NORDKOREA LIKNANDE PROPAGANDA” I SVT-AGENDA?Imorgon får vi en mycket obehaglig påminnelse om den totalt odemokratiska public service kanalen som alla svenskar tvingas betala TV-licens för när Sverigedemokraterna återigen skall diskuteras utan att någon sverigedemokrat får medverka. När man läser listan över de inbjudna till programmet så vänder det sig i magen.


SVT följer inte sitt uppdrag genom att enbart bjuda in dessa personer till Agenda. Givetvis anser alla fyra att Sverigedemokraterna fått för mycket uppmärksamhet i media och av politiker, något annat skulle vara en sensation. Hur kan man överhuvudtaget kalla detta för en debatt. Det är ju fyra likasinnade man bjudit in. Den politiska korrekthetens fula tryne kommer att lysa över alla TV-tittare i hela Sveriges avlånga land imorgon kväll vid 21:15.


Programmet skall anmälas till granskningsnämnden redan innan det sänds!

 

JAG KRÄVER ATT SVT ÄVEN BJUDER IN BJÖRN SÖDER TILL PROGRAMMET!


Skicka omgående mail till agenda med detta krav [email protected]Detta liknar mer Nordkoreas statsstyrda propagandatelevision!


Anmälan till Granskningsnämnden från läsare på bloggen!

 

BLT


Kommentarer
Postat av: Allah

Vi får gå ihop med en anmälan helt enkelt Lite snurrigt att man ska behöva tänka på att ens anmäla ett program innan det sänts. Men med tanke på agendan i programmet så är det inte mer än rätt att Agenda anmäls. Om de inte låter en SDrepresentant vara med.

2009-10-24 @ 14:27:52
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: peerpede

Detta skickade jag till Agenda igår vid 16 tiden:Hej AgendaNi kan väl inte mena allvar med att Mona Sahlin, Maud Olofsson, Lena Melin och Daniel Pohl (alla SD-motståndare) får debattera SD i ert program utan någon från SD får vara med att bemöta?Om detta nu är sant kan ni förvänta att bli anmäld då detta strider mot SvTs uppdrag om opartiskhet som public servicekanal.Jag har inte fått svar ännu, men om SVT fullföljer programmet i annonserat utgåva, kommer jag att anmäla SVT/Agenda för Granskningsnämnden.

Det är ett oerhörd övertramp på de riktlinjer SVT som public service har att följa.

2009-10-24 @ 14:35:57
Postat av: Helene

En sak är säker. Sverige lär behöva valobservatörer 2010.

2009-10-24 @ 14:59:53
Postat av: Eric

Har skrivit och frågat vad fan det är som håller på att hända.

2009-10-24 @ 15:08:24
Postat av: Gubben o Gumman

Detta program utan minst 4 SD snubbar för balansens skull kommer bara att reta upp folk ännu mera.Den normalbegåvade kommer att säga jamen var är SD

då dom andra bakom flötet finns det inget hopp för ändå.Använd ilskan till att "gå lös" på vänsterjournalisterna på Internet.Ofta rätt mediokra varelser med en mycket skev bild om demokrati o media i stort.Det går att ringa "klagomuren också på SVT också.08-78420002009-10-24 @ 15:17:21
Postat av: S-E Karlsson

Hej och godmiddag !Har precis innan detta inlägg mejlat till Agenda SVT med krav om att minst Björn Söder från Sd ska bli inbjuden ! Mvh S-E Karlsson Sd Högsby .

2009-10-24 @ 15:26:27
Postat av: Lotta

Även jag har mailat SVT i samma ärende.

2009-10-24 @ 15:30:05
Postat av: Dunderminnet

"En debatt är ett formaliserat och reglerat system för logisk argumentation där två eller fler parter försöker övertyga en grupp åhörare i en avgränsad fråga. Ordet debatt kommer från franskans de- 'av, från' och battre 'kämpa', och betyder slå sönder (motståndarens argument)."Wikipedias beskrivning av ordet debatt.

Jag ser bara "hata sd" parten i denna "debatt".

2009-10-24 @ 15:36:09
Postat av: Nesse

Inte så lite Nordkorea över SVT. Man kan inte göra annat än att skratta åt eländet. Der stasi tv fri och oberoende tv. Kyss mig i arlet!!!

2009-10-24 @ 15:47:37
Postat av: peerpede

Förutan Agendas ännu inte debatt om, men utan SD, finns det oroande tecken i tiden.Kalle Olsson Länstidningen Östersund skrev 21 oktober i ledarartikeln;

- Jimmie Åkesson lever farligt -På ett annat ställa i artikeln informerar Kalle Olsson;

- Jag tror att det kan vara ett ödesdigert misstag att lämna Jimmie Åkesson obevakad -Hela ledaren är hotfull och obehaglig i sin ton.http://ltz.se/ledaredebatt/ledare/1.1454459Samma dag 21/10 publicerade Expressen en ledare skriven av Ann-Charlotte Marteus var Jimmie Åkesson i Marteus allegoriska stycke omdöps till "Jonnie" (snarlikt den danska nazistledare Jonni Hansen) och framställs i SS uniform i en TV-studio.Ett plock från Marteus artikel:

- Tack, Jonnie, för att du kom hit.

Jonnie: Tack och heil, som de sade i våra förfäders Bromölla-http://www.expressen.se/ledare/1.1750465/ann-charlotte-marteus-hur-kan-nagon-vara-forvanadVad som är problematisk, förutan dessa fullständigt orimliga artiklar, är att detta inte alls är unikt i Svensk media, eller Radio/TV var SD/Åkesson dagligen läggs för hat på ett sätt där leder tanken tillbaka till den tiden var det var Olof Palme där demoniserades i stora delar av Svensk media och resultatet av den strategin känner vi alla.Det är fantastisk att media inget lär av historien och media idag håller på att göda marken för ett eller flera politiska attentat genom att stigmatisera SD och Jimmie Åkesson på ett sätt där gör Åkesson och SD politiker till legitima mål i den politiska kamp.Jag kan bara uppmana Jimmie Åkesson att ordna med något personskydd och dessutom vara aktsam i sin vardag, med tanke på hur det eldas på med hatpropaganda över hela det mediala fältet.

2009-10-24 @ 15:50:04
Postat av: tomtefar

Skickade ett mail i går;Hej agenda,såg att ni skulle sända ett program om sverigedemokraterna nu på söndag och det tycker jag är en bra ide, men det står inget i tablån om vilken från SD som ska delta utan bara Mona Sahlin, Maud Olofsson,lena Mellin,Daniel Poohl men namnet på den från SD måste ha ramlat bort i texten, så nu undrar jag om ni kan maila över namnet på vilken det är som ska deltaga i debatten och försvara SD ? för det är väl brukligt i debatt program att man får ta del av vad alla sidor har att framföra.Tog och kopierade en sida från wikipedia men hoppas att det inte är ett namnbyte på gång på programet.”Allt vanligare har begreppet ”dold agenda”, som ofta betecknade mygel, kommit att som enbart ”agenda” avse någons outtalade avsikt eller ambition i ett visst sammanhang.”

2009-10-24 @ 15:50:08
Postat av: Nesse

Arslet ska det va, har inget med den tidigare länken om kyrkan att göra ..ha .ha..

2009-10-24 @ 15:50:29
Postat av: Signe

Om programmet ändå sänds bör vi vara många som gemensamt anmäler till granskningsnämnden. Det viktiga är att visa på att sverigedemokrater är vanliga människor med olika bakgrund, utbildning etc och inte en hop outbildade skinnskallar från förorterna som skriker heil hitler vilket media vill låta påskina.

2009-10-24 @ 15:54:30
Postat av: Lee

Muslimer mot kopter i södra Egypten

Muslimska studenter kastade sten mot koptiska kyrkor och bostäder i en by i södra Egypten i dag, som reaktion på att fyra muslimer som misstänks för att ha mördat en koptisk man häktats.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kairo. Muslimska studenter kastade sten mot koptiska kyrkor och bostäder i en by i södra Egypten på lördagen, som reaktion på att fyra muslimer som misstänks för att ha mördat en koptisk man häktats.Oroligheterna tog fart när en åklagare förlängde häktningen av de fyra männen i byn Dairut. De anklagas för att ha dödat en gammal koptisk man i hans hem i förra veckan.De fyra misstänkta uppges egentligen ha varit ute efter mannens son, som hade en muslimsk flickvän och sades ha spridit cd-skivor med opassande bilder på henne.De kristna kopterna utgör 6—10 procent av Egyptens 80 miljoner invånare. De anser sig ofta diskriminerade.TT

http://hd.se/utrikes/2009/10/24/muslimer-mot-kopter-i-soedra/snart i en stad nära dig!

2009-10-24 @ 16:11:31
Postat av: Dille i Momåla

Återigen sticker diktaturen fram sitt fula tryne. För det är antidemokratiskt att statliga företag som SVT i samarbete med politikerna gör allt för att strypa informationen till medborgarna och debatten.Förfarandet har skrämmande likhet med Göbbels samordning av tyska media. Från sitt propagandaministerium bestämde Göbbels i detalj hur tidningarna skulle skiva i varje situation.Inför folkomröstningen i Österrike, som Tyskland strax innan invaderat, bestämdes att ordet “ja” bara fick användas i samband med propaganda för ett ja till att utplåna Österrike som en fri stat.Mediastyrning har alltså gamla socialistiska rötter. Men Per-Albin som byggde välfärdssamhället var en demokrat.

2009-10-24 @ 16:15:29
Postat av: Fredrik

Det är så här svensk television har fungerat i 30 år. De kan ostört förmedla ett budskap som inte stämmer med verkligheten. Helt horribelt!Man vågar inte bjuda in SD!

Man är livrädd att den polerade ytan ska visa hur mögligt och skadat Sverige är i grunden.Mejl är skickat !

SD måste gå ut på NEWSMILL IDAG och fråga varför man inte är inbjuden så man kan ge svar på de argument man har! Gå ut på NEWSMILL nu!!!!

2009-10-24 @ 16:19:31
Postat av: Signe

Förnuftet har svårt att segra eftersom de flesta förnuftiga människorna bekänner sig till allt utom förnuftet när det gäller materiellt välstånd och status. Det spelar ingen roll om du föds rik eller fattig. Förnuftet försvinner eftersom de fattiga vill bli rika och de rika vill bli ännu rikare. Förnuft är en bristvara och har inget med utbildning eller avsaknaden av utbildning att göra när penningen kommer in i bilden. Ideologier, religioner och media är till för att leda den oupplysta fårflocken för att de som står högst upp i hierarkin ska få leva i överflöd och lägga under sig politiken, religionen och media. De som vill upp agerar likt hang arounds i de kriminella kretsarna. De måste bevisa att de är värdiga att tas på allvar och hur bevisar de det? Jo, genom att bli ja sägare till allt vad deras överhet säger oavsett om det är socialdemokratin, svenska kyrkan eller aftonbladet. Bevisa vem du är genom att ta bort det sunda förnuftet alternativt glöm och du får löneförhöjning och en statustitel!2009-10-24 @ 16:39:23
Postat av: Dan

Om detta licensfinansierade program sänds utan den "åtalade" ens får yttra sig, då ska ni få min röst i valet av ren j-a princip. Vidrigt!

2009-10-24 @ 16:45:20
Postat av: Johan G.

...även jag har mailat Agenda om detta.En liten avböjare. Jag gjorde en observation på tv 4-nyheterna, jag tror det var i torsdags kväll och då hade man en ny opinionsmätning att presentera.Alla staplar kom fram i bild med deras resultat, utan sd:s....dessa dök upp och nämndes de sista fem sekunderna av inslaget!? Sååååå löjligt.

2009-10-24 @ 16:53:12
Postat av: Nalle i Växjö

Journalister ingår i grupp mot SD på FacebookDet blir bara värre och värre mediasåpan

2009-10-24 @ 17:13:11
URL: http://www.youtube.com/watch?v=cAq6Z-6jwy
Postat av: Nalle i Växjö

Läs även om Radio Blekinge.

Som brukligt är i dessa kretsar så stoppas möjlighet att kommentera när kommentarer går "fel" håll

Postat av: World Traveller

Foeljande mail aer skickat. Det blev lite argt i stridens hetta:Vad aer meningen med er hetsjakt paa svenskar och Sverigedemokraterna? Hur kan ni saenda ett ''debatt''program daer de foertalade inte faar komma till tals?

Jag har ingen som helst lust att betala tv-licens foer saan skit. Pro-islamisk propaganda borde ni haalla paa med i naan kaellarmoskee istaellet.

Har inte folk raett att roesta paa vilket parti de vill i Sverige?

Hur maanga arbetande svenskar (dit raeknar jag inte bidragsparasiterande kommunister som er) tror ni har lust att foersoerja hundratusentals muslimer som goer sitt baesta foer att braenna ner och foerstoera vaart land?

Alla medborgare borde kraeva en folkomroestning om invandringen och ett slut paa er kommunist och islamist-propaganda.

Jag vaentar mig inget svar foer jag faar aldrig svar paa fraagor jag staeller till saana som er.

2009-10-24 @ 17:24:45
Postat av: nesse

Journalister den tredje statsmakten undersökande och ifrågasättande. Så borde det vara!! Undrar om denna situation hade kunnat uppstå i något annat västeuropeiskt land ? Landets journalister i maskopi med makten och härligheten. Till det ska vi lägga att svenska journalister tillhör de mest vänstervridna i Europa. Mycket är sjukt i moder svea och det verkar som förfallet eskalerar. Flatheten lyser igenom överallt, paniken sprids bland pk.isterna !!!

2009-10-24 @ 17:31:15
Postat av: Roberth Ström

Betalar du/ni tvlicensen? Jag har aldrig gjort det och kommer aldrig göra det. Varför förstår ni nu!

2009-10-24 @ 17:40:42
Postat av: Nalle i Växjö

Att nära nog gå i döden för demokrati och yttrandefrihet.Är det någon som missat den intensiva kampanjen i samtliga media för en journalist som har medborgarskap i sitt hemland, men som även har dubbelt medborgarskap i ett annat land, nämligen SverigeLandet där han är född och sitter fängslad har en syn på saken som inte stämmer med Svensk syn.Vem har rätt? Jag har inte en aning, men tänk om samma journalister var lika noga med att ALLA medborgare har RÄTT att ha åsikter och framföra dom ÄVEN i Sverige.Det innebär inte att man varken ska tycka lika men friheten att säga vad man tycker är viktigast, sedan får man naturligt vis komma med SAKLIGA motargumentDet är i alla fall min syn på saken, men jag är ju inte journalist så jag får skriva och tycka som jag vill utan någon dold agenda

2009-10-24 @ 18:22:15
Postat av: Massive Radiation Overexposure

Jag har heller aldrig betalat tv licensen av samma partiska orsak men också för att ingen kan bevisa att jag tittar på svt,s utbud.

2009-10-24 @ 18:39:15
Postat av: Inge Sandén

Var inte oroliga.

Jag har hört att Jan Guillou skall medverka.

På vilken sida han skall stå,nu när det är avslöjat om hans KGB-affärer,är lite oklart.

Han kanske skall ersätta Lena Mellin för att det skall se lite bättre ut med den s.k.oberoende av politiska och kommersiella intressen.

Till alla som ännu inte sagt upp TV-avgiften.

Det är hur lätt som helst.

Man ringer upp och säger,slängde ut TV-apparaten genom fönstret i rena ilskan.

Det kommer även en räkning på den skadegörelse Radiotjänst förorsakat plus en anmälan om falsk marknadsföring.

Efter 4 dagar kom en bekräftelse.

Hej.

Vi har avslutat din tv-avgift fr.o.m.2009-05-24.

Radiotjänst betalar inte för någon skadegörelse.

Med vänlig hälsning

Göran Sarri Blomqvist

Kundtjänstchef

2009-10-24 @ 18:43:25
Postat av: Fredrik

Vet att SD är ett rätt kristligt parti.

Jag är nu inte direkt detta och ser mig mer som denna länk tar upp.Men samtidigt så står SD för mig som det partiet som tar upp detta med Islam och dess anhang.

Är ingen islamofob,rasist utan realist !!Vi lever som ett fritt folk och så ska det förbli. Västvärlden måste ta ställning !!SD en spark i skrevet på PK eliten!2009-10-24 @ 18:52:40
URL: http://www.youtube.com/watch?v=G4FpTvp0tgs
Postat av: Maria

Anmälan till GRN nu gjord. Ju fler desto bättre så det är bara att sätta igång. StasiTv ska inte få fortsätta med sina trakasserier av SD längre.

2009-10-24 @ 18:55:54
Postat av: Fredrik

Nu är det lördag och vi är i kaffe och kanelbulle landet Sverige så njut av:2009-10-24 @ 19:07:29
URL: http://svt.se/2.98197/start
Postat av: Fredrik

Så låter vi dårarna hålla sig med sin egna underhållning:

2009-10-24 @ 19:14:26
URL: http://www.youtube.com/watch?v=pD1sqT42PGA
Postat av: Kapten Zoom

Mailade agenda men det lär knappast göra ngn större skillnad.

De där människorna är så förblindade av sin egen förträfflighet att de tycker sig kunna göra hur de vill.Men med all säkerhet så blir det ett gäng med nya medlemmar för SD i slutändan. Folk i min bekantskapskrets genomskådar allt mer hur media arbetar.

2009-10-24 @ 19:15:51
Postat av: Fredrik

Håller västvärlden demokratier ihop och förenar sig mot detta satyg som fundamentalistisk ISLAM är så kommer det se ut så är runt om i världen när dom flyr tillbaka till kameldyngan som dom kommer ifrån. ha ha ha ha !!Postat av: Niklas Bergström

Jag har mejlat jag med.

2009-10-24 @ 19:42:38
Postat av: Nissolf

Nu har även Johan Hakelius börjat svabbla. Först påståenden utan källa, sen långsökt slutsats.

Postat av: de tre demokraterna i värmland

Vi hänger påhttp://detredemokraterna.wordpress.com/2009/10/24/agenda-sondag/

Postat av: Helene

Har skickat följande brev till SVT:Om ni ursäktar så vill nog svenska folket själva granska Sverigedemokraterna, så snälla SVT, låt oss göra just detta. Låt oss bilda vår egen uppfattning, och kritsikt granska SD. Jag tror de flesta väljarna betackar sig att media ska påverka eller bestämma våra åsikter. Era åsikter och våra erfarenheter skiljer sig oftast väsentligt åt.

Vi vill ha en debatt, inte en monolog där 4 personer med samma åsikter ska sitta och pratar med ”en mun”. Här ska ni nu sitta och skrämma folk till lydnad och tävla om vem som är den största humanisten av er. Om ni nu lyckas ”brotta” ned SD, vad händer sedan? Lever vi lyckliga i alla våra dagar då eller? Är alla problem lösta om SD inte kommer in i riksdagen?Slutligen har jag några frågor som jag gärna vill att Mona Sahlin och/eller Maud Olofsson svarar på:Varför vägras 80 - 90-åringar färdtjänst när SFI-elever åker taxi? Hur kan det komma sig att en hjärtsjuk 89-åring hänvisas till kollektivtrafiken när de ovan nämnda eleverna åker taxi? Jag kräver svar på detta.Om en äldre människa blir sjuk, varför vägras maka/make plats på samma äldreboende? Jag minns med fasa de äldre par där kvinnan blev sjuk och beviljades plats på ett äldreboende. Maken vägrades dock då han saknade skäl för detta. Så min fråga: Varför skiljs äldre människor åt när vi i Sverige tillåter anhöriginvandring. Detta för att det är inhumant att splittra familjer. Har inte människor lika värde i Sverige? Jag kräver ett svar på detta.2009-10-24 @ 21:21:15
Postat av: Dunderminnet

Råder er alla att skicka era anmälningar till http://www.grn.se/För det här är knappast opartisk television.

2009-10-24 @ 21:27:37
Postat av: Marthin

Sverigedemokrater bör icke oroa sig över detta, ty allt vad detta gör; det är att skicka folket tur&retur till Absurdum. Där finnes vinning för ert parti i detta.Vad betyder det? Enkelt exemplifierat med Centrum mot Rasism. Bland rationellt tänkande individer var deras verksamhet rentav absurd, men när den här historien med en glass steg fram under resonemang om gaskammare och att elda småbarn i koncentrationsläger; då flyttades gränsen till Absurdum för många fler, vilka då vaknade till.Panik i pk-träsk är bara gynnsamt, för alla oavsett partiaffiliation; ty det förtydligar blott vad dem hålles med.

2009-10-24 @ 21:42:23
Postat av: Dunderminnet

Sådär, En anmälan ivägskickadhttp://i37.tinypic.com/9biw4h.png

2009-10-24 @ 21:45:23
Postat av: Nalle i Växjö

Kl 21,15 i kväll I SVT den fria och oberoende skattefinansierade TV kanalenPremiär för den nya mediasåpan.Fem sparkar på den sjätte( som man dessvärre glömt bjuda in)Kanske stor risk att dom sparkar på varandra iställetUndrar föresten vem som ligger bakom strategin att göra SD till nytt parti i RiksdagenGenial strategi med minimala kostnader få maximal utdelning , ungefär som nya ICA reklamenSedan kan man undra varför det stora intresset för mångkulturellt i sverige inte gäller inom politiken

2009-10-25 @ 08:28:48
URL: http://svt.se/2.101877/agenda
Postat av: S-E Karlsson

Har precis gjort min plikt dvs sänt en anmälan till Granskningsnämnden om Agenda i kväll !

S-E Karlsson Sd Högsby .

2009-10-25 @ 08:39:00
Postat av: nesse

Vore det någon stake i Agenda skulle man ta upp nyheten att i Saudiarabien har en kvinnlig journalist dömts till 60-piskrapp, i stället för att trakassera Sd. Som vanligt är flatheten monumental från våra pk-journalister. Annars vore väl den journalistiska friheten något att kämpa för!! ?? Fega svenska journalisterna håller långsamt på att gräva sin egen grav och pk-media blir alltmer ett skämt. Tur att den nya informationstekniken alltmer slår igenom så nu behöver vi inte enbart sitta och glo på Pravda.

2009-10-25 @ 09:04:43
Postat av: Nalle i Växjö

Hittade följande intresanta artikel av Merit Wager i Newsmill från 2008, och även om rubriken inte är det frågan gäller i kväll finns det en del att läsa bland annat betydelsen av bloggar (som den här)Politikerna gör helt rätt som tackar nej till medieframträdanden. Det finns andra och mer effektiva sätt att delta i samhällsdebatten, tex med en blogg. Det skriver fd Medborgarnas flyktingombudsman MERIT WAGER.

Postat av: Svensk tant

Jag har skickat följande mail till Agenda:Till redaktionen för Agenda.Som gammal journalist är jag chockad över lågvattenmärkena i svenska medias behandling av Sverigedemokraterna. Oavsett vad man tycker om deras åsikter och partiprogram ska de behandlas på exakt samma villkor som andra politiska partier.Det är inget mindre än skandal att ni har bjudit in fyra likasinnade personer att diskutera SD - i SD:s frånvaro.

Vilket annat parti skulle ni behandla så? Diskutera centerns politik utan att någon från centern tillåts delta? Socialdemokraternas?Om ni tror att ni uppnår några politiska mål med sådan taktik tar ni grundligt miste. Den enda följden är att tittarna tappar den rudimentära rest av respekt för er journalistik som eventuellt fanns kvar.Era privata åsikter ska ni lämna hemma. Enligt avtalet med staten ska ni arbeta sakligt och opartiskt.SKÄMS, hela redaktionen!2009-10-25 @ 09:51:15
Postat av: Nesse

Lena Andersson har skrivit en jäkligt bra artikel i DN (av alla ställen) om pk-samhällets beröringsskräck gentemot Sd och andra som dristar sig till att kritisera företeelser i vårt samhälle. Förmodar att hon har någon slags oberoende ställning eller så har proppen definitivt åkt ur !! Som någon skrev ..hela proppskåpet håller på att flyga ut. Snart kanske det blir annat ljud i skällan från Pk.isterna.

2009-10-25 @ 10:06:23
Postat av: Fredrik

Mycket bra artikel i DN!

Men med 1 fel.

SD ser inte islam och muslimer som en folkgrupp.Men annars jävligt bra !

Postat av: Nesse

Fredrik: Tänkte faktiskt lägga till den invändningen!

2009-10-25 @ 11:14:20
Postat av: Info

ÖPPEN CENSUR I SV.D.Bloggaren ROBSTEN kommenterar just utförligt en märklig Brännpunkt-artikel i Sv.D. idag. Närmare bestämt denna, skriven av en politiskt korrekt professor:”SD OCH ISLAMISTER MER LIKA ÄN OLIKAPublicerad: 25 oktober 2009, 04.46. Senast ändrad: 25 oktober 2009, 09.15EXTREMISTER. Sverigedemokraternas syn på individ och tillhörighet är påfallande lik islamisternas. Det är också slående hur extremisterna hämtar näring ur varandras existens. Men all identitetspolitik är fördummande och när extremgrupperingar lyckas ta över mittfältet hotas demokratin, skriver filosofiprofessorn Per Bauhn.”Det var fler än Robsten som kommenterade hans artikel. I morse. Då jag råkade titta. Professorn fick inte ett enda instämmande.Nu är samtliga kommentarer borttagna. Liksom hela kommentarfunktionen

2009-10-25 @ 12:03:03
Postat av: Fredrik

Aftonbladet har nog de mest korkade journalister och debatt inlägg man kan läsa.Men hur kan man "glömma bort" socialdemokraternas raslära som bedrevs under många år.Skrevs böcker i ämnet rasläraOm vi nu ska ta vara på vår rasistiska historia så skall socialdemokraterna stå först på listan som de största representanterna för en snevriden och rasistisk bild av människan.För man har ju det fortfarande. Man bedriver en massinvandring som sen placeras som valboskap i våra förorter. Där kriminalitet,fundametalism och annan pervers galenskap rotar sig.Var 4 år så visar man sig och talar om hur bra allt ska bli.Man ljuger dessa människor rakt i ansiktet bara för att dom ska rösta på dessa röda facister!Inget att hymla med att SD har en brokig historia men även dom måste få lika mycket rätt att bättra sig och det har dom gjort. Dom vill MINSKA INVANDRINGEN OCH FÖRSÖKA HJÄLPA DOM VI HAR!Men de röda facistsvinen forsätter att se till att dessa arma satar lever i ghetton där visa kriminella,fundametalistiska muslimer regerar över deras vardag!De rätta facisterna är

Mona shalin

Lars OhlyObs ! glöm nu inte Lars Ohlys Historia!

Stalin älskaren! Dyrkar en man som mördade mer än vad Hitler gjorde. Lars har väl vissa medaljer hemma som han tar på sig och står givakt där hemma i hans kommunistiska borg ! usch !

Postat av: vmm

Anna Hedenmo gjorde ett outplånligt intryckt på mig när hon för några år sedan ställde frågor till någon i charterbranschen och frågade personen om VARFÖR pålagda avgifter för flyget skulle överföras till kunderna. Charterpersonen slet med att förklara att ALLA kostnader i slutändan hamnar hos kunden och Hedenmo tryckte på och frågade om och om igen varför resebolagen skulle "straffa" kunderna för den här extra avgiften som bolagen drabbats av.Obetalbart.

2009-10-25 @ 13:14:14
URL: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
Postat av: nesse

Den kommunist-Ohly som påstås ha gråtit när muren föll. Tänk om kamrat Ohly fått ingå i Lenins eller Stalins kadrar, då hade han säkert fått visat sitt rätta ansikte. Under den glättiga ytan måste vi komma ihåg att det döljer sig en kommunist. Dont forget it!!! Som till allt elände ingår i en regering om allt skulle gå åt pipsvängen. Hemska tanke.

2009-10-25 @ 13:17:08
Postat av: Lingon

Mona Sahlin och Maud Olofsson har nog krävt att SD inte ska vara med i programmet för att dom ska medverka.

2009-10-25 @ 13:51:18
Postat av: Stefan K

Förstår ni nu varför den statliga median tappar i intresse och tittare?

Jag har bestämt mig för två saker idag:

1. Jag tänker tjata på min fru att vi ska säga upp tv-licensen.

2. Hädanefter kommer jag ALDRIG att lägga min röst på något av de sju riksdagspartierna. Det enda alternativet till Sd är i fortsättningen soffan.Medias och pk-partiernas gemensamma kamp mot ett parti som stöds av runt 400-500 000 väljare är den slutgiltiga dödsstöten mot den demokrati som alla säger sig värna om.Nu har säkerligen AFA och andra vänsterextrema grupper fått vittring. Nu känner dom att hela pk-Sverige står bakom deras allt annat än demokratiska metoder. Byfånarna har ju redan sagt att dom ska störa och förstöra alla torgmöten som Sd håller i valrörelsen. Nu återstår att se pk-partierna och deras ledares inställning. Kommer de att starkt ta avstånd från våldsvänsterns aktioner eller kommer de att i tysthet stödja dom med förklaringen att de är en motpol till de "främlingsfientliga Sverigeälskarna"?

2009-10-25 @ 17:12:43
Postat av: Helene

Verkliga flyktingar är de verklighetsflyktingar i PK-eliten.

2009-10-25 @ 22:00:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0