MEDIASPEKTAKEL I VÄRLDSKLASS

Idag har vi sett ett mediaspektakel som utan tvivel är i världsklass. Media har kallat in hela rikets förtalskapital som utan att blunda kommer med det ena efter det andra felaktiga eller rent ut sagt lögnaktiga påståendet i sina försök att förtränga otrevliga sanningar.

 

Tyvärr finns det med stor sannolikhet människor som lyssnar och tror på dessa ”experter” men andelen som genomskådat denna fars ökar ständigt. Antalet personer som får denna aha-upplevelse under dagen och de närmaste dagarna kommer säkert kunna räknas in i tusentals. Vad dessa sedan kommer att lägga sina röster vid valet 2010 är nog ganska uppenbart för de flesta.

I kvällens aktuellt tog man tre exempel på påståenden i Jimmie Åkesson som man menade skulle vara felaktiga. Jag har ägnat en kort stund för att plocka fram fakta som visar att dessa är överenstämmande med verkligheten.

att Sverige skulle ha flest våldtäkter i Europa och att muslimska män skulle vara mycket kraftigt överrepresenterade bland förövarna.

Följande artiklar har vi kunnat läsa bara de senaste månaderna.


 


Våldtäkter i Europa

Studien om våldtäkt i Europa har finansierats av EU-fonden Dahpne II.

I Sverige anmäls 46 våldtäkter per 100.000 invånare. Det är dubbelt så många som i England och Wales, fyra gånger fler än i de övriga nordiska länderna, Tyskland och Frankrike och upp till 20 gånger fler än vissa länder i Syd- och Östeuropa. Läs hela artikeln i DN.





Samtlige 41 anmeldte overfallsvoldtekter i Oslo de siste tre årene er ifølge politiet begått av ikke-vestlige innvandrere.

- Gjerningspersonene er relativt unge menn som kommer fra andre land. De er ofte asylsøkere og kommer ofte fra traumatiserte land eller land med et helt annet kvinnesyn enn vi har i Norge, sier leder Hanne Kristin Rohde ved Oslo-politiets volds- og sedelighetsseksjon til NRK. Läs hela artikeln.



Det behövs inga ytterligare kommentarer. Den som dessutom följer domar vid landets tingsrätter behöver inte fundera så mycket mer. Varför frågar inte media åklagare i denna typ av rättegångar vilka de tilltalade är? Nej, givetvis inte, då skulle media få svar som de inte önskar. Nu använder de sig istället av sina ”trogna” experter.

BRÅ:s brottsstatistik som jag vid ett flertal tillfällen visat upp exemplifierar även detta på ett mycket bra sätt. BRÅ vågar dock inte bryta upp statistiken på etnisk härkomst, då skulle resultatet bli förödande för vissa grupper och det vill givetvis de svenska myndigheterna undvika.


 


de relativt höga födelsetalen inom den muslimska befolkningsgruppen


Det räcker med att visa denna tabell på födelsetal beroende på moderns födelseland. I detta fall är det SCB som inte vågar bryta upp denna statistik per land. Jag är fullständigt övertygad om att den i så fall skulle bekräfta Jimmie Åkessons påstående i debattartikeln. Det går säkert att finna denna statistik i Danmark.


 

Svenska kvinnor har alltså ett födelsetal på ca 1,8 medan kvinnor från länder där islam är den dominerande religionen har födelsetal på ca 2,5-3,3.

Tänk vilka experter som public service anlitar för att lura skjortan av svenska folket!


att ett tiotal muslimska terrororganisationer skulle komma att etablera sig i Sverige

När det gäller detta påstående så kräver det betydligt mer arbete men jag är helt övertygad om att  det kommer att gå att belägga sanningen även av detta påstående. Det krävs bara mer tid.

Ulf Nilsson har skrivit en artikel som är väldigt läsvärd. Den fungerar i viss mån som motvikt mot hetspropagandan i media. Varför den finns på Newsmill och inte i Expressen kan ju var och en fundera på. 


"Om det blir så vet vi varför. Det beror på att det politiskt korrekta Sverige alldeles för länge försökte tiga ihjäl de misshagliga. Politiker och media smet från den viktigaste debatten på många, många år. Nu får de skylla sig själva..."

Läs hela artikeln.

SvD:s lögner.


Kommentarer
Postat av: Sven Duva

Snöbollen är satt i rullning. Nu är det bara en fråga om hur stor den blir.



4% är garanterat

6% är rimligt redan idag

10% är inget orimligt mål

20% är kanske önsketänkande men många är rejält förbannade där ute i stugorna



2010 blir ett bra år.

2009-10-20 @ 01:04:16
Postat av: Allah

Jo det har varit en spännande dag i media. Det enda som nu kan hindra att SD får en plats, det vore om man fick för sig att förbjuda SD som parti. Då tror jag till och med de mest trögtänkta skulle se igenom alla lögnerna.



Är starkt imponerad av Sdbloggare som behållit sitt lugn, sakligt och metodiskt argumenterat emot skrikande massor. Det är så många så det går inte nämna dom alla.



Ni rör om redigt ordentligt, och det är precis vad Sverige behöver nu.



Tror själv att Sd ligger närmare 10% nu. Kämpa på, ni får Fredde och Måna att svettas, å det känner hettan redigt nära..



2009-10-20 @ 01:09:18
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Tusan

För den god spridningens skull:



Visst är det konstigt att invandring under inga omständigheter får debatteras? Och visst är det konstigt att islam inte får kritiseras, och problem med islam inte får föras fram?



Varför måste vi svenskar acceptera muslimska predikningar som förkunnar saker Aftonbladet aldrig skulle publicera, men vi får inte reagerar på dessa predikningar?

Permalänk | Anmäl #208 Johnny, 2009-10-19, 21:33



slut citat



Tack för statistiken, Thoralf! På SvT så framgick det med all tydlighet just att det inte fanns statistik fördelade på ursprungsländer. DEn statistiken får väl BRÅ och SCB plocka fram nu!

2009-10-20 @ 02:26:49
Postat av: Tim

Aftonbladet själva skriver att medborgare från Algeriet, Libyen, Marocko och Tunisien är överrepresenterade i våldtäktsstatistiken 1985-1989. Sedan har vi ju haft en stor invandring av irakier och somalier sedan dess som bör ha inverkat stort på våldtäktsstatistiken.

Postat av: Tusan

Sista citat, sedan ger jag mig på ett tag! Läckert!



efflab säger:

19 oktober 2009 kl 23:28



Jag är också arier, det kanske är bäst att jag anmäler mig själv för hets mot någon? Jag kanske borde ta på mig nåt slags huckle som gör att det inte syns vilken ras jag är av?



Detta underbara Sverige.



slut citat



Godnatt på Er!



2009-10-20 @ 03:23:18
Postat av: Roberth

fyran förnekar sig inte såg idioten Jan Helin där i morse med någon färgad kvinna och Viggi från Resume herregud är allt man får fram.

2009-10-20 @ 07:02:54
Postat av: Tengil

Kritik kan få mångkulturen att rämna

2009-10-20 @ 07:06:21
Postat av: Gubben o Gumman

TV4 Nyheterna:



I Flera invandrartäta områden saknar

90% brandvarnare.



Hets mot folkgrupp?



(invandrare)



Förtal ?



(Att misskreditera en grupp även om fakta stämmer)



Så debatterar man om kritik mot islam är hets mot folkgrupp.



Fotnot : Islam är en religion inte en folkgrupp

2009-10-20 @ 07:14:48
Postat av: Gubben o Gumman

På Newsmill "puddlar" en hycklare som insett vad klockan är slagen.



Ulf Nilsson



På Opositionsbloggen Expressen springer en PK-idiot in i väggen.



A-C Martteus.

2009-10-20 @ 07:29:03
Postat av: Grannen Ängö

Oj oj oj, Jimmy käkade upp Maud i tevesoffan!

2009-10-20 @ 07:53:00
Postat av: Nalle i Växjö

Intressant är att det mycket heta ämnet om Åkessons "angrepp" på muslimer som "toppar" nyhetsflödet på kvällstidningarna, men ligger mycket lägre i prioritet i lokala tidninger som Östran, SMP, Barometern med flera.



Vad kan det bero på? Kanske dom ligger i startgroparna för en andra anfallsvåg.



I vilket fall som helst kommer vi att få läsa mera om SD och herr Åkesson, och vad det hela mynnar ut i får vi se när JK kanske startar sin granskning, och då måste PK fram med bevis för motsatsen mot Åkessons påstående



2009-10-20 @ 07:58:27
Postat av: Nalle i Växjö

Sydsvenskan är kanske inte den tidning man tänker på när det gäller att föra "svennens" talan , men det finns en del intressanta verklighetsartiklar i ämnet Muslimer och Rosengård på denna länk

Postat av: Robin_Shadowes

Mååd vred sig som masken på kroken i synnerhet i frågan om Aldebe! Jimmie var lugn och samlad medan Mååd var direkt hispig. Jimmie - Mååd 1-0.

2009-10-20 @ 08:23:07
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

Jaha, Där rök hela "propp-skåpet" hos invandrar-nomenklaturan! Saken väcker debatt och verkligheten kommer upp i dagsljuset! Sanningen är alltid svår för media och likställda! Vanligt folk har vaknat till och kommer till insikt, efter årtionden av "hjärntvätt"!

Jag hör ofta ord som; "Människors lika värde", när argumenten tryter! Min undran blir då, varför låser Vi in kriminella? Har inte kriminella "lika värde", även om de är avvikande från svenska normer?



2009-10-20 @ 08:26:47
Postat av: NikTorn

Bra inlägg! Vill tillägga att som de hävdar att de höga våldtäktssiffrorna skulle bero på högre anmälningstendens går inte ihop med att hoten mot vittnen (och därmed sannolikt även anmälningar) gick upp femfaldigt mellan 2000-2005:



motvittnenokardramatiskt?lid=senasteNytt_611539&lpos=rubrik_669485" rel="nofollow">http://svt.se/2.53277/1.669485/hotmotvittnenokardramatiskt?lid=senasteNytt_611539&lpos=rubrik_669485

2009-10-20 @ 08:46:07
Postat av: Gubben o Gumman

TV4 : Lena Sundströms "nya" taktik tiga ihjäl SD,

så det inte blir som i Danmark......



Får man delta i debatten ,så växer man ,för folk blir lurade?



Lena Sundström IDIOTFÖRKLARAR hela svenska folket.



Du kan således varken se el höra själv Svensson.



Vem fan är det som lurar vem.

Leve Stalin.



Måste vara mycket ofrivilliga tarmrörelser nu hos PK -folket.



Idag får du inte delta i Aftonbladets debatt.

Varör är det så?

Leve Lenin.



Till o med sossar o moderater kan sammregera enligt

Aftonbladet.



Nu är man rädd att allt ljugande och stöld av svensken skattepengar skall komma fram.



Löjligt, ljugandet i svensk PK-press är slut.



Nu skall SD tigas ihjäl, hur bra det går fattar inte dessa diktaurens kreatur .



PK-folket springer runt och yrar som höns.

Jimmie Åkesson har rört om lite kan man säga.



Reinfeldt+Salin=Sant hehe



Bra att Reinfeldt nu gett besked om att invandringen skall bestå el öka.



Kan man skrämma skiten mera ur dessa "politiker"?



Tänk om SD passerar 6% i nästa mätning.



Game over PK Sverige

2009-10-20 @ 08:47:20
Postat av: anders

Läste följande idag på morgonen på HAX' blogg.

Något att begrunda för SD!

Thoralf, tala med dina partibröder!



http://henrikalexandersson.blogspot.com/2009/10/

varfor-inte-partidagarna-i-ljungbyhed.html

'Sverigedemokraternas landsdagar i Ljungbyhed.' Finns det någon vuxen människa i vårt land som inte får... associationer? Finns det ingen PR-medveten människa i hela det där partiet? Hur tänkte de när de kom fram till det här? Det är så dumt att det nästan måste vara en medveten blinkning åt nationalsocialismen.

2009-10-20 @ 08:47:27
Postat av: NikTorn

Ett par undersökningar som visar på invandrares samt muslimsk överrepresentation i brott:



...rapporten "Brott bland svenskar och invandrare". Den visar att invandrarnas generella överrepresentation när det gäller registrerad brottslighet ligger på lite över hundra procent. För grövre brott, exempelvis mord, dråp, misshandel mot obekanta och våldtäkt, är siffran 300-400 procent.



http://www.dn.se/opinion/debatt/kulturarv-ligger-bakom-invandrarnas-brottslighet-1.421859



Här är en undersökning från år 2000(baserat på BRÅ) där kan man se att folk från muslimska länder är överrepresenterade:



Ju grövre brott, desto större andel av de anmälda brotten har begåtts av invandrare, visade exempelvis den senaste större undersökningen från Brottsförebyggande rådet 1996, som bygger på data från 1985–1989.

Det brott där invandrare är mest överrepresenterade är våldtäkt:



http://wwwc.aftonbladet.se/nyheter/0003/13/dokument.html

2009-10-20 @ 09:01:57
Postat av: Vilse i Skogen

Så fort regeringen och andra oberoende specialister sätter i gång och granskar så har ni ingen chans!

Jag sa till dig Thoralf hur det skulle gå! Men kommer ta lite längre tid för dig att fatta...



Det är inte slut än..

2009-10-20 @ 09:06:32
Postat av: Henke

I dagens upplaga av Barometern stod något om att man inte skulle lita på statistiken att sverige har flest våldtäkter, för brott som i själva verket inte var våldtäkt registrerades ändå som det...

Det är den hittills dummaste bortförklaringen jag har hört!

- Polisman A till Polisman B: "Vi har redan fyllt inbrottskvoten, hur bokför vi den här senaste inbrottsvågen?"

- Polisman B: "Gör som jag gjorde med dom där åldringsrånen, kalla det våldtäkt. Den kategorin är ändå rena slasken, ingen vill rota i skiten"

Är det så dom menar att statistiken sköts? Ja rimligen är det det!

2009-10-20 @ 09:30:20
Postat av: AB vet bäst

Maud har svårt med det mesta. Hon kan inte besvara Jimmies fråga och hon vet dessutom inte vad nordisk kultur är eller vad svensk mat är. Att hon inte är läskunnig är ju uppenbart då hon varken läst Jimmies artikel, historie- eller kokböcker.

Postat av: AWSvensson

Maud Olofsson , ännu en politiker som tro att det bara är att ställa ut skorna i en debatt med Jimmie Åkesson. Laddad med retorik om människors lika värde, ett begrepp som fått betydelsen Sverige har försörjningsansvar för hela jordens befolkning. Ett evigt sökande och förnekande av den svenska kulturen på ett närmast religiöst sätt. Ett svammel om grävande i grumligt vatten , där hon myntade ännu en Reefat . När det var som besvärligast för Maud så startade reporten ett tvåfrontskrig, en reporter som uttryckligen förmedlade att hon vänt mångkulturen ryggen och bosatt sig i ett område där skolorna tillät Den blomstertid...

2009-10-20 @ 10:16:13
Postat av: Lee

Maud Olofsson som kollektivt har bestraffat arbetslösa och sjuka i det svenska samhället ..

2009-10-20 @ 10:22:31
Postat av: Micael Foghagen

AB gör idag stor sak av att felbelägga JÅ´s debattinlägg.

Av 21 påståenden basuneras det ut att 10 är felaktiga. Redan där 11 rätt...



I flertalet av dessa "fel" är skälet att det inte finns officiell statistik som stödjer påståendet. Rent krasst är det isåfall snarast obevisat, men man är ju dum eller pk om man inte kan se sambandet.



Exempel - det är "fel" att säga att muslimska män är överrepresenterade i sexbrott, men hade förmodligen varit rätt att säga att män från tex mellanöstern är det.



Tjolavipp!Osv.



Jag finner ev 2-3 fel varav inget föranleder till oro. Det är rent ovidkommande om islam redan var näst största religon i slutet av 60-talet. Det är omfattningen relativt sett som är oroväckande.



Och om det finns någon enstaka filosof i nordafrika som vill utveckla islam i mer humanitär riktning så alright ( har hört att sådana finns i bla i Egypten men dessa är starkt hotade och kritiserade av de mer gängse islamisterna ).



Så till sist de 10 terrorgrupperna, tja för mig låter det inte otroligt för i dessa bör grupperingar som skickar pengar tillbaka till hemländer/oroshärdar räknas in. US State Department brukar följa upp sådant här, vi får forska vidare.



2009-10-20 @ 10:30:20
Postat av: anonymous

Det stinker av fascister på den här sidan.

Jag skall ändå uthärda det obehagliga sällskapet, för att kommentera en enda sak till att börja med, våldtäktsstatistiken. För övrigt verkar ni rent psykotiska, om ni ändå ville göra något åt trafikolyckorna, istället för svammel om "terror".

Du milde...

USA har sprängt ner sina egna skyskrapor, fatta det lättledda stackare.

Sverige torde ha världsrekord i falskanmälda våldtäkter, lätt förståeligt om bara en liten procent svenska kvinnor är lika hatfyllda som skribenterna här.

Våldtäkt är vanligast där bägge känner varann, liksom falskanmälan. Som varande vit, svensk man, är det det senare jag blivit utsatt för, men kvinnan var säkert dum nog att också ha rasistiska åsikter. Och det är som dumhet jag vill klassa era åsikter om procent hit och dit. Även i USA finns det hög kriminalitet bland en del invandrargrupper, liksom det finns mycket hög kriminalitet bland vissa vita grupper, maffia. Bristande integration i samhället är en stark orsak, d.v.s. i många fall rasism. Rasister och främlingsfientliga är alltid värre förbrytare än dom människor som dom stöter ut.

Det skulle förvåna mig om en enda statistisk uppgift på denna sida är sann.

Det står t.ex. "Misstänkta för brott". Den tabellen kan lika väl vara en mätare på hur rasistisk den svenska polisen, och rättsväsendet är.

I grunden är ni rasistiska, och vill bara ha bekräftat era åsikter. Tur det inte satt feminister och gjorde polisutredningen på mig, och jag skulle inte rekommendera er i någon närhet av Sveriges myndigheter. Hela sidan är dessutom i grunden hets mot folkgrupp, det borde stängas ner.

2009-10-20 @ 10:50:23
Postat av: Stefan A

Ja har varit kul, en sällan skådat galleri av elitister som passerat revy i media, och alla vet dom att berätta att SD;aren är rädd och korkad,är inte ett dugg rädd för andra kulturer, anser mej inte heller vara mer korkad än andra, och absolut inte mer korkad än elitisterna, för dom tror sig själva vara för mer än andra, och det är korkat. Åkesson klarade sig bra på morronen, trots två motståndare,han får alltid vänja sig med att få även programledaren emot sig.Lodenius har stängt ned sin komm.funk. har inte "tid".

2009-10-20 @ 10:59:07
Postat av: Dunderminnet

Enligt aftonbladet själva så begår utländska människor mest våldtäkter i Sverige.



http://frianyheter.wordpress.com/2009/10/19/aftonbladet-pekar-ut-utlanningar-som-valdtaktsman/



De talar med kluven tunga.

2009-10-20 @ 11:01:11
Postat av: Inge Sandén

En gång för alla.

Islam är ingen religion.

Islam är en totalitär politisk världsuppfattning.

Jämförbar med kommunism och nazism och alla andra totalitära läror.

I konsekvensens namn måste man vara naziofob och kommunistofob,om man ktitisera dessa läror.

Tar det som en ära att bli kallad för islamofob,om man nu tvunget skall ha med ordet religion,så är det i så fall djävulens religion,alla vet ju vad djävulen står för.

Att käften gick som en väderkvarn på Maud,beror på att SD är nu större än det gamla nazipartiet bondeförbundet som idag heter Centern för att kunna kallas rumsrent.

2009-10-20 @ 11:08:37
Postat av: Skånepåg

@ Stefan A



Lodenius avslutar sin senaste blogg med ett utdrag ur Haditherna:



"Ingen av er är i sanning troende

förrän han önskar detsamma för sin broder

som han önskar för sig själv

(HADITH 13)



Varför talar hon inte om, att detta endast gäller muslimer? Varför återger hon inte en av de många Hadither, som talar om att döda de otrogna och att islam skall spridas med svärd!



Att hon är så f-b falsk och lögnaktig som hon nu avslöjar (troligtvis utan att begripa det själv), är jag inte ett dugg förvånad över!

2009-10-20 @ 11:14:11
Postat av: Skånepåg

@ Inge Sandén



Rätta mig om jag har fel, men sade inte Jimmie vid ett tillfälla något i stil med, att du pratar ju bara en massa "goja" och att hon blev så förvånad att hon bara stirrade och blev tyst mitt i en mening. Hon var tydligen inte "programmerad" för att klara av ett så verklighetsförankrat påstående!

2009-10-20 @ 11:18:56
Postat av: AWSvensson

Ett tiotal muslimska terrororganisationer etablerade i Sverige:

Sydsvenska Dagbladet rapporterade 2001-09-18 att Svenska Säpo skulle överföra information om militanta islamiströrelser i Sverige till sina amerikanska kollegor. I artikeln sägs det att: ”Säpos terroristrotel såg under 1990-talet hur ett tiotal militanta muslimska rörelser – alla med stark koppling till internationell terrorism – etablerade sig i Sverige.” . Som exempel på dessa grupper nämns bland annat: Hizbollah, GIA, Al-Gamaa al-Islamiya, Al-Jihad, den egyptiska grenen av Islamiska Jihad.

Postat av: Gustaf Janson

@anonymous



Förutom att du uppenbarligen är en sinnessjuk konspirationsteoretiker av närmast biblisk omfattning så har du även fel i sak vad gällande våldtäktsstatistiken.



1. Sverige har inte världsrekord i falskanmälda våldtäkter, tvärtom. I den s.k. Daphne II-rapporten berömmer istället EU-forskningen på området Sverige för att en av dom mest rättssäkra våldtäktshandläggningarna i hela Europa. Endast två (2) procent av undersökta våldtäktsärenden visade sig vara falska. Att vi på samma gång ligger dassigt till när det gäller att KLARA upp våldtäkter är ju i sammanhanget inte speciellt smickrande, men har i ditt resonemang i alla fall ingen relevans. http://www.dn.se/nyheter/sverige/flest-valdtakter-i-sverige-1.853118



2. Över 5.000 våldtäkter per år anmäls i Sverige medan anmälningarna i andra ungefär lika stora länder ligger på ett par hundra per år. Samtidigt kan vi konstatera att vi förmodligen har Europas generösaste invandrings- och "flykting"-politik avseende medborgare från MENA-orådena. Klarar du av att göra en koppling? Det är nämligen därifrån man hittar dom flesta våldtäktsdömda. I t ex Oslo är samtliga överfallsvåldtäkter dom senaste tre åren utförda av utlänningar. http://www.rebell.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=341:oeverfallsvaldtaekter-i-oslo-alla-gjorda-av-invandrare&catid=59:norge&Itemid=183



2009-10-20 @ 11:43:11
URL: http://www.rebell.dk
Postat av: Dr Livingsteen

Landsdagarna i sin helhet på TV 2 just nu

2009-10-20 @ 12:11:48
Postat av: Nalle i Växjö

Dagen Boktips



Varför mördar man sin dotter.

Fäderna som kände sig tvingade att döda sina döttrar kommer till tals i en ny bok. Dilsa Demirbag-Sten välkomnar de ohörda rösterna i debatten om hederskulturen.



Om "Hedersmorden" inom vissa kulturella kretsar.

Av Nima Dervish och Emre Gungör ( Nima var den "normala personen i TV debatten för några dagar sedan)



Postat av: Nalle i Växjö

Allas vår Ian har skrivit en ny artikel på Newsmill.



Helt klart värd att läsa.



Helt klart är att Ian vet vad han skriver om, även om inte alla håller med

Postat av: AWSvensson

Det är inte lätt att vara Sverigedemokrat. Det som var sanning behöver inte vara sanning om syftet är att föra fram sanningen.



10. Ett tiotal muslimska terrororganisationer har etablerat sig i Sverige.



FEL. Säpo använder sig inte av begreppet ”muslimska terrororganisationer” utan talar om ”våldsbenägen islamism”.



– Vi tycker att det låter mycket med ett tiotal organisationer. Det finns radikala muslimska grupper som begår brott, men det är en mycket liten del. Sverigedemokraterna hänvisar till en artikel från 2001 och det hinner hända mycket på åtta år, säger Patrik Peter, pressekreterare på Säpo.



– Jag känner till fyra islamistiska terrororganisationer i Sverige, som är stämplade av det internationella samfundet, säger Magnus Norell, forskare vid Totalförsvarets forskningsinstitut.

Postat av: S-E Karlsson

jo , jag såg om Landsdagarna på Tv 2 men icke ett endaste ord var textat så att den ca miljonen hörselskadade i Sverige kunde få full tillgänglighet , där blev nog Sd av med en hel del röster ! Har mailat till Sd- Riks om att dom måste se till att alla längre program som kommer att sändas på tv om Sd måste vara textade ! Hörselskadades och dövas röster till valet 2010 måste vara guld värda , dom kan man inte kasta bort ! S-E Karlsson Sd Högsby .

2009-10-20 @ 13:26:11
Postat av: j-å

Är inte muslimerna ett makthot?

I Malmö kommun finns nu över 50 000 muslimer.

Åldersfördelning osäker.



Malmö kommuns största parti socialdemokraterna, fick 58484 röster. Hur många av dem kom från muslimer?

Icke röstande var 59636.Hur många var muslimer?



Är det någon som tvivlar på, att ett muslimskt parti i Malmö kommun, skulle kunna bli det största partiet i valet 2014?



Förvisso har de flesta muslimer erfarenheten av skräckregimer i sina hemländer, men jag tror nog att de ändå skulle stötta ett eget parti i Sverige.

2009-10-20 @ 13:46:54
Postat av: Micael Foghagen

I morgon sänds del 2 av Landsdagarna mellan 0930-1535. Tyvärr inte textat och ser inte i tablåerna om det blir någon repris.



Jimmie är dessutom med i kvällens "debatt" i svt 2 kl 2030 och möter Fredrik Malm (fp), många repriser och textat.

2009-10-20 @ 14:06:14
Postat av: Tusan

Maud Olofsson gjorde ju knappast bra ifrån sig i TV-soffan. Sådant får ju politiker ta, men det som var märkligt var att hon tycktes tro på alla de floskler som hon levererade. Vad menas med alla människors lika värde (alluderar på FN:s förklaring om mänskliga rätigheter)? Har uttrycket relevans här? Det är svårt att se kopplingen med kritik av muslimer och islam, tycker att de och den är förmer än alla andra. Helst skall ju de otrogna dödad! Hur går det ihop?

2009-10-20 @ 14:12:40
Postat av: Micael Foghagen

Maud Olofsson är känd för att vara ett mkt besvärligt intervjuobjekt/debbatör. Svarar otroligt sällan på frågor hon inte vill svara på. Glider som en hal ål insmetad i motorolja och retar gallfebern på motparten.



Men Jimmie klarade sig trots det mycket bra!

Heders!

2009-10-20 @ 14:23:35
Postat av: Dille i Momåla

En upprörande smutskastning av SD. Hur kan man komma med en så uppenbart lögnaktig artikel och grunda sina påhopp mot SD på rena lögner?



Thoralf bör överväga att länka till artikeln så att SVD:s läsare får lite sanning till livs.

Postat av: Stefan K

Jimmies artikel om islam diskuterades på min arbetsplats igår och diskussionen var inte till fördel för den allt räddare makteliten. Den gamla och censurerade median är på väg att dö ut och ersättas av de verkliga nyheterna på Internet. Detta är inte heller till fördel för makteliten.

Makteliten förresten. Hur många av de som nu sitter och rycker sina hår, bor bland de problem som finns? Nej, inte många. De flesta politiker, myndighetspersoner och journalister bor tvärtom i stadsdelar och förorter som ligger långt från de problem som den okontrollerade massinvandringen skapat. Dessbättre för Sd och dessvärre för makteliten, så är de som dagligen upplever problemen mer fritt tänkande och utbildade än vad makteliten tror.

2009-10-20 @ 14:37:39
Postat av: dan åke

efter valet 2010 kanske nuvarande maktelit inte har råd att bo kvar i de dyra Svensk områdena. hoppas de då tvingas uppleva sin egna politik i efterhand!

2009-10-20 @ 14:48:05
Postat av: Dunderminnet

Maud: Jag är för allas lika värden.

(Har en islamist som kandidat till regeringen)



OM inte det där är hyckleri på högsta nivå så lever vi fan i landet uppochner.

Varje gång det dyker upp rasister/nazister i SD leden så är medierna där med högafflar, men tydligen inte när det dyker upp islamister i C som förespråkar alla möjliga förvridna människovärden.

2009-10-20 @ 15:35:15
Postat av: Berra

Angående Ulf Nilssons artikel på Newsmill, där skriver han att Sverige sen 1993 mottagit ett flertal 10000 tals invandrare.Undrar om han ljuger medvetet?Då det rör sig om miljontals invandrare sen dess.Bara under 2005-2006-2oo7kom det ju nästan 300000 invandrare,1992-93 gav ju Bildt och kompani amnesti åt ett par hundra tusen jugoslaver.Undrar om Ulf Nilsson glömt bort det medvetet

2009-10-20 @ 15:54:45
Postat av: Roberth

Memhet Kaplan är Mp nya integrationsperson. Mannen som är med i muslimska brödraskapet hurra....

Anna_Lena Lögneus har tagit bort kommentarsfunktionen i sin blogg undrar varför jävla träskpadda!

2009-10-20 @ 16:10:17
Postat av: Putte

Bara en sådan sak som att samtliga 7 riksdagspartier och samtliga journalister i Sverige har exakt samma åsikt visar ju på hur sjukt och osunt det är. Kan kanppast kallas för demokrati. Åsiktsdiktatur är väl en rättvisare betäckning.

2009-10-20 @ 16:35:12
Postat av: john

Thoralf!:



Minnet är kort hos Aftonbladet medarbetare.



Hur kommenterar aftonbladet länken som följer tror du?



http://wwwc.aftonbladet.se/nyheter/0003/13/dokument.html

2009-10-20 @ 16:36:11
Postat av: Lingon

Maud:

-Du försöker smeta någonting på mig som gör mig otroligt upprörd!



Hon var nog lite arg efter detta framträdande :)

2009-10-20 @ 16:44:00
Postat av: Argus

Thoralfs blogg är en värdefull tillgång för SD. När stormen efter Jimmie Åkessons artikel lagt sig, vore det bra om SD följde upp islamiseringen och hotet mot väserlandets kultur och kristna värden.

Kristna väljare måste upplysas om vad islamiseringen har inneburit i Libanon, Balken och Turkiet och vad kristna upplever i Mellersta Östen.

Vår kultur med kyrkan i centrum håller på att raseras. Vilka kristna väljare kan städja de nuvarande riksdagspartierna som genom massinvandring förstört förutsättningarna för en

god framtid. Sverigedemokraterna har en unik möjlighet, att rädda vårt land.

2009-10-20 @ 16:51:28
Postat av: WSF

"BRÅ vågar dock inte bryta upp statistiken på etnisk härkomst, då skulle resultatet bli förödande för vissa grupper och det vill givetvis de svenska myndigheterna undvika."



Bryter man dessutom upp statistikem på politisk hemvist skulle det vara katastrof för ett visst parti som ligger runt 4% i senaste sifo.

2009-10-20 @ 17:26:00
Postat av: Muslim

Tack för alla dessa inlägg.

Jag fick en ide som verkar kunna fungera väldigt bra. Starta ett muslimskt parti, kanske SMP (sveriges muslimska parti), yes, yes, yes....

2009-10-20 @ 19:01:41
Postat av: WSF

Heja Muslim,

jag är med. Skabarakonverteralitegrann.

Man behöver väl inte va religiös?

2009-10-20 @ 19:33:53
Postat av: World traveller

Jag befinner mig laangt fraan Sverige nu men det aer helt underbart att laesa Akessons tal. Nu har ju hela PK-Sverige gjort bort sig ordentligt. Se upp foer infiltratoerer som nu kommer att goera allt foer att staella till med en skandal foer SD.

Jag kan bara instaemma i allt Akesson sa och oenskar att jag kunde traeffa naagra av er SD-politiker. Jag har en hel del att beraetta som ni borde ha del av. P.g.a. mitt jobb kan jag ej delge det via en blogg. Det aer skraemmande saker.

2009-10-20 @ 19:37:00
Postat av: Anonym

Försökte skicka in följande inlägg, men det lyckades nog inte ta sig igenom PK-filtret på Expressen diskussion om "Hatets hotbild":



Islamofobi (Fobi= en irrationell, ihållande rädsla för särskilda situationer, objekt, aktiviteter, eller personer. Det vanligaste symtomen för denna rubbning är den orimliga viljan att undvika fruktade saker. Källa: Wikipedia)

Det är väl den svårtbotade sjukdomen som makthavarna (7 riksdagsparti + journalistkåren) drabbats av? De som inte vågar kritisera islam i allmänhet och muslimer i synnerhet.

2009-10-20 @ 19:41:54
Postat av: WSF

Låt oss ta en titt på de siffror som BRÅ har i sin rapport 2005:17. Brottslighet bland personer födda i Sverige och i utlandet:

Båda föräldrarna svenskfödda....3 273 856

Minst en förälder född utrikes....548 555

Född utrikes......................574 781

Totalt..........................4 397 192



Det är väl ingen som påstått att alla 3,3 milj anmälda brotten begåtts av Sverigedemokrater?

2009-10-20 @ 19:55:01
Postat av: Lotta

@ dan åke Det var den vidrigaste film jag sett i hela mitt liv. Det slog mig att det såg ut som jag kan tänka mig att det gör när man Halalslaktar ett djur. En annan reflektion är att tänk om det ”lilla gullet” som höll i kniven helt plötsligt skulle skickas hit som ”ensamkommande flyktingbarn” vem skulle någonsin se eller kunna ana vilken bakgrund denne lille gosse har?

2009-10-20 @ 20:43:58
Postat av: VHB

Satt och funderade över en sak och blev så fly förb***ad! Måste få skriva av mig.

Tänk er de stackars svenskar som många gånger tvingas leva i invandrartäta problemområden. De har blivit påtvingade PK-elitens mångkultur. De har förmodligen ingen chans att flytta därifrån. Många gånger av ekonomiska skäl. Deras mer eller mindre rop på hjälp omvandlas till främlingsfientlighet i massmedia. Hur många gånger har inte massinvandringsivrare satt lika med tecken mellan lågutbildad och rasist/främlingsfientlig. Själva bor ynkryggarna långt, låååååååångt ifrån sina paradis. Alla dessa offer för svensk invandringpolitik borde söka asyl i Finland, exempelvis. Att fly från islamister, mordbrännare, rånare, våldtäktsmän och annat pack måste väl synnerligen vara asylskäl. Här verkar ju allt godtagbart. Allt från fotsvamp till dålig andedräkt, som det verkar. Men just det. Detta är ju Sverige.

2009-10-20 @ 20:48:17
Postat av: Lotta

@ dan åke Kanske skulle ha med länken så alla vet vilken film jag menar. Varnar för mycket, mycket starka scener.

Postat av: Valdemar

"Alla dessa offer för svensk invandringpolitik borde söka asyl i Finland, exempelvis".

Finnarna är inte av samma sort som vi. Där kan man inte bo.

2009-10-20 @ 21:30:09
Postat av: VHB

Valderman

Nä, vi känner nog mer tillhörighet i Irak, Somalien, Iran, Afganistan………zzzzzzzzz

2009-10-20 @ 21:47:17
Postat av: Ibbe

På en större lunchsammankomst med ett 50-tal människor idag av olika yrkesgrupper och olika politiska uppfattningar diskuterades naturligtvis tv-debatten Åkesson- Olofsson. Den gemensamma uppfattningen var att "Åkesson slaktade Olofsson". Verklighetens folk var nästan hundraprocentigt eniga i sin uppfattnnig. Mediadrevet mot SD håller på att slå knut på sig själv. Hets-och lögnstrategin håller definitivt inte längre. Det bådar gott för kommande opinionssiffror.

2009-10-20 @ 22:26:45
Postat av: Putte

I medierna försöker man framställa islam som en fredsreligion. Kan någon nämna en enda väpnad konflikt i världen idag, där muslimer inte är inblandade? De krigar mot kristna, de krigar mot judar, de krigar mot buddister, de krigar mot hinduer, de krigar mot ateister, de krigar mot demokratier, de krigar mot kommunistiska diktaturer och de krigar mot andra muslimer. Inte dåligt för att vara världens största "fredsälskande" religion.

2009-10-21 @ 06:47:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0