AL-SHABAB AKTIVA GENOM MOSKÉER


Somalisk enklav i Stockholms föroreter.


Igår fick vi ännu en bekräftelse på hur rätt Jimmie Åkesson hade i sin debattartikel. Den islamistiska terrororganisationen Al-Shabab rekryterar sina ”soldater” i Rinkeby genom ”fritidsledare” på ungdomsgårdar. Dessutom ligger moskén i Rinkeby bakom ungdomsgården.

Det är också en bekräftelse på vad som pågår bakom dörrarna på dessa moskéer i Sverige och ett skäl till att vara mycket restriktiva mot byggandet av moskéer.

Sveriges Radio hade ett längre reportage om detta i P1-morgon igår. Det finns många skrämmande ”godbitar” i inslaget som t.ex. den mamma till en dödad son i Somalia som är glad över att sin son fått ett ”lyxigt hus i paradiset” troligen med en mängd jungfrur.

Sedan hade givetvis SR tagit in islamexperten Jan Hjärpe för att kommentera detta.


Al-Shabab var den organisation som dömde en man till stening och även genomförde den nyligen. De har även dömt en gravid kvinna till stening efter sin förlossning. Läs artikel i Aftonbladet.


Alla kanske inte läser kommentarerna som finns det blogginlägget men jag kan rekommendera detta för den som inte gör det. Det finns alltid intressanta länkar och kommentarer. Klicka på kommentarer nedan!

Idag kom en tankvärd kommentar från signaturen Calle.
Kommentarer
Postat av: Anonym

Postat av: Lotta

Kulturberikarna förnekar sig inte.

Postat av: Ellenor

Hej. (':

Vad har du för skostorlek?Fin blogg :D

2009-11-12 @ 09:12:09
URL: http://ellenorwestlund.blogg.se/
Postat av: Calle

Hörde igår att 4 svenska soldater skadats vid ett bombdåd i Afganistan. Frågan är inte OM utan NÄR ngn av de svenska killar och tjejer som ingår i de FREDSBEVARANDE styrkorna i utlandet, kommer att DÖDAS av andra "svenskar" ( som vi gött och fött i vårt land)som har rest dit för att delta i terrorverksamhet.Dessa terrorister återvänder sedan till Sverige för att " äta upp sig" och fylla på reskassan med bidragspengar inför nästa utlandsresa.Skulle ngt. gå snett under tiden dom deltar i terrorverksamheten skall ju svenska staten gripa in och hjälpa dom till Sverige igen.Nä, ta hem våra svenska soldater, dom behövs här, vi har ju krigserfarna terrorister på hemmaplan!!!!

2009-11-12 @ 09:16:39
Postat av: Stora Småland

Väldigt bra fundering " Calle " ! Har tänkt precis samma sak , vad har vi där att göra ?

Ryssen klarade ju inte av att stävja dom ! Hur ska lilla Sverige kunna göra ngt ? Storhetsvansinne !

2009-11-12 @ 09:50:35
Postat av: Info

TILL CALLE OCH STORA SMÅLANDBland alla inringare till Ring P1 idag med kraftig brytning befann sig bland annat en som fördömde svenskarna, som HADE OCKUPERAT AFGHANISTAN.Jo, han sa så uttryckligen. SVERIGE HAR OCKUPERAT AFGHANISTAN.För övrigt gick en hel del av programmet åt att fördöma Sverigedemokraterna. Vellinges ovilja att ta emot Reepalus skäggiga BARN förde enligt en inringare tankarna till "Tredje Riket". En dam från Vimmerby instämde och berättade, att HON SKÄMDES ÖVER SVENSKARNA.

2009-11-12 @ 10:18:03
Postat av: Roberth

72 jungfruar är i verkligheten 72 russin enligt muslimska experter! Se Existens ikväll missa inte det!!!

2009-11-12 @ 11:03:53
Postat av: Roger S.

@Roberth

Stämmer bra detta. Det är viktigt att tillägga att det är färska russin det med handlar om. Allt annat vore väl fel att ge en martyr i paradiset2009-11-12 @ 11:06:47
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Jaeger

Svenska afrikaner åker på terrorutbildning till somalia och afghanistan.. Media låter förvånade och undrar vad detta kan bero på.. Personligen undrar jag när och var första bomben smäller i Sverige.

2009-11-12 @ 12:36:53
Postat av: AWSvensson

72 jungfruar eller 72 russin kan väl gå på ett ut.Inget lär komma till användning, hur bara någon kan tro det.

2009-11-12 @ 12:37:21
Postat av: LN

Fira de nya invandrarnas ankomst

Vid ett informellt toppmöte mellan EU:s ministrar för juridiska och inrikes frågor och i nära samarbete med afrikanska länder, sk "ursprungs-och transitländer", enades man att fatta beslut om en gemensam invandringspolitik för EU, som bland annat skall legalisera tillfällig och cirkulär migration."Cirkulär migration" är slagordet för dagen, som EU på ett säljfrämjande sätt använder för att göra den planerade migrationspolitiken lättsmält och acceptabel för den intet ont anande europeiska allmänheten. Termen uppfanns för länge sedan för att beskriva hur nomaderna förflyttade sig i regnskogarna i Papua Nya Guinea och har blivit det senaste modeordet i internationella politiska kretsar.Den nya europeiska migrationspolitiken är en del av ett övergripande paket som EU(SSR) - i nära samarbete med sina afrikanska partner - hoppas skall komma att verka för fred, stabilitet och utveckling i Afrika.En mer generös invandringspolitik i denna globaliserade värld är inte bara önskvärd, utan behövs verkligen också! Invandring ger den önskade förfriskningen och förnyelsen av våra samhällen. En legalisering av tillfällig och permanent migration från Afrika söder om Sahara och arabvärlden är exakt vad EU önskar. Inte på grund av att man i EU-kretsar anser att slussportarna bara vid behov måste öppnas, utan eftersom man hoppas att med denna form av kontrollerd massinvandring skall den pågående och framtida illegala invandringen till EU kunna kontrolleras och kanske stävjas och att de överbefolkade afrikanska länderna ska vara villiga att ta tillbaka sitt befolkningsöverskott - dvs. de illegala invandrarna.Fler somalier till glesbefolkade Sverige!

2009-11-12 @ 12:59:47
URL: http://to.ly/wAb
Postat av: Brett-Anus Grünewald

”lyxigt hus i paradiset troligen med en mängd jungfrur"Snacka om att flickor ska utnyttjas. Hela islam genomsyras av pedos

2009-11-12 @ 13:01:23
Postat av: lennart 1

LN säger:

Fler somalier till glesbefolkade Sverige!Jag säger:

Över 100 somalier finns i lilla Hallstahammar, 97,5% är arbetslösa. Vi behöver inte flera presumtiva gerillakrigare.

2009-11-12 @ 13:04:52
Postat av: Therese

Tycker du verkar ganska inskrankt om jag far saga det sjalv. Har ingen ork till ett vettigt inlagg nutyvarr da jag precis skrivit ett langt blogginlagg om PEDOFILI.

http://trollungeidubai.blogg.se/?tmp=12131140

2009-11-12 @ 13:31:12
URL: http://trollungeidubai.blogg.se/
Postat av: S- E Karlsson

Jag begriper inte resonemanget , det sägs att alla kommuner måste ta sitt ansvar angående flyktingar och " ensamkommande barn" jo ,jo men när inte dessa kommuner orkar ta emot fler , vem ska sen ta emot dem ? Den frågan kommer aldrig upp ! Det måste ju nånstans ta stopp !!

2009-11-12 @ 13:39:03
Postat av: LN

LN säger till lennart 1:GILLA LÄGETDet är 'kört'(fullbordat), som det står i bibeln.Fler somalier till Hallstahammar!

Förmenen dem icke det goda livet i storstadens närhet!

Förmenen dem icke att bo hos er i den goda miljön!

Låt dem trivas hos er och växa med er!

En somalisk familj i varje Hallstahammarhus!

EU har beslutat att förfriskning och förnyelse av av tillvaron i Hallstahammar är av behovet påkallad.

Först och främst GILLA LÄGET!

Vi och ni har råd, som de själsligen lobotomerade små snälla tanterna, som röstar på Mona, brukar säga.

2009-11-12 @ 13:41:02
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Är det dom på bilden som skall ta över när fyrtiotalisterna går i pension!!!!. Sveriges framtid ser mörk ut.

2009-11-12 @ 14:37:08
Postat av: Fredrik

Skattepengar till dessa ??

Nä du! Nu får det vara bra!

Titta på fotot och ställ er frågan:Vill du ha detta som granne?Absolut inte ! Kan inte finnas en seriös svensk som vill ha detta i vårt land !!SD 2010

2009-11-12 @ 14:38:38
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

1. Hur har dom pengar att resa runt i månader innan de kommer till Sverige? 2.Alltså är Sverige inte första asylland? 3. Varför åker dom inte till t e x Dubai, finns hur mycket jobb som helst på byggen. 4. Undrar PK-pressen någon gång över detta. 5. Ge oss sanningen, för denna döljs av svenska myndigheter.

2009-11-12 @ 14:56:33
Postat av: Nissolf

Off topic, men man bara undrar, inte bara över resan, men syftet??

Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Vi sverigedemokrater var för hemska som inte ville ta emot 7 sk ensamkommande flyktingbarn. PS. enligt deras religion och seder så var många vuxna män. Detta tog man ingen hänsyn till i Kalmar kommunfullmäktige varken från vänster eller alliansen. Gissa tre gånger käre läsare hur många dom är nu? Runt25-30. Varken S eller V eller MP samt alliansen visste vad de röstade om. Dom flesta satt och sov. Så fattas beslut ( demokratiskt ) i kommunfullmäktige i Kalmar.

2009-11-12 @ 16:39:00
Postat av: Kalle

Saxat från dagens Sydsvenska."Kommunalrådet Lars-Ingvar Ljungmans uttalanden mot att placera ensamkommande flyktingbarn i Vellinge kommun JO-anmäls"Hoppas verkligen att kommunalrådet Ljungman vinner över JO och att PKisterna håller flabben efter detta. Skall verkligen bli intressant att följa utvecklingen av ensamkommande utländska barna som Malmö placerar i Vellinge mot den demokratiskt valda kommunstyrelsen vilja. Vellinge har desutom inget avtal med Migrationsverket.Malmö kommun tvingar de ensamkommande barnen på Vellinge kommun. Ruskigt. Vad tog demokratin vägen i Sverige. Är det någon som vet???Postat av: AWSvensson

"Barnkonventionen gäller för alla barn som befinner sig i ett land som har ratificerat den.", skriver anmälaren. Ja just de , barnkonventionen är inte en lag utan en ratificering. Hur kan man bryta mot en lag som inte finns.

2009-11-12 @ 17:08:52
Postat av: Kenth

http://kpn.dk/film/article1883713.ece

Kolla denna länken, nu bestämmer musslorna våra filmers handling också!

2009-11-12 @ 19:17:40
Postat av: LN

Den 11 nov. fick Jan Milld publicerat en mycket läsvärd artikel på Newsmill, i vilken han gör jämförelser mellan gamla goa' DDR och dagens NyaSverige.

Aha, tänker någon av de få som intresserar sig för sådana aparta frågor, den måste jag läsa. Men, den finns inte på Newsmill - den intresserade presumtive läsaren skrollar igenom alla november månads inlägg, 3 sidor av 85, men det finns inget av Jan Milld.

Har Jan Milld blivit censurerad i efterhand?

Nej, fullt så illa är det inte - men hans inlägg "har gömts".

Endast med stort besvär kan man hitta den - såvida man

inte har URL:en till hans artikel - den är:

http://www.newsmill.se/artikel/2009/11/11/murar-kan-falla

Läs Jan Millds artikel medan den är tillgänglig!

2009-11-12 @ 19:18:19
Postat av: FreeBird

Jag tror inte att Sverige löper någon risk för terroristiska handlingar. Inte ens muslimska terrorister är så dumma att de dödar en höna som värper guldägg.

Däremot är det upprörande att individer som påstår att de behöver skydd på grund av politiskt förföljelse åker tillbaka för att bedriva jihad, bara uppehållstillstånd och bidrag är fixade. Vad jag vet är varken Somalia eller Afghanistan ockuperade av någon makt. De första utländska beväpnade styrkorna i båda länder var jihadfanatiker från andra muslimska länder som har stridit på de lokala fundamentalisternas sida.

Och angående steningen i Somalia, al Sabaah, som stöds av Rinkeby somalierna och Charta2008, stod också bakom stening av den våldtagna 13-åriga flickan förra året.

2009-11-12 @ 19:57:15
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Sverige håller på att bli som gamla Jugoslavien, dvs enklaver. Alla vet att när en Kroat körde in i en Serbisk enklav kunde det hända saker och vice versa. Vi vet sedan vad som hände med detta mångkulturella samhälle. Samma saker händer dagligen i USA, Libanon osv. Situationen i Sverige är oroväckande. När kommer första dödsfallet i Sverige?

2009-11-12 @ 20:27:49
Postat av: Utlandssvensk

Hej Thoralf,Jag får tacka för en mycket bra blogg. I samband med debatten om Vellinge har jag försökt att föra en diskussion på olika moderata bloggar (som har kritiserat Vellinge, t.ex Kent Persson, http://kentpersson.wordpress.com).Efter att ha bott mer än 10 år i olika europeiska länder vet jag att SAMTLIGA EU länder (utom Sverige) redan har en asylpolitik som liknar eller är hårdare än den SD vill införa. Min fråga till Moderaterna har varit:

Ni vägrar att sammarbeta med SD pga. deras "människosyn" samtidigt stöder ni en union där samtliga andra länder företräder samma "människosyn". Hur går det ihop? När får vi se ett kraftigt fördömande av alla EU länder?För att stödja min tes grävde jag upp lite material från olika länder. Tänkte att ni inom SD kanske kan använda detta:Ett litet exempel från EUs folkrikaste land, Tyskland:

” the Lower House of the German Parliament (Bundestag) agreed to the “asylum compromise” in 1993, which made applying for political asylum in Germany considerably more difficult. ”

”In 2005, the Federal Ministry for Migration and Refugees (BAMF) took 48,102 decisions on asylum cases. The share of persons granted full asylum reached the historic low of 0.9%”(http://focus-migration.de/Germany.1509.0.html?&L=1)Från Frankrikes sittande president 2006 (då inrikesminister):

”“I have embarked on a policy of systematically sending people back,” Sarkozy told the commission. “The number of deportations of foreigners without proper papers which have been carried out has risen strongly,” he continued.””Sarkozy also announced a tightening of rules governing asylum seekers.”(interiorminister_aims.php" rel="nofollow">http://www.amren.com/mtnews/archives/2005/11/franceinteriorminister_aims.phpSlutligen lite från Italien 2009:”Since last week, Silvio Berlusconi’s centre-right government sent over 500 African migrants back to Libya, under a new agreement signed with Tripoli allowing Italian authorities to ship them back without first checking if they are asylum seekers.””The Italian premier last week said he didn’t want Italy to become a ”multi-ethnic society”"” The Italian parliament is also set to adopt an immigration package making irregular immigration a crime and to legalise vigilante ”citizens’ patrols” in cities to assist police by hunting out and reporting on any ”illegal activities” perpetrated by immigrants.”(http://euobserver.com/9/28116)

2009-11-12 @ 21:49:35
Postat av: LN

"Det vore roligt om detta land (Sverige) med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement".

2009-11-12 @ 22:22:48
Postat av: Dille i Momåla

@UtlandssvenskStort tack för adekvat info om invandringspolitiken.Och frågan kvarstår: Varför är det som är rasism i Sverige fullt oantastligt i övriga Europa?

Jag frågar mig även: Varför har inte de svenska väljarna informerats om hur asylpolitiken hanteras i övriga Europa?En sådan information är ju fullkomligt livsnödvändig för att väljarna ska kunna fullgöra sitt viktiga värv, att styra riket.

För i en demokrati är det FOLKET som styr via sina ombud, inte PK och heller inte den sovjetiska ambassaden.Man kan med väldig häpnad undra hur publicistklubben, med en KGB-agent som ordförande, överhuvud taget har mage att sätta sig som domare i fråga om pressetik och demokratiärenden.Nu har kejsaren befunnits naken. Men varför har ingen slagit larm och hur kan media fortfarande låta sig dompteras av demokratins fiender?

2009-11-12 @ 22:28:37
Postat av: Robin_Shadowes

Är det någon mer än mig som tolkar cirkulär migration som att dom flyttar hit och vi flyttas dit? Så snart bor det kanske massor av svenskar i sub-sahara, inte frivilligt men tvångsförflyttade dit?Kenth, Emmerich är inte den enda regissör som slickar muslim-röv. Ron Howard har också gjort det. I boken Änglar och demoner är tydligen illuminati-mördaren en arab men i filmen har det ändrats till en katolik.

2009-11-12 @ 22:32:48
Postat av: Utlandssvensk

Till Dille,Kul att du gillade min kommentar.Personligen tror jag att SD skulle ha mycket att vinna på att använda konkreta exempel från övriga Europa. Tro mig, det finns MASSOR. Svenska media och politiker verkar vara ganska framgångsrika med att lura i svenskarna att SD är rasister. MEN det skulle var mycket jobbigare för dem att tvingas att kalla Frankrikes president och Tysklands statsminister för rasister. Dessutom skulle det nog (minst sagt) försvåra EU sammarbetet.

2009-11-12 @ 22:38:55
Postat av: LN

"Är det någon mer än mig som tolkar cirkulär migration som att dom flyttar hit och vi flyttas dit? Så snart bor det kanske massor av svenskar i sub-sahara, inte frivilligt men tvångsförflyttade dit?" - undrade Robin Shadowes.Nej, Robin, du och alla andra etniska svenskar skall vara kvar i moderlandet och tjäna ihop pengar, konsumera och betala skatt och moms och vara glada över tillstömningen - så att EUSSR och Sveriges regering har råd att hålla igång karusellen. Genom utökad invandringsindustri kommer det att bli många fler jobb. Fler jobb inom vården till följd av importerade sjukdomar, fler jobb inom polis- och rättsväsende,fler jobb för asyladvokater, fler jobb inom förläggningsveksamheterna och, och, och. Detta är bara inledningn av Barcelonafördraget

Glöm ej, att av EU skall EURABIA uppstå.

Framtidens EURABIA skall bli som dagens Brazilien - ett MULATTLAND.

Läs på här http://to.ly/wCO

2009-11-13 @ 02:02:46
Postat av: Tore (preact)

Lissabon-fördraget menar du väl, LN!?

2009-11-13 @ 03:07:08
Postat av: Brett-Anus Grünewald

Oj vad många manliga ankarbarn du fick plats med på den bilden!

2009-11-13 @ 09:22:56
Postat av: Solveig Baudin, Barkg 7, 79434 Orsa

Nu får det banne mig vara nog med galenskaperna och

vakna upp stolleregering Världssamvetet har stigit er åt huvudet, den ena värre än den andre tänk er att sunt bondförnuft inte finns i era skallar,måste

man söka politisk azyl i annat land?

2009-11-19 @ 23:26:01
URL: http:// b-s-b
Postat av: moder sves

Halkade in på denna blogg. Det var mycket trevlig och informativ läsning.

2009-11-30 @ 13:55:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0