MAHMOUD ALDEBES KRAVLISTA

Jimmie Åkesson skötte sig föredömligt i TV-soffan när han möte centerpartiets ledare Maud Olofsson i en debatt. Jimmie gick hårt åt Maud Olofsson när det gällde om Mamoud Aldebes kandidatur till riksdagen för centerpartiet. Maud Olofsson var mycket trängd av Jimmies frågor och flosklerna strömmade ur hennes mun utan att ge svar på den enkla frågan som Jimmie ställde. Tyvärr glömde Jimmie Åkesson att fråga Maud Olofsson om hon står bakom de båda centerpartistiska riksdagsmännen Staffan Daneilsson och Lennart Pettersson som vill att ett förbud av att bära burka och Niqab på allmän plats skall utredas. Det hade varit intressant att se Maud Olofsson även svettas över denna fråga.

Se debatten här. (debatten börjar några minuter in i klippet)
Den centerpartistiska riksdagsmannen Staffan Danielsson vill ju uppenbarligen förbjuda de heltäckande klädesplaggen Burka och Niqab men vad vill dessa centerpartister egentligen. Mahmoud Aldebe är ju en av de ivrigaste förespråkaren av just dessa klädesplagg. Nu vill denne muslim Mahmoud Aldebe kandidera för centerpartiet till riksdagen, det borde ju få Staffan Danielsson att reagera. Inte minst på grund av det brev som denna Mahmoud Aldebe skrev och skickade till alla "etablerade" partier inför riksdagsvalet 2006 där han som ordförande för Sveriges muslimska förbund krävde bland annat sharialagar och en rad andra fördelar för muslimer.

Trots detta kunde vi se Staffan Daniesson hjärtligt krama om extremisten Mahmoud Aldebe efter debatten i SVT.
Troligen är det många som inte har en aning om vad det brev som Mahmoud Aldebe skrev innehåller. Jag tänkte här sammanfatta de krav som framfördes lite kortfattat.

Egentligen kanske det viktigaste i brevet inte är de krav som Mahmoud Aldebe ställer utan hur han förklara islam. I sitt brev skriver han att muslimer "betraktar den egna religionen snarare som ett sätt att leva än ett trossystem". 


"Muslimska minoriteten kritiserar den snäva definitionen av religion som ligger till grund för den svenska religionsfrihetslagstiftningen. Det behövs särlagstiftning när det gäller godkännande av muslimska minoriteten. Med ett sådant godkännande kan vi begära rättelse av svenska familjerätten för att anpassa den islam."


Kom ihåg ovanstående meningar och begrunda sedan detta och vad andemeningen är i Jimmie Åkessons debattartikel som publicerades i Aftonbladet.

Här kommer Mahmoud Aldebes kravlista.

 • En moské i varje stad eller kommun.
 • Moskébyggen borde finansieras med räntefria lån som alternativ till villkorat bidrag från utlandet. Kommunerna borde ta på sig ansvaret att gå i borg för räntefria lånen eller låna ut pengar räntefritt till moskébyggen för kommunens muslimska invånare.
 • Att integrera islam i svenska skolor.
 • Det innebär att man lyfter hemspråket och religionen i schemat som ett vanligt ämne, där muslimska barn får möjlighet till undervisning i homogena grupper i eget hemspråk och egen religion i de kommunala skolorna. Imamer och hemspråkslärare borde få status som ordinarie lärare i ämnet hemspråk och religion.
 • Alla kommuner borde ordna en kväll i veckan som ska vara en kvinnokväll respektive männens kväll i gym och simhallen.
 • Att riksdagen stiftar en lag som ger svenska muslimer rätt att vara lediga under de islamiska högtiderna Eid al fitr och Eid al Adha är krav från alla muslimer. För nuvarande är det omöjligt att ta ledigt från arbeten för att fira högtiden tillsammans med familjen.
 • Muslimer kräver att regeringen ska undersöka möjligheten till en särlagstiftning är möjlig och hur detta i fall ska motiveras utifrån existerande lagstiftning i religionsfrihetslagen.
 • Muslimer kräver alltså en lagstiftad positiv särbehandling av i detta fall en religiös minoritet för att befrämja dess status och skydda den mot majoritetssamhället.
 • Två timmars ledighet för fredagsbön, mellan kl.12- kl.14 under vintertiden och mellan kl.13-kl.15´sommartiden. Fredagsbönen är en obligatorisk bön som måste utföras kollektivt i moskén.
 • Att bidraga till att muslimerna och judarna får dispens eller särlagstiftning för att utföra den islamiska och judiska slakten.
 • Muslimer kräver att församlingsförbundet i svenska kyrkan i samarbete med landets kommuner ska reservera begravningsplatser i alla kommuner som har muslimska invånare.
 • Att starta Imamutbildning vid svenska universiteten och högskolor är ett krav från landets muslimer.

Den som vill läsa hela brevet kan göra det här.

När man har läst detta brev från 2006 så funderar man på varför det inte blev en enorm mediastorm mot detta kravbrev från Mahmoud Aldebe. Det är en ren bekräftelse på orsakerna till varför Jimmie Åkesson skrivit sin debattartikel. Och det är faktiskt väldigt underligt att inte någon från de etablerade partierna reaerade kraftfullt mot Sveriges muslimska förbunds kravbrev.

Men 2006 fanns det ett annat parti som satt vid makten och de ministrar som representerade denna regeringen var av samma "kaliber".


Mahmoud Aldebe tillsammans med Mona Sahlin och Lena Hjelm Wallin.

Det är bara att gratulera Centerpartiet och dess väljare till denna kravmaskin.

SMP, SvD, DN
 


Kommentarer
Postat av: Gubben o Gumman

Det enda den killen skall ha som svar på sitt brev är en enkel biljett ut ur Sverige.Kravet från dessa två centeress var väl uppgjort på ladgårdsbacken för att plocka röster.Frågan är om det finns någon politiker som är så illa omtyckt i alla läger som Mona Salin.

2009-10-23 @ 01:15:39
Postat av: Putte

Sharialagar betyder väl dödsstraff för våldtäkt? Detta skulle väl tunna ut andelen yngre muslimska män i Sverige! :-)

2009-10-23 @ 05:59:11
Postat av: Robin_Shadowes

"Sharialagar betyder väl dödsstraff för våldtäkt? Detta skulle väl tunna ut andelen yngre muslimska män i Sverige!"Men det kräver att mussarna är så dumma att dom våldtar minst fyra kvinnor samtidigt för så många vittnen krävs för att fälla dem, annars blir det kvinnan som blir dödad istället. Nej, då är gubben och gummans förslag bättre, en enkel biljet hem åt knallkorken Aldebe. Varför stanna vid bara en enkel biljett. Jag kan tänka mig dela ut minst en halv miljon enkel-biljetter...

2009-10-23 @ 06:07:25
Postat av: Kalle

...som tillägg vill jag minnas att jag läst att kvinnor bara räknas som "0,5" i bevisbörda. Så om 4 vittnen stämmer, torde det rendera i 8 st samtidiga vittnen för en fällande dom vid enbart kvinnor.Sant eller falskt?

2009-10-23 @ 06:31:22
Postat av: Bongoman

Det krävs åtta kvinnliga vittnen eller fyra manliga. Finns inga vittnen är hon skyldig till sex utanför äktenskapet och skall bestraffas med död genom stening. En kuff har inget bevisvärde alls.

2009-10-23 @ 07:17:10
URL: http://moskensskola.blogspot.com
Postat av: Nalle i Växjö

Dom nya Svenskarna.

Trevligt med nya grannar så vi får lite fart på Sverige

Postat av: Nalle i Växjö

Sverige Demokraten Älgemalm i Växjö anmäld för hets mot folkgrupp.Fortsättning följer troligen

Postat av: Nalle i Växjö

Länken var fel till Älgemalm

Postat av: Nalle i Växjö

Vill ni lyssna på Radio.

08.15 in på P1 morgon kommer Fredrik Malm känd från TV att diskutera SD.En sak är helt klar. Skulle jag vara Folkpartist skulle jag byta parti snabbt som attan om en sådan person vore med i partiet. Samma sak skulle säkert flera FP medlemmar göra om dom hörde detta inlägg. Kanske något för Youtube??? eller SD Televison

Postat av: Hulda

Centern är på väg utför.

Kommer själv att prata allvar med de av mina vänner som röstar på dem.

Maud kommer att förstöra partiet.....

2009-10-23 @ 09:22:20
Postat av: Peter K

Stakkels Sverige, engang Nordens lokomotiv,landet vi misundte. Der venter et hårdt opgør med den selvudnævnte elite som forærede et af verdens bedste lande bort til dumhed og overtro.

2009-10-23 @ 09:34:48
Postat av: AWSvensson

Angående den nyttige idioten Gunnar Storbjörk(S) anmälan mot Samuel Älgemalm. För er som inte vet´är Älgemalm från Iran som konverterat till kristendom. Som ensam vapendragare i Växjö så får han utstå en hel del, men dilemmat för Växjöparlamentet är att han som invandrare är svårare att kritisera. Vem tro ni har störst kunskap om Islam, en som bott där och flytt därifrån pga Islam eller en bonnig sosse som Gunnar Storbjörk.

2009-10-23 @ 10:19:08
Postat av: Magnus

Jag spår att C -- världens rikaste parti(?) -- åker ur riksdagen. :)Och om inte C kanske istället FP eller MP, om nu MP går med på FP:S förslag att förhandla om att hålla SD från att bli vågmästarparti. Om SD kunde få säg 12-15 procent redan 2010 kan ju FP och MP diskutera hur mycket de vill. ;)Märkligt att vettig invandringspolitik kan vara så kontroversiell!

2009-10-23 @ 10:28:55
Postat av: L E E

Alla hjärtans dag är förbjudet i islam

hjartansdagislamfatwa.htm" rel="nofollow">http://www.darulhadith.com/tauhid/allahjartansdagislamfatwa.htmVartannat barn som föds i Malmö har utländska föräldrar, lägg till den stora invandringen av muslimer och resultatet blir odiskutabelt att den utländska andelen av befolkningen ökar.

http://sydsvenskan.se/malmo/article97110/Malmos-yngsta-heter-allt-fran-Abbe-till-Ozlem.htmlUtländska män är definitivt överrepresenterade för våldtäkt i Sverige. Dessa män kommer företrädesvis från de i huvudsak muslimska MENA ( middle east north africa ) länderna.

Följande länk är från Norge,varför skulle det vara annorlunda i Sverige?

http://www.dagbladet.no/2009/04/15/nyheter/voldtekt/innenriks/5759702/

Fast det är förstås en enorm skillnad mellan Sverige och Norge och den är att en sådan artikel skulle aldrig skrivits av Aftonbladet, oavsett hur sann den hade varit!

Fast ibland minns inte Aftonbladet vad de skrivit tidigare. Här kommer en länk från just AB som bekräftar Åkessons uppgifter.

http://wwwc.aftonbladet.se/nyheter/0003/13/dokument.html

När jag ändå håller på så kan jag lägga till en länk där den ledande Socialdemokraten Nalin Pekgul flyr från det mångkulturella paradiset Tensta, på grund av att den muslimska fundamentalismen har fått för stor makt.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article328487.abNär muslimska islamister hetsar och för hatpropaganda

Islamisten Mohamed Omar säger homosexuallitet är en sjukdom – Botemedlet är islam

http://www.aftonbladet.se/kultur/article4955198.ab”Abu Usama El-Swede beundrar självmordsbombare”

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article214460.ab”Kristna och judar ska dö”

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article214460.ab”Imam bad död åt islams fiender”

http://www.sr.se/cgi-bin/ekot/artikel.asp?Artikel=741223”Utredning om hets mot judar läggs ned”

http://www.sr.se/ekot/artikel.asp?artikel=765382

5 EXEMPEL PÅ DÄR MUSLIMSKA ISLAMISTER KRÄNKER OCH HETSAR MOT JUDAR, KRISTNA OCH HOMOSEXUELLA!

VARFÖR TIGER POLITIKERNA HÄR?

2009-10-23 @ 10:52:59
Postat av: LP

Läs om Aldebes "vårdinitiativ" här:http://robsten.blogspot.com/2009/10/kan-vi-fa-ett-svar-olofsson.htmlOBS!

Tredje inlägget.

2009-10-23 @ 12:22:30
Postat av: Tusan

Skrev följande på DN om att säga upp avtalet för sjuksköterskornas löneökning om 2% nästa år. En version togs bort, och nu får vi se hur länge denna ligger kvar.quote

Om man nu skall säga upp några avtal från en kommuns sida, så är det dessa med Migrationsverket om mottagande av "unga män med skägg" och s.k. flyktingar överhuvudtaget. Där finns massor av pengar att tjäna, inte bara direkt för själva mottagningen utan ävn alla indirekta och konsekvenskostnader. Gör det nu, istället för att trakassera sjuksköterskorna!unquote

2009-10-23 @ 13:07:31
Postat av: Stefan K

Ett tips för er som fortfarande tittar på SvT

http://svt.se/2.101877/agenda

Lägg märke till gästlistan på debattörer. Vi kan väl knappast vänta oss en objektiv debatt?

Hur man ska möta Sverigedemokraterna? Givetvis på samma sätt som man bemöter andra partier. Det är väl så en äkta demokrati fungerar?

2009-10-23 @ 14:02:03
Postat av: Gubben o Gumman

Egentligen är det ju bra att Centerpartiet tar in denna kille.Vilken röra det blir, vilka bra tillfälle i debatter , att kunna fråga Maud om det ena el andra.Maud Olofsson har nog i allafall givit talesättet,

mycket snack och lite verkstad ett ansikte.Fast nu har hon fått en hel "nasseverkstad" på halsen vilket stolpskott.Så sitter hon och frågar Jimmie Åkesson, om han skall vara stygg mot "joddlarnaästa gång" " så delar hon ut ett medlemskort till en kille som utan att blinka skulle fimpa "joddlare på löpande band, om han bra kunde man, tar sej för pannan.Hur kan ett partiledare vara så totalt okunnig i sakfrågor.Centerpartister släng ut denna urkorkade partiledare.Titta på Thoralfs bild med hakkorset om du är tveksam.Hon verkar dessutom inte stått först i kön när hjärnorna delades utPartiet hänger ju på gärdsgården redan.Så den nya medlemen får ju ses som särdeles obegåvat.Man kan inte sluta förundras över denna totala självdestruktivitet hos dom etablerade partierna.Faktum är att Maud Olofsson är precis en sådan politiker , som kommer att säga jag visste inget, jag trodde ,dom sa etc,när sanningens ljus går upp för henne.

2009-10-23 @ 14:10:34
Postat av: Dille i Momåla

Maud Olofsson gjorde bort sig totalt. Men vad var att vänta från en representant för det etablissemang som för en politik som strider mot folkflertalets intressen och vilja?Likväl blev man häpen över med vilken cynisk likgiltighet Maud Olofsson försökte leda i bevis att det var odemokratiskt att kritisera regeringens invandringspolitik - ja hot till och med brännmärkte Åkessons försök att få henne att klarlägga regeringens syn på sharialagar.Att hon inte ville ge svenska folket ett besked kan knappast betyda annat än att regeringen håller frågan öppen.

Att hon inte ville ge svenska folket ett besked kan knappast betyda annat än att regeringen håller frågan öppen.Jimmi höstade in poäng efter poäng och fortsätter det så här kan det bli 15 eller 20 procent i valet. För dettta var uppenbarligen en dörröppnare in till de borgerliga väljarna.SÅ var det alltså något gott även med Maud Olofssons inkompetens.

2009-10-23 @ 15:38:06
Postat av: Nissolf

Vice statsminister och näringsminister. Först fick hon känna på Jimmy`s mangel, sen kom krav från IF Metall om att avgå, för ett totalt misslyckande med industripolitiken i Norrland. Tyckte väl turbotruten inte fungerade helt som den skulle när hon uttalade sig om Saab-lånen här om dagen.

2009-10-23 @ 15:44:27
URL: http://www.vk.se/Article.jsp?article=308486
Postat av: Kalle

Kärringen och vice statsministern Maud Olofsson sjönk som en gråsten på mycket djupt vatten i mitt anseende. Vicken babblande kärring utan substans!!!

2009-10-23 @ 15:53:17
Postat av: Tomtefar

Tycker det är helt uppenbart att någon integration i det svenska samhället inte finns på muslimernas agendan utan den ligger klart och tydligt på ett samhälle där vi svenskar ska integreras till islam och vi kommer snart att stå inför fullbordat fakta om det inte stoppas NU. Men att det skulle vara någon nyhet eller någon överraskning för svenska politiker tror jag inte ett dugg på, utan huvudet i sanden och vi kör så länge det går ligger nog närmare sanningen, men nu börjar sanningen knacka på dörren och i brevlådan trillar kraven ner !Houari Boumedienne Algeriets president i ett tal i FN 1974“One day millions of men will leave the southern hemisphere of this planet to burst into the northern one. But not as friends. Because they will burst in to conquer, and they will conquer by populating it with their children. Victory will come to us from the wombs of our women.”2009-10-23 @ 17:03:48
Postat av: Fd Göteborgare

Är det någon mer än jag som funderat på varför Aftonhoran, svt, tv4 och flera politiker genom sina "ogenom tänkta" val dagligen nästan "skyfflar" väljare till det enda rätta partiet. ? (SD)De kan ju omöjligt vara så dumma i huvudet att de inte vet vad de gör. ?

2009-10-23 @ 17:58:17
Postat av: Fredrik

Kan aldrig vara hets mot folkgrupp när man starkt kritiserar en religion. Att sen att människor valt att ansluta sig till den skaran är upp till dem.

Är du rasist om du skyr vänsterpartiet? Nej!

Samma sak här. Dessa anhängare har gjort ett val och det har jag med flera!Kommer aldrig att acceptera islam som någon som ska intregreras i svensk kultur,skola,vardag eller annat i vårt svenska samhälle.

Absolut inte i den form den finns i idag. Mer kvinno och främlingsfientlig religion finns ej.Kan inte påstå att jag är direkt kyrklig av mig heller men jag kan acceptera den för den har fått anpassa sig till 2000-talet.Att Mona.S och Staffan.D bara ställer sig brevid en så vidrig människa som denna Mahmoud.A finns inte på kartan!Han står för allt som går imot en demokrati. Han vill ha en kultur där man kan straffa sin kvinna genom att våldta henne när man så tycker för att han är brunstig den jä...Fick ja bita mig i tungan för jag mår illa bara jag ser dessa människor med en så äcklig syn på hur vi ska leva våra liv.För det är det att vi svenskar ska FOGA OSS efter!! Man vill leva på detta sätt i Sverige!?Vakna och sparaka ut skiten över landsgränsen omedelbart! Sänk skiten i östersjön ibland allt gammalt krigsmatrial från 2 världskriget! Vi är ett bättre och tryggare land utan dettaGROTTFOLK SOM KRYPIT FRAM UR AVGRUNDEN

2009-10-23 @ 20:04:44
Postat av: Kalle

Ni alla sverigedemokrater kan dra åt helvete! Ni säger att ni inte är rasister men det är precis det ni är! ni vågar inte erkänna det era patetiska fega jävlar! Bakom tangentbordet kan alla vara kaxiga men i verkliga livet är man bara en tyst fjolla som alla sverigedemokrater!!!!! skämmsss

2009-10-23 @ 20:59:26
Postat av: Fredrik

Hej Kalle!

Svara bara på ett par frågor så är du snäll.1.Tycker du att Mahoud.A krav är rimliga?2.Du vill att sharia ska finnas i svensk lag3.Du ser helst att mannen bestämmer allt?4.Det är ok att ha sex med en kvinna fast hon inte vill för det kan ju förhindra otrohet?5. Det är ok att gifta bort barn till vuxna män?Svara gärna ! svarar du jag på dessa frågor så hör du inte hemma i en demokrati utan bör snarast flytta dit detta är seden.Om du svarar nej så är du fullt normal, ingen rasist och har ett vettigt och sunt tänkande!Svara gärna Kalle! gör det!

2009-10-23 @ 21:52:10
Postat av: MiaH

Och du då lille Kalle, vad fick du luft ifrån? Och du är modig på vilket sätt? Ett litet tips: använd inte ord du inte förstår. Du ska få en läxa av mig: slå upp ordet "rasist" i en ordbok och läs på så att du vet vad du pratar om tills nästan gång en vindpust far genom ditt lilla huvud. Plugga lite svensk grammatik också när du ändå är igång.

2009-10-23 @ 21:57:53
Postat av: Helene

MiaH

HA HA HA!! Skrattar så tårarna rinner. Det kallar fredagsunderhållning.

2009-10-23 @ 22:34:49
Postat av: Helene

MiaH igen

HA HA HA!! Skrattar så tårarna rinner. Det kallar jag fredagsunderhållning ska det naturligt vis vara. Får väl följa med Calle på grammatiklektionen.

2009-10-23 @ 22:40:52
Postat av: Robin_Shadowes

Glöm ej heller att musik är haram inom islam. Kan verkligen någon svensk tänka sig leva helt utan musik? Tänk att aldrig mer kunna köpa några nya skivor och dom ni redan har blir ni tvungna att lyssna op i hörlurar. Risken kommer vara alltför stor att spela dom i högtalarna. Nån granne kan ju tjalla som skedde ofta i DDR när nån granne hade hornet i sidan till nån. Bara att behålla skivorna är riskabelt. Tänk om muttawan (sedlighetspolisen) gör ett rutinmässigt hembesök. Då lär man nog ligga rätt illa till.

2009-10-24 @ 00:54:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0