MILSTOLPE OCH BESÖKSREKORD

Har ikväll tillbringat 5 timmar på kommunfullmäktigemöte. Men egentligen är det inte så mycket att skriva om. Det märkliga var möjligtvis att vänstermajoriteten (S+V+MP) inte var överens i en rad frågor och de hårdaste debatterna fördes inom vänsterblocket, ganska underhållande.


Jag kunde dock glädja mig åt att förra veckan gav ett besöksrekord på bloggen enligt Bloggtoppen. Under förra veckan besökte drygt 9 200st min blogg. Bloggen passerade också en milstolpe genom att jag haft 500 000st besökare sedan jag registrerade bloggen hos Bloggtoppen. Nu hoppas jag nå 1 miljonbesökare innan valet i september 2010.Expressen publicerar idag två krönikor som är ganska vettiga. Det börjar tydligen ”gå upp ett Liljeholmens” för vissa skribenter.

Lotta Gröning skriver bland annat följande.


”Medan media fördömer
sätter de etablerade partierna demokratin ur spel. De tänker inte samarbeta med Sverigedemokraterna, de föraktar allt de står för, liksom deras väljare. Nu har det gått så långt att de försöker göra upp om riksdagsmajoriteten med utgångspunkt från att Sverigedemokraterna sitter i riksdagen.
Jag gråter inombords över att media och partietablissemang underskattar människor. Folk är inte idioter, men de är trötta på tomma fraser.”


Personligen så hoppas jag att de båda blocken håller fast vid denna strategi som kommer att gynna Sverigedemokraterna väldigt mycket. Problemet är bara att denna strategi kommer att krackelera fullständigt när både Kristdemokraterna och Centern får opinionssiffror under fyra procentspärren i undersökning efter undersökning. Då kommer inget längre att vara heligt. Det är en jäkla skillnad på att ramla ur riksdagen i förhållande till Allsvenskan i fotboll. I Politiken får man vänta fyra säsonger på en ny chans.


Men Marie Söderqvists krönika är faktiskt nästan lite för bra
. Jag hoppas att inte våra politiska motståndare läser den, för den kanske är för lärorik. Nu är det dock så att våra politiska motståndare redan målat in sig i ett hörn genom att hylla det mångkulturella samhället till skyarna och samtidigt sagt att Sverigedemokraternas väljare är lågutbildade arbetare från landsbygden. Ack så fel dessa ”experter” har och det har uppenbarligen Marie Söderqvist upptäckt då hon skriver bland annat följande i sin krönika.


”Det är inte bara Maud Olofsson
som saknar en genomtänkt strategi för hur Sverigedemokraterna ska bemötas. Inget parti har det eftersom SD aktivt har ignorerats och dess väljare felaktigt avskrivits som rasistiska dumskallar. Men så är det inte. Svenskar är inte särskilt rasistiska. Inte ens de som kan tänka sig att rösta på SD. Ett stort antal svenskar har emellertid sett delar av sina liv försämras i takt med att invandringen ökat och integrationen misslyckats. Dessa människor säger inte ”släng ut dem”, inte heller att alla muslimer borde skickas hem. De säger bara att de inte gillar sin situation och att de tycker att mångkulturalism, islam och brottslighet måste kunna diskuteras.”


Läs hela krönikan som är det klart vettigaste som publicerats sedan Jimmie Åkessons debattartikel fick pk-journalisterna att gå i spinn.


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Mycket bra artikel av Marie.S

Ska se Aftonbladets motartikel ssenare i veckan.

Kan se rubrikerna:

SDs DOLDA AGENDA eller

Rasister påväg in i riksdagen.Löjeväckande men så är det med PKmedia!

Lögner lögner lögner!

2009-10-27 @ 07:13:42
Postat av: Stefan K

Vill börja med att gratulera till de höga besökssiffrorna. Allt fler bloggar som kritiserar etablissemanget, pk-Sveriges behandling av landet och dess medborgare når allt högre besökssiffror.Det vi ser i media nu måste vara unikt i svensk historia. Att statlig television gång på gång bjuder in Sd-kritiker för att tillsammans, inte debattera, utan diskutera hur man på bästa sätt ska gå till väga för att förhindra ett svenskt parti från att nå riksdagen. Åt vilket håll är vår demokrati på väg? Det borde vara något för pk-Sverige att debattera.

2009-10-27 @ 07:43:15
Postat av: Skeåning

Gratulerar till siffrorna...

Dagens Sahlin.

http://www.svd.se/nyheter/politik/artikel_3710095.svd

2009-10-27 @ 08:11:11
Postat av: Gubben o Gumman

Grattis Thoralf till att ditt gedigna engagemang

ger utslagpå bloggen.Bilden på "mackan", pensionräddarna. plakatet är

en "höjdare" bla.SD kommer att få ett kanonval, så vi ser fram emot

herr Alfsson i riksdagen.Så till verkligheten :Sveriges intellektuella journalister ser vilken total panik ,samt brist på kunskap dom etablerade

partierna har. Journalisterna får nu hjälpa dom

sju "rvh" partier ,likt en mor får hjälpa lille Olle att gå på toa innan katastrofen är fullständig.Mona Salin proklamerar att "Svenne" skall jobba till 68,samt mera timmar,för att försörja 40-taliserna vid deras pensionering.Skall man vara lite elak så har ju en hel del 40-talister varit med och röstat på socialkommunisterna genom åren.Så börjar du närma dej 65 år och ser fram mot pensioneringen, så är en röst på socialdemokraterna inte kul.Hur gör man med tex en annhörig invandrad 65 år gammal, med full svensk pension ,skall även dom ut och jobba i tre år?Kommer stenkastning på räddningstjänsten att vara

pensionsgrundande?Visst finns det pengar att ta till pensionerna på annat håll Mona?Sveriges invandrare kostar lika mycket som 6 försvarsbudgetar , 300 miljarder om året minst.Då ingår gruppvåldtäkter ,samt nedbrända skolor

skjutningar på öppen gata som bonus.Mona Salin är det i särklass den störta idiot, som tagit sej fram till politikernas köttgrytor, en annan är Göran Person på en herrgård för 12 miljoner.En riktig "arbetargrabb från Katrineholm

(Nya Somaila)

2009-10-27 @ 08:22:26
Postat av: Mats

Vill tipsa om årets viktigaste blogginlägg. Verkar som att mångkulturprojektet åtminstone i Storbritannien är en konspiration i ledande kretsar med det dolda syftet att välja sig ett nytt folk.http://www.dailymail.co.uk/news/article-1222769/Dishonest-Blair-Straw-accused-secret-plan-multicultural-UK.htmlhttp://everykindapeople.blogspot.com/2009/10/den-fasansfulla-sanningen-slipper-ut.htmlOm jag var ledande Sverigedemokrat skulle jag utnyttja det här i min opinionsbildning. Jag skulle fråga riksdagspartierna om det även i Sverige har förekommit hemliga överläggningar eller om det finns hemligstämplade strategidokument om hur Sverige ska göras om. Om det finns det så är det inte säkert att ledande politiker eller tjänstemän vågar ljuga om saken.Särskilt graverande tycker jag det är att massinvandringen har accellererats under senare år i takt med att ifrågasättanden börjat höras. Som om man ville ställa folket inför fullbordat faktum och få folk att resignera.

2009-10-27 @ 08:30:03
Postat av: Gubben o Gumman

6% för SD i en ännu en fejkad undersökning

partiet har minst 12% och är vågmästare så in i helvete.

2009-10-27 @ 08:39:08
Postat av: S-E Karlsson

"Mona" vill att alla ska jobba längre , lätt för henne att säga som har ett vanligt "papperskrafsararbete" En vanlig grovis kanske inte tänker så ! Ett bättre förslag , stoppa invandringen omedelbart och vi har förmodligen minst 300 miljarder att fördela på pension och annat socialt ! Kanske ännu mer !

S-E Karlsson .

2009-10-27 @ 09:09:53
Postat av: Stefan K

Apropå Sahlins senaste utspel.

Jag representerar arbetarna genom mitt jobb som verkstadsarbetare, men känner att arbetarpartiet socialdemokraterna representerar oss allt mindre.

Hur kan en socialdemokratisk partiledare som representerar folk som ofta är helt utslitna innan 60, gå ut med att dessa ska jobba längre. Jag vet ingen, upprepar ingen, bland mina arbetskamrater som vill jobba en dag längre än de 65. De flesta vill hellre gå tidigare, men det nya pensionssystemet bygger ju på att vi MÅSTE jobba längre för att uppnå ett drägligt liv som pensionär. Därför tror jag att tant Monas utspel är ett försök att ta fokus från det pensionssystem som hennes eget parti tog fram under ledning av herr Göran.

Det är klart, Sahlin kan ju själv gå i pension vid 50 och leva gott resten av sitt liv.Detta kan vara en fråga som Sd borde ta upp i sin politiska agenda. De flesta VILL INTE jobba längre.

2009-10-27 @ 09:18:05
Postat av: Skeåning

Nej jag trodde det var den stora arbetslösheten bland unga som borde tacklas i Sverige mer än att höja pensionsåldern.

2009-10-27 @ 09:35:11
Postat av: Gubben o Gumman

Hur många miljoner skulle bröderna Ekerot få

in första timman, på en" fond mot Mona Salin"?

2009-10-27 @ 09:35:42
Postat av: AWSvensson

Vi har nog underskattat Mona Sahlin vilket vi inser efter hennes genialiska uttalande , om folk jobbar längre så är det bra för Sveriges finanser.Att vi inte tänkte på det vi outbildade Sverigedemokrater. Se bara vilket föredöme Göran Persson är i detta avseende, han jobbar och ligger i . I veckan var Göran Persson i Emmaboda på landsbygdskonferens. I Barometern omskrevs hans tal som en lovsång till landsbygden. Dagen efter konferensen publicerades priset för detta tal - 70 000:-- . Det bidrar verkligen till att förbättra Sveriges finanser.

2009-10-27 @ 10:11:17
Postat av: Tusan

Måna Muslim vill att de äldre skall arbeta längre "för att klara välfärdssystemen"! Hua-hua!citat från SvD

trams av Måna som vanligt!

Välfärdssystemen hänger väldigt lite på huruvida folk jobbar något år längre eller inte utan på hur mycket systemen belastas av kostnaderna för invandrarna. Någon skrev häromdagen att Sverige gick back så där 100 miljarder om året på den verksamhet. Där har ni sänket! Det finns bara en sak att göra, skruva åt invandrarkranen till finsk nivå och se till att alla som finns här kommer i arbete. Något annat val finns inte! Så enkelt är det faktiskt. Får man säga det?

Anmäl inlägget Svara på inlägget Ture F., 2009-10-27 02:38slut citatHuvudet på spiken! Alltså!

2009-10-27 @ 11:01:40
Postat av: Inge Sandén

Thoralf och Jimmie har stuckit hål på ballongen.

Den ena sanningen efter den andra bara blåser ut över landet.

Mona muslim.Jimmie är duktig på att leverera siffror och fakta.

Äntligen två journalister,som inte är hjärntvättade.

Skulle flera jounalister följa efter dessa modiga kvinnor,kan man misstänka,att dessa tänker,bäst att byta sida i rätt tid,ty SD har ju rätt iallt.

Svenska folket verklighetens folk har vaknat.

6% i senaste undersökningen.

Hon Pekul,som flyttade för att islamisterna började bli besvärande,tycker som så,at SD ska inte ha ensamrätt på att kritisera den misslyckade invandringen och problemen som kommer med ett mångkullturelt samhälle.

Vidare kan Maud trycka upp en T-shirt och dela ut till alla centerpartister.

"Alla människors lika värde"

Jag kramar islam.Där kvinnor är lika mycket värda som män.

Sverigedemokrater är lågutbildade arbetare från landet.

2009-10-27 @ 11:06:10
Postat av: World Traveller

Det aer ren loegn att SD bara faar 6% Sanningen aer nog att de idag ligger runt 20%.

2009-10-27 @ 16:54:44
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

I ett uttalande säger Mona Sahlin att vi måste jobba 3 år till för att klara välfärden. Fortsätter invandringen i den takt som sker nu, utan att människor kommer ut på arbetsmarknaden så är jag övertygad om att Mona S kommer att kräva att vi skall jobba 6 år till för att klara välfärden.

2009-10-27 @ 17:44:00
Postat av: Urban

Pasclidous skamlösa försök att klistra naziststämplen på SD är förtal och det sämsta jag sett på länge.Hur många gånger i artikeln kan ni räkna till ord som Hitler, nazist, gasa, führer osv.

Metro borde skämma som släpper fram ett sånt dravel


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0