HAR MONA SAHLIN KONVERTERAT TILL ISLAM?


Mona Sahlin tillsammans med Mahmoud Aldebe.


Vet Nalin Pekgul något om Mona Sahlin som ingen annan känner till?
Under seminariet om varför 70 procent av muslimerna i Sverige röstar på Socialdemokraterna uttryckte sig Nalin Pekgul väldigt märkligt flera gånger. Nalin Pekgul har ju varit bosatt I Sverige sedan 1980 och det kan knappast bero på bristfälliga kunskaper i svenska att hon uttrycker sig som hon gör.


Vid ett tillfälle säger Nalin Pekgul så här.


”Någon som Mona Sahlin till exempel som man kommer kryssa mer för i Tensta för att man tror att hon är garanten för andras rätt att vara här i landet än kanske många andra muslimer som man aldrig skulle kryssa.”


Man kan ju faktiskt uppfatta det som att Nalin Pekgul jämställer Mona Sahlin med ”andra muslimer”. Eller hur menar hon?


När hon sedan bara en liten stund senare säger följande blir man än mer fundersam.


”Jag är jätteglad för att hon (Mona Sahlin) toppar listan för att jag tror att henne kan jag sälja hur mycket som helst i Tensta men jag kanske inte skulle sälja någon annan muslim på samma sätt”


Hur skall man uppfatta ”någon annan muslim”? Jag kan faktiskt uppfatta det som att Nalin Pekgul ser Mona Sahlin som muslim i sitt sätt att diskutera. Har Mona Sahlin konverterat till islam?

Mona Sahlin kanske brukar presentera sig som Mona "muslim" Sahlin när hon besöker Tensta eller andra invandrartäta områden. Eller är det så att den muslimska befolkningen i dessa förorter betraktar Mona Sahlin som en muslim med tanke på hennes uttalanden och alla besök i moskéer och till och med begravningar.Inte undra på att Nasim Malik (s) i Kalmar och hans kompisar har Mona Sahlin som sin stora idol och förebild.


1 april 2008 kunde man läsa följande intervju med Mona Sahlin och man undrar ………

 

 


Kommentarer
Postat av: Abdullah Akbar

Nu myser hon nog.

http://nyheter.se.msn.com/article.aspx?cp-documentid=150591572

2009-11-03 @ 08:50:23
Postat av: Nalle i Växjö

Det går säkert bra för Mona med det starka stöd hon har för sin politik inom patrtiet( eller åt h...te)Själv är jag bekymrad för läget här i Växjö

Polisen har över 3000 brott som inte är utredda.Samtidigt kommer man troligen att åtala den bensinmack ägaren som satte upp bilder på smitare från bensinnotan.Och jag trodde att Polisens uppgift var att hjälpa ärliga människor och jaga bovar.Jag tror att alla har blivit totalt galna nu för tiden

Postat av: Tomtefar

Mona Sahlin kan vara precis vad som helst om hon tror det gynnar henne det minsta lilla, och för tillfället är det muslimerna som kan ge denna eko-brottsling lite vind i seglet och då är hon muslim och patetisk gråterska på muslimska begravningar om det så behövs.

Får rysningar över hela kroppen när jag tänker på denna kvinna och hur lågt en människa kan sjunka i sin strävan på makt.

2009-11-03 @ 09:28:55
Postat av: Nalle i VäxjöNu får det snart vara nog.

Vem har bestämt att vi skall bli muslimer samtliga Svenskar.I dag ringde en man till Ring P1 och berättade att Söndagen Radiogudstjänst i Allhelgonahelgen var från en Muslimsk Moske.Lyssna ungefär 20 minuter in i programmetTycker du att det här är rätt? Även om jag inte är speciellt religiös tycker jag inte om denna intensiva marknadsföring av Islam.

Kan vi inte få ha högtider som Allhelgonahelg i fred

Postat av: Villvaraanonym

Förslag på bildtext till den översta bilden: "Glad påsk!".

2009-11-03 @ 10:03:30
Postat av: Nalle i Växjö

Tyvärr var inte inlägget om Muslims gudstjänst på kortupplagan på webben av Ring P1.Men tycker du att det är rätt med Muslimsk gudstjänster i P1 en Svensk helg som Allhelgonahelgen

2009-11-03 @ 10:11:19
Postat av: AWSvensson

Måna har den genetiska ådra som bl a finns hos dessa kvinnor som dras till kriminella i tron att de kan få dem på rätt spår. Detta brukar sluta med att även de hamnar på den kriminella banan. Redan i yngre dar så drabbades hon av Che Guevara romantiken vilket resulterade i att hon blev havande till ett flickebarn i socialismens anda.Därefter hade i likhet med den helige ande gjort sitt och hon lämnades ensam.

Vi ser fram emot Lucia och jul med allt vad det kan innebära i förödmjukelser inför Islam.

2009-11-03 @ 10:17:14
Postat av: Roger S.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/saker-cell-dubbelt-sa-dyr-1.987022Man kan ju fråga sig vilka som ska sitta på dessa "hotell"Vad får våra gamla kosta per dygn?

2009-11-03 @ 12:03:09
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Robin_Shadowes

För kommande politiska fångar kanske? Har länge misstänkt att Måna faktiskt konverterat och även andra bland eliten Enda anledningen att dom inte kommit ut ur garderoben är väl för att inte skrämma bort dom sista gamla kärnväljarna. Snart lär det inte spela roll längre, då kan hon gå i huckle bäst hon vill.

2009-11-03 @ 12:26:09
Postat av: Albert K Tillman

Jag har sagt det tidigare, vänta bara, Mona kommer att konvertera till Islam inom en snar framtid om hon nu redan inte gjort det.

2009-11-03 @ 12:39:20
Postat av: World Traveller

Mycket troligt att hon redan har konverterat. Laeste naanstans om att hennes dotter aer tillsammans med en svart amerikan (FBI anstaelld?). Aer han ocksaa muslim maanne?

2009-11-03 @ 12:49:58
Postat av: Drutten

Mona kan vara vad som helst bara det gagnar hennes egna syften. Fy fan!

2009-11-03 @ 12:57:43
Postat av: DDR2

Det är ingen slump att ett anagram av Mona Sahlin blir "islamhonan". Ett annat blir "himla osann", och båda verkar ju vara självuppfyllande...

2009-11-03 @ 13:36:49
URL: http://exilen.eu
Postat av: Roger S.

@Drutten

Har märkt att detta beteende kan tillskrivas de flesta inom S

2009-11-03 @ 13:45:28
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Alex

Roligt att du hittat något att skriva om. Men det blir inte så trovärdigt att ha med ett 1:a april skämt som underlag.

2009-11-03 @ 14:38:22
Postat av: Micael Foghagen

Antingen fjäskar man som Mona eller så gör man som Ayaan Hirsi Ali. I morgon sänds en intervju med henne i UR/SVT.Saxat ur Wikipedia...

"Tillsammans med filmaren Theo van Gogh gjorde hon 2004 den kontroversiella kortfilmen Underkastelse, som handlar om kvinnoförtrycket inom islam. Filmen väckte ilska bland många muslimer i Nederländerna, som såg filmen som hädelse. Den 2 november 2004 mördades van Gogh av en muslimsk fanatiker. På van Goghs döda kropp fanns ett brev med dödshot även mot Hirsi Ali. Sedan dess lever hon på hemlig adress och under ständigt livvaktsskydd. Sedan dess förespråkar de flesta nederländska partier en strikt invandringspolitik, kraven för att släppas in i landet hör nu till de hårdaste inom EU och inbegriper både språktest och prov på kunskaper om landets kultur."

2009-11-03 @ 16:05:54
Postat av: Roberth

Politikerna i GB har som mål att förvandla deras land så varför inte våra pajaser?

2009-11-03 @ 16:11:33
Postat av: Semaka .

Följande tycker jag är mycket sanning i , det har varit på denna blogg ca ett år sen .

: Ja det är konstigt med dom som har ett sjukligt behov av att tycka synd om allt och alla som kommer hit från andra länder : De kräver att vi ska ta hand om de som har asylskäl och de som nästan har asylskäl och de som nästan,nästan ,nästan har asylskäl och även dom som med 200% säkerhet inte har en tillstymmelse till asylskäl,ändå är inte dessa ömfotade tycka synd om människor nöjda !!

Allt ovan givetvis finansierat med svenska löntagares pengar !!

Rätt avskrivet intygar Semaka .

2009-11-03 @ 16:52:33
Postat av: Stefan K

Ja, nu börjar det gå upp ett ljus angående Sahlins agerande och nedvärderande ord om svenska traditioner.

هل هي مجنونة

2009-11-03 @ 17:20:35
Postat av: Stefan K

Se Debatt ikväll 20.30

Postat av: AWSvensson

Jag trodde att jag läst och sett det värsta i naivitet men denna Cattis Laska har tagit en betryggande ledning i stupiditet. Det enda man kan säga till denna stupida individ är , släng dig från Kaknästornet ,sträck ut armarna och flyg. Ta mig f-n att hon skulle göra det. Citat:En människa som är född på en plats har inte större rätt till den än någon annan. Nationsgränser är inget annat än politiska konstruktioner och ingen stat, organisation eller individ har rätt att på något sätt begränsa människors rörelser över dessa eller stämpla det som "illegal" migration.

2009-11-03 @ 17:48:44
Postat av: Gubben o Gumman

Goggla på Cattis.

Är det Cattis SVT68 skall släppa fram i tv?Aktionmotdeportation.se, har ett bild arkiv titta på sista bildenLäs gärna journalistens slutsats angående Fredrik

Reinfeldts present till Obama.Expressen opinionsbloggen nätet

2009-11-03 @ 18:24:01
Postat av: Putte

Vi kan väl utveckla Cattis Laskas resonemang. "Nationsgränser är inget annat än politiska konstruktioner och ingen stat, organisation eller individ har rätt att på något sätt begränsa människors rörelser över dessa eller stämpla det som "illegal" migration"Om vi då fortsätter resonemanget innbär ju detta att dessa "politiska konstruktioner" inte kan ha någon rätt att beskatta folk, vilket i sin tur innbär att vi svenskar helt kan strunta i att betala skatt. Vi kan lösa vård, skola, omsorg m.m. med privata försäkringar. Inga skatter ger ju att stat och kommun inte kan försörja alla som söker sig hit från andra länder. Då får ju Cattis Laska och hennes gelikar försörja sina snyltare ur egen plånbok. För inte kan det väl vara en mänsklig rättighet att tvinga andra att försörja en?

2009-11-03 @ 18:31:09
Postat av: s-e karlsson

Det görs ca 37000 aborter i Sverige varje år , ca 185 varje arbetsdag ! Vore det inte bättre att dessa aborterade foster finge bli fullgångna ? Alltså mödrarna ska få allt stöd i världen före och efter graviditeten ! Bättre än att ta emot samma antal invandrare ! Bara en reflektion !

Mvh S-E Karlsson .

2009-11-03 @ 18:31:44
Postat av: Putte

Om man funderar vidare på blåshålet Laskas resonemang, så är väl mänskliga rättigheter som hon hänvisar till också bara en "politisk konstruktion". Det är tydligt att bara politiska konstruktioner som tilltalar Laska ska accepteras! Det är intressant med personer som Laska som tydligen utser sig själva till ultimata godheten. Brukar det inte kallas storhetsvansinne?

2009-11-03 @ 18:48:34
Postat av: Gubben o Gumman

S-E Karlsson : Man kunde erbjuda mamman 10000kr skattefritt i månaden.

(exklusive lön a-kassa el dylikt.)Fri lägenhet, fri hyrbil, två sem resor till Canarieöarna per år.Detta som ett alternativ om tex ekonomin spökar för mamman.Skall vi kalla det för det "Det ekonomiska alternativet för unga mammor"?Cool traktor du har SE, alternativ till ponnyridning i Högsby?

2009-11-03 @ 18:57:01
Postat av: S-E Karlsson

Gubben o Gumman , ibland är mord hur legitimt som helst ! Bra förslag du/ni hade om tiotusen skattefritt i månaden det borde kunna locka till att föda istället för att döda ! Sjukdom och sådant måste givetvis tas hänsyn till ! Jodå traktorn är en pärla 61 år men går för sin ålder väldigt bra ! Kul att du/ni observerade den i Östra /Nyheterna ! Trevlig kväll mvh S-E Karlsson .

2009-11-03 @ 19:14:49
Postat av: nesse

Mona konverterat till Islam! Blir nog lite tufft att gå främst i regnbågståget efter det!!

2009-11-03 @ 20:04:34
Postat av: nesse

Mona konverterat till Islam!? Blir nog lite tufft att gå främst i regnbågståget efter det!!

2009-11-03 @ 20:05:51
Postat av: C.H

Fy fan...jag hatar kärringen.Men bra att hon fixar Socialdemokraternas fall.

2009-11-03 @ 21:04:22
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Vilken debatt i TV 2 kl. 20:30. Embryo till debatt. Finns det ingen bättre programledare!

2009-11-03 @ 21:08:21
Postat av: S-E Karlsson

Gubben o Gumman , glömde i tvärhasten att säga att "Grålle " är uppallad för vintern !

Såg Debatten jag tyckte Kalle Larsson fick en del verbala snytingar av programlederskan vilket gjorde honom som flyktinggömmare väldigt gott !

S-E.

2009-11-03 @ 21:16:38
Postat av: Hulda

Varje gång jag ser dessa bilder på Mona mår jag illa. Det är som att se en Svensk politiker i SS-uniform våren -39.....

2009-11-03 @ 21:22:48
Postat av: Gubben o Gumman

Med risk att reta upp skeåning, och inte hålla oss till ämnet:I Norrtelje tidning kan man läsa om en havsörn som åt upp en kanin för en familj.

Pappan polisanmälde havsörnen,det slår väl nästan "mackans" polisanmälan mot SAS.

Har "mackan möjligen släkt i Norrtälje.

Vi får glada att kaninen inte blev polisanmäld i denna tragika historia i flera avseenden.S-E Karlsson inte behöver du ställa av traktorn ,61 år är ingen ålder den är ju knappt inkörd.

Vi trodde du o "grålle" skötte snöröjningen i Högsby.

2009-11-03 @ 22:11:04
Postat av: Fru Frumperton

I Ronnebys vita områden delas broschyrer ut i brevlådorna. På framsidan ståtar en fyr, kan det tyckas, vid första anblicken men det är en minaret.

Karlskronas moské sprider snabbt ringar på vattnet!Reklam för jihads kufar i brevlådan kommer att ge många röster till SD!

2009-11-03 @ 22:17:25
Postat av: arvid bengtsson

Bilden av de två sossetanterna i slöja tillsammans med den rätt obehaglige muslimen skulle göra sig bra som valaffisch för SD. Tryck upp den i 5 miljoner exemplar och dela ut till hushållen (ja vissa bostadsområden kan man ju utesluta).

2009-11-03 @ 23:00:18
Postat av: Peter, den förste.

@Gubben & Gumman, jävla bra ide. Om vi nu tar ett räkne exempel på det hela och jmf. med nuvarande invandring.Förutsättninar:

1) Dagens invandring kostar ca 100 miljarder per år

2) Invandring till Sverige minskas till < 5 000 riktiga flyktingar + eventuellt nödvändig import av expertis

3) All kvinnor i Sverige upphör att abortera och behåller sina barn istället mot en skattefri ersättning under 10 år eller varför inte 20 årDå skulle kostnaden för flyktingarna bli ca 1/20 av dagens kostnad d.v.s. 5 miljarder / år, kvar blir då alltså ca 95 miljarder.Säg nu att vi vill verkligen ge dessa kvinnor som nu behåller sina barn en riklig belöning, säg 25 000 kr/månad skattefritt, detta skulle då bli en kostnad på ca 11 miljarder/år. Kvar har vi då ca 84 miljarder kronor!!!Med dessa kvarvarande 84 miljarder skulle vi kunna behålla vårt försvar, fördubbla antalet poliser, och ändå ha kvar 50 miljarder kronor!!!Det är inte utan att man får lite perspektiv på vad det multikulturella experimentet kostar när man räknar lite!!!

2009-11-03 @ 23:06:18
Postat av: Peter, den förste.

I mitt tidigare inlägg var jag faktiskt lite orättvis mot alla kvinnor som tänkt behålla sina barn även utan ersättning! Så jag räknar igen och denna gång får även dessa kvinnor 25 000 kr/månad; vilket jag tycker de är värda!Förutsättninar:

1) Dagens invandring kostar ca 100 miljarder per år

2) Invandring till Sverige minskas till < 5 000 riktiga flyktingar + eventuellt nödvändig import av expertis

3) All kvinnor i Sverige upphör att abortera och behåller sina barn istället mot en skattefri ersättning under 10 år eller varför inte 20 årDå skulle kostnaden för flyktingarna bli ca 1/20 av dagens kostnad d.v.s. 5 miljarder / år, kvar blir då alltså ca 95 miljarder.Säg nu att vi vill verkligen ge dessa kvinnor som nu behåller sina barn en riklig belöning, säg 25 000 kr/månad skattefritt, detta skulle då bli en kostnad på ca 45 miljarder/år. Kvar har vi då ca 50 miljarder kronor!!!Med dessa kvarvarande 50 miljarder skulle vi kunna behålla vårt försvar, fördubbla antalet poliser, och ändå ha kvar några miljarder kronor!!!Det är inte utan att man får lite perspektiv på vad det multikulturella experimentet kostar när man räknar lite!!!Vi skulle med andra ord kunna ha det riktigt bra i det här landet!

2009-11-03 @ 23:21:34
Postat av: Tommy

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_3752467.svdVad säger ni nu?

Islam har satt picken i Greta!

2009-11-04 @ 16:20:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0