LENA MELLIN, HALVSANNINGARNAS MÄSTAREI en artikel i Aftonbladet anklagar Lena Mellin Jimmie Åkesson för att sprida halvlögner.

När man läser artikeln så framstår dock Lena Mellin som den verkliga lögnhalsen och halvsanningarnas mästare.

Lena Mellin undviker i sin artikel att ta upp bostadsbidraget som som är en stor del av det bidrag som fattigpensionärer och äldre invandrare erhåller. När detta bostadsbidrag inräknas i ekvationen så framstår Lena Mellin som den stora lögnhalsen men att hålla sig till den fulla sanningen har ju aldrig varit Aftonbladets starka sida. Att sedan jämför pensionärernas bruttoersättning med nettoersättningen i äldreförsörjningsstödet är rent skamligt av Lena Melin.

 

När det gäller könsstympning har en lång rad läkare jämställt omskärelse med könsstympning. Med andra ord är det inget påhitt av Jimmie Åkesson som Lena Mellin påstår i sin artikel. Ännu en halvlögn från Lena Mellin.
Sedan undrar jag hur många som känner igen sig i bilden av max fyra veckors väntetid på en starroperation men det är bara en i raden av halvlögner från Lena Mellin och Aftonbladet.

 Samvete måste vara på en bottennivå hos Lena Mellin. Fy skäms.

 

 


Kommentarer
Postat av: Stefan K

Desperationen över Sd:s framgångar syns allt tydligare hos Aftonbladet, Expressen och övriga pk-medier. Tänk att Sd går framåt, blir mer legala hos svenska folket och detta trots pk-medias svartmålning och utfrysning. När de senare uppenbart inte hjälper, så drar man till med lögner och överdrifter. Tror knappast att detta heller hjälper i dagens IT-värld. Pk-medias tid är snart förbi och det är väl den skräcken som lyser på ledarsidor och bland skribenter.

2009-10-17 @ 12:31:19
Postat av: lennart larsson

Det tog 3 månader från optikerns remiss till att jag fick kallelse till ögonkliniken. Därefter ytterligare 3,5 mån innan min starroperation2009-10-17 @ 12:53:31
Postat av: Kapten Zoom

Jag har fått gå i 2½ år i väntan på starrop jag.

2009-10-17 @ 13:11:43
Postat av: Biran

Personligen så sänker jag mig inte till läsande av Aftonhoran.

2009-10-17 @ 13:41:35
Postat av: Skånepåg

Hela artikeln är så bedrövlig och lögnaktig att man känner ett rent obehag efter att ha läst den. Alla positiva kommentarer i anslutning till artikeln och som hyllar Mellin, är dessutom i samma gärdsgårdsdivison. Då dessa med stor sannolikhet speglar begåvningsreserven inom socialdemokraterna, framgår det mer och mer hur paniken mer och mer sprider sig neråt i leden!

2009-10-17 @ 13:43:29
Postat av: Skånepåg

Rättelse: Här blev det dubbelt."Då dessa med stor sannolikhet speglar begåvningsreserven inom socialdemokraterna, framgår det mer och mer hur paniken sprider sig neråt i leden!"@ Biran"Personligen så sänker jag mig inte till läsande av Aftonhoran."Jag har generellt samma inställning, men fick göra ett undantag för att kolla vad Thoralf åsyftade.

2009-10-17 @ 13:47:52
Postat av: Per Petersson

Angående väntetid på operation.http://www.x.se/nt7v

2009-10-17 @ 13:48:07
URL: http://www.x.se/nt7v
Postat av: Robert

Lena Melin -Sossarnas sexigaste kvinna, har för vana att byta ut fakta mot ren och röd propaganda.

2009-10-17 @ 15:33:30
Postat av: Nalle i Växjö

Lena Melin har helt rätt om tiden för starroperation.För politiker och då speciellt Socialdemokrater är den maximala tiden 4 veckor på deras speciella vårdinrättning för prioriterade medborgare med för landet extremt viktiga uppgifterDet fungerar ungefär som i gamla DDR

2009-10-17 @ 15:53:26
Postat av: Fredrik

Dom faller som korthus nu när det blåser lite.

Blåser? Räcker med att nysa !:-)Vänta bara tills 2010 i oktober när hösten friska SD VIND blåser in över svensk politik !!Kommer bli en folkfest, nästan så man får hissa flaggan o ut med nubbeglasen:-)Ska med stolthet visa vad jag står och röstat på!Som sagt: Mona shalin Är inte socialdemokrati utan en orm som slingrat sig in i arbetarpartiet.Gjort det till ett bidragsparti där man inte har något ansvar eller tar något ansvar.Man raggar valfläsk i länder som har en kultur och religion som går mot allt Demokrati står för !Så till er invandrar SVENSKAR som vill ARBETA OCH GÖRA RÄTT FÖR ER och bete er som medborgare av det svenska folkhemmet!Rösta SD 2010!Men ni med en massa fundametalistiska och kulturela krav på vårt svenska samhälle skall nog söka migration i ett annat land.Bidrags och massinvandringens tid är snart över.Klart vi ska hjälpa och låta folk söka asyl men inte utan hårda krav på skötsamhet.Inga papper ingen asyl.Är man så fattig så man ej har så går det alltid att kontrollera men så fort man motarbetar så är det bara ut !!! tuff luck !ärlighet måste alltid komma i första hand!Lite jä... vet o etikett har aldrig skadat nån:-)Sverige på rätt spår 2010 !2009-10-17 @ 18:29:40
Postat av: vmm

"Är man riktigt angelägen att få bort starren behöver väntan inte bli längre än högst fyra veckor."Alla som har väntat längre har helt enkelt inte varit tillräckligt angelägna. Det är deras eget fel, med andra ord. Fan tro't.Jag tycker den här artikeln i Aftonbladet är skräp. Kallar hon det här för politisk granskning? När Aftonbladet förbjöd SDs annonser så sa ju chefredaktören att Aftonbladet skulle granska SD som vilket parti som helst. Men det här är INTE en normal granskning!Förmodligen är det Aftonbladets politiska inställning som spökar. Man gillar helt enkelt inte SD. Man gillar sossarna. Det tycker jag vi ska tänka på när vi läser så kallat granskande artiklar i Aftonbladet.

2009-10-17 @ 19:12:55
Postat av: Gubben o Gumman

Aftonbladet är ju socialkommunisternas främsta PR

organ.Tidningen är den första av dom större kvällstidningarna som kommer att få det tufft när bojkotten av PK press i form av köpbojkott ökar i takt med SD ökar .Det är viktigt för demokratin att bojkotten mot Aftonbladet drivs hårt,för Sveriges demokratis skullSvensken håller sakta på att upptäcka den vidriga pk riktigheten i svensk press med Aftonbladet i täten.Egentligen är det ju ganska korkat att betala för att bli lurad.Man blir mörkrädd av att lyssna på sådana som Lena Mellin el Helle Klein.Skall dessa två ysta om att ljuga, dessa är patologiska lögnare för att fylla sin egen plånbok.Precis som kommunalrådet som"vaknat" i Katrineholm.

Med den skillnaden att han är seriöst korkad.Vilket förmodligen inte ens Vidkum Qvissling hade i åtanke.Två kvarvarande representanter för en svunnen DDR tid.2010 är det Game over för Aftonbladet.

2009-10-17 @ 19:21:02
Postat av: Biran

Då återkommer jag till lite siffror från Migramationsverket, 2008 beviljades PUT för 98,7 % för asylanter som saknades flyktingstatus enligt FN:s flyktingkonvention. Varför desa fick PUT har jag ingen aning om, troligen ingen annan heller.

Varför ger Sverige generellt PUT i stället för TUT som alla andra länder? Varför, varför?

2009-10-17 @ 20:05:42
Postat av: Ibbe

ÄFS, äldreförjsörningsstöd, som ex. Muhammeds mamma och pappa och mamma får när de som pensionärer får anknytningsuppehållstillstånd i vårt land ,är netto större än vad en fattigpensionär som betalat skatt hela sitt arbetsliv får ut. Då är i nettobeloppet bostadsbidraget inkluderat. Detta känner de svenska pensionärsorganisationerna väl till. De håller dock klaffen och halvljuger precis som Mellin. Lite informellt kan dock dess föreningsrepresentanter medge att det är sjukt men att " du vet hur ömtålig frågan är". ÄFS är samtliga riksdagspartie bakom i beslutet som togs för inte så många år sedan trots att det då från s.k. seriöst håll påpekades att beslutet gynnade utifrån kommande och missgynnade svenska fattigpensionärer. Om detta talas det som sagt tyst eller som i Mellins fall används halvlögnen.

2009-10-17 @ 20:12:26
Postat av: Sandra

Jag har fått bostadsbidrag på grund av att jag har haft för låg lön i förhållande till hyran och elen och levt ensam med mina två barn under deras uppväxt varav en har autism. Detta trots att jag arbetat/arbetar åtta timmar om dagen.

2009-10-17 @ 21:54:02
Postat av: Marianne

Det är fruktansvärt det du skriver Sandra. Så här har det även varit för mig när jag var ensam morsa. Jag träffade en bra karl (brandman) och han har lagt plus till ekonomin vilket innebär att vi inte behöver bidrag längre och som jag är stolt över. Att behöva leva på något som kallas bidrag var och är över min stolthet men nu är det bättre. Åtminstone ett tag till. Jag funderar på att skicka ut brandmannen eftersom han vill att jag ska ställa upp och stå vid spisen när det behagar honom trots att jag är en etnisk svensk kvinna. Han säger att det är jag som försörjer dig och då säger jag att det är jag som försörjer dig. Utan mig hade du inte varit något säger jag eftersom du inte kan laga din egen mat, får ångest titt som tätt och intalar dig att detta beror på mig.2009-10-17 @ 22:11:39
Postat av: S-E Karlsson

Enligt Migrationsverkets hemsida så finns det statistik där på hur stor anhöriginvandringen är , om jag förstått det rätt så kommer det på varje tusen tal invandrare 160 anhöriginvandrare , många av dessa är mest troligt pensionärer dvs såna som aldrig kommer att arbeta och betala skatt i Sverige ändock påstår man på Sd - bluffen att invandring är lönande ?

S-E Karlsson .

2009-10-17 @ 22:14:52
Postat av: Tore

Jag har haft nöjet att studera "Lena Mellins Pravda" i eftermiddags! Då jag inte vill "registrera" mig hos nämnda blaska för eventuella kommentarer, mejlade jag mina kritiska synpunkter kl 19:25 och kl 20:26, och de innefattade bl a det som du uppgav Thoralf!

Men först av allt må jag påpeka att Sifo kommer imorgon med en glädjenyhet för oss i SD! 4,7 % och det högsta hittills hos dessa! Nu det första mejlet:

"Bäste Lena! Nu är du verkligen vilsen. Men hatobjektet mot Sverigedemokraterna förkunnar din lögn! En anhöriginvandrare erhåller bostad och där

tillhörigt bohag. Gratis! De får fri sjukvård, medicin, tandvård, fria resor, mm!

Du säger att de enbart erhåller 4.832 kronor och då dessutom kan ta med sig upp till 3.000 från sitt forna hemland i pensioner utan att det berör skatten, då har de enbart vid dessa summor erhålligt mer, än vad de som vi betecknar "fattigpensionärer" erhåller! Dessutom var det socialisterna på 90-talet, som skapade dessa problem, med våra fattigpensionärer!

Har du problem med, att våra etniska kvinnor var hemma och skötte sina barn, med anledning av din kommentar?

En svensk pensionär är icke skattebefriad, får betala sin sjukvård, tandvård, medicin, transporter mm! Där ligger en stor skillnad i din kommentar, helt avsedd att förvilla svenska folket. Men det är ju "korrekt" att ljuga, om man kan få folket med sig!

Bemöt mig gärna, men kom inte med falserier, så som du försöker sprida i er tidning mot Jimmie Åkessson!

mvh Leif T Åhlin pensionär och f d moderat (19:25)

Naturligtvis har hon blivit "apatisk"!

2009-10-18 @ 00:06:39
Postat av: Tore

Och så mejlet 20:26!

Bäste Lena Mellin. Vi kanske skall fortsätta att tolka dina fortsatta "SDfobiska" åsikter. Du nämner "4 veckor" för en "starroperation"! Anser du

att alla Landsting garanterar 4 veckors väntan på en starroperation?

Jag bemöter din åsikt, då den är en lögn!

Det är väl klart bevisat, att abortturismen orsakar inskränkning i den ordinarie verksamheten, även om EU påkallar, som du nämner! Detta symptom startade KD ledaren Göran Hägglund, trots hans "motstånd" till abort!

Anser du det är rätt, att 36.000 aborter gjordes under förra året bland svenskar?

Könsstympning av muslimska och judiska pojkar! Detta strider mot FN:s konvention om barnens rättigheter!

I Sverige kan dessa i vissa Landsting, fritt genomföra detta. Andra med reducerad kostnad, och någon med full betalning, samt hos någon är det inte tillåtet! Det beror alltså helt och hållet var dessa bor!

Halal- och kosherslakt är andra allvarliga saker dessa grupper vill införa i Sverige, trots förbud sedan i slutet av 1800-talet.

Anser du att detta också skall bli fritt. EU har ju "regler för likabehandling", skriver du.

Du anklagar Jimmie Åkesson för att vara "islamofobisk" för att han påpekar orättvisorna i samhället!

Är du Lena Mellin Sverigefobisk, då du bevisligen ljuger, allt enligt dina kommentarer!

Bemöt mig gärna, men ljug icke, för allt kommer till människornas kännedom.

Tyvärr vill jag inte registrera mig i den tidning du representerar, av demokratiska skäl!

mvh Leif T Åhlin fd officer, fd moderat och numera pensionär och SD

Jag tror hon skäms för sin lögnaktiga artikel, för

att svara, bemöta, det gör aldrig en sosse. Se bara på Mona "Muslim".

2009-10-18 @ 00:35:24
Postat av: Gubben o Gumman

Tore : Vi har idag givit Robert Aschberg svar på tal när han hyllar en judisk frihetskämpe från Warzava ghettot.Vi påminde Aschberg om att Stalins trupper gjorde halt innan Warzava ,och möjliggjorde därmed att Tyskarna kunde slakta Polackerna.

Vilket är helt korrektVi påtalade även att representanter för detta parti finns i Sveriges riksdag.Detta inlägg har tagits bort.Aftonbladets journalister personifierar "diktaturens kreatur" på ett mycket bra sätt.Detta är vedervärdigt.Vilket hån mot dom som mördades där.Aftonbladet saknar all trovärdighet bojkotta denna

tidning.2009-10-18 @ 01:30:51
Postat av: Nesse

Biran : Det med PUT och TUT kan lätt förstås. De som får PUT får rösträtt och kan ingå i sosseriets/ multikulti anhängarnas röstetal. Ren och skär import av valboskap m.a.o. TUT ger inte de möjligheterna. PUT ger hela det "social-industriella komplexet" sysselsättning. Allt från advokater till batikkärringar som livnär sig på ruljansen. En invandrare sysselsätter garanterat en fem sex personer från socialsvängen. Det är bl.a därför det är så ini-helvete svårt att angripa problemet. Det ger förmodligen födkrok mot uppemot ett hundratusental socialkärringar, sfi-lärare advokater, firmor etc. av allehandla slag som levererar tjänser till invandrarsvängen.

2009-10-18 @ 09:56:42
Postat av: Skånepåg

@ Nesse

Helt korrekt. Invandreriet är Sveriges genom tiderna största "industrikomplex"!@ S-E Karlsson

Jag har följt statitstiken hos Migrationsverket under ett antal år. Siffrorna talar sitt tydliga språk, att för varje person som får asyl så tillkommer ytterligare cirka 3 personer i genomsnitt genom anhöriginvandring och som nu också får möjlighet till livstidsförssörjning här i landet. Så illa är det och inte undar på att det mesta håller på att gå åt h-e!

2009-10-18 @ 11:10:22
Postat av: Tore

Inget mejl från "Lena Mellin" naturligtvis!

Hade inte heller räknat med det!

Skulle aldrig få för mig att köpa "Pravda"! Ej heller den andra hycklaren!

Lokalt här i Värmland kan jag inhandla, men man retar bara upp sig på deras lögner!

Tidningsstödet borde vara en stor del av SD:s åtgärder. Ett borttagande skapar ju en lugnande atmosfär kan jag tänka mig! Samtidigt får man bort en hel del vänster degos!

Aschberg, en märklig figur, vars farfar var Stalins

"indrivare" har jag hört!? Skit detsamma, samma skrot & korn!

Nu låter jag "Gubben och Gumman" ta över!...

2009-10-19 @ 00:35:39
Postat av: joffe

G´day,I AB är du ute och far Mellin, inte Åkesson som i sitt tal du refererar till i allmänna ordalag utan att nämna en siffra bland annat sa:”Man frågar sig hur det kan vara möjligt att en nyanländ äldre invandrare som aldrig gjort ett handtag i Sverige och inte betalat en krona i skatt kan få lika hög ekonomisk ersättning som ens egna, gamla föräldrar.”Exempel nedan lånade från en annan websajt:

John som bor i Sverige och jobbat och betalt skatt där under sitt liv får 10.000kr/mån i pension. Han har en hyra på 5000kr/mån och får i bostadstillägg 3249kr.= 5985kr att leva av per månad.Djamal, 65 anhöriginvandrad till Sverige. Eftersom han aldrig arbetat i Sverige får han ingen pension. Istället betalar Försäkringskassan hans bostad 6200kr/mån. Han får också ett skattefritt belopp på 4831kr/mån att leva på. Djamal erhåller alltså i realiteten 11031kr/mån. (Dessa siffror hämtade från Försäkringskassan)

------------

Själv utvandrade jag, av politiska skäl, från Sverige vid 50 års ålder med familj.. Hade arbetat hela mitt liv i Sverige och betalt skatt. Jag springschasade redan vid 15 så gott och väl haft inkomst i 35år, med vidhängade skatteplikt i Sverige.

Jag uppnår naturligtvis inte en pension av 10.000kr/mån från Sverige. Jag har som pensionär dessutom i 12 år på min pension fr.Sverige betalt 25% SINK (skatt som gäller för alla utlandssvenskar) och denna skatt har får jag absolut ingenting för. INGENTING under 12 år och framåt om jag lever. Till vad betalar jag? Boende utomlands?

- Jo till Djamal och hans välbefinnande och till hans nya kompisar till Sverige.En fråga Mellin. Hur många Djamals finns i Sverige som min skatt betalas till? - När redovisar Sverige kostnaderna för den i särklass mest flummiga och frikostigaste invandringspolitiken som råder i världen? Kan du i stället för att skriva nonsen i AB och smutskasta demokratiska partikonferenser ägna dina ansträngningar till att begära redovisning av dessa siffror, du som är så otroligt mångvetande och ÄRLIG i omdömet.Om du dessutom är ytterligare kunnig: Vad beror det på att Sverige inte vaknar upp till faktum att övriga nordiska och andra länder reducerar invandring och inte Sverige i relation till landets resurser? Är Sverige så rika när man lånar för att låna ut!!!!!!?????

-93 miljoner kronor per DAG i ulandsbidrag till korrupta uländer. Jag har jobbat och sett U-bistånd fladdra förbi i 1960talets Kongo i flera år och har läst 4 böcker om SIDA och korruption i ämnet. Har du? Du har tydligen ingen aning om någonting för jag tror inte ens du besökt Södertälje -. Där säljs inga kringlor längre!.Som de flesta V-journalisterna far du Mellin med osanning och bygger upp feta falskt kacklande hönor av små fjun. Allt för AB-galleriet som sedan länge avslöjat era osanningar som journalister, som med förbundna ögon inte reagerar för vad som händer framför era ögon i dagens Sverige.

Vi boende utomlands får en mer klarlagd bild genom de reportage om gettosituation och hur nysvenskar beter sig i Sverige och vad som sker i ert kravlösa mjäkiga samhälle.Redan 1984 faktiskt av en världsskribent Roy Carson som berättade sanningar om Sveriges svarta censurland i 42 utländska tidningar. Inget har förändrats.Men dessa mycket intressanta från omvärldens allsidigt kunniga opolitiska reporters och producenters dokumentära radio och tv-program om Sverige får aldrig sändas i PK-Sverige. Jag har jobbat 20 år på SVT bla sedan den vänstervridana TV2-starten 1969. – Jag vet att det aldrig kommer att hända. Ni lever i en totalt censurerad tillvaro och vet ingenting hur omvärlden ser på Sverige vilket är beklagansvärt – tenta av tragiskt.Mitt sista hopp, jag är 77år, för mitt älskade gamla hederliga fosterland är att Sverigedemokraterna når en ställning vid valet 2010 som ger dem möjlighet att rensa upp i Sverige som inte är ett Sverige längre – både nationellt och internationellt sett!

Jag har själv sett förstörelsen vid upprepade återbesök och har själv blivit rånad vid T-banan av fyra nysvenska nordafrikaner. (Deras straff blev att kratta löv fick jag veta 2 år senare) Jag kommer aldrig att återbesöka Sverige.Har Mrs Mellin någonsin besökt ett av gettona eller använt T.bana? - Köp dig en burka går du säker för att samla stoff för ett ÄRLIGT reportage i AB om den berikande mångkulturen i Sverige just nu!

2009-10-19 @ 14:20:13
Postat av: Roland Qvarnström

Vad en invandrad person har i pension contra en svensk dito varierar tydligen. Min Hustru har i varje fall 6467 kronor i månaden efter ett halvt sekel med arbete borta och hemma. Den förstnämnde har, enl. de uppgifter jag erhållit, 10.400 i månaden. Dvs 47196 mer per år utan att ha bidragit

med ett enda dagsverke. Själv har jag 10.997 med hygglig lön som avd.chef och ett antal uppfinningar som bidragit till sysselsättningen eller rättare sagt arbtettillfällen. Frågan är hur länge den här formen av "rättvis" ska kunna fortsätta?

2009-11-03 @ 17:06:30
URL: http://till joffe

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0