JAG BEUNDRAR JIMMIE ÅKESSON



Jag är fullständigt överväldigad över det som Jimmie Åkesson just nu åstadkommer med en sådan elegans och storhet som bara mycket erfarna och rutinerade politiker brukar klara av.

Med ett otroligt lugn och saklighet bemöter han alla angrepp. Jag är otroligt imponerad av hans skicklighet. Jimmie Åkesson har växt till en mycket slagfärdig och drivande partiledare vilket han visat ett kraftfullt prov på de senaste dagarna. Jag är övertygad om att det inte finns en enda Sverigedemokrat som inte är stolt över vår partiledare. Tack, Jimmie!

 

Men alla skall veta att detta mediadrev är otroligt jobbigt psykiskt och jag hoppas verkligen att de personer och partikamrater som finns i Jimmies närhet ger honom allt det stöd som han förtjänar. Och stötar honom i den förföljelsekampanj som pågår just nu från pk-etablissemanget genom en mängd i det närmaste lögnaktiga journalister i alla typer av media. Det stödet behöver även Jimmie Åkesson för inte ens han är en övermänniska. Jag uppmanar alla att skicka en blomma eller att sätta in pengar på Sverigedemokraternas valfond för att visa honom vilket stöd han har i Sverige.

Det är skrämmande att se och höra hur dessa vänsterjournalister just nu springer benen av sig i sina försök att vara mest ”lögnaktig” mot Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna.

Jag är väldigt glad att jag tillhör en av dem som röstade fram Jimmie Åkesson som partiledare på riksårsmötet i Norrköping 2005. Det har varit Jackpot!

DU HAR MITT 100 PROCENTIGA STÖD JIMMIE!


För att ta ett exempel i mängden av dessa lögnaktiga journalister tar vi Kristina Olson på SvD som skriver att ”Dansk Folkeparti ger Sverigedemokraterna kalla handen” detta påstående grundar hon på att Dansk Folkepartis presstjänst inte vill lägga sig i andra länders valrörelse. Vilken slutledningsförmåga hon besitter?

Hur kan det då komma sig att jag själv satt tillsammans med personer från DFU (Dansk Folkepartis Ungdom) på en restaurang i Visby under Almedalsveckan i somras. På samma restaurang fanns också ca 15 personer från SDU. Vilket lustigt sammanträffande!

Är det att ge Sverigedemokraterna kalla handen?


Kommentarer
Postat av: Zimona

Håller helt med. Jimmie är helt fantastisk! Alltid lugn och saklig (när en annan skulle gå i taket) och har svar på tal. Han är ju mkt bättre än de "gamla rävarna" som hållit på med debatter i hela sina liv! Har alltid tyckt att han varit en jättebra partiledare, men man trodde väl inte att det var möjligt att han skulle fixa "stormarna" så bra som han faktiskt gör, i och med att han inte har samma erfarenhet som de andra!

Go Jimmie Go!!!

Kram!

2009-10-20 @ 23:56:57
Postat av: Magne

Jag beundrar Jimmie högt och skall sätta in ett bidrag till valfonden i detta nu. FORZA JIMPA!!! PS jag har sett debatten ikväll tre gånger och hinner nog med en gång till då jag är ledig imorn. Lite jobbigt bara att lyssna till det där nazistdravlet från folkpartisten. Är man inte karl för sin hatt så är man inte. Men karl för sin hatt det är Jimmie verkligen. : )

2009-10-21 @ 00:02:27
Postat av: vmm

(Jag är inte SDmedlem men jag är SDanhängare och röstar på SD).



Jag är otroligt imponerad av Jimmie just nu. Jag tycker artikeln i Aftonbladet igår var riktigt bra. Den var tuff, klok och tänkvärd. Sedan har han fått kritik från alla håll och kanter men fixat det också. På ren svenska har han fixat det skitbra.



Så såg jag honom idag i SVT24 när dom visade från Landsdagarna och jag gick omkring där på vardagsrumsgolvet framför TVn och tänkte "fasiken, vilken kille! Han är ju klockren!".



Jag får nästan lite Alf-Svensson-vibbar av honom. Han kan leda ett litet parti in i riksdagen och leda partiet under... typ decennier... och sedan avgå med närmast statsmannamässig respekt inom alla läger.

2009-10-21 @ 00:08:48
URL: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
Postat av: Helene

Thoralf

Du är inte ensam om den åsikten. Jag lovar. Han är Sveriges modigaste man. Känner mig ganska ynklig att sitta och skriva anonyma inlägg på debattsidorna, medan han, ja ni alla som representerar SD får ta så otroligt mycket skit från PK-eliten. På tal om PK-pakten. De har nu utsett en ny "debattör" som ska ta upp kampen mot Jimmie. Mps Mehmet Kaplan.



Tusen tack ni alla som för en ojämn och modig kamp mot dessa.

2009-10-21 @ 00:10:49
Postat av: Sven Duva

Det är bara bra att Kristina Olson mfl fortsätter ljuga som om inget hänt. Det cementerar SD:s trovärdighet ute bland svenskarna.



Fö kan jag bara hålla med om åsikten om Jimmie.

2009-10-21 @ 00:19:14
Postat av: Magne

Har nu satt in en "modig summa" på SDs valfond 5308-3218. Några fler hjältar är värda att nämnas; Nämligen du Thoralf och alla de Sverigedemokrater som sitter på ett ensamt mandat där ute i Svedala som får utstå hycklarmobbing från de självutnämnda goda äckliga etablissemanget.

2009-10-21 @ 00:20:35
Postat av: Magne

Off topics:



För resten. Hur gör man för att säga upp tv-licensen? Kan jag säga upp och fortsätta med mitt boxerpaket. Jag menar kan dom kolla upp att jag fortfarande prenumenerar på boxer? Vill inte betala för lögnerna och medverka ekonomiskt till mina barns vuxna anarki och våldtäktSverige.

2009-10-21 @ 00:52:42
Postat av: Robin_Shadowes

Vet inte hur det ligger till med boxer men du måste uppge att du har kastat ut själva tv-apparaten ur bostaden. Förmodligen frågar dom även om du har fler apparater och tv-kort i datorn. Svara nej på båda frågorna. Licensen kommer vara uppsagd med omedelbar verkan. Föreslår att du frågar på Flashback om boxer-dilemmat. Du lär nog få svar rätt snabbt.



Har tidigare läst kommentarer på olika bloggar som tyckt JÅ har varit för färglös för att leda ett parti även om dom sympatiserat med Sd i övrigt. Kanske får dom nu anledningatt revaluera sina tidigare ståndpunkter. Förmågan att stå iskall och lugn fast det böåser orkan är beundransvärd. Hoppas verkligen han klarar av det fortsättningsvis också.

2009-10-21 @ 02:18:46
Postat av: robban

funkar att ringa och säga upp skiten, boxer rullar på som vanligt ( du kan tex säga att du lånar ut kortet etc...)

2009-10-21 @ 03:35:09
Postat av: Hänt i Sverige

En av nattens händelser i det härliga mångkulturella Sverige.

Kvinna slagen blodig av flera unga män.



Behöver jag säga det inträffade i det mångkulturella paradiset Rosengård.



http://sydsvenskan.se/malmo/article559806/Kvinna-slogs-blodig-vid-ran.html

Postat av: Ördög

En ren njutning att se Jimmie lugn och sansad bemöta patentfjollan Måds hysteriska tjatter. Ja, jag har också ofta tänkt på vilken enorm press både han och andra SD-aktiva måste vara utsatta för. Och samtidigt känt en närmast sublim beundran för deras engegemang, deras tro på sin sak.



Hälsningar från Finland!

2009-10-21 @ 07:12:47
Postat av: Gubben o Gumman

Forsätter utvecklingen som i Norge så är Jimmie Åkesson stadsminister kandidat 2018.



Reinfedlt jonglerar på cirkus,Mona Salin har blivit ett offer för trafficing (Somalia).



Jan Hellin Lena Mellin återfinns sannolikt i Myrornas organisation norra Botkyrka.



Enligt TV oraklet Paul Wrong(e) så bröt Ny demokrati igenom efter en utskälld debatt artikel

i DN ,tack Aftonbladet o Jan Hellin som svalde "PR

kuppen"en sann sosse utan hjärna o hjärna.



Fy fan vad skrajja media är idag säger man att SD

använder samma taktik som i Holland.



Isåfall So what?



Vilken taktik har 68 vänstern använt i Sverige på tidningsredaktioner i 40 år.



Vilken taktik använder man idag för att smutskasta

SD/Jimmie Åkesson,ni är så långt ifrån definitionen

av demokrati i världen runt om ,exklusive Sverige Nordkorea o Kina



"Vi måste göra allt för att utvecklingen inte blir som i Danmark"



Det är socialkommunistisk demokrati.



Stötta Jimmie Åkesson på alla sätt,det friskaste som hänt i svensk inrikes politik på 40 år.



Gubben o Gumman hoppar o visslar o vinkar till Jimmie.



Ps Är du journalist bör du läsa Ulf Nillson på Newsmill.



Ds Är du gårdagens "DDR" journalist skicka en blomma till Jan Hellin Aftonbladet.

2009-10-21 @ 07:22:26
Postat av: Micael Foghagen

Jimmie ska ha en otrolig eloge för sin insats. Tuffare än så här kan det knappast bli för en partiledare. Spott och spe, gatlopp, stegling och kölhalning i HELA etablissemangets regi!



Personligen skänker det mig extra energi, att på gräsrotsnivå ytterligare anstränga mig för att ge Jimmie det stöd han och partiet behöver!



2009-10-21 @ 07:45:59
Postat av: Gubben o Gumman

Logik?



Först tar TV 4 upp Sverigedemokraternas "taktik"

i valdebatten?



Sedan har man en debatt om dom ökade butiksrånen.

Dick Malmlund säger att samhället inte tar tag i detta.



Tala klartext Dick Malmlund stå inte där o bli

en sosselakej.



Ynkrygg



Vem är det som står för dom flesta butiksrånen?



Polisen i inslaget tycker det är jobbigt att behöva ringa till föräldrar och bla berätta att deras son/dotter har fått en hammare i huvudet.



Detta är för h-lvete inte klokt.



Detta Fredrik Reinfeldt är ditt jobb att sätta stopp för vad gör du????????

Tillsätter en utredning?



Vilken taktik har du för att stoppa dessa rån.

Ökad invandring?

2009-10-21 @ 08:03:30
Postat av: Huldas

Vi får inte glömma Aftonbladets chefredaktör som släppte fram Åkessons debattartikel.

Det var den som öppnade Svenskarnas ögon.

En blomma till honom vore på sin plats;-)

(Tycker självklart att Jimmie Åkesson är lysande!)

2009-10-21 @ 08:03:42
Postat av: Nalle i Växjö

Aftonbladet anser tydligen att SD skall ha mera röster och inflytande i Sverige.



Det är den uppfattning jag får när jag läser senaste artikeln

Postat av: Tusan

Mer stöd för Jimmie! Hittade följande på DN opinion:



Den svenska invandringslagstiftningen behöver naturligtvis inte se ut som den gör ur rättslig synpunkt. Den kunde se ut som den restriktiva finska lagstiftningen. Vore ganska enkelt att ordna så med några strykningar och tillägg i utlänningslagen. Om någon vill veta mer om juridiken, så säg till. Vid sådana ändringar skärs alltså inflödet raskt ned av invandrare varvid ekonomiska medel automatiskt frigörs. Hur mycket blir en fråga över tiden, men det finns mycket att skära i här. Bo Södersten beräknade i DN för en fem år sedan att nettokostnaden för invandringen var 40 miljarder lågt räknat över offentliga budgetar. Till denna kostnad finns även en stor i det civila samhället. Hur mycket pengar det handlar om vet ingen, men säg 100 miljarder totalt för ett år. Det blir ganska så mycket till pensionärer, vård och omsorg plus polis och övrigt rättsväsende. Åkesson har inget problem att finansiera sin politik.



juristen, 08:12, 21 oktober 2009. Anmäl



slut citat



All min beundran för Jimmie! Det är bara för honom att simma på med lyftat huvud och segerviss blick! Här backar vi inte en tum! På dem bara!

2009-10-21 @ 08:26:03
Postat av: Info



Dagens morgonandakt i Sveriges radio, Tankar för dagen, formade sig dels till ett angrepp på köp av sexuella tjänster, dels, aktuellt nog, till ett angrepp på en lika vidrig parallellföreteelse, nämligen förekomsten av ett visst parti med rasistiska och odemokratiska värderingar, som förnekade människors lika värde.



Avslutningsvis ställdes den originella frågan: Hur ska ”dom” bäst bekämpas? Ska ”vi” tala med ”dom”? Eller ska ”vi” helt och hållet förtiga ”dom”?



Andakten hölls av Sveriges radios mångåriga, ofta anlitade medarbetare i olika sammanhang, ”prästen och författaren” Annika Borg. Borg, som uppges numera på heltid ägna sig enbart åt föreläsningar, debattartiklar och politisk opinionsbildning, verkar bl.a. i radikalfeministisk anda. Luciafirandet närmar sig. Om detta har Annika Borg tidigare uttalat bl.a.: ”Lucia är en symbol för kvinnoförtryck”.



Morgonprogrammet fortsatte så småningom med Kulturnytt, där svenskan Ülkü Olago i ett längre inslag beklagade sig över att inte alla regioner i Sverige tillsatt s.k. mångkulturkonsulenter. ”I år har kulturrådet delat ut 1 875 000 kronor till de sex regioner som sökt och fått bidrag för en Mångkulturkonsulent.” Trots detta saknas fortfarande mångkulturkonsulenter på vissa håll, enligt en rundringning, som Sveriges radio hade gjort. Det framgick dock inte, om detta helt och hållet berodde på Sverigedemokraternas ondska.

2009-10-21 @ 08:29:17
Postat av: Tusan

Nu orkar jag inte skriva på Aftonbladet, men det är ju helt klart att SD har sparat åtkilliga kulor i reklamkostnader här, när Aftonbldet tillhandhåller all denna gratis. Man undrar ju vad Helins (?) agenda egentligen är, men helt klart så är åtminstone hans handlande bra för landet. Det tackar vi för. Går han på så här till valet nästa år, så är det bara tacka och buga.

2009-10-21 @ 08:32:23
Postat av: Ture F.

Visst är det kalabalik på gamlingarna DN nu. Nu går det inte att posta kommentarer utan skylten vi har stängt till 07.00 kom upp. Här kommer inlägget:



När jag tittar på den svenska invandrarpolitiken och dess försvarare, så ger den upphov till samma känsla som när den svenska klimatpolitiken behandlas. Både karakteriseras av en talibanistisk tro i styrkan men med en uttalad ren enfald! Är det så att utlandet även skrattar åt den svenska klimatsörjan förutom invandrarsörjan? Här har SD ännu en uppgift – stick hål på klimatballongen!



Vad sägs om den?

2009-10-21 @ 08:49:29
Postat av: Olivia

Patetiskt att se hur gammelmedia gör allt för att smutskasta SD. Tror de inte att vi känner igen deras taktik? Detta kommer att dra fler röster till SD, eftersom fler och fler är medvetna om deras PK-metoder. Helt underbart! Åkesson for president!



/Olivia

2009-10-21 @ 10:04:02
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Jimmie Åkesson är i dag ett kvalitetsvin, och blir bara bättre o bättre ju äldre han blir. Eminent.

2009-10-21 @ 10:24:07
Postat av: AWSvensson

Det var inte utan att jag hickade till när jag läste:Jimmie Åkesson är i dag ett kvalitetsvin, det gäller att läsa kvalitetsvin rätt så det inte blir

kvalitet-svin. Instämmer med övriga talare, framför allt lugnet, hade själv strypt Olofsson, hade tänkt skriva kärringen men måste tänka på mitt renommé, efter några minuter, som tidigare sagts så kunde han varit i rakt nedstigande led till Alf Svensson.

2009-10-21 @ 10:52:04
Postat av: lennart larsson

Saxat från DN

"Parkeringsvakterna i Malmö har fått nog av hot och trakasserier. Nu ska incidenter registreras med videokamera, som p-vakten bär på huvudet".



Något att ta efter för brandmän och ambulanspersonal!!!



2009-10-21 @ 11:15:35
Postat av: Calle

Instämmer helt med Thoralf i hans omdöme om J.Å.Fantastiskt att han pallar för det tryck som han och flera som frontar för SD utsätts för.Viktigt nu att vi hel och halv-anonyma drar vårt strå till stacken och utnyttjar den publicitet som partiet fått,genom att sprida kunskap om partiet och värva presumtiva medlemmar och väljare 2010. Man behöver inte öppet stå på gator och torg med megafon för att göra detta,debatten är tack vare media igång överallt,det är bara att känna av vilka som lutar lite åt vårt håll och bearbeta dessa.En del säger sig inte våga vara öppet SD are pga den smutskampanj som förs, men dessa kan hålla låg profil och bara rösta SD. Vi har fortfarande valhemlighet i Sverige!!

2009-10-21 @ 11:35:03
Postat av: Calle

se ovan

Kan vi hjälpa till så opinionssiffror stiger och valresultatet blir över förväntan kan det vara en sporre för våra förtroendevalda att orka kämpa vidare och ta all "skit"

2009-10-21 @ 11:39:45
Postat av: AWSvensson

För er som undrar vad de svenska skattemedlen tar vägen kan få en liten vink:Kostnaden är 1 995 kronor per barn och dygn för de första 15 platserna, därefter 2 200 kronor. Summorna motsvarar Malmös egna kostnader, enligt sociala resursförvaltningen.

Eftersom man för närvarande servar 150 ankarbarn motsvarar det en summa av 300000 per dygn eller nästan 11 miljoner på årsbasis.

Postat av: Inge Sandén

Gud välsigne Jimmie Åkesson och Sverige.

Nu när han stuckit hål på ballongen,behöver ingen skämmas över att sympatisera med SD.

Sven-Åke Olofsson ger svaret på varför alla PK-iter skriker som stuckna grisar.

Sven-Åke är politisk chefsredaktör på HD och NSD.(samma tidning)

Läs själva vad han skriver.

Han erkänner i dolda ordalag,vi måste vara snälla mot islamisterna,annars kan vi bli hämtade och avrättade,liksom nazisterna gjorde med dem som vågade öppet kritisera läran.

Islam =Nazism

Han skriver.

På samma sätt måste SD tvingas inse vart det leder om man vill utmana den islamska världen,sansade människor som extrema.

Det betyder, vi skall vara rädda för islamisterna annars kan vi bli hämtade,när dom tagit över.

2009-10-21 @ 12:17:47
Postat av: Inge Sandén

Gud välsigne Jimmie Åkesson och Sverige.

Nu när han stuckit hål på ballongen,behöver ingen skämmas över att sympatisera med SD.

Sven-Åke Olofsson ger svaret på varför alla PK-iter skriker som stuckna grisar.

Sven-Åke är politisk chefsredaktör på HD och NSD.(samma tidning)

Läs själva vad han skriver.

Han erkänner i dolda ordalag,vi måste vara snälla mot islamisterna,annars kan vi bli hämtade och avrättade,liksom nazisterna gjorde med dem som vågade öppet kritisera läran.

Islam =Nazism

Han skriver.

På samma sätt måste SD tvingas inse vart det leder om man vill utmana den islamska världen,sansade människor som extrema.

Det betyder, vi skall vara rädda för islamisterna annars kan vi bli hämtade,när dom tagit över.

2009-10-21 @ 12:20:04
Postat av: kompis_en

Hur i h*e kan man få skriva sånt skit utan att någon chef på Expressen direkt avslutar hennes anställning?



Jag skickade ett mail till Marteus och förklarade hur illamående jag blev av hennes "ledare"

http://www.expressen.se/ledare/1.1750465/ann-charlotte-marteus-hur-kan-nagon-vara-forvanad

Postat av: Calle

2009-10-21 @ 13:23:45
Postat av: Stefan K

Denna vecka har jag hört åtskilliga personer i min omgivning ge Jimmie Åkesson sitt stöd för artikeln och majoriteten av dessa är inte ens Sverigedemokrater.

Att Åkesson uppträder så lugnt och behärskat trots alla påhopp, svartmålningar, korsförhör och säkerligen också hot, gör honom till en stor partiledare.

Minns Mona Sahlin som med hjälp av skattepengar flydde till Mauritius efter Tobleroneskandalen.

http://www.contra.nu/kommentar0702.html

Hur hade hon reagerat om det blåst lika mycket runt henne som runt Jimmie Åkesson?

2009-10-21 @ 15:49:34
Postat av: Niklas Bergström

Åkessson är klockren talar på ett klart sätt. tummen upp för Åkesson.

2009-10-21 @ 17:34:03
Postat av: Lotta

Jag håller med övriga skribenter i att Jimmie Åkesson är värd all beundran för att han så lugnt och sakligt tar debatten åt oss alla i rampljuset. Thoralf är också värd beundran för sitt envisa arbete med att visa allmänheten hur ruttet det svenska samhället har blivit.

2009-10-21 @ 19:36:57
Postat av: MiaH

Även min beundran för Jimmie Åkesson är stor! Och det finns många fler duktiga i SD, vi kommer att ta hem det här!

2009-10-21 @ 21:43:22
Postat av: Magne

Ribin och Robban tack för era råd och svar. Får se om jag vågar..

2009-10-22 @ 01:03:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0