HAR MONA SAHLIN KONVERTERAT TILL ISLAM?

Vet Nalin Pekgul något om Mona Sahlin som ingen annan känner till? Under seminariet om varför 70 procent av muslimerna i Sverige röstar på Socialdemokraterna uttryckte sig Nalin Pekgul väldigt märkligt flera gånger. Nalin Pekgul har ju varit bosatt I Sverige sedan 1980 och det kan knappast bero på bristfälliga kunskaper i svenska att hon uttrycker sig som hon gör.


Vid ett tillfälle säger Nalin Pekgul så här.


”Någon som Mona Sahlin till exempel som man kommer kryssa mer för i Tensta för att man tror att hon är garanten för andras rätt att vara här i landet än kanske många andra muslimer som man aldrig skulle kryssa.”


Man kan ju faktiskt uppfatta det som att Nalin Pekgul jämställer Mona Sahlin med ”andra muslimer”. Eller hur menar hon?


När hon sedan bara en liten stund senare säger följande blir man än mer fundersam.


”Jag är jätteglad för att hon (Mona Sahlin) toppar listan för att jag tror att henne kan jag sälja hur mycket som helst i Tensta men jag kanske inte skulle sälja någon annan muslim på samma sätt”


Hur skall man uppfatta ”någon annan muslim”? Jag kan faktiskt uppfatta det som att Nalin Pekgul ser Mona Sahlin som muslim i sitt sätt att diskutera. Har Mona Sahlin konverterat till islam?

Mona Sahlin kanske brukar presentera sig som Mona "muslim" Sahlin när hon besöker Tensta eller andra invandrartäta områden. Eller är det så att den muslimska befolkningen i dessa förorter betraktar Mona Sahlin som en muslim med tanke på hennes uttalanden och alla besök i moskéer och till och med begravningar.

Inte undra på att Nasim Malik (s) i Kalmar och hans kompisar har Mona Sahlin som sin stora idol och förebild.


1 april 2008 kunde man läsa följande intervju med Mona Sahlin och man undrar ………

 

 

Trackback
RSS 2.0