LÖGNAKTIG RUBRIKSÄTTNING I AFTONBLADET

Återigen gör sig Aftonbladet skyldigt till en ren lögn när man rubriksätter Jimmie Åkessons debattartikel om det mångkulturella samhällets konsekvenser med följande rubrik.

”Muslimerna är vårt största utländska hot”

Ingenstans i Jimmies Åkessons debattartikel kan du hitta denna text som Aftonbladet genom citattecken försöker framstå som Jimmies ord!

Aftonbladet förnekar sig inte i sin lögnaktiga journalistik.

 

Tidningen har sedan tagit in en lång rad så kallade ”experter” som anser att debattartikeln är ”hets mot folkgrupp”. När kan sanningar bli hets mot folkgrupp?

År det när man radar upp sanningarna efter varandra som det anses vara ”hets mot folkgrupp”?

I följande stycke räknar Jimmie upp en rad exempel på det mångkulturella samhällets konsekvenser.

Vilket av dessa påståenden är inte sant?

”För 20 år sedan tror jag att de flesta svenskar skulle ha mycket svårt att tänka sig att islam skulle komma att bli Sveriges näst största religion, att svenska konstnärer som kritiserar eller skojar med islam skulle leva under ständigt dödshot, att ett tiotal muslimska terrororganisationer skulle komma att etablera sig i Sverige, att ledande muslimska företrädare skulle framföra krav på införandet av sharialagar i Sverige, att svenska landsting skulle använda skattebetalarnas pengar till att skära av förhuden på fullt friska småpojkar, att Sverige skulle ha flest våldtäkter i Europa och att muslimska män skulle vara mycket kraftigt överrepresenterade bland förövarna, att svenska badhus skulle införa separata badtider för män och kvinnor, att svenska kommuner skulle överväga införandet av könssegregerad simundervisning i skolorna, att frysdiskarna i våra livsmedelsbutiker skulle erbjuda ritualslaktat kött samtidigt som svenska förskolor slutar att servera fläskkött, att svenska skolor skulle införa nya lov för att fira avslutningen på Ramadan samtidigt som kyrkliga skolavslutningar förbjuds på fler och fler skolor och så vidare.”

Man kan ju tro att den lögnaktiga Lena Mellin medverkat vid rubriksättningen.

Skall Aftonbladet anmälas för hets mot folkgrupp med anledning av denna falska rubriksättning? 

En annan fundering man får är om Aftonbladet försöker flytta fokus från kvällens kommunfullmäktigemöte i Trelleborg där Socialdemokraterna kommer att stödja Sverigedemokraterna i ett ärende som stoppar alliansens försök att inför avgiftsbelagda luncher i skolan.

HUR MÅNGA KOMMER IHÅG DETTA!


"DET MUSLIMSKA HOTET MOT VÅRT SAMHÄLLE ÄR STÖRRE ÄN KLIMATHOTET MENAR DEN DANSKE VICE STATSMINISTERN LENE ESPERSEN"

"Hvis du går rundt og tror, at den største trussel mod din eksistens er miljøet, der truer med at oversvømme dit liv de kommende årtier, kan du godt tro om igen.

Den største trussel mod Danmark og de danske værdier er muslimsk. Det fastslår den konservative leder og vicestatsminister Lene Espersen, der nu anlægger en tone, som man normalt kun hører fra kollegerne i Dansk Folkeparti.

- Den største trussel mod os kommer fra militant muslimsk ekstremiste, fastslår ministeren over for Politiken."

Läs hela artikeln i Ekstra Bladet

Trussel = hot

Vad jag vet har ingen i Danmark anklagat vice statsministern för hets mot folkgrupp.

Aftonbladet använder rena diktatursfasoner för att tysta röster mot det mångkulturella samhället som tidning och Socialdemokraterna under lång tid förespråkat.

Jag kommer definitivt inte sluta framföra de sanningar som media vägrar publicera, på min blogg. Jag instämmer helt i Jimmis Åkessons slutkläm i sin debattartikel.

"Som sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år."

Trackback
RSS 2.0