DET HÄR GÖR MIG RÄDD

Jag har ju senaste veckan förekommit i TV4 nyhetssändningar vid några tillfällen där jag säger att jag är rädd över den påverkan som islam och muslimer fått i Sverige. Det som jag är mest rädd för är att det bara är början på något som kommer att påverka mina barn och barnbarn.

Det är ju bara att läsa tidningen vilken dag som helst så finns det exempel på detta. Men jag tänkte ändå nämna några speciella saker som jag tänker på.


Iran är ett land med ca 70 miljoner innevånare. Jag tror att det är väldigt få som anser att Iran är en demokrati. Irans president Mahmoud Ahmadinejad har i flera tal till det iranska folket förnekat förintelsen. När en präst i katolska kyrkan förnekar att det funnits gaskamrar så blir det stora rubriker i media men när presidenten för 70 miljoner iranier förnekar förintelsen så är det väldigt tyst i media.


 


Att en president för ett så stort muslimskt land kan förneka förintelsen skrämmer mig! Är jag då en rasist?

 

Med koranen i ena handen och svärdet i den andra tvingar svenska muslimer sina medmänniskor att följa strikta regler enligt islam och koranen. I en artikel som publicerades i SvD den 29 januari 2009 skriver man att kommunerna måste stoppa extremismen. Även om det endast handlar om att tvinga någon att bära en slöja så anser jag det vara att kränka någons frihet och självständighet.

I en rapport konstateras att det "förekommer grupper av ultraradikala islamistiska medlemmar med hemvist i någon av de källarmoskéer som finns i området. Dessa predikar isolering och agerar åsiktskontrollanter samt upprätthåller en stark hotkultur, där främst kvinnor trakasseras psykiskt och fysiskt. Förhållningsreglerna innebär bland annat att kvinnor som aldrig tidigare burit slöja nu tvingas till det, att flickor och pojkar inte får leka tillsammans och att patriarkala maktstrukturer cementeras".

Denna utveckling som muslimer ligger bakom i Sverige skrämmer mig! Är jag då en rasist?

 

I Kalmar hölls en så kallad ”fredsdemonstration” där terrororganisationerna Hamas och Hizbollahs flaggor viftades med. Demonstranterna skanderade ”No more peace with Israel”. Som inte detta var nog fanns hakkors på demonstrationsplakat. Flera av talarna talade om allt annat än fred utan uttryckte istället sitt hat mot judar och staten Israel,

Som om inte detta var tillräckligt så talade socialdemokraten Nasim Malik från talarstolen ivrigt påhejad av ovannämnda attribut och demonstranter.


 


Denna händelse på Larmtorget i Kalmar med en majoritet av muslimska demonstranter skrämmer mig. Är jag då en rasist?

 

När sedan det socialdemokratiska kommunalrådet Johan Persson går ut i media och försvara Nasim Malik medverkan som arrangör av denna fredsdemonstration blir jag mörkrädd!


Kommentarer
Postat av: Henrik P.

När denna relevanta kritik framförs av div. forskare och akademiker utomlands är det ingen som tycker det är främlingsfientligt eller rasistiskt, det är bara i detta land som politiker och journalister gör i byxorna när sanningen kommer på bordet.

2009-10-22 @ 00:00:26
Postat av: Sven Duva

Vinden vänder. Skinkmackan och hans anhang kommer få det aningen svårare inom en nära framtid.Ingen svensk gillar deras U-landsmentalitet där U står för underutvecklad. Personligen kallar jag det efterbliven men det är fel begynnelsebokstav.

2009-10-22 @ 01:04:45
Postat av: Magne

Jag undrar om man bytte ut denna solbrända skinkmacka mot dig Thoralf och detta plakat syntes i bakgrunden på ditt torgmöte om de massmediala yttringarna hade varit starkare. Jag svarar JA med stora bokstäver! Det är tydligen skillnad på folk och folk. Massmedia stinker!

2009-10-22 @ 01:58:19
Postat av: Sven Suva

Rädd och rädd. Man ska inte vara rädd för yxorna.

2009-10-22 @ 02:02:13
Postat av: Magne

Det fanns en hedersvärd journalist men tyvärr är han bortkommen. En ryslig förlust för den svenska demokratin. Hade jag varit journalist hade jag haft honom som förebild...

2009-10-22 @ 02:05:36
Postat av: Gubben o Gumman

Mannen på bild 1 har snart kärnvapen,han kommer sannolikt att starta tredje världskriget.Såvida man inte gör om Iran till en stor parkerigsplats.Bild 2 Rosengård imorgon, el i eftermiddag?Bild 3 Kalmars hopp pensionsräddare mm.

Johan Perssons kärnväljare.Trevligt plakat,lägg märke till fulmedias försök

att klistra på SD samma epitet kan man vara mera fel ute.Fotnot : Mannen på bild 3 med mikrofonen har alltså

anmält SAS, för disskriminering efter att ha fått en skinkmacka på flyget,han är musse o blevkränkt.

Han är en"stor" S-politiker i Kalmar.....

Plakatet längst upp till höger har han (Mackan) o Johan Persson inga problem med.2009-10-22 @ 06:29:32
Postat av: Thoralf A

Sven suvaGissar att fu gjort FN-tjänst i Mellersta Östern? Vilken bataljon?

2009-10-22 @ 07:29:01
URL: http://www.thoralf.se
Postat av: Info

MORGONRAPPORT FRÅN SVERIGES(?) RADIODet första som mötte mig idag i P1 var en välkänd radioröst, som ännu en gång inbjudits för att fördöma Sverigedemokraterna. Nej, inte Göran Greider – han lär ha varit upptagen med att prata i olika TV-kanaler – utan gamle vännen DANIEL POHL från Expo.Inga motfrågor från journalisten. Enbart ryggdunkar. Ingen sverigedemokrat fanns närvarande i studion.Man rapporterar också om den nya radioföljetongen, en mastodontsatsning i 28 avsnitt med repriser. Nyligen har uppläsningar avslutats av romaner från Algeriet respektive Vitryssland. Radioledningens förhoppning har varit, att detta skulle göra svenskarna mindre rasistiska och främlingsfientliga. Den nya romanen är iransk och handlar ”inkännande# om livet i Iran. Något som ytterst viktigt för varje svensk att leva sig in i dygnet runt.Därnäst, innan P1 morgon snart slutar, programmet Kulturnytt. Kulturnytt rapporterar om Riksteaterns nya storsatsning. Citat från SR:s hemsida:”RIKSTEATERN SATSAR TURKISKTReporter: Sveriges radios ÜlkÜ OlagoI regeringens kulturproposition som kom för en månad sedan talades det inte längre så mycket om begreppet ´mångkultur´. Däremot desto mer om främjandet av internationellt utbyte och hur man ska kunna nå nya publikgrupper. Men redan 2008 fick sex kulturorganisationer- och instutitioner i uppdrag av regeringen att arbeta särskilt med interkultur och sprida kompetens. En av dem är Riksteatern, som utvecklar en modell för samarbete mellan instutitioner och det fria kulturlivet. Där har man satsat särskilt på turkisktalande publik och en av de större arrangemangen var förra våren när den turkiske komikern Ata Demirer spelade för ett fullsatt Cirkus i Stockholm.”Ett ofattbart stort antal skattemiljoner anslås. ”Att betala för sin egen utplåning.”

2009-10-22 @ 08:08:30
Postat av: lee

Iran önskar förgöra Israel med kärnvapen .Men var ska palestinerna bo då?Som tur är har Israel köpt in några Tyska u-Båtar som man har i indiska oceanen ..Full laddade med kärnvapen ..Så börjar Iran så kommer Israel att avsluta kriget ..

http://www.eaec.org/svenska/Torell/NLJan-Feb2006_2.htm

2009-10-22 @ 08:17:20
Postat av: Stefan A

Det gick inget vidare i SVT;s morronsoffa heller, två musslor inbjudna, en med nypåtaget huckle, när programledaren Marianne Rundström med sin allra lenaste tyckasyndomröst frågade hur hon blivit kränkt, så visade det sig att hon inte blivit kränkt, ingen hade spottat på henne, ingen hade kastat okvädningsord efter henne, så det sket sig.

2009-10-22 @ 09:12:32
Postat av: Dan åke

Nu blir det syntax error för de politiskt korrekta, de har ju försökt lura i yngre generationer att förintelser händer pga av Sverigedemokrater och nu säger "nya sossarna" att det inte hänt!

Sverige som indoktrinerats av 68-vänstern och sosse röran under 20 års tid kommer inte fungera när hela Världen´s influenser skall dominera och helst samtidigt! man blir mörkrädd när man inser vilka influenser som skall styra i vilken riktning Svenskarna skall indokrineras in i framöver, undrar vad dom kommer fram till?

Sannolikheten är väl att det blir en dyster framtid för oss Svenskar. vi kommer nog få dansa för kitta.(som i tv-serien Raskens)Tage Danielsson gjorde en genial kritik mot statens indoktrineringsapparat:

http://www.youtube.com/watch?v=FjuhW-4tyEI&feature=related

2009-10-22 @ 09:33:25
Postat av: Hulda

Stefan A...Ja, det var skillnad på inställsamhet. När Jimmie Åkesson satt där var han "anklagad" och de som satt där idag var "offren".....

2009-10-22 @ 10:32:40
Postat av: AWSvensson

Det är skillnad på folk o folk. Människors lika värde o likhet inför lagen o vi o dom är begrepp som användes beroende på vilken sida i muslimsdebatten man står.

Postat av: Dan åke

om det nu är så fint att vara Muslim då borde alla industriarbetare,vårdbiträden,renhållningsarbetare, ja alla tillåtas? att konvertera eller testa under några år att strikt följa koranen. alla skall ledigt på fredagar för frdagsbönen, alla skall fira Islams högtider utöver de Svenska, alla skall gå förklädda i burka mm mm .

alla förstår ju att PK-fjollorna tar för givet att Svenskarna skall fortsätta slita och betala skatt så kultur och makteliten eliten skall kunna mingla och bli försöjda i evigheter

2009-10-22 @ 11:21:47
Postat av: VHB

Vi får väl visa Norrlidsbon filmen med den flitige lille muslimske gossen.http://www.truthtube.tv/play.php?vid=2008

2009-10-22 @ 20:27:07
Postat av: Acke

Va f*n?! Får man vifta med Hizbollahs flagga hur som helst? När jag bodde i Göteborg demonstrerade i och för sig palestinier på gatorna med stora bilder på Hassan Nasrallah och skrek på arabiska att alla judar ska dö...

I andra länder (t ex Israel) kämpar man mot terrorism, har säkerhetstjänster som aktivt motarbetar det och sätter hårt mot hårt. I Sverige importerar vi terrorism.

Man blir så jä*la förbannad!

2009-10-23 @ 12:21:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0