CENTERPARTIET ANGRIPER MIG

Att den stora uppmärksamhet min blogg får och att det stora antalet besökare på bloggen irriterar mina politiska motståndare får man ständigt nya exempel på. Får någon vecka sedan var det folkpartistiska oppositionsrådet Inger Hilmansson som skrev ett inlägg om ”brunt i debatten”.

Nu har turen kommit till Centerpartiet och det är ju i och för sig inte så förvånande då de närmat sig fyra procent-spärren med stormsteg. Nu gäller det tydligen att angripa Sverigedemokraterna för att få lite uppmärksamhet. Centerpartiet i Kalmar ger ut en tidning med namnet Södermöre-posten och i den har Ingemar Einarsson skrivit en ”ledare” om i första hand SD. Jag har alltid gillat Ingemar för hans ofta fyndiga och kloka inlägg i kommunfullmäktige men nu har han tyvärr snubblat en hel del med pennan, vilket jag tycker är tråkigt. I artikeln skriver han att det odlas hat och fördomar mot muslimer på min blogg och det förekommer länkar till bloggar och debattsidor som är antisemitiska.

Ikväll frågade jag Ingemar under en paus vid kommunfullmäktigemötet vad han menade med dessa lögner och när jag skulle länkat till antisemitiska sidor på nätet. Kan ni gissa vad han svarade? Jo, att jag i samband med mordet i Köpingsvik under midsommarhelgen länkat till en sida där någon bland kommentarerna kallat advokaten Leif Silbersky för ”kroknäsa” ett flertal gånger. Därför ansåg han att jag länkar till antisemitiska sidor på nätet. Det värsta av alltihop var att han inte skojade utan menade detta på fullt allvar. Ska man skratta eller gråta?

Kritik mot islam blir enligt Ingemar Einarsson till hat och fördomar mot muslimer. Har Ingemar Einarsson inga andra argument än dessa när han skall förtala mig? Pinsamt är det minsta man kan säga.

Jag kan dock lova Ingemar Einarsson att många hushåll i Södermöre kommer få nedanstående flygblad i sina brevlådor den närmaste tiden. Sedan överlåter jag åt dem att bilda sig en egen uppfattning om min blogg utan pekpinnar från Centerpartiet och Ingemar Einarsson.

Nu är det som tur är inte alla politiska motståndare som ser på min blogg med så avundssjuka ögon. Ikväll fick jag också kommentaren att min ”blogg är väldigt bra” från några av ledamöterna i kommunfullmäktige. Mellan fyra ögon så uttryckte de även sin stora tillfredställelse över folkomröstningsresultatet i Schweiz. Sin egen partiledares insatser den senaste tiden var de dock inte lika imponerade av.  


Kommentarer
Postat av: Peter, den förste.

@Thoralf: "...Ikväll fick jag också kommentaren att min ”blogg är väldigt bra” från några av ledamöterna i kommunfullmäktige..."Det verkar som åtminstone några politiker i motståndarlaget har huvudet på skaft! Kanske bör dessa fundera på om inte de är i fel lag, och med tiden förflytta sig mot en mer demokratisk och Sverige vänlig politik.

2009-12-01 @ 00:18:27
Postat av: Gubben o Gumman

Centerskribetens insatts får väl ses, som den mentala dödskampen, för en icke överlevare.Faktum är att man slås av hur många av dessa som tagit sej fram till köttgrytorna.Just Centerpartiet återfinns med största sannolikhet inte i riksdagen efter valet 2014.Tala om för denna "hömög" vid nästa möte ,att bla Barometern hade ett signalement för en tid sedan, där stora näsor angavs bla som kännetecken.Fråga nu denne Centerpartist vad skillnaden i stor näsa ,och krokig näsa ligger rent rasistiskt.Så han kan väl busa lite med Baromtern också, när han ändå försöker ge sej in i den intellektuella

världen.Denna "Massey Fergusson hjälte" får väl tupptjuck när flygbladen landar i Hököpings brevlådor,som man bäddar får man ligga...Dessa sandlådepolitiker får snart stora darren, när SD passerar 10%.

Bloggen är helt ok förrutom två stycken som ställer till oreda....

2009-12-01 @ 00:43:56
Postat av: j-å

Äntligen har Östran vågat införa lite siffror angående invandringen. Man t.o.m. påstår att integrationspolitiken misslyckats.

Inte nog med det, man kallar invandrarna för just invandrare och nyanlända, inte flyktingar.

Efter 5 års vistelse i Sverige är fortfarande 2 av 3 invandrare utan arbete och för dess kvinnor är det ännu värre.

Tacka fan för att de är arbetslösa, när över 50% är analfabeter och när svenskarna mister sina jobb, trots minst 9-årig skolgång.

Det är bra långt till de erforderliga 72% i arbete, som något ljushuvud påstått måste uppnås, för att invandringen skall vara lönsam.

2009-12-01 @ 01:38:02
Postat av: Robin_Shadowes

Vet inte om Thoralf kandiderar till riksdagen men han hade blivit en frisk fläkt i denna stora men unkna kammare. Det enda negativa blir väl att han kanske inte kommer ha lika mycket tid för bloggen men sådana smärre detaljer kan vi väl leva med.

2009-12-01 @ 02:53:45
Postat av: Camilla

Afrikanskt mandomsprov.

Något vi tråkiga svenskar kan lära av?

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_3871559.svd

2009-12-01 @ 06:49:52
Postat av: Pierus

Thoralf, att:

Inger Hilmansson som skrev ett inlägg om ”brunt i debatten”.???!Efter att pladderkärringen Mådan som var dum nog att ta debatt med Jimmy Åkesson, och gjorde bort sig fullständigt. Efter detta mislyckande ökade SD stöd markant.

Då fick landsförädarna i 7 klövern ränskitan, så den dagen Inger Hilmansson behagar byta trosor så inser hon att debatten inte var brun.2009-12-01 @ 07:30:30
Postat av: Fredrik

Bara att hoppas att dessa "ledarmöten" har civilkurage nog att ta upp "vissa" saker i sina partier.Som en god vän och invandrare sa till mig igår: Ni fattar inte riktigt ni svenskar vad muslimerna vill! Var glada åt att Schweiz finns och att dom har fört upp debatten en nivå!Frågade henne om islamfobi och hon bara skrattade.

Ni svenskar hittar på en massa ord och ideer. När jag och mina vänner samlas så skrattar vi hjärtligt ibland åt den svenska naiviteten.Ja vad säger man?

2009-12-01 @ 07:53:15
Postat av: Roger S.

Du är en nagel i ögat för många.

Läget är intressant. Talar jag med de personer jag en gång i tiden höll med, så erkänner de att du många ggr har rätt. Men bara då man pratar enskilt med dom. Men så fort de har sina S-vänner omkring sig, så sätter de på sig pkmasken och ältar sina mantran om mångkultur.Det är läskigt så rätt du har har haft i saker, ändå så vägrar många se detta. De sitter så fast i sina ismer och vägrar byta världsbild.Jag är iallafall mäkta glad över det arbete du gör. Du gör det som alla politiker borde göra, leverar en bild av verkligheten, och försöker hitta lösningar. Från andra håll är det mest lama ursäkter2009-12-01 @ 08:25:50
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Demokratbloggen

Gör uppror! Bryt lagar som är odemokratiska!http://demokratbloggen.wordpress.com/2009/12/01/gor-uppror-bryt-lagar-som-ar-odemokratiska/2009-12-01 @ 08:33:40
URL: http://demokratbloggen.wordpress.com/
Postat av: Fredrik

Som thoralfs säger och länkar till i nedanstående inlägg: Titta på dok från SVT "ATTENTATEN I BOMBAY"Blir så förbannad när jag hör dessa

"troende muslimer " tala och hur man har noll respekt för andra människor. Om religionen ISLAM får människor till att bli såhär äckligt sjuka så skall det bekämpas med alla medel.Islam är det största hotet mot demokratin sen Hitler hade makten i EUROPA! Man säger att det är bara små grupper o dylikt!?SER NI NÅGON MUSLIM I SVERIGE I ELLER ÖVERIGA VÄRLDEN TA AVSTÅND ELLER TALAR HÖGT OM ATT DETTA ÄR INTE ISLAM?????Nej och åter Nej !!Det mina vänner räcker för mig och att jag aldrig kommer visa denna religion eller anhängare någon respekt ! Respekt är nåt man förtjänar !

Inte hotar sig till!!!Men det är ingen nyhet för civiliserade länder och kulturer. Men vissa ha stått stilla när resten av mänskligheten har utvecklats !!Kan inget annat än känna äckel och illamående när jag hör dessa tala om Gud,martyrskap och döda allt i er väg så kommer ni till himlen!!Dags att vi normalt funtade i Europa reser på oss och stoppar islams intåg ! Vi vet allt förväl hur det blir när vältaliga politiker och krigsherrar går dårskapens budskap ! 1945 så tog världen ställning och såg till att en annan slags fanatism fick se sig besegrad!

Fråga judarna vad dom är mest rädda för i dag 2009 !!!Vågar någon i PK MEDIA göra detta??! Ni påstår att SD är brunskjortor och annat? Herregud ! det är ju ni i PK MEDIA som springer fanatismens ärenden.Framställer det som normalt och accepterat förnedra kvinnor och homosexuella genom att legitimera och försköna ISLAM.Man vill göra religionen islam till nåt normalt!? Ni tror att islam kan anpassa sig?!Vilka tror att ni är?

Hur kan man leva kvar i denna 68 bubbla??Nästan så jag börjar skratta när jag tänker på dessa palestinasjal, batikbeklädda fjällrävens marodörer med sina rosa cyckelhjälmar:-)Dom är ju vara dom första som strycker med i ett islamsk styrt land!? Upp på barrikaderna där nere :-)Hänger du o dinglar som en vissen ros i lyktstolpen inom 2 min !!Absolut enda anledningen till att ni existerar och kan skrika ut ert hat mot pengar, utveckling, kärnkraft o fan vad det nu måvara är ju pga av att ni lever i enDEMOKRATI!!!!!!!!!!!!!2009-12-01 @ 09:55:27
Postat av: Calle

@ Thoralf

Angreppet fr.Cp får du ta som ett bevis på att du har lyckats, och att dom har misslyckats.

" Keep up the good work"

2009-12-01 @ 11:18:12
Postat av: Magnus A

Den grafen liknar ju temperaturkurvan från CRU i klimatfrågan där inte minst Climategate visat den var bluff. Jag tror den är bluff och att någon fifflat med och försämrat min egen bloggs statistik...;-)

2009-12-01 @ 11:35:05
Postat av: Anders

De politiskt korrekta har två metoder.1. tiga ihjäl2. smutskastaDe politiskt korrekta kan inte ta en saklig debatt, eftersom den invandringspolitik de förespråkar är (bokstavligen talat) oförsvarlig.Eftersom de är oförmögna att försvara sin sak - så ägnar de sig åt personangrepp och smutskastning av dem, som (till skillnad från de politiskt korrekta) ej anpassligt vänder kappan efter vinden.

2009-12-01 @ 12:24:57
Postat av: Mats

Demokrati håller på att bli politiskt inkorrekt.

2009-12-01 @ 12:29:53
Postat av: Lotta

Efter Ulf Nilssons nyttiga praktik på en ”flykting”förläggning skriver han ibland riktigt bra artiklar. Dagens artikel i Expressen är inget undantag. Tänk om det kunde införas en obligatorisk praktikperiod på en ”flykting”förläggning för alla blivande journalister i deras utbildning. Man kunde även ha samma upplägg för nya politiker. Det som förvånar mig med Ulf Nilssons artiklar är att han får stå oemotsagd av pk-iterna. Tänk om Thoralf eller någon annan skrivit artikeln vilket liv det hade blivit då men jag antar att man får vara glad för det lilla.@Camilla, bra att dessa vidrigheter blir kända. Tack för länken.

Postat av: Kalle

Saxat ur Kristiandsbladet, en ledare om det Scweiziska minaretsvalet."Att det har kunnat genomföras en folkomröstning i denna fråga i Schweiz innebär inte att det är lämpligt att folkomrösta i Sverige – eller överhuvudtaget.Schweiz må ha en märklig demokrati, men det är deras arv, deras rätt."Nu börjar ledarskribenterna bli rädda för att sverige också skall ha folkomröstningar om islam som det handlade i grund och botten i Schweiz.Svenska PK-media är rädda för att stå där med rumpan bar och skyddsbyxorna nere vid knäna om folk får folkomrösta om islam, minareter eller invandringen till sverige.Ta fram det taggiga riset och smaska på deras journalistiska nakna rumpor. Det behöver de med råge för de föråder demokratin i sverige!!!"Märklig demokrati i Schwiez" Sug på orden rulla dem runt tungan och tank på vad det betyder. "Märklig demokrati". Det ärliktydigt med en direktdemokrati som denne ledarskribent inte fattar ett dugg av. Det är verklig demokrati. Ett folkstyre som placerar schweiz i topp bland demokratiska länder. Vart sverige hamnar??? Långt ned!!!

Postat av: Kalle

Saxat ur Kristiandsbladet, en ledare om det Scweiziska minaretsvalet."Att det har kunnat genomföras en folkomröstning i denna fråga i Schweiz innebär inte att det är lämpligt att folkomrösta i Sverige – eller överhuvudtaget.Schweiz må ha en märklig demokrati, men det är deras arv, deras rätt."Nu börjar ledarskribenterna bli rädda för att sverige också skall ha folkomröstningar om islam som det handlade i grund och botten i Schweiz.Svenska PK-media är rädda för att stå där med rumpan bar och skyddsbyxorna nere vid knäna om folk får folkomrösta om islam, minareter eller invandringen till sverige.Ta fram det taggiga riset och smaska på deras journalistiska nakna rumpor. Det behöver de med råge för de föråder demokratin i sverige!!!"Märklig demokrati i Schwiez" Sug på orden rulla dem runt tungan och tank på vad det betyder. "Märklig demokrati". Det ärliktydigt med en direktdemokrati som denne ledarskribent inte fattar ett dugg av. Det är verklig demokrati. Ett folkstyre som placerar schweiz i topp bland demokratiska länder. Vart sverige hamnar??? Långt ned!!!

Postat av: Kalle

Test

2009-12-01 @ 13:19:34
Postat av: Kalle

Saxat ur Kristiandsbladet, en ledare om det Scweiziska minaretsvalet."Att det har kunnat genomföras en folkomröstning i denna fråga i Schweiz innebär inte att det är lämpligt att folkomrösta i Sverige – eller överhuvudtaget.Schweiz må ha en märklig demokrati, men det är deras arv, deras rätt."Nu börjar ledarskribenterna bli rädda för att sverige också skall ha folkomröstningar om islam som det handlade i grund och botten i Schweiz.Svenska PK-media är rädda för att stå där med rumpan bar och skyddsbyxorna nere vid knäna om folk får folkomrösta om islam, minareter eller invandringen till sverige.Ta fram det taggiga riset och smaska på deras journalistiska nakna rumpor. Det behöver de med råge för de föråder demokratin i sverige!!!"Märklig demokrati i Schwiez" Sug på orden rulla dem runt tungan och tank på vad det betyder. "Märklig demokrati". Det ärliktydigt med en direktdemokrati som denne ledarskribent inte fattar ett dugg av. Det är verklig demokrati. Ett folkstyre som placerar schweiz i topp bland demokratiska länder. Vart sverige hamnar??? Långt ned!!!

Postat av: Dille i Momåla

Det Ulf Nilsson skriver skulle aldrig ha publicerats för bara ett halvår sedan. Sådan publicitet stoppades av PK.Nu är det annorlunda. Sanningen går inte längre att dölja eftersom B-loggarna tar ansvar där PK-media sviker sitt.Därigenom har PK-media målat in sig i ett hörn. Ja, media måste ju har läsare för att få annonsintäkter och annat. Går mediakonsumenterna över till bloggar så blir PK-media en enmansteater.Det är därför som PK tillåter Ulf Nilsson att berätta om hur media bedragit sina godtrogna konsumenter.

2009-12-01 @ 13:44:36
Postat av: Skånepåg

Dille i MomålaDen här är en "bredsalva" som Ulf Nilsson avlossar: "Själv får jag många dussin, ibland ett par hundra, nyhetsmejl - per dag! De hänvisar ofta till ledande sajter som Newsmill (tjena PM och Leo!) eller Politiskt inkorrekt - som numera spelar en enorm roll i nyhetsförmedlingen."Djäkla Ulf, att han anger att Politiskt inkorrekt spelar en enorm roll i nyhetsförmedlingen och glömmer att nämna Thoralfs blogg. Vi får väl upplysa honom om att han missat detta!

2009-12-01 @ 14:23:19
Postat av: Dille i Momåla

@Kalle Tack för ett suveränt inlägg.Ledarskribentens lågvattenmärke borde bli en klassiker, ungefär som Vimmerby tidnings ledare : “ Vi har varnat Bismarck”Annars har Schweiz en märklig historia. Livegenskapen avskaffades för mycket länge sedan och schweizarna gick vidare och ansåg att frihet även skulle innefatta demokrati.Den europeiska kontinentens krig mot Napoleon var faktiskt ett krig mot friheten i det makthavarna var rädda för att den avskaffade livegenskapen i Frankrike skulle sprida sig som ett farligt gift, som man uttryckte det.Nu är det den schweiziska demokratin som är farlig. Riktig demokrati är farlig och måste motarbetas. Tänker PK.

2009-12-01 @ 14:32:08
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Läser i dagens Barometern att Miljöpartisten Jonas Lönn inte vill ha någon draghjälp/samarbete av SD när det gäller att försöka stoppa Gota Medias planerade mediahus på Kvarnholmen. Bortförklaringarna är lägre än Glogalnet.Tycker att Jonas attityd rimmar dåligt med hans kristna tro. Jonas Lönn är präst. Är glad att jag har gått ur svenska kyrkan,när man läser Jonas dumma bortförklaring.Till och med prästost ger en bitter eftersmak.

2009-12-01 @ 15:19:15
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

PS. Läser i Atonbladet att svenska kyrkan har tappat 72 000 medlemmar mellan November 2008 till Oktober 2009.

2009-12-01 @ 15:38:57
Postat av: Fredrik

Ännu en sorglig figur som lever på grönsaker :-)

Postat av: Fredrik

Äntligen nån som sätter ner foten mot dessa

"ska ha, jag vill i religionens namn"Har säkert fått rekommendationer av trogna vänner att göra såhär för då kan du tjäna dig en slant !!Tack för att de finns folk med huvudet ovan sand!

Postat av: Maria

Vad man inte får glömma är att vi i stort sätt har haft ett enpartisystem i Sverige i över 70 år. Dom ledamöter som mellan fyra ögon berömmer Thoralf är säkert rädda om sina karriärer. Dom vet vad som händer om dom har "fel" åsikter.Deras partiledare accepterar inte att någon skugga faller på hennes skyddslingar. Många är proffspolitiker och har inget att falla tillbaka på och en familj att försörja. Detta gäller även journalister. Fel åsikter och du hamnar på annonsavdelningen. Det är inget försvar utan jag ser det bara som ännu ett tecken att vi inte lever i ett sådant fritt samhälle som vi tror. Det är därför så viktigt med personer som Thoralf och andra bloggare som tar smällen och driver tillbaka PK-spöket. Det håller på att förändras och jag tror att alla dessa politiker och journalister kommer att ta bladet från munnen förr eller senare. Det viktiga blir att se till att Mona" jag hatar allt genuint svenskt" Sahlin och kommunisten Ohly ALDRIG kommer till makten!

2009-12-01 @ 16:04:31
Postat av: Fredrik

Vet inte vad denne dam ska där o göra??

Lova bort våra skattepengar till privata ägare?

Ge arbetarna löfte om högre bidrag så att dom röstar S 2010?Vi kan inte försöka med konstgjord andning för att försöka rädda nåt som var svenskt en gång i tiden men förlorade sin svenska genuina status för länge sen pga av just SOCIALDEMOKRATER. Mona.S bör nog även gömma sig pga av vad dom gjort med VATTEFALL.Men så är det med ryggradslösa!

Slingrar sig och sträcker på sig med sitt högmod!Nä du Mona! stanna du hemma och börja packa dina väskor för enkel resa till dubai! kan du bli någon hassans kvinna som går 4 meter bakom.Men lågkonjukturen är ju nu just där med?om du inte visste att det är lågkonjuktur i hela världen? Men slänga ut 50-70 miljarder på invandring varje år av svenskens pengar går bra?ATT NI INTE SKÄMS!!

Postat av: Putte

@FredrikNu är det ju faktist sedan 3 år tillbaka borgerlig regering och de är ta mig f** inte ett dugg bättre, snarare tvärt om. Är det några som är värre än alla andra så är det arkitekterna av Sveriges massinvandringspolitik, Folkpartiet. De har t.o.m. i sitt partiprogram avskaffandet av Sverige som nationalstat som mål. Dett har ju inte ens sossarna. Nu ska detta absolut inte ses som ett försvar av sossarna, men man ska lägga det största ansvaret där det hör hemma och det är hos Bengt Vetbästerberg och Folkpartiet. Under den senaste borgerliga regeringen har det faktiskt slagits massinvandringsrekord gång på gång, endast överträffat av Birgit Friggebods 90000 PUT i ett enda beslut. Det var också Fp, C, V, KD, och MP som jagade S och M framför sig för att bevilja "amnesti" för 10000-tals illegala invandrare för några år sedan. S och M ville inte ha någon sådan amnesti.

2009-12-01 @ 17:13:54
Postat av: Stefan K

Tillika centerpartistiska SN (Södermanlands Nyheter) är känt Sd-kritiska och mer pk än de flesta. Framför allt så angriper ledarskribenten Lars Pettersson alla som är negativa och allt som beskrivs negativt mot och om invandring. Schweiz folkomröstning har givetvis inte gått denna pk-skribent förbi.

http://www.sn.se/asikter/ledare/1.559351

2009-12-01 @ 17:20:14
Postat av: Gubben o Gumman

Tydligen är det någon som driver med journalsiterna på Barometern,under bygget av Kalmar arena 10 kommentaren......

2009-12-01 @ 17:58:08
Postat av: Skånepåg

Muslimska Mänskliga RättighetskommitténDEMONSTRATION MOT NYA ANTIISLAMSKA SOCIALDEMOKRATERNA!Det här börjar bli riktigt underhållande. Bara namnet på organisationen är en parodi!

Postat av: Fredrik

Absolut att M,Fp ligger bakom mycket.

Men denna kvinna och hennes ego är skrämmande!

Sen så är jag väl medveten om att M är inte nöjda förrän dom sålt ut varenda svensk klenod!Men att svenska kvinnliga politiker inte ser den vedevärdiga kultur islam drar med sig finner jag skrämmande faktiskt. Att man beter sig som en struts och vågar inte ens tala om dess kvinnosyn!

2009-12-01 @ 18:08:43
Postat av: Putte

Då är vi överens Fredrik. Jag är bara rädd att någon naiv läsare här tror att det kommer att bli bättre med några fler borgerlga regeringar. Sanningen är ju att det är bara är SD som har viljan att ändra på massinvandringshelvetet.

2009-12-01 @ 18:12:15
Postat av: Stefan K

Två tv-tips för er som fortfarande tittar på Svensk Vänster Tv (Svt).Söndag 20.00 Svt2 Dokument inifrån.

"De kallar sig medelvägen i islam och uppfattas som ofarliga. Nu säger avhoppare att de är islamister och att deras organisationer får allt större inflytande i Sverige och i hela Europa."Söndag 22.00 Svt2 Dokument utifrån.

"Bortgift. Varje år tvingas tusentals kvinnor i Europa gifta sig mot sin vilja. Den brittiska journalisten Saira Khan reser till Pakistan dit många av kvinnorna förs med våld - av sina egna föräldrar. De kan se fram emot ett hårt liv i en avlägsen by i en av världens fattigaste regioner."

2009-12-01 @ 18:12:32
Postat av: Skånepåg

Gubben och Gumman.Jag hittade 2 inlägg i den klassen!Slöseri

Bedrövligt för dom 250 miljonerna kunde man tagit emot 250 ensamkommande barn i ett år.

Postad av Blurp 2009-12-01 17:10Bra Johan

Jag tror oxå att det blir stora evenemang till Kalmar. Ser fotbolls VM, konserter med Bruce Springsteen, Madonna och U2 framför mig.

Varför inte Olympiska Spelen oxå. Möjligheterna att sätta Kalmar på kartan är oändliga.

Sen finns det mängder av folk runt om i Sverige som inte hellre vill något annat än att bo i en stad med en nybyggd arena.

Kalmar mot 100.000 invånare!

Postad av Sossen 2009-12-01 17:16

2009-12-01 @ 18:14:04
Postat av: Fredrik

Ska bli mycket intressant och titta på detta:

Postat av: sylvia österberg

ang Schweiz

J Hjärpe har sagt att minareter inte fanns från början. och han kan tycka vad han vill i vår demokati. Folkomröstningen var ett demokratiskt beslut, och demokrati är att respektera valresultat.

valfusk i Afghanistan respekteras,varför?

2009-12-01 @ 18:31:03
Postat av: Fredrik

Vi glömmer fort vi människor.

Jan Hjärpe får artiklar och syns i PK media.Men snälla läs detta och fundera vilka och vems ärenden denna man spinger!!!!!Postat av: dan åke

Thoralf blogg är saklig och bra. önskar ovanstående reklamblad fanns som pdf. så alla kunde printa ut och delat ut i hela landet. om Centerpartister inte gillar sanningen behöver de inte läsa här.

2009-12-01 @ 20:24:58
Postat av: FreeBird

** Skånepåg skriver:

Muslimska Mänskliga Rättighetskommittén

Det här börjar bli riktigt underhållande. Bara namnet på organisationen är en parodi!Jag skulle inte skratta och betrakta det som parodi. Ovanstående organisation är en av de farligaste som finns idag i Sverige. De är verkligen ute efter Kalifatet och Eurabia.Från deras programförklaring:

MMRK är en oberoende opinionsbildande organisation med säte i Stockholm och arbetar med EN MUSLIMSKT VÄRDEGRUND för rättvisa för alla människor oavsett etnicitet, religion och politisk bakgrund.Skulle inte förvåna mig om svenska skattebetalare tvingas sponsra dessa islamiska kolonisatörer meed bidrag.

2009-12-01 @ 20:32:24
Postat av: Skånepåg

FreeBirdTack för info.Visste inte detta, och det jag tyckte var en parodi är att man har ett namn som är det motsatta till vad islam normalt eftersträvar. Men med uttrycket "EN MUSLIMSKT VÄRDEGRUND ....." så förklaras deras politiska agenda explicit och vilka skrämmande framtidsplaner man har för Sverige.Att jag tycker att det var underhållande beror på att de skall demonstrera mot Monas Gäng, vilket borde vara en liten överraskning för de flesta? Men det bemöter man nog med att lova mera bidrag i partiprogrammet, så är det problemet (tror man) ur världen!

2009-12-01 @ 21:09:07
Postat av: Davictus

Du gör ett kanonjobb Thoralf! Tänk om de övriga av landets lokalpolitiker vore hälften så engagerade som du är.

2009-12-02 @ 12:34:21
Postat av: Pierus

DavictusHåller med dig.

2009-12-04 @ 05:48:43
Postat av: Magnus

Andra stycket i flygbladet innehåller en alldeles för lång mening. Dela upp det i minst tre meningar, och särskriv inte demonstrationsdeltagarna.Ett korrekt och bra språk är en förutsättning för att ett politiskt budskap i skriftlig form skall tas på allvar.

2009-12-05 @ 12:13:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0