BERÖRINGSSKRÄCKEN ÄR TOTAL

Nu är det drygt två veckor sedan Jimmie Åkesson fick sin debattartikel publicerad i Aftonbladet vilket väckte en enorm uppmärksamhet. Vad blev då resultatet av detta?


En sak kan konstateras och det är att beröringsskräcken är total när det gäller muslimer, invandringspolitik, integrationspolitik och inte minst Sverigedemokraterna.


Den efterföljande debatten har istället i huvudsak handlat om smutskastning av Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna. I spetsen för denna kampanj har ”kärringmaffian” med Dahlberg, Linderborg, Marteus, Gröning, Mellin och Hagen gått med en rad bedrövliga påhopp. Detta har sedan följts upp med en rad så kallade ”köpta experter” som hävdat att Jimmie Åkesson påståenden är felaktiga utan att på något sätt styrka sina angrepp. Dessa ”experters” ord är tydligen sanningen och inget annat. Att leda saker till bevis behövs uppenbarligen inte. Jag kan bara konstatera att för min egen del kommer jag i framtiden alltid misstro ”experter” som uttalar sig i dessa medier.


I SvD har en av dessa experter fil. dr, statsvetare Nils-Eric Hallström fått en artikel publicerad med rubriken ”Blockpolitiken – en omprövning nödvändig”. Jag har svårt att tro att dessa mycket välutbildade människor fullständigt saknar logiskt tänkande men så tycks ändå vara fallet.

 

”Med Sverigedemokraterna som riksdagens vågmästare blir blocköverskridande överenskommelser en politisk nödvändighet.”

 

Tänk om någon av alla dessa ”experter” som media betalar för att skriva dessa artiklar också kunde förklara varför det är så omöjligt att samarbeta med Sverigedemokraterna, utan att bara använda sig av floskler. Någon av alla dessa ”experter” borde väl sitta inne med dessa kunskaper och kunna förklara detta med konkreta exempel för det svenska folket. Jag måste säga att jag blir mer och mer förbluffad över dessa ”experter” som inte någonstans hittills svarat på denna fråga. När man sedan också går ner på enskilda politiska frågor blir det än mer obegripligt då vi, Sverigedemokraterna har gemensamma ståndpunkter med ett eller flera av de etablerade partierna på enskild politiska frågor. Vi Sverigedemokrater skulle mycket väl kunna samarbeta med vilket parti som helst när det gäller enskilda politiska frågor där våra ståndpunkter är gemensamma.


Jag kan bara tolka detta på ett sätt och det är att dessa ”experter” står fullständigt tomhänta när det kommer till konkreta exempel och fakta. Med andra ord beröringsskräcken är total.


Svara gärna på dessa frågor angående hur du ser på samarbete med andra partier.
Kommentarer
Postat av: Gregorius

Den sista frågan var näst intill omöjlig att besvara men jag valde (S) och lutade då mig mot det arbetarparti, som det en gång var, dvs på Erlanders tid. Han skulle sannolikt vända sig i sin grav om han fick se hur Palme och hans efterträdare har förvandlat (S) till ett utpräglat hycklarparti utan någon som helst förankring i arbetarklassen.

2009-11-04 @ 06:36:10
Postat av: Thoralf A

GregoriusMona Sahlin är inte Socialdemokraterna, som Jimmie Åkesson uttryckte det under sitt tal på Landsdagarna.

2009-11-04 @ 08:51:28
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: AWSvensson

En avhoppad Kristdemokrat väljer att gå med i Folkpartiet, trots som han säger sig mest sympatisera med Sverigedemokraterna, med orden för de kan man ju ej gå med. Detta är en sann beskrivning och visar på de etablerades tryck på människor som enligt dom är ett hot mot makt ock härlighet. Makten och härligheten är så mycket viktigare för dessa så Sveriges väl o ve kommer i en mycket undanskymd position. Först när dessa maktgalna inser och kapitulerar för folkviljan då kommer den ordning ,eller oordning, som är underförstådd att aldrig debattera asylhanteringen att formligen implodera och en huggsexa i jakten på invandringskritiska startar. Detta är en naturlag som är oundviklig, det fruktade ljuset i tunneln blir allt mer synbart.

2009-11-04 @ 09:44:41
Postat av: AWSvensson

Ett tillägg:en huggsexa i jakten på invandringskritiska röster startar

2009-11-04 @ 09:46:50
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

EXPERTER: Vad blev det av den sk skogsdöden?

2009-11-04 @ 09:48:39
Postat av: AWSvensson

Skuggsdöden i likhet med säldöden var produkter av experter vars syften var att dels påvisa att de var experter , dels kräma ut pengar ur systemet för vidare forskning, dvs sprida lögner. Till denna grupp kan numera även läggas apartiska flyktingbarn. Dessa kan sammanfattas i ett ord svindleri.

2009-11-04 @ 10:17:33
Postat av: gunsan

Präst i Karlskrona som vågar ha åsikter om islam och att det är dags för naiva politiker att inse vad islam egentligen innebär."Vi, som kristet land, som ger uppehållstillstånd till muslimer, kallas alltså för otrogna och har inte alls samma värde som en rättrogen. Är beslutsfattarna medvetna om detta? Var inte så naiva!"

Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

LÄGG NER journalistutbildningen för den " skiten " dom skriver kan vilken som helst skriva. Behöver vi ödsla skattepengar på dessa " bimbos " som skriver sin dynga i kvällspressen och Hänt i veckan? Tycker att Thoralf kan ge dom en lektion i undersökande journalistik.

2009-11-04 @ 10:40:41
Postat av: S-E Karlsson

Ca 3000 pers dör varje år i Sverige av vanlig influensa ! Hur många har dött i svininfluensan ?

Från Fria Nyheter .

2009-11-04 @ 11:08:18
Postat av: Roger S.

Intressanta siffror det kommer ur din lilla undersökning. Du borde göra en likande ute bland människor. Skulle lätt kunna ställa mig en heldag utanför Giraffen eller inne i stan för att ställa dessa frågor.

2009-11-04 @ 11:12:25
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Dille i Momåla

Man tar sig för pannan när man ser rubriken “Blockpolitik- en omprövning nödvändig”Man tar sig för pannan och undrar om man drömmer. Eller har folk blivit galna?Därför att rubrikens innebörd är följande. Folk har felaktiga politiska åsikter i fråga om invandringspolitiken och detta måste justeras. Alla de som t ex trott sig rösta på en socialdemokratisk politik får sig nu skrivet på näsan att de i själva verket röstat mot SD och egentligen för en allians med moderaterna.De köpta experterna har emellertid glömt bort att demokrati betyder folkstyre.Det är alltså folket som via sina ombud ska styra riket. Det är alltså inte politikerna som ska uppfostra folket till att tänka rätt. Så gjorde man i Sovjet och Nazityskland. I dessa länder hade man propaganda ministrar och man brände böcker på bål.

2009-11-04 @ 11:29:22
Postat av: S.E Karlsson

Roger S. ! Vems siffror åsyftar du ?

S-E Karlsson .

2009-11-04 @ 13:23:05
Postat av: Roger S.

S.E Karlsson

Det som kommer fram i Thoralfs undersökning här. Det vore intressant att utföra den på stan. För jag är ganska övertygad om att man skulle få samma siffror.Gör man såna undersökningar från SD hålls, eller anonymt, så tror jag med man plockar bort den skamsiga stämpel man som idag kastas över människor som inte är tex S

2009-11-04 @ 13:49:18
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: S-E Karlsson

Roger S .

Ok !

Mvh S-E K.

2009-11-04 @ 17:03:16
Postat av: j-å

En mycket intressant röstning.

Nu kanske SD-anhängarna fick något i halsen,som bad mej att sluta med spekulationer, när jag påstod att SD är ett högerparti.

Någon var t.o.m. fräck nog att påstå att SD är ett mittenparti, något för arbetare att rösta på.

2009-11-04 @ 18:18:52
Postat av: T

Ekonomiskt ligger Sverigedemokraterna till vänster men i profilfrågorna intar partiet en högerposition med krav på restriktiv invandringspolitik samt lag och ordning.Därmed finns det fog för att kalla SD för ett mittenparti.

2009-11-04 @ 18:23:33
Postat av: Gubben o Gumman

När det gäller "experter" så verkar dom ju på högskolor samt universitet,där samma förhållande

råder, som i media dvs 70% av lärarna röstar socialkommunistiskt.Hitta en av dessa proffessorer ,som vill skriva skit om SD , är således inte så svårt.Detta är en av pusselbitarna i den socialistiska ockupationen av samhället.Sverige är ingen demokrati.Så disskuterar man SD som vågmästare när V har 4.7%

av rösterna, och styr hela Sverige sedan 30 år tillbaka.V går bara över stolpskotten i S rent volymässigt/röster.

Ungefär som Anita o Televinken.Där man för närvarande placerat Mona Sahlin,som gillar tokinvandring ,vilket sammanträffande.Palme kunde likaväl varit partiledare för V,men det

var väl bättre att ha honom i S ,guess why?

När rösterna minskar uppfinner man invandringen/valboskapsimporten, för att behålla makten, skiter fullständigt i sitt land.

Precis som Castro Stalin mfl.Sverige kommer att sluta på samma soptipp som Bulgarien Rumänien Cuba mfl.

Sverige har begåvats med bla :

-Polis68

-SVT68

-Rättsväsende68

-Försvar68

-Fredrik68

-Mona68

Den som lyckas förklara det för"Vi är så nöjda så"

folket" vinner sannolikt Nobelpriset.

2009-11-04 @ 18:44:38
Postat av: j-å@ TDe ekonomiska referensramarna till vänster, har nästan varenda anhängare här på bloggen förkastat och kallat för misskötsel av ekonomin.

Lag och ordning vill väl alla partier ha, så det är väl ingen profilering.

Kvarstår invandrarfrågan, där ännu ingen till höger

stöttat SD.

Är det inte de på SD röstande anhängarna och vad dessa anser, som är grunden för SD:s fortsatta politik?

Anhängarna här på bloggen har med all tydlighet visat att SD är ett högerparti.

2009-11-04 @ 19:01:59
Postat av: Dille i Momåla

Visst är SD ett löntagarparti. Särskilt de LO-anslutna har SD som ett andraparti efter socialdemokraterna.Och varför det?

- Folk är intte dummare än att dom förstår att invandringspolitiken kostar mycket pengar. Sen för den även med sig många andra mycket negativa konsekvenser.Men det förstår inte de marxistiska tokstollarna

2009-11-04 @ 19:25:33
Postat av: T

j-å: Högerståndpunkten ligger i att man vill ha hårdare straff snarare än att utgå ifrån vad som är bäst för brottslingen. Riksdagens naivo tilltro till vård och återanpassning delas inte av SD som kan tänka sig att utdela livstidsstraff till kriminella som begår grov eller upprepad brottslighet. Lyssna på en debatt där etablerade politiker deltar så är det mycket sällan någon uttalat sig positiv till strängare straff.

2009-11-04 @ 19:58:24
Postat av: Stefan K

Fler och fler och fler...

http://playrapport.se/#/video/1758169

Elisabeth Melins svar på reporterns fråga om hur man ska klara detta?

-"Får vi bara rätt redskap ska vi klara det".

Högre skatter och ännu högre skatter!?

2009-11-04 @ 19:58:38
Postat av: Inge Sandén

Det var inte så lätt att rösta.

Rent politiskt kunde jag röstat socialdemokraterna.

Men det går inte idag med Mona Muslim som härförare och hennes sverigefientliga islamkramande politik.

Sossarna på Erlanders tid,blir också fel,då det är ett önsketänkande.

Sverigedemokraterna är ett mittenparti,där alla arbetande skattebetalande självförsörjande medborgare kan lägga sin röst.

Moderaterna tog många arbetar röster med sin slogan "arbete före bidragsberoende".

Den högutbildade vänstereliten skall få erfara 2010,att dom svenska arbetarna inte är så dumma,att dom inte förstår vad den fullkomligt misslyckade välfärdsinvandringen kostar.

Tänk att det bara är vi, som vågar säga att kejsaren är naken,skall bli hånade av överklasspatrasket,för att vi förstår,varför det skall dras in på allt som hör till välfärden.

Det är skillnad som natt och dag på flykting och immigranter.

Tål inte höra ordet "ensamkommande barn".

Det är ett påhitteord av vänsterteologer och vänsterjounalister,som kan ställa in sig i ledet av alla hycklare av den värsta sorten.

Rädda Sverige från hycklarnas marknad.SD 2010.

2009-11-04 @ 21:18:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0