BERÖRINGSSKRÄCKEN ÄR TOTAL INOM (S)

Beröringsskräck är total på den socialdemokratiska partikongressen som de kallar för jobbkongress. Vilket för övrigt är ett fullständigt missvisande namn på partikongressen som någon marknadsförare säkert fått bra betalt för!

Mer än 1000st motioner behandlas under dessa dagar. Kan någon gissa hur många motioner det finns under det politiska ämnet migration?


Fyra stycken motioner (J59-J63).
Alla fyra motioner yrkar på en generösare asylpolitik och anhöriginvandring. Inte en enda motion som berör den misslyckade integrationspolitiken. Detta är fullständigt katastrofalt och visar på den totala beröringsskräck som råder inom socialdemokratin. Som jämförelse kan nämnas att fem stycken motioner (J18-J23) inkommit om att Väst Sahara skall erkännas som ett land. Uppenbarligen är detta en större fråga för de svenska socialdemokraterna än dagens misslyckade invandringspolitik och integrationspolitik. Med kravaller i invandrartäta förorter där ungdomar startar bränder, kastar sten på polisen och räddningspersonal o.s.v. Igår visade SVT en sammanställning på antalet bilbränder idessa områden under 2009 och det visade på drygt 700 bilbränder bara i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Jag blir helt mållös över hur Sveriges största partis medlemmar agerar. De kallar detta för en jobbkongress men invandringen till Sverige och utanförskapet har tydligen inget att göra med arbetstillfällen i vårt land. Man tar sig för pannan!


 

Mona Sahlins linje att kväsa alla yttringar som är negativa till dagens invandringspolitik har lyckats till 100 procent. Det visar också upp den krassa verkligheten för väljarkåren att de socialdemokratiska ombuden och förtroendevalda inte har kurage eller på ren svenska inte besitter de minsta ”stake” för att ta upp dessa frågor som mer eller mindre varje svensk diskuterar vid köksbordet eller på sina arbetsplatser. Beröringsskräcken är total inom socialdemokratin.


Samtidigt är detta exempel också ett underkännande till media som inte med ett enda ord nämnt frånvaron av motioner inom invandring o integrationspolitiken på denna "jobbkongress" i sina artiklar och reportage. De går med andra ord i de etablerade partiernas ledband och vågar uppenbarligen inte driva egna kritiska frågor.

Trackback
RSS 2.0