KATRINEHOLM ETT SKRÄCKEXEMPEL

Katrineholms kommunalråd Göran Dahlström har i ett brev till Migrationsverket uttryckt att han vill omförhandla mottagandet av ”flyktingar”.

Jag förstår egentligen inte varför denne sosse gnäller! Vad är det han klagar på? Han har ju fått sitt mångkulturella Katrineholm med mängder av invandrare som skall trygga framtiden och välfärden i hans sossestyrda kommun. Allt borde ju vara frid och fröjd utan att någon gnäller.

Nu är Göran Dahlström uppenbarligen rädd att hans egen politik kan få konsekvenser.

I kommunen finns inte mindre än 600 somalier enligt Göran Dahlström och en stor del av dessa är analfabeter. Nu väntar man in ytterligare 100 barn från Somalia som är analfabeter. 

Jag trodde detta var ett önskescenario för Mona Sahlins socialdemokrater. Mångkulturellt så det förslår! Varför klagar kommunalrådet Göran Dahlström?

(Pappersupplagan och nättidningen av Dagens Samhälle har tyvärr inte samma artikel. I pappersupplagan finns flera anmärkningsvärda stycken som inte existerar på nätet, tyvärr.)

Jag citerar följande från pappersupplagan.


”Du har sagt att situationen kan gynna Sverigedemokraterna?

-Vi lyckades hålla dem borta förra valet. Men nu riskerar vi att hamna i ett läge där det inte blir bra för infödda svenskar, om de ser att deras barn inte får det stöd de behöver i skolan och så börjar de undra vart pengarna tar vägen … Jag bor ju här själv och hör hur folk reagerar. Det är inte bra för någon.


Som ni ser vågar han inte riktigt fullfölja sina tankegångar om ”vart pengarna tar vägen” …….

Skulle han fullföljt detta resonemang hade han givetvis låtit som en Sverigedemokrat och det går ju inte för sig.


”Vi säger vad du tänker”
så låter en slogan från Sverigedemokraterna och det gäller uppenbarligen även för Göran Dahström.


Göran Dahlström har makten och majoriteten i Katrineholm och kan säga upp avtalet med Migrationsverket om den politiska viljan finns men det vågar uppenbarligen inte Göran Dahlström. Han går istället ut och gnäller och hoppas att Migrationsverket skall lösa hans och kommunens problem.


YNKLIGT!!!

 

Trackback
RSS 2.0