HÖNA AV EN FJÄDER

Någon med SD-fobi har plöjt igenom kommentarerna på min blogg och hittat en kommentar från Sven-Erik Karlsson i ett inlägg för flera veckor sedan.

 

Sedan har denna person tipsat Daniel Poohl på EXPO om detta och nu gör EXPO en stor sak kring detta. De lokala ”vänstertidningarna” Östran/Nyheterna och Barometern/OT är inte sena att hänga på. En intressant fråga är hur det kommer sig att dessa lokaltidningar bara någon timma efter att Daniel Poohl ringt Sven-Erik Karlsson också ringer Sven-Erik. Har dessa lokaltidningar ett samarbete med ”vänsterextremisterna” på EXPO. Att Östran har dessa kontakter förvånar mig inte men att den borgerliga tidningen Barometern uppenbarligen även har dessa kontakter är förvånande eller mycket anmärkningsvärt, för att inte säga uppseendeväckande.


Givetvis var det inte så väl formulerat av Sven-Erik Karlsson men jag förstår hans upprördhet över hur Ilmar Reepalu och Anders Lago sköter sina kommuner Malmö och Södertälje. Kommuner där skolor sätts i brand, invandrarenklaver har växt upp, brandkåren attackeras och kräver poliseskort. Där brandmän vägrar åka på utryckning till dessa invandrarområden och poliser vägrar tjänstgöra i dessa områden eller till och med begär förflyttning till inre tjänst eller till andra kommuner på grund av den förföljelse de upplever inte bara i tjänsten utan även av pk-massmedia. Jag har haft telefonsamtal från en mamma till en polis i Malmö som berättat om sin sons upplevelser i Rosengård och hans begäran om förflyttning.


De socialdemokratiska kommunalråden Ilmar Reepalu och Anders Lago har givetvis det yttersta ansvaret för utvecklingen i Malmö och Södertälje. Hade dessa båda personer varit ansvariga chefer i privata företag hade de självklart fått sparken för länge sedan på grund av sina misslyckanden. Södertälje är t.ex. den mest skuldsatta kommunen i hela Sverige, trots att den ligger i det mest attraktiva arbetsmarknadsområdet i hela Sverige. Skandal är bara förnamnet!

Ett mycket slående exempel på vad socialdemokratik jobbpolitik innebär i praktiken!


Det är med detta som bakgrund och de ”kravaller” som pågått under det senaste året som Sven-Erik Karlssons kommentar på bloggen skall ses. Jag har full förståelse för Sven-Eriks upprördhet men vi skall inte utvisa dessa socialdemokratiska politiker vi skall istället göra dessa arbetslösa vid valet i september 2010.


PS.

En kommentar som publicerats kan dessutom inte raderas av den som skrivit den, endast av mig som ”bloggens ägare”.


Kommentarer
Postat av: SF

Stå på dig Sven-Erik. Som det står i SD reklamen "vi säger vad du tänker"

2009-11-07 @ 10:28:37
Postat av: Fredrik

Har man inget annat att komma med så får man se till att granska alla bloggar och sen om någon skriver något som inte är politiskt korrekt.Snacka om polisstat !:-)Karln är förbannad över hur dessa politiker sköter sitt uppdrag. Vilket är rena kaoset.Man vet detta men vill eller vågar inte röra i denna soppan för det kommer att visa sig att man åter igen har misslyckats med multikulti grejen.Tror faktiskt vanliga svensson inte är dom som har problem med invandring utan det är de som följer med på köpet.De som kommer som inte VILL anpassa sig till vårt sätt att leva. Tar med sig kulturella yttringar som är så förlegade att man undrar om dessa kommer direkt från grottan ??Vår svenska kultur skall ha all respekt den kan få. Mer civilicerat än så kan man väl knappast komma idag! Vi arbetar på det dagligen och därför

uppstår motstånd mot kulturer och människor som ej vill anpassa sig efter svenska normer.Enkelt mycket enkelt!Svenska kulturen har definitivt brister och tråkig måhända för den har inga hängningar,massmöten där man skriker ut sitt hat mot andra kulturer och religioner,terror,extremt våld mot icke likasinnade, extrem homofobi,en kvinnosyn som är så låg att den borde vara belagt med dödsstraff, barngiftemål osv osv osv osv..........Listan går att göra oändligSå att man möter motstånd när invandringen drar med sig dessa sjukdomar så anser jag personligen att det är en sund reaktion.Men varför Daniel.P inte tar debatten med rasistiska islamister eller invandrare som skyr vårt sätt att leva på i en demokrati kan jag ej förstå faktiskt?Att det inte är politikskt korrekt vet vi men att inte ha stake nog att göra detta visar på en feghet

och rädsla att stöta sig med den kulturen??Rätta mig om jag har fel.

För vad man bedriver i dessa länder ärManagement by fear!!!Och det funkar på Daniel.P och alla inom det politiskt korrekta eliten.Och de skiten vill vi ej ha hit !!Sen om det klär på sig en mask i religionens, kulturens eller i någon annan extrem form så ska vi ej låta denna yttring fortplanta sig i en demokrati. Dessa kulturer som har en barbarisk människosyn SKALL ANPASSA SIG TILL OSS ELLER FÖRSVINNA UR DET SVENSKA SAMHÄLLET.Hårt kanske med så sant!Sanningen svider ibland men den är bättre än dessa politiska lögner för är det nåt som gör attHAT,RASISM OCH FRÄMLINGSFIENTLIGHET FRAMKOMMER SÅ ÄR DET POLITISKA LÖGNER!!Lär dig det Daniel.P så har du gjort ett personligt steg framåt och som gör dig till mer civilicerad människa som står upp för demokratins grundstenar. Ta bort eller rubba på dessa så kommer facism,anarki och annat frodas.2009-11-07 @ 10:43:38
Postat av: Henrik Hanell

Det Sven-Erik, en kommunalpolitiker, skrev är ändå inte i närheten av de, retoriska som privat- och delvis statsekonomiska, magplask en rikspolitiker och partiledare har gjort i mängder sen 90-talet. Ja ni vet vem jag menar.Visst var det olyckligt av en partirepresentant att underteckna en kommentar skriven i frustration med politisk tillhörighet.Som intressant anekdot kan jag nämna när jag i mina rebelliska och mindre upplysta tonår var medlem i Ung Vänster hörde man ofta de gamla rävarna i Vänsterpartiet prata om Stalin och Lenin som jordens frälsare och att det enda som kunde göra Sverige bra var om man "tog alla borgare, ställde dem mot väggen och sköt en efter en". Sådana uttalanden av kommunalpolitiker tycker jag inte är att jämföra med Sven-Eriks frustrerade kommentar. Skillnaden är dock att de uttalanden jag nämner aldrig publicerades.

2009-11-07 @ 10:46:03
Postat av: Roger S.

Ännu pinsamt försök från tokbollarna. De kommer garanterat slå tillbaks på dom. Ett tips är väl att ge sig in på flashbacks forum och kolla vad vänstermänniskor säger vad man ska göra med Sverigedemokrater. Kan säga så mycket att utvisning finns inte ens om ett alternativ om de finge bestämma

2009-11-07 @ 10:59:54
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Kapten Zoom

Det är väl ingen nyhet att Expo ringer runt och försöker påverka nyhetsrapportering...Det har ju även hänt förut att AFA dyker upp när Expo kallat på dem.Det är verkligen på tiden att Expo kläs av rejält och avslöjas för vad de egentligen är: Maktens förlängda arm när det gäller förföljelse och åsiktsförtryck mot oliktänkande.

2009-11-07 @ 11:06:37
Postat av: Gregorius

Väl formulerat, Fredrik! Det är märkligt att det som är så uppenbart tokigt inte kan kritiseras i svensk massmedia. Hur som helst, lögner och halvsanningar håller inte i det långa loppet.

Svensk massmedia tog heller inte ställning mot diktaturerna i de forna kommuniststaterna, utan smekte dem medhårs ända tills lögnerna inte kunde upprätthållas på något sätt. Tack gode Gud för internet!

För övrigt anser jag att den röda flaggan, som är symbol för diktatur och folkmord borde likställas med hakkorset och förbjudas i offentliga sammanhang.

2009-11-07 @ 11:38:50
Postat av: Nesse

Finns mycke solk i de röda fanorna. Se på S-info, blogg där rena lögner och pinsamheter sprids i parti och minut. Högt uppsatta dignitärer inom S är så dåligt insatta så man tar sig för pannan.

2009-11-07 @ 11:50:37
Postat av: Inge Sandén

S -E karlsson kommentar är kanske skriven i frustation över alla floskler som media häver ur sig.

Kommer att tänka på han med det burriga håret och som vill se ut som en arbetare i sin uppknäppta flanellskjorta,han på Dalademokraten Redaktör Greder.

Sverigedemokraterna skall förgöras med strålbehandling och cellgifter.

Det uttalandet påminner mycket om en annan man som ville förgöra judarna på 40-talet med samma metoder.

2009-11-07 @ 12:20:09
Postat av: S-E Karlsson

Tack Thoralf och alla ni andra för era vänliga och sanna kommentater ! Det värmer verkligen att bli stöttad på det viset !

Tusen,tusen tack !

S-E Karlsson

Klokhets partiet Högsby .

2009-11-07 @ 12:44:11
Postat av: Magne

Fattas bara att demokratins dödgrävare afa kommer till lilla Berga nu också. Se upp S-E.

2009-11-07 @ 13:07:58
Postat av: Vetgirig

EFTERLYSNINGLille söte Gustav Fridolin uppträder i TV4 med ett program, betitlat ”Sveriges mörka historia”. Svensk dokumentärserie i tre delar ”om rasismens rötter och ursprung. Gustav Fridolin forskar i Sveriges mörka historia där både slavhandel och utrotningsförsök osv.”Idag fick serien eldunderstöd i Sveriges radios program Medierna, som radade upp kraftigt vinklade exempel på svenskars hatbrott, rasism, motvilja mot att utan vidare ge 25.000 kosovoalbaner PUT och livstidsförsörjning. Programpresentatören var på grund av sin ovanligt starka brytning svår att uppfatta.Min efterlysning gäller: Kan någon meddela namnet på denne utlänning, som nyss kommit till Sverige och införlivats bland Sveriges radios medarbetare med uppgift att fördöma svenskarna? Tyvärr har jag själv inte lyckats hitta honom på SR:s hemsida.”FLYKTINGHETS

SR lördag 07 november 2009 kl 11:03Media anklagas för att främja rasismen. - Gustav Fridolin anklagar medier för att sprida rasistiska budskap. Det är medierna som skapar de rasistiska rörelserna. Det påstår i alla fall Gustav Fridolin i TV4:s korta serie Vår Mörka historia som anklagar makten och eliten för att sprida rasistiska budskap. - Vår mörka historias attacker på medier sänds på söndag i TV4.”

2009-11-07 @ 13:30:49
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Du har mitt fulla förtroende MR Karlsson. " Muren " kommer att falla precis som i gamla DDR. Eliten tycker inte om att vi säger sanningen. Folk ute kommer mer och mer att inse att de har blivit bedragna av vissa politiker banker etc. Ha en trevlig helg S-E Karlsson och alla ni andra Sverigevänner. Fortsätt bekämpa landsförrädarna som säljer ut oss.

2009-11-07 @ 13:55:44
Postat av: Dille i Momåla

Ja nog var det en höna av en fjäder. Den gode Sven-Erik gav ju bara uttryck för sin frustration och vad han kände för stunden.I själva verket är det Expo som återigen avslöjar sig som ett slags KGB med en verksamhet riktat mot Sverige och i synnerhet nationella rörelser.För ingen ska väl tro att Expo bevakar andra politiker, särskilt inte sådana på vänsterkanten.

Ilmar Repola gjorde ett uttalande om Herslow i skånepartiet som var så grovt och kränkande att man baxnar. (Tidigare fann det en länk på skånepartiets hemsida)Men sådana fruktansvärda påhopp på oppositionella bryr sig inte Expo om.Detta därför att Expo inte värnar om demokratin.

2009-11-07 @ 15:48:18
Postat av: S-e Karlsson

Återigen tusen tack till er alla som stöttar mej ! Det blev som det blev i stridens hetta !

Jag är ytterligt tacksam för alla vänliga kommentarer !

Mvh S-E Karlsson .

2009-11-07 @ 16:03:26
Postat av: Niklas Bergström

stå på dig s-e karlsson du har mitt fulla stöd. dessa politiker skulle bli åtalade för landsföräderi ett starkt uttryck men vad skall man beskriva vansinet som dessa herrar bedrivit politiskt

2009-11-07 @ 16:26:47
Postat av: AWSvensson

Det är inte utan man blir lite avundsjuk, har inte fått förekomma i Expo. Glöm inte S-e Karlsson att vid nästa val marknadsföra dig som känd hos EXPO , en merit som man skall vara glad för. Läs TV - 4 text TV sid 112, där är det arkebusering som gäller i en dispyt i Västmanland, men det är nog inget för EXPO då det inte är SD som uttalar sig. Återgår till cupmatchen.

2009-11-07 @ 17:06:16
Postat av: Gubben o Gumman

S-E Karlsson har nu uppnått samma status som Winston Churchill.I Expo kretsar.Som alla vet ville Winston fortsätta andra världskriget ett tag till österut.....Här gäller det att se upp för Putin. Karlsson:s "grålle" panzarförstärkt, slår lätt ut T-34:an.Vi får hoppas att Karlsson inte i rent hämdbegär kopplar dyngspridaren till sin "Grålle", och går till attack mot Expo:s redaktion.Här gäller det att med alla medel stoppa Karlsson.

Man får hoppas att folk från partistyrelsen redan är på väg i helikopter till Högsby.Expo har i sammnhanget för övrigt tragiskt nog blandat ihop SD med "stoppa djungeljuckarna".Detta är ju extra tragiskt när Expo har en så seriös ansvarig utgivare,som "Robban Aschenberger".

Vem kommer inte ihåg Robbans o Gerts tävling ,där man gav folk laxermedel ,för att sedan mäta hur långt skiten flög i direktsändning.Här lyser den gemensamma nämnaren för "måsslimer"

Homofiler , samt Äxpofolk ,rövhålet igenom.

För att inte tala om när Robban lånat ut 19 miljoner av sina fickpengar, och blivit blåst på dom.

Stackars "arbetarkille"Givetvis skall inte Repaluu el Lagos utvisas utan efter valet 2010 erbjudas tjänster på kvinnokliniker ,som tar han om "djungeljuckarnas" offer, avd skraptester.Gubben o Gumman uppmanar Karlson till besinning.

Reta inte upp diktaturens kreatur mera nu.2009-11-07 @ 17:53:51
Postat av: AWSvensson

AIK ,inget att glädjas över.

S-e Karlsson , för att citera pigan i EMIL ,vad har de gjort för ille de som tvingas ta emot de.

2009-11-07 @ 17:59:33
Postat av: Quantrill

Hela saken visar bara hur enormt rädda makthavarna är för SD. Personligen tycker jag att S-e Karlssons ideér inte är så dum.

Att ställa de ansvariga för massinvandringen inför riksrätt är helt rätt. Sug på den du Poohl (Pot).

Åker till Kalmar nästa vecka och budet om öl på Krögers står kvar Thoralf.

Trevlig helg.

2009-11-07 @ 18:06:11
Postat av: natasha

Stå på dig, S.-E. Karlsson! Du säger rakt ut allt som så många tycker men inte vågar säga rakt ut. Jag har alltid uppskattat dina inlägg om pensionärernas situation.Man kan fråga sig vad man kan förvänta sig mer av våra riksdagspolitiker, när dessa importerar så mycket som minst två små städer per år à la Söderhamn med blattar?! Det är bara att tänka logiskt: Två nya städer växer fram årligen på svensk mark ur ingenting, bebodda av outbildade, oftast muslimer och analafabeter.Enligt Måååna Muslim ska de svenska pensionärerna jobba sig till döds för att underhålla alla dessa arbetsoförmögna parasiter. Pensionärerna, ni som har slitit hela livet, vakna nu inför valet 2010! Rösta rätt!

2009-11-07 @ 18:31:23
Postat av: Gubben o Gumman

Det enda som är politiskt intressant i ingressen till blogginägget är precis som Thoralf skriver,ang tidningen

Barometern.Det är det som är det tragikomiska att dessa "Rödingar" avslöjar sej så klumpigt ,så man tar sej för pannan .Att utbildningsnivån är skiftande i journalistkåren

som journalistförbundet skriver är detta ett bra kvitto på.I en del fall har säkert en btevkurs samt en partibok lett långt.Sveriges folk är mycket illa ute i den socialkommunistiska jornalist diktauren man lever i.7 av 10 Journalister röstar vänster.

Enligt deras eget fackförbunds undersökning.

2009-11-07 @ 18:48:30
Postat av: Hulda

Tydligen tummen i ögat på PK-samhället! Bra! Mer sådant!!

Kämpa på S-E Karlsson!

2009-11-07 @ 20:17:41
Postat av: Dille i Momåla

Det är nu klarlagt att publicistklubbens förutvarande ordförande, Jan Guillou, varit agent för KGB i åtminstone 5 år.Men var är granskningen av Guillou? I pressen tas hans uppgifter för gott.

Var är analysen över att spioneri brukar ingå i en aggressiv stormakts militära politik?Sovjet brukar för övrigt använda sig av inflytelseagenter för att påverka politik, näringsliv, media och så vidare.Media har bevisligen använts för att på ett lögnaktigt sätt dölja Sovjets verkliga ansikte, t ex dess aggressiva utrikespolitik, den fruktansvärda förföljelsen av befolkningen och inte minst den imperialistiska politiken.Pressen och dess kommunistiska journalister - som brukade framställa baltiska flyktingar som fascister - tiger om Guillous roll i detta smutsiga värv.

Per Olof Enqvist har skrivit en hel bok, “Baltutlämningen” för att smutskasta och misstänkliggöra baltiska flyktingar.Boken är faktiskt skriven som om KGB dirigerat skriverierna.Denna smutsskrift höjdes till skyarna av en nästan ening journalistkår.Expo har haft 40 år på sig att granska KGB och Enkvists förföljelse av de baltiska flyktingarna.Men alla vet att det är blufflyktingar som Expo ömmar för.

2009-11-07 @ 20:23:19
Postat av: Stefan A

Måste vara nyhetstorka på bidrags"tidningen" expo, eller också är pooolen en stor skämtare...

2009-11-07 @ 20:59:54
Postat av: Gubben o Gumman

Trevlig artikel i Aftonbladet.

"Stenas till döds efter förlossningen"

Något för Expo att ta tag i ?

2009-11-07 @ 21:04:45
Postat av: Gubben o Gumman

Kommer Måna att delta i ev begravning.?

2009-11-07 @ 21:28:28
Postat av: Helene

Jag kan bara sälla mig till de övriga och ge dig mitt fulla stöd

S E Karlsson. Ibland måste man skriva av sig sin ilska inför detta vansinne som stavas massinvandring. Det är ständigt ett löjets skimmer över dessa pk-pök och deras hyseriska famlande efter halmstrån.

2009-11-07 @ 22:16:51
Postat av: Robin_Shadowes

"Kommer Måna att delta i ev begravning.?"Den nykonverterade musliman kommer säkert vara med och kasta sten tillsammans med sina "systrar" Nalin, Cherin och Alia.Heder åt S-E. Vi vill ha tillbaka Sverige och ingen islamisk poohlis-stat.

2009-11-07 @ 23:08:04
Postat av: natasha

Den svenska censurerade massmedian skulle göra Stalin grön av avund!

2009-11-07 @ 23:27:31
Postat av: Peter, den förste.

@S-E KarlssonDu är i din fulla rätt att uttrycka dig som du behagar! Sedan kan det ju få positiva eller negativa konsekvenser i form av fler eller färre röster i ett demokratiskt val. Sedan tycker jag du har rätt i att kritisera så mäktiga politiker som Ilmar Reepalu och Anders Lago, något ansvar måste de ju ha eller?Om man medvetet utan att tydligt varna medborgarna, är medhjälpare till att ödelägga hela städer, är man inte då farligt nära att överträda lagen om allmänfarlig ödeläggelse? Eller gäller bara lagarna oss enkla medborgare? Se: Se: http://sv.wikipedia.org/wiki/Allm%C3%A4nfarlig_%C3%B6del%C3%A4ggelseP.S. Fattar inte varför de kallar SD för rasister och främlingsfientliga? Titta på den här videon inte en svensk så långt ögat kan nå; Och allihop sjunger de SD's hyllningslåt på utmärkt svenska! http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/partiet/2009/11/05/title_146

2009-11-07 @ 23:42:19
Postat av: Magne

Det här är ingenting. Jag vet att du är en go gubbe S-E, det är bara att ruska av sig och fortsätta på den goda vägen.

2009-11-07 @ 23:58:34
Postat av: Tore (preact)

Kör hårt, livet är kort, S-E! Vi har väl alla angripit dessa "murvlar", ledarna i Södertälje och Malmö! Malmö har ju blivit "Iraks andra stad"!

Mord och våldtäkter var och varannan dag! Och Göteborg ligger inte långt efter!

Det är ju Sveriges befolkning som betalar för bränderna, stölderna, skadorna, advokaträkningarna fängelsevistelserna, bidragsraseriet mm!

Räkna med att tidningarna med Expo kommer att härja vilt fram till valet! Detta som hänt är bara

inledningen, så det gäller att vara beredd.

Ett borttagande av tidningssubventionerna borde ligga långt framme, som åtgärder för att främja demokratin i vårt lilla land!

God natt mina vänner! "Sleep quait tonigth, your airforse is awake"!...

2009-11-08 @ 00:09:50
Postat av: Tore (preact)

Urschekta, men tangentbordet skriver också fel!

AIRFORCE, skall det stå och inget annat! Bye, bye..

2009-11-08 @ 00:15:37
Postat av: Per Petersson

Lite sent ute men S-E Karlsson vet att att han har mitt fulla stöd med ett hyggligt stort gäng från västra götaland. Gött mos. stå på dig

Pelle.

2009-11-08 @ 03:39:41
Postat av: s-e karlsson

Morrn,morrn alla goa som ger och har gett mej sitt stöd ! Vill bara göra ett litet förtydligande om mitt inlägg som det rör sej om !

Jag har tex inte skrivit ordagrant "utvisas " , utan vad jag skrev så var det som följer " bli av med sina fina jobb och sin rätt att bo i Sverige ".

Ordet utvisa är ngt som den gode POOL lagt till och lokaltidningarna går på hans linje utan att kolla upp om det är rätt eller fel ! Ordet "utvisas" tycker jag själv är mycket fulare än " bli av med sina fina jobb och sin rätt att bo i Sverige " ! Kommentera gärna om jag tycker rätt eller fel ! I dag ser man ljust på tillvaron farsdagsmiddagen väntar fram på dagen på Öland , ska bli trevligt ! Hej alla och ha en skön höstdag , mvh S-E Karlsson .Har mailat till båda lokaltidningarna och även till Pool om ovanstående .

2009-11-08 @ 06:03:53
Postat av: Dille i MomålaEnligt rapporteringen i bifogade länk har en del av moderaterna i Malmö så smått börjat att krypa ur PK-fällan.Om moderaterna frisknar till och inser att publicistklubben kanske haft fler KGB-agenter som ordförande är det bara att gratulera till uppvaknandet.Men trycket lär vara hårt så processen kanske blir långdragen.

2009-11-08 @ 14:40:16
Postat av: Dille i Momåla

Här är länken

Postat av: Dille i Momåla

Publicistklubben är en av intressenterna i allmänhetens pressombudsman och pressens opinionsnämnd som övervakar hur media följer regler och etik.Efter tålmodigt sökande efter en värdig företrädare så valde journalistkåren en KGB-agent till ordförande för publicistklubben.KGB har alltså en tung del av ansvaret för pressetiken i Sverige. Inte undra på att SD inte anses hålla måttet.

2009-11-08 @ 21:54:48
Postat av: Gubben o Gumman

Förlåt Dille heter det inte Stalinistklubben nummera?Att journalisterna är vänstervridna är illa nog ,men KGB agenter i publicistklubben.

Klart uppslag till en skämtfilm

"Det våras för Kommunismen"Skitdoften kommer att ligga lika tung, som när bönderna gödlsar i veckor ,när kommunistbyken tvättas.Första maskinen startade Expressen.

2009-11-09 @ 04:14:22
Postat av: Pippa

Thoralf!

Vill bara rätta dig om en sak när det gäller denna artikel..Tidningen Barometern visar gärna större bilder och helsidor på sossarna..Så barometern är inte så borgerlig längre

2009-11-09 @ 08:05:03
Postat av: Heja Sverige

Nästa år tar vi dom.

inte muslimerna. Men den hög som stöttar dom

och drar hit dom...

Nasim ”skinkmackan” Malik. han skulle förpassas.

Kan inte acceptera en skinkmacka..

Va fan ska ha hit och göra då...

Se upp folket på DUNÖ...

Snart Har H Rydström fått hjälp att bygga en moské därute...

Ställ upp och lägg er röst som vi gör på dom som vill hålla sig till SANNINGEN och gläds att att vara Svensk

Rösta på SD..

Läste i tidningen Barometern idag om en dåre som tyckte att araberna skulle förfalska sina namn till Svenska för att komma in på arbetsmarknaden...

FY Fan vilket samhälle vi lever i

S-E Karlsson du har halva Kalmars befolkning med dig..

Innerst inne vill vi ju vara ärliga...

2009-11-09 @ 08:24:05
Postat av: Dille i Momåla

Och var är debatten om att pressetiken sköts av en KGB-agent? Var är pressens självrannsakan?

AFA, en typisk kommunistisk pöbelorganisation har utövat terror mot SD och därmed mot demokratin. AFA har fått aktivt stöd på tidningsredaktionerna. Expos samröre med AFA stinker på långt håll.Och vad är det som säger att KGB gjort sig av med sina agenter? Det brukar underrättelsetjänster inte göra bara därför att de bytt namn eller att ett krig tagit slut.

2009-11-09 @ 09:20:33
Postat av: s-e karlsson

Har i helgen från och till varit nere för räkning till nio gång på gång , men rest mej varje gång och i dag har det faktiskt känts som vanligt ! Har under dagen sänt mail till de båda lokaltidningarna ON och OT med begäran om rättelse avseende att tidningarna har skrivit att jag har sagt att några med invandrarbakgrund skall utvisas när Sd kommer till makten nästa höst ! Ordet utvisning eller avvisning har jag inte använt däremot har jag sagt att att dessa ska bli av med sina fina jobb och sin rätt att bo i Sverige ! Vet inte om jag har fel i mitt resonemang , kan kanske så vara .

Mvh S-E Karlsson .

2009-11-09 @ 16:03:11
Postat av: Bojan

Hej S-E!

Stå på dig....

du som har rätt att göra dig hörd....

hoppas vi blir av med dem på något sätt....

snart är Sverige ett Ingemansland....

Svenskarna klarar inte av att hålla Sverige Svensk

Mycket kärringar som ställer till förtret också...

En del av den skulle också gallras bort.

Att det figurerar sothöns i sporten är inte lustigt.

Utan invandrarna klarar vi inte av all(svenska)lag

Sveriges idrottsmän idag vill bara ha pengar sen på utlänningarna göra jobben.

Men ta in dem i politiken. Vem fan har hitta på det..

Dom ska vara med och styra Sverige Välbefinnande...

Det är som hund och kattskit......

2009-11-09 @ 17:40:21
Postat av: EH

Klassiskt vinklad information.Södertäljes samlade tillgångar är betydligt högre än skulderna. Södertälje är en av de rikaste kommunerna i landet om man räknar på värdet av tillgångarna minus värdet av skulderna.

2009-12-07 @ 16:27:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0