TRE CITATHäromdagen kunde man höra en gamle finansministern Kjell-Olof Feldt och Expressens Anna Dahlberg vara rörande överens om att riksdagspartierna skall försöka blockera Sverigedemokraterna om vi kommer in i riksdagen 2010. På frågan om de inte tyckte detta var odemokratiskt svarade båda NEJ. Lyssna på inslaget.

Det som alltid slår mig är att dessa pk-journalister aldrig ställer dessa personer mot väggen varför ett samarbete med Sverigedemokraterna är så omöjligt. Skulle de antyda något åt det hållet så kan alla svaret! ”Alla människors lika värde” eller ”SD:s människosyn” och med detta svar nöjer sig dessa pk-journalister då ett ifrågasättande av detta skulle äventyra deras egen karriär.

Det samma gäller Vellinge kommun och ensamkommande barn. Jag har inte hört en enda journalist ställa följande fråga. Varför kommer så många ensamkommande barn till just Sverige?

När vattnet börjar rinna över badkarskanten så stänger du av kranen! Men tydligen inte riksdag och regering, de vrider på kranen ännu mer.

Idag är det fler och fler människor i Sverige som förstår att det är dags att börja stänga av kranen. När till och med ministrar börjar tala om ett nära förestående sammanbrott i flyktingmottagningen borde han ju komma till samma logiska slutsats men så är inte fallet. Istället skall man tvinga på kommunerna ännu fler ”flyktingar”.

När sedan riksdagspartierna sedan gör allt för att stoppa det enda partiet som vill stänga av kranen, kan utvecklingen bara bli en, Sverigedemokraterna gynnas och kommer att växa.

I DN finns idag en artikel som belyser detta väldigt väl hur de så kallade etablerade partierna målat in sig i ett hörn. Jag har plockat ut tre citat från artikeln som visar att hur de än vrider och vänder sig så har de ändan där bak. Oavsett om det är Sahlin eller Reinfeldt.

”Det gäller att hålla fast vid den grundläggande konflikten i Sverige som är mellan höger och vänster. Om man skapar en blocköverskridande allians så gynnar det Sverigedemokraterna, säger Demker
.”

”Men om man efter valet försätter sig i en situation där man blir beroende av Sverigedemokraterna kommer de att växa och växa, säger Sahlin.”

”Att bråka inbördes om hur man ska bemöta dessa partier gynnar bara Sverigedemokraterna.”

Som Sverigedemokrat kan man bara konstatera att det bara blir bättre, bättre dag för dag.

Helt ”plötsligt” har svenska folket fått ett nytt trovärdigt alternativ till valet 2010, Sverigedemokraterna och slipper nu välja mellan pest eller kolera.

Grattis till hela det svenska folket.

 


Kommentarer
Postat av: AWSvensson

I det förestående vägskälet har de etablerade partierna att välja mellan som i Danmark gå Sverigedemokraterna till mötes i frågor rörande asylhanteringen, och därmed bromsa upp SD vid 10%.

Alternativt som i Norge frysa ut och försöka komma runt SD vilket då resulterar i 25% för SD. Valet ligger på de etablerades bord, några andra alternativ kan man bortse ifrån.

2009-11-27 @ 16:27:05
Postat av: Berra

Man kan ju hoppas nu att fler och fler börjar inse att det finns ett alternativ till 7 partiet,och att de som ser ljuset röstar på SD

2009-11-27 @ 16:30:02
Postat av: Erik

Finns det där bilden tillgänglig som information material? Som man kan köpa och dela ut, klistra upp?

2009-11-27 @ 16:33:34
Postat av: Fredrik

Varför röstar jag SD?

Här kommer en av många anledningar.Är det för hans hudfärg? NEJ OCH ÅTER NEJ!!Hans vedervärdiga syn på kvinnor och om det gör mig intolerant mot denna sortens islam och dess jävla anhängare så be it !!!Fan jag är såååååå stolt över att inte tycka o tänka som dessa neandertalare!Fattar Mona ingenting ????? hur urbota korkad kan man få lov att vara som politiker??Stå upp för kvinnan och sparka ut en sån som denne man ur landet omedelbart !! skam för Sverige att denna sortens äckel finns !!Postat av: skeåning

Ja det är skönt att konstatera att hur man än vrider och vänder på det så ser det positivt ut för Sverigedemokraterna i längden.

2009-11-27 @ 17:04:15
Postat av: Argus

Mona Sahlins försök, att omöjliggöra SD:s inflyttande i riksdagen nästa år är från början

dömt att misslyckas. SD har möjiheter till mycket stora framgångar. Den pågående islamiseringen av det svenska samhället måste nu med all kraft stoppas. Borde inte SD som värdekonservativt parti ta initiativet till ett folkligt upprop till alla

kristna i detta land, att ta sitt fulla samhällsansvar, och medverka till att behålla våra svenska traditioner, som nu succesivt är under avveckling ?2009-11-27 @ 17:14:45
Postat av: Jomas

Ja inte är det en demokrati vi lever i.

Snarare en diktatur, där man inte tar hänsyn till folket

2009-11-27 @ 17:20:29
Postat av: Skånepåg

I dagens Barometern finns en debattartikel av Anders Johansson, där han avslutar sin debatt med Henrik Rydström. Helt suverän artikel i alla avseenden.Kanske Thoralf även kan lägga in denna artikel här på bloggen, så att alla får möjlighet att läsa den?

2009-11-27 @ 17:28:09
Postat av: Marianne

Läs Dick Erixon idag "Invandringen kostar-frågan är varför?" Landsförrädarna som talar om invandringens förträfflighet för ekonomin får här fakta som bevisar motsatsen!

2009-11-27 @ 17:30:08
Postat av: Dille i Momåla

Nu har DN börjat valrörelsen. Det märks på hur partierna tilldelas utrymme. Fp, detta vingelparti, får förstås mest.SD får nästan inget alls, nästan inte mer än piratpartiet.

Sen försöker Brors att tona ned SD:s framgångar. Han har en köpt (?) “expert” som drar lasset och slutsatsen blir att framgångarna är tillfälliga.Inte ett ord om att SD brukar få betydligt mer vid val än vad som redovisas i opinionsundersökningarna.

Brors påminner om en hästhandlare som målar om hästen för att lura i kunderna att hästen är pigg istället för slaktfärdig.En seriös granskning av opinionssiffrorna utvisar en sensationell ökning av SD:s opinionstal.Valdagen fick SD 1,9 % i opinionsundersökningen mot 4,7 % i DN:s senaste. Det skulle ge åtminstone 7 % om det vore val.Men framgång föder framgång och nu har alla kritiker av invandringspolitiken mer än tre kvartal på sig att strömma över till SD.Det är för dessa tveksamma som Brors målar om hästen.

2009-11-27 @ 17:35:36
Postat av: mudder

Det är skrämmande hur Mona Muslim försöker diktera villkoren i regeringen. Att blockera partier som folket väljer in som representanter för dess vilja, -är inte det odemokratiskt om något.

Jag hoppas verkligen att folk tar för vana att läsa kommentarer och bloggar som finns länkat i anslutning till tidningsartiklar på nätet. Folk måste bli mer kritiska och inte svälja Månas floskler utanvidare. Det är väl hon som har hetsat Reinfelt och mer eller mindre tvingat honom och ta avstånd från Sd.Det skulle vara underbart om Sd får egen majoritet, då kan de 7 stå och rapa floskler hela dagarna till ingen nytta.

2009-11-27 @ 17:41:08
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Vad tycker LO om att S vill samarbeta med C, som hamnat till höger om M, och som kommer att gynna SD.

2009-11-27 @ 18:31:54
Postat av: Info

HUGGSEXA OM ENSAMKOMMANDE BARNHuvudnyhet i Radio Stockholm är att den lilla ön Ekerö i Mälaren inte tar emot tillräckligt många ”flicktingar”. Reportrarna ger i programinslaget en socialdemokratisk oppositionspamp, skåningen Ulrik Andersen, tillfälle att fördöma den borgerliga kommunstyrelsen för dess främlingsfientlighet och inhumana ”flicktingpolitik”. ”Helt enkelt pinsamt” att kommunen bara tagit emot elva ”flicktingar” hittills i år!Kommunstyrelsens ordförande, moderaten Peter Carpelan, som får bemöta kritiken, blir ögonblickligen byxis. Man nästan hör, hur han darrar. På stående fot lovar han nu att försöka se till att minst 20 ”flicktingar” flyttar till Ekerö före årsskiftet! Och lika många eller fler nästa år och alla år in i evigheten. Och DESSUTOM att Ekerö nästa år ska ta emot en mängd ENSAMKOMMANDE BARN!Radio Stockholm hade också undersökt, vad Ekerö-borna i allmänhet tyckte om kommunens hårda ”flicktingpolitik”. En tonårstjej hade uppletats, som med barnslig stämma svarade, att ”jag tycker att man ska jobba för mångfald”.Tankar efter programmet: HUR BLIR JAG, SOM FAKTISKT INTE KAN RÅ FÖR, ATT JAG ÄR SVENSK SEDAN VIKINGATIDEN, EN FRÄMLINGSFIENTLIG HATARE?Svar: En skäggig yngling på andra sidan jordklotet vill ha en säkrad, livstids, hög inkomst utan vidare. Först och främst för sig själv, därefter för sin stora släkt. Han väljer Sverige, ett land som han knappt har hört talas om, Men han tror att Sverige ligger i närheten av Australien.I Sverige går jag och tänker ibland på olika länder i världen. Det där landet, som skäggynglingen bor i, har jag aldrig hört talas om.Därmed är jag en HATARE.Kanhända tänker tänker jag: Varför ska alla skäggynglingar komma just hit till det främlingshatiska land som alla skäggynglingar hatar mest av allt?Svar från Expo, Sveriges radio, DN, AB, Expressen osv.: Du är en hatare som inte är värd att finnas till på jorden. Och nu har vi slutgiltigt satt upp dig på vår lista över oönskade människor som vi kommer att eliminera.

2009-11-27 @ 18:33:30
Postat av: Roger S.

Jag är glad över att jag vågade se förbi etablerade politikers skapade mardröm.Det blåser förändring i Sverige. Ju mer måna, fredde och mååd skriker och vill begränsa demokratin. Desto mer medlemmar till SD.Så låt dom prata sin strunt. Själv vet jag exakt vart min röst kommer hamna, och jag skäms inte ett dugg för det.Thoralf, du är en av de som kommer bakom det nya Sverige. Var stolt

2009-11-27 @ 18:47:12
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Not very memorable

För er alla som likt mig själv inte gillar media och sjuklövern har det kommit ut ett förnämt dataspel vid namn "Left 4 Dead 2".Händelserna utspelas ungefär samtidigt som beröringssmittan börjat spridas och större delen av media och herrefolket förvandlats till zombies.

Välj på att spela som någon av de fyra Sverigedemokraterna där var och en har en unik personlighet och ny dialog.Gör dig beredd på en actionladdad och skräckfylld färd genom Sverige, från Rosengård via Ronna till Bergsjön och det brinnande Hässleby för den

slutliga uppgörelsen

2009-11-27 @ 19:20:44
Postat av: Peter, den förste.

Ingen säger det bättre än Eddie Meduza - Sju idioter: hm0dpQsxE" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=hm0dpQsxEP.S. En sak har Meduz fel om; SD kan, vill och kommer att göra nåt åt situationen.

2009-11-27 @ 19:39:45
URL: http://www.youtube.com/watch?v=_h_m0dpQsxE
Postat av: Roberth

Vi har rört om ordentligt och svenska folket börjar vakna. Inte en dag för tidigt. Sossarna är livrädda och de bör de vara!

2009-11-27 @ 19:43:30
Postat av: Ibbe

Reinfeldts svar i P1 ang. burkhaklädda kvinnliga lärare fick inte en enda kommentar av pk-etablissemanget efter programmets slut. Märkligt därför att svaret var uppseendeväckande. I religionfrihetens namn ska folk få gå klädda som de vill tydligen,också på offentliga arbetsplatser som ex skolan. Landets statsminister legitimerade därmed en islamistiskfundamentalistisk kvinnosyn här i landet medan han med svensk militär bekämpar samma kvinnosyn i Afghanistan. Att islam som religion dessutom är en samhällsform känner han uppenbarligen inte till, eller lägger han ingen vikt vid fenomenet. Det gäller att vara på god fot med turkarna bl.a. Här har vi kanske förklaringen till att moderaterna i Göteborg högt på sin riksdagslista har en invandrarkandidat med uttalade fundmentalisktiska värderingar. Vår statsminister meddelade också att

ingen ska "tvingas" att sjunga nationalsången. Den senare kan m.a.o. betraktas som nästa moderata avskrivningsprojekt troligen i sällskap med flaggan. Det finns ju ett kors i den.

2009-11-27 @ 20:00:31
Postat av: mudder

Roberth skrev: "Vi har rört om ordentligt och svenska folket börjar vakna"Jag brukar försöka väcka de som ännu inte vaknat genom att skicka intressanta mail med info om sådant som inte står i PK-media. För det mesta lyckas det men ibland får jag ordentligt mothugg som typ, - "du kan dra åt helvete med dina rasistiska mail". Då jag aldrig skriver något rasistisk så undrar jag varför vissa svarar så?

Kan det vara så att uppvaknandet är smärtsamt, eller vill de fortätta leva i en illusion av att allt är jättebra och att alla dansar hand i hand i ett lyckligt mångkulturellt Sverige med pizza, kebab och Zlatan?Hur når vi de som vägrar att se och inte vill vakna?

2009-11-27 @ 20:26:38
Postat av: Norbergssonen

Med islamister på valbar plats hos de andra partierna är det ju nästan öppet mål för SD. Varför inte göra en liten broschyr med citat från dessa herrar och fråga väljarna om de vill ha sådana riksdagsmän?

2009-11-27 @ 20:27:22
Postat av: Mats

Ibbe, när du kommer med sådana uppseendeväckande påståenden är det ett minimikrav att du också klistrar in en länk, eller åtminstone talar om i vilket program det var och när det sändes.Om uppgifterna stämmer så har Moderaterna begått ännu ett gigantiskt misstag.

2009-11-27 @ 20:36:12
Postat av: Ibbe

@Mats.

Ledsen att jag slarvade med programnamn och tid.

Satt i bilen när programmet sändes i em.(27/11) och kom in i det by accident. Programmet var enligt tablån i tidningen Studio Ett 16.00-17.45 om jag uppfattat det hela riktigt.

2009-11-27 @ 21:06:42
Postat av: Dille i Momåla

När Mona säger så här så är hon ärlig:”Men om man efter valet försätter sig i en situation där man blir beroende av Sverigedemokraterna kommer de att växa och växa.”Men är hon hederlig? Ja, är det hederligt att ifrågasätta valresultatet och därmed demokratin och vår urgamla frihet?

Och är inte hennes odemokratiska evangelium ett resultat av akut SD-fobi?

2009-11-27 @ 21:13:43
Postat av: Fredrik

Sitter här o läser den senaste upplagan av

SÖDERMÖRE POSTEN Nr 4 och ser på första sidan

att det står:BÄST OM INGEN RÖSTAR PÅ SVERIGEDEMOKRATERNA!Slår hastigt upp sidan 2 i denna tidning och där har en viss :Ingmar Einarsson som är ordförande i

centerpartiet i Kalmar kommun.Börjar läsa och några rader in så dyker thoralfs blogg upp. Där säger Ingmar att Thoralf sprider HAT och LÖGNER om MUSLIMER men även länkar till antisemitiska sidor på nätet !!!!?????Vad är detta? Är förtal förfanken!Sen kommer den vanliga PK DÄNGAN om att invandringspolitiken måste förbättras genom vi måste bli bättre på att ta hand om dom och hör o häpna:

DET TAR FÖR LÅNG TID ATT KOMMA UT I ARBETSLIVET!!?Newsflash!!!

Finns knappt inga arbeten!

Ni vill ju inte ställa några krav på invandrare!

Dom behöver ju förfan inte ens lära sig svenska för då tror vi att vi är rasister om vi skulle ålägga dom att gå SFI OCH GUD FÖR DEN LEDE om vi skulle visa dom hur man lever i en demokrati och att kvinnor och homosexuella är lika värda som vi män i samhället.Så till alla er som bor i SMEDBY,RINKABYHOLM,LJUNGBYHOLM OCH TORSÅS se förfan till att rösta på SD för resten av partierna vill dölja sanningen om invandringens kostnad och att vi har en våldsvåg som redan har börjat skölja in över oss!Finns många kanon bra invandrare som är svenska medborgare idag och som inget annat än vill leva i vårt land som jämnlikar! MEN INTE ENS DOM GES EN CHANS PGA AV ATT MAN BARA ÖSER PÅ MED MER!!VILKEN SKIT SOMHELST ÄR VÄLKOMMET TILL SVERIGE!Ta detta svin på flyktingförläggningen på Öland som Thoralf Bloggat om!Skiten ska bara ut ur landet omgående!!!!

Hur kan vi ens fundera på att låta detta ärkesvin ens få vistas här????2009-11-27 @ 21:28:59
Postat av: Thoralf A

FredrikVad är Södermöre Posten för något?Detta vill jag ha en kopia på!!!!Kan du ordna det? Eller kan du scanna in och maila.Jag vill läsa detta.

2009-11-27 @ 21:36:19
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Fredrik

Kan spara hela tidningen!

Kan posta den till dig elle be om en egen kopia :-)

Denna tidning har delats ut med POSTENS GODA SINNE!Ansvarig utgivare är:Centerns Kommunkrets i Torsås och kalmar.

Redaktör : Karl Erik Gustavsson

Tel:0486-23066 / 23038

2009-11-27 @ 21:46:37
Postat av: Inge Sandén

Dagens webb-fråga i Kvällsposten.

Bör blockpolitiken hävas för att mota bort SD?

Nej 61% Ja 39%.

Svenska folket säger nej.

Journalister,Redaktörer,Kröniköer,Skribenter på kultursidorna,Intellektuella vänsterfacister som erhåller bidrag från allmännaarvsfonden till alla sina sverigefientliga s,k. kulturföreningar och den del av befolkningen som ännu inte lärt sig att inhämta sanningen om tillståndet i landet från internet röstar ja.

Mona har gjort bort sig totalt som lyssnar på Ingvar Karlsson.

Hon skjuter sig själv i foten då hon säger.

Släpps SD fram i media ökar dom mer och mer.

Det betyder om svenska folket inte bara genom internet utan också genom media skulle få sanningen serverad hur totalt dom 7 systrarna misslyckats med sin invandringspolitik.

Det betyder i sin tur att hon innerst inne vet att hon fört svenska folket bakom ljuset,och är rädd för att sanningen skall hinna i kapp henne, innan som hon själv försöker inbilla sig att hon skulle bli statsminister 2010.

Hoppas det blir en valfråga hur SD skall stoppas.

Nu har dom försökt allt,utom att föreslå att partiet skall förbjudas.

Häva blockpolitiken var det sista halmstrået.

SD 20% med sådana uttalanden.Fortsätt gärna så.

Det finns inga ensamkommande barn.

Det finns ungdomar och medelålders som vill ta del av det svenska arbetande skattebetalandee folkets 100-åriga arbete med att få en dräglig tillvaro.

Den bästa hjälpen är på plats bland världens fattiga och utslagna.

PK-iterna är hycklare av värsta sorten.

2009-11-27 @ 21:54:37
Postat av: OT

Det finns fler som vill ta våra hårt förvärvade pengar!"Climategate: It’s the Totalitarianism, StupidUltimately, the climate frauds were seeking power over our economies, our liberties, and our countries. (See full PJM/PJTV coverage of Climategate here.)": http://pajamasmedia.com/blog/climategate-its-the-totalitarianism-stupid

2009-11-27 @ 22:08:21
Postat av: OT

Kanske är det så om folk bara ägnar lite fokus på aktuella frågor så finns bevisen där; Precis som när det gäller Climategate."Vincent Gray on Climategate: ‘There Was Proof of Fraud All Along’ (PJM Exclusive)IPCC expert reviewer Gray — whose 1,898 comments critical of the 2007 report were ignored — recently found that proof of the fraud was public for years.": http://pajamasmedia.com/blog/vincent-gray-on-climategate-there-was-proof-of-fraud-all-along-pjm-exclusive/

2009-11-27 @ 22:16:22
Postat av: Kalle

Referat från Reinfeldts telefonväkteri idag i Expressen"På frågan om han kan tänka sig att regera med Sverigedemokraterna blev svaret ett klart nej."Då vet vi det att han håller samma erbarmerliga klass som Mona Muslim. Det blir trångt i mitten. De sju sysysterparierna respekterar INTE demokratiska normer.Länk till referatet i Expressen:

Postat av: MiaH

Tittade precis på nyheterna på TV 4 och man vet ju knappt om man ska skratta eller gråta...Där intervjuades bl a Måna Muslim och några andra representanter för div riksdagspartier och det blir ju nästan tragikomiskt när de påstår att SD är "antidemokratiskt" (vad de får det ifrån vete Gudarna) samtidigt som de själva vägrar lyssna på vad svenska folket säger! Röstar svenska folket in SD i riksdagen (vilket jag innerligen hoppas) så är det ju det som är demokrati, demokrati betyder folkstyre och folkets röst ska gälla och vägrar de acceptera ett beslut som folket tagit så är det ju de som är antidemokratiska!

2009-11-27 @ 22:25:08
Postat av: OT

Nu kan ni andas ut (koldioxid förstås), Climategate: http://www.newsmill.se/artikel/2009/11/27/betydelsen-av-climategate

2009-11-27 @ 22:36:55
Postat av: Stefan K

Jag misstänker starkt att den samlade median kommer att göra allt i sin makt för att svartmåla Sd, försöka hålla dom utanför och givetvis behandla dom på ett sätt man definitivt inte behandlar övriga partier som genom ett demokratiskt valsystem försöker nå riksdagen.

Detta kommer att ge tändvätska till AFA och övriga extremgrupper på vänsterkanten, som därigenom tror att de har stöd av den samlade pressen och givetvis polis och andra myndigheter som inte törs agera p.g.a. rädslan för rasiststämpeln. Allt detta har vi redan sett exempel på.

Det värsta av allt är inte att mediefolk, AFA-pack och olika myndighetspersoner, kommer att njuta av denna behandling. Nej, det värsta av allt är att Sahlin, Ohly, Reinfeldt och de övriga i de 7:s sammansvetsade gäng (den enda punkt de är helt överens om) kommer att sitta hemma framför tv:n och le i njugg över behandlingen av Sd.

Detta damer och herrar, det är demokrati det.Tur då att det finns så många obegåvade, outbildade, okunniga och känslokalla personer, som dristar sig till att kritisera ett fullständigt misslyckat integrationssystem och dess biverkningar. Konstigt bara att vi hela tiden blir fler och i nuläget är vi runt 500 000 svenskar som enligt pk-Sverige är obegåvade, outbildade, okunniga och känslokalla.

Ibland vet man inte om pk-Sverige mest förfasas över Sd:s kritiska politik eller det faktum att allt fler svenskar helt plötsligt blir så obegåvade att de väljer att rösta på detta kritiska parti.Att vi har ett misslyckat integrationssystem erkänner de flesta idag (ja, inte Ohly och hans kommunister kanske), men det lustiga är att det enda parti som är ordentligt beredda att göra något åt det, kallas för rasistiskt, främlingsfientligt och inga man ens vill ta i med tång. Den misslyckade integrationspolitiken är ingen plötsligt uppdykande företeelse, utan har tyngt ner svensk samhällsstruktur under många år och inget av riksdagspartierna har brytt sig det minsta om detta. Nu har det kommit ett parti som rör om i grytan och vips så diskuteras integrationen i var o varannan mediekanal. Detta får mig att tro på rädslan av att alla fel, brister och inte minst den ekonomiska biten i den misslyckade integrationspolitiken ska nå svenska folket och att den rädslan blivit så stor hos pk-Sverige att det är därför som man till varje pris vill tysta Sd. Vi ska inte få veta sanningen, det är den hela grundinställningen, för sanningen är nog värre än många av oss tror.

2009-11-27 @ 23:28:23
Postat av: Peter, den förste.

De "Sju - Idioterna" d.v.s riksdagspartierna har all anledning att vara rädda, ja mycket rädda för SD's inträde i riksdagen. Hoppas innerligt att SD inträde medför att:1) STASI-arkivet öppnas så att de svenskar som är med där åtalas2) Kostnaderna för 30 års flykting politik summeras3) Alla riksdagsmän ansvariga för kostnaderna åtalas för trolöshet mot huvudman samt allmänfarlig ödeläggelseDessa tre punkter måste åtgärdas så att vi kan utveckla Sverige till ett mycket dejligt land.

2009-11-27 @ 23:51:06
Postat av: Helene

Peter, den förste

Vi får ej heller glömma den klonade journalistkåren som bär ett STORT ansvar i ödeläggelsen av Sverige.

2009-11-28 @ 00:18:29
Postat av: Peter, den förste.

@HeleneNej journalisterna har jag inte glömt; Skattepengar till stöd för media måste ju användas till att sanera svensk ekonomi; Så det blir väl att ställa sig i kön till arbetsförmedlingen för alla journalister eller att se till att brukarna av media är villiga att betala för ett (lös)nummer.

2009-11-28 @ 00:44:20
Postat av: Alexander den store

http://www.status.st/Här kan man tydligt se vad som är på G..sakta men säkert...Och min röst kommer till, var så säker!

Trött på PK, Och att politiker inte vill inse vad Svenska folket ser dagligen, och mår f-bannat illa.

2009-11-28 @ 00:44:30
URL: http://roljede.blogspot.com
Postat av: Kalle

Tidningen METRO skriver:"Barroso delar upp området rätts- och inrikes frågor i två delar. Malmström får ansvar för delen som handlar om inrikesfrågor, där bland annat migrationsfrågorna hör hemma."Nu skall tydligen Sveriges slappa invandrarregler anamas av EU med valet av Cecilia Malmström FP.Frankrike som är tuffare fick lämna över migrationsfrågor till sveriges kommisionär.Nu göller det att bevara EU från Sverige.Postat av: Peter, den förste.

@Alexander den store och alla de snart 10 000 som läser denna eminenta bloggSD har nästan 4 000 medlemar. Men det behövs fler för att kunna besätta alla de kommande mandat i kommuner runt om i Sverige.Jag har själv blivit medlem fastän det inte är min "grej". Jag har precis som många andra gjort min värnplikt och anser att det nu återigen är min plikt att ställa upp för att försvara Sveriges demokrati; Och om inte du och jag försvarar Sveriges demokrati, vem gör det då?Och du, ja just du, alla behövs, alla kan tillföra något, var och en på sitt sätt och på sin självalda plats.

2009-11-28 @ 01:22:15
Postat av: tomtefar

Notera Fredrik Reinfeldts uttalande i telefonväkteriet i Expressen."jag tror inte att det finns en koppling mellan invandring och neddragningar i skola, vård och liknande"Nej själv klart så drar vi in på allt bara för att det är kul att plåga dom sjuka/pensionärer och barn som kan läsa och skriva själva när dom slutar skolan verkar helt onödigt.

Neddragningarna har ju pågått även när Sverige gått för fulla maskiner.

Om inte den ohejdade invandringen har haft och fortfarande har någon betydelse i nedmonteringen av Sverige som välfärds land så kan väl Fredrik Reinfeldt tala om för oss idioter som inget förstår vad som har gått fel med det ekonomiska !

Att höra vad du TROR ger jag blanka fan i utan tala om vad du VET i stället.

2009-11-28 @ 01:23:25
Postat av: Robin_Shadowes

Jag tycker ni borde använda dessa två bilder i valet. Använd dom som affischer och klistra upp dom över hela Sverige i sommar. Dessa landsförrädare förtjänar att få äta upp sina kontroversiella uttalanden. Bra också att det är både en moderat och en såsse så folk kan se att det kvittar vilket parti dom röstar på. Det är ändå bara två av sammanlagt sju huvuden på samma HYDRA!Skulle också vilja ställa en fråga till Freddan och Måna. Om våra svenska traditioner är rena barbariet, vad tycker du då om dessa? Är det detta du avundas så, Måna?http://allahuakbar.se/wordpress/?p=3566Se islams sanna ansikte! Muslimska kvinnor som fått syra i ansiktet. Sprid detta över hela Sverige så kanske äntligen Svenne & Svea Kålrot slutar att traditionsrösta. För det är bara en tidsfråga innan vi får hit även denna fina muslimska heders-tradition till Sverige också. Stoppa muslim-importen NU!!!

2009-11-28 @ 01:54:31
Postat av: Bo

Här är salig Errol Nordstedt's sång om saken:http://www.youtube.com/watch?v=IAK-4qzhUy8

2009-11-28 @ 03:35:30
Postat av: joffe

Jag har styrt omkring en hel del runt världen och då blir man ganska klarsynt, om man dessutom hängt och slängt med i den svenska politikerkarusellen. Den hostar på som ett gammalt slitet tivolipositiv. Samma tjatiga upprepande "jappjappmusik".Jag lämnade Sverige med familjen av politiska skäl till ett land som ställde KRAV. Detta 1982 och redan då kastade invandrare till Sverige sina indentitetshandlingar i Sundet och fick alla bidrag, amskurser möblerade lägenheter hemspråksundervisning etc.etc! Oh ja...Tom invandrarchefen Thord Palmlund var arg och sa 23.2.85 i SVD ”Stäng landet för passlösa” – VAD HÄNDE SEN? - Ingenting! Som vanligt under alla år!

Status quo! - Kravlösheten fortsatte och nu tar man in skäggiga barn och sen kommer släkten drällande och Sverige fortsätter att låna utomlands för att klara bidragsgivandet. En redovisning? Ajaj! Så trotsigt att ens kräva av en medborgare!SVENSKA FOLKET är diskriminerade i eget hemland och förda bakom ljuset i årtionden. Vi läser och ser TV-program om er situation i utlandsmedia. Själva har ni ju en verkligt skrämmande enögd journalistkår som förblindade jamsar kring i PK-idyllen utan att greppa tag i FAKTA och kräva redovisningar på invandring och korruptiv ulandssmörjning med 93 milj.om DAN!Min slogan: ”Riksdagsmännen i Sverige har nu sån huvudvärk att dom måste ansöka om politisk albyl”SD till politiska estraden tack!

2009-11-28 @ 05:57:31
Postat av: Demokratbloggen

Vi är lydigare än vi tror!Läs blogginlägget "Den kontrollerade svensken"http://demokratbloggen.wordpress.com/2009/11/28/den-kontrollerade-svensken/

2009-11-28 @ 08:32:28
URL: http://demokratbloggen.wordpress.com/
Postat av: mudder

Angående Fredrik Reinfeldts uttalande i telefonväkteriet i Expressen.

"jag tror inte att det finns en koppling mellan invandring och neddragningar i skola, vård och liknande"

En statsminister ska inte tro, han ska VETA.

2009-11-28 @ 11:01:05
Postat av: Gubben o Gumman

Reinfeldts uttalande är lika smart som att säga:Det finns inget samband med graviditeten och samlaget.Tryck upp flygblad, med dessa kommentarer och lägg i brevlådorna i hela Sverige veckan innan valet så får SD 50% minst i valet 2010.

Kommer inte dessa kommentarer med i valmaterialet

är det "tjänstefel"Att Reinfedlt tror kanske beror på dom nätuppgifterna som säger att han tillhör någon form av bibelsällskap?Någon med info?Vi har ingen nytta av dessa två i riksdagen.

Hur fan kan man pissa på sin egen nation så till denna milda grad.Sedan kan man passa på att göra Fredrik o Filippa

till särbo.

Den ena i Rinkeby den andra i Rosengård.

2009-11-28 @ 11:52:43
Postat av: Stefan K

joffe

Vilket land bor du i nu? Finns det fortfarande länder som inte fallit till föga för den ohämmade massinvandringen och påtryckningar från de etablerade? I såna fall är jag intresserad av att följa ditt exempel.

2009-11-28 @ 11:54:16
Postat av: joffe

Hej Stefan K.

Jag har läst dina tidigare inlägg och är helt på din linje. Naturligtvis är J.Åkessons artikel med av AB förfalskad RUBRIK om Muslimer och Ulf Nilssons Newsmillekommentar liksom de inlägg Inge Sandén levererat i pressen och i bla denna blogg mycket belysande för utvecklingen i Sverige. Dessutom vill jag avge en positiv reaktion till Thoralf Alfssons blogg. Jag kollar den nära nog dagligen för en sammanfattning av svenska SD-händelser.

En del inlägg är lokalbetonade men so what? Intressanta. Som gammal smålänning på 77 vårar hänger jag med – ännu så länge.Du undrar Stefan var jag bor? Mitt svar, Australien i 27 år. Jo jag avslöjade Sveriges obefintliga invandringspolitik då folk kastade pass i sjön redan 1980 och då skrev jag brev till alla partiledare och frågade vad ph-n som pågick? Jag skulle kunna berätta detaljer om helt flummiga svar och vidare korr, men det skulle kräva många textsidor! - Vi ville inte bo kvar i ett land med en kravlös invandringspolitik.Att ansöka om permanent uppehållstillstånd till Australien på tidigt 80-tal var inte så lätt. Första ansökan avslogs. Min allsidiga SVT produktions och tekniska erfarenhet fr 20 år i TVcirkusen var ogiltigt. (Jag känner så väl igen mig från Sandéns upplevelser!)Men hustruns Leg.sjuksköterskelicenser i USA och Sverige smällde kanske högre. Plötsligen efter ett års indirekt tjat kom en livlina. Kom upp till Aussie Ambassaden i Sthlm för test och koll. Vi for dit för läkarkontroll, för klara polispapper, för språk-kontroll, yrkeskontroll, intervjuer, våra tre tonåringar skärskådades utan och innan.Många problem vidtog innan vi lyckades komma iväg. Detta har jag skrivit om i min bok ”Antipodisk Mosaik” man kan hitta på GoogleSorry Stefan jag kan inte svara på vad som gäller invandring till Australien i dag. Men har du ett eftersökt yrke eller en stor summa penningar på banken för att starta ditt eget företag här nere tror jag du har möjligheter att bosätta dig i detta vårt underbara nya hemland. (På 60-talet kunde du få fri flygresa till Australien från Europa – icke nu.)Vi har varit tillbaka till Sverige sex gånger under åren. Landet har förändrats drastiskt.Sist blev jag robbad utanför T-banan i Sthlm av några svensktalande svarthyade afrikanbusar. - Vi återvänder aldrig mer till ett Sverige vi en gång älskade.Lycka till Stefan K2009-11-29 @ 09:02:27
Postat av: joffe

Hej Stefan K.

Jag har läst dina tidigare inlägg och är helt på din linje. Naturligtvis är J.Åkessons artikel med förfalskad RUBRIK om Muslimer i AB och Ulf Nilssons Newsmillekommentar liksom de inlägg Inge Sandén levererat i pressen och i bla denna blogg mycket belysande för utvecklingen i Sverige. Dessutom vill jag avge en positiv reaktion till Thoralf Alfssons blogg. Jag kollar den nära nog dagligen för en sammanfattning av svenska SD-händelser. En del inlägg är lokalbetonade men so what? Intressanta. Som gammal smålänning på 77 vårar hänger jag med – ännu så länge.Du undrar Stefan var jag bor? Mitt svar, Australien i 27 år. Jo jag avslöjade Sveriges obefintliga invandringspolitik då folk kastade pass i sjön redan 1980 och då skrev jag brev till alla partiledare och frågade vad ph-n som pågick? Jag skulle kunna berätta detaljer om helt flummiga svar och vidare korr, men det skulle kräva många textsidor! - Vi ville inte bo kvar i ett land med en kravlös invandringspolitik.Att ansöka om permanent uppehållstillstånd till Australien på tidigt 80-tal var inte så lätt. Första ansökan avslogs. Min allsidiga SVT produktions och tekniska erfarenhet fr 20 år i TVcirkusen var ogiltigt. (Jag känner så väl igen mig från Sandéns upplevelser!)Men hustruns Leg.sjuksköterskelicenser i USA och Sverige smällde kanske högre. Plötsligen efter ett års indirekt tjat kom en livlina. Kom upp till Aussie Ambassaden i Sthlm för test och koll. Vi for dit för läkarkontroll, för klara polispapper, för språk-kontroll, yrkeskontroll, intervjuer, våra tre tonåringar skärskådades utan och innan.Många problem vidtog innan vi lyckades komma iväg. Detta har jag skrivit om i min bok ”Antipodisk Mosaik” man kan hitta på GoogleSorry Stefan jag kan inte svara på vad som gäller invandring till Australien i dag. Men har du ett eftersökt yrke eller en stor summa penningar på banken för att starta ditt eget företag här nere tror jag du har möjligheter att bosätta dig i detta vårt underbara nya hemland. (På 60-talet kunde du få fri flygresa till Australien från Europa – icke nu.)Lycka till2009-11-29 @ 09:16:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0