DEN TYSKE MEDBORGAREN SCHLINGMANN LÄXAR UPP VELLINGE


Per Schlingmann                               Foto Thoralf Alfsson

Kommunalrådet i Vellinge Lars-Ingvar Ljungman klarade inte av trycket från den tyske medborgaren och tillika moderata partisekreteraren Per Schlingmann.  Nu gör Vellinges kommunalråd avbön inför överheten och ställer sig bakom de nya moderaternas invandringspolitik. Avtal med Migrationsverket är att vänta inom kort, gissar jag.

Det är inte utan som jag undrar var Per Schlingmann (dubbelt medborgarskap) hämtat sina arbetsmetoder från. Frågan är om brunskjortor och armbindlar ligger denne tyske medborgare varmt om hjärtat? Det är bara att gratulera moderaterna till sitt val av totalitär partisekreterare. Han får göra "skitjobbet" medan Fredrik Reinfeldt håller sig undan.

För inte så länge sedan pratade Fredrik Reinfeldt om den stora betydelsen av hur viktigt det är med kommunalt självstyre.

”Vi vill stärka det kommunala självstyret. Det innebär att staten ska ge kommunerna så stor frihet som möjligt att organisera sin verksamhet på det sätt som passar bäst. Det är invånarna som ska bestämma hur de vill driva verksamheten efter sina lokala förhållanden. ”

Från Moderaternas partiprogram.

Hyckleriet inom moderaterna visar inga gränser! Uppenbarligen är det den tyske medborgaren Per Schlingmann som bestämmer hur kommunerna bäst styrs, inte kommunalråden i sina kommuner.

Är det någon som sett till Fredrik Reinfeldt? Nej, inte det. Han låter givetvis sin egen partisekreterare sköta uppstädningen av den skånska myllan.

Visst är det intressant att Per Schlingmann och informationschefen Jonas Morian på Attendo Care är före detta kompisar och arbetskamrater. Det luktar illa riktigt illa!

Frågan är hur många moderater som vågar hoppa av sitt parti efter detta övergrepp på Vellinge?

Det kommer inte ske någon förändring i Sverige för än ett stort antal politiker lämnar sina partier och en del förhoppningsvis väljer Sverigedemokraterna istället.


Kommentarer
Postat av: Sven Duva

Man tycker att en politiker som Slingerman borde veta att man inte kan lura väljarna hur länge som helst. Dagens SIFO-mätning är ju riktigt trevlig.

Postat av: vmm

Jag tycker inte det är bra om SD slänger ur sig massa naziliknelser om andra partier även om jag förstår att det är frestande.Intressant det där om att Schlingman är tysk medborgare. Jag antar att det gör att han inte kan bli minister eftersom jag utgår från att man måste vara svensk medborgare för att sitta i regeringen.

2009-11-15 @ 02:16:37
URL: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
Postat av: robban

tja han har tydligen bytt nu men hur är det möjligt att vara (bli) en toppman i ett regeringsparti utan svenskt medborgarskap? är verkligen viljan att vara svensk så liten att det är skit samma? vad säger det om moderaterna egentligen.

2009-11-15 @ 03:13:22
Postat av: Stefan A

Då förstår man,Attendo Care har direktkontakt med regeringen, då kan man förstås mjölka statskassan på ofantliga belopp, ja det luktar illa, gammelpartierna har tagits över av spinndoktors och elitister i löst sammanhållna nätverk med olika kopplingar till varandra,ideologierna är döda och väljarna är bara ett besvär vart fjärde år,det behövs något nytt och friskt i politiken som t.ex. SD, så rösta SD nästa år.

2009-11-15 @ 06:47:25
Postat av: Särkland

Gör en film för att visas på skolorna eller You Tube om moderater och sossars sätt att agera i politiken.

Handlingen om hur privata debaterare, Karlskronas och Vellinges kommuner körs över av dessa odemokratiska krafter.

Jag ser och hör hur Goebbels propagandataktik sugs upp av svenska etablissemanget.

När och vilken kommer media att utse till nästa Hitler?2009-11-15 @ 08:43:29
Postat av: FredrikOff topic!För som missade detta program så titta på det!Lite jävla sponk i denna kvinna och en sund relation till religion och Islam.Men hon lever under dödshot och är illa omtyckt av de flesta "lärda män" i religionen Islam.SD kallas för rasister ?

Hon kallas för sund och frisk fläkt!?:-)ISLAM måste anpassa sig eller försvinna !!Sen är det högintrressant detta med ensam kommande barn för jag kräver som SD väljare att man rotar i detta för 99% har familj här eller gör detta så man kan ta hit hela högen som anhöriginvandring.

Sen kan man ju ställa sig frågan varför "alla" väljer att komma till landet Sverige?Bidragskåt,gratis,kräver någon nåt av mig så skriker jag bara " Rasist " så får jag.Luktar surt låååååång väg !Postat av: Gubben o Gumman

Titta noga på bilden ,den kommer att bli historisk

Per Schlingman mannen som startade det kommunalpolitiska upproret mot politisk korrekthet.

Mannen som la grunden till SD:s 15 % i valet 2010Tack Per Schlingman, du är vår hjälte bla dom nyttiga idioterna (budbärarna).Hälsa "Babar" Reinfeldt och tacka för hans största politiska blunder någonsin,tvinga på kommuner motagande av "välfärdssnattare" när det blåser SD vindar.Gubben o Gumman hoppar o visslar.

2009-11-15 @ 10:59:22
Postat av: Gubbeb o Gumman

Expressen var tvungen att stänga av kommentarsmöjligheten efter 10 kommentarer under artikeln med Schlingman.

Rekord?Folk var väl inte direkt överförtjusta.

2009-11-15 @ 11:24:03
Postat av: Nils

Det var väl det dummaste jag läst på denna blogg. Etnocentriskt bonnläpp-fördomsfullt som en SD-parodi.Per Schlingmann går kanske att kritisera, men inte för att han har tyska rötter. Tyskar är som människor flest, och dom har inte nasse-gener.

2009-11-15 @ 11:40:15
Postat av: Patrik

Moderaterna lever inte riktigt som de lär.

"Det lokala som ideal" passar tydligen bara när det lokala tycker som staten. Var är statens grimma?

Lars-Ingvar Ljungman har ju ett tydligt väljarstöd i sin kommun som måste respekteras. Detta i en så liten kommun att det kan antas att partitillhörighet spelar mindre roll personen.

Nej, Per Schlingmann, här sår du inga moderata röster med dessa metoder, snarare socialistiska.

Postat av: Drutten

Schlingmann kan man väl knappast kalla en typisk moderat. Han är en köpt pr man som har lyckats väldigt bra, måste man ju säga.Helt otroligt att opinionen hyllar Reinfeldt, men med Mona som motståndare kan det inte va svårt att se lite bättre ut.

2009-11-15 @ 13:43:26
Postat av: Kalle

Ur kommunallagen 1990:900

"2 kap. Kommunernas och landstingens befogenheter

Allmänna befogenheter1 § Kommuner och landsting får själva ha hand om sådana angelägenheter av allmänt intresse som har anknytning till kommunens eller landstingets område eller deras medlemmar och som inte skall handhas enbart av staten, en annan kommun, ett annat landsting eller någon annan."Vad har (M)partisekreterare med den interna styrelsen av Vellinge att göra??? Håll dina klåfingrar borta från den kommunala självstyrelsen. Schlingman lägg dig inte i demokratin på det lokala planet för det begriper du inte. Du är en skam för Moderaterna.De flesta av sveriges 290 komuner vill inte ha ensamkommande flyktingbarn. De vill inte skriva några avtal med migrationsverket. De röstar med fötterna med ett tyst motstånd till avtal!!!2009-11-15 @ 13:57:28
Postat av: mudder

Jag tycker att det var mycket fegt av Lars-Ingvar Ljungman att backa när partipiskan viner. Om han sätter sina väljare i första rummet skulle han ha hoppat av Moderaterna istället.Men inget ont som har något gott med sig. Tack Schlingman för att fixar fler väljare till SD i Vellinge.

2009-11-15 @ 14:13:16
Postat av: Bertelsköd

Thoralf!

Läs artikeln "Den svenska Hjärnridån och "De somaliska hästarna från Troja" på min blogg. Jag tror att du skulle uppskatta det inlägget plus många andra. Jag läser din blogg med största nöje och har nu även länkat till dig.

2009-11-15 @ 19:38:40
URL: http://ordmotord.blogspot.com
Postat av: Robin_Shadowes

Syftet är att avsluta jobbet som påbörjades efter 1658, nämligen att avskånska Skåne. Det gick ju inte så bra att tvinga den inhemsla befolkningen med tvång att bli svenskar. Därför försöker man sig på något helt nytt denna gång. Bytt bytt kommer aldrig igen...

2009-11-16 @ 01:13:48
Postat av: Patrik

klippt o klistrat från sdbluffen.se"Toralf försöker trycka in i läsaren att Schlingmann är tysk (har dubbelt medlemskap). Schlingmann gör något som Toralf inte tycker om därför är han enligt Toralf inte längre svensk. Detta är värt att tänka på. Toralf påstår hela tiden på sin blogg att invandare, alltså de som han ser som ”icke svenskar” är roten till allt ont i vårt land. Den slutsatsen är ju lätt att dra om alla man stör sig på i ens ögon per automatik blir invandrare."...och SD som inte är ett invandrarfientligt parti enligt egen utsago. Man blir ju bara trött på att höra detta skitsnack. Vad är nästa steg? Att förneka att man vill återinliva dödsstraffet?

2009-11-22 @ 11:10:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0