VAR ÄR EXPRESSEN OCH AFTONBLADET

Inte ett ord om Helene Sturefelts debattartikel "Var inte så naiv om islam" i Expressen eller Aftonbladet. Med tanke på den mediastorm som rådde efter Jimmie Åkessons debattartikel är det ju mycket underligt att det är knäpptyst i dessa tidningar när en präst säger något liknande. Till och med den kristna tidningen Dagen mörkar om denna debattartikel.

 
Här skall det tystas ned! Eller tar det så lång tid innan "eliten och experterna" i storstaden reagerar.


Jag tänker i varje fall ge mina läsare möjligen att se och höra den modiga prästen Helene Sturefelt en gång till.Kommentarer
Postat av: Anonym

Beröringsskräcken är total. Endast få, däribland denna kvinna har modet att ta i problemet.

Den andra kvinnan (namn?) fegar ur totalt.

Visst kan man diskutera Islam, och visst kan man diskutera andra religioner.

2009-11-06 @ 09:17:54
Postat av: Jana

Tystnaden talar sitt tydliga språk ifrån imamernas håll - den självkritiska debatten inom korrekt islam är lika med noll. De icke korrekta muslimerna lever farligt så till vida att de är ok att från de "rättroende" släcka deras jordiska liv. Den homosexuella imamen i Sydafrika är verkligen modig i dessa sammanhang.

2009-11-06 @ 09:43:48
Postat av: Andrimner

Det är min demokratiska rätt att säga att jag föraktar islam om jag vill det. Jag kan bli impopulär för det. Då får jag ta det.Men jag ska inte behöva få en fatwa på mig för det. Ej heller ska jag behöva bli utlämnad till ex Saudi-arabien och dömas för hädelse där. Men det är dit vi är på väg nu om inget händer snart.Det är modigt av prästen Helene Sturefelt att ta upp ämnet och värna för den lilla människan som hon säger att hon gör. Politikerna och etablissemanget skiter rent ut sagt i oss.Många troende muslimer bevisar dagligen genom sina åsikter och handlingar att de inte passar in i ett västerländskt samhälle. Då har de ingenting här att göra heller anser jag. I Sverige så följer man det västerländska demokratiska sättet att leva och verka. Vill man inte leva så så är det bara att sticka tillbaka till det land man "flytt" ifrån.

2009-11-06 @ 09:53:11
URL: http://andrimnerlandskrona.blogspot.com/
Postat av: Tusan

Det är då bara märkligt att den blonda kvinnliga prästen i inslaget inte har förstått ett dyft! Hon är ju naiv! Islam är inte som vilken annan religion som helst! Det är ju det som är problemet!

2009-11-06 @ 11:12:42
Postat av: gunsan

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson intervjuad i dansk TV i går kväll.

2009-11-06 @ 11:18:46
URL: http://www.youtube.com/watch?v=tCKz7dAqEUM
Postat av: Roger S.

haha Spär på fördomar och rädslor. Kan säga så här, när man väl började läsa och förstå islam blir man inte rädd då, ja då är det ngt knas mellan öronen.Helene Sturefelt är otroligt modig. Måtte hon bara klara av kritiken, för jag kan tänka mig att det kommer massvis internt.

2009-11-06 @ 11:28:43
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Jonas

BRAVO Helene Sturefelt

2009-11-06 @ 13:35:21
Postat av: Tomtefar

Tycker att det här visar klart och tydligt att

islam inte får granskas och kritiseras, utan det är bara några få skägg-muppar i kjol som ska ha ensam rätt att tolka sagoboken efter eget tycke.2009-11-06 @ 13:47:55
Postat av: j-å

Helene Sturefeldt har fullständigt rätt.

Är det något som spär på fördomar, så är det väl detta mörkande av Islam.

Låt det bli en ordentlig debatt om Islam.

Låt muslimerna försöka förklara vad Koranen uttrycker.

Gud sade till Muhammed att Koranen är lagtexten och religionen skall heta Islam, så låt då muslimerna få förklara varför de själva inte lever efter Koranen.

Låt dem förklara varför andra texter, som påståss vara en tolkning av Koranen, har fått sådant uttrymme inom Islam.

2009-11-06 @ 14:03:00
Postat av: Magnus A

(Tyvärr refuserade BLT två kommentarer av mig, en om om att en annan kommentars påstående om islams många uppfinningar och betydelse för västerlandet är faktoider och dels ett svar till en kommentar av Ulf som tillbakavisade att shariadomstolar finns i väst; jag visar med länkar till mainstream media (bl a public service) att han har fel i avfärdandet av att shariadomstolar finns i ett europeiska länder inkl Sverige. Varför refuseras välformulerad fakta? Försöker igen.........)

2009-11-06 @ 14:41:50
Postat av: Robin_Shadowes

Magnus A, om Svenne Banan inser att det finns sharia-domstolar i Sverige och andra väst-länder och vad sharia verkligen innebär, barbariska och grymma straff, utmätta för t o m brott som vi anser vara bagatell-artade. Att bli stenad för ett mindre brott som otrohet eller bli stenad för nånting som den dömda inte har egen skuld i som att ha blivit våldtagen. Våldtäkts-männen går fria men deras offer får dödsstraff. Sånt måste mörkas till varje pris annars rämnar det mångkulturella samhället. Annars kan Svenne Banan sluta traditionsrösta på såssar, kommunister och moderater och gå över till Sd.

2009-11-06 @ 21:48:10
Postat av: Gubben o Gumman

Nja Expressen Aftonbladet har fullt upp med det"breda folkstödda projektet Free David Isaak".Nu hat visst Iran sytt in ett gäng murvlar bla annat en Norrman , så kanske nästa kampanj blir "Free Ole"

2009-11-07 @ 18:29:23
Postat av: En som ser verkligheten för vad den är

Sexövergrepp på

kristen förskola var huvudrubriken i aftonbladet idag.Så som ni ser så finns det idioter överallt.Skillnaden är att smarta människor dömmer inte ut ett helt folkslag eller religon för vad en eller flera människor gör.

2009-12-02 @ 12:48:03
Postat av: tryit

till En som ser.....visst ere så.....men varför importera mer kriminalitet och anlfabeter....det räcker med dom vi själva har i Sverige.

2009-12-13 @ 17:58:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0