RENA SKÄMTET AV SYDSVENSKAN
Den undersökning som Sydsvenskan beställt och som media under dagen gjort till en stor nyhet är rena skämtet och hela landets PK-media går på detta lurendrejeri.


I undersökning där 500 personer i Vellinge under helgen svarat på frågor om de vill stoppa boendet för ensamkommande ”unga muslimska män”. Enligt undersökningen är det endast 18 procent som vill stoppa boendet, 63 procent vill inte stoppa boendet, medan 19 procent inte vill svara.


Det Sydsvenskan inte nämner är att 637 personer vägrade att svara på några frågor.
Dessa personer förstod givetvis vad det handlade om när ett undersökningsföretag ringer under en helg. Detta redovisar inte Sydsvenskan i sina diagram.


Jag ställer mig givetvis frågan vad är skillnaden på dem som inte villat svara (19 procent) och de 637 personer som lämnats utanför undersökning som inte villat svara på några frågor. GFK har manipulerat hela undersökningen med denna grupp. RENA SKÄMTET.


Om vi nu ägnar oss åt att räkna in dessa 637 som inte vill svara så skulle vi få följande resultat i stället.


65 procent som inte vill svara.


8 procent som säger nej till boendet.


27 procent som inte vill stoppa boendet.

Inte lika övertygande siffror som media idag slagit på stora trumman för. Rena skämtet!


Tänk om det sedan är så att det som inte villat svara också egentligen vill säga nej till detta boende men inte vågat att göra det i telefonen, då är det plötsligt hela 73 procent som säger nej till detta boende.
Vilket mer överensstämmer med valresultatet 2006.Ni vet väl att det finns tre sorters lögn. Lögn, förbannad lögn och statistik!

När människor däremot kan svara anonymt blir svaret ofta något helt annat. Eller vad säga om följande webbundersökningar på Kristianstadsbladet. Tack för tipset Nisse.

SydSvenskan, Sydsvenskan,


Kommentarer
Postat av: Peter

Thoralf du får vara på media om den här undersökningen och jaga dem med blåslampa.

2009-11-18 @ 01:12:44
Postat av: Dan åke

Svenska politikerna började på 70-talet till den totalcencur som nu råder. De bestämmer vad folk skall tycka. Och statsstyrda media har rollen att indoktrinera folket. Detta har Tage Danielsson gjort en rolig parodi på som stasicencuren tydligen ännu inte fattat för den är ännu inte förbjuden!

http://www.youtube.com/watch?v=FjuhW-4tyEI

2009-11-18 @ 01:19:48
Postat av: dan åke

Framöver kan man nämna "Sannolikheten att nån skall tycka illa om invandringspolitiken är lika med noll" då fattar alla att man härleder till Tage Danielsson´s analys om sanningshalten och att alla insett medias förvridna syn.

2009-11-18 @ 01:26:53
Postat av: Magnus A

Någon som vet vad frågan exakta var? (Sådant behöver inte alls vara oväsentligt.)

2009-11-18 @ 02:07:02
Postat av: Libertarian

I Sydsvenskan-artikeln står det:"Av de 637 personer som föll bort tackade samtliga nej innan de visste vad frågorna handlade om."Hur ska man tolka detta? Bör inte de flesta åtminstone ha lyssnat så långt som att de vill ställa frågor om ensamkommande?

Postat av: LN

Från gårdagen och ytligt sett litet vid sidan om dagens ämne, men sambandet torde stå klart för de

klarsynta.

-------------------------------------------------

LOKALT MINI-INBÖRDESKRIG I PARIS.

Här finns text & bilder:

http://www.fdesouche.com/articles/80220

- - - - -

Fjordman skriver på 'Gates of Vienna':Jag förstår inte hur fransoserna tänker. Ytligt sett tycks det vara kört i Frankrike. Å andra

sidan är Frankrike en revolutionär nation.

Kanske finns det någon mini-Charles Martel gömd någonstans. I så fall vore det bäst om han snart kommer fram.

Ändå skulle jag fortfarande ranka Storbritannien som det västeuropeiska land som till följd av massinvandring och mångkultur mest troligt

blir först med att få ett inbördeskrig.

Danmark följer som nummer två och möjligen Holland som nummer tre.

Både Belgien och Sverige ligger illa till, men är alltför politiskt repressiva för att hamna först i kön. Tyskland i sin tur är alltför belastat av sin

historia. Kvar blir Frankrike som en potentiell 'Dark Horse'.

http://to.ly/x3V

2009-11-18 @ 07:15:54
Postat av: Nalle i Växjö

Pratade med en Fransk "invandrare" för en tid sedan och han var bekymrad över just detta faktum att det brinner i Paris förorter varje natt och både tidningar i Frankrike och övriga europa lägger "locket på" och det kan någon gång bli en liten notis på sidan 10,

2009-11-18 @ 07:32:57
Postat av: Bosse

Om sadana undersokningar gors nar den intervjuade ar fullstandigt anonym, vilket man inte ar vid en telefonintervju, sa kommer sanningen fram. Och sanningen ar att Sveriges asyl- och flyktingpolitik inte har nagot som helst stod hos en forkrossande majoritet av svenskarna. Och i all synnerhet inte i Vellinge.

2009-11-18 @ 09:18:12
Postat av: Dille i Momåla

Sydsvenskan tar ju betalt för “information” som i själva verket inte är annan än ren LÖGN.Någon borde stämma Sydsvenskan och kräva jämkning av prenumerationsavgiften.

2009-11-18 @ 10:02:07
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Sverige är ett modernt industriland, men pressen är fortfarande på en bananrepubliks nivå. Skall vara roligt vad framtida forskning säger om dessa lögner och halvsanningar och undanhållande av fakta som förekommer hela tiden. Kan journalisten när han ser sig i spegeln på kvällen, som skrivit artikeln i Sydsvenskan, tycka att han gjort ett bra jobb??????. Eller hade han fått sparken om han hade skrivit att 637 personer inte svarade. Visst luktar det gamla DDR, Nord-korea tec.

2009-11-18 @ 10:02:17
Postat av: Micael Foghagen

Jag skickade ett mail till GFK där jag undrade hur undersökningen genomförts. Ställer mig dock frågan varför jag skulle höra av mig igen, jag har ju redan ställt frågan....Och vad menar de med att Sydsvenskan har exlusiv rätt till undersökningen?SVAR 1:"Hej Micael,Jag vidarebefordrade just ditt meddelande till Peter Nilsson som hos oss höll i denna undersökning.

Han kommer säkert att höra av sig till dig idag.

Om inte, (kan vara ute på kundbesök idag) så hör av dig igen.

Tack för din frågaMed vänlig hälsning

GfK Sverige AB

Thomas Brorsson

PR and Communication"SVAR 2:"Hej igen Micael,Jag har varit kontakt med Peter Nilsson.

Han hänvisar till Sydsvenskan eftersom dom har exklusivrätt till denna undersökning.

Ta då gärna kontakt där med Jessica Ziegerer eller Björn Sjö då dessa båda har skrivit den första artikeln.

Jag är ledsen att jag inte kan hjälpa dig mer än så här.Vänligen

GfK Sverige AB

Thomas Brorsson"Självklart kommer jag mejla till Sydsvenskan, få se vad de svarar....2009-11-18 @ 10:12:21
Postat av: Micael Foghagen

De hänvisar till dagens artikel...vilket Thoralf redan har redovisat ovan.Klart som korvspad att majoriteten av dessa 637 förstod vad som skulle frågas dagar som dessa....

2009-11-18 @ 10:29:16
Postat av: John

Det är brukligt att inte redovisa de som tackar nej till att medverka. Å andra sidan brukar undersökningsinstitutet be om att få återkomma när den uppringda har tid istället. Kunden hade kanske inte tid att vänta på ett sådant förfarande?

2009-11-18 @ 10:57:38
Postat av: Mats (Malmö)

Thoralf! Tack för informationen om opinionsundersökningen! Det är ju faktiskt skandal!

Vad ska man säga om Sydsvenskan? Men det överraskar ju inte så mycket ändå...

2009-11-18 @ 11:01:52
Postat av: AWSvensson

Det är patetiskt att se Sydsvenskans agerande. När man inte får de svaren man önskar i debatten trots idogt censurerande, till skillnad från de man fick i undersökningen, stänger man sonika möjligheten att kommentera omedelbart.

Jag tror nog de fått en tankeställare att inte ställa ut något så brännbart som asylhanteringen med möjlighet för folk att kommentera.

10% av folket i den mest produktiva åldern har gömts undan med som det hette förtidspension. Undra hur många hucklekärringar man har dumpat i den kategorin när man upptäckt att de duger inte till något produktivt.

2009-11-18 @ 11:04:55
Postat av: Dille i Momåla

Klart som korvspad, skriver Michael. Det luktar DDR, säger Lars Rosén.PK känner mycket väl till att folk inte gärna vill yppa några oppositionella åsikter. Det är därför som SD så genomgående får sensationellt mycket högre röstetal jämfört med opinionsundersökningarnas.Det här bortfallet är dock mycket högre än vad som är vanligt Det kan bero på att det bor synnerligen många borgerliga väljare i Vellinge som är mycket mera försiktiga än vänsterväljare att visa sina oppositionella åsikter.Om så är fallet så måste nog uppräkningsfaktorn i förhållande till opinionsinstitutets resultat justeras upp ordentligt. Man kanske till och med måste dubbla.För ingen är väl så dum att han inte förstår att moderaternas väldiga framgångar i Vellinge är baserad på deras oppositionella invandringspolitik.

2009-11-18 @ 11:26:54
Postat av: Nalle i Växjö

Smålandsposten har i nyheterna att Polisen i Europa genomfört stor razzia mot människosmugglareJag hade det på känn men är det inte rasism att peka ut människor från Irak på det sättet

Postat av: Mats

S-kvinnornas ordförande Nalin Pekgul i DN igår:"En av de viktigaste frågorna i Europa är hur vi ska få våra samhällen att hålla ihop och inte falla sönder av etniska och religiösa motsättningar."Om den beskrivningen är riktig så betyder det för Sveriges del att vi är tillbaka till 1400-talet. Mer än femhundra år av nationellt enhetsarbete har raserats på en generation. Samtidigt är det enda parti som förstår Pekguls varning och tar den på allvar betraktat som en paria av alla rättänkande människor.

2009-11-18 @ 11:53:42
Postat av: Mats (Malmö)Ska Vellinge kommun ta emot flyktingar? Den frågan har man också ställt till Vellingeborna - i samma

undersökning.I dagens Sydsvenskan (onsdag 18 nov) redovisas resultatet på frågan "Ska Vellinge kommun ta emot flyktingar?", 500 personer intervjuade 13-15 nov,

(1137 ringdes upp, 500 ville svara) och resultatet på denna fråga:

Vet ej 17 %, Nej 25 %, Ja 58 %Sydsvenskan har stängt av kommentarerna till dagens artikel eftersom "debatten inte längre hålls på en saklig och korrekt nivå i samklang med sydsvenskans regler"2009-11-18 @ 12:13:46
Postat av: j-å

Det är de här 65% som är Sveriges största problem, inte bara i invandrarfrågan, utan i alla sammanhang där det krävs ett ställningstagande.

I de flesta fall kan dessa 65% nyttjas till att förstärka det önskade resultatet.

Det är förmodligen en omvänd variant av jantelagen.

Ingen vill hålla i skaftet när yxan svingas.

2009-11-18 @ 12:27:57
Postat av: noggerboll

Undersökning Ala PyongYang

2009-11-18 @ 13:05:48
Postat av: Nalle i Växjö

Gör Rosengård och Rinkeby till ekonomiska frizoner.Jag tycker att även Växjö skall bli ekonomisk frizon och att det skall gälla även Svenskar

Postat av: Nisse

Kristianstadbladet har genomfört två stycken webundersökningar på temat och där blev resultatet i den ena undersökningen att 74,6 procent inte ville att kommunen skulle ta emot flyktingar. Och 68 procent tyckte att en kommun ska kunna neka att ta emot ensamkommande skäggbarn:http://www.kristianstadsbladet.se/apps/pbcs.dll/section?Category=DAGENSFRAGAKB

2009-11-18 @ 14:20:41
Postat av: Nalle i Växjö

Läs vilka misstag man gjorde i Iran ( och vad vi är på väg till) Deras religiösa propagandamaskin hade ju utvecklats under fjortonhundra år, och de var smarta. Vi som ville ha ett fritt och sekulärt samhälle hade inte en chans.”Inom islam åtnjuter kvinnan respekt”, sade Khomeini – och många förtryckta kvinnor trodde att han lovade dem ökad jämställdhet.– De litade på honom. De visste inte att respekt skulle de bara få om de var lydiga och underdåniga, om de täckte sig med slöja och godtog att i varje sekund vara kontrollerade av männen, säger Haideh Daragahi.

Postat av: VD

"65 procent som inte vill svara." Saknar svenskarna civilkurage?

2009-11-18 @ 14:50:06
Postat av: Johan Kraft

VD: Ja tyvärr. Civilkurage är nog inte svenskens starkaste sida. Å andra sidan kan jag känna en viss förståelse för att man inte vill svara på känsliga frågor när man inte med säkerhet kan utesluta att det är någon från AFA som ringer.

2009-11-18 @ 15:55:31
Postat av: Gubben o Gumman

I Expressens underskning "Parlamentet igår var

74% mot att kommuner skall tvingas ta emot "ensamkommande unga män"

26 % för att tvinga(hur fan kan man vara för att tvinga sina medmänniskor)Kommunerna att ta emot.Undersökningen ovan är ett "Pravda" skämt, som

idiotförklarar svenska folket igen.

Sannolikt har detta retat upp folk rejält runt om i kommunerna.

Hamnar SD på över 7% i nästa mätning blir inte vi förvånade iallafallVarför skall vi ha kommunalval,vi hoppas på att få slippa höra en socialmoderat babbla om kommunalt självstyreädanefter. .Det är tur att dessa vänsterjournalister är så bakom flötet som dom är.

Moderaterna tror att dom skall ta in arbetskraft.IQ and the wealth Nations Wikipedia:

Hong kong 107

Sverige 101

Irak 87

Iran 84

Kenya 73 (granland med Somalia)

55-70 klassas som lätt utvecklingsstörning.

Källa : WikipediaSedan river man sej i huvudet över arbetslösheten i dessa grupper, el stenkastning, våldtäkter bilbränder etc.Samhall går en lysande framtid till mötes.

2009-11-18 @ 18:19:17
Postat av: LN

Civilkurage kostar på! Har någon i Nya Sverige råd med sådan lyx?Thilo Sarrazin (googla hans namn!), en av tyska förbundsbankens chefer och fram till siste maj delstaten Berlins framgångsrike finansminister, som i en intervju kritiserade turkiska och arabiska invandrare , blev straffad av sin arbetsgivare och förlorade jobbet. Bortsett från att ha fått ta emot hotelser från islamistiska extremister, kanske han också av de tyska myndigheterna blir åtalad för - gissa vad? - HETS MOT FOLKGRUPP!

För många tyskar är dock den 64-årige Thilo Sarrazin en hjälte. Han tog bladet från munnen och sa vad de allra flesta tänkte.

2009-11-18 @ 18:19:18
Postat av: Fredrik

Läste väl Barometern idag"tidningsupplagan"

Slaktrester upphittat vid dagiset i Norrliden !??

Sen att man hittat fårskalle i skogen förra året?Ja men vadfan är detta??

Dessa kulturella grottmänniskor hör hemma på zoo för fanken. Man kan inte tycka att sånt här är ok.Vad ska skiten sluta??2009-11-18 @ 19:38:11
Postat av: Hilarius Boklund (genom LN)

Från Grönköping låter herr Frikyrkopastor David Helfridsson(KD), som förestår det härvarande lokalkontoret för CMR, medela att:

DET SANNERLIGEN EJ ÄR NÅGON SKILLNAD PÅ FOLK OCH FOLK!

Sådana RASISTISKA tongångar får absolut inte anföras!"Totalt sett är det förvisso inte någon skillnad mellan människor från globens olika geografiska områden, framhåller herr Helfridsson.""Att den mörkhyade mannen från Afrika - särskilt i trakterna av Afrikas horn och i ett bälte tvärs över Afrika till Sydatlanten - har lägre IQ, kompenseras av att han är vackert svart i skinnet (jmf. dagisfröken 'Mariam Osman Sherifay' - vilkn pingla! - om jag får tillåta mig att vara aningen burdus) för att kunna utstå det intensiva ekvatoriala solskenet - dessutom är han oftast en djäfvul på att kunna springa -- till skillnad mot oss blekfisar här i Grönköping, där vi endast har haft herr Hägg att skryta med.""Att den snedögde mannen från Hong Kong, från China och däromkring liggande landamärer har hög IQ, får han, stackaren, sota för genom sin betydligt mindre kroppshydda samt att han är gul i skinnet, som om han hade något fel på sin lever.""Gud skapade alla lika och till sin avbild, ingen är mera klok än någon annan, vilket har omvittnats av den kände vetenskasmannen herr Einstein, som på äldre dagar modigt (med hänseende till Gud) konstaterade att människan dumhet är oändligt stor.

2009-11-18 @ 20:03:23
Postat av: Carl

Thilo Sarrazin är till yttermera visso socialdemokrat! Den synnerligen långa och ytterst frispråkiga intervjun med honom i tidskriften Lettre International var tydligen för magstark för PK-etablissemanget.

2009-11-18 @ 21:05:48
Postat av: Tengil

7,2%!!

2009-11-18 @ 21:10:26
Postat av: Fredrik

Att man inte ens kan göra Hollywood film utan att dessa hundar till muslimer ska hota hela västvärlden?? Att vi inte bara fördömer denna religion och dess anhängare!! Ska vi som är ta mig fan 100% bättre människor än vad dessa bakåtsträvare är ta hänsyn till dessa våldsverkare?

hot,död och annat svineri!Fyyyyfan !

Förhelvete Sverige!

Upp ur sovan och rösta SD 2010!

Postat av: Robin_Shadowes

Bloggen Muslimska Friskolan kallarSydsvenskan regelbundet för islamiseringstidningen. Ett epitet som inte är helt oförtjänt.

2009-11-18 @ 22:14:36
Postat av: Smuggler

Men hela jävla sverige är ju nersmutsat av falskhet,hyckleri och lögner från media,är man dum i huvudet eller bara grovt förståndshandikappad om man gör en opinionsundersökning i en kommun som har 33000 invånare men bara tillfrågar ett hundratal....VEM F-N BRYR SIG OM EN SÅDAN BILLIG "UNDERSÖKNING".....kalle anka hade gjort det trovärdigare.

2009-11-19 @ 12:35:01
Postat av: Åke

Vill man nu göra anspråk på att värna svenskhet m.m. borde man kanske lära sig sitt modersmål någorlunda först. Vad är detta "villat" mig hit och "villat" mig dit?

2009-11-19 @ 18:01:14
Postat av: Thoralf A

ÅkeVälkommen till bloggen. Inga andra synpunkter?

2009-11-19 @ 18:40:28
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: lee

DET SANNERLIGEN EJ ÄR NÅGON SKILLNAD PÅ FOLK OCH FOLK!

Varför behandlar ni då pensionärerna som byggt detta landet så illa i Alliansen .Om alla är lika så ska väl alla betala samma skatt .

2009-11-19 @ 19:22:01
Postat av: Fredrik

Intressant slutsats av Thoralf: Om någon inte svarar så svarar man per automatik Nej. Är inte den svenska beteendemässiga normen att är man tyst så håller man med? Det är i alla fall vad pedagogerna lär oss i skolorna och vad vi lär barnen i skolorna.Varför vill SD så bestämt ha ett Nej på den här undersökningen? Är syftet att inte bara framställa de moderata politikerna Vellinge som främlingsfientliga utan även resten av befolkningen? Tjänstar SD på att framställa Vellinge som en rasistisk kommun?Jag måste ändå bara fråga om kommentarerna här, Thoralf, där det dyker upp insinuationer om "kulturella grottmänniskor", låg IQ och den sedvanlig antiarabiska/antimuslimska debatten. Är det här något SD står för?Eller är detta Thoralfs läsares egna åsikter som han prompt känner sig manad att förmedla och i så fall måste jag ju följdaktligen ställa frågan: Är detta en blogg riktad till rasister?

2009-11-23 @ 10:40:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0