EN "GUBBJÄVEL" TILL ATTACK

Kalmarförfattaren går idag till hårt angrepp på mångkulturens förespråkare i en debattartikel i Barometern.

Så snart den finns på nätet kommer jag länka till den. I annat fall lägger jag upp debattartikeln på bloggen så snart jag fått Anders Johanssons tillstånd.

Det är en fröjd att läsa Anders Johanssons mycket välformulerade och skarpa ordalag.

Här kommer några exempel från debattartikeln.

"I dag har invandringen nått sådan omfattning att man med en lätt glidning i begreppen kan påstå att Sverige är det enda land i världen som frivilligt bekostar sin egen kolonisering."

"Det behövs en regering som ägnar sig åt den verklighet som finns bakom alla skenheliga proklamationer, vilket inkluderar en human invandringspolitik. Till politikerna vill jag säga: Sluta att vara så förbannat goda på andras bekostnad!"

 


Kommentarer
Postat av: LN

- Hur kan vi tro att alla hela tiden ska vilja komma till Sverige?- Tror ni att en person som tar sig från Afrika tackar nej till ett jobb i södra Europa och säger: "nej jag ska till Sverige där det är kallt och eländigt väder nio månader om året"?Sagt av den veklighetsförankrade, nyttige idioten Michael Anefur, tidigare präst och nu(?)ersättare till Alf Svensson i riksdagen samt ny integrationspolitisk talesman för KD.- En lyckad integration är reklam för Sverige!– Vi måste inse att invandrare och invandringen innebär en möjlighet för det svenska samhället, passade han också på att säga.2009-11-16 @ 08:02:20
Postat av: S-E Karlsson

Anders Johanssons inlägg i Barometern/Ot nu på morgonen var till 100% så nära sanningen som det går att komma ! Härlig läsning i höstmörkret !

S-E Karlsson för Sd Högsby .

2009-11-16 @ 09:22:07
Postat av: joffe

Jag ser verkligen fram emot att få läsa hela den fräscha artikeln av Anders Johansson.Mvh från en SD-anhängare i "the every Sunday City" på nersidan där vi har 35 grader i luft och 27 i poolen just nu...

2009-11-16 @ 09:37:52
Postat av: Calle

@LN

Denne "osvenske" Anefur borde läsa Herman Lindquists artikel i AB som Thoralf hänvisar till.Han tillhör gruppen som HL beskriver.

2009-11-16 @ 09:47:57
Postat av: Nalle i Växjö

Tycker det varit mycket tyst i media om kopplingen mellan dom som delar ut skattepengar och dom som stoppar dom i sin kassakistan.Tänker då på Moderaternas sekreterare Per Schlingmann och Informationschefen Jonas Morian på Atteno Care som är iblandade i flyktingboendet bland annat i Vellinge.Några länkar att läsa och fundera över.http://www.makthavare.se/wiki/Per_Schlingmannhttp://www.makthavare.se/wiki/Jonas_Morian

2009-11-16 @ 10:00:52
Postat av: Roberth

Ensamkommande sk barnen måste ha gått över sydpolen. Hur kan annars Sverige vara första land de ska söka Asyl i?

2009-11-16 @ 10:27:51
Postat av: Ronken

"De kommer med sedelbuntar i handen"..http://hd.se/landskrona/2009/11/16/hoegst-ett-invandrarbroellop-i-paa/

2009-11-16 @ 10:33:24
Postat av: Roberth

Rydströms nya lagkamrat har ju åkt dit för våltäckt! Bapapa eller vad han heter

2009-11-16 @ 11:55:47
Postat av: AWSvensson

Från Smålandsposten:Rika Vellinge har av Smålandspostens ledarredaktion fått epitetet "Skammens kommun" för sin vägran att ta emot ensamkommande flyktingbarn/flyktingar.

Ett hårt omdöme, men inte helt ogrundat! Ett inte så lite problem i sammanhanget är att staten inte betalar vad det kostar kommunerna i flyktingmottagande. Detta har också Växjö kommun kritiserat. Staten står bara för cirka halva kostnaden. Inget politiskt parti vill dessvärre att staten skall ta det ekonomiska ansvaret för den flyktingpolitik som regering och riksdag beslutat om.

Om staten gjorde detta skulle både Vellinge och andra kommuner få svårt att argumentera för ett nej till flyktingmottagande. Det skulle vara uppenbarligen skamligt!!

Bo Frank

kommunalråd (m)

Växjö

2009-11-16 @ 14:19:29
Postat av: AWSvensson

Från Merith Wagers blogg:Vem har högst överlevnadsodds för nästa år – migrationsministern eller Migrationsverkets GD?

Påstående 1: Migrationsverkets ledning ljuger departementet rakt i ansiktet.

Påstående 2: Departementet måste fatta detta, om de inte vill dumförklara sig själva. Frågan är bara när de ska göra upp med sitt försök till ”deniability”.

Om dessa två påståenden finns en hel del fakta. Migrationsverkets ledning rapporterar att ”Ooooh nej, det är inte någon stor följdinvandring till de barn som är ensamkommande. Nej, oh nej, det finns inte något sådant fenomen, att man skickar hit barn för att få ett ankare i Sverige. Nej, oh nej”.

Och problemet med den amsagan är att snart kan en enskild tillståndsenhet (det finns rätt många i landet) visa upp fler fall än vad verket rapporterar som en totalsiffra.

Migrationsverkets ledning säger också att ”Nej, oh nej, det behövs inga DNA-analyser för alla som säger att ett visst barn är deras barn har rätt. Nej, oh nej, det behövs inte.”

Och problemet med den amsagan är att en enskild tillståndsenhet (det finns rätt många i landet) kan berätta att vid de få fall när DNA-analys erbjuds så är det ungefär hälften av de sökande som inte längre är intresserade. Och i de fall när DNA genomförts så är det kring 70 % som anger att familjebandet stämmer och alltså 30 % som inte stämmer.

Här är det rätt intressant att påpeka att Norge gjorde en mycket grundlig undersökning av sina DNA-fall under år 2000. De erbjöd DNA-tester i 212 Somalia-ärenden, som omfattade 873 personer. Drygt hälften av dem som fick erbjudandet tackade nej och återkallade sina ansökningar. Och i de återstående fallen där proven genomfördes så stämde släktskapen i 76 %

2009-11-16 @ 14:24:50
Postat av: S-E Karlsson

Jag blir så f-------d när jag hör tjötet om att alla kommuner måste ta sitt "ansvar " ! Ja,ja men sen då när inte dessa kommuner orkar med att ta sitt ansvar, vem ska då ta ansvaret , den frågan hör man aldrig ventileras ! På varje invandrare räknar man med att det kommer ca 3 anhöriga den siffran ventileras aldrig !

2009-11-17 @ 21:15:33
Postat av: KLARTEXTEN!

Instämmer. Förbannat bra skrivet!

2009-11-19 @ 00:29:36
URL: http://klartexten.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0