DET FINNS BARA EN VINNARE!

Den sista veckan har varit JACKPOT för Sverigedemokraterna. Först hade vi Landsdagarna i Ljungbyhed som följdes av det största mediauppbådet någonsin i Sverigedemokraternas historia.


När sedan Aftonbladet publicerade Jimmie Åkessons debattartikel som ”kompensation” för att Aftonbladet vägrar införa annonser från Sverigedemokraterna blev det jackpot i mediautrymme.


När sedan den värsta hysterin kring debattartikeln lagt sig gör sedan folkpartiets partiledare Jan Björklund sitt utspel om att samarbeta med Miljöpartiet för att utestänga Sverigedemokraterna från inflyttande i riksdagen. Jag undrar verkligen vilka rådgivare som folkpartiet har. Dagen slutade med att alla partiledare inom alliansen flörtade med Miljöpartiet, som uppenbarligen blev tagna på sängen över detta frieri. Att sedan Miljöpartiet inte avvisar detta frieri kommer att strö mycket salt i såren inom vänsterblocket.


Vi kunde inte höra en enda kommentar från socialdemokraterna och Mona Sahlin under gårdagen. Lars Ohly tappade tydligen också målföret fullständigt.


Det mest intressanta är dock hur väljarna reagerar på att alliansens viktigaste politiska mål tydligen är att hålla Sverigedemokraterna borta från inflyttande. Detta tycks vara viktigare än energiskatter och då inte minst skatten på bensin som Miljöpartiet vill chockhöja. Kärnkraften skall tydligen nu också avvecklas om alliansen börjar samarbeta med Miljöpartiet.


Men framförallt tycks det vara alliansens viktigaste uppgift att behålla den katastrofala massinvandringen på rekordnivåer. Ett fullständigt horribelt ställningstagande av statsminister Fredrik Reinfeldt och hans kollegor i alliansen.


När konsekvenserna av allianspartiernas ställningstagande går upp för väljarna kommer en betydande andel byta parti till Sverigedemokraterna. Risken är även stor att Miljöpartiets framgångar i opinionen är slut då många av dess sympatisörer kommer att återvända till Socialdemokraterna och Vänsterpartiet. Kan tystnaden från dessa partier möjligen bero på detta.

 

Den sista veckan har varit gigantisk framgång för Sverigedemokraterna i media. Jag tror inte det finns en enda svensk som inte sett, hört eller läst något om Sverigedemokraterna under dessa dagar.


Jag har själv upplevt detta väldigt starkt genom telefonsamtal och mejl. Jimmie Åkesson skrev också att vi bara de senaste dagarna fått 500 nya medlemsansökningar, vilket motsvarar en medlemsökning på 15 procent på bara några dagar. Tack Aftonbladet!


Det finns med andra ord bara en riktig vinnare, Sverigedemokraterna.


SvD, DN 


Kommentarer
Postat av: Gubben o Gumman

Med 130 uppbrända bilar bara i Göteborg på kort tid.Kan man hoppas att någon sänder över ett kontrakt till Fredrik"Barbaren" Reinfeldt att han skriftligt avgår ifall "Alliansen för alla utom svenskarna", skulle bli beroende av SD efter valet 2010.Låter man hellre terrorn breda ut sig , samt att leda ett land till moralisk och ekonomisk kollaps, än att göra något åt saken ,kan man packa ihop och dra.Att det skall vara så svårt att fatta att SD får minst 10% samt att KD ramlar ur riksdagen.Det är ofattbart att denna kille mfl släppts fram i Moderat samlingspartiet.Fredrik Reinfeldt tack och adjö för ingenting.Lycka till i Socialdemokratiska arbetarpartiet?Förresten någon mera som tycker att Guillou verkar ha skitit i det blå skåpet?2009-10-24 @ 10:19:58
Postat av: Stefan K

Bra analys Thoralf.

Man förstår allt bättre vad det uppbåd av mediefolk och riksdagsrepresentanter vill med sina utspel.

1. De fasar för att Sd plockar väljare från de 7.

2. De är rädda om invandrarna som man ser som potentiella väljargrupper i framtiden.

3. Man är rädda för att Sd ska få makt och därigenom börja nysta i de verkliga kostnaderna för Sveriges misslyckade integrationspolitik.

4. Man vill beveka de internationella organisationerna som gärna ser att Sverige fortsätter att med hjälp av världens högsta skattetryck gå i spetsen för det ansvarstagande man förväntar sig av den rika världen.

5. Man tänker inte införa en mer ansvarsfull invandrings- och flyktingpolitik, utan man tänker gå på vänsterns förslag om en generösare invandringspolitik och större ansvarstagande för världens flyktingar.

6. Man tänker stå enade i kampen för att nedmontera det vi i Sverige kämpat för (jämlikhet, demokrati t.ex).

7. Man tänker gemensamt och successivt avskaffa de seder och traditioner vi i Sverige haft i många år och fortsätta att kalla dom för "barbariska" och "tråkiga".

2009-10-24 @ 10:33:18
Postat av: Ibbe

Alliansen har tydligen glömt bort vad som hände i norska valet. Det parti som på borgerliga sidan envisades med att säga att samarbete med Fremskrittspartiet var omöjligt straffade väljarna obönhörligt. Från 10 till 2 mandat rasade man och partiledaren avgick. Samma fenomen kan inträffa här också, men det ingår uppenbarligen i alliansens scenario. Vad vi ser är en gränslös självgodhet från de borgerliga partiernas ledare. Det kommer naturligtvis att straffa sig.

2009-10-24 @ 12:14:24
Postat av: Allah

Och när Sverigedemokraterna vinner, då vinner även Sverige i det långa loppet. Kan framtiden vara full av vinnare? =)

2009-10-24 @ 12:15:48
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: nesse

Ska tydligen bli "debatt" i SVT agenda i morgon. Mona och Maudan och Lena från Ab och någon snubbe från expo ska "debattera" om Sd. Patetiskt så det förslår. Änligen kan väl Mona och Maudan få kramas lite. Här är de väl överens annars brukar de va som ena riktiga "argbiggor" i riksdan. Fri och oberoende television ...ha ..ha...en parodi på demokrati, så nu ska svenska folket undervisas och mästras. Problemet får pk.isterna är väl att Sd kommer att få ännu fler sympatisörer. Så "debatera" på bara, ännu mer gratisreklam för Sd!!!

2009-10-24 @ 12:16:17
Postat av: Fredrik

Hade jag varit SD så Hade jag gått ut på Newsmill och undrat varför man inte är inbjuden när man ska debattera SD? Varför inte gå direkt till källan?SD måste lära sig kontra bättre! Lite som svenska landslaget i fotboll. Dags att byta spelplan och börja anfalla lite mer.Ligga på defensiven håller inte längre. Dagens partiet har så jä..dåligt försvar och en backlinje som inte vet vad som är bakåt eller framåt !!Bara att lägga på tåfjutt på tåfjutt sen en ordentlig välplacerad rakt i facet på facist Mona!Sen fråga rakt ut om inte SVENSKA MOSKEÈR ska ingå när det gäller HOMO GIFTEMÅL!? Tänk dig Monas ansiktuttryck när den frågan kommer! ha ha ha ha !!SD en spark i skrevet på eliten !

2009-10-24 @ 12:30:50
Postat av: Info

NESSE: Din "någon snubbe från Expo" är inte vilken snubbe som helst utan en av Sveriges mäktigaste personer, Daniel Pohl. Bl.a. är han sedan länge en av Sveriges radios ofta inkallade kommentatorer (övriga är främst Anna-Lena Lodenius och i någon män Marie Demker) när det gäller att oemotsagd fördöma och förtala Sverigedemokraterna. Här några rader om "snubbens" senaste pris:"Expos medarbetare Daniel Pohl. Stipendie [ska heta: stipendium]: 25 000 kronor.Motivering: Expos medarbetare bedriver kontinuerlig research om extremhögern, föreläser och informerar om den svenska och europeiska extremhögern för bland annat lärare, politiker och journalister, förvaltar Expos arkiv som är den största kunskapsbanken om högerextrema och antidemokratiska företeelser i Skandinavien, ger ut tidskriften Expo, och bedriver daglig nyhetsrapportering på sin hemsida. Arbetet utförs till största delen på ideell basis [finansierad av bl.a. Allmänna arvsfonden och en lång rad privatpersoner och sammanslutningar] och har kraftigt motverkat spridningen av högerextrema och rasistiska idéer och gett stöd och uppmuntran åt personer som på olika sett har konfronterat nazismen och högerextremismen. Expos medarbetare har, genom sitt tålmodiga arbete under lång tid gjort en oerhört betydelsefull insats i kampen mot nazismen i Sverige. Stiftelsen “Hela Sverige” vill därför med ett större antal stipendier premiera detta, på alla sätt, heroiska arbete."http://www.artistermotnazister.nu/se/main.php?sida=visa_stip2007&id=912009-10-24 @ 12:31:15
Postat av: nesse

Läs gärna Maud Olofssons artikel i dagens Ab. Visar bara hon inte fattat något av vad debatten handlar om. Pk .Maud knallar på i samma nötta pk.spår. Inte ett dyft nytt, samma gamla svammel om vackra färger och ljusa drömmar. Hon börjar låta som en gammeldags socialist. Är de så inihelvete dumma eller vad är det för fel på dom. Tror de innerst inne på vad de själva svammlar om ???

2009-10-24 @ 12:34:09
Postat av: Dan åke

Hörde på nyheterna, Reinfeldt sa att SD kommer in i regeringen då blir det inbördeskrig!

Det kanske det bilderberggruppen planerat att importera massor med krigsförbrytare, suspekta personer och sedan skall de tvingas tillbaka när landet inte har råd att försörja dom. man kan ju räkna ut med lillfingret att samma plan lyckades i fd Jugoslavien nu är det Sveriges tur. kan det ha samband med att vi har Uran för flrera tusen Miljarder som EU vill ha gratis. Norrmännen var smartare de gav inte bort sin olja till EU. Men så hade de erfarenheten från Vidkun Quisling som gav bort sitt land till 1:a EU-projektet Tredje riket.

i EU-projekt nr 2 så gav sossarna bort Sveriges rikedomar till EU

2009-10-24 @ 12:51:03
Postat av: Stefan K

nesse

"Debatten" i morgondagens Agenda blir ingen "debatt" då samtliga inbjudna är kända Sd-hatare. Vi kommer istället höra fyra personer som oemotsagda kommer att vräka ur sig hatisk propaganda, floskler och lögner. Du vet, i sann odemokratisk anda.

2009-10-24 @ 13:58:53
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

FD landshövdingen på Gotland, Marianne Samuelsson FD MP har fått nytt jobb. Är det någon som höjer på ögonbrynen, hon tillhör ju Nomenklaturen. Det blev inte bättre under Alliansen heller, nepotism etc frodas fortfarande. Eller tänkte man så att om vi är snälla mot en MP-are, så blir det lättare att få över MP till alliansen vid nästa val? Vilka allianser som helst bara för att stänga ute SD?

2009-10-24 @ 14:17:25
Postat av: Gubben o Gumman

Tänk om dessa 4 jultomtar på bilden kunde komma ner i verkligheten lite.Propaganda mot SD imorgon i oberoende" SVT"

Jan Guillou spion tidigare åt KGB.Hur många till av Sveriges journalister, har stått el står på Ryssarnas lönelista.Så tror Fredrik o gänget ,att dom styr Sverige.

Säpo ,polis, rättsväsendet, radio tv styrs av socialkommunister.Dessa nyttiga idioter på bilden fortsätter rusta ned svenskt försvar,tillåter tokinvandring ,dialog poliser ensamkommande barn mm.Medans rödgardisterna skrattar bakom ryggen på dom.Detta är så jävla uppenbart, så en femåring på daghemmet jordgubben, kan räkna ut det.Svenska folket är upplurat på läktaren för att köpa korv sedan 70-talet.Hur många av dom som röstade på dessa Alianspartierna trodde att man skulle minska invandringen tex.Måtte folk inse vad som hänt o händer i detta landet.

2009-10-24 @ 14:25:28
Postat av: World Traveller

@ Dan AkeExakt vad sa den ryggradsloese paa nyheterna?

2009-10-24 @ 15:07:34
Postat av: Argus

Under rubriken ”Åkessons hat påverkar alla” Göteborgs Posten 22/10 2009.s 78,

Kultur skriver Lawen Mohtadi, kulturskribent följande: En snabbtitt på SD:s hemsida visar”Ett

befolkningsmässigt homogent samhälle har bättre förutsättningar att nå en fredlig och demokratisk

utveckling, än en hetrogen statsbildning”.

Detta är enlig Lawen Mohtadi” en droppe i havet av det rasistiska idebygge SD vilar på”.

Enligt författaren är Sverigdemokratrna ett rasistiskt parti.

När man läser nedanstående citat av vår före statsminister förstår man vem som är rasist.

Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands

befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra

avseenden.– Tage Erlander 1965, f d svensk statsminister och socialdemokrat

2009-10-24 @ 15:57:46
Postat av: dan åke

world traveller: jag letar vet jag hörde i föbifarten han så inbördeskrig. både mona muslim och Fedrik den förskräcklige II har vart på bilderbergsgruppens möten så allt de säger och tycker är nog en återspegling av hela smörgåsbordet av indokrinering de har verkligen köpt hela konceptet och nu skall Svenska folket säljas ut.

truck på mitten länken ,"mona salin och fredrik reinfeldt om debattartikeln"

http://www.sr.se/cgi-bin/ekot/artikel.asp?artikel=3178213

de driver indokrineringen på lögner om att SD skulle vara onda ,har en falsk agenda, alla andra diktatuer har gjort som SD osv! de måste verkligen tro Svenska folket är naiva och korkade

2009-10-24 @ 16:41:33
Postat av: Robin_Shadowes

Inte bara Kd kommer ramla ur. Blir inte Aldebe utesluten i god tid innan valet så ryker garanterat C också.Vågar vi gissa på en snar opinionsundersökning där Sd får 2,8% eller nåt åt det hållet?

2009-10-25 @ 01:08:22
Postat av: Robin_Shadowes

Det är väl Sifo som brukar ligga lägst? Kanske rent av 1,5?

2009-10-25 @ 01:09:21
Postat av: Gubben o Gumman

Nja Robban Skop kommer nog bara upp i 2.1%Fast å andra sidan hamnar väl ägaren i Expressen kring jultid.2009-10-25 @ 12:02:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0