrargäng).

- O.s.v. Listan kan göras mycket mycket längre!

2009-09-18 @ 23:49:40
Postat av: Skeåning

Förstår inte varför vi ska bedriva massinvandring av den omfattningen Sverige gör idag med förödande konsekvenser av anledningen att vi behöver fler i vården. Det torde vara bättre att i det skedet bedriva arbetskraftsinvandring av den sort som vi t ex gjorde framgångsrikt på 70-talet. Sedan är det en väldigt kortsiktig lösning, faktum är att de människor man importerar också blir gammla.

2009-09-18 @ 23:56:24
Postat av: Skånepåg

@ Skeåning"Sedan är det en väldigt kortsiktig lösning, faktum är att de människor man importerar också blir gammla."Precis och detta är endast en variant av ett pyramidspel, och vi vet alla hur dessa slutar!

2009-09-18 @ 23:59:32
Postat av: OT

Så här i kyrkovalstider kan det ju vara intressant vad en kristen har att säga om SD informationsblad:http://gluefox.blogspot.com/2009/09/egnas-barn-och-andras-barn.html

Postat av: Peter, den förste.

Geert Wilders senaste tal: "It is over. This government has run aground, like an old car that got stuck in loose sand. It still squeaks a little, it cracks. Anyone can see that the little creature will never move one meter again. The battery is dead. It’s all over...": Se: http://europenews.dk/en/node/26360Alltså likadant här som där.

2009-09-19 @ 00:19:19
URL: http://europenews.dk/en/node/2636
Postat av: s-e karlsson

" Skeåning" , precis rätt min undran är också hur många av de som kommer hit går direkt in i det sociala systemet dvs de får pension direkt ! Här i " min" kommun har man varit tvungen att dra in på tjänster inom hemhjälp och äldrevård , så talet om att det behövs invandrare till vården är bara floskler , ändå pumpar man in folk genom den så kallade arbetskraftsinvandringen ! Att man inte ser skogen bakom träden det förstår inte jag !

Morronhälsningar S-E Karlsson .

2009-09-19 @ 05:40:13
Postat av: mullis

Jag önskar vi hade en Thoralf i min hemkommun, alltid lika intressant att läsa,

tack

2009-09-19 @ 08:09:51
Postat av: Martina

gillar denna bloggen starkt. går de bra om jag länkar den i min blogg?

2009-09-19 @ 08:23:55
URL: http://martina86.blogg.se/
Postat av: Fredrik

Detta får man ju inte missa ! Vilket dårskap!!

Ska bli intressant o se om PKmedia rappoterar om detta på bästa sändningstid. Så roligt att man kan skratta lite för i veckan har man försökt koppla SD till nazister men en sak är säker är att SD skulle aldrig slå sina påsar ihop med en tokig muslim. SD kan skratta hela vägen till banken så att säga. Så jävla härligt att dessa muslimer får bekänna färg.Och dessa lever på våra skattepengar va? Sanslöst! Läs dom andra länkarna som finns i länken. Muslimer har krav på oss svenskar !Jag har också ett krav: Åk härifrån !!

Postat av: William S Fergusson

En väldigt hög andel av flyktingarna är högutbildade. Det är ett problem att vi inte tillåter dem utnyttja sin fulla kompetens. Andelen jordbrukare som flyttar hit är nästan obefintlig.Om holland kan härbärgera 15 miljoner på en yta som Småland kan Sverige ta emot runt 1 milj per år. Varje invandrare som jobbar skapar efterfrågan. Även en invandrare som inte jobbar skapar en viss fterfrågan. Efterfrågan skapar jobb. Personer som som förlorat allt har ett tort behova att kompensera och anstränger sig mer än en "folkhemssvenne".

Vad är det som är så hemskt med en invandrarkultur som exempelvis USA? Storbrittanniens historia är också ett tydligt exempel på invandringens positiva påverkan på kulturens och ekonomins utveckling. Vi kan dock inte välja invandrare uten måste göra oss attraktiva för invandring.Jag håller dock med om att pseudonymer inte imponerar.

2009-09-19 @ 09:22:53
Postat av: Allah

Sorry om jag viker av lite från ämnet och promotar ett eget inlägg. Men inlägget är viktigt, och visar på hur illa det är i England numera. Det som sker där nu, kommer snart visa sig här.http://allahuakbar.se/wordpress/?p=11362009-09-19 @ 09:47:20
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Massey F Fergusson

Bry er inte om min bror ,han blir alltid sådär när han tankat skogsstjärnan.Obs Signaturen är fejkadPs han skall snart rulla till Holland för gott med sin SSU nalle.

2009-09-19 @ 09:58:10
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

William S Fergusson. Läs vad Sveriges främste forskare på invandring skriver. Professor Jan Ekberg vid Växjö universitet. Förresten en gammal lärare till mig. Tycker du skall åka till ett universitet och framlägga dina teorier. Tror inte du får någon tjänst.

2009-09-19 @ 10:03:25
Postat av: Skånepåg

Om jag inte minns fel hade Kurt Lundgren synnerligen kloka synpunkter på denna mycket märkliga, av socialdemokraterna inrättade, arbetsfria inkomst för vissa utvalda partitrogna "kulturarbetare"!Budgeten: Konstnärslön tas bortRegeringen tar bort den livslånga inkomstgaranti på 214.000 kr om året som särskilt utvalda kulturarbetare kan få, skriver Svenska Dagbladet.Inkomstgarantin har funnits i 30 år kan ges till kulturarbetare som bedöms som särskilt betydelsefulla för svenskt kulturliv. Egna inkomster räknas av från maxbeloppet. Bland de 157 kulturarbetare som i dag omfattas av garantin finns författaren Jan Myrdal, filmmakaren Maj Wechselmann och konstnären Lena Cronqvist.Dessa behåller sin inkomstgaranti, men inga nya namn kommer till från 2010.Beträffande William S Fergusson (observera det nytillkomna "S") är nog detta en av de naivaste och mest verklighetsfrånvarande kommentatorer som någonsin förkommit på denna blogg!

2009-09-19 @ 10:06:33
Postat av: Fredrik

Tittat på länken ovan! Knyter sig i magen och en ilska över hur dessa vedervärdiga varelser har tagit skiten från deras kultur och förpestar tillvaron för vanliga fotbolls och ölälskande engelsmän och kvinnor.Är en skam för Europa att vi låter dessa härja fritt ! Ett land som slog mot hitlers dårskap skall åter igen få kämpa imot vansinne och vidrigheter bara för att man är generös.Visst är mångkulturen härlig. Dessa kamelryttare har då kommit med flyktingstatus o dyligt sen visar det sig att dom är vad dom är ! Förvånad någon!? Jag sover gott om natten om dessa skulle förpassas till medeltiden där dom hör hemma!Detta fenomen är här inom några år och då står vi där med byxorna nere!Rösta rätt 2010 och få stop på vansinnet från dessa kulturer.Sen tror jag Aftonbladet och övrig PK media skall öppna ögonen istället för att titta med det 3 ögat som man brukar säga för det blir jävligt mörk och instängt när man sitter på röven hela tiden.Trevlig helg nu och ut i svenska höstsolen med en kopp kaffe och ta er en funderare på hur ni vill att Sveriges framtid ska se ut.

2009-09-19 @ 10:06:37
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

De mest ivriga i Kalmar kommunfullmäktige för att ta emot kulturberikare är Folkpartisterna. Sen skriver Inger H detta. Ja, vad skall man säga?

2009-09-19 @ 10:07:26
Postat av: Putte

@William S Fergusson"En väldigt hög andel av flyktingarna är högutbildade. Det är ett problem att vi inte tillåter dem utnyttja sin fulla kompetens. Andelen jordbrukare som flyttar hit är nästan obefintlig."Vilket utstuderat skitsnack. Du gillar tydligen att sprida myter. Jag har ett jobb där jag dagligen kommer i kontakt med så kallade flyktingar och andelen högutbildade kan man räkna på ena handens tumme. Andelen analfabeter överstiger andelen högutbildade med hästlängder i kubik, så sluta sprida myter och ta reda på fakta innan ditt nästa inlägg.

2009-09-19 @ 10:12:42
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Jag tycker vi skall starta en insamling till Mr Fergosson så han har råd att flytta till ett invandratätt område,för i något sådant bor han inte i, kan jag sätta en hel del på.

2009-09-19 @ 10:24:00
Postat av: Allah

Lars Rosén

Han kan få min lägenhet i Norrliden. Byter den så gärna mot ngt bättre =)Igår kväll lackade jag till här. Ett gäng snorungar, skickade iväg sten på min hund och mig. Det är inte första gången. För 2 veckor sedan fick vi en nyårsraket efter oss.I dagarna hade dessa människor med rolig mössa på huvudet möte här ute, om att förbjuda rastning av hundar. De finner det olämpligt med hundar så nära dom.HAHAHA VA!!!!!

2009-09-19 @ 10:29:51
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Skånepåg

Upplopp i Falkenberg.De av William S Fergusson så omhuldade inflyttade högutbildade invandrarna har på nytt visat sin potential. Genom sin pragmatiska inställning till vardagslivet, har man i går kväll i Falkenberg visat sina kunskaper både inom det pyrotekniska och det kinetiska området. Det första genom div. småbränder och ett försök att sätta fyr på en byggnad. Det senare genom att visa sina kunskaper beträffande rörelsenergins verkan genom att angripa och kasta sten på ordningsmakten.William S Fergusson måste känna sig lycklig som får läsa om detta och hur dessa unga och friska (?) ungdomar på ett markant sätt bidrar till att Sverige på nytt hamnar i välfärdsligans topp!

Postat av: Skånepåg

Stor festsamling i morgon på Sergels Torg i Stockholm för muslimer, oikofober och diverse galenpannor. Israel- och judehatet kommer med stor sannolikhet att blomma utan minsta hämningar och slå ut i fullt "höstglöd"!”Ramadan närmar sig sitt slut och i Stockholm ska det firas med en speciell Al-Qudsdag, ursprungligen instiftad av Ayatollah Khomeini för att uppmuntra judehat över hela världen. En samlingspunkt inte bara för radikala muslimer, även NAZZZISTER är välkomna säger arrangören Mohamed Omar.”Att även NAZZZISTER är välkomna säger allt om de som är representanter för islam och vad denna ”kärleksfulla religion” innebär och har för syften!P.S. Glöm inte kyrkovalet i morgon. Din röst på Sd har antaglige större betydelse än du tror som en markering inför nästa års riksdagsval.

Postat av: Allah

Skånepåg

Även nazister uppmanar att "nationalister" dyker upp. Det promotas stenhårt i nazzekretsar detta mötet. Det kommer nog vara ganska sött att se muslimer och nazister sprida sitt judehat. Män i bruna skjortor, män i klänning och roliga hattar. Man skulle ju kunna tro att det är en maskerad. Eller en ironisk inspelning av killinggänget.Men tyvärr =/Nationell.nu och andra

2009-09-19 @ 13:37:24
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Markus Ketolainen

Vill bara säga att du har en utmärkt blogg Thoralf.H. Markus Ketolainen, SD Haninge

2009-09-19 @ 15:27:35
URL: http://markusketolainen.wordpress.com/
Postat av: Nissolf

En liten hälsning från nårr.

Postat av: Dille i Momåla

Någon som har en länk till den sida i xpressen där Åkesson chattar med läsarna?

2009-09-19 @ 18:48:59
Postat av: Malin R

Känner Inger H. från vårdsvängen.Hon kommer ALDRIG att föra ett vettigt resonemang utifrån dina siffror Thoralf.Enligt henne är invandring,och helst en monumentalt stor sådan ,en Guds välsignelse.Inga kommunala utgifter ex. i form av socialbidrag kan bli för stora för gruppen av nysvenskar.Att sedan Inger H. i tid och otid skriker om kostnader i övrigt för kommunen är värt att notera.Kostnadskranen för invandring och flyktingmottagande ska alltid vara påvriden för fullt.Räcker inte det så får vi öppna en kran till.Så resonerar folkpartiet i Kalmar.

2009-09-19 @ 19:41:39
Postat av: Thoralf A

Markus KetolainenBra att du bloggar och att du gör det under ditt namn och inte anonymt. Det stärker dina ord!

Kör hårt!

2009-09-19 @ 20:00:12
URL: http://thoralf.se
Postat av: Micael Foghagen

Måste med kort varsel åka till annan ort i morgon. Någon som vet om man kan rösta i annan stad? Jo röstkort och leg medtages...

2009-09-19 @ 20:42:12
Postat av: I

2009-09-19 @ 21:40:24
Postat av: Inge Sandén

Dille i Momåla.

Vet inte om detta blir till någon hjälp.

Har du bland dina favoriter bloggen Varjager´s Weblog,annar går det nog bra att goggla på det namnet.

Om man bläddrar till den 17 sept finns där en helbild på Jimmie Åkesson och så står det klicka på länken med rött.

Så kommer sidan upp.Mest bra kommentarer.

2009-09-19 @ 21:51:52
Postat av: Micael Foghagen

Lägger om mina resplaner istället, åker i ottan så hinner jag vad jag ska och är hemma i god tid till 20 00. Varje röst är viktig och vi är två i bilen...Nu ska jag inte vara offtopic merGod Kväll och glöm inte rösta i morgon ( om ni inte redan gjort det förstås)2009-09-19 @ 21:52:18
Postat av: Fröken Sverige

GRATTIS! Och tack för en utmärkt blogg!Mvh/FS

2009-09-19 @ 22:37:21
URL: http://www.imittsverige.blogspot.com
Postat av: Dan åke

varför,varför,varför agerar politsikt korrekta politiker som de gör? är de helt indoktrinerade,fega,hatiska mot sitt egna land och mot svenskar? har arabländerna eller EU, eller bilderberggruppen köpt Svenska politiker i de sju partierna eller vad är det som pågår? Hoppas verkligen folket vaknar upp och stödjer SD på alla sätt. såg youtube klipp på www.politisktinkorrekt.wordpress.com där polisen i Birminghamn springer för sina liv när utlänningar är i majoritet!

2009-09-19 @ 23:43:52
Postat av: William Saga Fergusson

"Läs vad Sveriges främste forskare på invandring skriver. Professor Jan Ekberg vid Växjö universitet. Förresten en gammal lärare till mig."

Jaha, vilken är poängen med vad denne professor skrivit. Tror inte du kan redogöra för det. Dessutom är det inget argument att bara kunna namnet på en professor."Jag har ett jobb där jag dagligen kommer i kontakt med så kallade flyktingar och andelen högutbildade kan man räkna på ena handens tumme. Andelen analfabeter överstiger andelen högutbildade med hästlängder i kubik, så sluta sprida myter och ta reda på fakta innan ditt nästa inlägg."

Att andelen analfabeter överstiger andelen högutbildade med hästlängder kubik är naturligtvis ett helt falskt påstående och motsäger per definition inte, om det nu råkade vara sant (vilket det inte är), mitt påstående att andelen högutbildade bland flyktingarna är väldigt hög.

2009-09-20 @ 20:33:23
Postat av: Allah

William Saga Fergusson

De flesta flyktingar kommer från länder med islam som guideline för livet

Se vad en imam själv säger om sina egna folk Han erkänner att muslimer är lågutbildade och lata. Är denne iman nu rasist eller nazist?

http://allahuakbar.se/wordpress/?p=990

2009-09-20 @ 22:00:54
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: WSF

Nej mr allah,

Andelen lata och lågutbildade muslimer säger inget om svenska flyktingars d:o. Huruvida en viss imam är rasist eller nazist har inget med saken att göra.

Jag påstår att SD_symatisörer har lägre utbildning än genomsnittet i Sverige. Betydet det, enligt dig, att alla Sverigedemokrater är rasister, nazister eller imamer?

2009-09-20 @ 22:44:09
Postat av: Robin_Shadowes

WSF, alla viktiga lärpsäten och institutioner är infiltrerade av både vänstertomtar och musslor. Så det där med hög/låg utbildning betyder inte ett skit längre. Vi kan åtminstone se längre än näsan räcker till skillnad från dig och dina gelikar. William Saga förresten, är du en ny Håkan Tina kanske?

2009-09-21 @ 00:07:08
Postat av: Anonym

"Andelen lata och lågutbildade muslimer säger inget om svenska flyktingars"Svenska flyktingar??? Jo det är rätt att många svenskar med hög utbildning lämnar landet och så importerar vi en massa socialbidragsberoende lågutbildade. Hade "flyktingarna" som kommer hit varit högutbildade, så hade de säkert kunnat engelska och då hade valt Storbrittanien eller USA att "fly" till, eftersom det i dessa länder finns en avsevärt större arbetsmarknad. Kan man dessutom språket så är det betydligt lättare att klara sig.

2009-09-21 @ 06:07:13
Postat av: WSF

Håller med om att USA och GB är bra länder för invandrare, avsett vilken utbildning och härkomst de har. Även Canada är duktiga på att dra nytta av och sysselsätta inflyttade personer.William Saga kan nog tyda på en oklarhet beträffande genus....

2009-09-21 @ 09:12:57
Postat av: lee

Om nu flyktingarna har så högutbildning..Varför är då inte Landskrona,Södertälje,Rinkeby och Tensta sveriges svar på Silicon vally?Svaret är att flyktingar från Kosovo,Afganistan,Somalia och Irak inte har någon utbildning .För om dom har utbildning varför ska vi då behöva arbeta tills vi är 68år?

2009-09-21 @ 09:43:42
Postat av: Allah

@ WSF

Jag är själv inte SD, men som ngn påstod här så bestod SD av en bunt lågutbildade invidder. Måste vara jobbigt när det skrivs sånt här då.http://www.aftonbladet.se/temautbildning/article5819599.ab2009-09-21 @ 10:39:37
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Skeåning

Det är alltid komiskt att läsa bortförklaringarna."– Stödet för Sverigedemokraterna beror nog på att fler män pluggar teknik än kvinnor, och männens sätt att vara i tillvaron i huvud taget. Om du kollar på de som bränner bilar i förorterna så är det ju sällan äldre kvinnor som är med."Försöken att analysera bort SD's framgångar blir tunnare och tunnare...

2009-09-21 @ 15:25:39
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

MrFergusson. Om jag inte minns fel så visade en undersökning att av kulturberikarna som har kommit till Borlänge så är mellan 50-55 procent analfabeter. Det är också mycket välkänt i akademiska kretsar att en hel del har " köpta " betyg i Libanon.

2009-09-21 @ 20:15:23
Postat av: WSF

Jaha, men om du minns fel då?

Det går att köpa betyg i Bosnien också. En av våra (M)inistrar köpte sina akademiska betyg i USA. Det finns skitstövlar överallt. Det insåg redan Karl-Oskar även om hans skrivförmåga var lite skral. Fast analfabet och skitstövel är ju inte samma sak.

2009-09-21 @ 22:04:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0