SVAR TILL PER DAHL

I måndags hade Per Dahl en mycket märklig ledare i Barometern med rubriken "Sverigedemokraterna tillför inget i riksdagen". Nu har han publicerat mitt svar på nätet och jag hoppas att det även kommer att finnas med i den tryckta upplagan.
Läs ledaren och mitt svar.


Kommentarer
Postat av: HenrikP.

Själv längtar jag efter den dagen då Jimmie Åkesson äntrar talarstolen i riksdagens kammare....äntligen lite underhållande debatter.

2009-10-21 @ 23:57:28
Postat av: Silver

HenrikP: ja, eller Björn Söder :D Vem minns icke debatten kring gratis välfärd till illegala utlänningar... oj oj oj! Det kommer bli kämpigt att vara riksdagsledamot och fortsätta med utopiska resonemang samt betydelselösa epitet när herr Söder kommer gå upp för att kräva svar så många gånger att talmannen tappar räkningen - och måste läsa reglerna på nytt :D

2009-10-22 @ 00:27:00
Postat av: Sven Duva

"I en fungerande demokrati inser de valda att de i många fall inte kan påverka dagordningen för de beslut som måste diskuteras."Demokrati betyder att de folkvalda inte bara kan påverka dagordningen, de kan bestämma.För att förtydliga lite för de som inte har alla kameler hemma. Självklart påverkar omgivningen men faktum är att den folkvalde faktiskt har väldigt stort mandat att bestämma inom sin egen fördefinerade intressesfär.Sen har vi det där med statsman. Statsman är just en sån som ser långsiktigt på olika frågor och inte bryr sig överdrivet mycket om nästa val. Det har inget med konfliktframkallande att göra. Om det

behövs en konflikt ryggar inte statsmannen för konflikten. Behövs det ingen konflikt så försöker statsmannen undvika den.Sen har vi det där med "vi och dem". Det heter "vi och dom". Som alla normalbegåvade lågstadieelever vet finns det något som heter "vi och dom". Det är det spel politiker och andra spelat så länge

människan varit människa och inte apadjävel. Att låtsas som om snyltande terrorister är "vi" bara för att de liknar oss är lika relevant som att kalla Per Dahl för en av oss.Ovanstående är en kommentar både hos barometern.se och hos thoralf.se. Men den lär bara vara läsbar på thoralf.se då yttrandefriheten inte är något barometern.se håller i främsta rummet. Jag delar Palmes åsikter om diktaturens kreatur.

2009-10-22 @ 01:56:42
Postat av: Sven Duva

@ HenrikPTotal opposition även om mot förmodan Sd sitter i regeringen. Det kan faktiskt inte bli mycket bättre än så.2010 kommer bli ett mycket bra år.

2009-10-22 @ 02:01:12
Postat av: Stefan A

I den mån man kunde förstå något av Dahl;s svar så har han alldeles rätt, gammelpartierna är totalt beslutsförlamade när det gäller invandringen, vågar inte komma med det minsta lilla krav på invandrare eller ens andas om kanske lite begränsning av invandringen.

2009-10-22 @ 07:29:22
Postat av: Skånepåg

Då man läser vad Sd-kurirens chefredaktör Tommy Hansson skriver och vad Per Dahl skriver, är det ingen tvekan om vilken som beskriver verkligheten och vilken som befinner sig i sin egen politiskt korrekta sagovärld.Postat av: Gubben o Gumman

Vi får välha lite förståelse för Pehr Dahl om det

stämmer att han får på "skallen", av vänstermurvlarna bokstavlingen på Barometern.

2009-10-22 @ 13:25:57
Postat av: T

Såg att du stod för "veckans citat" i dagens Barometern angående burqa och pyjamasar. Självklart körde Barometern sarkastiska negationen "inte invandrarfientlig" för att läsarna ska tro motsatsen.

2009-10-22 @ 14:17:32
Postat av: Thoralf A

TAngående veckans citat så kommer jag med ett förslag till Barometern på min blogg senare.

2009-10-22 @ 15:58:52
Postat av: Någon på Getingen

"Heja Svågerköpnings Allehandas röda bröder rappa nu upp Perra så att redaktionen glöder".Snart står vi inför sanningens timma.

Då kan inte fakta o signalement längre försvinna.Många långa "Dhimmis" inslag har vi gjort på

den lilla ortNu orkar vi inte mera, utan med skall folket skall oss alliera.

2009-10-23 @ 15:11:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0