HAR WYKMAN TOMTAR PÅ LOFTET?


Tomtar på loftet Niklas Wykman?                  Foto Thoralf Alfsson


Så har då MUF-ordförande Niklas Wykman gjort sitt för att få lite uppmärksamhet i media genom en debattartikel på Newsmill. Nu har nog inte Wykman funderat så mycket över de ”nya moderaternas” politik innan han skrev sitt debattinlägg. Lars Ohly och Jimmie Åkesson tycks ju vara de största motståndarna för Wykman.


”Lars Ohly och Jimmy Åkesson pekar ut enskilda människor
som roten till samhällsproblemen och båda hävdar att krafttag mot de utpekade är lösningen. Lars Ohly vill klämma åt de rika och direktörerna, Jimmy Åkesson vill klämma åt invandrarna i allmänhet och muslimerna i synnerhet.”

 

Nu undrar jag om Niklas Wykman funderat på vilka de nya moderaterna vill klämma åt. Nej, tänkte väl det!


Pensionärerna klämmer väl Wykman och hans partivänner åt rejält genom att beskatta dem hårdare än de som jobbar. Moderaterna anser troligen att pensionerna är alldeles för höga i Sverige eftersom de beskattas så hårt. Klassisk moderat politik ”ta från de fattiga och ge till de rika”.


Sjukpensionärer och arbetslösa är andra grupper som Niklas Wykman och hans moderater anser att man skall klämma åt. Existensminimum är inte gott nog för dessa grupper. Moderaterna gör sedan allt för att importera billig arbetskraft från tredje världen för att kunna sko sig ännu mer. Den nya lagen om arbetskraftsinvandring som trädde i kraft 15 december 2008 är ett flagrant exempel på de nya moderaternas politik i en av de värsta lågkonjunkturerna i modern tid. Jag tar mig för pannan och undrar om inte Niklas Wykman har tomtar på loftet.


”Såväl Vänsterpartiet som Sverigedemokraterna står för en samhällsomstörtande ideologi som i grunden kommer att förändra Sverige till något som för oss i dag är helt okänt och främmande.”


Jag undrar vad Niklas Wykman lever sina dagar? Möjligen håller han till på Östermalm och Stureplan!

Han har uppenbarligen inte sett att Sverige förändrats till något som för oss idag som är helt okänt och främmande för de flesta svenskar. Hedersmord, grupp våldtäkter, kravaller i förorter med stenkastning mot polis, brandkår och ambulanspersonal, islamisering med krav från muslimer om halalslakt, särlagstiftning (sharialagar) och en moské i varje stad.

Att inte Wykman sett detta hända i vårt svenska samhälle är förvånande men det kanske ligger helt i linje med den politik som de nya moderaterna driver i regeringen. Om det ändå bara vore tomtar på loftet!  

Lyssna på Niklas Wykman i SR.Niklas Wykman och Jytte Guteland     Fotot Thoralf Alfsson

Undrar om inte MUF och SSU har en hel del gemensamt idag? Åtminstone när det gäller att riva ner det som flera generationer kämpat och svettats för och som dessa ungdomar nu tror är något självklart i deras tillvaro.

En sak är i varje fall och det är att den som lägger en röst på S eller M nästa år vet inte alls vad de får.


Kommentarer
Postat av: vmm

Mitt favoritcitat från radiolänken som finns i inlägget här är när Wykman säger att "om man kollar på Sverigedemokraterna, som ju är ett alltigenom avskyvärt parti, men om man läser deras program och deras förslag då hittar man ju inte vad som andemeningen med deras politik är".Det vill säga: han tycker att Sverigedemokraterna är avskyvärda. Men när han läser SDs program och förslag så hittar han inte något avskyvärt. Och därför drar han slutsatsen att SD är avskyvärda... Logik? Nej. Tomtar på loftet, som rubriken på blogginlägget är? Mm...Hans resonemang:

"Dom skriver inte dumma saker, dom säger inte dumma saker, dom gör inte dumma saker... men dom är DUMMA! Jag VET det!"

2009-11-05 @ 16:36:00
URL: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
Postat av: AWSvensson

I ovan rader har jag sammanfattat allt av värde som Niklas Wykman skrivit. Hoppsan vad det blev tomt

2009-11-05 @ 16:39:42
Postat av: Thoralf A

vmmKlockrent!Det är bara att gratulera MUF till en sån klippa till ordförande.

2009-11-05 @ 16:40:54
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Ibbe

Kanske skulle den gode Wykman umgås med verklighetens folk. De senare ska man lyssna på enligt Reinfeldt. Dock levererar varken han eller Wykman svar på vad verklighetens folk oroar sig för. Snarare är politikernas svar att detta folk inte begriper vad de pratar om och den samhällsförändring de ser, en förändring som förskräcker ,den är enligt de "nya moderaterna" enbart positiv. Hur många procent av de så hårt av bl.a. Wykman dissade "gamla moderaterna" som lämnar partiet i valet 2010, för ett mer verklighetsnära alternativ, ska blir oerhört intressant att se.

2009-11-05 @ 16:50:39
Postat av: Dille i Momåla

Thoralf har så rätt när han skriver: ”Pensionärerna klämmer väl Wykman och hans partivänner åt rejält genom att beskatta dem hårdare än de som jobbar.”Just idag ringde en god vän och talade om att premiepensions myndigheten hade preciserat pensionen Ja, den var under 200 kr i månaden så att premiepensionsmyndigheten fann det inte lönt att betala ut pensionen mer än två gånger per år.Sen blir det ju skatt på pensionen också.

Och denna pension som politikerna pratat sig blå om. Lovat och lovat. har dom , och den som trott på deras fagra ord känner sig helt blåst när pensionsbeskedet kommer.Men annat är det förstås med anhöriga till flyktinginvandrarna. För dom finns det tydligen pengar.Och vem kollar upp vad de har i hemlandet? SVAR: ingen.Det är bara svenskar som utsätts för kontroll.

2009-11-05 @ 17:01:29
Postat av: Gubben o Gumman

Ibbe : Att du alltid skall avslöja valstrategiska

hemligheter.Strömhoppet från dom "gamla Moderaterna" kommer att

bli massivt till SD.

Reinfeldt kommer inte att vara ledare för moderaterna valet 2014.Reinfeldt skulle enligt nätuppgifter delta i något bibelsällskap någon som vet något mera om det?Frågan är bara var dom vänsterpartister, som är vansinniga på Ohly, för sammarbetet med S samt "dom borgeliga miljöpartisterna" tar vägen.Till Mohammad Omars nya parti?

Vore ju logiskt med V:s historia.Både "Petter Niklas Dykman,samt Hatte Fnatte Skutteland",kommer att få avsluta sina politiska karriärer med att försvara sina föregångares våldtäkt på Sverige.Följer Sverige Norges och Danmarks politiska utveckling, så kommer dessa två att få vara med om Disskussioner om Jimmie Åkesson

som svensk stadsminister.Dessa båda två äggahuvuden borde få tjänstgöra på

kvinnokliniker, dit offren för "Djungeljuckarna"

förs.Bilden ovan är skitbra på två socialmoderater.

2009-11-05 @ 17:38:19
Postat av: Brett-Anus Grünewald

Är han skinnskalle den där Niklas Wykman?

2009-11-05 @ 17:53:53
Postat av: Tommy

GrunewaldDet ser bara så ut, bilden har kommit upp och ned,det är en stor böld i arslet.

2009-11-05 @ 18:13:48
Postat av: Inge Sandén

Tycker att Niklas Vykman och Bagdad Bob står varandra mycket nära,när det gäller att annalysera verkligheten.

2009-11-05 @ 18:30:40
Postat av: Urban

Ännu en förvirrad analys gjord av två rabiata SD hatare. Samma svammel som vanligt från de här två som verkar ha som födkrok smäda SD och sprida dimridåer och oemotsagt kleta åsikter på sina meningsmotståndare.

Postat av: S-E Karlsson

Hej och godkväll!

Har påpekat flera gånger på Thoralfs blogg att ingen ska få bli politiker om man inte har minst 20-25 års arbetslivserfarenhet , först då kan man se klart ! Wykman & Guteland har väl inte gjort ett ärligt handtag misstänker jag ! Först torr bakom öronen sen kan man tillåtas att uttala sej !

Mvh S-E Karlsson .

2009-11-05 @ 18:56:39
Postat av: Bo

Jag hade en kollega för länge sedan.Han hade en stående kommentar om de som han tyckte var idioter på ett eller annat sätt; "Lobotomera dem och tvångsanslut dem till miljöpartiet".Niklas Wykman skulle helt klart fallit in i den kategorin.

2009-11-05 @ 19:47:59
Postat av: Gubben o Gumman

Off topic : Förslag till ny lagstiftning ang bla omskärelse.

Artikel på Fri Nyheter.Läs speciellt läkarens kommentar i Dagens medicin.

Västernorrland samt Örebro har förbjudit omskärelse.Varför i h-vete gör inte dom andra landstingen det.

Vi har tidigare skrivit att sannolikt år det åtalbart.

2009-11-05 @ 20:12:18
Postat av: Gubben o Gumman

Fria nyheter skall det givetvis stå.

2009-11-05 @ 20:16:11
Postat av: Robin_Shadowes

Thoralf, man tar sig verkligen för pannan och undrar om det finns nån representant för sjuklövern som har IQ över potatisblast!

2009-11-05 @ 20:21:18
Postat av: T

Det är så typiskt för hur etablissemanget reagerar på SD:s framgångar i opinionsmätningarna. Sverigedemokraterna driver frågor som att upplysa ungdomar om kommunismens brott mot mänskligheten och islamiseringen av Sverige. Då ska man förödmjuka SD genom att jämföra sverigedemokrater med islamister och kommunister. Löjeväckande.

2009-11-05 @ 20:37:40
Postat av: Roger S.

Att dom aldrig ger sigSd har mer gemensamt med tyska nazister än med danska folkepartisterhttp://www.newsmill.se/artikel/2009/11/05/sd-har-mer-gemensamt-med-tyska-nazister-med-danska-folkepartisterDetta börjar bli skrattretande löjligt

2009-11-05 @ 21:05:55
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Sven Duva

Varje gång de ljuger får vi fler anhängare.

2009-11-05 @ 21:22:25
Postat av: Tore (preact)

När Fredrik "Barbar" skrev under Lissabonfördraget,

utan att fråga svenska folket, då blev han min andra riktiga motståndare! Den första är ju given.

Därefter har jag energiskt påkallat mitt motstånd

mot just Reinfeldt i tidningar och på bloggar! Hans agerande överrenstämmer med just "maktgalningar", som struntar i vad folk vill och säger! Minns hans ord:

"Han avgår hellre än sitter kvar med aktivt stöd från SD"!

www.expressen.se/ledare/1.1754790/091024-val-talat

Jag har en hel del kommentarer där angripit just "detta och med blocköverskridandet", Fredrik Reinfeldt samt Expressen!

Nog borde folk reagera ytterligare, då "arvingarna"

verkar verkligen påverkade av "förbjudna medel"!

2009-11-05 @ 22:27:32
Postat av: Tore (preact)

När Fredrik "Barbar" skrev under Lissabonfördraget,

utan att fråga svenska folket, då blev han min andra riktiga motståndare! Den första är ju given.

Därefter har jag energiskt påkallat mitt motstånd

mot just Reinfeldt i tidningar och på bloggar! Hans agerande överrenstämmer med just "maktgalningar", som struntar i vad folk vill och säger! Minns hans ord:

"Han avgår hellre än sitter kvar med aktivt stöd från SD"!

www.expressen.se/ledare/1.1754790/091024-val-talat

Jag har en hel del kommentarer där angripit just "detta och med blocköverskridandet", Fredrik Reinfeldt samt Expressen!

Nog borde folk reagera ytterligare, då "arvingarna"

verkar verkligen påverkade av "förbjudna medel"!

2009-11-05 @ 22:30:31
Postat av: S-E Karlsson

En parentes på kvällskvisten : Tro på Gud och ärligt vandra ,sköt dej själv och skit i andra !

Allt enligt skådespelaren Per Oskarsson .

2009-11-05 @ 22:38:04
Postat av: Peter, den förste.

Thoralf du bara måste lägga upp denna video - Doreen och SVT gör hyllningsversion av "Blåsippans väg": http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/partiet/2009/11/05/title_146Fantastiskt fin gjord version och video!

Postat av: dan åke

ovanstående visar att påläggskalvarna i allians och sossemaffian inte lever i verkligheten, ännu ett bevi på deras syntax error:

”arbetartidningen” Dagens arbete skriver om!(försöker if metall fixa SD väljare eller är de så säkra på att arbetarsvennen är så idiotindoktrinerad så han reagerar inte på nåt?) på sidan 24 nr 11 2009 skriver de snyft historian om Imer Rexhepsi som bor i Sverige och åker ner ibland i sin Ferarri för att kartlägga byggandet av sitt nya sommarhus i Loxha i Kosovo. alldeles säkert en hederlig arbetare med oerhört positivt kassaflöde! jojo.jojo ”Hårt arbete skall löna sig” hur länge skall Svenska folket låta sig luras och ge bort sina skattepengar till korrupta politiker och bidragsregn till kriminella nätverk?

2009-11-06 @ 01:43:43
Postat av: Per Petersson

S-e 18:56:39.Håller med till 100%.

Folk som inte har förvärvsrbetat eller på annat sätt förtjänat sin inkomst inom Sveriges gränser ska inte gapa över Svenska lagar & regler. Den som det förtjänar må vara välkommen annars får det vara nog.

2009-11-06 @ 02:40:22
Postat av: Per Petersson

Hej S-E Karlsson.

Mina rötter går till Kalmar & Högsby.Önskar att få bjuda på en pilsner eller valfri dricka och middag + ett givande samtal. Är det möjligt.är rätt kass på teckenspråk men jag tror vi fixar det ändå.

Våga & Vinn .Vännliga hälsningar.Pelle.

2009-11-06 @ 02:54:50
Postat av: Tree Father Birch

Så har en muslim slagit till igen. Enligt CNN är motivet inte känt om varför psykiatern Nidal Malik Hasan sköt och dödade 12 och skadade 31 på fort Hood.

2009-11-06 @ 07:42:23
URL: http://www.cnn.com/
Postat av: Peter Winberg

http://www.realisten.se/2009/10/29/oaterkallelig-mangkultur-hemligt-syfte-med-brittisk-massinvandring/

2009-11-06 @ 08:30:23
Postat av: Stefan K

Det sägs på skoj eller allvar att partiernas ungdomsförbund alltid ligger till vänster om moderpartiet.

Niklas Wykman = Folkpartist?

Jytte Guteland = Vänsterpartist?

Ida Gabrielsson = ?

2009-11-06 @ 15:09:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0