ANN-CHARLOTTE MARTEUS SJUKA HJÄRNANu har Expressen och Ann-Charlotte Marteus gått för långt. Vad denna kvinna ser i sitt ”inre öga” hör nog snarare hemma på någon psykavdelning inom sjukvården, om det nu finns några kvar.

Den som vill kalla mig för islamofob får gärna göra det då jag är både rädd och skrämd av vad islam och islamister har åstadkommit under bara de senaste 10 åren.

Vilken fobi som Ann-Charlotte Marteus lider av vet jag inte men en sak är i varje fall säker och det är att hon anser inte att alla likas värde är en grundläggande värdering som hon lever efter. Efter att ha läst hennes artikel grundad på hennes ”inre öga” förstår man att det finns en väldigt hatisk hjärna hos denna vänsterjournalist. Att sedan Expressen dessutom publicerar denna dynga är än mer anmärkningsvärt och bedrövligt. Det handlar om förtal och inget annat.

Men jag tror att den här typen av artikel kommer att få raka motsatta effekten. Människor är inte dumma i huvudet, det tycks endast gälla vissa journalister på vänsterkanten. Det är möjligt att de redan frälsta på vänsterkanten applåderar denna artikel. Men de med lite sunt bondförnuft undrar nog vad en av landets största kvällstidningar sysslar med när de publicerar denna artikel.

Jag bara konstaterar att när argumenten inte räcker till för att bemöta Jimmie Åkessons debattartikel så tar de primitivaste individerna på vänsterkanten till denna typ av ”nazistretorik”. Jag känner bara ett stort förakt för dessa ryggradslösa journalister.

 

Betalar verkligen Expressen för dessa alster?


I Aftonbladet raljerar Peter Kadhammar, inte lika grovt som A-C Marteus men ändå på ett sätt som visar att han saknar riktiga argument.


Kommentarer
Postat av: AWSvensson

Panikångest har brutit ut bland PK -träskens beskyddare. Likt skållade råttor skynda man ut för att visa sin lojalitet mot det mångkulturella haveriet. I detta virrvarr återfinnes denna Ann-Charlotte Marteus, som i ruset av någon form av drog se de värsta hallucinationer.

Det är bara att beklaga att människor får möjlighet att förnedra sig utan att närstående griper in.

2009-10-21 @ 14:59:56
Postat av: Stefan K

"Plötsligt ser jag, för mitt inre öga, en Sverigedemokratisk partiledare, klädd i full SS-uniform, sittande i en skärblommig tv-soffa".Verkar inte denna mening vara skriven av en person som befinner sig i gränslandet mellan vanvett och droghallucinationer?Är denna kvinna på riktigt eller är hon samma tragiska figur likt de som uppträder och förnedrar sig i Tv:s alltmer patetiska dokusåpor?Om inte kvinnan är inskränkt i sitt egna kommunistiska tänkande där inga problem finns och allt är möjligt, så måste hon ju själv se vad som händer i dagens Sverige. Jag tänker inte kommentera uppgifterna om terrorgrupper i Sverige eller kommande muslimska majoritet i vissa städer, då jag inget vet om det. Det jag däremot vet ger ilningar längs ryggraden. De allt fler kraven från den muslimska minoriteten är ju bevisad, även i Expressen och andra pk-tidningar och ser man detta som ett hot, så måste man väl ha rätt att ifrågasätta och kritisera.Ovan nämnda kvinna (vars namn jag inte gärna nämner) är ju känd för att sätta epiteten "rasist" och "främlingsfientlig" i alla sammanhang där något negativt nämns om invandrare och flyktingar. Så talar en person med skygglappar och en uppmålad bild som ligger långt från den verklighet som många dagligen upplever.

2009-10-21 @ 15:27:02
Postat av: dan åke

vad förvånad man blir hon bor i Svenneområde!

1962-09-12 Ann-Charlotte Theresia Marteus Norrbackagatan 24 Stockholmoch blir rik på att Svenska skattebetalare får stå för det statliga pressstödet till stasistyrda indokrinerings tidningar.

skulle hon inte få ut sin höga fantasilön utan kanske en vanlig vårdbiträdeslön och bo i mångkriminellt område hade hon säkert tyckt annorlunda.

2009-10-21 @ 16:07:40
Postat av: Helene

Att inte Jan Helin kan inse att hans fullständigt hysteriska attacker inte bara riktas mot Jimmie Åkesson och SD utan även mot en stor del av den svenska befolkningen. Det spelar ingen roll hur många väljare han lyckas skrämma tillbaka till sina fåror, och skrämmer till att rösta ”rätt”. Faktum kvarstår ju: Sverige har under mycket lång tid bedrivit en helt okontrollerad och ansvarslös invandringspolitik. Det spelar ingen roll hur mycket Helin och andra gormar rasism, främlingsfientlighet och annan smörja. När ska de ta tag i Sveriges största skandal, flyktingpolitiken? Vem vågar sätta ned dynggrepen i denna illaluktande gödselstack? Är inte Helin själv kapabel att se hur opinionen ser ut när detta diskuteras på AB och Expressens debattsidor? Har de inga informationsmäklare på AB som kan samla ihop, analyser och framställa den på ett lättbegripligt sätt så även han förstår? Detta spektakel har fullständigt spårat ur.En sak till:

"SD ligger långt efter sina nordiska kollegor". Varför? I Norge och Danmark råder demokrati. I Sverige åsiktsdiktatur.

2009-10-21 @ 16:13:52
Postat av: dan åke

under tiden Charlotte går runt i sin lyxlägenhet i karlberg och tänker ut tokerier att skriva i tidningen, så pågår "kulturberikning" i verklighetens SverigeKvinna i 40-årsåldern boende i Göteborg,öppnade dörren för en man som bad om ett glas vatten.Kvinnan sade nej,mannen trängde sig in och fullbordade en våldtäkt.Kvinnan rusade sedan till toaletten och låste in sig tills mannen försvunnit.

Beskrivning av mannen:20-30 år,ca.1.70 lång,kortklippt mörkt hår,icke nordiskt utseende.

I Kvällspesten tidigare idag hade man under några timmar(nu borttagen???!!!!)en artikel med en rubrik som:Kvinnor i slöja:De spottar på oss…..

Kommentarerna haglade in från Malmöbor som berättade hur kränkta de kände sig av muslimer.Nu är artikeln borta.Märkligt va! Ni som vill läsa den kan som tur är själv söka på artikelnamnet på google

2009-10-21 @ 16:18:28
Postat av: Gubben o Gumman

Det var det första mentala sammanbrottet för en rödgardist.Damen börjar nu närma sej sanningen/medvetandets yta.Som föregås av en okontrollerbar ilska innan

personen goes bananans.Nu väntar vi bara på att hennes kompis Aron

på Opinionsbloggen Expressen skall börja vormera mentalt.Vad ändessa felprogramerade journalister skriver så ökar SD.

mentalt .Gubben o Gumman tetas lite med dom.Vilket radarpar dom är, två vänsterjournalister

av c-klass placerade på "Liberala" Expressen2009-10-21 @ 16:23:11
Postat av: Calle

Varför i h-e skulle nazister rösta på SD när det finns partier för dom i Sverige?Dom marscherar ju tillsammans med Marteus gelikar och muslimer i protest mot Israel och judar. Lika befängt som att en kommunist skulle rösta på sossarna, när vi nu har ett kommunistparti! i Sverige.

2009-10-21 @ 16:36:29
Postat av: Putte

@ dan åke, du kan sväl skicka länken till den där vidriga halsskärarfilmen till Marteus, men troligen blir hon bara rejält brunstig av att se sådant.

2009-10-21 @ 16:45:29
Postat av: Carl

Vem är egentligen förvånad? De senaste 40 åren har den svenska tabloidpressen egentligen bara kräkt upp en massa dynga. Sex, porr, skandal, pseudosocietetsskvaller och artiklar av typ "Din finne på näsan kan vara dödlig sjukdom!!!!!!" Och sedan Zlatan, Zlatan, Zlatan, Anna Anka och annat nonsens.Vem läser egentligen sådan smörja? Vem tar denna publicistiska rännskita på allvar?? Inte jag i alla fall. Sedan mitten på sjuttitalet har jag slutat att titta på TV och läsa kvällstidningar.Tage Adolfsson, en gång i tiden riksdagsman för moderaterna - idag hade han troligen varit sverigedemokrat - skrev till mig någon gång i början på sjuttitalet, när Aftonbladet skrivit någon särskilt tarvlig dynga om honom: AB-skit är en merit!Så är det! Ju vidrigare kommentarerna i kvällspressen är, desto säkrare kan man vara på att man är på rätt väg!

2009-10-21 @ 16:54:22
Postat av: Niklas Bergström

Dom senaste dagarna i debatten ang Åkessons artikel.Så har alla pk are skandaliserat ironiserat,vridit o vänt på alla tänkbara begrepp för o flytta bort fokus från verkligheten till att artikeln är helt ogrundad.pk arna visar ingen respekt inför de samhälle som vi just nu står inför med.Den samhällsupplösning som pk arna orsakat är inget annat än ett folkfärräderi.

2009-10-21 @ 17:16:45
Postat av: Dille i Momåla

PK försöker skada SD genom förtal. Och det är ju inget nytt. Nytt är emellertid att folk numera har genomskådat pressens lögner och i ständigt växande skaror söker sig till alternativa media, som t ex Thoralfa blogg.Just möjligheterna att inhämta sanningen GRATIS på Internet gör att PK utsätts för en besvärande konkurrens., så besvärande att det kostar pengar. Mycket pengarPenningen kommer därför, det är min gissning, att strypa lögnpropagandan.

2009-10-21 @ 17:41:50
Postat av: Allah

Undrar om inte allt eg är en såpa. Snart kommer Adam Alsing med femman springandes och skriker VI SKOJADE BARA...

Tack för ert deltagande Svenska folket.Vi ses inför näsa säsong av Punked

2009-10-21 @ 17:56:59
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Skånepåg

Vad är det Länstidningen i Östersund agitera för, då man påstår att Jimmie Åkesson lever farligt och alltid bör åtföljas av poliser vart han än går?Info hämtat från bloggen Antiism.

Postat av: nesse

När jag läser att de tre oppositionspartierna inte tänker samarbeta med Sd i riksdagen så blir jag fly förbannad. Droppen var en folkpartist som övervägde om man kunde förbjuda Sd genom Genevekonventionen!!! ??Det betyder i klartext att man mer eller mindre spottar uppemot en halv million svenskar rakt upp i ansiktet. Nåt så in i helvete infantilt av multikultisarna. Jag kommer efter detta med största sannolikhet att rösta med Sd.

2009-10-21 @ 19:41:41
Postat av: Ibbe

Mina danska vänner,hon svenska,ringer idag från Odense. De har följt den svenska pressen de senaste dagarna. "Vad stod i det i de svenska tidningarna när vår vice statsminister sade att islam är det största hotet mot Europa, frågar min gamla studiekamrat? Kallade dom henne för rasist och en massa andra hemska saker? Det gjorde man inte här men det kanske beror på att vi är mer verklighetsförankrade. Jag svarade som det var, att det var tyst som i graven i svenska medier efter den dansks vice statsministerns uttalande. Varför är det inte så svårt att räkna ut.

2009-10-21 @ 19:56:05
Postat av: Malin R

Hur mycket hallucinatoriska droger används i pk-kretsarna?Hur mycket psykisk störning finns i de journalistiska s.k. finrummen?Marteus ser syner tydligen.Början på psykos?Hög på lite av varje?När kommer den analysen undrar vi tjejer på beroendeenheten.

2009-10-21 @ 20:03:55
Postat av: Carl

Nu har jag haft tid att läsa Ann-Charlotte Marteus stupida dravel. Engelskan har ett adjektiv "asinine", åsneaktig. Ett tillräckligt starkt och träffande adjektiv saknas i svenskan. Tyvärr.Jag har tidigare arbetat som mediaansvarig på en av Sveriges största myndigheter och tagit hand om journalistteam från när och fjärran, som rapporterat om nyheter och händelser i Sverige.Tyvärr tvingades jag konstatera, att svenska journalister höll en genomgående mycket låg standard, jämfört med sina utländska kollegor. De hade ofta en självgod besserwisserattityd, var inte intresserade av att ta till sig fakta, kunde inte skilja bisaker från väsentligheter.Språkkänsla, allmänbildning och förmåga till analytiskt tänkande borde vara utslagsgivande vid urval till journalistutbildning. För närvarande verkar motsatsen att vara fallet.

2009-10-21 @ 20:16:52
Postat av: Quantrill

Att du orkar bry dig om dylika idioter som Marteus, Thoralf?

Naturligtvis har du rätt i att artikeln gynnar SD och motverkar sitt syfte.Jag ska bjuda dig på en öl på Krögers nästa gång jag åker till Kalmar, om jag ser dig där.

Så kan vi skåla för den siste riktige journalisten i Sverige, Kurt Lundgren, frid över hans minne.

2009-10-21 @ 20:44:28
Postat av: Drutten

Plötsligt ser jag för mitt inre öga: En Vänstermänniska i Kommunistuniform som patrullerar en massgrav av oliktänkande!

2009-10-21 @ 21:10:01
Postat av: Kurtan

Hej,

Skickade nyss följande till denna "nyttiga idiot"Hej,Angående din artikel "Hur kan någon vara förvånad"Hoppas att du får ett snart tillfrisknande, samt att lobotomin inte var alltför smärtsam !!!

Mvh

.........

(ej lobotomerad)Ps. Har du vett att skämmas, nej antagligen inte.....

2009-10-21 @ 21:33:03
Postat av: Tusan

Kärringjäveln Marteus hade tydligen glömt att ta sina piller! Nu vill man ju inte vara taskig mot psyksjuka, men visst vore det ren skadeglädje om kärringen fick smaka på kulturberikningen i mer handfasta former! Men så elak vill man väl inte vara, även om hon är värd det!

2009-10-21 @ 22:20:11
Postat av: Mister Burke

Det är många nu som öppet förtalat Jimmie Åkesson. Hoppas partistyrelsen plockar ut de värsta förövarna och polisanmäler dem

2009-10-21 @ 22:21:07
Postat av: Kapten Zoom

Är det verkligen ngn som läser Expressen längre?

2009-10-21 @ 22:59:21
Postat av: Robin_Shadowes

Marteus är för mig en omänniska. Förr i tiden kunde ju svenskar landsförvisas. Sådana som Marteus borde landsförvisas. Hon förtjänar varken sitt svenska medborgarskap som borde återkallas (tillsammans med hundratusentals kulturberikares)eller att bo kvar i Sverige. Hon är utan tvekan en av dom vidrigaste människorna i detta plågade land och jag skäms över att vara landsman med ett sådant svin och folkförrädare!

2009-10-22 @ 00:27:59
Postat av: VHB

Låt den efterblivna stackaren nattvandra i Rosengård.

2009-10-22 @ 01:12:14
Postat av: S.E Karlsson

Följande med invandrarbakgrund borde när klokheten kommer till makten nästa höst ,bli av med sina fina jobb oc h sin rätt att bo i Sverige : Katri Linna,A.Lago,I.Reepalu,N.Malik ,E.Nikell, B.Westerberg samt åtskilliga andra med invandrarbakgrund dom har tillåtits mer än nog att försämra för bla sveriges pensionärer med sina experiment med mångkulturen ! Om dom hade något vett under pannbenet så borde dom skämmas tusenfalt ! Mvh S -E Karlsson Sd Högsby .

2009-10-22 @ 05:53:16
Postat av: Roberth

Hon är sjuk. Jag har frågat Thomas Matsson om denna kvinna ska fortsätta på Expressen men aldrig fått svar. Den här kvinnan är vidrig inte osmart eller pk bara VIDRIG!

2009-10-22 @ 10:16:41
Postat av: EricH

ANN-CHARLOTTE MARTEUS, bor i närheten av Karlbergs stn. (Stockholm) Ett område kemiskt fritt från alla typer av berikare, m a o dyra borätter.. Har kollat upp flera journalister, många bor i de kvarteren.

Och just HON, ska tala om för oss, vad VI ska tycka???

2009-10-22 @ 13:31:00
Postat av: EricH

KJELL PETER KADHAMMAR, kollade jag också upp.

Bor i ett liknande område, 100% fritt från berikare, fast i detta fall på Östermalm..

2009-10-22 @ 13:35:59
Postat av: z1z2z3

A-C Marteus har suttit på nämndemansgården i Blentarp för att bli kvitt sitt alkoholmissbruk.

Jag har fått informationen från en insiderkälla och den är verifierad av ytterligare en källa.Piloter, Läkare, Taxichaufförer, Lärare. Busschaufförer, med flera yrken får sparken, eller omplaceras om de dricker på jobbet. Om en journalist krökar är det uppenbarligen en merit. Jag frågar mej hur många nyktra och drogfria journalister finns det egentligen i Sverige?

Det borde omedelbart bli lag på alkolås på samtliga tidningsredaktioners datorer!

2010-11-09 @ 01:55:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0