CENTERPARTISTER SKOJAR MED SVENSKA FOLKET

Hur manga tror att alliansen kommer att stodja centerpartisternas motion om forbud mot burka? Ett slag i luften och inget annat. Vi kommer tyvarr att fa se ett antal utspel av den har kalibern av riksdagspartierna.

Patetiskt ar bara fornamnet pa dessa utspel!

Dessa centerpartister skojar inte bara med islam utan med hela svenska folket. De ar mycket val medvetna om att denna motion ar omojlig i pk-sverige. Men den ingar val i alliansens valstrategi infor valet 2010.

Men vi inom SD borde satta storre press pa de etablerade politikerna nar det galler fragan om burka och nikab. Vi i Kalmar kommer att gora det i en motion.
Kommentarer
Postat av: Tengil

Mycket bra!! Se till att formulera motionen väl. Som väntat kommer vi se utspel från Alliansen om tendenser till åtstramningar och kritik mot våldsideologin islam. Att det bara är tomma ord vet vi också. De försker lura över lite SD-väljare för att sedan strunta i saken i 4 år tills nästa val.

2009-10-07 @ 22:29:02
Postat av: Peter, den förste.

@Thoralf: "Hur manga tror att alliansen kommer att stodja centerpartisternas motion om forbud mot burka?"Det är bättre du frågar hur många som tror centernpartisterna stödjer sin egen motion för enligt Expressen så står Mahmoud Aldebe på Stockholmscenterns nomineringslista till riksdagen. Se: http://www.expressen.se/debatt/1.1733410/islamister-hor-inte-hemma-i-centern

Postat av: Ture F.

Hur det än nu må vara, så är det så att det är bra att debatten går. Hade vi kunnat tänka oss sådat förslag för en fem år sedan? Och denna debatt, som tom tränger in på DN! Det här blir kul, ty alltfler blir medvetna om islamiseringen av Sverige. Stoppa denna nu"!

2009-10-08 @ 00:16:05
Postat av: S-E Karlsson

Morr,morrn kan inte låta bli att komma med följande : Kommunalrådet Göran Dahlström i Katrineholm vill ha stopp på flyktingmottagandet ,

kommunen orkar inte längre , men samtidigt föreslår han att kommuner som varit förståndiga och inte tagit emot "flyktingar ska börja med detta !! Ja,ja men sedan då , när inte dessa kommuner inte heller mäktar vad är att göra då ??

Det enda rätta är ju ett totalstopp och börja om från början annars går Sverige under , läste någonstans att på varje 100 tal som kommer till Sverige som "flyktingar så kommer det också ca 16 st anhöriga ! Här i Högsby kommun skulle det betyda att efter 3 år så har vi ca 7 st anhöriga som ska ha sin försörjning troligen kommer ingen av dessa ut i arbete !

Mvh S-E Karlsson .

2009-10-08 @ 05:22:26
Postat av: Micael Foghagen

Om jag ( i ett sinnesförvirrat tillstånd ) skulle besöka en moské och trava in med skorna på skulle det bli ett himla liv.

Då räcker det knappast att säga att jag får ha på mig vad jag vill.När det gäller utspel som ändå inte kommer realiseras gynnar det enbart oss i SD. Säger vi något vet folk att vi är att räkna med. Inga luftslott här inte!

2009-10-08 @ 08:24:48
Postat av: Ibbe

Baa motionsinitiativ i Kalmarfrån SD. I arbetslivet finns inte plats för varken burka eller nikab ,svårare än så är det inte. Vill muslimerna springa omkring instängda hemma ,så är det deras ensak. På jobben är det däremot våra värderingar som gäller. Vår arbetsmarknad ska inte islamiseras, det får faktiskt muslimerna acceptera, även om det kommer att protesteras och hotas samt med s.k. intellektuellt stöd av pk-eliten.

2009-10-08 @ 09:12:44
Postat av: Skånepåg

@ S-E KarlssonDå jag för något år sedan kollade på Migrationsverkets statistik så brukar genomsnittet vara, att för varje person som fått uppehållstillstånd i Sverige så genererar detta i sin tur uppehållstillstånd för cirka 3 anhöriginvandrare! Om nu din kommun tar emot hela familjer så blir situationen givetvis något annorlundaKommunen får inte någon ersättning från staten för anhöriginvandrare om det nu inte är så att det är äldre personer som hamnar under äldreförsörjningsstödet. Då blir det plötsligt en statlig angelägenhet för att försöka dölja vilka kostnader som det rör sig om!

2009-10-08 @ 09:39:41
Postat av: Skånepåg

@ Micael FoghagenFinns en blogg av en ung arabiska som jag av en slump råkade hitta i somras. Hon är inte speciellt intresserad av religion, men då det var "öppet hus" på den stora moskén vid Medborgarplatsen så fick hon för sig att göra ett besök när hon ändå var i närheten. Hon skrev att hon inte hann ta många steg innanför ytterdörren, förrän 2 starka karlar bokstavligen bar ut henne. Anledningen var att hon, liksom många andra tjejer, gick sommarklädd i kort kjol och en liten topp! Här var det tydligen nästintill "burka på", för att få komma in!

2009-10-08 @ 09:48:12
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Läser att många svenskar ungdomar åker till Norge och arbetar. Svenskar står tydligen vad man läser högt i kurs hos norska arbetsgivare p g a " svenskene är flinke ". Frågan man ställer sig är: varför åker inte kulturberikarna till Norge och söker jobb? Kanske bidragen är för höga i Sverige???. Minns när Moderaterna skrev att en fembarnsfamilj på bidrag, så måste mannen får ett jobb med minst en månadslön på 27000-28000kr mån. Var får en analfabet den lönen i Sverige. Vad har ( M ) gjort åt detta problem? Ingenting!!!. Man " bedövar " förorterna med bidrag för att slippa större problem än vad man har idag.

2009-10-08 @ 09:55:33
Postat av: Roberth

I mina ögonm får de burka hur mycket de vill hemma! Men i offentliga sammanhang och på ett jobb BURKA OFF!

2009-10-08 @ 09:57:35
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Två centerpartister som inte vågar komma ut ur garderoben och stå helt fullt ut vad de tycker. I stället kommer en halvmesyr, patetiskt.

2009-10-08 @ 10:08:33
Postat av: Micael Foghagen

Eller så gör vi så här - alla Sverigedemokrater köper ett stort svart lakan med tillbehör och vandrar runt i vardagen i 2 timmar en given vardag mellan klockan 8 -10. Vi åker buss, handlar, är på jobbet, studerar, gör bankbesök, går till läkaren, gymmet , simhallen osv....Dessförinnan har vi i FÖRVÄG sett till att någon tidning för in följande annons - VILL VI HA DET SÅ HÄR I SVERIGE? När tidningarna väl har gått i tryck och är utdelade står det klart för var och en vad vi menar....Vore ganska skojigt....2009-10-08 @ 10:27:30
Postat av: AWSvensson

Vad det inte någon Lindeman ( Hasse Alfredsson) som hade en fru som var så ful att så hon hade en säck på huvudet när de älskade. Kanske är det på samma sätt i de här fallen med burka, de är i själva verket så j-a fula att det är av respekt för omgivningen man inte vill visa upp dem.

2009-10-08 @ 11:13:45
Postat av: Zachary K. Jamesson

Påminn Com deras eget förflutna"Dagens centerparti utmålar gärna alla som är kritiska mot den förda invandringspolitiken som ”rasister” men om sitt eget bruna förflutna tiger man. Bondeförbundet var på 1930-talet det mest rasistiskt färgade partiet i riksdagen."Ur Politiskt Inkorrekt

Postat av: Zachary K. Jamesson

Ni har säkert sett bägge delarna men de är värda en andra visning och att lägga till SD egna ariv. De kommer att behövasBåde del 1 och 2 från Politiskt Inkorrekt

Postat av: MoodyBlue

Jag var ute på en färdtjänstresa med en kvinnlig, utländsk taxichafför igår. Hon berättade (utan uppmaning) hur hemskt hon tyckte det var att vi svenskar blir så lurade av många utlänningar. Hon beskrev skenseparationer som medförde utökade bidrag, bidragsförskott och att familjen fick två lägenheter så de kunde hyra ut den ena för stora pengar. Hon berättade också om svartarbete mm. Hon var riktigt arg! Hon menade att detta får vi svenskar aldrig höra eftersom vi inte lever i de områden där detta förekommer. Där diskuteras det tydligen ganska öppet hur man skall bära sig åt! Jag svarade att det kunde vi som svenskar inte säga, då blir vi kallade rasister, något hon också tyckte var hemskt. Jag tror detta är en ganska vanlig reaktion från invandrare som sköter sig och försöker leva ett hederligt liv - det var riktigt uppfriskande att höra

2009-10-08 @ 11:50:50
Postat av: Micael Foghagen

SD blir ibland - och kanske med rätta - anklagat för att vara manligt överrepresenterat och driver fler klassiskt manliga frågor. I sak håller jag med om detta. Fler kvinnoröster från SD ser jag som en otrolig potential.Nu har vi tillsammans en jättemöjlighet att utnyttja "burkadebatten". Det är öppet fält för SD - vi kan tydliggöra vad som sker inför öppen ridå.Jämställdhet är för mig ett honnörsord.

Jag hoppas verkligen att fler kvinnliga SD-sympatisörer gör sig hörda!Mitt stöd har ni redan - för Er skull och för Sveriges.

2009-10-08 @ 12:04:29
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Håller med dig Micael, och tycker att fler kvinnor borde inse att SD är bra för dem. Skulle det vara på det viset att vissa grupper får mer inflytande än var de har idag är det ju kvinnorne som blir de stora förlorarna.

2009-10-08 @ 15:44:47
Postat av: HellBoy

Häng med och debattera med vår underbara Baloo och company......han behöver lite fakta från verkligheten....http://arbetarperspektiv.blogg.se/2009/october/polisens-egen-brotslighet.html#comment

2009-10-08 @ 15:52:50
Postat av: Fredrik

Nu går fan skam på torra land !

Dessa kräk som torterat,svinat och mördat på kommando åt en dåre.Varför ska landet Sverige ta hand om dessa jävla svin. Ska våra skattepengar ta hand om dessa??RÖSTA RÄTT 2010 !! UT MED SKITEN !!!!

Postat av: Libertarian

Tycker ändå att de riksdagsledamöterna som vill förbjuda burqan (på vissa platser?) ändå förtjänar viss respekt. De är väl medvetna om att de kommer få utstå psykologisk terror från etablissemanget för det uttalandet.

2009-10-08 @ 19:21:51
Postat av: Anonym

@ HellBoySluta att tjafsa med dessa loosers.Kolla istället de 3 "rakt på sak" reklambilderna som finns i bifogade tråd hos Ungsvensk och som används i Schweiz inför folkomröstningen om att förbjuda minareter i landet.

2009-10-08 @ 19:24:49
URL: http://ungsvensk.se/showthread.php?t=651
Postat av: Skånepåg

F´låt glömde fylla i ovanstående i ovanstående!

2009-10-08 @ 19:26:22
Postat av: Fredrik

Den där kulturen eller vad det är för farsot hör ej hemma i Sverige. Den dagen då demokratin fått bort detta elände från våra samhällen så är det den största demokratiska segern på länge.Vill ej denna kultur eller religion anpassa sig efter oss i västvärlden så hör dom ej hemma i den!!

2009-10-08 @ 19:27:12
Postat av: Skånepåg

@ FredrikMigrationsdomstolarna och Migrationsöverdomstolen är ett enda stort dj-a skämt.Jag spånar nu men man kan nog på säkra grunder anta, att deras ledamöter är politiskt tilsatta på ett eller annat sätt och då vet vi ju alla normalt funtade vad detta innebär. Att deras bedömning till stor del därför är präglat av "tycka-synd-om-syndromet" är ingen vild gissning. Bådar inte gott att man allt oftare läser hur dessa "domstolar" (?) upphäver Migrationsverkets beslut!

2009-10-08 @ 19:36:34
Postat av: Gubben o Gumman

Två Centerpartister som vill förbjuda burka.

En Moderat som tycker media är vänstervridet.O(r)mslingrat är väl kanske en mera lämplig benämningVad är det som händer.Samtliga tre hälsas hjärtligt välkomna till verkligheten.

2009-10-08 @ 19:56:00
Postat av: Fredrik

Men det blir ju bara värre o värre detta !?

Vad är detta för lärare?Läs och tala om för vänner,bekanta,arbetet eller ta ta i någon på stan och få dom att inse vad som håller på att hända i vårt Sverige !!Rösta rätt 2010 !!

Postat av: Skånepåg

@ FredrikMina farhågor besannades.Migrationsdomstolens sammansättning är tydligen ett gäng asylkramare:

Rådman Ylva Lönnaeus samt de politiskt tillsatta nämndemännen Marie Hammar (c, Bjuv), Hassaan EL-Hinidy (fp, Helsingborg) och Herje Granberg (v, Simrishamn).Vilket annat beslut kan man vänta sig av dessa politiker och som fattade detta synnerligen märkliga beslut. Han (och familjen) är skyddsbehövande ”enligt övrigt”. Denna bedömning kan i princip tillämpas för att ge alla asyl i Sverige. Skulle vara mycket intressant att höra Migrationsöverdomstolens syn på det hela och om den är lika urusel på att göra en omdömesgill bedömning!

2009-10-08 @ 20:09:58
Postat av: Lotta

Typiskt svenskt PK att gå på detta. hur många fler tror ni finns av samma sort? Hoppas de blir återbetalningsskyldiga men det är väl att hoppas på för mycket.

Postat av: Lotta

@FredrikNär lasermannen ännu inte var gripen besökte jag min gamla högstadieskola. Till min förvåning gick personalen på fritidsgården runt med Sweatshirts med texten ”Snälla invandrare lämna oss inte ensamma med dessa svenskar” tryckt på ryggen. Vad alla svenska elever på skolan tyckte om detta brydde man sig tydligen inte ett dugg om.

Postat av: Skånepåg

@ LottaInformation på bifogade länk visar vilka det rör sig om.På en motorfabrik till en svensk personbilstillverkare började ett gäng invandaret bära T-shirt med texten "Vi tar över". Hade inte arbetsledningen agerat, hade nog flera av dessa fått transporterats ut liggande. T-shirten och vissa av de som burit T-shirten syntes aldrig mer enligt min sagesman!

Postat av: Skånepåg

Måste bara LÄSAS!Ett citat som smkprov:"I många år har det funnits idéer i Sverige om att det mångkulturella samhället är oproblematiskt. Men debatten om slöjan visar att det idag finns värderingsskillnader i befolkningen som inte är möjliga att överbrygga. Hur mycket muslimer än försöker förklara sina ståndpunkter möter de - och kommer de att möta - en oförstående majoritetsbefolkning. Detta har varken med islamofobi eller rasism att göra. Skillnaderna i uppfattning bygger i grund och botten på två olika och diametralt motsatta synsätt på vad som är ett moraliskt godtagbart levnadssätt.

Att det är muslimer som ständigt råkar i hetluften beror på att ingen annan befolkning insisterar på att deras speciella livsstil ska utgöra en offentlig ordning."

Postat av: Lotta

@SkånepågDet mest skrämmande med min historia är att de som gick omkring i dessa tröjor var alla svenskar!!! Jag vet nog inget som förvånar mig mer än svenskar som i sin iver att värna mångkulturen visar sådant förakt mot sina egna landsmän.

2009-10-08 @ 22:45:43
Postat av: Robin_Shadowes

"Vad det inte någon Lindeman ( Hasse Alfredsson) som hade en fru som var så ful att så hon hade en säck på huvudet när de älskade. Kanske är det på samma sätt i de här fallen med burka, de är i själva verket så j-a fula att det är av respekt för omgivningen man inte vill visa upp dem."Vet ej men jag drar mig även till minnes en monolog med Sven Melander som Steve med Lloyden. Han hade ju en fru som hette Berit men kallades för Beirut för att hon var så bombad.

2009-10-08 @ 23:00:20
Postat av: Gubben o Gumman

Bob Lindeman (Roy Haughton) hade även en hjärndöd

fotbollspelare.Som han tränade i ett runt rum ,genom att säga

spring och ställ dej i hörnet.Ingen nämnd ingen glömd.

2009-10-09 @ 05:44:24
Postat av: Fredrik

Att vi bara har denna debatt igentligen?

Borde vara en självklarhet i ett så modernt land som Sverige att detta förbjöds på stående fot.

Här har kvinnor kämpat i åratal för lika lön och nu fjäskar man med bakåtsträvare som vill att kvinnan ska kuva sig för mannen !!!???Vilket dårskap !2009-10-09 @ 06:09:14
Postat av: Fredrik

@skånepågPrecis som han skriver! LÄS LÄS LÄS!

Även inläggen från vissa dårar.

Sossar verkar vara så allmänt korkade så den

man skriver att burka är dessa kvinnors enda chans

ut i arbetslivet ?? Va är detta för smörja.Det som skrämmer mig mest är att det är ofta kvinnor som förstör allt som andra kvinnor kämpat för med blod svett o tårar. Sanslöst vad korkade socialdemokrater i allmänhet är !!

2009-10-09 @ 06:15:11
Postat av: Stefan A

Tamas går igen, nu i svt morronsoffan, har fått klippkort på svt nu.

2009-10-09 @ 06:45:37
Postat av: Gubben o Gumman

Fredrik: Glöm inte KG Bergströms sågning av SAP."Det finns folk som skulle rösta på Socialdemokraterna, även om dom leddes av ett får förlåt en häst.""Det blir lättare med ökad invandring nu med Mona istället för Göran Persson"Citat :Lars Ohly Östra Småland nätet ang utvisningen i Nybro.

(snyftstory)"Mona Sahlin är ingen stor tänkare"Citat : Göran Person."Ni har ju traditioner och kultur vi svenskar har bara midsommar och sådant trams"Citat : Mona SahlinDet finns mycket som tyder på att Mona inte har alla Tobleronena i kappfickan oneklingen.Att tacka ja till partiledarposten, som ett 5 alternativ, när skamgränsen går vid att bli tillfrågad som 3 hands alternativ.Säger det mesta.

2009-10-09 @ 06:53:26
Postat av: Nalle i Växjö

Statens stora satsning på kameraövervakning i trafiken kommer att få läggas ner och utrustningen skrotas.Detta på grund av den ökade utbredningen av heltäckande Burka eller vad det nu heter.Användandet av Burka i trafiken ökar explosionsartat rapporterar länspolischefen Mjukblad

i Stockholm

Postat av: Gubben o Gumman

Två Svenska soldater har fått en släng av blyförgiftning i Afganistan,vad fan dom nu gör där.Det var nästan att Sten o Fredrik fick använda två av dom av försvaret 50 inköpta likistorna.Tänk vad politiska poäng över groggen nere i Europa.Dessa herrar skall få, när stenåldersmännen fått in en fullträff.Sten Tolgfors skulle bindas fast på kylaren på den första jeepen i Afganistan konstant.

2009-10-09 @ 07:09:12
Postat av: Nalle i Växjö

Tankeförbud i Sverige!Som ett av dom Muslimska länder där det är förbjudet att tänka vad man vill har PK pressen bestämt att en mamma inte får tänka högt. Läs länkenPåminner om det värlsberömda tankeförbudet när det gällde att kärnkraften. Det var under många år helt förbjudet att tänka eller planera för en utbyggnad eller att planera för fortsatt utbyggnad, vilket naturligtvis gjorde att en fungerande industri i den sektorn fick lägga ner.Naturligtvis får inte en mammas åsikter i en TV såpa den betydelsen, men passar er så ni inte tänker något som är fel i dag.

Postat av: Dr Livingsteen

Ja så har de kriminella i Karlskrona stadshus återigen kört över majoriteten av människorna och gett klartecken för minaret i Kungsmarken!Måste säga att det känns som om det handlar om "SD röstar nej, DÅ ska vi ha moskén"!

Postat av: Nalle i Växjö

Och vill ni få en känsla hur det blir i Karlskrona om några år när minareten är byggd och högtalarna på plats ( för dom kommer) ta en resta till MarrakechPS: Snart får vi en Minaret i Växjö med.

Det ska bli härligt med lite mera Multikulturell till skillnad mot dom "töntiga" Svenska traditionerna och kultur

Postat av: Stefan

Att debatten om burka ens ska vara nödvändig i Sverige! Jag menar, flyr man från medeltid och förtryck och av alla länder väljer Sverige på andra sidan jordklotet så borde det vara ett medvetet val där man vet vad som gäller här. Men det kanske är just det de vet... Deras bild av Sverige är att de tillåts göra som de vill och att inga krav ställs för att bli försörjd.

Lite OT men vad har hänt med status.st i länken SD Opinion? Går det för bra för SD så att någon beslutat att släcka ner?

2009-10-09 @ 07:52:57
Postat av: AWSvensson

Är det någon som blir förvånad så räck upp en hand.

Postat av: AWSvensson

Guldarmband för 13 600 kronor stals: rubrik i Barometern utan möjlighet att kommentera, vilket för oss invigda innebär vadå. Förresten du kan ta ner handen nu Måna.

2009-10-09 @ 10:22:13
Postat av: Helene

@EvaDu hade med denna länk 2009-04-25 @ 19:16:07, och jag har just sett den och det var nog den värsta skräckfilm jag sett. Till er alla som inte har sett den ännu upprepar jag Evas uppmaning: SE DEN!!!!http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU&feature=channel<u>page2009-10-09 @ 12:59:38
Postat av: Holm

Eftersom de knappast lär få något uträttat då de aktivt kommer hindras av moralens pch snällismens förkämpar i press och TV så lär det mer gynna SD ur den aspekten att frågan väcks men ingen gör något åt det. Folk kommer då förmodligen vända sitt stöd till SD och kanske även gemene man överväger att rössta svenskt i valet.

Med tanke på förorternas flitiga nyttiga idioter (för mångkulturkritiker) så vänder nog många väljare sig till SD på sikt och förhoppningsvis ger det ett bra resultat.

2009-10-09 @ 15:03:08
Postat av: Skånepåg

@ HeleneJag hoppas att alla tar sitt ansvar och sprider URL till denna video, så att alla vänner och bekanta får klart för sig vad det är som håller på att ske. Och att dessa förhoppningsvis i sin tur sprider den vidare.

Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Pressen är väl goa, Expressen berättar:Att en svartaxichaufför som gripits för tre våldtäkter är svensk.(Han är precis lika svensk som kamelerna på Ölands djurpark)Werdens gang berättar att han Nordafrikanskt ursprung.Ola Norrman har satt in en gök svartaxichaufför på 15 år för 8 våldtäkter.Irakier som fått PUT pga av homofili?73% av alla överfallsvåldtäkter i Norge begås av

personer med icke Norskt ursprung,när det gäller ofren har 75% Norskt ursprung.Det etniska diskrimineringen är klockren.Problemet är som i Sverige svartaxiverksamheten.

Nu är ju inte detta något som dirtekt bekymrar polisen i tex Kalmar något direkt.Trottoarpratarna är ett större problem här.Barometern nätet)Som vanligt talar du om detta för chefredaktören på Expressen han har en alldeles egen blogg.

Eller med ett mail till honom.Även skrivande journalist bör ha en släng/mail för politisk korrekthet.Källa : Expressen,Verdens Gang

2009-10-09 @ 19:08:23
Postat av: Nissolf

"Svensken" är från Iran, G&G Getingbo. Det står i norska tidningar, svensk press förfalskar som vanligt.

Postat av: Nissolf

Blev för många http i länken, provar en gång till.

Postat av: Nissolf

Råkade hitta ytterligare en stjärna. Står inget om "svensk" egyptier, men endå.

Postat av: Gubben o Gumman

Sorry med fel nationalitet ber om ursäkt.Nordafrika- Mellanöstern -svartaxi inblandade.Klockorna ringer för fullt men Kling o Klang

Sover tungt.

2009-10-09 @ 21:15:21
Postat av: Lessie Basmanoff

@ Nalle i VäxjöRåkade slå på TV i det där programmet och hörde vad den svenska kvinnan sa.

Det är bara en liten detalj, Den asyriska mamman sa samma sak till sin son i hennes anförande.

"Min pojke ska inte gifta sig med någon annan än en asyrisk flicka"Fast det nämns inte så det är väl inte samma sak!

2009-10-09 @ 22:28:31
Postat av: Nissolf

G&G i Getingbo`t, vi får bjuda läsarna på en länk till den fantastiska händelsen med trottoarpratar(dialog)polisen i Kalmar. Inget galet sagt om poliserna på bilden, dom fölger bara order.

Postat av: Robin_Shadowes

"Min pojke ska inte gifta sig med någon annan än en asyrisk flicka"Det får han gärna göra men helst i Syrien och helst bli kvar där.

2009-10-10 @ 00:01:58
Postat av: S-E Karlsson

Äldreomsorgen blir alltmer omfattande !Ja, det är väl ganska solklart när vi importerar folk via anhöriginvandringen och som redan är i pensionsåldern och till det inte lagt en endaste krona i skatt i Sverige ! S-E Karlsson .

2009-10-10 @ 06:37:47
Postat av: Fredrik

Bara att rösta SD 2010.

Snacka om det på jobbet,hemma,med vänner och bekanta för det är vår framtid det handlar om.Att tillåta muslimer ta ifrån oss allt vad lika värderingar betyder för oss män och kvinnor är en skam.Har ännu inte sett en modern muslim som tar avstånd från burka,sharia och allt skit denna religion inhåller? Någon ? Nej!Sen måste invandringen begränsas kraftigt.

Titta förorterna! Nöjd någon? Man kan inte hitta jobb om det inte finns. Man kan bidrag ge om inga pengar finns. Man måste ju föda kon för att det ska bli mjölk. Mona Muslim tycks inte begripa detta? Gick ut med sina kollegor i aftonbladet och sa: Ni som är arbetslösa och sjuka !RÖSTA PÅ OSS!

Då ska vi se till att ni får mer pengar?????Vad är detta för singnaler till folk?Tala med vänner om Sverige och hur dom vill ha det!

2009-10-10 @ 08:39:46
Postat av: World Traveller

Invandringen maaste inte begraensas, den maaste stoppas. Och islam maaste foerbjudas i Sverige. Oeverallt daer det aer muslimer saa aer det trubbel och vaald.

2009-10-10 @ 08:51:08
Postat av: WSF

Vi måste riva Öresundsbron, avbryta alla internationella kontakter och endast ligga med våra systrar (och bröder i förekommande fall).

Då håller vi oss rena.

2009-10-10 @ 10:35:35
Postat av: WSF

Själv ska jag flytta till ett land som inte tillåter invandring.

2009-10-10 @ 10:46:41
Postat av: Dr Livingsteen

En stor sorg har idag drabbat stackars Sverige! Terroristerna från Parkistan är fria och sitter på ett flyg till Sverige just nu, väldigt väldigt tragiskt

2009-10-10 @ 11:03:47
Postat av: Per Petersson

Postat av: Skånepåg

Förstår de pakistanska myndigheterna fullständigt. De ville säkert bli av med "byket" så fort som det var praktiskt att genomföra!

2009-10-10 @ 11:39:45
Postat av: Skånepåg

Så då menar tydligen WSF också, att om man spränger Öresundsbron så kommer så småningom:- Polisbevakningen dygnet runt i Rosengård och alla andra platser med liknande insatser att bli onödiga?

- Tillståndsbeviljade torgmöten att kunna genomföras utan polisbevkning och en massa "palestinaschalar", som skriker ut sitt hat och slänger livsfarliga slangbomber/raketer/stenar mot "oliktänkande"?

- Den nya kulturberikande företeelsen med gruppvåldtäkter i Sverige att försvinna?

- De kvinnor som råkar att falla från balkong, köksfönster m.m. att minska påtagligt?

- Att minst en skolbyggnade förstörs eller eldas upp varje vecka att bli ett minne blott?

- Att det kulturberikande inslaget att elda upp bilar försvinner (drygt 1000 st. senaste året)?

- Stenkastning mot polis-, brand- och ambulanspersonal att upphöra?

- Att ett stort antal (framförallt flickor) inte längre behöver tillbringa resten av sitt liv i skyddat boende och med skyddad identitet (en stor dold utgift för kommunerna), för att man vill leva sitt eget liv och inte styras av en cirka 1500 år gammal sagobok som heter Koranen?

- Kusingiftermålen att upphöra och samhället slipper ta hand om ett stort antal barn med olika former av genetiska missbildningar (något som samhället verkligen håller tyst om)?

- Personrånen av framförallt äldre med rollator att minska drastiskt? Enligt polisen handlar det om ett 10-tal personrån varje dag enbart i Malmö.

- Att det avskyvärda nya språkbruket att kalla etniska svenska flickor för svennehora försvinner?

- Kommunerna slipper att dra ner på bemanningen framförallt inom äldrevården, för att ha råd med socialutgifterna för alla ”flyktingar” (för att vilseleda kallas dessa för svenskar i statistiken efter 2 år) och framförallt dess anhöriga (utgår inga statsbidrag till kommunerna för dessa)?O.s.v. att fylla på, för den som bara orkar!Ett förtydligande för att kommentaren inte skall missförstås av den som inte har fått "alla guds gåvor". Ovanstående är utformat som ett Ja- eller Nej enligt den klassiska frågeställningen, "har du slutat att slå din hustru"!

2009-10-10 @ 13:54:01
Postat av: AWSvensson

Demoskpops nya väljarsympatier redovisas, men efter att SD haft över 5% i flera mätningar så existerar inga värden på Sd längre i tidningarnas rapportering. Det fria ordet får ideligen en ny innebörd. 2 skjutna i Rosengård, det gäller nog att skynda på sprängningen av Öresundsbron enligt det nya stjärnskottet WSF.

Det vore bättre att använda bron för snabba returer av asylmissbrukare dit de hör hemma. Katten på råttan , råttan på osv så är hemlandet åter.

2009-10-10 @ 14:17:24
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

PK-Tidningen Barometern i Kalmar förnekar sig inte heller denna gång. Tvåsiders reportage om hur det är att bo i Smedby utanför Kalmar. Trots att många kulturberikare bor där fick ingen vara med. Dvs man var i " rätt " del av samhället. Är detta konstruktiv journalistik? Eller är Barometern diskriminerande? Sanningen är väl den att problemen skall sopas under mattan som vanligt, dvs det finns inga problem i mångkulturella områden?

2009-10-10 @ 15:08:26
Postat av: Skånepåg

@ AWSvenssonHittade resultatet här. Inte alltför uppmuntrande tyvärr. Blir till att "spotta i nävarna"!

Postat av: VHB

”Pengarna kommer från mitt konto”, skriver Helena Benaouda . Det är säkert ursprungligen Svenska skattepengar hon betalar med den fula, muslimska haggan!! Eller också har väl Blattebladet (AB) pungat ut dem. De måste väl vara lyckliga nu när asen är på väg till Sverige.

2009-10-10 @ 16:26:20
Postat av: Skånepåg

Hörde just på Dagens Eko att det var endast de med svenskt medborgarskap som blev släppta. Turkar och andra som var med i det "resande teatersällskapet" och som blev haffade samtidigt, fick bli kvar i kurran.En trolig teori för att de blev frisläppta är att svenska UD hotade med att skicka Karl Bildt till Islamabad. Då insåg Pakistan det enda raka för att slippa den tönten, d.v.s. vi släpper det här "möget" och glömmer det så fort som möjligt innan han hinner att sätta sig på regeringsplanet!

2009-10-10 @ 17:16:11
Postat av: Skånepåg

@ VHBTroligtvis AB mot att man har exklusiv ensamrätt till den fejkade storyn, så fort man har anlänt till Sverige!

2009-10-10 @ 18:15:57
Postat av: Dr Livingsteen

Staten betalade terroristernas resa från Pakistan enligt 18-nyheterna.

Det måste vara något nytt, det där med att staten ska betala resor för svenska medborgare! Jag har aldrig hört talas om att någon fått gratis hemresa. Vet inte ens om det går att få om du avlider på semstern och inte har försäkring

2009-10-10 @ 18:28:37
Postat av: Gubben o Gumman

Man får väl förstå Pakistan tänk att få Calle Bildt på halsen.Eller vår store världsledare Fredrik ReinfeldtDär är det bättre att släppa "Sveriges nya hjältar"

Helan o Halvan i en ny islamsk version"Dessutom finns ju Sten Tolgfors trupper i närheten

"The sitting ducks"Fatta hur Pakistan måste ha skakat.

2009-10-10 @ 18:31:27
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Var det pack-i-stan. Var det därför man skickade hem dom.

2009-10-10 @ 19:19:49
Postat av: Skånepåg

@ Dr LivingsteenDetta betyder att hennes mor Helena Benaouda ljuger som en "häst travar". Men det är ju tillåtet att ljuga för de otrogna, om det tjänar muslimernas syften (taqqiyya).Från Helena Benaoudas blogg:

”Spekulationer om flygbiljetter

Ja, det är jag som har betalat Fias och Benjamins flygbiljett hem. Det gjorde jag den 8 oktober, omgående efter att jag fått besked om att jag kunde göra det. Pengarna kommer från mitt konto - mitt arbete på ett fackförbund där jag jobbat i över 25 år. Inte från någon muslimsk organisation. Jag tar ingen lön och inget arvode alls från någon muslimsk organisation, och det har jag aldrig gjort. För mig är det en hederssak att TILLFÖRA, inte att TA.

Nej, jag ombads aldrig att köpa hennes biljett hem från Etiopien 2007. Varken av staten eller av henne. Hon berättade att hon hade fått en räkning och hon sade att det skulle hon ordna själv för det var ju inte jag som hade sett till att hon hamnade där... Hon flyttade hemifrån 2007 och jag har inte haft översikt över hennes ekonomi sedan dess.”

2009-10-10 @ 19:23:35
URL: http://www.releasemychild.se/
Postat av: VHB

Skånepåg

Exakt! De står säkert ute på Arlanda och väntar med blomsterbuketter till sina hjältar. och en självömkande snyfthistoria som de sväljer med hull och hår.

Tack även för ditt inlägg till den skygglappsklädde WSF. Det var verkligen klockrent!

2009-10-10 @ 19:54:44
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

En motion i kommunfullmäktige mot burka kommer att läggas och det skall bli intressant efter en votering vad alliansen kommer att rösta. Är det arbetslinjen som gäller dvs står dessa med burka till arbetsmarknadens förfogande eller inte.

2009-10-10 @ 22:09:13
Postat av: VHB

Läste någonstans att det är förbjudet att gå

maskerad på offentliga platser. Borde inte

saken vara klar när det gäller dessa vandrande

cirkustält då?

2009-10-10 @ 22:17:59
Postat av: Ture F.

Till Lars Rosén!Intressant med din motion! Och bra! Rättsligt sett är det väl inte helt klart hur långt den kommunala kompetensen sträcker sig, men om motionen syftar till att reglera vissa specifika förhållanden som att föreskriva regler för hur skolan skall förhålla sig (dvs. inga hucklen eller andra religiösa symboler i offentlig verksamhet, se Frankrike), så torde saken vara OK. Kör på!

2009-10-10 @ 22:54:32
Postat av: Robin_Shadowes

Väldigt vad det blivit populärt att jämföra clownerna med Helan & Halvan på senare tid. Tycker en bättre analogi hade varit The Three Stooges hade varit mer adekvat även om jag förstår att dom aldrig blev lika populära här som i hemlandet USA.

2009-10-11 @ 02:52:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback