SD FJÄRDE STÖRSTA PARTI

I United Minds senaste opinionsundersökning som presenteras i Aftonbladet är Sverigedemokraterna fjärde största parti med 6,0 procent. Bara S, M och MP är större.

Sverigedemokraterna större än FP, C, KD och VP, smaka på den!

Någon Maud Olofsson effekt för Centerpartiet kan vi alltså inte se. Men hade någon väntat sig det?

Läs hela artikeln i Aftonbladet.


Kommentarer
Postat av: Nalle i Växjö

Hörde nyss att översteprästen för "S" meddelade att vi måste jobba mera och längre för att rädda välfärden.Naturligtvis gäller det inte politiker men vi andra som jobbar.Och välfärden vi ska rädda gäller inte för oss själva som vill ha pension efter att slitit och jobbat ett helt liv, utan för dom som kommer flygande, krypande och hitskjutsade från jordens alla hörnJag vill inte vara med längre, och ni kan nog plocka bort 5% på "S" stapeln i diagrammet

2009-10-27 @ 11:11:33
Postat av: Malin R.

Maudeffekten -1,7%.En s.k. slakteffekt efter debatten med Åkesson.Proppen har gått ur.Grattis SD!

2009-10-27 @ 11:13:30
URL: http://fetr debatten med Åkesson
Postat av: Magnus A

"Någon Maud Olofsson effekt för Centerpartiet kan vi alltså inte se. Men hade någon väntat sig det?"Instämmer med Malin R. Om jag inte är helt blind minskade hetsiga Maud med 1.7 procent.Men jag har en fråga:Varför får Patrik Ehn i SD-material göra reklam för den tyska konservativa revolutionen på 20- och 30-talen (vilken var ideologisk grund för NSDAP) samt där specifikt för Armin Mohler?Och Patrik Ehn kan uppenbarligen även vara aktiv i tydligt fascistiska/rasistiska Third Way samtidigt med sitt SD-uppdrag. (Third way kan sägas stå BNP nära, och varför ordet "Third"? Jag kommer att tänka på "tredje" nånting annat...)Att SD går framåt är ju inte konstigt med tanke på att inte invandringspolitiken diskuteras lika bra som nu t ex äntligen i Storbritannien (där Labours straw berömmer sig av politik som minskat asylansökningarna med 2/3 och en muslimsk kvinna i Tory-partiet inte anser att det är tillräckligt. Se BBC:s debatt (där BNP:s Griffin deltog) från denna punkt och några minuter fram:http://www.youtube.com/watch?v=6TjYxl6HRfs&feature=player_embedded#t=130Jag lär knappast rösta på SD, ett parti med bruna rötter som uppenbarligen är i form i dagens parti.Att SD kanske får 10, 15 eller 20 procent är bara ett lackmustest på övriga partiers stränga diskurs, där aktualiserande av invandringspolitik lär utlösa mobbning.

2009-10-27 @ 11:43:01
Postat av: Elliot Tercorien

SD blir vågmästare när dagen D är avgjord. Ingen normal svensk lägger sin röst på S i längden

2009-10-27 @ 11:47:08
Postat av: AWSvensson

När det gäller tre så tänker jag i första hand på tredje vägens politik , ett begrepp sossarna lanserade. Att SD skulle har rötter i det bruna är väl enbart ett eko från de politisk korrektast håll, något som saknar grund.

2009-10-27 @ 11:54:45
Postat av: Thoralf A

Magnus AHur vore istället att diskutera dagens situation istället för att prata rötter.Om vi skall diskutera rötter finns det mycket dynga att plocka fram när det gäller 30 o 40-talet när det gäller de etablerade partierna.Jag kanske skall börja publicera valaffischer för dessa partier från den tidsepoken vilket är ganska avslöjande.

2009-10-27 @ 12:03:23
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Inge Sandén

Nu är våra söta vänner desperata.

Attack 1.

Tiga ihjäl SD.Gick inte så bra.SD ökade.

Attack 2.

Sprida lögner och floskler.Gick helle inte så bra.

SD ökade mera.

Attack 3.

Försöka ta debatt med SD.Försök gjordes av Måna Muslim,hon som tycker att vi skall arbeta mera,för att klara av pensionerna till invandrare,som aldrig bidragit med en krona.

Hon Maud gjorde också ett försök.

Hon som käften gick ur led på.

"Alla människors lika värde".Kramar islam och tycker inte om lågutbildade arbetare.

Efter dessa debatter ökade SD ännu mera.

Återstår.

Att börja tala som en Sverigedemokrat,för att kunna behålla några av sina väljare.

2009-10-27 @ 12:12:58
Postat av: Inge Sandén

@Magnus.

Ang rötter.

Centern hette Bondeförbundet på 30 och 40-talet.

Vimlade av nazister.Läs din historia innan käften rabblar floskler.

SD är ett parti som uppstått p.g.a. de sju systrarnas försök att sälja ut landet.

Jan Guillou var beredd att sälja Sverige till Sovjet.

Bondeförbundet(numera Centern) häcklade Torgny Segerstedt,när han varnade för nazisterna.

SD slog igenom först 2006,finns inte ett enda uns av några bruna rötter.

Däremot hade både sossar och högern(nu moderater)massor av nazister

som vände kappan efter vinden när Hitler fick stryk av Ryssarna i vinterkriget 1942.

Vakna upp som arbetande skattebetalande Svenskar börjat göra.

SD har ingen skuld i någon historia över h.t.

SD är ett parti som tar upp dagens problem och vågar belysa dessa med sakliga argument,utan att bevaka någon vunnen makt.

2009-10-27 @ 12:43:25
Postat av: Inge Sandén

PS. Magnus A.

Parrik Ehn var medlem och hade en. del höga poster i Centern innan gick över till SD.

Tror mig minnas att det var ca 10 år han verkade i Centern.

Fråga Maud vad hon tycker?

2009-10-27 @ 12:58:20
Postat av: Allah

ThoralfDet skulle vara en bra ide att ta upp andra partiets rötter. Dragan har en hel del fina fakta och siffror kring det med. Så absolut Fram med det hela Så kankse människor täpper till truten sen då det handlar om det som varit..

2009-10-27 @ 13:59:04
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Magnus A

AWSvensson. Third Way frontar sig som "centerparti", men de länkar i hög grad bl a BNP (*), och iofs även (den kanske mest "neutrala" sajt jag finner länkad) polska Solidaritet. De beskriver sin ideologi som en där etniska grupper ska leva åtskilda men ifred, och i enlighet därmed stöder de separatistiska judar samt länkar visst en sajt som promotar Malcolm X. Men mest är dock att de i många artiklar -- t ex den senaste, refrererar till BNP. Och BNP tycks finnas i relativt korta länklistor på de flesta sajter som Third Way länkar. Jag har inte studerat detta länge, så jag kollade först och främst länkar.Third Way står vidare för decentraliserad direktdemokrati, men tycks även ha ett vänsterperspektiv på ekonomi och samhälle. (Även socialister för Kuba promotar direktdemokrati lokalt.) I alla händelser är åsikts- och värderingsgrund för den organisationen tydligt rasistisk bakom begrepp som separatism och fred.Det är alltså en SD:are i Göteborg idag som är aktiv i Third Way (och som i SD Göteborgs utskick -- jag upprepar -- gör reklam för tyska konservativa revolutionen (ideologisk grund för NSDAP) och specifikt den 1942 från schweiziska till nazistiska armén deserterade Armin Mohler.(*) T ex denna artikel...

http://www.thirdway.eu/2009/10/08/muslim-statement-on-edl-welcomed

...där f ö Third Way är för muslimers protester mot en anti-islamiseringsdemontration i England (en f ö Kent Ekeroth stöder) samt mycket explicit stöder BNP:s syn (där Griffin ju sagt att de som demonstrerar är judar som söker skapa oro).-

Man kan kanske fråga sig om det är högt i tak för sådan här kritik inom SD eller inte, men jag misstänker att inte mycket hänt sedan Funebo inte fick något gehör för åtgärder mot en som promotade nationalsocialism. Jag har påpekat liknande ganska allvarliga tveksamheter beträffande aktiva SD:are för personer högt upp i SD men mötts av svaret att inte påpekandena förstods. det jag då nämnt liksom Ehns engagemang är ändå ett kvitto på vad SD är.Apropå Patrik Ehns text ideologin hos om en som var nazist i en SD-bulletin har jag inga tolkningar.

2009-10-27 @ 14:31:58
Postat av: Magnus A

Thoralf. Dagens situation var ju exakt vad jag diskuterade! Jag påpekade att jag antar att den härrör från partiets närliggande rötter, men kom inte och påstå att jag diskuterade partiets rötter. så lätt ska du inte komma undan. Beträffande rötter är vidare dess korta avstånd i tid relevant, annars hade jag inte med ett kort ord nämnt det som orsak till den dagens situation som jag nämnde; inget av dagens etablerade partier hade tillnärmelsevis haft halva sin partiledning sympatiserande med nationalsocialism nära mitten av 1990-talet, vilket jag vill minnas SD:s ledande politiker gjorde för endast 15 år sedan enligt en studie beskriven i "Sverigedemokraterna från insidan".

2009-10-27 @ 14:33:07
Postat av: Magnus A

Inge Sandén. Jag vet att det fanns tveksamheter beträffande centerpartisters inställning till nazism när den växte, och hos politiker i andra partier.Jag vet att Guillou är en sort jag aldrig litat på -- där jag f ö finner det hemskt att vänstern i så hög grad lagt beslag på journalistiken samt lärarkåren -- men det är inget jag anser kan s a s politiseras åt andra hållet, som jag sett många SD:are föreslå (att styra media eller andras åsikter hör inte demokratin till). Jag anser dock att det apropå detta borde finnas s k Watchdogs i Sverige.Du skriver att SD inte har "skuld i någon historia". Nej, SD skapades ju sent 80-tal, så hur skulle de kunna ha skuld där när de bildades sent 90-tal. Något sådant har jag inte påstått. Jag har påstått att det ännu, två decennier efter partiets bildande och 15 år efter en s a s nazianstruken period, finns bl a Patrik Ehn i SD som gör reklam för Armin Mohler i SD:s material. (Beträffande SD och nazism visade en studie nämnd i "Sverigedemokraterna från insidan" att en stor del av ledande aktiva i SD i mitten av 1990-talet sympatiserade med nationalsocialism, och i SD var alltså nazister vanliga för endast 15-20 år sedan, och jag ser ännu tecken på högerextremism i olika SD-sammanhang. Någon uttryckte väl i början på detta decennium -- eller var det tidigare? -- "Klarström åter".Den 70 år gamla historia du nämner har inget som helst med SD är nu eller varit under sina korta cirka 20 år. Men trots att det är helt offtopic -- jag vill dock inte att kdenna diskussion spårar ur om detta! -- kan en del av de eftergiftsbeteendena förklaras utifrån annat än pro-nazism. Min kritik beträffande SD nu och i närtid, såsom Ehn eller det att en stor mängd av de som gör reklam för SD på Youtube, inkl SD Television, har så kallade Youtubevänner med nazistiska loggor och videos samt dito för BNP står på egna ben.SD är beträffande detta och aktiva sympatisörer närmast en kloak, där något motsvarande inte existerar i andra partier.Detta och visat ointresse av att hålla rent ger mig en känsla av obehag som naturligtvis gör det omöjligt för mig att stödja SD. Jag håller med de som säger att den BNP-liknande facklan som blev en blåsippa är ytlig förändring.Det känns alltså inte bra med SD i Riksdagen, men jag tror som sagt ändå att ni kan bli s a s hur stora som helst om andra partier forstätter att helt negligera invandringens storlek (+0.5% av sveriges befolkning per år från södra Asien/Afrika som på några decennier blir... Storbritannien har som sagt fått en rimligare diskussion och minskade tal tack vare lite invandringspolitik.)-

Svar på PS: Patrik uteslöts (självklart) ur Centerpartiet pga denna koppling, så varför ska jag fråga Maud vad hon tycker? Hon har förmodligen samma åsikt som jag om en organisation som står BNP nära.

2009-10-27 @ 14:35:08
Postat av: DDR2

Allah: Finns redan. Kolla här:http://politisktinkorrekt.wordpress.com/?s=Nazismen%2C+Alliansen+och+socialdemokraterna&searchbutton=Go!

Postat av: S-E Karlsson

Hej och god eftermiddag! Fick ett tips från en insändare i den lilla veckotidningen Kvällsstunden att man kan lyssna på Radio Viking på Webben ! Gamla låtar och musik från förr !

Sök på Google på Radio Viking !

S-E Karlsson .

2009-10-27 @ 14:39:37
Postat av: Magnus A

Detta att en andras skuld nämns så fort man påpekar vilka otrevligheter av fascism och acceptans av t o m nazism som finns i kretsar kring SD nu (t ex Ehn eller att Youtubekonton som promotar SD, och som SD Television även har som Youtubebvänner, gör reklam för rasism och/eller har mängder av nazister och BNP-fans i vänkretsen om de inte själva är nazister) känns s a s rätt överdrivet ihåligt; en genomskinlig taktik.Men låt ni SD Televisions Dragan skriva om andras historia, men jag påpekade faktiskt här SD-incidenter i detta nu, f ö bildades SD som ett rasistiskt parti nästan 20 år efter att Guillou snackat med ryssen.Även nationalsocialister förnekar f ö att de hatar judar...

2009-10-27 @ 14:42:57
Postat av: Calle

Måtte detta hålla i minst ett år till!!! Bra jobbat Thoralf & Co !!

2009-10-27 @ 14:56:22
Postat av: Roberth

Varför prata om rötter? Det var över 50 år sedan och dessa personer är döda idag. Att anklaga oss inom Sd för det som hände för 10-15 år sedan är fel men vi är inte bättre om vi ska kasta paj på dagens politiker för vad deras företrädare gjorde för läääänge sedan!

2009-10-27 @ 14:57:35
Postat av: AWSvensson

Sverigedemokraterna från insidan är en svensk bok (samhällsreportage), som utkom 2004. Huvudförfattare är Richard Slätt. Till medförfattarna räknas Stieg Larsson, Mikael Ekman, David Lagerlöf och Daniel Poohl. Vad kan man förvänta sig av dessa sanningssägare, personer som i det mångkulturellas tjänst inte har några som helst betänkligheter över att man lever i ett fritt förhållande till sanningen.

2009-10-27 @ 15:03:29
Postat av: Sven Duva

RoberthJAg håller med. Det finns ingen anledning till att tjata om rötter hela tiden. Men det är ju kul att varje gång den argumentfattiga sjuklövern yttrar sig om rötter kunna ge tillbaka med samma mynt. Det är väl bara SD, KD och MP som klarar Hitler/Stalin-testet.

2009-10-27 @ 15:08:35
Postat av: Tomtefar

Det är nog snart ingen som tror på muslimernas vilja att integreras, utan att vara svensk är något hemskt och ska straffas hårt och skoningslöst."”Han tog bältet och slog mig med det precis överallt. Mamma sa att jag förtjänade det, för jag hade ’blivit svensk’ ... Hon slog mig och beklagade sig sedan över att hon fick ont i händerna på grund av mig.”http://www.dn.se/insidan/friheten-leder-ofta-till-droger-1.8026332009-10-27 @ 15:11:30
Postat av: Thoralf A

Magnus ASverigedemokraterna är ett ungt parti som också gått igenom stora förändringar sedan 90-talet. Inte misnt den splittring som skedde då en grupp av de personer du hänvisar till lämnade Sverigedemokraterna och bildade Nationaldemokraterna. Anledningen till detta var just dessa personers ideologiska uppfattningar som ligger långt till höger om Sverigedemokraterna.Du får gärna fortsätta med dina kommentarer för jag vet av egen erfarenhet vilka som t.ex. företräde partiet på landsdagarna i Ljungbyhed. En mycket fin samling människor av verklighetens folk. Jag har dessutom under mina år i partiet även träffat och pratat/diskuterat med de flesta i partiledningen och vet var dessa personer står i sin politiska uppfattning. Därför är jag inte det minsta orolig över framtiden inom Sverigedemokraterna.Personer som du har nu bara smutskastning som enda alternativ i er desperation över våra framgångar i opinionsundersökningarna. Ni gör er enbart till ett åtlöje när ni pratar om "bruna skjortor" och så vidare istället för att diskutera orsakerna till att väljarstödet bara ökar och ökar för Sverigedemokraterna.Men du får så gärna fortsätta med din/er taktik den har inte vänt utvecklingen de senaste 10 åren och kommer än mindre vända någon utveckling i framtiden.Lycka till!

2009-10-27 @ 15:17:16
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Calle

@ Magnus A

Surt sade räven om rönnbären, eller var det opinionsundersökningen?

2009-10-27 @ 15:22:50
Postat av: Thoralf A

Magnus ASverigedemokraterna är ett ungt parti som också gått igenom stora förändringar sedan 90-talet. Inte misnt den splittring som skedde då en grupp av de personer du hänvisar till lämnade Sverigedemokraterna och bildade Nationaldemokraterna. Anledningen till detta var just dessa personers ideologiska uppfattningar som ligger långt till höger om Sverigedemokraterna.Du får gärna fortsätta med dina kommentarer för jag vet av egen erfarenhet vilka som t.ex. företräde partiet på landsdagarna i Ljungbyhed. En mycket fin samling människor av verklighetens folk. Jag har dessutom under mina år i partiet även träffat och pratat/diskuterat med de flesta i partiledningen och vet var dessa personer står i sin politiska uppfattning. Därför är jag inte det minsta orolig över framtiden inom Sverigedemokraterna.Personer som du har nu bara smutskastning som enda alternativ i er desperation över våra framgångar i opinionsundersökningarna. Ni gör er enbart till ett åtlöje när ni pratar om "bruna skjortor" och så vidare istället för att diskutera orsakerna till att väljarstödet bara ökar och ökar för Sverigedemokraterna.Men du får så gärna fortsätta med din/er taktik den har inte vänt utvecklingen de senaste 10 åren och kommer än mindre vända någon utveckling i framtiden.Lycka till!

2009-10-27 @ 15:24:57
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Tore

"Magnus A"! Och var står du, lille vän, när vi också talar om djurens rättmäktiga skydd, mot plågeri! Naturligtvis är kosher- och halalslakt godkänt för dig, även om detta är förbjudet i svensk lag, sedan islutat av 1800-talet! Men ni lobbare försöker ju påverka folk att det är kvarlevor efter Hitlers värld. Hur f*n fungerar ni egentligen?

Ni har många lobbyister i din lilla värld!

Skall jag redovisa fler av dina gelikar, eller är du nöjd?

Du menar väl inte att "judarna" är helt befriade

från ansvar för "sina handlingar"! Alla på vår jord

har alltid något på sitt samvete, även du!

Du är en lobbyist, där andra har fel, och du har rätt! Varför inte direktfråga de som du angriper

för att få ditt svar, istället för att "kräka" dina

anklagelser mot oss israelvänliga själar på Thoralfs blogg! Kom sedan tillbaka och "berätta"!

Det finns alltid minst två sidor av en anklagelse!

Andra partiers politiska bakgrund, befriar inte dessa från sitt tidigare och nuvarande ansvar! Om jag inte missar något, har SD slängt ut de som inte motsvarar SD förväntningar. Har de övriga gjort något som gör dig nöjd! Detta skall jag egentligen inte behöva ge kommentarer till dig om!

Jag vet inte om din bakgrund, men kallt konstaterar jag att du är här i provokativa syften!

Sprid gärna din flosker någon annanstans. Något berikande i dina kommentarer avseende ditt lobbande

stöter absolut sannolikt på patrull här!...

2009-10-27 @ 15:30:13
Postat av: Gubben o Gumman

En som försöker smutskasta SD fick en rak höger

(knockout) i Aftonbladet Lars heter han och är "redaktör" för bloggen vi i Sverige.Frågan är bara vem fan är Benny lillöken.......2009-10-27 @ 16:05:11
Postat av: j-å

Som det politiska spelet i Sverige har utvecklats, så har vi egentligen fem totalt meningslösa partier, Fp,C,Kd,Mp, och V.

C har "sålt" sej till M.

Fp och Kd har "drunknat" i högerblocket.

V har "drunknat" i vänsterblocket.

Mp har "sålt" sej till S.

Samt att S har blivit mer mittenparti, än mittenpartierna själva.

Kvar finn SD:s profilering i invandrarfrågan.

Tala om "en salig röra".

2009-10-27 @ 16:44:44
Postat av: Stone

Det blev nog kortslutning när den överladdade duaracell Maud öppnade truten.

2009-10-27 @ 17:36:45
Postat av: Dan Åke

Att sossemaffian har så många väljare är nog att de massimporterat nya väljare som sitter fast i bidragsberoende.

varje blond Svensk skall skaffa mörka linser,färga håret svart, kanske spraysolbränna 10 varv. sedan bege sig till migrationverket och kvittera ut en till ny identitet. sedan börjar sötebröds dagarna. gratis boende, bidrag, och stora ersättningar från DO.De etablerade i kommun,statliga myndigheter ,advokater,politiker tjänar ju stora pengar och har nu fina jobb med att jobba inom massinvandringsindustrin, så de jublar.

De som garanterat INTE jublar är de som jobbat hela livet och sedan upptäcker att de INTE kommer få nån pension alls trots de betalat in hela livet!De får gå sossiala och tigga

2009-10-27 @ 18:04:03
Postat av: Tore

Verkligen förvånande att fortfarande 1/3 del fortfarande är med Mona "Muslim"!

Avslöjande i England om "Oärliga" Tony Blair och Jack Straw är anklagade över hemlig plan över det mångkulturella Sverige! Daily Mail rapporterar!

Och denne Tony kan eventuellt bli EU:s president om

Lissabonfördraget ratificeras av Vaclav Klaus!...

2009-10-27 @ 18:23:50
Postat av: LN

Adjö, YTTRANDEFRIHETEN!Om allt går som planerat, kommer de 27 medlemsstaterna i Europeiska Unionen att snart ha en gemensam lagstiftning beträffande hatbrott. Uttalat ogillande, uttalad motvilja mot eller kritik av islamisk praxis och homosexuella livsstilar kommer att kriminaliseras.

Medierna tiger förståss - det är därför du inte känner till detta heller. Sista april godkände Europaparlamentet Europeiska Unionens "likabehandlingsdirektiv" (endast två (2) träffar på Google!). Direktiv är inom EU ett annat ord för lag. Eftersom direktivet gäller över den nationella lagstiftningen, måste det godkännas av EU:s ministerråd innan det kan träda i kraft. Nästa månad kommer rådet att besluta om direktivet, som placerar samtliga EU:s 27 medlemsstater under en gemansam diskrimineringslagstiftning. Direktivets definiton av diskriminerande förtal och kränkning är så bred och allmän att alla invändningar mot, förlöjligande av, och kritiska uttalanden om muslimsk/islamsk eller homosexuell praxis kommer att betraktas som brottsliga.

Inget mera sanningssägande från Jimmie Åkesson och andra!

Näst i tur står sedan TANKEFRIHETEN!

2009-10-27 @ 19:29:32
Postat av: Lotta

Hittade denna bland läsarbloggarna på Expressen i anslutning till Marteus dravelartikel.

2009-10-27 @ 19:35:27
URL: http://blogg.expressen.se/ladycobra/
Postat av: Fredrik

Det enda jag kan säga är:

Se till att kräva kontrollanter vid röstning och räkning av valsedlar.PK maffian kan ta till absolut vilka metoder somhelst. Finns absolut inget demokratiskt över

dessa människor.Titta på hur aftonbladet inte vill släppa greppet om " främlingsfientlighet" utan man pumpar på varje dag.Att tro att Sverige är den demokrati den ger sken av är en fasad av desinformation och jantelag.All heder åt alla svenskar som har fått nog !!2009-10-27 @ 20:11:44
Postat av: Roberth

Aktuellt ikväll vikken jävla parodi!

2009-10-27 @ 21:11:02
Postat av: Tusan

OSKULDER TILL SALU!På UNT (Uppsala) kan man läsa om en äldre man som raggat 15-åringar, som oskulder på nätet. På UNT finns närmare 40 kommentarer och följande av Frode Karlsson (hur länge nu denna kommentar får ligga kvar???). Håll i er!:::::då det skulle vara Euro-tecknet. 2-3000 Euro alltså! Tanken var att priset skulle upp! Nu blev det bara ett frågetecken - någon symbolik kanske för Euron? Vem vet! Det här med unga tjejer och gamla gubbar är ju inget nytt tema i historien. Ta bara profeten Mohammed och hans åttaåriga hustru. Undrar vad hennes oskuld kostade? Såldes den på den lokala marknaden i öppen budgivning, eller var det internbudpris? Histrorien bjuder på många sådana illustra exempel. Här kan man ju dra en hel del slutsatser - faktiskt - varav en är att tvång aldrig kan accepteras! Per definition så gäller tvång på åttaåringar. Resten får ni fundera över själva!unqoteJa, vad säger ni om profeten som det sket sig för, när han slängde sig över åttaåringen? Här går det att komma md förslag!

2009-10-27 @ 21:34:53
Postat av: Tusan

inte många minuterquotefega UNT

Att muslimernas urfader och grundare av islam var en pedofil får tydligen inte anges! far bara åt helvet med er politiska korrekthet på UNT! Må fan ta er hela bunten för er feghet. Det är bara ren ynkedom! Ni hade platsat hos Goebbels och Stalin!

Av: Frode Karlsson , Idag kl 09:56unquote

2009-10-27 @ 22:02:28
Postat av: Dan åke

jaha Roberth, vilken fantasi och indoktrinerings tv svt är,aktuellt redaktionen att de inte skäms.

1 Andra krigsförbrytare får ju uppehållstillstånd i Sverige och de behöver bara ljuga ihop en story för nån migga som beviljar.

2 skulle sossarna fixa välfärd! ha, de sålde ju Sverige till EU och alla länder skall ju ha samma samhällsnivå. Den enda framtid är att vi får sänka välfärden ännu mer, ca 20 medlemsstater är helt missköta och kurrupta politiker och myndigheter tar 2/3 av EU´s gemensamma kassa i egna fickor.

Nya Spanien som byggts upp av EU pengar är snart i konkurs, nu skall alla eu-stater tävla om hightech produktion gissa om det blir företagsflytt från Sverige igen, med EU flyttbidrag? Scania står väl i tur?

Det som kan rädda Sverige är att gå ur EU och reglera upp den okontrollerade massinvandringen.

2009-10-27 @ 22:03:25
Postat av: Lotta

Kanske skulle skriva att sidan bl a innehåller en del information om vår "svenska hjälte" Ghezali och lite om hans vistelse i Portugal och andra länder.

2009-10-27 @ 22:16:50
URL: http://blogg.expressen.se/ladycobra/
Postat av: Nesse

Ut ur Eu och minska massinvandringen måste va högprioriterat. Är väl bara Sd som har kvar kravet på utträde ur Eu. T.o.m Ohlys kommunister och miljömupparna är ju för Eu numera!

2009-10-27 @ 22:18:38
Postat av: Helene

Lotta

mycket intressant sida. Men man blir ju fly förb*****.

Kostnaden för en (1) "flykting" är nästan 500000/år!!!!

Detta är ju så sanslöst att man inte tror det är sant. Men som vi vet är ju allt möjligt i Absurdistan.

2009-10-27 @ 22:53:28
Postat av: Stefan K

Undrar om tant Monas parti fortsätter att vinna mark, när hon nu gått ut och deklarerat för sina utslitna, hårt arbetande medlemmar att de måste jobba i tre år till.

Det vill jag höra henne säga till en 55-årig verkstadsarbetare som redan är slut i kroppen, en 60-årig sjuksköterska med alla tänkbara krämpor och en sönderstressad byggarbetare.

2009-10-28 @ 08:55:14
Postat av: Miljöpartist

Inga kommentarer om dagens opinionsundersökning i DN?

2009-10-28 @ 13:54:40
Postat av: Thoralf A

MiljöpartistSD får sin högsta siffra någonsin i en undersökning från Synovate.Undersökningen utfördes under perioden 5-26 oktober. Bland de som tillfrågades efter Jimmie Åkessons debattartikel i DN var stödet hela 4,5 procent.Jag skriver gärna ett inlägg på bloggen även om denna opinionsundersökning om du önskar.Jag vill bara inte vara för tjatig.Hur länge tror du det dröjer innan vi är större än MP? Sex månader eller i september nästa år?

2009-10-28 @ 14:23:05
Postat av: Gubben o Gumman

Sedan kan man väl lägga till att 15% Sveriges

vänsterjournalister läs socialkommunister.Röstar på MP så en viss Stalinistisk manipulering

pågår.Lika sportsligt ,som om tex KFF ställde upp med 14 man mot Söderåkra IF 11 mannatrupp.Snart är denna tid förbi o Sverige friskt skall bli.Källa : Journalistförbundet.Ps. Sannolikt är SD redan förbi MPDs .Är det någon som vet om Pehr Gahrton hittat hem från Georgien än?

2009-10-28 @ 19:05:51
Postat av: Magnus A

Roberth: "Varför prata om rötter? Det var över 50 år sedan och dessa personer är döda idag."Ja, jag håller med om att ni SD:are kan sluta tala om dessa. Jag har inte gjort det innan jag från kommentar 14:31:58 dementerat beskyllningen att jag gjort det; dementera det är inte att tala om det. Jag begriper inte vad de har med SD:s nutidshistoria att göra, men ni envisas att nämna det som halmgubbe-beskyllning så fort det nämnt vad som nu finns i SD... (Patrik Ehn och antydan att accepteran av hans koppling till en BNP-nära organisation är typisk för SD:s historia från 90-talet.)Ni länkade nu i halmgubbe-anklagelsen Dragan. När det gäller honom kan jag få påpeka att han "refuserade" de flesta kommentarer -- t o m positiva sådana -- som jag gjorde på hans blogg för något år sedan, där han i en ilsken förklarande text, ofta med oförskämda invektiv, förklarade att kommentaren inte varit tillräckligt odelat positiv (jag var då potentiell SD:are). Samtidigt skällde han i bloggposter på dagstidningar som refuserat kommentarer av honom, och han skrev om det (har sparat detta) att SD när man fått makten skulle ta itu med hårdhanskarna mot censurerande media. På en SD-Kuriren-blogg menade Dragan nyligen att TV4, som enligt sina regler inte kunde låta SD göra reklam i EU-valet, sagt nej till denna för att Scheerman var jude, och att scheerman borde låta SD eftersom det är bäst för judar med tanke på islamiseringen (även detta är sparat).När jag i Kent Ekeroths blogg påpekade SD Televisions mycket förekommande aktiva Youtubevänskap (består av accepterade inbjudningar) med nazister och rätt extrema rasister så dök Dragan upp och kommenterade där med invektiv mot mig (att jag var en systematisk fiende till SD) samt uppmanade Kent att blockera mig och aldrig mer tillåta mig att kommentera. Allt som då hände var att Kent inte låtsades förstå vad jag påpekade om SD Television.I och med fascismen Patrik Ehn tillåts syssla med, det jag nämnt om Dragan, en bloggande politiker i Landskrona som länkat en antisemitisk sajt, antytt att invandrare är som kackelackor genom att göra en understatement-kommentar till en artikel om kackelacksinvation i Malmöbostäder (samt ska vara förtalsdömd), där dessa gör en god karriär i SD finner jag att SD är ...ungefär som förr.

2009-10-29 @ 07:56:47
Postat av: Magnus A

Thoralf 15:17:16 : "Personer som du har nu bara smutskastning som enda alternativ i er desperation över våra framgångar i opinionsundersökningarna."Hej! Jag har varit positiv till era framgångar. Jag hade en 4-nummersprenumeration på SD-Kuriren och fick sedan information att förnya mitt medlemskap tillsammans med SD-Bulletinen i vilken Patrik Ehn skrev om nazisten Armid Mohler och den konservativa revolutionens fem idéströmningar. Det enda ideologiska i det bladet. Därför kollade jag Patrik Ehn och fann det jag nämnt.Jag tror säkert att många fina personer och människor representerar SD, men det är en sjävlklarhet att aldrig vara i ett parti som skriver om en nazist som om denne vore intresant förebild i sin medlems-bulletin och accepterar en hel del annat tveksamt.Jag har ingen taktik överhuvudtaget (det är väl det värsta med mig). Jag återger bara vad jag ser.Du antyder genom att använda ordet "er" att jag tillhör ett kollektiv, men det är fel. Av Expo, som jag annars anser har en viktig funktion, blev jag tyvärr (f ö jämte Kurt Lundgren) anklagad för att ha en islamofobisk blogg, vilket lett till att min blogg förekommer i länkar på Blågula frågor, BGF (*), och liknande sajter. (BGF, en bl a förintelse-relativiserande sajt jag av flera skäl ogillar.)Att SD inte sätter ned foten för bl a Patrik Ehn konstaterar jag bara, och mitt intryck blir därför att ni inte förändrats tillräckligt sedan 90-talet.-

PS. Blir det inte lite genomskinligt att ropa smutskastning när man bara återger vad Patrik Ehn skrivit i SD-Bulletinen, samt vad Third Way -- där Ehn är aktiv -- visar sig vara för organisation?

2009-10-29 @ 08:23:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0