ZLATAN "JAG PISSAR PÅ DEM"

Vad menar journalisten med sin fråga?

Hur är det med Zlatans människosyn?

Herman Lindqvist har en mycket läsvärd krönika i Aftonbladet.


VI JOBBAR PÅ SOM VANLIGT! 

Ingen skall tro att vi inom SD slår oss till ro bara för att vi får 5,8 procent i SIFO:s opinionsundersökning. Givetvis är det mycket glädjande att vårt arbete ger resultat.
Idag har vi haft en utbildningsdag i Värnamo för medlemmar i från Småland, Halland och även några från Östergötland som planerar att kandidera till kommunfullmäktige och/eller landstingsfullmäktige. Björn Söder har varit med och berättat om deras arbete i region Skåne.
Det märks att partiet utvecklas och att nya ansikten dyker upp men framförallt känner man den medgången som partiet just nu har. Alla andas optimism!

Ett tvåsiffrigt valresultat är definitivt inom räckhåll!


Kommentarer
Postat av: Gubben o Gumman

Killen verkar behöva blöjor.

Kan vara en IQ fråga?

Googla på "Sverige fyra i Europeisk".

2009-11-15 @ 20:18:45
Postat av: Info

SVENSKA DAGBLADETS ZLATAN-NOJADet kanske kan vara läge här att uppmärksamma Nya Moderaternas och Svenska Dagbladets sjukliga Zlatan-fixering. Inte en dag, år ut och år in, utan att hans stora kroknäsa exponeras i färg ur alla tänkbara vinklar och på alla tänkbara platser på tidningens hemsida.I hur många matcher har Zlatan medverkat i A-landslaget de senaste åren? Många. Nästan alla. Hur många mål har han lyckats prestera? Nästan inga alls. Vid ett tillfälle, när Zlatan som mest högljutt korades i svenska medier som ”världens främste fotbollsspelare”, blev en utländsk expert tillfrågad. Denne uttryckte sig mera måttfullt: Jo, visst var han bra – kanske inte bland de tio bästa men i varje fall bland de hundra bästa…En sökning på Zlatan i Svenska Dagbladets nätupplaga ger just nu inte mindre än 3003 träffar. Enbart nu i november har inte mindre än 40 artiklar helt eller delvis handlat om Zlatan.Ett annat av Svenska Dagbladets (och Nya Moderaternas?) favoritämnen är lesbiska präster, skådespelare och författare samt HBT-personer i allmänhet. Men det är ju en annan historia.

2009-11-15 @ 21:03:18
Postat av: robban

tycker det där med journalister och zlatan är rätt intresant. han hade nått toppen på fotbollen i vilket jävla land som helst med sin talang, sverige eller att han har bott i rosengård har inget med det att göra. genom att hela tiden dra upp han som en "lyckad blatte" så föringar de hans prestation som ett bevis på att multi-kulti är bäst.

2009-11-15 @ 21:16:59
Postat av: Drutten

Zlatan är en bra fotbollsspelare och jag tycker det är löjligt att blanda in honom i politiska diskussioner."Kan rasister utnyttja"

Sådana frågor är ju fan helt idiotiska. Är innerligt trött på medias sensationsrubriker.

2009-11-15 @ 21:18:25
Postat av: AWSvensson

Ibland få man intrycket att det är en lyckosam asylhantering som resulterat i Zlatan. Om avsikten hade varit att få hit duktiga fotbollsspelare så vore det väl bättre att satsa invandringskostnaderna på dugliga spelare och inte för ändamålet odugliga muslimer. Vilket landslag Sverige skulle haft, och vilken ordning som skulle råda i landet.

2009-11-15 @ 21:25:17
Postat av: Särkland

Zlatan fumlade in ett mål i år, MED magen! Den bragden hyllar TV 4 fortfarande med att minst en gång i varje nyhetssändning säga denne fd busens namn.2009-11-15 @ 22:04:20
Postat av: Särkland

Zlatan fumlade in ett mål i år, MED magen! Den bragden hyllar TV 4 fortfarande med att minst en gång i varje nyhetssändning säga denne fd busens namn.2009-11-15 @ 22:06:21
Postat av: Not Very Memorable

Såg nyss nymoderaternas sista kamp på Agenda.En sak som jag inte förstår, är varför dessa dubbeltungade figurer alltid säger att vi ska ta vårt ansvar. Vilket ansvar har vi för alla dessa individer som hasar över vår gräns?

2009-11-15 @ 22:13:01
Postat av: Jag, Magnus

Trodde 5,8 var tvåsiffrigt...

2009-11-15 @ 22:44:15
Postat av: Dille i MomålaPresident Roosevelt säger här att han är stolt över att svenskt blod flyter i hans ådror ( Se videon när han välkomnar de svenska kungligheterna 1937)Men i Sverige är det inga svenskar som får vara stolta över sitt ursprung, har PK och KGB-agenterna på publicistklubben bestämt - som dessutom fräckt påbjuder att vi ska vara stolta över Slatan - Varför det? Om jag får fråga.

2009-11-15 @ 22:53:00
URL: http://www.youtube.com/watch?v=tWuCZdNLF
Postat av: Nalle i Växjö

Tycker mig märka rasistiska undertoner mot folk från Somalia i Barometern.

Det är bäst att dom passar sig så dom inte får skäll av "M folket"

Postat av: Fredrik

Intressant detta med att " spotta o pissa på dom"

Ska jag generalisera i stora drag!, för detta är ett ordspråk som verkar vara medfött hos människor med invandrar bakgrund. Rätta mig om jag har fel?

2009-11-16 @ 07:46:04
Postat av: Calle

J-t bra krönika av Herman Lindquist i AB. Denna borde Sahlin, Westerberg, Reinfeldt m.fl.sverigeförnekare läsa. Han slår klockrent spiken på huvet!! Tack Thoralf för tipset.

2009-11-16 @ 09:31:59
Postat av: VHB

Jag har alltid sett Zlatan som en mycket överskattad fotbollspelare. Att han är så omhuldad beror naturligtvis på hans Rosengårdska invandrarbakgrund. Tänk vad hyllad han blev när han ”avgjorde” vm-kvalmatchen genom att brösta in bollen. Men att han fick en smörpassning av Rasmus Elm nämndes inte av kommentatorerna. Jämför man honom med exempelvis Torres eller Ronaldo är han snarast medioker. Dock fungerar han som ett utmärkt onaniobjekt för svensk massmedia.

2009-11-16 @ 13:44:43
Postat av: Rickard

Vad glädjande att höra att östgötar var på plats på utbildningsdagen. Det behövs fler engagerade här i länet! :-)

2009-11-16 @ 17:47:04
Postat av: FreeBird

Grattis till de fina siffrorna i opinionsundersökningen. Men ta inte seger i förskott. Det är inte uteslutet att av ren desperation försöker till slut något av partierna anpassa sin ställning i invandringsfrågan till SD. Och mänskligt minne är kort.

2009-11-16 @ 18:33:17
Postat av: Mats

Jag tycker din och Jimmy Åkessons Zlatan-fixering är , milt sagt, fånig.

Jag tror inte Geert Wilder´s ägnar sig åt liknade saker i Holland.

2009-11-20 @ 18:24:20
Postat av: Peter Winberg

Zlatan är en mycket begåvad spelare, det behövs inte diskuteras ens en gång.

Det jag retar mig j-t mycket på är att han vägrade betala för en ombyggnad och därmed gick byggföretaget i konkurs...

2009-11-24 @ 18:30:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0