DAGS ATT KLIVA FRAM UR GARDEROBEN

I Norge bestraffade väljarna de partier som inte velat samarbeta med Fremskrittspartiet. De partier som lovat en restriktivare invandringspolitik har belönats med nya mandat i folketinget. Detta är ett faktum som ingen kan ifrågasätta. Fremskrittspartiet går ännu en gång framåt och når 22,9 procent. Den fråga många ställer sig är varför får inte Sverigedemokraterna mer än ca 4 procent i opinionsundersökningarna.  Svaret på detta är den svenska mentaliteten! Alla är så försiktiga och vågar inte stå för sina åsikter annat än vid köksbordet.


Det är väldigt många personer som tar kontakt med mig och berättar hur olika saker fungerar och vill att jag skall skriva om detta på bloggen men givetvis vill de inte figurera med sitt namn p.g.a. det eller det andra. Orsaken till att de kontaktar mig kan ibland vara att de inte litar på andra politiker eller journalister, eller så har de blivit besvikna efter tidigare kontakter med dessa.  Givetvis är detta ett första steg till att bryta med pk-samhället men tyvärr så räcker inte detta. Vill de som sympatiserar med Sverigedemokraterna att partiet skall få samma framgångar som Fremskrittspartiet skördat i Norge så krävs något mer.


Det är dags att kliva fram ur garderoben och stå för sina åsikter offentligt!

Annars förblir Sverigedemokraterna ett 4-procentsparti, istället för ett parti med 10-20 procents stöd i väljarkåren. Skall snöbollen börja rulla så är det faktiskt någon som måste sätta den i rullning. Det är hög tid nu. Jag vet att ni finns därute.

Det är faktiskt du som bestämmer!


Kommentarer
Postat av: Niklas Bergström

kloka ord Tohralf.Framför allt måste man öppet i samhället vara tydlig och inte vela med det man vil säga.Framför allt måste det mångkulturella projektet påtalas att det skapar svårigheter,diverse problem,många människor mår dåligt pga mångkulturen.

2009-09-16 @ 08:31:15
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

Thoralf, Du har helt rätt!

Jag har själv taget steget och blivit medlem i ett politiskt parti, för första gången i mitt liv, och detta i SD!

Vi i Sverige måste ändra attityd och komma ifrån "klenmod, feghet och övrig ryggradslöshet"!

Jag har själv värvat fem nya röster till SD och detta sätter verkligen en "snöboll i rullning"!

Men klart framgår, att vanligt folk är skrämda för repressalier, konstigt nog, för Vi lever väl i ett demokratiskt land, eller?

2009-09-16 @ 08:44:31
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Instämmer helt med dig Thoralf, det är dags för många vuxna män, och för den delen kvinnor med att slänga " ryggsäcken " och stå upp för sin åsikt. Jag har själv " stridit " mot hela kommunfullmäktige ensam när Thoralf inte kunna delta p g a jobb på annan ort. Dags att visa civilkurage. Andra har kommit ut ur garderoben på grund av en viss läggning, kom du nu ut ur garderoben och stå för din politiska åsikt. " tänk inte bara på vad Sverigedemokraterna kan göra för dig, utan vad du kan göra för Sveriges framtid ".

2009-09-16 @ 09:02:07
Postat av: Ibbe

Venstre,norsk motsvarighet till vårt folkparti, förlorade 8 av 10 mandat i Folketinget. Anledningen till väljarnas hårda dom var att partiet levde rövare i valrörelsen om ev. samarbete mellan Fremskritspartiet och de s.k. borgerliga partierna. Statsvetaren Sören Holmberg hade direkt efter valresultatet en klockren analys av vad som hänt Venstre. Sedan kom de svenska pk-iternas "analys" i diverse tidningar. Venstre hade inte förlorat på egna meriter. Nej, man hade förlorat på kampen mellan Arbeiderpartiet och Fremskrittspartiet. Inte på egna meriter alltså, utan på andra partiers strid. Så underkänner man norska väljares förmåga att göra egna bedömningar eftersom deras är felaktiga och svenska mediers korrekta. Dessutom för man svenska läsare bakom ljuset i vanlig ordning. Det är med andra ord precis som vanligt i den svenska mediavärlden elller Mehdivärlden om man ska vara riktigt elak.

2009-09-16 @ 09:16:11
Postat av: Roberth

Ja inte ska man skämmas inte!

2009-09-16 @ 09:19:42
Postat av: Kalle

Googlade på SD partiprogram och kom fram till SD. Klickade vidare under "Våra åsikter". Hittade inte ett partiprogram utan:

Sammanfattning

Principprogram

Idedokument

Handlingsprogram

Kommunpolitik

Region- och Landsting

Vi bemöter anklagelsernaIngenstans hittade jag partiprogram lättvindigt. Ett SD-partiprogram för det finns väl ett partiprogram??? Folk vill veta vad de röstar på i övriga frågor och inte endast i invandrarfrågan.Det finns kommuner där SD invalda representater inte sagt ett knäpp under hela mandatperioden ännu. De har ett år kvar på mandatperioden och till valet. Om de vinner valet igen kommer de att sitta lika knäpptysta då med. Det kanske är dags för de valda att komma fram ur garderoben!!!Eller beror det på att de inte förstår SD politik som den beskrivs under kapitlet kommunpolitik.Efterlyser ett SD partiprogram som är snabbläst, lättläst och koncist och som SD står för även efter valet.2009-09-16 @ 09:28:50
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Kommer precis in med andan i halsen, och vill dela med ett tips till utdelning. Har precis varit runt på några byggarbetsplatser och gett gubbarna lite valtidningar med SD-kuriren " sverigedemokraternas löntagarvänliga program " överst. Bäst att dela ut melllan 09.00-09.30 för då fikar dom.

2009-09-16 @ 09:45:34
Postat av: Skånepåg

Och "mullvaden" Kalle gräver vidare. Och denna gång givetvis med samma misslyckade resultat som vid tidigare försök!

Postat av: S-E Karlsson

Halkar in på ett annat ämne ! Nu går Länsstyrelsen och Migrationsverket ut med att man vill träffa företrädare från olika kommuner om flyktingmottagande för år 2010 ! Hoppas att kommunerna kommer att ta sitt förnuft till fånga och säga nej till dessa tillfälliga pengar som staten lockar med och tänka på alla dessa anhöriga som kommer till kommunerna efter att den första "laddningen" fått permanent uppehållstillstånd ! Dessa anhöriga får ju kommunerna inte ett rött öre för från staten utan det ska finansieras genom att man drar in på tjänster inom hemtjänst och äldrevård ,skolbarn osv . Dags att säga stopp nu !

S-E Karlsson Sd Högsby .

2009-09-16 @ 10:07:06
Postat av: Kalle

Jag gjorde en Google på SD-partprogram som vilken Svenne som helst som är intresserad av SD-partiprogram. Hittade inget sådant utan endast "Våra åsikter". Åsikter kan ändras hur som helst men med ett spikat partiprogram är det en annan sak.Sedan att det inte finns att hitta är ju en sak som inte gör det hela lättare.Visst gräver jag vidare för det verkar inte vara några andra som är intresserade av det utan bara kommer med bortförklaringar och är liknöjda. Om alla är nöjda med situationen så var det men jag vill att SD skall komma upp i Fremskrittspartiets nivåer på runt 20 procent, minst.Skånepåg hur förklarar du att invalda SD-representanter inte sagt ett knäpp på kummunfullmäktigemöten på hela tre år hitills. Är du nöjd med det också???Är det inte dags för dem och SD att komma ut ur garderoben och tjooa att här är vi. Vi är här för att skapa debatt om den förda svenska politiken!!! Det innefattar ALL politik som oftast börjar på det lokala planet som i kommunfullmäktige. Där sitter SD knäpptyst i flera fall.

2009-09-16 @ 10:09:33
Postat av: AWSvensson

Att bli betraktad som något katten släpat in kan få de flesta att bli passiva. I de kommuner där SD har en vågmästarroll så tror jag nog att aktiviteten är betydligt högre, om inte annat så får de visa sin goda sida om de ska ha stöd från SD. Med tiden så kommer rutinen, de första åren för en oerfaren kan betraktas som se och lär, dessutom kan fler erfarna från andra partier som tröttnat på att föra ut åsikter stick i stäv med den egna bli en stor tillgång och dessutom goda läromästare i konsten att bemästra det ruttna politiska systemet.

Så de lugnt, tiden talar för SD, stenen är satt i rullning.

2009-09-16 @ 10:19:58
Postat av: Micael Foghagen

Mina vänner har inte vänt mig ryggen sedan jag klev ur garderoben - däremot har jag fått många nya.Det är min absoluta uppfattning att jag möts med respekt i de allra allra flesta fall.Dessutom är det rent ut sagt roligt att upplysa andra om sådant som de flesta inte känner till. Vi vet ju alla vilket PK-landskap media irrar kring i...God Förmiddag!

2009-09-16 @ 10:30:05
Postat av: Inge Sandén

@Kalle.

Sverigedemokraterna är ett ungt parti och slog först igenom 2006.

Att det finns tysta SD-are i en del kommuner är väl inte så konstigt,då många av de tysta ställde upp i valet 2006 av lojalitet mot partiet och efter att ha tagit ställning för SD och insett att SD är det enda parti som kan rädda Sverige från undergång om den okontrollerade massinvandringen och utbredningen av den kvinnofientliga totalitära hatsekten islam får fortsätta med sin nedbrytande konstiga MÖ-politik som står ljusår ifrån vårt sätt att vara och tänka.

Många hade inte satt sin fot i ett kommunfullmäktige möte på ortens kommunhus.

Utan drivkraften var att Sverige måste räddas innan det är försent.

Idagsläget har vi fått många nya och erfarna politiker som nu också ser det de tysta såg 2006.

I Sundbyberg har en erfaren moderatpolitiker med 25-års erfarenhet av politik anslutet sig till SD.

Om du Kalle är en sann och ärlig Sverigevän och rösta SD,får du försöka att vara mera ärlig i din kritik av poliiskt oerfarna men fosterlandskära arbetande skattebetalande Svenskar.

Allt du vill veta går hur lätt som helst att få reda på om du har ärliga avsikter och vill ditt land väl och partiet Sverigedemokraterna.

2009-09-16 @ 10:44:44
Postat av: AWSvensson

Vid kontroll på Församlingshemmet Nygatan Växjö så fanns det inga SD listor, om jag förstått det hela så skulle det finnas listor på Kyrkomötet och Stift.

2009-09-16 @ 10:46:40
Postat av: Kalle

>Inge SandenVisst är jag kritisk. Tre år hitills utan att säga något. Många yrkesutbildningar är på två år. På dessa tre år i kommunfullmäktige borde man ha blivit erfaren och vet hur en slipsten skall dragas.Med detta vill jag också påpeka att det behövs mycket BÄTTRE utbildning inom SD för blivande komunpolitiker. Det finns ju nätet att tillgå.Exempelvis så tar regeringen hit fler ensamkommande barn. De säger till kommuner att ni får ta emot si och så många i eder kommun. Frågan dras senare i kommunfullmäktige. Säger man inget då på det lokala planet så håller man med. Protesterar man i fullmäktige hamnar det antagligen i media och folk får veta vad SD tycker. Och då är det fler som får upp ögonen för vad SD tycker och sist men inte minst står för.På många andra lokala frågor kan en vald SD:are också säga vad de vill med sin utalade hållning.Sitta tyst gör att SD helt naturligt förlorar väljare. Vem vill rösta på någon som endast sitter av sin tid utan att göra något för SD eller komunen???2009-09-16 @ 11:12:52
Postat av: Skånepåg

@ AWSvenssonJa du har helt rätt och kontakta Sd Växjö och påtala detta. Församlingshemmet har fått ut valsedlar till samtliga partier som ställer upp i kyrkovalet. Detta framgår av den officiella kyrkovalssidan som jag skickade URL till tidigare.Valfusk på gång även inom svenska kyrkan?

2009-09-16 @ 11:17:51
Postat av: AWSvensson

Svar på mejl tillsänt stiftjuristen Vibeke Bergman Som framgår av den inscannade filen, som är en sida ur nr 7 Kyrkoval 2009, information om de kyrkliga valen från kyrkostyrelsen har valnämnden endast skyldighet att lägga ut valsedlar avseende valet till kyrkomötet och stiftsfullmäktige dels i vallokalerna och på särskilda röstmottagningsställen under förutsättning att nomineringsgrupperna tillhandahållit valsedlar minst en vecka innan röstmottagningen påbörjas. Detta gäller alltså inte expedition för förtidsröstning. De tryckta valsedlar som gäller kyrkomöte och stiftsfullmäktige och som finns/fanns på expeditionen har alltså nomineringsgrupperna själva lagt ut.2009-09-16 @ 14:13:45
Postat av: vmm

Det kan finnas en annan förklaring till att det går bättre för Fremskrittspartiet än SD och det är att dom har olika ideologisk inriktning. Fremskrittspartiet kan nog närmast beskrivas som högerliberalt medan SD mer är socialkonservativt. Det kanske helt enkelt finns fler väljare som lockas av högerliberalism än av socialkonservatism.

2009-09-16 @ 14:16:19
Postat av: Skånepåg

@ AWSvenssonVerkar lite "klöddigt"/rörigt, men i så fall är det tydligen Sd i Växjö som inte sett till att det finns röstsedlar på de platser som är berörda!Men det skall väl i alla fall finnas blanka röstsedlar överallt i de olika färgerna (gul/kyrkomöte och rosa/stiftsfullmäktige) och där man kan skriva Sverigedemokraterna?

2009-09-16 @ 14:40:52
Postat av: I

2009-09-16 @ 15:45:13
Postat av: Gubben o Gumman på G

På Expressens opinionsblogg skall "Lillpojken"

plocka poäng på SD tål ni det?Anna Dahlberg o Ann-Charlotte Martteus jobbar där..

Skippa banade tatan o det snacket.Du glömmer väl inte bort att använda Internet.

Möt vänsterjournalisterna med fakta på deras egen spelplan.

2009-09-16 @ 16:02:40
Postat av: Inge Sandén

Måste göra ett tillägg på min kommentar från Thoralfs näst sista inlägg.

Dom flesta läser kanske också Politiskt Inkorrekt.

Här kommer beviset hur ruttna våra journalister är och i detta fall Adaktusson på TV-8.

Anade att det låg en hund begraven i det Adaktusson tog fram om kandidaten till kyrkovalet Patrik Ehn.

Parrik säger på PI

I min ungdom för 25 år sedan 1985 var jag medlem några år i NRP.

Därefter representerade jag Centern i många år.

Blev invald som Cuf-ombudsman för Bohuslän i mitten av 90-talet.

Tror inte att ens Jimmy Åkersson kände till detta.

Det är ju Centern som skulle fått frågan på 90-talet.

Varför gjordes inte det?

Detta är bara början på medias genomruttna spel.

2009-09-16 @ 16:23:56
Postat av: Inge Sandén

Måste göra ett tillägg på min kommentar från Thoralfs näst sista inlägg.

Dom flesta läser kanske också Politiskt Inkorrekt.

Här kommer beviset hur ruttna våra journalister är och i detta fall Adaktusson på TV-8.

Anade att det låg en hund begraven i det Adaktusson tog fram om kandidaten till kyrkovalet Patrik Ehn.

Parrik säger på PI

I min ungdom för 25 år sedan 1985 var jag medlem några år i NRP.

Därefter representerade jag Centern i många år.

Blev invald som Cuf-ombudsman för Bohuslän i mitten av 90-talet.

Tror inte att ens Jimmy Åkersson kände till detta.

Det är ju Centern som skulle fått frågan på 90-talet.

Varför gjordes inte det?

Detta är bara början på medias genomruttna spel.

2009-09-16 @ 16:25:32
Postat av: Skånepåg

URL till Expressens opinionsblogghttp://blogg.expressen.se/opinionsbloggen/

2009-09-16 @ 16:42:45
URL: http://blogg.expressen.se/opinionsbloggen/
Postat av: Kalle

>Inge Sanden

Vi inom SD har ju en egen tidning som även går att läsa på nätet. Varför tas inte dessa frågor upp i en polemik med det etablerade fulmedia. Vad skall vi annars med SD-kuriren till???

2009-09-16 @ 16:48:11
Postat av: AWSvensson

Det verkar som att media med undantag för text -tv har, besvikna antar jag, flaggat ner nyheten om Sverigedemokraten i Göteborg se Inge Sandén ovan.

Det visade sig trots allt vara en hund som biter en man story och inte tvärt om. Sorry bättre lycka nästa gång.

2009-09-16 @ 17:35:59
Postat av: Henrik

Kalle,

Nej, jag vet inte vad vi ska med sdkuriren till.Den senaste tiden har de negativa artiklarna om SD mångdubblats och rasistanklagelserna haglar.Bemötandet sker endast av partiets medlemmar/sympatisörer på sina bloggar eller i forum samt artikelkommentarer. Bloggarna på sdkuriren har långt mellan sina inlägg trots att det finns MYCKET att beta av med tanke på den ström av artiklar som media prånglar ut.Skalin som på tre månader har skrivit fyra blogginlägg och Björklund som skrivit två inlägg på fem månader har tydligen fullt upp med annat.Om Patrik Ehn är det knäpptyst. Partiledningen verkar stå helt handfallen och i bästa fall kan vi få ett flyktigt bemötande i ett nyhetsbrev en vecka för sent eller i nästa nummer av SD-kuriren. I värsta fall drar Karlsson en påse över huvudet och skriver en artikel om knypplingens historia eller så är det någon annan som yrar något om nigerianska gräddfiler eller islamkritik.När valfusket mot SD ägde rum blev det till en liten notis i SD-kurirens pappersupplaga.

I Augusti. Alltså tre månader senare.

På sdkuriren.se hade man fortfarande vårens prognoser inför EU-valet.

(I dagsläget har man mätningar som är över ett år gamla.)Finns det ö.h.t något intresse hos Jimmie Åkesson & Co att bemöta medias förtal?Men det är klart, för dem som inte klarar av att navigera till expressen eller aftonbladet är det ju förstås bra att sdkuriren importerar samma nyheter under inrikes- och utrikeskolumnen.

Gärna nyheter rörande Islam. Det är förstås mycket viktigare.

2009-09-16 @ 18:12:59
Postat av: Thoralf A

KalleKommer du kandidera till kommunval eller landstingsvalet?2009-09-16 @ 18:39:30
URL: http://thoralf.se
Postat av: Nalle i Växjö

Kan någon berätta mera om hur det är att "komma ut ur garderoben" och öppet visa att man sympatiserar med SD .Jag tror att många med mig är lite rädda för våldet från vänsterkretsar och muslimska sympatisörer.Berätta mera för mig och andra intresserade

2009-09-16 @ 18:41:40
Postat av: Dille i Momåla

Här avslöjas hur media vinklar istället för att granska, Tack Inge Sandén för inlägget och jag tillåter mig att citera“I min ungdom / skriver Patrik Ehn/ för 25 år sedan 1985 var jag medlem några år i NRP.

Därefter representerade jag Centern i många år.

Blev invald som Cuf-ombudsman för Bohuslän i mitten av 90-talet.

Tror inte att ens Jimmy Åkesson kände till detta.

Det är ju Centern som skulle fått frågan på 90-talet.

Varför gjordes inte det?

Detta är bara början på medias genomruttna spel.”Så arbetar media. Det är ju precis som i Sovjet. Och varför avslöjas ALDRIG någonsin gamla kommunister som gått över till socialdemokraterna? Och att vänsterpartiet finansierades och tog order från Sovjet, är något som tigs ihjäl av media.

2009-09-16 @ 19:36:22
Postat av: Gregorius

Thoralf! Kalle mig ynkrygg men det är faktiskt så att jag i egenskap av kommunalanställd skulle kunna få sparken om jag öppet deklarerade att jag sympatiserar med Sverigedemokraterna. Jag kniper käft! Det låter som om det är ett fastställande från det gamla Sovjet men så är läget i Sverige idag. Basta!

2009-09-16 @ 20:35:32
Postat av: Anonym

Gregorius m.fl.:

Det är ingen ursäkt att vara kommunalanställd och inte prioritera kampen mot mångkulturen. Ett lika bra sätt som att gå med i SD, är att uppsöka något av de etablerade partierna (gärna tillsammans med likasinnade) och succesivt vända de lokala agendorna även här. Av egen erfarenhet kan jag upplysa om att på det lokala planet sitter många stolpskott utan kunskap om det mesta. Men trots detta fattar de avgörande beslut i DIN kommun. Låt dom inte fortsätta med detta utan mothugg. Bli en trojansk SD-häst!

2009-09-16 @ 20:53:03
Postat av: Dumle

Gregorius m.fl.:

Det är ingen ursäkt att vara kommunalanställd och inte prioritera kampen mot mångkulturen. Ett lika bra sätt som att gå med i SD, är att uppsöka något av de etablerade partierna (gärna tillsammans med likasinnade) och succesivt vända de lokala agendorna även här. Av egen erfarenhet kan jag upplysa om att på det lokala planet sitter många stolpskott utan kunskap om det mesta. Men trots detta fattar de avgörande beslut i DIN kommun. Låt dom inte fortsätta med detta utan mothugg. Bli en trojansk SD-häst!

2009-09-16 @ 20:53:51
URL: http://skafferitrollen.blogspot.com/
Postat av: Foland

Bra Falle att du ställer upp. och du, Falle, jag hittar inte heller partiprogrammet på SD-kurirens hemsida.

Det är fanimig fopplöst

2009-09-16 @ 22:16:40
Postat av: Tore

Därför är det viktigt, att vi i SD inte har några "lik" i garderoben, utan att Jimmie har klar för sig vilka medarbetare som han rör sig vid.

SDU är också utsatta, genom en "gratis" anslutning

som medlem. Det behöver nog mer analys av sådana medlemmar, allt efter tidigare händelser.

Man förstår försiktigheten bland "andra" medlemmar,

att anställningstryggheten kan sättas "ur spel" om

man delger företagen, myndigheten mm, vilken partiåsikt man har och upplever. Då just med de händelser som också tidigare och nyligen avgjorts.

Här gäller ett lagbrott, som måste följas upp och inte mörkläggas. Det är inte bara att man blir förbannad över dagens rättsliga system, där lagen ej följs!...

2009-09-16 @ 22:34:18
Postat av: Radroach

Efterlyses! Genomgångsnyckel till invandrartäta områden

2009-09-16 @ 23:45:12
Postat av: Tore

Israel har ju "lyckade" åtgärder, som kanske kan användas i framtiden, "Radroach"!...

2009-09-16 @ 23:50:32
Postat av: Peter, den förste.

@Thoralf: "Vill de som sympatiserar med Sverigedemokraterna att partiet skall få samma framgångar som Fremskrittspartiet skördat i Norge så krävs något mer."FRP bildades 1973 och SD bildades 1988 vilket givetvis är en del av förklaringen till nuvarande 4% till 8%. En annan är att kanske att nydemokrati gjorde ett sådant magplask (gör för allt i världen inte om det misstaget). En tredje är att vi väljare vill se er i riksdagen först innan 25%-50% siffrorna visar sig.Nu till det positiva. Denna "långsamma" utveckling som SD genomgår skapar en utomordentligt stabil infrastruktur som kommer att göra SD kapabel att i framtiden klara av 25 till 50% av rösterna utan ett magplask.@Thoralf: "Det är dags att kliva fram ur garderoben och stå för sina åsikter offentligt!"Mitt svar: "Rätt man på rätt plats" d.v.s. vissa personer är bra på att snacka andra bättre på att skriva. Några kanske tappar talförmågan vid agressiva angrep om rasism viket gör att de drar sig för offentligheten (svenskt särdrag?). Vad värre är de rent fysiska angrepp ni förtroendevalda utsetts för samt risken att förlora sitt levebröd. Jag tror att när ni väl kommit in i riksdagen och "spelar era kort väl" där, så kommer ni se att det hela lättar och fler kommer att offentligt deklarera sina åsikter öppet.P.S. Har precis fått ett paket med röstsedlar från SD som jag kommer att dela ut till vänner och bekanta, kvarvaranade sedlar kommer jag lämna i röstlokalen när jag röstar. Och märk väl att jag inte är en medlem i SD (ännu); Däremot är jag för ett demokratiskt och fritt Sverige där svenskamedborgares intressen går först utan undantag, jag hoppas att fler politiker med tydlighet inser att allt annat är quislingfasoner.

2009-09-17 @ 00:56:39
Postat av: MiaH

Det är för jäkligt att man i ett land som påstås vara "demokratiskt" och där det ska råda "åsiktsfrihet" faktiskt ska behöva vara rädd för att man är politiskt aktiv men tyvärr är det så. Människor blir faktiskt misshandlade enbart för att de är SverigeDemokrater och de får sparken från sina jobb. Så samtidigt som man blir arg för att det är så så kommer man ju på sig själv med att man kanske inte alltid är så öppen och diskussionslysten som man borde för att man är rädd att nån galen AFA-aktivist ska ge sig på en eller Gud förbjude ens barn.

2009-09-17 @ 22:28:03
Postat av: Skeåning

Jag förstår problematiken att "komma ut" Framförallt om man har famlij. Med tanke på den hotbild som finns och etablissemangets acceptans för detta. Det finns ju två sidor av detta myntet. Samtidigt som det kanske känns tryggt idag för många att inte "komma ur" garderoben helt, så kan det ju på sikt innebära att man betalar ett högt pris i längden när man inte tar kampen idag. Man kan inte fly undan för evigt. Men var och en måste ju givetvis ta ett beslut utifrån sin situation. Det var mina tankar kring detta...

2009-09-17 @ 23:37:07
Postat av: Mats

Kalle, jag förstår precis vad du menar och håller med till hundra procent. Jag sätter hela mitt hopp om Sveriges framtid till Sverigedemokraterna men är förtvivlad över vad jag ser som oförlåtlig amatörism på flera punkter. Överväger allvarligt att själv skriva ihop ett partiprogram och ett ekonomisk-politiskt program i en partimotion till nästa kongress eller landsmöte eller vad man nu kan tänkas kalla det. Förmodligen måste jag väl bli medlem först.

2009-09-18 @ 00:36:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0