90 PROCENT AV MUSLIMERNA RÖSTAR PÅ VÄNSTERBLOCKETPå ett seminarium under socialdemokraternas partikongress som arrangerades  av Broderskapsrörelsen säger statsvetaren Magnus Hagevi att hela 90 procent av muslimerna i Sverige röstar på vänsterblocket. Socialdemokraterna får själva ca 70 procent. Det borgerliga blocket får endast ca 4 procent av muslimernas röster. Något som dessa partier borde ta på stort allvar.


Nalin Pekgul var givetvis med på detta seminarium och hon uttryckte något som jag tror många undrar om de hörde rätt. Hon sa följande.


”Om Muhammed verkat idag hade han varit Socialdemokrat och feminist”.


Nalin Pekgul på socialdemokraternas partikongress 30 oktober 2009.


Jag skulle snarare säga att om Muhammed verkat idag hade han varit något helt annat om han gifte sig med en 9-årig flicka.


Lyssna på seminariet här.


Slutsatserna från detta seminarium uppfattade jag som att om Socialdemokraterna vill behålla den höga andelen muslimska väljare måste också Socialdemokraterna gå muslimernas krav tillmötes. Det kan gälla friskolor, halalslaktat kött och särlagstiftning.


Det  är dags att känna socialdemokraterna på pulsen. Kommer socialdemokraterna överge de svenska värderingarna för att behålla muslimernas röster i valet?


Kommentarer
Postat av: dan åke

det blir syntax error när kommunalråd i småkommuner vill föra "Svensk" politik men måste lyda partitoppen!

läste på www.frianyheter.nu att omar startar nytt parti för muslimer, hur skall sossemaffian förtala dom?

2009-11-01 @ 19:57:27
Postat av: Nalle i Växjö

Kommer Moderaterna att kvotera in muslimer i partiet, eller kommer dom att gå snabbaste vägen till eget parti i riksdagenBåda alternativen lika ruskiga som jag ser det, men jag är ju en enkel jobbare och inte super intelligent politiker

Postat av: Stefan K

Mona Sahlin i slöja 2002 var en rätt så skrattretande bild, men när hon i samma veva uttryckte de berömda orden "Vi har bara midsommar och såna töntiga saker", borde varningssignalen tjutit hos alla med förkärlek för Sverige och svenska traditioner.Mona Sahlin i tårar vid begravningen av familjen efter Rinkebybranden säger vad det hela handlar om. En flirt med den allt större muslimska befolkningen och de tilltänkta väljargrupperna. Nu ska det smörjas och utlovas guld och gröna skogar till alla som väljer att söka asyl i Sverige och det vill oppositionen finansiera med en skattechock på toppen av världens redan högsta skattetryck. Flyktingars välbefinnande går före svenskars. Tack för beskedet sossar, nu vet vi.

2009-11-01 @ 20:27:05
Postat av: robban

”Om Muhammed verkat idag hade han varit Socialdemokrat och feminist"jag utmanar nalin att åka ner till saudi eller somalia och säga samma sak.förövrigt röstar inte islamister i val, även muslimer brukar skita i det i stort sett, så att benämna dem som valboskap är en motsägelse :)

2009-11-01 @ 20:32:19
Postat av: WSF

Om muhammed levat idag hade han varit invandrad sverigedemokrat.

2009-11-01 @ 21:09:57
Postat av: Trocadero

Om Muhammed levat idag hade vi inte haft problem med Islam och dess extremister.Och att han skulle varit feminist är nog det dummaste jag hört på ett tag!

2009-11-01 @ 21:24:57
Postat av: Helene

WSF

"Om muhammed levat idag hade han varit invandrad sverigedemokrat"? Utveckla gärna?

2009-11-01 @ 21:28:02
Postat av: Gubben o Gumman

Om det bildas ett muslimskt parti kommer socialdemokraterna att pysa ihop som den innehållslösa "badboll" partiet är.Exklusive

"Vi är så nöjda så" folket.En delning av ett o samma träsk är bara bra,då kan man kasta lera på varandra.En viss tillströmning kanske det blir till SD.Kort o gott Mona får "tokpunka".

Blir det sedan en valteknisk samverkan mellan det nya partiet o "bröderna stöveltramp" ,dessa demonstrerade ju ihop på Segel torg senast,så måste ju lyckan vara fullständig på PK -redaktioner med vänstersympatier.....

Som man bäddar får man ligga.Gubben o Gumman önskar alla chefredaktörer lycka till.Ibland hinner sanningen ifatt äggahuvuden.

2009-11-01 @ 21:56:02
Postat av: Ture F.

Varför inte säga så här istället Thoralf: "Jag skulle snarare säga att om Muhammed verkat idag hade han varit något helt annat om han gifte sig med en 9-årig flicka. Och han hade satt på varje litet flickstycke och sedan hamnat på en sluten avdelning".Faktum är att det finns alldeles för många Muhammed idag i det svenska riket!Dessutom och inte minst är det en poäng att framhålla att muslimerna röstar på sossarna! En rent ut sagt äcklig koppling, som måste framhållas och understrykas i den kommande valdebatten om och om igen! Rösta på sossarna, rösta för fler muslimer!Notera slagordet, som jag hittade på webben:Allah skall med!Sossarnas slogan i förra valrörelsen (dock utan h:et)! Vem fan vill ha med mussarna! Några frivillga? Kunde just tänka mig det! Du Måna Muslim - upp med handen för tusan!2009-11-01 @ 22:19:33
Postat av: vmm

GoG skrev: "Om det bildas ett muslimskt parti kommer socialdemokraterna att pysa ihop"Det parti som idag diskuterades i P1s Kaliber som Muhammed Omar mfl funderar på att starta ska inte vara islamistiskt eller muslimskt. Det poängterade han noga. Det ska vara ett antisemitiskt parti.

2009-11-01 @ 22:29:06
Postat av: micke håkansson

Bevare oss för Sahlin som statsminister !Del 2 av videon "EU mötet i Växjö 2009" släppt ! Missa inte den !

http://www.youtube.com/watch?v=52KcqWN014c

2009-11-01 @ 22:33:41
URL: http://www.totalskandal.se
Postat av: Gubben o Gumman

vmm: Du förstår säkert symboliken eller hur.Om det bildas ett muslimskt parti el ett antesimitiskt parti, el både ochm, så kommer "badbollen att pysa ihop.

2009-11-01 @ 22:34:40
Postat av: Gubben o Gumman

Sa man något i P1 förresten ,om man väntade någon anslutning från Finska baptister el Vitryska pingstvänner.Eller vad är det för typ av väljargrupp man riktar in sej på måntro?

2009-11-01 @ 22:39:17
Postat av: Gubben o Gumman

Efter att ha läst om det ev nya partiet på Politiskt inkorrekt ,så ställer man sej ju frågan

om PK media, om detta blir verklighet skall fortsätta debattera vad som sjöngs i ,och av vem i båthytten.Eller om Margerata Sjöstedt kommer att leta efter citat av Astrid Lindgren.Till o med Martteus kanske får skippa snacket om

kulturell onnani, blommiga ,soffor uniformer medmera.Däremot Aron Lund lär få gåshud han är ju glad i Palestinagrupper.

2009-11-01 @ 22:58:34
Postat av: Robin_Shadowes

Det var på tiden att vi får ett musse-parti. Låt dom hållas, dom kommer bara sno valboskap från Måna Muslim. Risken är väl att Måna importerar nya bara för att kompensera för bortfallet.

2009-11-01 @ 23:13:01
Postat av: Dunderminnet

Bad news för sossarna?: http://www.sr.se/sida/artikel.aspx?programid=1316&artikel=3204734Hoppas bara vi har tillräckligt många vettiga muslimer i Sverige för att deras parti inte når framgång.

2009-11-02 @ 03:43:41
Postat av: Nalle i Växjö

Fyra enkla regler för att motverka Sverigedemokraterna

den 21 oktober 2009Kommentar

Tänk vad man kan lära sig på Internet

Postat av: Dille i Momåla

Det här var inget nytt. I själva verket är saken mycket enkel. Socialdemokraterna började för årtionden sedan att importera väljare därför att partiets maktbas börjat att svikta.Att det dessutom innebar en oerhörd belastning för de svenska skattebetalarna struntade socialdemokraterna i.Makten framför allt, resonerade socialdemokraterna och resultatet ser vi nu. Gamla får rena svältpensioner, motas bort från äldreboenden och vägras adekvat sjukvård.Men vänstern har fått nya väljare.

2009-11-02 @ 09:37:56
Postat av: AWSvensson

Eftersom demokrati är lika förenligt med islam som eld o vatten så ska vi inte oroa oss allt för mycket över ett islamskt parti. Det finns lika många viljor inom islam som muslimer och det enda som förenar dem är möjligheten att suga ut så mycket som möjligt ur det svenska socialförsäkringssystemet. Det kommer att falla sönder i atomer redan innan det första mötet är avslutat. Den som tror något annat kan hänvisa mig till ett demokratiskt fungerande muslimskt land.

2009-11-02 @ 09:56:37
Postat av: Roberth

OM MUhammed funnits idag hade han vart inspärrad!!!!

2009-11-02 @ 10:23:27
Postat av: Roger S.

Det mesta talar emot ett muslimskt parti. De kommer vara upptagna med att bråka inbördes om vilka andra de ska hata. Så låt de försöka ta sig fram via den demokratiska processen. Vore dock spännande att se om media skulle driva samma häxjakt emot Omar, som de gjort mot SD och Åkesson.2009-11-02 @ 11:07:41
URL: http://allahuakbar.se
Postat av: Inge Sandén

Broderskapsrörelsen är en samling falska profeter,som slickar Muslimska Brödraskapet i röven.

När den Svenska arbetaren vaknat,kan dom kalla sig med vilka namn som helst,allt ifrån sossar,antisionistika muslimer,

Får man inga röster från dom arbetande skattebetalande svenskarna kan man hälsa hem.

Det är denna grupp,som kommer att vara den avgörande faktorn.

Det är denna grupp som mer och mer kommer till insikt,att dom är förda bakom ljuset av sossarna med Måna som härförare.

Britta Lejon säger idag på sin 45-årsdag.

Vi har Sverigedemokraterna på stark frammarsch och klyftorna ökar i Sverige.

Just så,mellan verklihetens folk Sverigedemokraterna och PK-iterna.

Om någon tror att Svenskarna kommer att sitta stilla och se på, då deras land säljs ut av PK-iterna till, som exempel Somaliska kvinnor, som säger på fullt allvar "Får vi inte våra sociala rättigheter tillgodosedda,kan vi lika gärna åka tillbaka till Somalia".

Då säger svensken,gör det och så lägger han rösten på SD 2010.

Kurden Nalin Pekul ska inte försöka mästra dom svenska arbetarna,det skall visa sig 2010 att det gick inte hem.

2009-11-02 @ 11:34:02
Postat av: AWSvensson

Britta Lejon säger idag på sin 45-årsdag, vad har du hittat det Inge.

2009-11-02 @ 11:51:38
Postat av: Steffi

Det är väldigt strategiskt att fokusera på den antisemitiska frågan för M Omars nya parti eftersom hatet mot judar är något som förenar många muslimer i världen. Sossarna lär förlora en hel del röster.

2009-11-02 @ 12:02:16
Postat av: Inge Sandén

@AWSvensson.

På kultursidan i NST.

Det låter bättre än det är menat.

Hon tycker det är sorgligt.

Poängen för mig,var att hon skriver,"PÅ stark frammarsch".

2009-11-02 @ 13:48:06
Postat av: Stefan K

Majoriteten av de invandrare som kom från Sydamerika, främst Chile, på 80-talet hade kommunistiska sympatier och de utgör idag en bred väljarkår till vänsterpartiet. Många representerar också partiet ute i kommunerna.

Nu står de allt fler somalierna i Sverige på tur. Mona började flirta med dom redan 2002 när hon iklädd slöja nedvärderade svenska traditioner och sedan har det rullat på.

Tacka tusan för att vänstern vill öppna våra gränser för en generösare invandring och flyktingpolitik. De ser ju sina väljargrupper ute i förorterna frodas på de generösa bidragssystem som de röd/gröna vill göra ännu mer generösa vid en valseger och givetvis är det vi naiva svenskar som får stå för fiolerna med vårt världsrekord i skattetryck.

2009-11-02 @ 16:12:14
Postat av: AWSvensson

Det kan bli för mycket av det goda.

Från Fria Nyheter.

Göran Dahlström (s) som är kommunstyrelsens ordförande i Katrineholm har skrivit till länsstyrelsen och Migrationsverket och vill omförhandla avtalet med Migrationsverket om mottagande av flyktingar,skyddsbehövande och människor som fått uppehållstillstånd på grund av särskilt ömmande omständigheter. I brevet till myndigheterna skriver Göran Dahlström att det krävs en minimering av antalet asylanter alternativt ett mottagningsstopp från och med 2010.

Katrineholms kommun har ett avtal sedan 2007 om ett årligt mottagande av 100 asylanter. Men teori och verklighet är inte samma sak, med den generösa sk ”anhöriginvandringen” har cirka 300 nya kommuninvånare kommit varje år. Under de två senaste åren har 400 barn flyttat in. Planerade nedskärningar i skolan på grund av minskat elevunderlag har fått tas tillbaka.

Även som ett argument i sitt brev använder Göran Dahlström att de har lyckats hålla ifrån sig Sverigedemokrater och andra i förra valet, men det kan bli svårare nu. Katrineholm har styrts av socialdemokraterna sedan 1921.

Anledningen till brevet är att kommunen väntar på ett nytillskott av invånare. Det är 100 afrikanska barn som skall beredas plats i kommunens olika verksamheter. Barnen kommer från Somalia och är enligt Göran Dahlström analfabeter.

Postat av: Helene

Offer för svensk invandringspolitik?http://mobil.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article6055862.abGenerös in invandringspolitik? JA

Värdig äldrevård? NEJ

Vad var det nu de sa: Människors lika värde?

2009-11-02 @ 16:42:02
Postat av: Gubben o Gumman

Hade inte Mona Sahlin en dotter med en Chilenare?

2009-11-02 @ 18:32:56
Postat av: Sixten

Gubben o Gumman - "Hade inte Mona Sahlin ..." Jo, har/fick, men jag har för mig att det var en son. Andra vet bättre.Stefan K - "Majoriteten av de invandrare som kom från Sydamerika, främst Chile, på 80-talet hade kommunistiska sympatier ...". Och idag är de antingen ateister eller katoliker - alltså inte muslimer. Och vad gillar de att konvertera i S-partiet Muslimerna?En tanke slog mig: Har alla de muslimer som Mona Sahlin & Co talar till på torgmöten o d verkligen rösträtt?Eller finns det sorkar inom valsystemet som sänder ut röstkort automatiskt till alla muslimer på någons order? För det räcker väl inte med att man bara befinner sig i Sverige för att få rösta? Man måste väl åtminstone ha fått PUT - om inte medborgarskap.

2009-11-02 @ 19:43:04
Postat av: FreeBird

Det är troligen den parasiterande delen av Profetens tillbedjare som föredrar bidrag framför jihad som röstar på sossarna. För resten är säkert Mp med namn som Gahrton, Ruwaida, Kaplan, mycket mera lockande.

2009-11-02 @ 20:58:12
Postat av: Peter, den förste.

Då vi nu direkt ur hästens mun fått reda på att "det borgerliga blocket får endast ca 4 procent av muslimernas röster"! Så råder det inte längre något tvivel om att invandringen är inte bara en penga fråga utan också en demokrati fråga, vilket det inte lika tydligt hade varit om röstfördelningen varit 50/50% mellan blocken.Alla demokratiskt sinnade medborgare i Sverige borde fråga sig om en sådan medveten manipulation av den svenska demokratin är förenligt med demokrati?Alla demokratiskt sinnade medborgare i Sverige borde också fråga sig varför det borgerliga blocket godtar denna manipulation av demokratin?

2009-11-02 @ 22:33:12
Postat av: Gubben o Gumman

Peter den förste : Vi har exakt samma funderingar.På fråga 1 Kan man med fördel läsa på Politiskt Inkorrekt ,ang Storbritanien,parallelerna med Sverige är skrämmande etniska svenskar o britter

är illa ute.På fråga 2

Varför dom borgeliga låter sej slaktas rent mattematiskt är svårare att förstå.

Egentligen borde Fredrik Reinfeldt få den frågan innan valet 2010 .Dessa borgeliga politiker är inte politiker i ordets rätta mening ,se tex på Maud Olofson som tar in en sharia kille i Centern el Reinfeldts utalande om barbariet.Dessa vet att dom blir slaktade av vänsterjournalisterna.

Om dom ingriper mot sossarna valboskapsimport.Att socialdemokrater går över lik ,svenska, välvärden , samt pensionärenas pensioner ,för att behålla makten vet alla normalbegåvade.Enda förklaringen är att man skiter i Sverige, man strävar efter en bra lön, samt pension.Tänk om ett fotbollslag var tionde minut får in en ny spelare i andra halvlek,skulle inte motståndarlaget protestera då?Låt oss säga att det är sossarna som spelar mot dom borgeliga

(dom nya spelarna symboliserar invandrar röster)Lägg sedan till att det borgeliga laget får syssla med spinning hela pausen ,istället för att vila.

(Spinningen symboliserar då vänsterpressen)Reinfeldts utalande ,om att han hellre avgår, än sammarbetar med SD talar väl också för att det är pengarna/äran han är i regeringen för.Inte är det för Sverige i allafall, hur han än försöker få folk att tro på det, samtidigt som dom borgeliga begår politiskt självmord rent mattematiskt.Så gillar man Sverige så bör Sverigedemokraterna få

rösten 2010.

2009-11-03 @ 03:09:55
Postat av: Per Vers

"Jag skulle snarare säga att om Muhammed verkat idag hade han varit något helt annat om han gifte sig med en 9-årig flicka."HAHAHA. Hade du varit samma person om du levt under Muhammeds tid? Knappast. Tänk efter innan du publicerar inlägg... För övrigt förstår jag inte hur en man i din position kan vara så pass inkompetent.

2009-11-03 @ 23:57:31
Postat av: Mats

En pedofil som gifte sig med en nio åring och "fullbordade äktenskapet" med henne då hon var elva skulle knappast varit feminist.. Sossarna...

2010-03-10 @ 03:37:23
URL: http://www.galaxybloggen.se
Postat av: Eman

Det är nog högtid att lära oss att leva gemensamt annars risken är enormt att vi förstör allt som är kvar. Det är väldigt sorgligt att ni är så informativa. Leta inte i varandras garderob. Har vi glömt hur många kvinnor vi brände till död under medeltiden? Är inte dagens påven, i 2010, inblandad i pedofil fall?

2010-04-09 @ 03:09:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0