KANONTAL AV JIMMIE ÅKESSON VID LANDSDAGARNA


Jimmie Åkesson på Landsdagarna.                  Foto Thoralf Alfsson

Jimmie Åkesson omvaldes enhälligt till partiordförande vid Landsdagarna i Skåne.

Hans efterföljande tal var utan tvekan hans bästa tal någonsin där han presenterade det tredje alternativet som Jimmie kallade ”Trygghetslinjen”.


Jimmie Åkesson öppnade för samarbete med alla partier i riksdagen om vi skulle bli vågmästare i riksdagen. Om så inte skulle bli fallet kommer Sverigedemokraterna gå i total opposition.


Jimmie Åkesson ägnade också tid till ett mycket hårt angrepp på Kristdemokraterna och deras partiledare Göran Hägglund. Mycket hörvärt!

 

Jag rekommenderar alla att lyssna på detta lysande tal när det kommer på nätet. Jag kommer att länka till detta så fort det finns på nätet.

Jimmie Åkesson tal finns på www.sverigedemokraterna.se


Jag återkommer med mer kommentarer till talet senare.

Dagens Nyheter
Expressen
SvD
Sydsvenskan
TV4
Politikerbloggen
SverigesRadio
Kommentarer
Postat av: S-E Karlsson

Det blir bara skönare och skönare att vara Sverigedemokrat ! Heja, heja Jimmie !

Mvh Sd Högsby Sven-Erik och Bernth .

2009-10-16 @ 17:08:07
Postat av: Drutten

Det kallar jag tal.

Streckläste det på SD's hemsida.

2009-10-16 @ 17:56:22
Postat av: Info

SD IDAG I STUDIO ETT I SVERUGES RADIOOmkring klockan 16.15 idag, enligt uppgift mitt under Jimmies pågående tal, sände Sveriges radio ett långt avsnitt om Sd med anledning av partiets landsdagar. Ingen Jimmie kunde dock höras, däremot i en kortare intervju Björn Söder, som gav klara och kärnfulla svar.Alltså inte mycket från Sd, trots programmets längd. Och detta var naturligtvis inte heller meningen. Naturligtvis tog SR här i stället tillfället i akt att med hjälp av några inbjudna, "opartiska" gäster baktala och förtala Sd uppifrån och ned och bakifrån och framifrån. Utan att någon representant från Sd fick närvara och försvara sig.Gästerna, HEIDI AVELLAN från Sydsvenskan och GÖRAN GREIDER, råkade nästan i luven på varandra i sin tävlan om att förse Sd med flest invektiv och dåliga egenskaper. "Löjliga krumelurer i marginalen." "Lånar Kd:s utspel om Verklighetens folk." Osv.För säkerhets skull passade Sveriges radio också på att avfärda Dansk folkeparti, varvid man som expert inkallat en Tomas Buch Andersen, "journalist och Skandinavienexpert för programmet Orientering vid Danmarks Radio".2009-10-16 @ 19:23:56
Postat av: småföretagaren FSE

Med en sådan partiledare måste vi "komma långt" i

september 2010. Hoppas detta kommer allmänheten

till del. Man blir nästan tårögd av att det finns

en ärlig chans till politisk öppenhet efter 2010.

2009-10-16 @ 19:27:39
URL: http://kanontal av ...
Postat av: småföretagaren FSE

Med en sådan partiledare måste vi "komma långt" i

september 2010. Hoppas detta kommer allmänheten

till del. Man blir nästan tårögd av att det finns

en ärlig chans till politisk öppenhet efter 2010.

2009-10-16 @ 19:31:20
Postat av: Ibbe

SD:s framgångar lämnar inte de "fria" medierna SR och SVT någon ro. De har allaredan på ett sofistikerat men genomskådbart sätt dragit igång valrörelsen. Dagens Studio ett var ett lysande exempel på den s.k. opartiskheten. Moderate riksdagsmannen Jan R Andersson från Kalmar är helt rätt ute när han anser att SVT bör granskas för ensidig vänstervridning. Mycket skit har han fått för sitt förslag från etablissemanget, men han är definitivt rätt ute. Vägra betala tv-avgift för en icke opartisk statlig television!

2009-10-16 @ 20:31:35
Postat av: World Traveller

Inte ett ord i svenska media om att Hollaendske parlamentarikern Geert Wilders aer paa besoek i London. Han moettes foerresten (som foervaentat) av muslimer med plakat daer det stod 'Sharia for Netherlands' 'Freedom go to hell' 'Punishment for Wilders' 'Islam shall dominate the world' och de vanliga skriken och skraenen av delegaterna foer "Fredens religion".

2009-10-16 @ 20:39:30
Postat av: Stefan A

Otrolig smörja i studio ett...opartiskhet, my ass...för övrigt har det varit invandrarpropaganda mest hela veckan i SR.

2009-10-16 @ 22:02:01
Postat av: Fehlbürgher

Nazister är vad dom är, kanske får 0.5-1.0% 2010.

2009-10-17 @ 11:47:24
Postat av: Lee

Vilken invandrings- integrationspolitik kan man anta att sossarna tänker föra om de kommer till makten?

Citat

“Persson ser det som händer i Frankrike (kravaller i invandrar-områden år 2005 = min anm.) som en allvarlig varning till övriga Europa att spänningar byggts upp pga bl.a. dålig integrationspolitik. Fp:s varningar för att det kan hända även i Sverige tycker han dock är onödiga”

Slut citat

Göran Persson (s) trodde år 2005 INTE på några kravaller i Sverige.

svt.se/2.58360/1.484179/utskriftsvanligt_format?printerfriendly=true

——-

SR-journalisten frågar Sahlin: “Till helt nyligen var det ni socialdemokrater som styrde Sverige. Vad har den gamla regeringen för ansvar för att det har blivit som det har blivit?”

– Vi har absolut ett stort ansvar, det gäller också mig som person, för jag har varit integrationsminister i många år. En insikt som har vuxit fram under de åren är att lyssna på de kommuner som rätt länge har vädjat om hjälp så att hela Sverige blir med, säger socialdemokraternas partiledare Mona Sahlin”

sr.se/cgi-bin/ekot/artikel.asp?artikel=1945552

Det var den 11 mars 2008 detta erkännande kom från Mona Sahlin. Följande uttalande gjordes inför EP/EU-valet och visar kanhända var hon och s-partiet står idag.

SR-journalisten frågar: Kan Sverige ha en mer generös flyktingpolitik om vi delar en och samma lagstiftning (med övriga EU…min anm.)?

Citat

“Socialdemokraternas partiledare Mona Sahlin säger också att Sverige skulle kunna ha en mer generös flyktingpolitik”

Slut citat

svt.se/2.22620/1.1579942/oenighetomeusflyktingpolitik

——-

Nalin Pekgul (s) i SVT Debatt 22 maj 2009.

(Fega Mona Sahlin tackade nej till att delta i det direktsända Debatt-programmet eftersom hon endast vill debattera med Fredrik Reinfeldt):

Janne Josefsson frågade Nalin Pekgul upprepade gånger: “Har det varit bra för Sverige detta …med invandringen?” Efter flera försök att fly undan genom motfrågor och mycket trixande så svarar Nalin Pekgul: “Jag hoppas verkligen det, Jag hoppas verkligen det”.

Är människan helt ovetande … hon kan tydligen inte ge ett kristallklart rakt svar, Ja eller Nej? Sossarnas specialgren är att ge undvikande svar … eller inga svar öht …. eller att leverera sina lögner i långa banor.

svt.se/2.35188/1.1565608/integrationspolitikenharvarit_katastrofal?lid=puff_1565624&lpos=lasmer

2009-10-17 @ 14:48:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0