REPALUS DESPERATA METODER

Nu tar socialdemokraterna i Malmö tillsammans med Migratiosverket till helt nya metoder för att tvinga på kommunerna ensamkommande barn. Detta "initiativ" tas inte emot särskilt vänligt i Vellinge.

Vellinge kommun skriver bland annat följande på sin hemsida.

"Detta agerande, som också skett i andra mindre kommuner i Skåne, visar på ett sammanbrott för svensk flyktingpolitik. Det kan inte längre vara ett kommunalt problem i Sverige att ta emot denna strida ström av tonårspojkar från oroshärdar i Asien och Afrika. Detta måste lösas på nationell nivå inom ramen för EU.


Samtidigt är det häpnadsväckande dåligt skött av Malmö/Attendo.


Här skickas en inbjudan ut ena dagen till ett möte nästa dag och så ska verksamheten öppna dagen efter! Allt enligt inbjudan.


Detta är fullständigt oacceptabelt!


Det visar bara att man fullständigt struntar i de boende i Hököpinge! Kommunens uppfattning bryr man sig inte heller om, utan man kör bara över oss alla.


Vi kommer därför att undersöka vilka möjligheter vi har för att stoppa denna cirkus - så här får det inte gå till!"

SvD, Sydsvenskan,


Kommentarer
Postat av: Sven Duva

Sossarnas dagar är räknade. De minskar tom i dåliga tider. Traditionellt brukar oppositionen öka i dåliga tider. Men fler och fler ser vad dagens sossar vill åstadkomma med det som en gång i tiden var folkhemmet Sverige.S SD2002 39.8% 1.4%

2006 35.0% 2.9%

2009 33.9% 4.4% Demoskop, november

2009-11-10 @ 18:40:11
Postat av: Dan Åke

Alla borde folkbokföra sig i Vellinge, det vore en effektiv signal till idiocrasy-regeringen. Då går mina skatteavdrag går till en kommun som har förnuftiga och rakryggade politiker!ps: se filmen IDIOCRASY tyvärr är (Snart/redan)Svenskarna precis som folket i den filmen! VAKNA UPP , VAR KRITISKden går att se här gratis och lagligt att streama:

http : // www . watch-movies-online . tv

2009-11-10 @ 18:46:11
Postat av: ln

I en kommentar 2009-11-08 @ 09:38:46 undrade jag om det ändå inte är skillnad på folk och folk, samt konstaterade att det i Italiens vackra land numera förekommer legal "rasism" baserad på rasers olika arvsanlag.Också i teaterdemokratien Sverige förekommer legal, av staten utövad "rasism".

- Visste ni det?

- Du visste det förstås! polaren POOHL, som den STASI-figur du är, som i smyg läser och håller koll på denna förträffliga blogg.I Sverige finns en Grundlag som bland annat föreskriver allas likhet inför lagen. Alla skall av

och i domstol behandlas lika, både jude och grek, både talliban och hedning, både hetero och homo, både bög och flata. Allt enligt 1 kap. 9§ regeringsformen. Vackert!

Förresten, passa på och läs grundlagen http://to.ly/wpH medan den gäller; snart skall

den övertrumfas av EUSSR:s nya och olika specialdirektiv.

Till regeringsformen 1 kap. 9§ finns ett undantag kallat STRAFFSKÄRPNINGSREGELN, som lyder:"såsom försvårande omständigheter vid bedömningen av straffvärdet skall, vid sidan av vad som gäller för varje särskild brottstyp, särskilt beaktas om ett motiv för brottet varit att kränka en person, en folkgrupp eller en annan sådan grupp av personer på grund av ras, hudfärg, nationellt eller etniskt ursprung, trosbekännelse, sexuell läggning eller annan liknande omständighet". Brottsbalken 29 kap. 2§ punkt 7.

Om du säger BU till en transa eller till en mohammedan eller en neger, eller är ocivilicerad

nog att spotta efter vederbörande (som man ofta gör, när man möter en svart katt!), så kommer det att kosta dig 50 dagsböter och 3-5.000 i skadestånd, men om mohammedanen eller negern kallar din fru för HORA och spottar på dig, så gå hem och

torka av loskan och glöm det hela. Du är som svensk människa mindre värd än den andre. Glöm inte det!

I konsekvens till detta finns det ingen anledning att tilltala eller beblanda sig med varken mohammedaner, negrer, bögar, flator, transvestiter och andra folkgruppsrepresentanter, ty de kan alltför lätt anse sig bli kränkta - och då ligger du pyrt till.

=================================================

Senaste nyhet från Rättsväsendet.DÅLIGA STATSFINANSER FRAMTVINGAR RATIONALISERINGAR

För smärre diskrimineringsärenden kommer efterhand, med början från april 2010, på alla större orter sk drive-in-domstolar (DID) att inrättas. Även pågår förhandlingar mellan Domstolsverket och de fyra nya privata apoteksbolagen om ett samarbete i denna fråga. Också ICA-koncernen har tillfrågats om man kan tänka sig ett samarbete. De reguljära domstolarna är så överhopade med ärenden, att man inte klarar av ytterligare belastning. Då de nya EU-direktiven gällande hädelse och brottslig religionskritik efterhand skall inplementeras eller om den polisiära brottsuppklarningsprocenten på nuvarande ca 6% oväntat skulle öka, blir kapaciteten hos det traditionella svenska domstolsväsendet helt otillräcklig. Därför kommer alla sk kränkningsbrott att omhänderhas av de nya domstolarna och av dessa erhålla en tidsenlig och rationell behandling.

Den kränkte skall endst behöva ange sitt eget och den kränkandes personnummer samt sitt skadeståndskrav jämte gällande kontonummer. "DRIVE-IN-DOM"-stolen tar sedan ställning till rimligheten i det angivna skadeståndskravet och utfärdar därpå ett inte överklagningsbart betalningsföreläggande till den kränkande parten. Utbetalning av skadestånd direkt till den kränktes personkonto beräknas sedan kunna ske inom tre till fyra veckor. Om den kränkandes pesonnummer är okänt, skall anmälaren kunna erhålla kränkarens personnummret antingen hos ENIRO eller per telefon 118 100 genom att meddela den kränkandes signalament. Någon ytterligare handläggning av dessa bagatellärenden anses inte bli nödvändig. http://to.ly/wqo

2009-11-10 @ 19:51:35
Postat av: Inge Sandén

Detta förfarande som nu görs i Vellinge,kommer att leda till att Repalus gräver sin egen grav.

Det här blir droppen,som kommer att sätta igång sakliga debatter om den fullständikt misslyckade invandringspolitiken i samtliga kommuner,får man hoppas.

Ang.ensamkommande barn.Detta ord är skapat av vänsterfolk och vänsterteologer.

I Bagdad kan dessa ungdomar för mellan 5000-10000 dollar köpa en paketresa till Sverige.

I högsta priset ingår allt,resa,vad dom skall dra för historia för att få put.

Även hur dom skall agera för att efter en tid få ta hit sina anhöriga.

Så jobbar männskosmugglarna i Irak och Somalia.

Låt hela flyktingpolitiken fullständigt rasa samman.

Beskatta svenska folket tills dom står på öronen.

Inte förrän då blir det någon förändring.

2009-11-10 @ 20:40:13
Postat av: Dille i Momåla

Politikerna lurar sina väljare med fagert tal om kommunal frihet och miljön.

Moderaterna t ex vill vara pk och samtidigt ha väljarnas stöd. Det går inte ihopFörst säger moderaterna ut i kommunerna att dom inte vill ha dit fler flyktingar. Men i riksdagen bestämmer moderaterna någonting annat. Man lurar väljarna.

2009-11-10 @ 20:47:17
Postat av: Gotiska Kubben

Svd bryter våra länkar efter cirka 300 besök. Det är deras beslut. Ville bara meddela det.

Postat av: Laglydig fotevikare

Vellinge bör ju kunna använda sig av alla de lagar och förordningar som finns och låta besiktiga anläggningen. Det är troligen enkelt att se till att anläggningen inte är brukbar för ändamålet. Gör exempelvis brandsyn, granska om personalen har rätt kompetens och att det finns tillräckligt med personal, etc. Driv sedan fråga i domstol så länge det går.

2009-11-10 @ 22:55:20
Postat av: dan åke

in 19:51

det är farligt att skoja allians och sosse folket kan läsa och lägga det som motion i riksdagen. om det nu var ett skämt? skulle inte förvåna om DO fått igenom det ni skriver om

2009-11-11 @ 00:52:25
Postat av: dan åke

läste länken. kränkande att papperslösa får mer arbete vid stämningsansökningar än kränkta som redan fått en påhittad identitet! nu får afa och vänsterpartiet ändra på detta -kränkande att alla inte har ha rätt att lura välfärdsystemet

2009-11-11 @ 01:00:53
Postat av: Gubben o Gumman

Mona o gänget vill lagstifta om mottagande av insmugglade ankarbarn, för något annat är det inte,kom inte här med något kommunalt medbestämmande i form av tex kommunalval.

Leve Stahlin upp till kamp trala la laa....

Sedan är det ju själva fan att svenska skattebetalare skall betala PK politikers samlande av PK poäng.

2009-11-11 @ 01:08:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0