BRA BESLUT FÖR SD


Långe Erik på norra Öland i strålande sol på lördagen.         Foto Thoralf Alfsson

Jag gjorde under lördagen en liten utflykt till Ölands norra udde. Klarblå himmel och stålande sol och en temperatur på 11-12 grader. Givetvis gjorde jag även lite nytta och passade på ge de boende information om Sverigedemokraterna. Sd-kuriren och vår kampanj "Bli politiker" stoppades i många postlådor.

Folkpartiet beslutade på sina landsdagar att anta ett uttalande att om Sverigedemokraterna blir vågmästare i riksdagen efter valet 2010, att folkpartiet skall arbeta för ett blocköverskridande samarbete med miljöpartiet.

Ett bra beslut för Sverigedemokraterna då vet alla osäkra väljare att Folkpartiet inte är något alternativ för den som tycker att invandringen och integrationspolitiken spårat ur och vill bevara våra välfärdssystem. Samtidigt vet alla att Folkpartiets utspel om språktester bara var ett spel för gallerierna för att locka väljare. Folkpartiet är ett av de partier som driver Sveriges välfärdssystem mot en säker undergång.

I Göteborg har Alliansen och Miljöpartiet beslutat att verka
för att invandrarenklaver skall bli ”skattefria” zoner. Ett nytt oikofobiskt beslut av de så kallade etablerade partierna i Sverige som diskriminerar den svenska befolkningen. Per Dahl, politisk chefredaktör lovordar detta beslut under rubriken ”Ett ljus i tunneln för kravallförorterna”. Alla människors lika värde brukar ju vara dessa partiers mantra men så är det inte när det gäller dessa invandrarenklaver. Då finns inga begränsningar utan bidragen och nu även ”skattefria” zoner skall införas. Att istället ställa lite krav på de invandrar som kommer till Sverige och de som redan finns i vårt land tycks vara uteslutet för riksdagspartierna. Inte nog med att det satsas betydligt mer av våra skattemedel i just förorterna nu skall också företag slippa arbetsgivaravgifter helt och hållet. Innebär det också att dessa människor inte heller får några medel till sina pensioner? Säkerligen inte, staten kommer säkert sköta detta åt dessa företag så ingen skall gå ”lottlös”.

När får vi se samma förslag om slopade arbetsgivaravgifter för glesbygden? Eller varför inte för småföretagare? Nej, är du svensk så får du nog stå med mössan vackert i hand och hoppas på allmosor!

Om detta beslut genomdrivs kommer det bara gynna Sverigedemokraterna som kan räkna in än fler väljare i kommande opinionsundersökningar.

Kurt Lundgrens dotter Lotte Lundgren
skriver numera ledare i Ölandsbladet sedan hon lämnade den konfliktfyllda Barometern.

I en ledare från den 24 oktober skriver hon följande.

”När alla partier så klart och tydligt markerar att samarbete med SD är uteslutet är det troligt att även väljarna sviker det främlingsfientliga parti som ingen vill sitta bredvid på riksdagsbänken.”

Kurt Lundgren hade med all säkerhet istället kommit till den rakt motsatta slutsatsen. 

Opinionsundersökningar i november.

SIFO 5,8 procent (rekord)

SKOP 4,4 procent (rekord)

SENTIO 7,2 procent (rekord)

NOVUS 5,4 procent (rekord)

Demoskop 4,4 procent

Rekord i 4 av 5 opinionsundersökningar!

Tänk så fel Lotte Lundgren hade! Hon skulle nog lyssna på mig lite mer när vi träffas på Lilla Puben, vilket händer då och då ;-)


Kommentarer
Postat av: Mats

Om trenden från de senaste opinionsundersökningarna håller i sig så dröjer det inte länge förrän konstellationen Alliansen + MP samlar mindre än 50 procent av väljarna. Nästa steg blir då en samlingsregering om man till varje pris vill fortsätta massinvandringen. För varje dag som går blir det alltmer tydligt att det inte finns något opposionsparti representerat i Sveriges Riksdag. För alla demokrater är det numera en plikt att rösta på Sverigedemokraterna.

2009-11-22 @ 10:43:03
Postat av: Patrik

Till Mats:

"plikt att rösta på Sverigedemokraterna" ??? Hur många procent de än kommer få kommer jag aldrig rösta på dem för att de i grund och botten inte står för de mänskliga rättigheterna och har en allmänt trångsynt inställning till hela det svenska samhället.Ang inlägget:

Jag kan bara beklaga att hemmarasistsvensken börjar krypa ur sina hålor...

2009-11-22 @ 11:14:47
Postat av: dan åke

Om det inte går att motarbeta allians mot Sverige och sossemaffian så borde SD spela med och starta friskolor och asylboenden till de som de sju tok -partierna redan lockat hit. använd sedan de enorma vinster som blir, till valkanpanjen 2010.Medelsvensson behöver massiv upplysning och information om hur Sverige och dess befolkning blir berövad sitt lands tillgångar och dess framtid och trygghet.Det skulle bli roligt att se hur 68-vänstern reagerade när SD kan erbjuda bättre och billigare omhändertagande än de nu etablerade företagen inom massinvandringsindustrin. skall de hyckla med kontrakten? det är ju offentlig upphandling som gäller enlig EU´s alla handelslagarman vet ju att allians och sossefolket gillar EU och massinvandringen för att göra personlig karriär och berika sina bankkonton på ett enkelt sätt och all kritik stämplas som rasism och isolering mot omvärlden.

men om SD börjar konkurrera med asylboenden och andra vinst givande verksamheter så minskar landsförädarnas anledning att locka hit ännu fler "papperlösa". de som redan finns här används ju som vinstgivande boskap precis som det gamla utackorderings systemet. men sossarna kallar det för annat. och Statarsystemet vill alliansen inför när de säger de skall bestämma vart folk skall bo om de är "finanserade av staten"

2009-11-22 @ 11:20:00
Postat av: Info

JAG HAR LAGT TILL SIGN. "PATRIK" OVAN SOM EXEMPEL 8OIKOFOBI”Oikofobi är ett sjukligt behov av att nedvärdera sin egen kultur” (intressant.se). – ”Scruton har även myntat nyordet Oikofobi (engelska oikophobia) som, i likhet med xenofobi, inte syftar på en fobi i medicinsk mening utan i det här fallet på vad Scruton såg som en konsekvent nedvärdering av den egna nationen och dess kultur genom en individs identifikation MOT vad Scruton menade var dennes "egentliga" nation och/eller kultur.” (Wikipedia.)EXEMPEL 1: ”Och så är vi tillbaka i det här med svenskt och ursprung och traditioner och bevara vår svenska folksjäl. Fuck it, säger jag. För återigen, vad är svenskt?" - "Midsommar är över och jag sörjer inte det. Jag nämnde tidigare att jag inte är förtjust i högtiden. Precis som när det kommer till nationsvurmande vid idrottsevenemang får jag SD-vibbar av midsommar. Det kryper i mig när det svenska ska firas.” (Från blogg av fotbollsspelaren i Kalmar FF, Henrik Rydström.)EXEMPEL 2: "Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker." (Mona Sahlin i mars 2002 inför turkiska ungdomsförbundets kongress "Euroturk".)EXEMPEL 3: "Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån.´ Det var statsminister Fredrik Reinfeldts lakoniska slutsats efter ett besök i invandrartäta Ronna i Södertälje på onsdagen. Det första utländska besöket som statsminister gick till Finland. Det första inhemska gick till assyrier-syrianerna i Södertälje.” (Nyhetsartikel i DN 15/11 2006.)EXEMPEL 4: "Jag hatar allt genuint typiskt svenskt" (Linda Skugge i Expressen 26/7 2002.)EXEMPEL 5: ”I en gryta puttrade kåldolmar som jag lagat precis som min mamma gjorde men för att inte vara för svenskt traditionell stod också en stor fräsch grekisk sallad och glänste av olivolja, oliver och Fetaost på köksbänken.” (Täppas Fogelberg i krönika, okänt år.)EXEMPEL 6: ”AVSKAFFA SVENSKAN. - Professor vill att svenska språket ersätts med engelska. Professor Marian Radetzki, 69, vill avskaffa svenska språket. Och ersätta det med engelska. – Det skulle ge oss enorma fördelar, säger han.Marian Radetzki lanserar idén i sin bok ´Sverige, Sverige! Fosterland?´. Radetzki, som själv kommer från Polen, väckte uppseende bland sina studenter i Luleå när han krävde att alla hans doktorander i nationalekonomi skulle prata och skriva på engelska. ---Radetzki säger att språkbytet skulle bli ett enormt projekt. – Det skulle ta ett par generationer. Vi skulle visserligen mista en stor del av vår svenska kultur, men vi skulle å andra sidan få tillgång till den anglosaxiska som är rikare och oändligt mycket större.”

(Svante Lidén i artikel i Aftonbladet 2/2 2006.)EXEMPEL 7: KROSSA DEN SVENSKA KULTURRASISMEN! (Svenskt fältrop sedan 1990-talet.)EXEMPEL 7: ”--- var det FAN bättre än det mesta i ACTIONväg jag sett de senaste åren. och jo jag vet. det är FÅNIGT, LÖJLIGT, PATRIOTISKT, exkluderande. men jag SKITER i det just nu ---.” (Typisk passus i ung svenskas blogg. I detta fall en som inte kan interpunktera och skriva stor bokstav i början på en mening men som i gengäld kan svära som en hel karl och som kan flera ord på popengelska och följaktligen kallar sig ”cree”. Och så vet hon precis vad som är löjligt här i världen. Patriotisk = löjlig, fånig.)EXEMPEL 8: ”Jag kan bara beklaga att hemmarasistsvensken börjar krypa ur sina hålor...” (Sign. Patriks kommentar i Thoralf Alfssons blogg 22/11 2009.)

2009-11-22 @ 11:33:21
Postat av: Gubben o Gumman

Patrik : Ring Finlands ambassad el Danmarks ,om du vill prata med riktiga "rasister".Om du inte fattar att Sverige har 1.6 miljoner

människor med invandrarbakgrund ,så är du rejält bakom flötet.Det får du och "Finken" leva med.Du borde skämmas och sitta här och spy galla samt förespråka, att Svenne Banans skattepengar skall delas ut av PK -idioter till "välfärdssnattare"

Håll dej på Kalle Larsson fantasi blogg.Kostnaden ligger förmodligen på 200-300 miljarder.

Kom inte o snacka om någon rasism här tack,du har inte en siffra rätt.Passa på och kryp ned i något av dom "Foxhålen" som blir lediga när folk försöker rädda detta landet från ekonomisk ruin.

Du passar förbannat bra där stolpskott.Nationalekonomi har inget med rasism att göra.

2009-11-22 @ 11:35:35
Postat av: Nesse

Man har prövat såna metoder utomlands, att befria områden från skatt med mera. Resultaten är skrämmande dåliga. Det här får nog ses som ytterligare ett dumdristigt förlag från pk-nomenklaturan för att försöka inbilla välarna att man kan vända den dåliga trenden. Kommer de följande förslagen från pk-intellektet att va av lika dålig kaliber har Sd inget att frukta. Ju mer paniken sprider sig, desto mer förslag kommer vi att få höra. Förmodligen kommer inga skarpa förslag, då pk-isterna målat i sig totalt i multikultihörnet!

2009-11-22 @ 11:40:41
Postat av: mats c

Det är väldigt tröttsamt att läsa hur etablissamanget försöker begränsa SD´s FORMELLA inflytande efter valet 2010.Förstår de inte hur debattklimatet i sverige i immigrations- och integrationsfrågor kommer att "danmarkfieras" när SD kommer in i riksdagen. Ok, för den första budgeten ,förutsatt att KD klarar 4%, kommer alliansen att söka stöd hos MP, men vad händer sedan, många borgerliga väljare föredrar nog SD´s profil i t.ex skol- och energifrågor.Dessutom om trenden med minskade skillnader mellan alliansen och vänsterblocket samt om etablissamangets "stänga ute SD"-debatt fortsätter och som egentligen bara medför att väljarna inte tycker att nuvarande riksdagspartier står för något själva, så kommer Piratpartiet också komma in i riksdagen.För övrigt tycker jag att Jimmy Åkesson är fånig när har diskuterar huruvida Zlatan är svensk eller ej.

2009-11-22 @ 11:43:46
Postat av: MoodyBlue

Tack Thoralf för ditt gedigna arbete för ett bättre Sverige. Din blogg är alltid läsvärd även för en göteborgare!

Nu undrar jag om alla kan skriva sig i tex Bergsjön för att få lägre skatter och avgifter eller kommer detta att gälla enbart för utlänningar?

2009-11-22 @ 12:01:26
Postat av: dan åke

fantastiskt fin bild från Öland. Sverige är ett vackert land och kunde vara bra om det styrdes av förnuftiga människor.Viktigt: SD Television borde utöka sitt utbud att sönda mer samhällsorienterade inslag och lite hobby/fritidsinslag om människors vardag. Det finns ju oändligt med diverse arbetslöshetsprojekt så det borde väl inte vara tvärstopp med anslag om folk arbetade med verklig fri television streamat på webben. svt och tv4 är ju bra indoktrineringstv och övriga reklamkanaler är ju bra nonsens. folk skulle nog uppskatta tv som berör sin vardag.

2009-11-22 @ 12:22:43
Postat av: Argus

Det är bara till att instämma I Moddy Blues ovanstående inlägg. Thoralf A:s blogg tillhör de absolut bästa och hans gedigna arbete med bloggen är säkert mycket uppskattat i hela landet.

2009-11-22 @ 12:26:35
Postat av: Dille i Momåla

Folkpartiets beslut andas väljarförakt. Enligt folkpartiet vet folket inte sitt eget bästa utan ska likt kreatur ledas till sina bås:

Folket ska luras med löften om språktester och bedras på en utlovad invandringspolitik, resonerar folkpartiet i sin ohöljda cynism.Det är bara det att folk inte längre låter sig ledas rakt ut i öknen. Ty folket har vaknat och strömmar över till SD i allt större skaror.I den senast opinionsundersökningen var SD vågmästare och större än folkpartiet.

När beslutet sjunker ned i folks medvetande så kommer folkpartiet att sjunka som en sten i opinionsundersökningarna. Alla allmänborgerliga väljare kommer att lämna partiet. De som är lurade på folkpartiets invandringspolitik kommer säker även satt lätta.

Frågan är om folkpartiet överhuvudtaget kommer att finnas kvar i riksdagen.

2009-11-22 @ 12:29:00
Postat av: Gubben o Gumman

Går Folkpartiet till vänster efter valet finns inte partiet i riksdagen 2014,går MP till höger får dom problem med 4% spärren 2014.Valet 2014 kommer att ha tre block SD Socialdemokrater, samt Moderater.

Samt kanske ett el två 4% partier.Då får sossar o socialmoderater sammarbeta mot SD.

Fast då har gammelmoderaterna förmodligen lyft bort Reinfeldt ,"Tomhylsan" mfl.Kapitalet i SVERIGE ACCEPTERAR INTE denna Moderata

utveckling lita på det.

Förmodligen sammarbetar SD med Moderaterna redan 2014 med en ny Moderat partiledning.2018 tar det roliga definitivt slut.

Efter att Svenska folket fått dom verkliga fakta på bordet hur detta startade varför ,samt vad det kostat landet.Sverige kommer att följa Norges utveckling,där Fremskrettspartiet har 23% utan att Norge är i närheten av tokigheterna i Sverige.

2009-11-22 @ 12:32:02
Postat av: chairman

Skattefria zoner?

Hur många tror att det finns några skattebetalare där nu?

2009-11-22 @ 12:37:16
Postat av: Gubben o Gumman

Förslaget om skattefria zoner påminner mycket om

A-lagarens uttalande på ett systembolag i real life:"När jag får pension skall jag betala skatt"

chairman ligger helt rätt i sitt konstaterande/funderande.Förslagetner om frizoner är så djävla naivt, så det hör hemma på Nya Guinea, modell IQ 58.

Kommer KAT att bli momspliktigt med "äggahuvud"?Att det skall vara så förbannat svårt, att förstå att Sverige tagit emot för många på för kort tid ,samt förmodligen helt "fel" grupper.

2009-11-22 @ 12:51:53
Postat av: Drutten

Hahaha, exakt chairman.!

2009-11-22 @ 12:53:51
Postat av: Skånepåg

InfoDu bör även lägga till Maud Olofsson då hon i något sammanhang lär ha yttrat, "att det är inte svenskarna som har byggt det här landet".

2009-11-22 @ 12:54:55
Postat av: Gubben o Gumman

Aftonbladet har nu skickat sin "raketjournalist" Lena Sundström till Vellige givetvis får du inte kommmentera hennes repotage.KGB agenten Janne G har börjat skriva krönikor igen.Ordningen är återställd på "Pravda"Leve den klasslösa "journalistiken"

2009-11-22 @ 13:07:27
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Har inte alliansen och miljöpartiet hört talas om snevriden konkurrans. Lägg förslaget i papperskorgen.

2009-11-22 @ 13:50:05
Postat av: Roberth

Att inte prioritera sin egen politik är en skam! Det Fp gör är en skam! Blocköverskridande för att stoppa oss herregud deras väljare då??

2009-11-22 @ 14:20:34
Postat av: Fredrik

Off topic!!Nu är fan måttet rågat!! Är detta västvärlden håller på med? Vill man att vi ska bli muslimer eller vad? mår illa bara jag ser skiten!

Postat av: Info

MAUD OLOFSSONS OIKOFOBITILL SKÅNEPÅG: Du har rätt i att detta påstående av Maud genom sin uppenbara lögnaktighet också är en form av oikofobi. Här en matnyttig länk:http://varjager.wordpress.com/2008/09/26/det-var-inte-svenskarna-som-byggde-sverige/Maud, hon kan mycket hon. Se t.ex. denna kommentar av Tanja Bergkvist 16/11 i hennes blogg:”Varför skulle exempelvis kärlek till det egna landet utesluta internationell solidaritet? Maud Olofsson sa nyligen (SVT 20 oktober) att man inte behöver vara orolig för nya utländska influenser om man ´har starka rötter i den egna kulturen och traditionen´. Men då måste politiker och proffstyckare tillåta svenskarna att få vara stolta över sitt land och sig själva utan att skämmas – självhat och självförnekelse kan väl knappast stärka ens kulturella identitet? Eller är det bara invandrare som får vara stolta över att vara svenskar? Och hur ska invandrarna för övrigt kunna bli trygga i en svensk identitet som inte finns och än mindre får påtalas? Och så undrar de varför klyftorna ökar. Som man sår får man skörda…”

2009-11-22 @ 15:47:53
Postat av: Info

SVERIGE I KRIGSTILLSTÅNDJa, åtminstone om man får tro de krigsrubriker, som toppar Svenska Dagbladets nätupplaga:”UPPSKRÄMD STÄMNING EFTER BRANDENEfter nattens brand och dagens demonstrationer – nu höjs säkerheten på boendet för ensamkommande flyktingbarn i Vellinge kommun. ´Både de boende och personalen är uppskakade över det som hänt´, säger Attendo Care:s presstalesperson till SvD.se.Strax innan klockan fem i morse upptäckte personal på boendet för ensamkommande flyktingbarn i Hököpinge i Vellinge kommun hur en lövhög utanför huset brann. Polisen misstänker nu att branden var anlagd och rubricerar händelsen som hets mot folkgrupp och skadegörelse. ---HUR PÅVERKAR DET HÄR ERT ARBETE MED BARNEN?Det är lite för tidigt att säga. Det beror på hur pass illa berörda barnen och ungdomarna blir av det här, och det är svårt att säga redan nu. Men de har ständig kontakt med olika socialarbetare och personal på Migrationsverket som har erfarenhet av att jobba med ungdomar med den här bakgrunden. Även vår egen personal är van att se varningssignaler om det skulle visa sig att de mår extra dåligt.”Skrivet av [email protected]. Svenska Dagbladet tillåter inga kommentarer.

2009-11-22 @ 16:29:52
Postat av: Dille i Momåla

Skrämmande hur PK resonerar bort våldet. Så här säger Dagens Dumheter om att en väldig pöbelanhopning tillåts att störa ett SD-möte med oljud ( så att det inte gå att ta del av vad som sägs) och hot mot mötesarrangörerna i form av smädelser, stenkastning.: “Lugnt möte i Vellinge”För DN, med sin kulturavdelning transformerad till ett center för kommunister och terrorister, är det uppenbarligen inte så noga med ordens valörer. Det är ju så att kommunister avskyr demokrati.DN må kalla sig liberal på ledarsidan, men är påfallande antidemokratisk i sin nyhetsrapportering.

2009-11-22 @ 16:37:14
Postat av: Carl

Folkpartiet vill bygga fler kärnkraftverk och sedan samarbeta med miljöpartiet. Ett väldigt trovärdigt budskap! Den som röstar på detta förvirrade mischmasch måste ha hål i huvudet!!

2009-11-22 @ 17:37:33
Postat av: S-E Karlsson

Nej till medborgarkurs på FP:s stämma !

Riskerar att bli förknippade med Sd !Att bli förknippade med Sd borde dom bara vara glada för ! Då kanske det kunde komma in lite klokhet i partiet !!

2009-11-22 @ 18:07:04
Postat av: Patrik

Till info som jag antar är författaren till detta verk."Ett sjukligt behov" skriver du.. kräver inte det en ordentlig undersökning för att kunna framställa en sån diagnos hos någon som DU anser är oikofob? Man skulle med lätthet kunna vända denna tes till din nackdel men nu vill inte jag slänga ur mig såna där pupertala påhopp innan jag vet vem du egentligen är. Oikofobi i din mening är en otroligt subjektiv och orättvis benämning och ett löjeväckande mothugg med tanke på det lilla du faktiskt vet om mig.Men men.. man känner igen retoriken från tidigare. Alla som tycker olika ska man smutskasta och få dem att börja fokusera på andra saker än själv kärnämnet i debatten. Grattis förresten, du lyckades till en viss grad med detta.MEN, det jag menar med mitt inlägg är det att, precis som du tidigare sagt, börjar svenska folkets (läs: de som anser att röda hus med vita stugor är en svensk idyll som aldrig bör utvecklas) riktiga tankar och samtalsämnen komma ut. Det som tidigare enbart diskuterades vid matbordet hemma eller tillsammans med sina närmaste vänner börjar smyga sig ut i politiken...Personligen anser jag att efter att ha fått ett sånt svar från dig med ett påhopp att man motarbetar "sin egen kultur" genom att faktiskt belysa det som verkligen händer inom politiken idag redan efter att ha skrivit en rad som kommentar i din blogg är du inte att betraktas som seriös... tyvärr kommer fler och fler som du att komma högre och högre upp i vårt beslutsfattande Sverige och det gör mig rädd.Till Gubben o Gumman: Ring Åkesson och läs mellan raderna... Kommer han/SD till makten kommer de låta PRECIS likadant som de finska och danska tjänstemännen du hänvisar till.

2009-11-22 @ 18:16:42
Postat av: Quantrill

Ett liknande system finns redan i handelsflottan där redarna är arbetsgivar avgift befriad. Dessutom har man sedan 1998 infört TAP avtalet, tillfälligt anställd personal, som medfört att i stort sett all personal i manskapsbefattning och juniorbefäl är utlänningar, fillipinare, ryssar, bulgarer etc. Dessa erhåller dock full social trygghet som sjukvård, pension etc utan att tillföra en krona till välfärden. Vad hände då med de Svenska matroserna, motormännen och 2:e styrmän och maskinisterna? Jo, dom "försvann".

Att införa skattefria zoner för utlänningar i Sverige strider mot regeln om att alla ska solidariskt bidra till välfärden.

Men jag välkommnar idén. Detta,om något, måste väl få upp ögonen på "svenne kålrot" om vad som pågår i landet, fast vid närmare eftertanke kanske det är att hoppas på för mycket....."svenne" kommer väl som vanligt att rösta på Måna eller alliansen.

2009-11-22 @ 18:16:48
Postat av: Gubben o Gumman

Patrick: Kan du specificera vad det är för fel på

Finland samt Danmarks invandrarpolitik.Dessa båda länder skiljer sej mycket åt i frågan på vilket sätt Patrik?Vad är det Patrik ,som har diskutterats vid köksborden,kan du vara snäll och utveckla det så vi förstår vad du syftar på?Har du hört dessa diskussioner på många ställen isåfall var?Är inte dessa väljares åsikter värda att lyssna på.? Dom börjar bli många nu ,varför tror du det är så?Vad tycker du om Karl Marxs teorier?Kan du tänka dej ett frivilligt avstående med extra skatt ,för att betala kostnaderna för svensk invandrarpolitik?Ja el NejDu skriver att du blir skrämd vad tycker du om dom

frekventa gruppvåldtäkterna,har du någon syster?

Skrämmer våldtäkterna dej mest, el Jimmy Åkesson?Hur många människor med invandrarbakgrund finns de i SVERIGE 16000 160000 1600000?Hur många ungdomar blir utsatta för hedersrelaterat våld i Stockholm 1000 3000 4000?Hur många invandrare kan Sverige ta emot Patrik enligt dej, antal tack?Tror du att det finns många självdestruktiva människor i dom politiska partierna?

(Vi kan kalla dom "Titanics")Vad tycker du om Islam?

Skrämmer stening av kvinnor till döds dej.el är det mest Jimmie Åkesson ,som får dej att må lite tjuvtjockt.Hur ser du på att MC Donalds serverar halal slaktat

kycklingkött, utan att konsumenten får reda på det.Hur många minuter tar det för en kyckling att förblöda ,när halsen skurits av 1 min 2 min 3 min?Är du positiv till att nationalekonomi/hushållsekonomi införs i första klass?Är du under 20 år kan du helt bortse från frågorna.

2009-11-22 @ 19:48:00
Postat av: Patrik

Hej på dig lilla GubbGumman.. för det första. Jag heter och skriver hela tiden Patrik, utan ck i slutet. Kan du inte ens hålla dig till en sån enkel etikett att du kan stava mitt namn rätt när det står framför näsan på mig så tror jag att du kan svara på dina frågor mycket bättre än jag.. Hade jag vetat att det skulle bli förhör på sånt du uppenbarligen är hyfsat inläst på så hade jag förberett mig för ett sådant.Jag säger inte att invandringspolitik är något man ska nonchalera och bara vifta bort och säga "det löser sig" men att hålla sig efter de grundläggande principerna för människors värde tycker jag är ett måste i debatten för att få en något sånär nyanserad bild av situationer och frågor som rör detta ämne.Detta saknar er fantastiska partiledare Jimmie Åkesson som blivit förtroendevald och därmed ska vara den som verkligen står för era åsikter.DETTA lillagumman är det som äcklar mig mest!Sen hur många personer det finns med invandrarbakggrund i Sverige... ja.. de flesta av oss om man kollar riktigt långt tillbaka skulle jag säga. Dessutom var det just invandringen efter andra världskriget som gjorde att vi kan ha ett så pass bra liv som vi har idag. Antar att du känner till andra världskriget?Hur gammal är du?

2009-11-22 @ 20:19:35
Postat av: Rune

mats c skrev:

"För övrigt tycker jag att Jimmy Åkesson är fånig när har diskuterar huruvida Zlatan är svensk eller ej."

..............

Han är väl inte svensk nuförtiden? Har han inte varit italienare ett tag? Har för mig att han numera är spanjor.

Om det nu är så att nationalitet bestämms av var man har sin vistelse.

2009-11-22 @ 20:24:38
Postat av: Gubben o Gumman

Hej igen Patrik att veta vad man pratar om är inte samma sak som förhör.Att du inte kunde svara på frågorna el skriva vad du tycker, var inget förvånande.Det brukar bli så

när Schissesnaschers dyker upp här bara underhållande.Meningen var att du skulle ut på isen.Men en sak har du fått lära dej komma in och snacka i nattmössan, med bra pålästa är inget kul alls ,blir teen and out, en massa gidder om namnstavning ,ock öknamn på oss, är det bästa du kan komma med lille Kalle din ålder är närmare 16-18.(Vi är 103 samt 105)Samma sak kommer att hända Mona samt Jan Björklund

i debatter innan valet wait and see.Du är nog inte så gammal när du inte kan skilja på

arbetskrafts invandring, och en invasion från med outbildade människor från Mena-länderna.Sd är kritiska till svensk invandrapolitik inte till invandraren,dessa har ju inget ansvar i att

Det sitter idioter i riksdagen, och sänker Sverige

ekonomiskt.Försök att förstå även om det är svårt.Samma svammel som vanligt, om helt irrelevanta saker som inte hör till Sd.Du sitter alltså på en SD blogg och klistrar på Jimmie Åkesson saker som han inte står för.Du kommer nog att få ditt livs surprice valnatten 2010.Det kan du behöva så indoktrinerad med skitsnack som du är.Ytterst sannolikt tillhör di FPU el SSU.Lycka isåfall till med ditt val du har valt gårdagens partier.

2009-11-22 @ 20:49:34
Postat av: Patrik

Hej igen Gubben o Gumman.Gratis stavningskontroll på nätet finns här.http://www.petnoga.se/det här kan vara en intressant sida också.http://www.skrivihop.nu/Ps. att bemöta sådana här inlägg är jag inte mycket för.. Ds.2009-11-22 @ 21:27:02
Postat av: Gubben o Gumman

Nu är klockan 21.33 dags att hoppa i säng "viktigpetter".

Som vanligt händerna på täcket.

Tack för "tangentbuset" vi hörs om 10 år sådär.

Kan du tänka dej vem som är stadsminister då?

Natti natti Zzzzzzz.

2009-11-22 @ 21:36:22
Postat av: Semaka

Patrik ! Efter andra världskriget fanns det hur mycket arbete som helst i Sverige , dom som kom till Sverige var i stort sett i arbete dagen efter ankomsten ! Idag tar det nästan 10 år innan många invandrare är i arbete ! Vem tror du står för deras försörjning till dess ? Sämre pensioner , sämre äldrevård , sämre färdtjänst , sämre vägar är bland annat konsekvenserna av den slapphänta invandringspolitiken . Med ditt resonemang kör vi Sverige i avgrunden !

2009-11-22 @ 22:03:21
Postat av: Inge Sandén

Bra svarat Gubben och Gumman

Just sådana som Patrik,gör det så svårt med seriösa debatter om invandringen

Den lägsta nivån når man,när man försöker spela lite på M.Olofsson och B.Westerberg att vi nästan alla är invandrare.Nästa nivå blir när man tar upp arbetskraftsinvandringen efter kriget och fram till 1975.

Alla som kom före 1975 fick inga bidrag så fort dom satte sin fot på svensk mark.

Ej heller pratades det på arbetsplatser,bodar och köksbord om någon invandring,det var ett naturligt inslag i vår vardag.

Varför det?

Alla arbetade och bidrog till vårt välstånd,som vi delvis har kvar,men kommer att brytas ner om det får fortsätta på samma vis efter 2010.

Dessa invandrare före 1975 började inte från första stund att kräva att vi svenskar skulle anpassa oss efter deras kultur och seder.

Om Patrik är i den åldern att han arbetade före 1975 och 2009 inte kan se skillnaden på den tidens invandrare och de som nu kommer och vill ta del av välståndet som vi hann att arbeta upp från 1945 till 2009.

Den riktiga nedbrytningen märktes inte förrän i slutet av 90-talet.

Det är inte den enskilde invandrarens fel att det ser ut som det gör idag,det är både sossar och Bengt Westerbergsfalangen och den sittande regeringen,som inte tagit tag i problemen utan bara fortsätter att förtala Sverigedemokraterna,för att vi vågar skrika rätt ut Kejsaren är ju naken ser ni inte det alla PK-iter.

Patrik har skygglappar av den största sorten XXL.

Skolexempel på vad som är skrivit.

B.Westerbergsfalangen segrade på F-kongressen.

Inga krav på invandrare som vill bli Svenska Medborgare.

Eländets elände skall fortsätta som vanligt.

Alltså har man på kongressen sagt ja till mångkultur och nej till välstånd.

Pensionärerna får räkna med att även efter 2010,om inte SD skulle få 20 25% vill säga,så blir det bara en slät kopp kaffe ingen liten kaka.

Patrik förstår inte att SD har uppstått p.g.a. de sju systrarnas misskötsel av landet och kramande av en totalitära politisk världsuppfattning som är likstäld med kommunism och nazism som heter islamism.

Detta har nu äntligen Svenska folket börjat våga visa öppet vad dom tycker om islam.

Därför ökar SD hela tiden.

Dom som inte röstar SD 2010 blir en sorts landsförrädare i historieböckerna 2050,då det skall förklaras varför det blev inbördeskrig i ett land som haft fred i över 250 år.

Låt oss slippa detta senario SD 2010.

Förlåt att kommentaren blev lite lång,svårt att stoppa upp när man väl kommit igång.

2009-11-22 @ 22:14:52
Postat av: Robin_Shadowes

Så här uttalar sig en muslim om Sverige i en kommentar på en annan välkänd blogg:”Valborgsmässoeldarna måste förbjudas, någon av oss flyktingar KAN tro att det är rasism. Men å andra sidan är ALLTING vi svenskarna gör och allting ni gjort sista 1000 åren i detta land, rasism. Svenskarna har ju ockuperat Muslimsk mark redan före vikingatiden. Svenskarna måste bort från ockuperad Muslimsk mark.

Vi muslimer var här först, långt innan vikingar, Ansgar och Gustav Vasa. Ni måste bort. Det är vårt land.”http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/11/22/sd-demo-i-vellinge-under-eftermiddagen/#commentsDet är massor av sådana här femtekolonnare och trojanska hästar som våra landsförrädare har importerat hit!

2009-11-23 @ 00:41:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0