NORSK VERKLIGHET INTE RELEVANT I ÖSTRAN

De senaste dagarna har det funnits en och annan insändare i tidningarna som visat på en stor okunskap om Sverigedemokraterna när de kritiserat partiet eller Jimmie Åkessons debattartikel.

I förra veckan publicerade Östran en insändare från Alexander Louhich, där han anklagade Jimmie Åkesson för grova lögner om islam, muslimska terrororganisationer i Sverige och den överrepresentation som finns när det gäller våldtäkter.

Detta fick mig att skriva ett genmäle. Tyvärr vägrade Östran att publicera den del av mitt genmäle där jag refererade till den norska tidningen Dagbladets artikel om att samtliga 41 överfallsvåldtäkter begåtts av "icke-västliga" män. Text med "fet stil" var tydligen inte politiskt korrekt eller relevant enligt Ulf Carlsson på Östran. Snarare är det nog så att Ulf Carlsson vill hålla sina läsare okunniga om denna skrämmande artikel från Oslo.

Här kommer mitt genmäle som publicerades i dagens tidning (29 oktober). Jag får ändå vara glad och tacksam över att mitt genmäle ändå publicerades i den tryckta upplagan.

I en insändare i Östran anklagar Alexander Louhich Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson för grova lögner utan att på något sätt styrka sina anklagelser. Om Alexander läst på innan han skrev sin insändare hade han nog varit lite mer försiktig i sina anklagelser.


Redan 2001 uttalade sig SÄPO på följande sätt i en artikel i SvD "Säpos terroristrotel såg under 1990-talet hur ett tiotal militanta muslimska rörelser - alla med stark koppling till internationell terrorism - etablerade sig i Sverige." En sak är helt säkert och det är att det inte har blivit färre med tanke på den utveckling som pågått sedan terrordåden mot World Trade Center 2001 och den massinvandring som pågått i decennier.


Att invandrare och muslimer är överrepresenterade när det gäller våldtäkter är ingen nyhet. I BRÅ:s rapporter om ”Brott bland svenskar och invandrare” från 1996 och 2005 är invandrare kraftigt överrepresenterade i alla brottskategorier och med 4-5 ggr när det gäller våldtäkter. I rapporten från 1996 slås även fast att män från de muslimska länderna Algeriet, Marocko, Libyen, Tunisien och Irak är kraftigt överrepresenterade. I en artikel i den norska tidningen Dagbladet (15 april 2009) skriver man att samtliga 41 överfallsvåldtäkter som inträffat i Oslo under en 3-årsperiod begåtts av ”icke-västliga invandrare”. Detta är en bekräftelse på BRÅ:s statistik och även en mycket god grund för Jimmie Åkessons påståenden i debattartikeln .


Att använda argumentet att islam betyder fred på arabiska är absurt och är inget annat än tomma ord. Under den så kallade fredsdemonstrationen på Larmtorget i januari skanderade de muslimska deltagarna ”No more peace with Israel” på en fredsdemonstration, vilket fick flera personer att lämna torget i protest. Ett litet exempel men ändå tankeväckande.


Alexander Louhich skriver att islam inte bara är en religion utan också en livsstil. Med det menar han antagligen att vi svenskar skall acceptera muslimernas krav på t.ex. särlagstiftning (sharialagar), könssegregerad simundervisning, omskärelse på skattebetalarnas bekostnad, halal slaktat kött och inga skolavslutningar i kyrkan.


Alexander Louhich har som avslutning i sin insändare till och med mage att komma med förtäckta hot, att om inte vi svenskar accepterar detta kommer ”vi stå inför svåra tider”. Jimmie Åkessons debattartikel är med andra ord mycket välbefogad.


Thoralf Alfsson

Sverigedemokraterna.


Kommentarer
Postat av: AWSvensson

vi stå inför svåra tider”, kan väl bara ses som att vi kommer att få uppleva en ekonomisk kollaps när välfärdssamhället brakar ihop, detta pga alla arbetsbefriade anhängare av islam .

2009-10-29 @ 17:31:25
Postat av: Stone

I dessa kretsar verkar det vara legio med dolda hot. Fråga anställda i offentlig förvaltning var de flesta horen kommer ifrån.

2009-10-29 @ 17:42:33
Postat av: Hulda

"Svåra tider". Ja, främst för landets kvinnor med tanke på den cencurerade delen i Thoralfs svarsinsändare.

Inga roliga framtidsutsikter.........

2009-10-29 @ 17:59:39
Postat av: Info

ANGÅENDE TERRORNÄTVERK I SVERIGESÄPO har naturligtvis korrekta uppgifter rörande Åkessons påstådda lögner om terroristanknytningar bland invandrare och asylsökande i Sverige. Uppgifter, som dock bara delvis och ibland är offentliga. Men ett och annat sipprar också ut via andra kanaler. 2009-09-25 refererar t.ex. bloggen ”I mitt Sverige” (efter Sydsvenskan) en amerikansk rapport:”Nio ´svenskar´ i fångenskap för terrorbrott. – Minst nio svenska medborgare sitter i dag fängslade utomlands, dömda eller misstänkta för terrorism. En 41-åring från Norrköping flyttades nyligen från USA:s säkerhetsfängelse i Bagdad till irakiskt förvar.Att USA betraktar Sverige som ett viktigt land i War on Terrorism framgår av en rapport om terrorism från US State Departement från i våras: Terroristorganisationer utnyttjar Sveriges beaktansvärda skydd för personlig frihet och mänskliga rättigheter, konstaterar USA:s utrikesdepartement. Rapporten slår fast att en rad terrorgrupper har anhängare i Sverige: al-Qaida, al-Shabaab, Ansar al-Islam och Islamic Jihad. Sveriges asylpolitik drar till sig personer från konflikthärdar, framhålls i rapporten.I samma dokument berättas att svenska extremister har dödats i strider i Somalia. Samt om den svenske medborgaren Abu Qaswarah, som sköts ihjäl den 5 oktober i fjor i en eldstrid med amerikanska trupper i Irak. Enligt USA:s regering var han terrornätverket al-Qaidas andreman i landet.”Enligt Sydsvenskan 2009-09-25:”I mars 2007 grep Säpo två män som bodde i Märsta och lämnade ut dem till Tyskland. Där dömdes den 25-årige marockanen och den 33-årige jordaniern förra året till fyra respektive två års fängelse för att ha medverkat till att starta en terroristgrupp i syfte att bedriva heligt krig i Sudan.”En rad marockanska terrorister med bas i Sverige listas i bloggen ”Jihad i Malmö” 2007-04-04.Inte heller Aftonbladet och SVT är så ovetande som de låtsas:”Terrornätverk värvar på fängelser – Rapport | svt.se 19 juli 2005. --- säger till tidningen [Aftonbladet] att Säpo tror att Terrornätverk värvar på fängelser.”Ordföranden för riksdagens justitieutskottet:”Sverige håller på att bli en bas för terrorister. Det säger ordföranden för riksdagens justitieutskott. Säpo tror att allt fler terrorister, kopplade till al-Qaida och andra terrornätverk, använder Sverige som en lugn och trygg bas för internationell terrorplanering. Ordföranden: Enligt information jag har från flera håll finns det nu ett obehagligt stort antal terroristgrupper som har bland annat Sverige som bas.”https://www.flashback.info/archive/index.php/t-225089.html

2009-10-29 @ 19:06:20
Postat av: Robin_Shadowes

Svåra tider kommer det sannerligen bli om vi inte mass-repatrierar alla dessa muslimer tillbaka dit dom hör hemma.

2009-10-29 @ 20:42:39
Postat av: Gubben o Gumman

Gubben o Gumman har idag med anledning av Bloggportalen ,som tar upp brott i hela Sverige.Frågat Ulf Karlsson (icke publicerat) om man börjat jobba mera "Norskt" ang dom "pressetiska" reglerna.På portalen som Östran samarbetar med står att läsa

bla, signalementet på gärningsmännen vid misshandeln

på Larmtorget den 5 sep var Bosnier el Albaner .Inte heller vår fråga härromdagen ,om svenska pensionärer skall äta tuttifrutti ,när dom inte har råd med riktig medicin,samt att Somalierna mfl Tensta/Rinkeby skickar hem 60 miljoner i månaden.

Var värt att publicera.Visst skall väl svenska pensionärer ha råd med medicin Ulf Karlsson?

2009-10-29 @ 21:12:42
Postat av: Anonym

Kors i taket.

GT tar bladet från munnen.

Kolla signalementet. Somalier?

http://www.gt.se/1.1760089

2009-10-29 @ 21:22:37
Postat av: Mr Korrekt

Islam betyder väl ändå "underkastelse" på arabiska.

2009-10-29 @ 22:10:26
Postat av: Thoralf A

Mr KorrektAlexander Louhich skriver i sin insändare följande."Ordet Islam kommer från roten slim som betyder fred på arabiska"I Wikipedia kan följande läsas.Islam är ett (arabiskt ord (الإسلام), al-'islām, med den ungefärliga betydelsen "överlåta sig", "att ge upp "). Det är besläktat med verbet aslama, som ofta översätts med "underkastelse", men egentligen betyder det "islamisering"Många nutida muslimer försöker förfina ordet "islam" och vill blanda dess mening med ordet"salam" som betyder frid

2009-10-29 @ 22:21:17
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: LNEn irakier vid namn 'I.Q. Al Rassooli' som talar arabiska flytande och som ägnat ett tjugotal år åt

intensiva koranstudier representerar vad han kallar det största hotet mot den "mohammedansk kulten Islam" - han framlägger bevis från islams egna skrifter att Koranen varken har gudomligt ursprung eller är genom tiderna oförändrad och att Allah inte är identisk med en kristen och judisk gud.

- - - - -

för övrigt:

[islam -- på arabiska "al-'islam" med betydelsen

"att underkasta sig (åt Guds vilja)" / "att ge sig (åt Gud)"]

/bra att veta för alla muslimer som alltid snackar i nattmössan!

- - - - -

"Muhammed var ingen profet men en ockrare, och rörelsen han grundade var på intet sätt någon fredsreligion utan den skapar enbart våldsamma, tankeoförmögna kloner av sin grundare, för evigt fjättrade vid det sjunde århundradets tänkande.""Det fundamentalistiska, muhammadanska islam i det 21:a århundradet utgör det största hotet mot civilisationen och mot mänskliga framsteg. Många människor har glömt detta eller bara förnekar verkligheten och de allra flesta är fortfarande helt okunniga om fakta. Våra omsorgsfullt reserchade samtal på YouTube (www.youtube.com/AhmadsQuran3) syftar till att stimulera till mer öppen debatt.""Mohammeds anhängare kallar den övriga världen "al Kuffar", varmed avses oss otrogna [Kafir - sing.],

som varken tror på Allah eller har underkastat oss Mohammeds version av Islam. De benämner vår fria värld "Dar al Harb", eller "krigets boning", och anser sig vara en "Ummah" eller "islamsk nation", vilken har agenter i alla delar av världen som planerar och förbereder ett erövrande av oss alla", berättar 'Al Rassooli' för JPCE."Detta hot har varit obevekligt sedan Muhammed förklarade krig mot den övriga mänskligheten i sin Koran. De lärda och ledarna inom islam hävdar dagligen på alla språk sina avsikter, men många är uppenbarligen okunniga om innebörden av såväl Koranen som Hadith'erna." [uppteckningar som skildrar Muhammeds alla göranden och låtanden och som fungerar som mall och rättesnöre för Korantolkningar]."Vi är deras utvalda offer, och de känner sig berättigade att använda alla medel angivna i Koranen för att islamisera oss. Att underkuva, konvertera eller slakta - är deras metoder, och de har inga betänkligheter mot att vrålljuga, om så skulle behövas.""Vårt enda hopp är att överalt gå samman i ett enda, betydligt större, världsomspännande nätverk av icke-muslimer [kuffar] och ex-muslimer. Blotta antalet islam-anhängare, som sätter tilltro till dessa fruktansvärt horribla, koranska missuppfattningar har redan nu nått epidemiska proportioner - en insikt jag endast kan beskriva som skrämmande.""Ummat al Kuffar" betyder 'Nationen av icke

muslimer', och består av kristna, hinduer, buddister, bahai-anhängare, sikher, animister, ateister, agnostiker och så vidare, som tillsammans representerar 80% av mänskligheten. Gemensamt måste vi engagera oss i att informera, stödja och försvara oss, överalt.""Jag har beslutata mig för att ägna mitt liv, oavsett risker, hotelser eller uppoffringar, åt att sprida mina insikter och erfarenheter. Jag ber er alla att inte bara ta vad jag säger för givet, utan själva kolla upp fakta."Al Rassooli är opåverkad av de dödehotelser hans föreläsningar redan har föranlett. "Vad-då", säger han, "varför skulle jag vara mindre modig än soldater som försvarar vår frihet?" "Skulle den här striden vara mindre betydelsefull?"- - - - -

LN har översatt denna artikel av GERSHOM GALE i the Jerusalem Post - christian edition, (JPCE), okt. 2009.

http://www.ummat-al-kuffar.org/articles-&-resources/1009CE11NEW.PDF

---------------------------------------------------http://www.ummat-al-kuffar.org/- - - - -

Kolla upp hans bok 'Lifting the Veil: The True Faces

of Muhammad and Islam!' paperback, 496 sidor, pris ca $20 - ISBN-13: 9781434392022 / ISBN: 1434392023

Finnas att få varhelst på nätet.

- - - - -

This week's guests on the nearly famous Gathering Storm Radio Show are 'IQ al Rassooli' who will compare the Koran to Mein Kampf and Cassandra author of 'Escape from am Arab Marriage'.

http://www.blogtalkradio.com/the-gathering-storm/2009/08/28/

The-Gathering-Storm-Radio-Show- - - - -

http://islam-watch.org/Rassooli/History-of-the-Arabs-Arabian-Peninsula.htmannan relevant information, inte alltför islamofil:Islam i Europa, vart går du?

Göran Larsson, fil. dr i religionsvetenskap

http://gupea.ub.gu.se/dspace/bitstream/2077/10325/1/domochvi_151.pdf

2009-10-29 @ 22:51:23
URL: http://www.ummat-al-kuffar.org
Postat av: Anonym

SåssialdemOkrater censurerade kopplingen mellan immigration och brott i en rapport. Läs här: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1223296/Labour-think-tank-airbrushed-link-migrants-crime-immigration-report-Blair.html

Postat av: j-å

Varför har man skapat Brottsförebyggande Rådet, om ändå varenda politiker fullständigt struntar i dess statestik?

Bör man inte kunna kräva av både politiker och mediafolk att de åtminstone kollar sanningshalten i ett påstående, innan de yttrar sej? BRÅ:s statestik är ju gratis.

När vi nu har lagar som reglerar religionsfriheten i Sverige, bör inte politiker och mediafolk förvissa sej om: Är Islam en religion eller en livsstil?

Är det en religion, då bör man också veta vad dess lagbok Koranen uttrycker? Seder och bruk utöver vad som står i skriften behöver man inte, enligt lagen om religionsfrihet, då ta någon hänsyn till.

Är Islam en livsstil, då är det väl ganska självklart, att man enligt lagen om religionsfrihet, inte kan ställa några som helst krav på det svenska samhället.

I synnerhet som livsstilen bryter mot andra Svenska lagar.

Att detta ska vara så svårt att fatta?

2009-10-30 @ 01:12:10
Postat av: Tore

Dessutom belyser BRÅ endast uppklarade brott som är dömda i domstol!

Att det genomföres mer än 5.000 våldtäkter här i Sverige, bekymrar inte BRÅ. De rapporterar endast de 260 som döms!

Nog borde BRÅ meddela anmälningsfrekvensen också, tycker man, men på pk-vis skall allt mörkas, även som de faktiska kostnader för den samlande invandringen!...

2009-10-30 @ 01:48:10
Postat av: Nalle i VäxjöAftonbladet Den 13 Mars 2004

Invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken.

Media har tassat kring ämnet som katten kring het gröt. Det finns de som anser att det öppnat bakdörren för mörkerkrafterna i samhället.

Sverigedemokrater och nazister som ”vågar säga det som ingen annan vågar”.Min kommentar.

Är det bättre eller sämre i dag Aftonbladet?Jag tror att snart kommer alla media att sätta till konsulter som får i uppgift att börja rensa liknade artiklar från sina servrar så att dom försvinner på samma sätt som Kejsaren i Kina när han brände alla böcker på stora bål

Postat av: LN

Islam -- fredsreligionen?"Fred vare med er" - den muslimska hälsningsfrasen: "al-Salamu alaikum" med innebörden

'Allahs fred vare med er från ovan'! FRED spelar en viktig roll i Islam. Muslimer hävdar i sin 'reklam' att islam således betyder "fred". Islam (förmodas!) skapa "fred" med Allah, "fred" i alla muslimers hjärtan och "fred" mellan andra människor -- om de blir muslimer, det vill säga.Ovanstående är åtminstone i språkligt avseende oriktigt. Orden 'islam' OCH 'fred' - på arabiska: Islam respektive Salam - är visserligen besläktade genom att ordens rot är densamma men de betyder inte samma sak. "Islam" betyder "överlämna (sig)", "underkasta (sig), kapitulera. Islam skapar således på sig höjd ett tillstånd av fred genom kapitulation. Man måste fråga sig: är detta verklig fred och inte ett påtvingat krigsstillestånd?Vad betyder egentligen FRED i dessa teologiska sammanhang. I bibeln, från vilken Mohammed snodde åtskilligt, förekommer begreppet "fred" mer än ofta. Helt vid sidan om ämnet: Alla dessa beduinfolk, som alla påstås härstamma från Adam och Eva, synes ha varit väldigt krigiska, eftersom det är så mycket snack om FRED. Men å andra sidan, krigiskheten är kanske i huvudsak post-mohammedansk. - Bit i det, ni Allahs anhängare!

Men, kanske åsyftas snarare en förfinad form av FRED, nämlihen FRID. Har månne mussarna reflekterat över detta? Det är skillnad på en fredsfurste och en fridsfurste!Koran 19:61 De skola mottagas i Edens lustgård så som den Barmhärtige har lovat sina tjänare och ... 62, I lustgården skolen de inte höra tomt prat utan endast hälsningsfrasen Hejsan! = Salam (fred).Frid på er alla , KUFFAR och MUSSAR!

2009-10-30 @ 07:48:58
URL: http://www.ummat-al-kuffar.org/
Postat av: Massive Radiation Overexposure

Det finns inte längre några journalister kvar i Sverige som håller sig till sanningen. De vågar helt enkelt. De borde skämmas när de ser sig i spegeln på morgonen och tänker nu måste jag gå ut och göra det där reportaget som ansvarige utgivaren vill ha på sitt sätt.

2009-10-30 @ 08:18:06
Postat av: Stefan K

Varför inte kontakta utländska journalister och be dom att rota i de uppgifter som Jimmie Åkesson refererade över i sin debattartikel? Låt dom sedan skriva i sina tidningar och visa på sina tv-kanaler om den "mörkläggning" av vissa brott, terroranknytningar, islamisering etc som den svenska makteliten säger sig inte existera.

Det om något borde ge pk-Sverige en näsbränna.

2009-10-30 @ 08:26:11
Postat av: Stefan A

Undrar varför mannen utan minne sökte sig till just Sverige, kan det bero på att det är det naivaste landet i världen.

2009-10-30 @ 09:07:15
Postat av: Nalle i Växjö

Lyssna på Fredagens Ring P1 om Muslimer och SD bland annat.Ett av dom lägre inslagen jag hört någon gång

Postat av: Tomas

Ett mycket bra genmäle.Tack, Thoralf.

2009-10-30 @ 10:30:08
Postat av: AWSvensson

Kjell Öberg (S) tillträdde som chef för invandrarverket 1969, börjar med att konstatera i ett reportage i Aftonbladet.- Med en jämn ström av invandringen skulle vi förmodligen kunna ta emot i genomsnitt 100.000 om året i 20 år utan att välfärdssamhället går förlorat.- Vi vet att vi kan välja idag, men det är osäkert om vi kan bestämma år 2000. I alla händelser är det dags för att på allvar inse att invandrarnas anpassning till Sverige kräver att vi anpassar oss till dem och en gång för alla accepterar att vi inte har ett evigt monopol på våra 448.000 kvadratkilometer. Han anses ha lagt grunden till svensk invandrarpolitik.

2009-10-30 @ 10:46:24
Postat av: EricH

Tror att det var Vilhelm Moberg som yttrade att "journalisterna har idag lämnat sin huvuduppgift - att granska Makten för att övergå till att uppfostra Folket"

Helt sant.

Min version: De skriver bara om det som DE anser att VI bör veta..

2009-10-30 @ 11:05:31
Postat av: AWSvensson

Antalet ensamkommande "flyktingbarn" är nu uppe på 2500 per årsbasis till en årlig förvaringskostnad på

1825 miljoner. Vad som hände de ”ensamkommande barn” som fick tillstånd under 2008 och 2009, huruvida deras anhöriga dök upp eller ej efter att den unge/unga fått PUT, rapporterar generaldirektören Dan Eliasson (S), nämligen officiellt till regeringen att detta inte är vanligt förekommande. Men hur kommer det sig då att en ensam beslutsfattare redan i år har varit med om 12 ansökningar på anknytning till barn som sades vara ensamma och där handläggarna enligt generaldirektörens direkta order stressade sig fram till PUT? Delvis hämtat från Merith Wagers blogg

2009-10-30 @ 11:41:17
Postat av: LN

I kommentar nummer 37 till Kent Ekeroths debattartikel på NewsMill 2009-10-21 har Mats Alm återgivet fakta om muslimisering/islamisering från sajten www.freerepublic.com, som han avslutar med sin egen kommentar, vilken jag till fullo instämmer i och som jag finner så betydelsefull att den bör få vidare spridning. Den följer nedan.

- - - - -

"Att vuxna välutbildade människor inte kan förstå det enkla och självklara faktum att en import av 300.000 människor med genomsnittligt mycket låg utbildning vart tredje år är förknippat med kostnader upphör aldrig att förvåna mig. Att de ovanpå alltihop konstaterar att "det ger ju jobb åt många människor och det genererar ju i sin tur skattepengar" får det att krypa i skinnet på mig. Hur fanken kan det generera skatteinkomster när man bränner dom på att avlöna folk som ska ta hand om andra som inte genererar en spänn? Det anser jag är att tro på en evighetsmaskin.""Ibland, i mina mörkare stunder, så undrar jag om folks sunda förnuft har gått alldeles åt helvete och svaret blir då JAAAAAAA!!!!""Vad man nog tyvärr kan konstatera är att det här landet kommer att gå åt helvete. Min enda tröst i det är att alla de som glatt leende säger att "Det här funkar jättebra, inga problem alls, det är bara ni som är okunniga, lågutbildade, korkade och fördomsfulla rasister" kommer att vara de som har svårast att hantera den nya situationen, eftersom de inte mentalt har ställt in sig ens på möjligheten att det kommer att gå åt helvete."http://www.newsmill.se/node/12849#comment-108055

2009-10-30 @ 11:41:38
Postat av: Thoralf A

NalleTengby börjar mer och mer låta som Täppas i Ring P1, tyvärr.Synd att ingen i programmet ville upplysa lyssnarna om att denne Mahmoud Aldebe inte bara är centerpartist utan även ordförande för Sveriges Muslimers Förbund med 70000 medlemmar.

2009-10-30 @ 11:48:12
Postat av: Nalle i Växjö

Thoralf A

Jag har faktiskt gillat T Tengby tidigare men jag tror att han utvecklas bäst som undersökande journalist i matlagningsprogram.

Han kanske fått en släng av PK influensan nyligen

Postat av: Kalle

Så fort inringarna till "Ring P1" börjar komma till sin debattpoäng som inte är riktigt PK börjar Thomas Tengby låta som en kacklande höna (OBS Höna!!!) som avbryter och gör allt för att inringaren skall komma av sig och friden skall återställas i PK-lägret.En gång var Thomas bra men har försämrats ju mer han varit i programmet. Påtryckningar "uppifrån"???2009-10-30 @ 13:02:06
Postat av: Va..??! I Södertälje?

Proffsligor gör fler inbrott

TT inrikes i dag 02:55Anmälningarna om villa- och radhusinbrott har ökat med en fjärdedel under årets första nio månader jämfört med samma tid i fjol. Välorganiserade ligor ligger bakom. Värst är Södertälje med en 232-procentig ökning. (TT)Anmälningarna om villa- och radhusinbrott har ökat med nästan en fjärdedel under årets första nio månader jämfört med samma tid i fjol. Värst i hela landet är Södertälje med en 232-procentig ökning.

Bakom inbrottsvågen ligger välorganiserade ligor och inga gamla missbrukare, säger bostadsinbrottskommissionens Per Wedmark till Dagens Nyheter.

Bland annat är ligor från Sydamerika ett nytt problem, uppger han. Här i Sverige är dessa helt anonyma eftersom polisen varken har DNA eller fingeravtryck från dem sedan tidigare.

Fyra procent av anmälningarna slutar med ett åtal mot någon.2009-10-30 @ 17:20:04
Postat av: Jeppe

Nu drabbas danskar i Sverige.. Kolla Expressen Tv... Pixlar som vanligt!!http://www.expressen.tv/nyheter/Utrikes/1.1762245/har-mordhotar-mannen-tv-stjarnan

2009-10-30 @ 19:18:29
Postat av: Invånare

Tengby har varit pk i den här frågan enda sen han gjorde entre´ i radio. Minns detta tydligt sen i början på 90-talet

2009-10-30 @ 19:28:22
Postat av: C.H.

Jag jobbade i slutet av 70-talet och början av 80 med en massa invandrare.En del av dem blev mina kompisar vilka jag umgås än i dag.Dom har under åren lärt sig perfekt svenska...och kan förklara att nu är det bara skit som kommer till Sverige.Eftersom dom kan språket så fattar dom ju vad dräggen säger.Och jag vet inte vad jag ska svara när dom frågar: hur kunde ni?Själva fick dom ett jobb och en lägenhet.Vad svarar man?Jo jag vet...nu kommer raketforskare och läkare...ni var ju bara knegare.Och den där pensionen ni har slitit för....den får dessa nya invandrare så fort dom kommit hit...Jag ger upp...kan inte förklara för dom.

2009-10-30 @ 20:27:25
Postat av: Tree Father Birch

En ung man gick och lade sig, kysste sin fru och somnade. Plötsligt vaknade han och såg en äldre man i vit dräkt stå bredvid sängen.

- Vem är du och vad gör du i mitt sovrum?

- Jag är Sankte Per och du är inte i ditt sovrum, sa mannen.

- Va!? Menar du att jag har dött? Jag är ju så ung, sa mannen. Skicka mig genast tillbaka till min fru!

- Så enkelt är det inte, sa Sankte Per. Du har bara två möjligheter att komma tillbaka till jorden. Den första är som hund..

- Som hund? utbrast mannen. Nej det passar mig inte. Vad är den andra möjligheten?

- Det är att komma tillbaka som höna, svarade Herren.

- Okej, låt mig bli en höna! bestämde mannen.Sagt och gjort. Den unge mannen förvandlades till en vacker höna och befann han sig åter på jorden, i ett hönshus. Snart kände han en märklig känsla i bakdelen.

- Jag exploderar, tänkte han. Det här var kanske inte en så bra idé.

Då kom en tupp fram till honom

- Du måste vara den nya hönan som Sankte Per berättade om. Hur känns ditt nya liv? frågade han hönan.

- Ganska bra, men jag har en så märklig känsla, som om jag ska explodera, svarade mannen.

- Ja, skrattade tuppen, du måste lägga ett ägg!

- Och hur gör jag det? Jag har aldrig lagt ett ägg!

- Du gal högt två gånger och sen pressar du så länge du kan. Så gör alla andra hönorna, förklarade tuppen.Mannen gol två gånger och pressade tills det inte gick mer och ut kom ett ägg!

- Det gick ju bra! Jag gör om det, tänkte mannen.

Han gol igen och tryckte, och ut kom ytterligare ett ägg. Och eftersom det kändes så bra, gjorde han det en gång till. När han gol, hörde han plötsligt en röst:Oskar,vakna för helvete,du skiter ju ner hela sängen!

2009-10-31 @ 00:22:41
Postat av: LN

Mot 1984!Byråkraterna i Bryssel planerar att massivt utöka all övervakning av medborgarna i EU-länder. Läs vidare i 'Mail Online': http://to.ly/vFZ

2009-10-31 @ 08:44:12
URL: http://www.ummat-al-kuffar.org/
Postat av: Roger S.

Håll ögonen öppna idag på Engelsk media, och islamkritiska bloggar. Det kommer idag ske en sak jag trodde var omöjligt i Europa. Muslimer ska demonstrera för rätten att införa Sharia fullt ut i England. Kommer de inte få igenom sitt krav. Har de hotat med bla upplopp. Detta kan vara startskottet, detta kan vara den dagen muslimer väntat på.http://islam4uk.com/current-affairs/uk-news/367-march-4-shariah-relocatedhttp://allahuakbar.se/wordpress/?p=2247

2009-10-31 @ 09:05:50
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Semaka

En av orsakerna till sossarnas hackande på oss i Sd är väl först och främst att dom ser och förstår att vi stormar fram men då drar ju det med sej att dom är görrädda att klokheten kommer in i " riksdan" och att kostnaderna för invandringen kommer ut till oss skattebetalare ! Dom kan gärna vrida sej som maskar dom här månaderna fram till valet 2010 ! Semaka .

2009-11-01 @ 17:21:54
Postat av: Alex Louhichi

Hejsan Thoralf,Jag är tacksam för ditt svar och jag tycker att det var otroligt dumdristigt av Östran att inte publicera ditt svar på min insändare!Jag vill klargöra ett antal saker som jag tycker förändrar helheten i mitt budskap.Jag är född i Kalmar och fostrad som en svensk på grund av mina svenska rötter och detta är jag stolt över. Jag fann min tro i en privat sökan efter förklaringar på vår existens och mening med livet. Detta har dock aldrig stört eller fört undan de svenska traditioner som jag faktiskt lever efter som ex. sill och potatis under midsommar samt mysiga kvällar under december månad med glögg och mysig julgrans belysning etc.

Det jag vill förklara är att de flesta faktiskt kan se skillnaden på sin religiösa tro och sina kulturella traditioner som faktiskt är inhemska i många aspekter. Jag anser mig själv vara en svensk muslim men jag lever inte ut mina traditioner som en irakisk muslim.Mitt budskap var inte att förvärra situationen som den blev tack vare Jimmie Åkessons artikel i Aftobladet utan ge svar på tal genom logiskt tänkande. Som en muslim respekterar man att det finns människor runt omkring en som har en annan religiös tro eller helt enkelt är ateist.Islam och även Salam kommer från roten Silim som faktiskt betyder fred på arabiska dock är den direkta översättningen underkastelse av Gud. Men det viktiga är att notera att ordet kommer från ett positivt ord vilket betyder att man får en positiv känsla när man uttalar ordet på arabiska, på samma sätt som du säger fred, medkänsla, lycka etc. på svenska. Notera att det arabiska språket är uppbyggt på ett annat sätt.Du skriver att invandrare och muslimer är överrepresenterade i våldtäktsdåd i Sverige. Att jag svarade på Jimmie Åkessons uttalande om att muslimer är överrepresenterade i våldtäkts dåd är framförallt för att jag finner det inte trovärdigt att man på något sätt kunde notera att dessa personer kunnat vara muslimer, eller har jag fel? Att utföra ett våldtäkts dåd ingår inte i den muslimska tron därför är det oväsentligt att ta med det och har man våldtagit någon, ja då är man självklart inte muslim. Däremot är det viktigt att ta med statistiken från Sveriges förorter där kriminaliteten också är hög."Alexander Louhichi skriver att islam inte bara är en religion utan också en livsstil. Med det menar han antagligen att vi svenskar skall acceptera muslimernas krav på t.ex. särlagstiftning (sharialagar), könssegregerad simundervisning, omskärelse på skattebetalarnas bekostnad, halal slaktat kött och inga skolavslutningar i kyrkan."Jag blir lite fundersam när du skriver "vi" svenskar och det förklarar i stort sätt dina avsikter Thoralf och det gör mig lite besviken eftersom du borde vara lite mer öppensinnig än så. Dessutom står jag inte för att det ska införas i det svenska samhället samt rättsystem. Detta är på grund av att jag respekterar och är "nöjd" med det svenska samhället som det är idag. Det finns 52 muslimska länder i världen och endast Saudiarabien, Iran och Sudan har tillämpat Sharia-lagarna fullt ut."Alexander Louhichi har som avslutning i sin insändare till och med mage att komma med förtäckta hot, att om inte vi svenskar accepterar detta kommer ”vi stå inför svåra tider”. Jimmie Åkessons debattartikel är med andra ord mycket välbefogad."Jag noterar att jag skrev VI och inte NI, i ett vi ingår även jag som person Thoralf. Jag har möjligheten att se både från ett muslimskt och ett svenskt perspektiv och detta har jag gjort nu under en längre period och jag ser absolut inga problem för islamiseringen i Sverige just NU om smutskastningen inte fortsätter. Självklart finns det extrema grupper på båda hållen och därför måste någon vara öppensinnig nog att se detta och försöka förklara rädslan utan personliga påhopp. Det var mitt budskap från början innan den förvrängdes.Jag har hjälpt nyinkomna flyktingar att förstå den svenska kulturen, bland annat med julfirandet vilket de tyckte var mycket intressant och givande. Assimileringen fungerar ANVÄND andra och tredje generationens invandrare för att assimilera de som är nyinkomna. Jag har startat upp ett projekt som heter Invandrare För Sverige som innebär att varje invandrare ska kunna känna sig svensk trots skilda bakgrunder.Jag är tacksamatt du tog dig tid att läsa och diskutera min artikel,Med Vänliga HälsningarAlexander Louhichi2009-11-02 @ 11:51:40
Postat av: Anders

Thoralf vågar inte ens ta en diskussion med dig Alexander. Svagt Thoralf!

2009-11-05 @ 13:27:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0