SOCIALDEMOKRATISKT HYCKLERI

Dick Erixson skriver om det socialdemokratiska hyckleriet och han gör det så bra så jag passar på att länka till hans inlägg om socialdemokraterna i Trelleborg.


"Den åsikten delades inte av socialdemokratiska oppositionsrådet Catherine Persson.

– Det ni hör nu är ett mycket lågt exempel på retorik. Vi samarbetar inte med ett främlingsfientligt parti som Sverigedemokraterna. Däremot har de en vågmästarroll och då uppstår sådana här situationer, ansåg hon."


Så var det med det löftet från Mona Sahlin.
Kommentarer
Postat av: AWSvensson

Det verkar vara roligt det dära med politik. Man kanske skulle satsa på en politisk karriär nu på ålderdomen. Genom att rösta ja för sådant man inte vill veta av så blir de övriga motvalskärring och röstar tvärtemot som man tycker. Tål o tänke på.

2009-10-20 @ 15:13:01
Postat av: Gubben o Gumman

Mona Salins variant av förklaring till det uppkommna i Trelleborg."Om något annat parti röstar, som vi så är det inte samarbete"?Citat från intevju där hon blir pressad journalisten tyckte för övrigt att hon uppträde akademiskt i frågan.Snarare korkat, buisness as usual.

2009-10-20 @ 15:22:00
Postat av: AWSvensson

Ian Wachtmeister har lite synpunkter på det uppkomna läget.

Postat av: Anonym

Postat av: AWSvensson

Förlåt om jag kommit in i ett stim, men vissa saker kan man bara inte undanhålla mänskligheten

Postat av: Fredrik

Dilsa ser inga problem med Islamiskt styre ?

Måste väl skriva nåt eftersom man har svårt att

slå bort att Islam är förlegat !!

Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Bidragstagare fick jobba gratis i Landskrona läser man i vissa tidningar. Då ställer man sig frågan: Är inte bidrag pengar? Ordsemantik på högsta nivå.

2009-10-20 @ 17:04:52
Postat av: Dille i Momåla

Ja så blev det med den omskrutna bojkotten av SD. Av hönan blev det knappast en ynklig fjäder.För SD är det naturligtvis tacknämligt att Sossarna har visat sina kort så långt före valet. Det innebär att väljarna har en chans att utvärdera PK;s bullriga propaganda och dra sina egna slutsatser.För övrigt gissar jag att även Mp och V gav sitt stöd till SD.Det är naturligtvis mycket bättre med stöd än gatstenar genom fönstret från V. Så hjärtligt tack för omvändelsen.

2009-10-20 @ 17:38:20
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Fick ett förslag i dag av en person som sa ni har haft Landsdagar, nu kommer Glansdagar.

2009-10-20 @ 17:51:22
Postat av: ingeborg

Så här yttrade denne marxist i FN 1974. Invandringen är en politisk agenda.Houari Boumédienne (original name Mohamed Ben Brahim Boukharoub

In 1974, Boumedienne said in a U.N. speech: "One day, millions of men will leave the Southern Hemisphere to go to the Northern Hemisphere. And they will not go there as friends.

Because they will go there to conquer it. And they will conquer it with their sons. The wombs of our women will give us victory."

Redan 1974 sade den algeriske presidenten Houari Boumedienne i FN:s generalförsamling att: “One day millions of men will leave the southern hemisphere of this planet to burst into the northern one. But not as friends. Because they will burst in to conquer, and they will conquer by population it with their children. Victory will come to us from the wombs of our women””En dag kommer miljoner människor lämna den södra hemisfären för att tränga in i den norra. Men inte som vänner. Ty de skall komma för att erövra och de skall erövra genom att befolka västvärlden med sina barn. Segern skall komma till oss genom våra kvinnors livmoder.”

Postat av: Dille i Momåla

När man läser Aftonbladet så är det sida upp och sida ned med artiklar om SD och Åkesson. En artikel handlar om retorik och en retorikexpert har fått uttala sig om varför det är ss svårt att vinna över Åkesson.Härligt, nu är SD på väg att få verkligt inflytande, säger säkert många.

Men Aftonbladet propagerar istället för att det inte handlar om politik utan om Åkessons vinnande sätt och fantastiska förmåga att argumentera.Ja, Aftonbladet nämner inte att det är SD:s populära politik som är på väg att anammas av det svenska folket, inte minst väldigt många av Aftonbladets läsare.Och Aftonbladet blygs inte det allra minsta för att publicera ren hets mot SD.SE här:”Här avslöjar sig Sverigedemokraterna. De är inte det rumsrena parti som Jimmie Åkesson försöker projicera. De är ett parti vars enda kärna är hat mot människor som är olika och en tunn yta av populism som saknar en seriös samhällsanalys.” skriverÄr det profithunger eller kommunistiska journalister som får Aftonbladet att sjunka så djupt?

2009-10-20 @ 21:16:42
Postat av: Nalle i Växjö

Censur i religionens namn

Inga är så lättkränkta som religiösa grupperingar. De mest aggressiva och framgångsrika är islamisternaLäst i Expressen

Postat av: Sven Duva

Vi har nått den punkten då det inte spelar någon roll vad Aftonbladet eller någon annan skriver. De skriver att SD är ett gäng rasistiska idioter som har generalfel på alla punkter. Men folk kan med egna ögon se att SD inte ljuger och inser då att allt som media skriver om SD är rent skitsnack. Proppen har gått ur.

2009-10-20 @ 21:47:24
Postat av: Helene

ingeborg

jag minns att jag på 80-talet läste en imams uttalande som löd ungefär så här: "Vi ska erövra väst, och vi ska börja i skandinavien". Kan han ha menat Sverige tro?

2009-10-20 @ 21:54:54
Postat av: VHB

Nu är helvetet löst igen! Festfixaren Migrationsöverdomstolen har skapat en tsunamivåg från "Somalien"!!!

2009-10-20 @ 22:04:10
Postat av: Nalle i Växjö

Och när det började komma inlägg om censur i religionen namn, så blixtstoppades möjligheten att kommentera.Jag är verkligen imponerad av hur effektiva grabbarna är på det där censurbolaget

Postat av: dan åke

läs nedanstående länk, så förstår man varför allians och sossemaffian är så rädda för SD! ärliga och rakryggade personer är tydligen inte välkommna i de ”demokratiska” korridorerna.Man skall inte se på när man tillverkar korv och absolut inte se på när lagar stiftas i EU, det finns risk att man mår illa då!http://henrikalexandersson.blogspot.com/2009/10/telekompaketet-man-hapnar.html

Hoppas nån kan wallraffra sig in i regeringen och i eu så folket får veta

2009-10-20 @ 23:00:04
Postat av: Nalle i Växjö

Anpassningen för andra grupper än traditionellt Svenska pågår för fullt.Läs följande rader från DO angående senaste projektetHon menar att olikheter kan gynna alla och exemplifierar med att anställda vill vara lediga vid olika högtider, inte bara kristna.

- Det underlättar om inte alla anställda vill vara lediga vid jul. Man måste söka lösningar istället för att se problemen, säger Katri Linna.( min kommentar Gäller det Judar kanske? Eller ...)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0