SOM MAN BÄDDAR FÅR MAN LIGGA

Upprördheten är uppenbarligen stor över hur det schweiziska folket röstade om ett förbud av uppförandet av nya minareter.

Sveriges utrikesminister Carl Bildt anklagar hela det schweiziska folket för att ha fördomar! Ett ganska magstarkt uttalande från en utrikesminister som istället borde acceptera en demokratisk folkomröstning och istället försöka förstå varför det schweiziska folket röstat för ett förbud.

"Minareterna är våra bajonetter, moskéerna våra baracker, de troende våra soldater."

Turkiets nuvarande pro-islamistiske premiärminister Recep Tayyip Erdogan i ett tal 1997.

Att valet i Schweiz i själva verket handlat om ett NEJ till den islamisering som råder i hela Europa talas det väldigt tyst om i svensk media. Där är istället tidningarna och morgonsofforna fyllda av ”experter” som kallar resultatet en skam för Europa. GeeJag ställer mig frågan hur många andra länder som skulle folkomrösta på samma sätt om de nu fick chansen. Min gissning är att det skulle vara många länder.

Geert Wilders i Holland kräver nu att en liknande folkomröstning skall genomföras i Holland. Detta har vi inte kunnat läsa om i svensk media men i Danmark går det givetvis bra att skriva om detta krav.
Även Pia K i Danmark vill genomföra en liknande folkomröstning, enligt TT

Carl Bildt tycks vara en av dessa människor som vare sig har sett eller hört något. Han tycker säkert att Irans president Mahmoud Ahmedinejad är en trevlig person. Att han förnekar förintelsen är väl inte så mycket att bry sig om. Inga fördomar mot muslimer här inte!

Jag rekommenderar de som inte såg gårdagens Dokument utifrån i SVT2 att se programmet. Då får alla svar på varför det schweiziska folket röstade som gjorde igår. Carl Bildt borde själv se programmet så kanske han blir lite mer försiktig med att slänga ur sig anklagelser om fördomar till hela det schweiziska folket.

Så länge världens muslimer stillasittande låter muslimska terrorister härja världen över och islamister begår det ena övergreppet efter det andra mot sina medmänniskor i Allahs namn så kommer ”fördomarna” bara att växa i den civiliserade världen mot islam och dess utövare. När man sedan dessutom förespråkar sharialagar och kvinnoförtryck kan bara svaret bli just "fördomar".

De enda som kan förändra utvecklingen är just muslimerna, om de nu har någon vilja till förändring. Annars gäller det gamla ordspråket.

Som man bäddar får man ligga!


Kommentarer
Postat av: Helene

Tack Thoralf för ditt idoga arbete. Denna ”religion” måste sättas under luppen.

Vi kan väl bjuda Eva-Maj/Benkelotta på islams Emil i Lönneberga. Inte lika flink med kniven som Emil, men han visar ju på beslutsamhet och kämparglöd, den lille muslimen.http://www.truthtube.tv/play.php?vid=2008Här finns även andra godbitar för godhjärtade idioter som xenomaniska Eva-Maj/Benkelotta.

2009-11-30 @ 12:25:50
Postat av: Info

APROPÅ TURKIET, MINARETERNA OCH TURKIETS BÄSTA VÄNNER I EUROPAHon är en feministisk och politisk idol. Under sin tidigare period i Bryssel har hon framförallt utmärkt sig som EU:s HBT-ambassadör. Hon har i denna egenskap tillsammans med diverse svenska riksdagsmän (viftande med svenska flaggor) deltagit i diverse prajdparader runtom i Europa. Först i Polen. Allt i avsikt att styra berörda länders inrikespolitik.Kan ni gissa, vem jag syftar på?Flera ledtrådar: På senare tid har hon yppat nya ambitioner. Sin nya roll i EU ser hon nu framförallt vara att se till, att Turkiet så snart som möjligt – mot t.ex. Frankrikes och Tysklands önskan – införlivas som Europas största medlems- och, framförallt, bidragsland. För denna saks skull har hon i en radiointervju sagt sig ämna ta Europas president under personlig behandling.Egendomligt nog och som av en händelse råkade HENNES CHEF i Sverige, samme chef som ensam skulle komma att svara för hennes höga utnämning, ha exakt SAMMA uppfattning och ambitioner beträffande Turkiets införlivande. ”Turkiet in i EU” har som bekant en alltid varit av hans hjärtefrågor.Vem är hon? På sin nya post i EU får hon (genom bl.a. Sveriges röstning i enlighet med samme chefs påbud) en lön på 210 000 kr i månaden. Därutöver får hon nästan en halv miljon extra i startbidrag. I traktamente (skattefritt) dessutom mer än 30 000 i månaden samt mer än 15 000 kronor i bidrag för familjen och barnen varje månad. Fri bostad, tjänstebil och andra faciliteter tillkommer naturligtvis. Bidraget för personliga assistenter, chaufförer och andra tjänare och dessas livréer m.m. är obekant. (Obekant är också, huruvida någon skatt utgår över huvud taget, om inte bara symboliskt och på papperet.)Vem är denna överlägset kompetenta kvinna?2009-11-30 @ 12:27:43
Postat av: Gubben o Gumman

Man får intrycket att svensk media är lite styrd?

Vilket elände "Röde Börje" har på Aftonbladet idag.

Börje har idag en orolige mage kan detta hända i Sverige?Snart kommer Jimmie o gänget och tar Janne Hellin

Mohaha.

2009-11-30 @ 12:33:13
Postat av: Helene

Har nu sett tillräckligt av gårdagens Dokument utifrån för att må illa av dessa fega, satans as!

Man kan ju inte dra alla muslimer över en kam, sägs det, men för att citera de gamla

rödvinskommunisterna i Hola Bandoola Band: Vem i hela världen kan man lita på?

2009-11-30 @ 12:51:25
Postat av: Carl B

En starkt bidragande orsak till att nästan sextio procent sa nej till byggande av minareter, är säkerligen också att Libyen håller ett antal schweiziska affärsmän fångna sedan en tid tillbaka.Vad vi heller inte får veta i svenska PK-media, är att det i Österrike redan råder ett förbud mot byggande inte bara av minareter utan även av moskeer, om dessa genom sin exteriör, t.ex. kupoler, starkt avviker från den lokala byggnadstraditionen.Detta gäller sedan 2008 i förbundsländerna (delstaterna) Kärnten och Vorarlberg. Detta regleras genom ländernas plan- och bygglagstiftnung. I Schweiz gällde det som bekant en ändring av grundlagen.En bra och nyanserad informationskälla är Österrikes statliga TV- och radiobolag ORF. www.orf.atDå vårt statliga monopol inte erbjuder ett enda schweiziskt vin ens i beställningssortimentet, får det bli en italiensk Amarone i stället.

Desbättre är inte osthandeln monopoliserad, så det får bli lite Gruyère, Appenzeller och Emmentaler på ostbrickan i kväll!2009-11-30 @ 12:52:08
Postat av: Lotta

@Eva-MajDu ondgör dig över folks brist på rättstavning. Jag tror att det beror på att allt fler läser allt färre böcker. Man läser endast tidningar och det vet ju alla hur bedrövligt dagens journalister skriver och stavar.

2009-11-30 @ 12:52:59
Postat av: AWSvensson

Info hade du inte skrivit: Vem är denna överlägset kompetenta kvinna så hade jag gissat på Cecilia Malmström, nu har jag ingen aning.

2009-11-30 @ 12:54:48
Postat av: Roberth

Vad håller Bildt på med? Han har fått gummirygg tamefan. Först ställer han sen mot Israel och nu detta. FEGIS!

2009-11-30 @ 13:19:50
Postat av: Kalle

"Malmström har valt att offentliggöra att hon som privatperson ger ekonomiskt stöd till Expo[4]." Enligt Wikipedia uppslagsverket på nätet."Gulliga" ministrar vi har!!!.Hon är statsvetare i botten och numer EU-komisionär för invandrarfrågor bland annat och Folkpartist.Länk till Wikipedia uppslagsverk på nätet.

Postat av: Argus

Toralfs blogg är föredömligt bra och behandlar viktiga och aktuella politiska frågor.

Svenska medier är däremot en katastrof när det gäller objektiv nyhetsförmedling. I TV:s rapport igår om den

Schweiska folkomröstningen fanns kommentarer från flera länder och vem tror Du representerade en svensk kommentar? ju muslimska rådet. Varför kan eller vågar ingen svensk journalist objektivt redovisa flykting- och islamiseringspolitiken i vårt land. Hur länge skall indoktrineringen fortsätta? Jimmie Åkesson har alldeles

rätt i sin berömda artikel i Aftonbladet. Den viktigaste frågan är nu var går gränsen för tillåtligheten av islamisering av Sverige genom åberopande av religionsfriheten? Kommer SD att begära folkomröstning även i vårt land?

2009-11-30 @ 15:17:23
Postat av: Roger S.

Håller med föregående talare

2009-11-30 @ 15:58:10
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Inge Sandén

Det som är mest glädjande med den Schweiziska folkomröstningen är att resultatet speglar folket på ena sidan och PK-iterna på den andra.

Väntar med spänning på nästa galluppundersökning.

Sverigedemokraterna kommer att dra det längsta strået,när svenskarna ser att vårt broderfolk i Schweiz vågade gå emot etablissemanget.

Etablissemangen i politik och medier är smittade av ett självhat,som inte finns ute i folkdjupet,skriver Dick Erixon,när han smular sönder dagens ledare i DN."Det finns bara förlorare".

Europas och Sveriges folk,vill inte ha något med islam att göra.

Ställ samma fråga här,så blir resultatet det samma som i Schweiz.2009-11-30 @ 16:12:55
Postat av: Kalle

Är det rätt eller fel att folkomrösta om minareter? Var frågan i Lotta Bomes program idag på P4 Extra.91 procent tyckte det var rätt att rösta om minareter.Kommer sverige att fråga sin medborgare i en folkomröstnig för att ta reda på åsikterna som många andra länder funderar på efter Schweiz överaskande resultat i folkomröstningen???Länk till P4 Extra, Lotta Bromes, sajt på SR.

Postat av: dan åke

kanske blir enda räddningen att fly till Schweiz om inte så pass många SD röster blir giltigförklarade att det räcker över 4 procent.vem vet SD kanske redan har 20 procent? läste på valmyndigheten att valsedlar måste sparas efter varje val. skulle verkligen vara intressant att se de ogiltigförklarade valsedlarna och även räkna om dom.

kan bara inte tro att det skulle bara vara ca 3-3,5 procent av Svenska folket som ser verkligheten de lever i

2009-11-30 @ 16:21:19
Postat av: AWSvensson

Stackars dessa motdemonstranter som samlats i Lund för att demonstrera mot en demonstration som inte fanns.

Postat av: Roger S.

"Några av motdemonstranterna var maskerade och en av dem förklarar det med att de är rädda att bli igenkända av kollegor på jobbet"Haha Ja så mkt litar man på den Svenska demokratin så man måste dölja sig.

2009-11-30 @ 16:46:13
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Putte

Riktigt roligt att läsa och höra hur svenska journalister och politiker försöker kränga till det att en folkomröstning är odemokratiskt. Undrar hur länge det dröjer tills någon av dom har krängt och vridit på sig så till den milda grad att de fastnar med huvudet i röven. :-) Fast där kommer förståss deras tunga vinka igenkännande.

2009-11-30 @ 17:02:25
Postat av: Not very memorable

I Godmorron Sverige idag fick författaren AXEL ODELBERG och muslimkramaren sitta och svamla utan någon stoppade honom.

Schweiz kännaren journalisten MATS ENGSTRÖM fick endast en fråga och den svarade han inte politiskt korrekt på.

Frågan som LOTTA BOUVIN-SUNDBERG gav honom löd: Det är väl inte demokratiskt för ett land som det att ha folkomröstningar.

MATS ENGSTRÖM svarade " Det är just det det är, det finns inget mer demokratiskt"! Som sagt några fler frågor blev det inte till honom under de 10 minuterna eländet varade!ung 2 minuter in klippet börjar SVT:s kråkindian JOHANNA JOHNSSON att kräkas.

Postat av: Roger S.

Minaretförbud i Sverige?

Rösta

http://allahuakbar.se/wordpress/?p=3832

2009-11-30 @ 17:58:16
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Dille i Momåla

Karl Bildt lider uppenbarligen av en svårartad oikofobi.Förr trodde jag att han bara led av gubbsjuka. Kanske han har problem med prostatan också.Och det är klart att om man går och oroar sig för sånt så kan omdömet svikta alldeles in i vassen mycket om man samtidigt är okiofob.Bäst vore nog om Bildt fick komma in på något hem. För det är nog vård han behöver.

2009-11-30 @ 18:01:37
Postat av: Skånepåg

Dille i Momåla.Gubbsjuka har två betydelser:

- Intresse för yngre damer.

- BPH (Benign Prostata Hyperplasia) d.v.s. en godartad prostataförstoring."Kanske han har problem med prostatan också."

Det rör sig då om någon av de 3 prostatasjukdomarna:

- Prostatcancer

- BPH

- Prostatainflammation (prostatit).Please lämna urologin utanför, eftersom detta är ett allvarligt medicinskt område som inte bör beröras på det här lättvindiga sättet på bloggen.Med hänsyn till att jag har "viss" medicinsk kunskap inom området, kan jag inte låta bli att i all välmening framföra denna åsikt.

2009-11-30 @ 18:45:37
Postat av: Mats

Nu börjar de hetsa mot demokratin i våra medier. Några procent till i SIFO för Sverigedemokraterna och jag är rädd att det börjar rulla stridsvagnar på gatorna. För första gången i mitt liv är jag glad att vi har rustat ner försvaret.

2009-11-30 @ 19:09:57
Postat av: nesse

Snart kommer med största sannolikhet ett tvingande Eu-direktiv som säger att medlemsländerna måste ge tillåtelse till minareter.

2009-11-30 @ 19:11:01
Postat av: FreeBird

Den bästa kommentaren till folkomröstningen i Schweiz som jag har läst. Stort grattis.

2009-11-30 @ 20:03:20
Postat av: stöd Schweiz

Här har vi slagit två flugor i en smäll! Vårt gäng av grosser schweizer sennenhundar vaktar dynget runt mot muslimer och andra våldsverkare plus övriga knäppgökar! Här göre sig ingen objuden besvär!

2009-11-30 @ 20:12:11
Postat av: Putte

Calle Bildts uttalande i Ekot, enligt DN:"Carl Bildt säger till Ekot att det känns främmande att avgöra sådana här frågor i en folkomröstning."http://www.dn.se/nyheter/varlden/de-anvander-sig-av-manniskors-radsla-1.1004767Den demokratiska fernissan hos våra riskdagspartier är verkligen så tunn att den knappt finns. Vad var det Palme sa om "Så talar diktaturens kreatur till varandra". Konstigt att detta uttalande så väl beskriver riksdagspartierna och deras lakejer inom journalistkåren, eller kanske det är riksdagspartierna som är journalistkårens lakejer. Diktaturens kreatur är de i alla fall.

2009-11-30 @ 20:13:57
Postat av: Hajen

Fnv så njuter jag, härligt att se och höra pk-patraskets patetiska försök att förklara bort Schweizarnas val.

2009-11-30 @ 20:41:11
Postat av: Ingeborg

Det var Bert Karlsson som en gång sade om Carl Bildt:

"Han är så dum att om han skulle driva korvkiosken utanför Riksdagshuset så skulle den gå i konkurs efter två veckor. Men han döljer sin ointelligens med arrogans", sade Bert.

Tänk på det när ni hör och ser honom. Ju dummare man är som politiker i Sverige desto högre kan man kliva på karriärstegen. Tänk på Cecilia "pladdermajan" Malmström.

2009-11-30 @ 21:50:36
Postat av: Helene

Så här motsägelsefullt uttrycker sig Mehmet Kaplan, integrationspolitisk talesperson och riksdagsledamot MP:”Det är viktigt att värna religionsfriheten och inte underblåsa de fördomsfulla åsikter mot islam som finns runt om i Europa i dag. Sverige och Fredrik Reinfeldt borde som ordförandeland och dess statsminister i EU göra klart att principer som yttrandefrihet, åsiktsfrihet och religionsfrihet inte får inskränkas.” Hur ska människan ha det? Ska vi ha yttrandefrihet eller inte? Det är inte dåliga krav denne muslim ställer, men de är ju SÅ vana at få som de vill.Läs hela ”debattartikeln” här om ni inte redan gjort det:http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/politik/article6213644.ab

2009-11-30 @ 21:51:37
Postat av: Ingeborg

Det var Bert Karlsson som sade om Carl Bildt:

"Han är så dum att om han skulle sälja korv utanför Riksdagshuset så skulle han gå i konkurs efter 14 dagar. Men han döljer sin ointelligens med arrogans. Tänk på det när ni ser och hör honom. Ju dummare man är som politiker desto högre klättrar man på karriärstegen. Lyssna på Cecilia "pladdermajan" Malmström så förstår ni vad jag menar.

2009-11-30 @ 21:56:06
Postat av: Ingeborg

Mitt inlägg kom in två ggr men det gör kanske inget. Nu kommer ni ihåg hur korkad Carl Bildt är. Mvh Ingeborg

2009-11-30 @ 21:57:53
Postat av: m

Värt att notera är att Aftonbladet, som normalt brukar ha omröstning på sin hemsida i heta ämnen så som huruvida "rätt låt vann" med mera, i denna fråga inte låter läsarna få tycka till...

2009-11-30 @ 22:06:25
Postat av: Drutten

Idag köpte jag mig en toblerone och drack lite Neskaffe. Det smakade gott och jag njöt en stund av friheten.

2009-11-30 @ 22:24:03
Postat av: S-E Karlsson

Var in och tittade på : Carina&Stefans SD Blogg i afton angående ÄFS = Äldreförsörjningsstöd en äldre anhöriginvandrare kan alltså få 14031 kronor i månaden skattefritt inklusive hyra + fri sjukvård,tandvård ,social service !! Hörde samtidigt i kväll om en gammal dam på över 90 år som fick ut efter skatt 5000 kr i månaden !

Människors lika värde ????

Mvh S-E Karlsson .

2009-11-30 @ 22:34:17
Postat av: Helene

Så här motsägelsefullt uttrycker sig Mehmet Kaplan, integrationspolitisk talesperson och riksdagsledamot MP:”Det är viktigt att värna religionsfriheten och inte underblåsa de fördomsfulla åsikter mot islam som finns runt om i Europa i dag. Sverige och Fredrik Reinfeldt borde som ordförandeland och dess statsminister i EU göra klart att principer som yttrandefrihet, åsiktsfrihet och religionsfrihet inte får inskränkas.” Hur ska människan ha det? Ska vi ha yttrandefrihet eller inte? Det är inte dåliga krav denne muslim ställer, men de är ju SÅ vana at få som de vill.Läs hela ”debattartikeln” här om ni inte redan gjort det:http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/politik/article6213644.ab

2009-11-30 @ 22:42:01
Postat av: sylvia österberg

J Hjärpe har sagt att minareter inte fanns från början. och han kan tycka vad han vill i vår demokati. Folkomröstningen var ett demokratiskt beslut, och demokrati är att respektera valresultat.

valfusk i Afghanistan respekteras,varför?

2009-11-30 @ 22:55:24
Postat av: natasha

Det blir en stor Toblerone i julklapp till varje familjemedlem samt nära vänner. Det är bara att stödja Schweiz, folkets val och demokratin!

2009-11-30 @ 23:08:28
Postat av: Robin_Shadowes

Carl Bildt må se mild ut men han är förmodligen Sveriges ondaste nu levande person. Om nån av en händelse tvivlar så råder jag er bara att googla upp Bilderberg-gruppen. Fredrik Tråkare och lilla osöta fröken Cecilia Blind kommer inte långt efter.

2009-12-01 @ 03:02:25
Postat av: Putte

Integrationsminister Sabunis uttalande i DN."– Tack och lov har vi inte den typ av system som finns i Schweiz. Fundamentet för vår demokrati är mer robust. Partierna och riksdagen fungerar som filter. Folkomröstningar kan vara bra, men här har man använt det felaktigt i ett populistiskt syfte. Det är farligt för demokratin."Ytterligare ett exempel på när PK-svinen anser att demokrati, är det bara när folk tycker som PK-svinen. Folkpartiet i ett nötskal.Här är et annat citat från ett ljushuvud på AB, nämligen Wolfgan Hansson:"När muslimer runtom i världen får nys om förbudet lär Schweiz inte stå högt i kurs. Det är ingen slump att regeringen i Bern varnat sina ambassader i muslimska länder för följderna. även på hemmaplan kan det bli bråk."Konstigt att dom inte ens genomskådar sina egna lögner. Ena sekunden är muslimerna så vänliga, snälla och toleranta, men fatta ett beslut som de stör sig på, så kommer i nästa sekund hoten. Hot som svenska journalister verkar så himla glada över att referera till. "Tolernata muslimer" tar ständigt till hot om de inte får diktera vad andra ska tycka och tänka. Antagligen PK-formen av demokrati.2009-12-01 @ 07:12:23
Postat av: Yrla

Bildt var inte det minsta beredd att ta ställning i media gällande Donald Boström "organstöldsartikel" i Aftonbladet. För att förenkla sina "arbetsbördor" kan dessa nickedockor till politiker lika gärna använda sig av förinspelade intervjusvar då de ska uttala sig i politiskt heta frågor !

2009-12-01 @ 12:04:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0