INGEN JIMMIE I PARLAMENTET

Etablissemanget har fått stora darren sedan Aftonbladet publicerade Jimmie Åkessons debattartikel. På något annat sätt kan jag inte uppfatta ledningen för TV4 beslut att inte låta Jimmie medverka i programmet.


Det är rent ut sagt komiskt hur den ena efter den andra springer benan av sig för att vara politiskt korrekt.


Proppen har gått ur!  Snöbollen har kommit i rullning och rullar allt fortare och det finns ingen som kan stoppa den eller bromsa. 


Från Dagens media.

"Parlamentets" programledare Anders S Nilsson är starkt kritisk mot att TV4 stoppar Jimme Åkesson att medverka i hans program.

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson hade tackat ja till att medverka i TV4:s humorprogram "Parlamentet".

– Vi ville offentligt ge honom ganska rejält med däng, och det visste han om, berättade Anders S Nilsson i morse i radioprogrammet "Vakna med The Voice", som också sänds i Kanal 5.

Men enligt Anders S Nilsson satte TV4:s ledning och ansvariga utgivare stopp för Jimmie Åkessons medverkan.

Anders S Nilsson uppger att han ville diskutera saken – men TV4 sade blankt nej.

– Problemet var att Fyran inte hade något jävla argument. De sade bara absolut inte, nej, inte i vår kanal.

Senare uppgav TV4 att de inte ville ha Jimmie Åkesson med i ett humorprogram.

– Det är det där klassiska argumentet att han inte ska synas överhuvudtaget, säger Anders S Nilsson i radioprogrammet, och fortsätter:

– Samtidigt får Sverigedemokraterna vara med så länge de pyntar och köper reklamtid.

– Jag tycker är förjävligt. Jag tycker det är jävligt fegt."

Helt säkert hade Jimmie fått en hel del däng men han hade säkert kunna försvara sig också. Det har en rad politiker upptäckt vid det här laget.

Det stora problemet för TV4 var säkert att en helt ny publik skulle få upptäcka Jimmie Åkesson. Det kunde ju leda till nya opinionsframgångar. Hemska tanke!!


Kommentarer
Postat av: Inge Sandén

Här får vi nu svart på vitt att stasiagenterna flyttat i radiohuset.

Straffvärdet för denna förseelse uppskattar jag till 500 nya röster till Sverigedemokraterna.

2009-11-11 @ 19:18:08
Postat av: Nesse

Men kommunisten Ohly gick bra ! Säger en del vart Tv4 befinner sig på det politiska fältet. Sen tror jag Åkesson med gott samvete kan spola såna där program! Där får man faktist hålla Reinfeldt lite till heders, han är väldigt selektiv med att medverka i Tv. Politiker ska i möjligaste mån undvika att va pellejönsar!!

2009-11-11 @ 19:51:19
Postat av: Anonym

Nesse: Inte bara Ohly. Gudrun Schyman har också fått lite extra reklam för sig själv i Parlamentet i höst......

De är väl mera "rätt".....

2009-11-11 @ 20:16:58
Postat av: Martin

Synd. Det hade varit väldigt roligt att se, men det är ju endast ett tecken på hur livrädda dom är för Jimmies skarpsynthet och udd. Nåra sossar kan ju konvertera. Hemska tanke!Såg "Välkomna nästan allihopa", på svt. Till och med fri television har märkt att man måste se mångkulturen med kritiska ögon.

2009-11-11 @ 20:17:28
Postat av: Olle

Det är otroligt att Åkesson vill ställa upp i ett fjant program. Det bevisar att han även kan ställa upp på leken (tv programmet) "rulla huvuden" som lär komma inom en snar framtid och då han har kompromissat med muslimerna (de sju systrarna) och har en bra lön för sig och sin familj. Jag lägger ner min röst på SD i valet. När företrädarna för SD önskar vara med i lekprogram så ställer jag inte upp. Men gubben och gumman (förmodligen sjukpensionärer)kan väl alltid få en möjlighet att kommentera när Åkesson sitter i rutan tilsammans med RUT i rutan!

Dumhuvuden finns det gött om som man säger i götet.

2009-11-11 @ 20:30:15
Postat av: Sven Duva

Att pissa i motvind är skönt till en början men sen blir det kallt och djävligt.

2009-11-11 @ 20:31:11
Postat av: Roger S.

Ja Jimmy är verkligen en farlig person. Vilket hyckleri det är från 4:an detta

2009-11-11 @ 21:07:49
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Anonym

>OlleAtt vara med i "lekprogram" betyder inte nödvändigtvis att man säljer sin politiska själ. Men om så vore är det väl snarare fel på personen och då får vi i partiet rösta fram en annan kandidat.2010 röstar vi inte på Jimmie Åkesson, vi röstar på Sverigedemokraterna för dess politik, eller hur?Hoppas du tänker ett varv till.

2009-11-11 @ 21:22:42
Postat av: Peter, den förste.

@OlleDefatism finns det alltför gott om, så varför fråga Olle?Revolutionary Defeatism: Is based on the Marxist idea of class struggle...Workers would gain more from their own nations' defeats...the concept appears to have gained support from more and more socialists... Se: http://en.wikipedia.org/wiki/Defeatism

2009-11-11 @ 21:35:09
Postat av: Fredrik

Vi är på gång ! Vi är laddade vi är tända ! :-)

Sverige påväg framåt! Vi låter inte oss styras av lögner längre. Svensken har fått nog tack o lov!Vi håller på att slita oss från det trälok som socialdemokratin har belagt oss med !!Vi jobbar o sliter för andras välfärd idag men det måste ta slut på svindleriet med våra pengar som öser ut över bidragskåta invandrare.Sluta skämmas medborgare för det som är ert!

Slå vakt om det som gör det till Sverige.Vill man dra sitt strå i stacken och hjälpa till så är man välkommen! Men att tro att vi ska sitta stilla o ta skit från andra kulturer,religioner eller annat så har man misstagit sig.Sen ska vi tillsammans göra Sverigedemokraterna till folkets och ett arbetarparti!Lite moral o etik har fan ingen dött av ! :-)2009-11-11 @ 21:36:25
Postat av: Dille i MomålaTänk hur desperata PK-iterna kan bli.Med en KGB-agent som ordförande i publicistklubben får man förstås vänta sig allt, Men man är å andra sidan bara människa och tror folk om gott.Så stoppas Jimmi till och med i ett humorprogram. I just den typen av program står ju kommunisterna packade som sillar. Kommunister som åkte som skottspolar till DDR, som avhumaniserade östflyktingar och fortfarande hjälper terrorister från diverse redaktioner.Men muren föll och PK-iterna får säker även se sitt skräckvälde rämna.

2009-11-11 @ 21:40:56
Postat av: Peter, den förste.

@Dille i MomålaPassar bra med en öststats historia, så här efter murens fall:Vet ni hur man fördubblar värdet på en Trabant?

-Nej.

Man tankar den.P.S. Jimmie Åkesson passar bättre i riksdagen än i Parlamentet.

2009-11-11 @ 22:21:43
Postat av: dan åke

i slutet av detta klipp säger han att de skall göra en kupp

http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/377822-akesson-stoppas-fran-parlamentetkanske pr-knep på lördag skall nog ljugmedia sälja på rubriker "Åkesson i parlamentet trots förbud" och så får tv4 x-tra betalt för reklamtiden kring programmet på söndagen

2009-11-11 @ 23:40:01
Postat av: Olle

Det är inte skönt att pissa i motvind och ingen som läser eller skriver här vill pissa i motvind. Nu har man sålt ut apoteket som var en statlig egendom. Statlig egendom innebär att vi som bor i landet äger apoteket.Pensionärerer liksom alla skattebetalare få tji lång näsa igen. Vad har ni att säga om det?

2009-11-12 @ 00:04:06
Postat av: Peter, den förste.

@Defatisten Olle: "...Statlig egendom innebär att vi som bor i landet äger apoteket.Pensionärerer liksom alla skattebetalare få tji lång näsa igen..."Jag har bara en sak att säga om det och det är följande: Varför har du röstat på dem som sålt ut Apoteket?Kom nu inte med att du inte röstat på Alliansen; För du vet mycket väl att Alliansen inte hade sålt ut Apoteket om inte de hade en bred överenskommelse med såssarna m.fl.P.S. multikultarism kostar och någonstans måste ju pengarna tas ifrån.

2009-11-12 @ 00:20:01
Postat av: Dille i Momåla

Statlig egendom innebär att det är vi som bor i landet som äger apoteket, skriver Olle.I Sovjet ägde staten allt och med Olles resonemang skulle alltså befolkningen ha ägt allt i Sovjet.Men varför svalt då folk ihjäl? Sovjet var ju ett oerhört rikt land?Jo befolkningen var ju statsegendom och därmed ägdes även befolkningens egendom av staten.Staten och dess egendom ägdes i praktiken av banditgänget kring utsugarna och massmördarna Lenin, Stalin och Trotskij.Det var från sådana, inte det utsugne ryska folket, som Guillou fick både vodka och silverpenningar.I Sverige är det PK som bestämmer hur statens medel ska hanteras. Det av skatter nedtyngda svenska folket får mindre och mindre. Istället vräks pengarna på blufflyktingar.

2009-11-12 @ 00:32:09
Postat av: Olle

Vi måste skylla på regeringen och den förra regeringen. Eller hur? Vad kommer vi skylla på om SD får några mandat i riksdagen? Det enda som kommer att hända är att redan mätta svin avgår med stora penasioner och nya svin tillsätts. Jag har aldrig röstat på socialdemolerarna men undrar fortfarande om ni tänker. Om ni tänker vad tänker ni då? Är det att se fram emot melodifestivalen eller vad?

2009-11-12 @ 00:52:37
Postat av: Olle

Vi måste skylla på regeringen och den förra regeringen. Eller hur? Vad kommer vi skylla på om SD får några mandat i riksdagen? Det enda som kommer att hända är att redan mätta svin avgår med stora penasioner och nya svin tillsätts. Jag har aldrig röstat på socialdemolerarna men undrar fortfarande om ni tänker. Om ni tänker vad tänker ni då? Är det att se fram emot melodifestivalen eller vad?

2009-11-12 @ 00:54:14
Postat av: Peter, den förste.

@Defatisten OlleDu låter väldigt negativ, har ingen framtidstro eller känner något förtroende för de folkvalda; Vill heller inte göra något åt saken, genom att rösta på t.ex. SD.Föreslår att du emigrerar om du inte redan gjort det.

2009-11-12 @ 01:18:35
Postat av: Gubben o Gumman

Ett obekräftat ryckte i bla Göteborgska lokal TV-

kanalen "Goddag yxskaft",skall man på Landtingets

distributionscentral i Göteborg blandat ihop vaccsinet mot svininfluensa ,med ett vaccsin mot faktaresistens.Kalle Larsson är helt förtvivlad,Göran Johansson

lär har försökt att hoppa från rundtursbåten "Paddan",

medans han skall ha skrikit det är slut nu kamrater.Paddan är för övrigt såld och skall gå som imigrantfartyg mellan Somalia o Göteborg.Den enda vänstersympatisören som tycks klarat sej helt utan synbara men, är Leffe Norrby ,som dömts till sluten psykriatisk vård med särskild utskrivningsprövning.Vaccineringen hade ej hunnits påbörjats på hispan.Han sitter så att säga still i båten.

Till skillnad då mot Johansson.Samtidigt meddelas attden första domen fallit ,där våld mot mot en förtidspensionär förekommit.Mannen hade hissats upp i fiskekyrkans torn, fastbunden i sin permobil, med en skylt om halsen "Du har ingen plats i detta samhället, din lägenhet behövs av ett ensamkommande barn".Samtliga åtalade skall höra hemma i organisationen

"Röda sprutnarkomaner för ett arbetsfritt Kållered".Nyhetsuppläsaren avslutade dagens sändning med statistik från Brå ,som säger att 33% av våldsförbrytarna/sexförbrytarna, som döms till rättspsykriatisk undersökning har invandrarbakgrund.Fotnot : Sveriges befolkning består av ca 10% av medborgare med invandrarbakgrund.Källa : Brå

2009-11-12 @ 03:20:15
Postat av: Robin_Shadowes

"Mannen hade hissats upp i fiskekyrkans torn, fastbunden i sin permobil, med en skylt om halsen "Du har ingen plats i detta samhället, din lägenhet behövs av ett ensamkommande barn"."Dock skulle permobilen kunnat gagnat ett ensamkommande handikappat skäggabarn ju.

2009-11-12 @ 06:07:10
Postat av: Fredrik

Vänsterflummet vill att vi svenskar ska betala den nya adeln i Sverige! ´Bidragskåta invandrare skall stå först i kön till våra skattepengar!

Vi ska bara lyda o vara tysta !!SD 2010 !

2009-11-12 @ 07:21:59
Postat av: Fredrik

Här kommer länken:

Postat av: Junders Plunket

och så har den "modiga" Prästen Helene Sturefelt vänt kappan efter mediapåhopppen. Tänk vilken demokrati de kallar Sverige för! Jimmie får blankt nej i Parlamentet av svenska skitkanalerna. Prästen Helene Sturefelt krossas av samma ligister.

På tiden att Sverige gör sina egna utrensningar av kommunister, av amerikansk 50-tals typ.

Postat av: Gubben o Gumman

Gubben o Gummans valskola inför valet 2010 del 1PENSIONEN :Ett arbetslag på Wretmans mekaniska i Trygghult

lade undan 10kr var till att leva av vid sin

pensionsdag ,som av en slump inträffade samma dag.Pensionsdagen kom ,arbetskamraterna öppnade skåpet

där pengarna legat i många år nu för att dela upp dom. 10kr var skulle det bli.Plötsligt öppnades dörren in steg "Röde Börje",

som länge jobbat i komunhuset ,och hade satt svenskt rekord i konferanser samt vänsterprassel.Börje hade med sej Abdala o Abdalissa, som nyligen

anlänt från Långtbortistan.Börje krävde att arbetslaget enligt Absurdistansk lag skulle växla hundralappen,vilket arbetslaget gjorde efter att morrande fikat och druckit kaffe spetsatt med trygghetsknark av den lokalt facklige representanten "Greger Smilfink på företaget.Nu hade alla 12 fått 8.33 kr var."Röde Börje" var helnöjd .Detta fortsatte år efter år, till slut sprängde arbetarna Wretmans mekansika ,och hängde upp "Röde Börje i hängslena i en flaggstång.Pensionerna var vid sprängningstillfället nere i 2.37 kr."Röde Börje" hade under åren löpande ordnat fler och fler som ville vara med och dela på hundralappen ,dessa såg arbetarna bara en gång på företaget, då vid pensionsdags.Fotnot : Dom 100kr arbetarna lade undan kan med fördel jämföras med det svenska pensionssystemet.Nästa gång skall vi lära oss lite om försvaret.

2009-11-12 @ 08:55:29
Postat av: Helene

Skrämmande läsning! Men Marteus och andra pk idioter lär väl jubla:"Enligt Statistiska Centralbyrån (SCB) föddes det 109 301 barn i Sverige år 2008. Av dessa har 76 146 båda föräldrarna födda i Sverige. Barn födda detta år med en eller två föräldrar födda utomlands är 33 155 stycken. Samma år invandrade 101 171 människor till Sverige. Av dessa siffror får man således att befolkningstillskottet 2008 bestod av 76 146 (36 %) människor födda i Sverige med svenskfödda föräldrar och 135 155 människor (64%) födda utomlands eller med föräldrar födda utomlands. Med andra ord hade två av tre av nytillskottet förra året utländsk bakgrund".Läs mer här:http://frianyheter.wordpress.com/2009/11/11/sverige-en-historisk-parentes/#more-25286

2009-11-12 @ 14:38:45
Postat av: kjgk

Det svenska parlamentet har en TV-4-%-spärr

2009-11-12 @ 15:03:01
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Låt oss jobba för att Jimmie kommer in i det " riktiga " parlamentet, dvs riksdagen.

2009-11-12 @ 17:47:45
Postat av: Nesse

Håller med Rosén, vi får hoppas Åkesson gör bättre nytta i det riktiga parlamentet!

2009-11-12 @ 20:09:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0