LÖVHÖGSBRAND = HETS MOT FOLKGRUPP

Hysterin runt Vellinge i media har nått nya toppar. En brand i en lövhög, en bra bit från vandrarhemmet klassas nu som hets mot folkgrupp enligt polisen.

Jag undrar i mitt stilla sinne vad en "bra bit från byggnaden" innebär? 20 meter, 50 meter eller 100 meter från byggnaden. Varför finns det inga bilder på branden i någon tidning? Var den kanske så liten att den inte syns på "bild". Läs artikel i Sydsvenskan.

SvD gör givetvis kopplingar till Sverigedemokraternas ungdomsförbunds manifestation för kommunernas självstyre idag i Vellinge. En sak kan jag med 100 procents säkerhet slå fast och det är att ingen Sverigedemokrat kommer att medverka till något bråk i Vellinge. Inte någon annanstans heller i vårt avlånga land. Bråket står vänsteranhängarna för till 100 procent.

Är det nu trots allt något idiot som anlagd denna brand, så hoppas jag verkligen att denne person grips. Det skulle i så fall inte förvåna mig det minsta om det är en anhängare av Fredrik "Finken" Jönsson och hans tvivelaktiga vänstersympatisörer

Kommentarer
Postat av: Gubben o Gumman

Exakt samma tanke ang "Finken" den killen bör nog länsman titta lite närmare på .Givetvis skall dessa element punktmarkeras,men det är väl för mycket begärt i dessa spartider,pengarna behövs ju till annat numera...Hoppas att alla som tycker detta övergrepp på Vellinge kommun är fel, går man ur huse idag i Skåne och visar detta i Vellinge.Vellige blir förmodligen "avstampet" mot denna sjuka import av insmugglade "välfärdssnattare".

Var annars än i Skåne skall "folkupproret" mot detta starta om inte i Skåne.Givetvis inte med våld, samt bränder,där är det kåken som gäller och inget annat.Den Neandertalare nivån, kan vänstern fortsätta med.

Tills hela högen sitter på rättspsyk med särskild utskrivningsprövning.Svensk PK logik antända en bil i tätbebyggt område

skadegörelse (Enligt lagen mordbrand)Tända på en lövhög hets mot folkgrupp.

(Allmän farlig vårdslöshet)Tänk om "Finken" åker in för hets mot folkgrupp.

Lövhögen kommer sannolikt att omskrivas i 2000 spaltmil i svensk PK-press.Tyvärr sorry tåget har gått, SD får minst 10% i valet 2010.

2009-11-22 @ 10:32:02
Postat av: Roger S.

Det brann i en lövhög i Norrliden i morse då jag var ute med hunden. Det är en bra bit ifrån det med. Kankse barometern kan få detta att bli en rasistattack

2009-11-22 @ 10:53:28
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Suka

Haha..det här med folkgrupp är ett vitt begrepp i sverige nuförtiden. Nu är manliga flyktingungdomar, oavsett var de kommer ifrån, en folkgrupp bara de är nära varandra.Det kanske vore enklare om lagen definierade vad som inte är en folkgrupp.

2009-11-22 @ 11:00:12
Postat av: UNZIPP GIRL

Det kanske var skäggbarnen som helt enkelt ville göra upp en eld för att kunna sända röksignaler hem till familjen om att slutdestination Sverige är fullbordad. Eller kanske de bara ville bränna upp sina pass. Frågetecknen hopar sig.

2009-11-22 @ 11:40:34
Postat av: Calle

Media förnekar sig inte med sina spekulationsteorier.Dom borde väl för f-n veta vilka som eldar efter ett 500- tal bilar,ett antal supermarkets,åtskilliga skolor och förskolor osv.osv.Minns den sk.diskoteksbranden i Göteborg för flera år sen.Redan på den tiden spekulerade media i om det var "rasistiska" motiv bakom och piskade upp en antisvensk stämning i landet. När det senare kröp fram att det var invandrare som tänt på,syntes inga dementier av medias insinuationer. I stället proklamerade man nästan landssorg.Med anledning av detta borde dom passa sig för vad dom skriver, men alla medel ( inkl.lögner) tycks vara tillåtna när det gäller att föra svenska folket bakom ljuset.

2009-11-22 @ 12:08:15
Postat av: Hans

Suka: Alla utom svenskar då...

2009-11-22 @ 12:41:27
Postat av: Trocadero

Jahapp... slut på majbrasor då, med andra ord. Det kan ju finnas folkgrupper i närheten av dom också som kan bli hetsade emot!

2009-11-22 @ 12:52:36
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Smaka på denna godbiten " ATTENTAT I VELLINGE ". Stor rubrik i DN. Pyrde lite i en lövhög. Sverige och PK-pressen i ett nötskal. Tror att många som läser denna inflationsdrabbade rubrik tycker att rubriken är rent ut sagt löjlig osv.

2009-11-22 @ 13:46:48
Postat av: Carl

Med tanke på att det regnade under efternatten i sydvästra Skåne, undrar jag hur bra det brann i en lövhög. Någon vänsterjöns har väl hällt ut en liter bensin och tuttat på.

2009-11-22 @ 16:32:22
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Text-tv ännu värre: ANLAGD BRAND PÅ FLYKTINGBOENDET. Vadå PÅ flyktingboendet. Tycks som om " influensan " slagit till i hjärnan hos vissa journalister.

2009-11-22 @ 16:50:44
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Skall ni ut och grilla korv, så föreslår jag att ni kontaktar berörda myndighet och fråga om det finns någon flyktingförläggning inom en kilometers radie ( kanske behövs längre avstånd , annars kan ni åka fast för hets mot folkgrupp ) innan ni tänder elden. Polisens brottsrubricering drar ju ett löjets skimmer över hela denna banala historia. Storm i ett vattenglas.

2009-11-22 @ 17:35:05
Postat av: Robin_Shadowes

Kanske skulle postat i denna tråden istället men såg den inte förrän nu. Så här skriver en muslim på PI i tråden om samma brand:”Valborgsmässoeldarna måste förbjudas, någon av oss flyktingar KAN tro att det är rasism. Men å andra sidan är ALLTING vi svenskarna gör och allting ni gjort sista 1000 åren i detta land, rasism. Svenskarna har ju ockuperat Muslimsk mark redan före vikingatiden. Svenskarna måste bort från ockuperad Muslimsk mark.

Vi muslimer var här först, långt innan vikingar, Ansgar och Gustav Vasa. Ni måste bort. Det är vårt land.”http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/11/22/sd-demo-i-vellinge-under-eftermiddagen/#comments

2009-11-23 @ 00:46:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0