ALLA MÄNNISKORS LIKA VÄRDESocialdemokrater och folkpartister talar väldigt ofta om alla människors lika värde och det särskilt när det gäller oss Sverigedemokrater. För mig är detta en självklarhet och jag tror det även gäller nästintill varenda person som vuxit upp i vårt land och präglats av vår kristna syn på våra medmänniskor. Allas lika värde innebär ju dock inte att våra lagar och regler skall åsidosättas som en del politiker och andra personer tycks mena när det gäller massinvandringen till Sverige.


Uppenbarligen gör dock våra ministrar och socialdemokraternas partiledare skillnad på människor beroende på deras etniska härkomst. Hur många kommer inte ihåg den tragiska branden i Rinkeby där sex somaliska barn med deras mamma omkom. Försvarsministern Sten Tolgfors besökte brandplatsen i Rinkeby för att informera sig och uttrycka sin medkänsla. På den mycket uppmärksammade begravningen deltog både regeringen och oppositionen genom Nyamko Sabuni och Mona Sahlin.


Några veckor senare inträffade en ny brand i Staffanstorp där 4 barn och deras mamma omkom men i detta fall har alla ministrar lyst med sin frånvaro både på brandplatsen och på begravningen.


Givetvis ställer man sig frågan vari ligger skillnaden i detta avseende. Handlar det om att när fyra barn omkommer så är det inte en fråga som engagerar våra högsta politiker, utan det måste vara minst sex barn som omkommer. Nej, jag tror inte detta är orsaken.

Orsaken finner vi nog snarare i etnisk bakgrund. Familjen i Rinkeby var från Somalia medans familjen i Staffanstorp var romer. Hur kan man annars förklara det olika agerandet från både regeringen och oppositionen?

Jag är övertygad om att dessa ”högt uppsatta” politiker utnyttjade branden i Rinkeby för att marknadsföra sig själva i media när det gäller ”flyktingar” från Somalia och tredje världen. Men när det gäller romer så är det fullständigt ointressant från Nyamko Sabuni och Mona Sahlin och till och med lokala politiker från de etablerade partierna.


Allas lika värde gäller endast när dessa personer kan vinna något på det själva och det kunde man uppenbarligen inte i Staffanstorp. Ingen ville tydligen bli sammankopplad med romer!


Kommentarer
Postat av: Niklas Bergström

Dom politikerna fejkar medkänsla. Riktiga hycklare är de. Dom medverkade på begravningen endast för pk elitens syften. När människor dör så tragiskt ska de visas vördnad på lika vilkor.

2009-09-26 @ 09:20:13
Postat av: Natan

Det vet väl alla vid det här laget att det bara är ett apspel från de politiska pajasarna. Desto högre upp desto mer! När svenskar brinner inte inte fasen är det några politiker där då. Finns ju inga politiska poäng att vinna på det. Men mångkulturen måste ju hyllas och befästas.

2009-09-26 @ 09:39:48
Postat av: Elliot Tercorien

Inget av den socialistiska har något annat än egenintresse i sina budskap.

Tänk ett företag där styrelsen endast får behandla frågor med 2/3 av bemanningen, den andra utestängs. Styrelsen på det företaget hade snart varit utbytta.Mona Muslim kräver samma sak av alla politiker i riktstaden för att stänga ute en väldigt massa Sverigedemokrater på intågande. Ska vi följa samma demokratiska rutiner som på marknaden skulle åker sossarna och den rödgröna sörjan ut för att inte återvända föränn de lärt sig de demokratiska reglerna.

2009-09-26 @ 10:00:21
Postat av: Fredrik

Visst är det skrämmande att se hur man går tillväga i den socialdemokratiska eliten för att få röster så man kan massimportera mer valfläsk som stärker deras position för en längra framtid.Men när ska man inse att när det är tillräckligt med muslimer så kommer dom starta ett parti och vad gör vi då?? Sen att man visar sin respekt på en begravningen ska vara det enda skälet men så är inte fallet här. Usch ! Men vad jag tycker är beklämmande är att kvinnor fick ej delta på begravingen? Jo just det de fick dom ja! Längst bak i ledet !!!Hör vad jag säger! Inte ens modern fick vara där framme utan det är mannen som ska ta farväl !??? Vilken vedervärdig religion va!Sanslöst hur vi bara accepterar. och då när Mona och den inkvoterande står där så visar man att man tycker det är ok! Begriper man inte det. Sen gör ju bara bilden mig rädd. För hur man som politiker kan sjunka så lågt att man uttnyttjar sin inkvoterade mörka kvinna och tar med henne på detta för att fiska röster är äckligt !!Men som sagt det duger inte med svenskar längre!

För vi är inte lika mycket politika poäng för Mona muslim. Hon har gjort dessa invandrare till bidragsberoende precis som en knarkare behöver sin dagliga dos och vad bättre att utlova mer pengar till dom som gör inget annat än kostar.Som sagt ! Att dom inte skäms!!?

2009-09-26 @ 10:14:02
Postat av: Natan

Skäms kan sossar inte, det har de lagt bort för länge sedan. De beväpnar sig med ett pansarskal och så är det bara makten som hägrar. Man märker att sossarna är näst intill bindgalna nu och gör allt för att komma tillbaka till köttgrytorna och regeringsmakten. Problemet är att de inte har några förtroendeingivande ansikten kvar. Säga vad man vill om Göran Persson, men på den tiden va det ju nån slags ordning.

2009-09-26 @ 10:34:40
Postat av: LP

Den där ständigt återkommande ramsan om lika värde är rent nonsens om man försöker påstå att den är direkt applicerbar på verkliga situationer.Man har försökt hantera detta problem då det tex gäller prioritering av sjukvårdsresurser genom att utarbeta prioriteringsprinciper. Läkartidningen skriver om detta 2008-11-11:"Det har gått 13 år sedan Prioriteringsutredningen (»Vårdens svåra val«, SOU 1995:5) presenterades.

---

Prioriteringsprinciperna ska tillämpas hierarkiskt. Människovärdesprincipen är överordnad behovs- och solidaritetsprincipen som i sin tur är överordnad kostnadseffektivitetsprincipen.

---

Under de senaste åren har dock utredningens slutsatser och rekommendationer ifrågasatts. Den tydligaste kritiken har kommit från företrädare för Prioriteringscentrum i Linköping.

---

Prioriteringscentrum föreslår att människovärdesprincipen tydligare ska ange vad människor har samma rätt till. Behovs- och solidaritetsprincipen bör delas och förtydligas.

---

Kontroversiellt är att man föreslår en ny femte princip, ansvarsprincipen."FRÅN:

http://www.lakartidningen.se/07engine.php?articleId=10720SE ÄVEN "Vårdens svåra val SOU 1995:5":

http://www.regeringen.se/content/1/c6/02/51/24/3515ea32.pdfSamma problem med avstånd mellan ideal/princip å ena sidan och praktik/realism å andra sidan finns såklart på ett mera övergripande plan. Då det gäller frågan om alla människor har lika värde i förhållande till Sverige, så är svaret naturligtvis NEJ.Självklart skall en svensk prioriteras högre än tex en somalier i förhållande till sveriges resurser, alltså är en svensk person är mera värd i den svenska statens ögon. Den dag vi lever i en gränslös värld, utan nationalstater och utan större (tex stater) eller mindre grupper (tex familjer), kan man på allvar börja tala om människors lika värde.Uppvisningen i Rinkeby som Thoralf beskriver ovan, är såklart inget annat än ett försök att plocka billiga politiska poänger. Jag tror dock det är kontraproduktivt.

2009-09-26 @ 10:38:27
URL: http://everykindapeople.blogspot.com/
Postat av: Natan

Skäms kan de inte men Sossarna kommer få det jobbigt om de ska vinna valet. De har så lågt röstetal som 20% i Sthm. Utan vinst i Sthlm så är det osannolikt att de kan vinna valet överhuvudtaget. Alltid något att glädjas åt!

2009-09-26 @ 10:44:50
Postat av: Skånepåg

SSU har numera, i brist på argument, börjat att beskylla de som ifrågasätter massinvandringen för "främlingsfientlig onani".Finns tydligen inga gränser för hur lågt man kan sjunka i vulgaritet inom detta parti?På Sdbluffen har man Gudrun Schyman (kissa på golvet i biografen) som gästskribent. Floskler och klyschor står som spön i backen. Ytterligare kommentarer helt överflödiga!

2009-09-26 @ 11:42:12
Postat av: Calle

Av människor med vänsterideologi kan man inte vänta sig ngt. annat. Dock, dom engagerar sig,hur fel jag än tycker att dom har.Men övriga, icke vänstersvenskar ( som är i majoritet)tycks ha förfäats så man reagerar mer över Anna Anka på TV än att Sverige brinner.Har dom också muslimslöjor för ögonen så dom inte kan se såpass klart att dom kan lägga sin röst i kommande val på ett parti som värnar Sverige = SD. Dom riskerar ju inte att utsättas för några trakasserier, än så länge är ju valhemligheten bevarad. Jag tror att 2010 är sista chansen, sen är det kört.

2009-09-26 @ 11:56:32
Postat av: Danell

Bra där , Toralf. Jag har själv tänkt i de banorna...Det skulle vara så intressant om denna artikeln publicerades i en stor tidning. Vilket liv det skulle bli... Och oj, vad många röster SD skulle kunna roffa åt sig! :-)

2009-09-26 @ 12:18:46
Postat av: Stefan K

Det här har vi diskuterat på min arbetsplats, ett verkstadsföretag där inte Mona Muslim står högt i kurs. Vi visste inte att familjen i Staffanstorp var romer, men detta faktum spelar mindre roll. Vad som däremot spelar roll är det som denna artikel bygger på, nämligen Sabunis och Sahlins agerande. Har någon hört Mona och Nyamko förklarat sin frånvaro på den romska familjens begravning? Nu kanske inte den romska släkten vill ställa till med ett så medialt spektakel som begravningen efter Rinkebytragedin och det måste man i såna fall respektera. Dock borde de två förklara sin tystnad och varför inte fem romer anses lika viktiga som sju somalier. Om inte så borde de påminnas i nästa debatt. Det kan väl inte bara handla om politiska poäng?

2009-09-26 @ 14:37:16
Postat av: LP

Precis som Thoralf skriver är den romska väljargruppen är knappast så omfattande som den muslimska så där finns inte lika mycket att vinna.Sahlin har redan sitt valboskap i den muslimska fårhjorden och vårdar sina kreatur genom att bevista den muslimska somaliebegravningen.

Sabuni deltar med en vag förhoppning att locka muslimska väljare (fast den ambitionen är knappast realistisk), men framförallt för att spela med i den muslimska charaden som hela tiden pågår i det offentliga sverige.Vad gäller zigenarbegravningen så förstår jag lika lite som då det gäller somalibegravningen, varför denna händelse skulle ha ett allmänintresse. Folk begravs varje dag i vårt land och historierna bakom deras liv och död kan ofta vara långt mera intressanta än de nu uppmärksammade fallen.

2009-09-26 @ 15:25:44
URL: http://everykindapeople.blogspot.com/
Postat av: Robb@n

finns det verkligen någon i detta avlånga land som trott att Nyamko Sabuni och Mona Sahlins deltagande i begravningen är något annat en lägsta graden av röst fiske.2009-09-26 @ 15:36:12
Postat av: Skeåning

Jag mådde uppriktigt illa när man först läste om Mona Sahlins och Nyambo Sabuni's agerande. Det är ett hyckleri av lika hög grad som när man pratar om rasism, diskriminering och fördomar på det endimensionella sättet som de ofta gör. I deras värld, finns det bara rasism och fördomar åt ett håll. Det är samma hyckleri som genomsyrar diskrimineringslagar i Sverige, där svenskarna helt enkelt inte existerar, och kan bli diskriminerade, när man uppenbart blir det, för att man är svensk. Här är en bra insändare om det.

http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/insandare/2009/07/25/icke_diskrimineringsbar

2009-09-26 @ 16:04:22
Postat av: Skeåning

Det är ju alltid känsligt när man ska kritisera sånt här, i samband med begravningar etc. Det vet ju också Sabuni och Sahlin om. Jag tycker deras agerande gav en bitter eftersmak. Det är dom som gjort en politisk grej av det, som är värd att belysa i förbifarten.

2009-09-26 @ 16:18:35
Postat av: WSF

Så bra att SD varnar romernas intressen! Alla inser ju att det inte är ett hycklat intresse utan genuin empati.

2009-09-26 @ 19:43:23
Postat av: Anonym

Allahs lika värde. Ärligt talat Thoralf, så vet jag inte längre vad som skrämmer mig mest. Människorna i lakan, eller Måna....2009-09-26 @ 19:59:38
Postat av: Skeåning

Så bra att du vädrar dina fördomar öppet WSF. Det kvittar om det var romer, svenskar, indier eller aliens. Poängen är att det är smaklöst hycklande av Sahlin och Sabuni att göra en politisk poäng av det. Det blir ju extra tydligt eftersom där kom en liknande tragedi så tätt efter, där man inte deltog.

2009-09-26 @ 20:03:32
Postat av: Skeåning

Kort och gott. Det spelar ingen roll vilkens begravning det handlar om. Poängen är att man gjorde det för att där fanns politiska poäng att plocka, vilket blir så tydligt när två liknande tragedier utspelar sig så tätt, och man besöker den ene.

2009-09-26 @ 20:16:59
Postat av: Fredrik

Men när man inte ser verkligheten WSF så blir det gärna att man spyr ur sig saker som är undermåliga och igentligen inte ens är värt att kommentera.Samtidigt så är det rätt intressant att se hur inskränkt och snevriden världsbild vissa har.Om inte du ser den politiska uträknande poängen i deltagandet så är du antingen blind eller ordentligt pårökt men vänsterflummet brukar bara se det som inte gagnar dem.Man hatar allt som inte tänker och tycker som dom.

Lite Hitler+Mulim varning där!Trevlig lördag kväll :-)

2009-09-26 @ 21:01:11
Postat av: Vicious Dog

Infidels även kallat hundarna, i bakre ledet

2009-09-26 @ 21:01:47
Postat av: Ronken

Svar till Natan:Jag gillar inte sossarna, men att de, enligt dig, bara har 20% i Stockholm, betyder inte att de inte kan få majoritet tillsammans med Vänstern.

Betänk att drygt 90% av Sveriges befolkning inte bor i Stockholm.

2009-09-26 @ 22:59:00
Postat av: Gubben o Gumman på G

Göra partipolitik av en eller flera tragedier, visar bara vad Socialdemokraterna går för, en ny ribba för lågvattenmärken i sammanhanget.Samma PR trick sak med Tsunamioffren, dom första ,som kom hem, hedervakt, tv bevakning,då efter att Socialdemokraten "Lalla" Freivalds, samt blivande godspatron Persson sett till att svenskarna fått vänta i 6 dagar på hjälp.Italierna tog hem sina medborgare efter ett dygn.

Ansvarige Lars Danielsson hade slarvat bort sej själv hos någon frilla.(Källa : TV4 Fakta)Dr "Trubbel" skulle bli grön av avund på denna Socialistiska /kommunistiska uppfinningsrikedom

Både klass(V) o still (S) löst .Svenska folket går inte på detta längre.Blir bara löjligare o löjligare.Socialdemokraternas väljare består av valboskap

samt "nöjda" pensionärer, som faller ifrån narturligt sett.Snart stängs kranen av för valboskapen med påföljd

att AB Svensk/muslimsk Socialdemokrati går i konkurs."Samboka" kände sej nog "tvungen" att dyka upp för

regeringens vägnar .

2009-09-26 @ 23:46:23
Postat av: Peter, den förste.

Nu skall vi inte vara så kritiska; För våra politiker vill bara visa sin solidaritet med de utsatta. Politikerna tänker nog ungefär som den här låten beskriver det hela. Jävlar anamma - Pickadulverman: http://www.youtube.com/watch?v=8hx4WM9Dw2IP.S. Börja nu inte och käfta innan ni hört låten först!

2009-09-27 @ 00:18:21
URL: http://www.youtube.com/watch?v=8hx4WM9Dw2I
Postat av: Stefan A

Man tycker att de döda kunde få vara i fred från deras mediahunger, men nej där riksmedia finns där finns även rikspolitiker....

2009-09-27 @ 11:19:43
Postat av: Natan

Till Ronken: Men stor Sthm har bortåt två miljoner innevånare! Så måste man förstå den mediala logiken och den dominans som Sthlm har i mediasammanhang. Sossarna kommer få det väldigt svårt om de ska slåss emot dessa storheter. Sd har ju också förstått att Sthm är väldigt viktigt för partiet och man har haft vissa framgångar i området. Sossarna kan förstås vinna ändå men det blir svårt med så dåliga siffror i Sthlm.

2009-09-27 @ 11:26:20
Postat av: WSF

Jag menar ju bara att det är jättebra att SD inte vill göra några som helst politiska poänger på mänskliga tragedier. Det är ju det som varar längst, d v s empati och medkänsla för alla personer som behöver det oavsett antal, kön, sexuell läggning, ålder, handikapp, hudfärg etc.

Fortsätt kämpa för de svaga i samhället.

2009-09-27 @ 11:28:33
Postat av: Gubben o Gumman på G

WSF : Du har en del poänger ang empati yttringar.Alla bör få röra sej fritt inte sitta instängda i lägenheter/avelsbox oavsett antal ca 500000 i Sverige.Gifta sej med vem man vill, ha det sexlivet man vill ha osv.Även alla bilägare som fått sina ögonstenar uppbrända, är värd vår empati ,såsom sjukvårdespersonal som får stå ut med knivslagsmål på sin arbetsplats.Bara för att man är kvinna och har ett visst kön skall man ju inte behöva bli gruppvåldtagen.Som homosexuell har man det mycket svårt i den muslimska världen.

Man existerar inte.40- talisterna är nog inte så intreserad av åldersempati ,så det går bort.Försöka utala empati till en handikappad ,kommer att ses som en ren förolämpning.Vilken handikapp organisation har krävt det?

Allt om står i partiboken är dessvärre inte helt sant,men det är inte Mao:s lilla röda heller.Vi känner inget behov av empati för vår hudfärg.

Således är ditt inlägg mycket tänkvärt.Gubben o Gumman klappar händerna.

2009-09-27 @ 12:55:12
Postat av: WSF

Då är det nog så att många liberaler och många i SD i ofta tänker lika. Vi är ju alla människor.Skillnaden ligger i att liberaler oftare tycker det är ganska spännande och intressant med invandring. Vi tror att de problem som etiketteras som invandringsproblem egentligen är ett allmänt utanförskapsproblem som kan lösas på bättre sätt. Vi tror att det inte självklart är invandrare som orsakar alla bränder m.m.. Vår grundinställning är nog oftare att invandring ska hanteras på ett positivt sätt. Vi tror i allmänhet att Sverige halkar efter övriga världen utan invandring.Det finns också en stark misstanke att inom SD-leden finns det för många personer som har en alltför slarvig syn på demokrati...

2009-09-27 @ 13:24:07
Postat av: Anonym

@WSF

Vad menar du med att Sverige skulle halka efter utan västvärldens största massinvandring? Borde du inte missionera i våra grannländer också då, eller har exempelvis inte Finlad insett risken att halka efter, eftersom dom totalt genom åren har tagit emot lika många som Sverige gör/år. Stackars Finland som inte har några svenska liberaler som talar om för dom vad som är bäst.

2009-09-27 @ 15:59:45
Postat av: WSF

@2009-09-27 @ 15:59:45

Förstår inte varför jag ska bekymra mig om Finlands invandring för. De fick sitt lyft när de kom ut ur Sovjets garderob och när de gick över till Euro.

Storbritannien, USA, Frankrike, Israel, NZ, Australien m fl länder bygger sitt välstånd på invandring. De sydamerikanska länder som står i tur att utvecklas är stora invandringsländer. När Kina öppnar upp för demokratiska idéer utvecklas de i raketfart. Att de skulle behöva fler invånare är väl dock att ta i.Intressant att du inte reagerade på min sista mening...

2009-09-27 @ 16:20:12
Postat av: Anonym

Du menar den om "slarvig syn på demokratin"? Du menar väl inte att liberaler har något med demokrati att göra? Liberaler gillar bara demokrati för de som tycker som liberaler, oavsett om liberalerna är i minoritet. Lite övermänniskostuk och självförhärligande, skulle man kunna beskriva er med.

2009-09-27 @ 16:30:28
Postat av: WSF

Tack för svaret.

Även om det bara blev ett undanglidande med motfråga.

2009-09-27 @ 17:06:00
Postat av: Peter, den förste.

@WSF: "...Skillnaden ligger i att liberaler oftare tycker det är ganska spännande och intressant med invandring." Och eftersom det inte är våra pengar vi slösar bort så är vi väldigt liberala med skattepengarna och behöver varken budgetera, bokföra och kontrollera kostnader när det gäller detta; Men med våra egna privata pengar är vi väldigt konservativa...P.S: Om jag har fel om din konservatism när det gäller dina egna pengar; Så kan du skicka alla dina pengar till Sverigedemokraternas valfond.

2009-09-27 @ 18:08:55
Postat av: r.s

ett allmänt utanförskapsproblem. I mina öron så låter detta bla bla bla bla bla. Bla bla bla..Bla bla Kebab. Bla bla bla.Om detta vore problemet skulle Sverige haft de problemen vi ser idag redan på 60 talet. Läs en bok till WSF. Öppna sen ögonen och se hur det ser ut omkring i landet. Jag VÅGADE gör detta. Eller du är en trygg sate i in fina villa, i ett område utan invandare. Lätt att snacka då. Bostätt dig i mitt område. Där det kastas sopor från fönstren. Rastar man hunden kastas det sten och raketer efter en. Bilar bränns, eller hoppas sönder. Det brinner på dörrar hos de som visar missnöje över att det ligger skräp överallt. Då har man inte ens nämt invandrare. de är snabba att ta på sig stämpeln och agerar barbariskt därefter.Det fanns en invandring som hjälpt Sverige, efter 1985 har det inte varit annat än ett minus för Sverige. Ett fåtal av alla dessa människor står idag för sin egna försörjning. Befokningen ökar, men skatteinkomsterna minskar. Ser du ngt fel med ekvationen?? Om inte, så är det nog fasiken dags för dig att uppdatera lite mattekunskaper2009-09-27 @ 18:55:51
Postat av: WSF

Allt vi företar oss kostar, men man kan inte bara titta på kostnadssidan. De företagare som bortser från intäkterna och bara ser kostnader blir inte så lyckosamma. Om de ens företar sig något.Om man bara ser kostnader med alla förändringar blir det inget uträttat. Tänk om Vikingarna bara hade tyckt det varit jobbigt och kostsamt att dra till Normandie och sedan England? De blev ju trots allt accepterade, även om det skedde med ett visst motstånd och en hel del kostnader för andra.Intäkterna överstiger vida kostnaderna för invandring.

2009-09-27 @ 18:56:07
Postat av: Anonym

ett allmänt utanförskapsproblem. I mina öron så låter detta bla bla bla bla bla. Bla bla bla..Bla bla Kebab. Bla bla bla.Om detta vore problemet skulle Sverige haft de problemen vi ser idag redan på 60 talet. Läs en bok till WSF. Öppna sen ögonen och se hur det ser ut omkring i landet. Jag VÅGADE gör detta. Eller du är en trygg sate i in fina villa, i ett område utan invandare. Lätt att snacka då. Bostätt dig i mitt område. Där det kastas sopor från fönstren. Rastar man hunden kastas det sten och raketer efter en. Bilar bränns, eller hoppas sönder. Det brinner på dörrar hos de som visar missnöje över att det ligger skräp överallt. Då har man inte ens nämt invandrare. de är snabba att ta på sig stämpeln och agerar barbariskt därefter.Det fanns en invandring som hjälpt Sverige, efter 1985 har det inte varit annat än ett minus för Sverige. Ett fåtal av alla dessa människor står idag för sin egna försörjning. Befokningen ökar, men skatteinkomsterna minskar. Ser du ngt fel med ekvationen?? Om inte, så är det nog fasiken dags för dig att uppdatera lite mattekunskaper2009-09-27 @ 18:56:12
Postat av: Anonym

Allt vi företar oss kostar, men man kan inte bara titta på kostnadssidan. De företagare som bortser från intäkterna och bara ser kostnader blir inte så lyckosamma. Om de ens företar sig något.Om man bara ser kostnader med alla förändringar blir det inget uträttat. Tänk om Vikingarna bara hade tyckt det varit jobbigt och kostsamt att dra till Normandie och sedan England? De blev ju trots allt accepterade, även om det skedde med ett visst motstånd och en hel del kostnader för andra.Intäkterna överstiger vida kostnaderna för invandring.

2009-09-27 @ 18:57:06
Postat av: Info

EN KOMMENTATOR HÄR, WSFpoängterar, att kostnaderna för obegränsad invandring är försumbara i jämförelse med vad vinsterna är med att på nolltid utrota ett helt folk.Hur som helst. Här ovan har varit en liten religionsdebatt. Men jag har inte hört något om den nya BIBELN. Gellert Tamas nya BIBEL. Faktum är, att denna BIBEL redan har börjat diskuteras på en mängd bloggar:"En lång och ytterst uppskattande intervju med (ungraren) Gellert Tamas bjöd oss Sveriges radios P1 på för några dagar sedan. Detta med anledning av hans nya bok om de omänskliga svenskarnas behandling av sina i hela världen unika s.k. apatiska flyktingbarn. Som dessutom brukade tillhöra vissa unika, etniska grupper. Bokens innehåll beskrivs så här av bok.nu:”DE APATISKA: Om makt, myter och manipulation. --- Maj 2003. En elvaårig flicka ligger svårt sjuk på ett sjukhus i Jönköping. Hon reagerar inte på beröring, äter inte, dricker inte och måste ständigt bära blöja. --- Men det är här en berättelse om landet Sverige tar sin början. Steg för steg BLOTTLÄGGER Gellert Tamas hur tjänstvilliga politiker, ANINGSLÖSA journalister, organiserade HÖGEREXTREMISTER [sverigedemokrater] och högt uppsatta läkare och psykiater gemensamt skapar en bild av de så kallade apatiska barnen, en bild byggd på FÖRDOMAR och VANDRINGSSÄGNER, som till slut uppfattas som en sanning.I De apatiska – uppföljaren till succén Lasermannen – tar Tamas än en gång med oss på en obehaglig och närgången resa i maktens och manipulationens landskap.Gellert Tamas är författare, journalist och dokumentärfilmare och har bland annat medverkat i Dagens Nyheter och i tv-programmet Uppdrag granskning. Hans prisbelönta bok Lasermannen har sålts i mer än 200 000 exemplar, översatts till ett halvdussin språk och blivit en rosad TV-serie och en teaterpjäs.”Wikipedia:”Tamas gjorde 2006 ett reportage för SVTs Uppdrag granskning som granskade de statliga utredningar om apatiska flyktingbarn som menar att en av orsakerna till att barnen blir apatiska är att de manipuleras. Reportagets poäng var att visa att inga bevis på att sådan manipulation förekommit kunde hittas. Sommaren 2006 var han en av sommarvärdarna i Sveriges Radio P1.”Någon kritiker av Tamas´ ”sanningar” tillät Sveriges radio inte att få yttra sig."

2009-09-27 @ 19:15:49
Postat av: Gubben o Gumman på G

WSF : Skönt för Finland att dom kommit ur den Sovjetiska garderoben.Snart är det dags för Sverige att komma ut ur den Sovjetiska garderoben.Valnatten 2010 börjar den processen.

Sverige kommer att följa Danmark Norge fast i snabbare takt.Det går tex inte så bra för Anna Dahlgen ,som idag

debatterar burka i Expressen på ledarsidan (nätet).Läser man kommentarena i liberala Expressen?,så

är Anna lite ensam om sitt tyckande.Fast sådant bekymmrar inte en sann Boljevik förlåt

liberal.Googla gärna lite på Birgitta Olsson i Folkpartiet

vilken bakgrund samt kompisar hon har.Efter valet 2018 så kommer inte KD röster el Folkpartiröster att behövas för högermajoritet.

Dessa partier återfinns då på "kärringarnas soptipp"Fortsätt gärna med jag tror inte....varför skulle jag bry mej.....

Ger ett seriöst intryck.Brå ,Scb. Invandraverkets statistik är bara sagor, som SD hittat på, även om profesor "Snicki snacki"

Är en riktigt sagoberättare.

Så talar siffrorna sitt tydliga språk."Alla bilar har inte invandrar ungdomar brännt upp"

(Godag yxskaft)Släpp aldrig taget om sprutan med trygghetsknark, i armvecket.Gubben o Gumman klappar i händerna och stampar med fötterna.2009-09-27 @ 19:19:15
Postat av: WSF

Jag börjar misstänka att alla invandrare inte är likadan. Det är riktigt att jag bor i villa. Flera av mina grannar i området är invandrare. Troligen från nåt slaviskt land i flesta fall. De är jobbiga som fn. Pyntar och stretar med sina trädgårdar. Svårt för mig att hänga med.På jobbet finns en massa invandrare. En del är jobbiga och påstridiga. Andra bara gnälliga. Klagar på ditten och datten som t ex andra invandrare som inte är som dem.Klart det hade varit lugnast att få vara i fred, men som självförhärligande liberal sitter man ju fast i sin övertygelse.

2009-09-27 @ 19:22:28
Postat av: Anonym

Jag börjar misstänka att alla invandrare inte är likadan. Det är riktigt att jag bor i villa. Flera av mina grannar i området är invandrare. Troligen från nåt slaviskt land i flesta fall. De är jobbiga som fn. Pyntar och stretar med sina trädgårdar. Svårt för mig att hänga med.På jobbet finns en massa invandrare. En del är jobbiga och påstridiga. Andra bara gnälliga. Klagar på ditten och datten som t ex andra invandrare som inte är som dem.Klart det hade varit lugnast att få vara i fred, men som självförhärligande liberal sitter man ju fast i sin övertygelse.

2009-09-27 @ 19:23:11
Postat av: Peter, den förste.

@WSF: "Allt vi företar oss kostar, men man kan inte bara titta på kostnadssidan. De företagare som bortser från intäkterna och bara ser kostnader blir inte så lyckosamma. Om de ens företar sig något."Bra förslag! Då tycker jag vi avknoppar från staten, landsting och kommuner allt som har med invandring att göra och placerar både alla intäkter och utgifter i detta företag. Och du, jag är inte den som är den, utan jag är t.o.m beredd att investera 100 miljarder svenska skattepengar i detta företag! Och du, jag tror t.o.m. de flesta Sverigedemokrater skulle gå med på detta också!Ett påpekande dock! Om företaget går i konkurs, så kommer verksamheten att upphöra.

2009-09-27 @ 19:30:08
Postat av: Putte

Men så bra då WSF, att invandringen är lönsam. Jag lovar dig att om ni liberaler själva ta hand om kostnaderna för massinvandringen, ur er egna plånbok givetvis, så ska jag med glädje avstå från de eventuella vinsterna. Att vara liberal är att vara givmild med andras pengar och arbete.

2009-09-27 @ 19:55:34
Postat av: WSF

Peter 1 och Putte,

Bra idéer!

Ryktena att SD-anhängare är okreativa bidragstagare är kanske ändå överdrivna...

2009-09-27 @ 20:18:42
Postat av: Skeåning

WSFJa, liberaler tycker ofta det är spännande med invandring, och propagerar ofta för hur fantastiskt det är att detta landet på vissa orter förvandlats till det yttersta, samtidigt som man ignorerar alla de människor som flyttat ifrån de här områdena, eller de som tvingas bo kvar, som lider av den här förvandlingen, dom ser inte ni. Det är också typiskt för liberaler att förenkla det hela med att skylla på ett utanförskap. Skulle det enbart vara så att det är det svenska samhället som har stängt dom här ute, skulle det gälla för samtliga grupper i de här områdena, men det gör det inte. Det är vissa grupper som utmärker sig. Det har givetvis sin förklaring i att vissa grupper är mer svårintegrerade än andra, ofta beroende på kulturella, och religiösa orsaker. Sverige behöver inte invandring av människor som av dessa orsaker aldrig kommer kunna anpassa sig till det svenska samhället, och därmed kommer ha väldigt svårt på arbetsmarknaden. Det utmynnar i enorma sociala problem, och vi kunde inte se deras konsekvenser tydligare än vi gör i förorterna. Det är möjligt att det går att överbrygga de här kulturella skillnaderna, men då måste det ställas hårdare krav om anpassning, en tydlig assimileringspolitik. Görs inte detta har vi bara sett början, av det som nu sker i förorterna, som är ett invandringsproblem, hur tjocka politiskt korrekta dimridåer man än drar fram. Det finns många invandrare som bidrar, och gör ett mycket bra jobb. Där är vi överens. Och som du själv säger så är inte alla invandrare likadana, alla är inte stöpta i samma form, med samma förutsättningar och drömmar, vilket migrationsverket verkar tro. Därför är givetvis vissa mer lättintegrerade än andra. De som självmant väljer att ta avstånd från det samhälle som solidariskt har tagit emot dom, och även väljer att attackera det samhället, ska i en demokrati motas kraftfullt. De är delar av dom mekanismerna som gör att det inte fungerar, de ställer sig emellan hederliga invandrare, och svenskar. Det pratas ofta om hur invandringen gagnar oss ekonomiskt, samtidigt nekar man från regeringens håll gång på gång att redovisa totalkostnaderna för invandringen. Med tanke på den eskalerade brottsligheten invandringen har medfört, då invandrare är överrepresenterade i samtliga brottskategorier enligt BRÅ. Får det väl anses att den misslyckade integrationspolitiken är en stark anledning till att rättsväsendet och polisen behövde ett starkt ekonomiskt tillskott som man nyligen fick av regeringen. Sådant måste t ex vägas in. Jag blev intresserad på hur du fått ihop att invandringen går med "vinst". Jag har inte sett någon genomförd forskning som visat på annat än att invandringspolitiken sammantaget är en ekonomisk belastning. Sedan innebär det givetvis inte att alla invandrare utgör en samhällsekonomisk belastning, eller att all invandringspolitik skulle göra det. Men all invandringspolitik vi sett de, minst, tjugo senaste åren har varit det.

2009-09-27 @ 20:35:25
Postat av: Gubben o gumman på G

WSF : Tittar man på motsvarande partier i Danmark(Danskt Folkeparti 16% av rösterna samt Fremskrettspartiet Norge 23% av rösterna )Så där försvinner det argumentet om obildade,vilket du vet mycket väl.Vad tror du du uppnår med detta pajas snack på en SD blogg.Din sista rad börjar bli på gränsen samt visar att argument inte finns el tryter.Fast varför skulle du bry dej om Norge o Danmark....Det är nog länge sedan ett parti varit så ladade i ett svenskt val som nu.Ditt Grundproblem flumfesten är finito.Hoppas vid gud att du inte är läarare i Nybro kommun tex (Barometern nätet)Fast det är nog inte troligt med din annalys förmåga.Då i detta fall av kyrkovalet, samt EU valet, SD la tydligen 500000kr på reklam där...nådde 3.4%.Fast med dina fnoskler, och nu lite oförskämda antydningar, så är du en bra valarbetare för SD

Du bidrar till att nätet fylls med fakta.Fakta som den miljon första gångsväljare söker en vecka innan valet.Dom är 500000st finns på nätet kommer att avgöra valet 2010.Dom saknar jobb bostäder bla annat.....

Prata gärna invandring med dom WSF så lär du få dina fiskar varma.Ett stort tack för hjälpenGubben o Gumman klappar händerna stampar med fötterna gnisslar tänder.Ps. SD är ett empatiskt parti TROR vi, som gärna hjälper dej hela vägen fram med din ångest till valnatten.Sedan får du klara dej själv Tycker vi...Ds Åsikterna är våra egna och ingen annans.

2009-09-27 @ 20:45:21
Postat av: Gubbeb o Gumman på G

Tre stavfel o ett sakfel har vi laggt in medvetet.

2009-09-27 @ 20:49:02
Postat av: Gubbeb o Gumman på G

Tre stavfel o ett sakfel har vi lagt in medvetet.

2009-09-27 @ 20:49:03
Postat av: Gubbeb o Gumman på G

Tre stavfel o ett sakfel har vi laggt in medvetet.

2009-09-27 @ 20:50:06
Postat av: dan åke

bra synvinkel på sanningen, pk-tidningar skulle aldrig kunna publicera en sådan sann och rak skildring av sosse och alliansmaffians hyckleri i politiken.

hoppas Sd vinner valet så resurserna till massinvandringsindustrin i stället kan läggas på att bygga upp flykting områden i deras grannländer då skulle de falska flyktingarna bli nära noll i antal. det måste vara enormt lockande att kunna komma till Sverige och få tom hela släkten att bli försörjd för resten av deras liv.

2009-09-27 @ 23:49:52
Postat av: Peter, den förste.

Nu är det ta mig f-n dags för lite äkta kulturberikning!"Så lunka vi så småningom

från Bacchi buller och tumult,

när döden ropar: "Granne, kom, ditt timglas är nu fullt!"

Du gubbe, fäll din krycka ner —

och du, du yngling, lyd min lag:

den skönsta nymf som åt dig ler, inunder armen tag!

Tycker du att graven är för djup,

nå, välan så tag dig då en sup,

tag dig sen dito en, dito två, dito tre,

så dör du nöjdare!Du, vid din remmare och press

rödbrusig och med hatt på sned,

snart skrider fram din likprocess i några svarta led!

Och du, som pratar där så stort

med band och stjärnor på din rock,

ren snickarn kistan färdig gjort och hyvlar på dess lock!

Tycker du att graven är för djup,

nå, välan så tag dig då en sup,

tag dig sen dito en, dito två, dito tre,

så dör du nöjdare!Men du, som med en trumpen min

bland riglar, galler, järn och lås

dig vilar på ditt penningskrin inom din stängda bås,

och du, som svartsjuk slår i kras

buteljer, speglar och pokal,

bjud nu godnatt, drick ur ditt glas och hälsa din rival!

Tycker du att graven är för djup,

nå, välan så tag dig då en sup,

tag dig sen dito en, dito två, dito tre,

så dör du nöjdare!Och du, som under titlars klang

din tiggarstav förgyllt vart år,

som knappast har med all din rang en skilling till din bår,

och du, som ilsken, feg och lat

fördömer vaggan, som dig välvt

och ändå dagligt är plakat till glasets sista hälft,

tycker du att graven är för djup,

nå, välan så tag dig då en sup,

tag dig sen dito en, dito två, dito tre,

så dör du nöjdare!Du, som vid Martis fältbasun

i blodig skjorta sträckt ditt steg,

och du, som tumlar i paulun, i Chloris armar feg,

och du, som med din gyllne bok

vid templets genljud reser dig,

som rister huvud, lärd och klok, och för mot avgrund krig.

Tycker du att graven är för djup,

nå, välan så tag dig då en sup,

tag dig sen dito en, dito två, dito tre,

så dör du nöjdare!Och du, som med en ärlig min

plär dina vänner häda jämt

och dem förtalar vid ditt vin, och det liksom på skämt,

och du, som ej försvarar dem,

fästän ur deras flaskor, du,

du väl kan slicka dina fem, vad svarar du väl nu?

Tycker du att graven är för djup,

nå, välan så tag dig då en sup,

tag dig sen dito en, dito två, dito tre,

så dör du nöjdare!Men du, som till din återfärd,

ifrån det du till bordet gick,

ej klingat för din raska värd, fastän han ropar: "Drick!"

Driv sådan gäst från mat och vin,

kör honom med sitt anhang ut

och sen med en ovänlig min ryck remmaren ur hans trut!

Tycker du att graven är för djup,

nå, välan så tag dig då en sup,

tag dig sen dito en, dito två, dito tre,

så dör du nöjdare!Säg, är du nöjd, min grannen, säg!

Så prisa värden nu till slut!

Om vi ha en och samma väg, så följoms åt... Drick ut!

Men först med vinet, rött och vitt,

för vår värdinna bugom oss —

och halkom sen i graven fritt vid aftonstjärnans bloss!

Tycker du att graven är för djup,

nå, välan så tag dig då en sup,

tag dig sen dito en, dito två, dito tre,

så dör du nöjdare!"Lyssna här: http://www.youtube.com/watch?v=sV0tn2eqYw8

2009-09-28 @ 01:26:29
URL: http://www.youtube.com/watch?v=sV0tn2eqYw8
Postat av: Putte

Någon som tror att Mona Muslim eller Sabuni hade ställt upp om familjen varit helsvensk? Det tror inte jag och jag tror inte ens de hade brytt sig. Så var det med den lika behandlingen. Att främlingar alltid är viktigare än svenskar är ju också något som kännetecknar liberaler.

2009-09-28 @ 06:29:38
Postat av: Ibbe

De skånska tidningarna, alltifrån Sydsvenskan till

Ystads Allehanda har inte med ett endaste ord berört det förhållande Thoralf tar upp. Man har naturligtvis på redaktionerna varit medvetna om den skillnad på folk och folk som görs när toppolitikerna "sörjer" ,men tyvärr så segrar den politiska korrektheten över verkligheten. Då försvinner både moral och medkänsla. Det ska vara rätt folk som brinner inne nämnligen.

2009-09-28 @ 07:33:19
Postat av: Helene

WSFVarför säljer du inte villan och flyttar till något av Sveriges

otaliga mångkulturella paradis? Där kan du leva med alla kreativa

mångsysslare och titta på när de bränner bilar, stenar poliser och

räddningspersonal, flockknullar, misshandlar och rånar pensionärer

etc etc. Det finns inga gränser för dessa kreativa arbetsmyror. Tänk

vilka intäkter detta inbringar till Sverige. För fan WSF, vad gjorde

vi utan dem?

2009-09-28 @ 17:33:32
Postat av: lee

"Intäkterna överstiger vida kostnaderna för invandring." så bra !då är det bara öppna gränserna för alla som vill få ett bättre liv i sverige .Finns väl några miljoner i afrika och mellanöstern .Och att låta dom komma till sverige skulle göra oss rikare?10år i skolan för att lära svenska 15 år i skolan för att utbilda sig och sen förtidspension .så klart detta är bra för sverige .

Att prata om vikingarna eller folket som utvandra till USA gör det bara löjligt .Kom dessa månnsikor rakt in i bidragsystem som dom inte hade betalt till när dom kom till USA?Det ända vi kan göra är att minska bidragen rejält.Det finns jobb i sverige .Se på thailänska bärplockare i norrland.Varför kan inte människor i sverige ta dom jobben?

2009-09-28 @ 19:10:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0