11 DAGAR TILLRÄCKLIGT

11 dagar som president räckte för att Norska Nobelkommittén skulle anse att Barack Obama hade "hafva gjort menskligheten den största nytta". 
Man kan ju undra om den norska nobelkommittén även tror på Stålmannen. Han skulle kanske varit en lämpligare pristagare i så fall.

 

Anledningen till att jag skriver att 11 dagar räckte beror på att kandidaterna till fredspriset skall vara nominerade senast den 1 februari och Barack Obama tillträde som president den 20 januari.

"The Committee bases its assessment on nominations that must be postmarked no later than 1 February each year. Nominations postmarked and received after this date are included in the following year's discussions. In recent years, the Committee has received close to 200 different nominations for the Nobel Peace Prize. The number of nominating letters is much higher, as many are for the same candidates."Vad uträttade Barack Obama under dessa "fantastiska" dagar i januari? Antagligen är det bara norska nobelkommittén som känner till detta.

Respekten för detta fredspris har fått sig en rejäl törn i sidan. Det känns nästan som Barack Obama upplever det som pinsamt att ha tilldelats detta pris och jag förstår honom.
Att det sedan är fem politiker i den norska nobelkommittén som utser fredspristagaren är väl ingen överraskning. Frågan är hur mycket politiskt hyckleri som styr valet av fredspristagare.

För mig är det en fullständig omöjlighet att utse Barack Obama till fredspristagare om man läser reglerna som skall styra.

"hafva gjort menskligheten den största nytta"

Möjligen anser den norska nobelkommittén att Barack Obama "gjort mänskligheten den största nyttan" genom att vinna det amerikanska presidentvalet och förpassa George W Bush ut ur Vita huset. Vem vet?


Kommentarer
Postat av: Danell

Det är ju PK-propagande så det skriker om det!Barack är ju svart och islamsympatisör så det var väl inte så underligt antar jag....

2009-10-10 @ 23:00:54
Postat av: dan åke

Norska fredsprisen tappade sin status när Arafat fick det! en byggmagnat som blivit rik och hade råd att anställa bödlar som dödade Israeliska civila på 70-talet

2009-10-10 @ 23:15:27
Postat av: Gubben o Gumman

Vi får nog gå till vår bookmaker och satsa en slant

på Mehdi Gehzali, som 2010 års fredspristagare.Skulle han mot förmodan missa detta,så kommer han säkert att ingå i Monas närmaste krets.Kommer vi kanske att få se Gehzali som integrations minister."Fia" fisen skulle ju passa som en smäck till jämställdhets minister .

2009-10-11 @ 00:49:58
Postat av: Hakan

Fredspriset och litteraturpriset är ju sedan länge rena skämten. Påminner om priset "årets svensk". Personer utan gedigna socialistiska rötter eller starka mångkulturförespråkare (helst ISLAM förstås) göra sig icke besvär. Dock rätt skönt att token Obama fick priset så att priskommiten slutligen avslöjas. Nu väntar vi bara på att en muslimsk AFA medlem får litteraturpriset för några tokigheter han skrivit på AFA´s hemsida. Undrar om A Nobel hade instiftat prisen om han hade vetat att hans förmögenhet en dag skulle hamna i händerna på tokiga socialistiska mångkulturfanatiker.

2009-10-11 @ 00:58:08
Postat av: Robin_Shadowes

Fjordman spekulerar i att det beror på att alla i kommitéen är kvinnor utom en. För att kvinnor är mer känslostyrda är män som är mer rationella. Han tar som exempel hela utbildningssystemet som har gått från att vara traditionellt patriarkalt styrt till att bli kvinnodominerat. Att utbildningssystemet under lång tid varit under all kritik och direkt katastrofalt kan ju inte bara vara en slump. Även polis och brandkår där det kvoteras in kvinnliga chefer slutar det med dalt och batikhäxeri.

2009-10-11 @ 02:46:48
Postat av: Fredrik

Tyckte det var bra !! Kommer slå tillbaka på vänsterflummet med buller o bong! Vad tror man?

Svart Messias eller :-)? Rädda världen?Han kommer sitta en period sen är det över!Mycket snack men ingen verkstad !! :-)Kanon bra val av Norge för det visar hur det politiskt korrekta tänker och agerar.Man har ett syfte och passar du in i deras diskriminerade människosyn oavsett om du uträttat nåt eller så spelar mindre roll utan här har vi en

SVART PRESIDENT och bara det måste ju räcka till nominering :-) Snacka om nervärderande !Sen statusen på priset är ju på äckelnivå efter att man gav det till den mest ryggradslösa varelse

som sandlådeländerna någonsin grävt fram.

ARAFAT!Tror nog en viss BARACK OBAMA är kraftigt

irriterad över detta!Men vinna på lotto kan ju vem somhelst :-)2009-10-11 @ 08:39:39
Postat av: Nesse

Snacka om att göra sig till åtlöje!! Hela världen tar avstånd. Så går det när socialister och naiva världsförbättrare tappar huvudet. Det är ju ändå rätt komiskt norska nobelkommittén har gjort bort sig för tid och evighet!!! Alla kommer se dem som idiotiska pellejönsar. Att aningslösa socialister och flummare skulle dela ut Nobels pris var nog inte riktigt vad han hade tänkt sig.

2009-10-11 @ 09:22:43
Postat av: PC

Invadrargäng tvingar dansk präst att fly:http://www.bt.dk/krimi/praest-flygter-fra-stenkast-og-grov-haervaerk

2009-10-11 @ 09:28:18
Postat av: Gubben o Gumman

Vill man läsa ytterliggare en socialistisk hycklare.Kan man ju alltid läsa om när Anna Dahlgren hyllar Carl Bildt, för att han tar Israel i "örat"(Expressen nätet)Nu väntar vi bara på att kollegan Aron Lund skall vakna på södermalm ,och dra loss lite socialist

halliballou på Expressens opinionsblogg.Det kan inte en Expressen journalist, involverad i palenstinska nätverket motstå.(Liberala kommunister?)Anna Dahlgren lovar även en artikelserie om bla försvaret ,frågan är bara vilket försvar, för hon och hennes "kamrater", har ju rustat ned det svenska.Men hon kanske menar det Israeliska.2009-10-11 @ 09:42:59
Postat av: Nesse

T.o.m. rödskäggen i pk-media tycks skämmas å nobelkommitténs vägnar. Inga storslagna kommentarer, alla verkar ha fått en skammens rådnad över sina ansikten. Även de mest förhärdade rödgardisterna !! Man inser väl att saken inte befryntas av detta val.

2009-10-11 @ 09:49:48
Postat av: tony nilsson

Hej!

Har läst lite på din blogg du är 51år och verkar så bitter på innvandring,själv 45 och har så mycket annat att tänka på familj,hus,arbete jobbar i norge haft jobb hela mitt liv.Ingen invandrare har tagit mitt jobb! men de kanske beror på min vilja att jobba inte skylla allt på andra när man misslyckas.Om SD hade lite annat än muslimer att prata om kanske man fick lite fler röster.Om du läser ditt eget innehåll på bloggen så kanske du förstår att vissa tycker ni är rasistiska.

Nu har jag inte mer tid har lite jobb att göra o inte sitta här o ondgöra mig på texter som man kan tro en 15-åring skrivit.

MVH Tony

2009-10-11 @ 13:19:04
Postat av: Paul

Respekten för detta priset måste väl ha kommit där någon gång när Hitler blev nominerad, eller Stalin, eller när Kissinger som bombade sönder hela Vietnam fick det.

2009-10-11 @ 13:55:58
Postat av: Sven-Erik Karlsson

Tony Nilsson , Det var ta mej faen det dummaste jag hört norr om Dover !

2009-10-11 @ 13:58:32
Postat av: Stora Småland

Till tony nilsson ! Så talar en äkta mångkulturälskare !

2009-10-11 @ 14:02:11
Postat av: Fredrik

@Tony NilssonAntingen så är du så upptagen som du säger eller så vill du inte se?Men rasist kortet bör du nog lämna över till de som blundar? Finns det nåt värre än de som baserar sina åsikter på fantasier och media som inte vill ta upp mångkulturens baksida som är låååååång och där framsidan består av nån enstaka solskens historia som media brukar beskriva det.Många invandrare sköter sig och bidrar till mycket bra saker.Men dessa har ofta inte en massa idiotiska krav och skriker "Rasist" så fort nån kommer med krav utan man " bara gör" Precis som alla andra i Sverige.Inte alla men många av de flesta starkt troende muslimer skyr sättet vi lever våra liv som en demokrati och vill se det försvinna!? Vill du? Ta dig funderare vet ja!Du är medveten om att man önskar att införa sharia lagar i Sverige? Har socialdemokratiskt politiker som inget annat önskar än att dela på oss.Vi och dom ? Normalt? eller ?Om inte så goggla lite på det. Om inte annat så bör väl du stå upp för din kvinna genom att visa att du är imot den kvinnoförnedring och den förlegade manskultur som islam är !Om din arbetgivare kräver av dig att bära tjänstedräkt eller klä dig på ett visst sätt så man ska stå för något gemensamt så gör du väl det?Men om vi helt plötsligt har poliser,advokater,butiskbiträden som klär sig i heltäckande dräkter där du endast ser ögonen?

pga av religösa skäl? Inte ok enligt mig för tänk på de barn ,kvinnor o män som flytt från denna kultur och vad den stå för? skadom mötas av detta om man ringer polis,kliver på bussen,dagis, eller sjukhus? Är en skam för demokratin ! Är som att sätta på en NAZIST BINDEL PÅ KIRURGEN !!

Eller varför inte en SATANIST MED EN MASSA UPP OCH NERVÄNDA KORS PÅ DAGIS !? eller varför inte än KRISTLIG PRÄST SOM LÄRARE I BIOLOGI ?? :-)Blir lite tokigt då vet du !Räcker med att säga det kanske så kanske du slutar tänka som en 15 åring och börjar intressera dig om vad som händer i landet du bor i ?Men läser man endast den styrda kvällspressen så brukar man vara lite okunnig och lite desinformeradDu vet att journalister slutar pga av att dom har direkta order om att inte förmedla sanningen om invandringen?SD är inte imot invandring men man vill att man ska ha krav på god intregrering och det brukar oftas ske genom att man ställer krav. Precis som du har på ditt jobb,fritid,familj osv osv.Allt är mycket enkelt,Människor är inte så komplexa som vissa vill få oss till att vara.Med skyldigheter kommer rättigheter.Allt är mycket enkelt, enklare än vi tror!2009-10-11 @ 14:39:23
Postat av: Gubben o Gumman

Nja Tony invandrarna är väl inte direkt kända för att sno jobb, så där behöver du nog inte någon vara direkt orolig.Just Norge är intressant vackra flickor, fina fjordar, fiskresningsfabriker mm.Luktar nog lika gott som hos SSU.Man kan väl ana ett litet moln på den Norska himmelen,kanske har du hört talas om Fremskrittspartiet.Norsk press är härlig rakt på sak inga pixlade bilder där inte,man ser Ola Norrman direkt på bilden ,om han busat till det.Fast dom verkar ha varit ofta på Canarieöarna.Känns ganska bittert att svensk press inte tar efter.Bra att du tar upp gnället ,vi har flera hundratusen ,som sitter självsegrerade i förorter och gnäller över arbetsbrist mm.O inte fan är det Finska Baptister.Norska polisen hade visst tagit en svensk svartaxichaufför, med Iransk bakgrund för tre våldtäkter i Oslo ,men det måste väl vara feluppgifter.Låter ju nästan som en påtänd Vänsterpartist.Fremskrittspartiet fick visst 23% i valet,är det inte jobbigt att arbeta där med över en miljon mussebabblare (Norska medborgare/väljare runt om?Hur fan kunde dom få 23%

Utan en endaste liten bilbrand el gruppvåltäkt.Fast man vänjer sej vid allt, som Mona Sahlin kommer att säga i Rumänien.Oj vad långt det blev men så är Norge ett friskt land också,trots att vissa platser stinker.Ps. ser du till Vidkum Qvissling sparka till honom i röver från oss.2009-10-11 @ 14:41:47
Postat av: Skånepåg

Vad svarar man på en sådan enfaldig kommentar som Tony Nilssons?Lever man enbart i nuet, som han själv beskriver, utan minsta tanke på de framtida konsekvenserna av massinvandringen och islamiseringen av vårt fosterland så skall man inte ta så stora ord i sin mun. Hans uttalande kan inte betecknas som annat än synnerligen ansvarslöst och har givetvis ingen som helst anknytning till den krassa verkligheten som blir alltmer påtaglig för oss andra, och som inte väljer att blunda för vad som håller på att ske.Att jämföra texterna med något som är skrivet av en 15-åring är minst sagt korkat, och kan inte betecknas som något annat än en spegling av hans egen intellektuella tankeförmåga. Ger dessutom en utmärkt förklaring till varför han skriver som han gör i det första stycket!

2009-10-11 @ 15:00:32
Postat av: PC OMX

Tony, det går väl an att sitta i Norge och säga att alt är bra i Sverige. Varför jobbar du för övrigt i Norge om det nu finns så gott om jobb i Sverige?

2009-10-11 @ 15:32:50
Postat av: Lars Rosén

Till Tony N. Nativiteten. Man behöver inte vara professor för att inse att vi kommer att bli en minoritet i vårt eget land. Titta på födelsetalen för en muslimsk kvinna och en svensk, så kommer du att inse att Islam kommer att bli en religion i Sverige förr eller senare, med hjälp av svenska överlöpare. Vill du ha det Sverige????.

2009-10-11 @ 16:42:18
Postat av: Skånepåg

Tony Nilsson skriverTänkte inte på det, men ganska lustigt:"Ingen invandrare har tagit mitt jobb!"Vilken status har då Tonyponken själv i Norge och vilken norrman har då inte något jobb tack vare honom?

2009-10-11 @ 17:16:29
Postat av: Jonas

Tycker att obama är ett bra val, han har ju propagerat att han vill ha stopp på krigen dom är med i och att han försöker stoppa kärnkraften. Ser absolut inget fel valet. En president som jag gillar skarpt.

2009-10-11 @ 18:23:08
Postat av: Fredrik

Läs detta Tony.N

Skrämmande läsning och läs den:

( snedställda texten mycket noga så kan det inte ungå även en sån som dig får jag hoppas)Människor,kulturer,religioner som vill vara befriade från vänsterlänska krav kräver att få ta det som är vårat och göra till sitt och vi ska sitta tysta och titta på ???Tittar du på Tony och biter i kudden eller så försvarar du det som för oss inklusive dig är vår rättighet att vara människor i 2000 talet.Kan ses obegripligt att man ska behöva ta denna debatt för man tycker att människan är så pass utvecklad att man begriper att denna enorma fanatism som finns ibland muslimer är rena galenskapen ! Gifta bort barn som ex?Hamas gifte bort ett 50-tal barn för ett tag sen!

mellan 9-12 år !!! För helvete Tony ! Detta är i kulturen och i religionen ISLAMS NAMN !!Ser du nåt fördömmande av detta i media?

Nej !!!

Ser du nån svensk muslim som säger nåt?

Nej!!!Hur är det möjligt??Snuskgubbar allihop eller är det inte PK att kritisera muslimer och deras jävla kultur!!??Postat av: Jonas

Kärnvapen skall det stå!

2009-10-11 @ 18:33:03
Postat av: Fredrik

450 barn var det visst Tony.

450 barn !!!!??????Hoppas du sover gott om natten nu när du vet !Men samtidigt så är det väl dags att vakna eller?

Visa detta inlägget för din familj och fråga om det är något som dom vill ha i ett framtida Sverige när vi kanske har sharia lagar och där dom ej lever efter demokratiska lagar!2009-10-11 @ 18:36:31
URL: http://allahuakbar.se/wordpress/?p=573
Postat av: Fredrik

Kolla den andra videon i länken Tony.

Där man tycker det är ok att ha sex med en ung flicka vid 9 års ålder !!!!!!?????Varför? För man följer Profeten Mohammed !!Svinen skulle bli bita i skrevet av rabies smittande hundar !!Man kan inget annat än fördöma religionen ISLAM!Sen Jonas så ska ju inte USA rusta ner sina kärnvapen utan man vill inte att andra har :-)2009-10-11 @ 18:46:59
Postat av: World Traveller

@ Tony NilssonWinston Churchill varnade foer Hitler och nazismen. Hade han levt idag hade han varnat foer islam och blivit kallad rasist. Saa sorgligt aer det tyvaerr. Men du tycker vael att motstaandet mot nazisterna var fel det ocksaa. Foer oevrigt saa aer islam ett betydligt stoerre hot. Jag har jobbat i muslimska laender stoerre delen av de senaste 19 aaren saa jag har sett baade det ena och det andra.

2009-10-11 @ 18:52:18
Postat av: Dille i Momåla

Både Stalin och Hitler ansågs ju på sin tid länge som fredsapostlar. Bägge två utnämndes till årets man, Hitler till och med två gånger.Men något fredspris blev det som sagt inte. Men vad stortinget missade på tretti- och fyrtitalen ska tydligen repareras nu.

Och detta sker dessutom i en sann Orwells anda: Krig är fred.

Ja det är väl så stortinget har tänkt.

2009-10-11 @ 19:05:27
Postat av: Anonym

Postat av: Nissolf

Humor finns tom i USA, men att ha koll på Norge kontra Sverige, det är amerikanerna inte så bra på.

Postat av: Allah

@ Tony NilssonSom så många andra så får jag bjuda in dig till den resa jag haft med islam. Läs vad som finns på min blogg, och andras. Vi använder oss utav det muslimer själva säger och gör. Vi synar deras bloggar, deras uttalanden och handlingar. Vad de säger, och hur de beter sig emot oss, och andra.Du blandar ihop, invandring, flyktingar och islam i en salig röra. Du behöver dig ett uppvaknande.Jag förstår din okunskap, och andras med. Har suttit i samma sits som du. Det är lätt att sitta och försvara en massa saker som låter bra, utan att man behöver ta ansvar för det. Men man måste inse vad det är man försvarar.Sanningen biter en satans hårt i baken. Det kan jag lova dig. Men när har hela bilden klar för sig, och saker faller på plats. Så är sanningen plötsligt något helt annat. Sanningen blir något man förstå, uppskattar och vill värna om.Det är få bloggar som är kritiska till islam som är rasistiska. Det enda innehållet som är rasistiskt eller kränkande. Det står muslimer för, tro du mig inte. Läs då vidare bland alla bloggar som tagit fajten med islam, och dess "fredliga" muslimer..2009-10-11 @ 22:27:48
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Thoralf A

Tony NilssonKäre Tony

Jag är så glad för din skull. Att du lyckats så väl i livet och aldrig varit arbetslös och tydligen har ett mycket välbetalt arbete i Norge. Det finns väl knappast några lågavlönade jobb i Norge som svenskar tar.

Tyvärr är verkligen inte så för alla men det har du förmodligen inte upptäckt då du uppenbarligen bara ser ditt eget och din familjs välstånd.Jag kan upplysa dig om att jag heller aldrig varit arbetslös, inte en enda dag sedan jag började jobba efter utbildning och lumpen för mer än 30 år sedan. Mitt första riktiga arbete var min FN-tjänstgöring i Mellersta Östern 1978.

Till skillnad från dig har jag dock sett den utveckling som råder i samhället och som riksdagspartierna tycks fullständigt blunda för. Mina sex månader i Mellersta Östern gav mig dock en erfarenhet som jag aldrig glömt och jag är mycket rädd för att utvecklingen i vårt land inte är den jag önskar. Det är en av anledningarna till att jag skriver väldigt mycket om invandringens konsekvenser och min mycket negativa syn på islam.Jag hoppas att du lyfter på ögonen för din egen skull och ser vad som håller på att hända i vårt förr så fina land men jag är rädd för att du tillhör den kategorin som är nöjda bara de får se Idol och Let’s dance i sitt trygga bostadsområde långt ifrån det mångkulturella samhället.

2009-10-11 @ 23:05:24
URL: http://thoralf.se
Postat av: Skånepåg

Helt OT.Ett litet tips.Det har nu gått drygt ett halvt år sedan Kurt Lundgren dog. Jag brukar då och då besöka hans blogg och hittar ofta små korn, som jag inte lagt märke till tidigare. Brukar som regel resultera i ett litet småleende över Kurts klurigheter varje gång jag lämnar bloggen.Hoppas att bloggen får vara kvar så länge som det bara går?

2009-10-12 @ 00:01:31
URL: http://kurtlundgren.webblogg.se/
Postat av: Dille i Momåla

Nä Tony bryr sig inte om andra. Han tänker bara på sig själv och skriver:

”Har så mycket annat att tänka på familj,hus,arbete jobbar i Norge haft jobb hela mitt liv”Och tänker man bara på sig själv kan faktiskt PK-politiken framstå som en lönande födkrok. Tony tänker på sitt hus, skriver han. Men kanske lurar han även på en herrgård och en sådan har man ju chans att få om man hetsar mot det egna folket och dess urgamla rätt till demokrati.Och nu är Tony bitter över att folk törs ha egna åsikter.

2009-10-12 @ 09:52:19
Postat av: Skånepåg

Är det fler än jag som reagerat över att massmedia allt oftare skriver om inbrott, stölder och skadegörelse i Kalmar. Kanske något samband med vad som framgår av bifogade artikel. Vad tycks?Ett citat från artikeln, som beskriver utvecklingen i Sverige på ett korrekt sätt och som vi "vanliga" även upplever den till vardags. Väl värd att läsa i sin helhet."Ralf Pittelkow, Jyllands-Posten: Sverige som skräckexempel.

Sverige bliver et stadig mere etnisk segregeret (opsplittet) samfund med voldsproblemer, som er ude af kontrol. I slutningen af august og begyndelsen af september forekom næsten dagligt hærgende ungdomsgrupper, der påsatte brande og angreb politi, vagtfolk, brandmænd og andre med stenkast og lignende.Den sociale opløsning har givet Sverige den tvivlsomme ære at være et af EU's mest voldskriminelle samfund. I 2008 anmeldtes 2.466 tilfælde af mordbrand og grov mordbrand. Man har europæisk rekord i anmeldte voldtægter - niveauet ligger langt højere end i Danmark.Sverige viser stadig klarere, hvor galt elitens multikulturelle eksperimenter kan gå."P.S. "stadigt klarere"= allt tydligare

Postat av: Skånepåg

Tillägg till 2009-10-12 @ 10:09:14Någon har tidigare här på bloggen berört bildandet av ett muslimskt parti och konsekvensen av detta. I en av kommentarerna till ovanstående tidningsartikel framhålls detta av en muslim som en självklarhet och hur Danmark kommer att bli en del av det muslimska kalifatet!"Tuncay Ahmad, KøbenhavnNV2400 | Skrevet: 12. okt 09 kl. 09:35

Gert Hansen part to Og med hensyn til de yngre danskere, som også mener vi skal rejse hjem. I kommer i undertal inden for et årti eller to. Bare vent, jeg spår at det første muslimske politiske parti opstår inden for få år, og inden vi skriver 2015, allersenest 2020 kan der helt enkelt ikke dannes regering uden støtte fra dette muslimske parti. Voila, Danmark er godt på vej til at blive en del at det islamiske kalifat. Og længere er den sådan set ikke."Det är uppenbart, att Sveriges framtid är helt beroende av hur Sd lyckas med att informera och övertyga svenska folket inför det kommande valet 2010.

2009-10-12 @ 10:45:57
Postat av: Skånepåg

@ S-E KarlssonVet du något mer om detta, eftersom det gränsar till ditt "bevakningsområde"?"En 20-årig kvinna kidnappades av flera män under söndagskvällen i centrala Hultsfred.Det är i nuläget okänt var kvinnan befinner sig och hur hon mår. Polisen löser dock gott hopp om att snabbt lösa fallet då en man har gripits misstänkt för medhjälp till människorov.

– Det är okänt varför kvinnan kidnappades, säger Ulf Karlsson, polisens i Kalmar län informationschef. Förhoppningsvis kommer förhör med den gripne att ge klarare besked."

2009-10-12 @ 18:03:34
Postat av: Jonas

Norska Nobelkommittén skulle kunna bli framgångsrika i svensk politik. Här verkar det ju också vara en förutsättning att sakna både vett och sans.

2009-10-12 @ 18:04:12
URL: http://www.realisten.se
Postat av: S-E Karlsson

Till Skånepåg ,nej tyvärr jag vet inget om just det fallet ! Vet heller inte hur jag ska kunna få reda på det ! Vi får väl bara vänta och se .

Mvh S-E Karlsson Sd Högsby .

2009-10-12 @ 18:26:10
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Vi har en mycket grov misshandel nyligen

Där flera killar ofredade en kvinna,en man såg detta och ingrep.Han fördes skallskadad till intensivården.Detta är totalt nedmörkat i princip förrutom en liten artikel i pressen.Vidare lokalt så skall ett nytt möte om Norrliden

strand, Sossarna storsatsning på på invandrartäta

Norrliden.Till det mötet är inte allmänheten/skattebetalarna välkomna.Det går bra att säga sin mening om det i Östran

2009-10-12 @ 20:38:05
Postat av: Camilla

Detta hände även på Frölunda Torg för något år sedan.

Min dotter och jag var där.

Mellanösternfolk och Afrikaner.

En skräckupplevelse.

I Göteborgstidningen är det ingen huvudnyhet och etniciteten nämns inte ens.

Det är en ynkedom!

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.223221-kladaffar-ranad-av-10-15-man

2009-10-12 @ 20:51:51
Postat av: Micael Foghagen

Obama fick fredspriset alá cornflakespaket. Svårare än så är det inte.

2009-10-12 @ 21:01:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0