18 PROCENT VILL HA SVERIGEDEMOKRATERNA I RIKSDAGEN

Enligt Agendas opinionsundersökning vill 18 procent av de tillfrågade att Sverigedemokraterna kommer in i Sveriges riksdag.

Detta måste ge rena rama skrämselhickan på de inbjudna gästerna Agenda.

----------------------------------------------------------------------------------------

Maud Olofsson fortsatte på den inslagna vägen från morgonsoffan häromdagen. Hon har uppenbarligen inte förstått ett enda dugg av det mer eller mindre varenda svensk kommit underfund med. Centerpartiet kommer ramla ur riksdagen med denna pladderkärring som partiledare.


Hon upprepar sitt mantra om alla människors lika rätt och värde. Jag undrar om Sveriges pensionärer tror på henne? De är uppenbarligen inte värda lika mycket som de som jobbar och som högst orättvist belönas med lägre skatter. Här gäller tydligen inte lika värde när det gäller pensionärer i Maud Olofsson och alliansens Sverige.


Lena Mellin medverkan var ju rent patetiskt. Enda skillnaden var väl att hon inte vågade ljuga på samma sätt som hon gör när hon sitter bakom sin laptop och skriver sina politiskt korrekta artiklar för Aftonbladet.


Mona Sahlin vem är det?


Daniel Pool
kom ju faktiskt inte med några riktiga lögner utan var nog den som framstod som mest sansad. Möjligen kan detta bero på att han har träffat väldigt många Sverigedemokrater vilket de övriga i studion aldrig gjort.


Maud Olofsson däremot är en riktig loser! Hon lovade dock i programmet att hon skall ta debatten om invandringen.  Frågan är bara vem hon har tänkt sig att debattera med?


Kommentarer
Postat av: Allah

Oj jisses Detta kommer göra "debatten" än mer spännande

2009-10-25 @ 20:00:18
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Tommy

I Göteborg säger vi sketslaget!

2009-10-25 @ 20:00:34
Postat av: Gubben o Gumman

Gubben o Gumman hoppar o visslar.Varför utsätta partiets representanter för dessa dekadenta damer i Agenda .Post traumatisk stress leker man inte med.Vi hopas på en "Catfight"

2009-10-25 @ 20:06:06
Postat av: Dunderminnet

18%. Det var faktiskt rätt mycket för att vara en undersökning, det bådar gott för SDs valresultat.Fast efter detta program så kanske den stora propagandamaskinen går igång på allvar.

2009-10-25 @ 20:42:44
Postat av: Antiism

Låt dem prata vilket är desto bättre för oss. Desto fler söker sig till SD har det visat sig ;)

2009-10-25 @ 21:05:54
URL: http://www.antiism.wordpress.com
Postat av: Hulda

Maud känner väl av en väljarflykt från Centern till SD......

2009-10-25 @ 21:28:39
Postat av: peerpede

Sitter och ser Agenda och man pratar ständigt om att "ta debatten", herrejhisses vilka töntar, om de villa "ta debatten" hade en Sverigedemokrat varit i studion.

Denna Agenda är nog det mest enögda SVT-program i historian, maka till buskis får man leta efter.

2009-10-25 @ 21:35:31
Postat av: Lotta

Jag fattar inte varför Centerkärringen håller på och tjatar om alla människors lika värde, det är ju inte det debattartikeln handlar om utan om faran av smygislamiseringen av vårt land.

2009-10-25 @ 21:46:30
Postat av: Tommy

Den ende som får godkänt är faktiskt herr Phol,även om han inte är speciellt omtyckt av SD.

2009-10-25 @ 21:50:09
Postat av: Roberth

Turbobäverna var oduglig fattar inget och kan inget! Den kedjerökande missfostret Melin herregud. Mona Muslim är ja Mona muslim POlaren var bäst det säger allt.

2009-10-25 @ 21:55:00
Postat av: S-E Karlsson

Faktiskt också förvånad över Phool, satt faktiskt och bara väntade på grövre ord från honom ! Debatten blev enligt min mening inte så "farlig" ! Kul med de 18 % för Sd .

God kväll .

2009-10-25 @ 22:03:42
Postat av: Allah

Phool var ovanligt lugnGillade att mååd och måna höll på att ryka ihop om hur man skulle ta debatten. Detta bådar gott för framtiden. För övrigt, så var det mest massa blaj som sas.

2009-10-25 @ 22:13:03
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: nesse

Vilken loser, Maud ! Har tidigare haft lite respekt för henne angående företagande, men nu framstod hon som en riktig pladderkärring. Enligt henne ska de olika kulturerna "kroka ihop" !!! Vilket djäv ..snömos, tror hon på det själv ??, som om det handlar om nåt enkelt lego. Fy fan orkar inte se på eländet !! Centern som en gång såg på fosterlandet med en viss stolthet, nu är denna dam beredd att sälja ut rubbet som på vilken marknad somn helst. Fy fan !!!

2009-10-25 @ 22:13:44
Postat av: Urban

Agenda borde ha diskussioner om SD som stående punkt i varje program.

Vilket tragiskt och modstulet gäng som visades upp.

Mona och Maude enades om att det är så svårt att debattera med Åkesson för han rabblar siffror och sånt.Vi måste ta debatten , vi måste ta debatten ekar alltmer tomt och allt fler inser att de etablerade partierna har inget att komma med. Sanningen har kommit ikapp dem och nu återstår bara floskler och tomma ord.Snacka om att visa upp kejsarens nya kläder i direktsändning. Hohoho. Tack SVT. Mer sånt.

2009-10-25 @ 22:23:07
Postat av: Nissolf

Jag satt med en känsla av att alla anmälningar till Svt och Granskningsnämnden i förehand resulterade i et "snällt" program. Dom har nog suttit och planerat hela dagen: inget får uttalas så programmet kan fällas. Daniel har nog kört självstudier i kommentarer i tidningar och bloggar den senaste veckan.

2009-10-25 @ 22:24:06
Postat av: Dunderminnet

Så de satt alltså i opartisk television och skanderade att de minsann skulle ta debatten? Säg mig, om de skulle ta debatten, varför fick ingen Sd kandidat medverka att bemöta debatten?

2009-10-25 @ 22:26:05
Postat av: Tommy

Här kommer lite av det Agenda borde tagit upp idaghttp://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.231668-valdtagen-av-tre-man

2009-10-25 @ 22:51:04
Postat av: Mats

Nu är det viktigt att vi som tillhör de 18 procenten försöker övertyga de andra 82. Jag brukar alltid få med mig min mor, men min far blir det svårare med. Men jag tänker försöka.

2009-10-25 @ 22:59:06
Postat av: Dunderminnet

Mona hon har allt koll på utrikespolitiken!http://www.youtube.com/user/trickydicknoxin#p/u/0/cQMFVHnxL0c2009-10-25 @ 22:59:16
Postat av: Stone

Duracelltanten Maud ser mer och mer ilsken ut. Pinsam är väl programledaren när hon inte fullföljde frågan om deras motbild.

2009-10-25 @ 23:12:25
Postat av: Gubben o Gumman

Att 68 vänstern styr på SVT var Agenda ett bra kvitto på.Själv indoktrineringen ,samt innaveln på SVT måste slå alla rekord.Fast skulle SD ha ett sådant stort stöd ,så går det att ändra på snabbare än beräknat.Intressant att höra Mona ta på sej offerollen

"SD har sagt att dom inte vill regera med mej snyft".5 människor i en studio , som begår en politisk våldtäkt på demokratin i Sverige.Nu hängde väl granskningsnämnden ,samt SD:slöja lite över hycklarna ,som någon påpekat tidigare.Svensson borde ju rimligen fråga sej varför SD inte

var med.Maud Olofsson måste väl få det svårt när hennes nya medlem sharia -killen kommer upp i debatten.Förrutsatt att hon vet att han finns i Centerpartiet.Förmodligen har Maud blandat ihop Sharia med Sangria.Här kan SD ta ut samtliga traktorer ur bilregistret

samt skicka över sharia mannens kravlista till ägarna/Sveriges bönder.Även en dvd med halalslakt kan ingå.Är lantbrukaren gift skriv fruns namn på kuväret.Så är Maud snart tillbaka i Konsumbutiken el där

dom plockade upp henne.Maud Olofsson framstår mer o mer som en framkvotterad medelmåtta.2009-10-26 @ 00:56:32
Postat av: Anonym

Journalisterna sprattlar som en torsk på torra land, kippar liksom efter andan i sin iver efter att dölja sin smutsiga byk. Men är det något nytt?Lika aktuellt nu som då det skrevs av Kurt Wickman, fil dr och författare - En av historiens mest statstrogna journalistkårer: "...Journalisterna stöder regeringskoalitionen och staten i extremt hög grad...Det är tveksamt om det någonsin har funnits – ens i fascistiska eller kommunistiska diktaturer – en så gentemot staten hängivet lojal journalistkår – som ju gärna vill beskriva sig som ”kritisk mot makten” för att rätt kunna utöva sitt yrke. Men ”makten” tycks uppfattas i rent leninistisk mening...Det faktum att hela det kommunistiska imperiet i Europa föll ihop som ett korthus satte dock inga särskilt synliga spår...En sådan märklig immunisering gentemot en motspänstig utveckling brukar normalt kunna förklaras av att man sätter upp en rad ideologiska skärmar för att filtrera bort svårsmält information...Det är ett välkänt fenomen att politiskt homogena grupper lätt antar sekteristiska drag. Frånvaro av alternativa tolkningar av egna och andras positioner gör att sekter lätt ”demoniserar” andra och uppfattar den egna hållningen som det ”normala”...En sekt utmärks normalt också av att man ersätter idéflödet utifrån med ett ganska hårt styrt internt program...Det är möjligt att med mycket hög precision förutsäga uppfattningar hos en medlem i den journalistiska sekten..." Fortsätt gärna att läsa själva här: http://www.smedjan.com/etta.asp?sida=display&nr=562Se även http://www.expressen.se/ledare/sakinemadon/1.1628660/sakine-madon-journalisterna-lever-i-samma-kvarterochhttp://www.mediestudier.se/bdh_filearea/studier/Harborjournalisterna.pdfTacka http://snaphanen.dk för informationen!

2009-10-26 @ 00:57:09
Postat av: Anonym

"Har han fel?

Alla, inklusive SD, sitt ner, ta en kall öl och lyssna noggrant!"http://israelisverige.info/?p=2155

2009-10-26 @ 01:44:52
URL: http://israelisverige.info/?p=2155
Postat av: Robin_Shadowes

Thoralf ställer säkert upp och debatterar med henne om han finge få chansen men jag har en känsla av att Mååd nog hellre springer och gömmer sig under sängen. Med tanke på hur hon gjorde ifrån sig mot Jimmie och nu i Agenda så hade hon nog gjort rätt i att göra det.

2009-10-26 @ 02:26:31
Postat av: Massive Radiation Overexposure

Slog av efter halva programmet. Ingen normalt funtad svensk har anledning att tro att denna ensidiga debatt som fortsatte 07.15 i morgonsoffan med samma meningslösa attityd.

Radovan Karadcizs hoppas jag också får ställas inför rätta tillsammans med de andra ansvariga Calle Bildt och Fogh Rasmussen.

2009-10-26 @ 09:21:21
Postat av: Stefan K

I morse hade den Sd-kritiska programledaren samlat ihop tre Sd-hatare för att diskutera hur man ska gå tillväga för att förhindra partiet från att nå riksdagen. Var gräver dom fram dessa människor?

mochsavsdinrikespolitik" rel="nofollow">http://svtplay.se/v/1645487/gomorron_sverige/smittasmochsavsdinrikespolitikVad det gäller Agendas undersökning så visar det att svenska folket vill se ett demokratiskt genomfört val, där alla partier ska bemötas på samma sätt och få samma chanser. Svt som bygger sin verksamhet på licenspengar ska alltså inte gå in och påverka folks val, vilket sker just nu.

14% av de deltagande i undersökningen visste inte hur se skulle förhålla sig. Om vi leker med tanken att hälften av dessa skulle välja JA på frågan, skulle det innebära att 25% av de tillfrågade vill ha Sd i riksdagen. Pk-Sverige måste må illa just nu.

2009-10-26 @ 09:30:03
Postat av: Stefan K

Länken i förra inlägget fungerade som vanligt inte. Se om detta går bättre?

Postat av: Stefan K

Vad är det som händer?

Radera mitt förra inlägg Thoralf. URL:n blev helt fel.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0