5,8 PROCENT I SIFO


Kommentarer
Postat av: Rasmus

Wow och i självaste sifo också. Hur kommer pk-media reagera o ta detta, mörkning eller? Dagen blir intressant.

Vi är på gång nu! :)

2009-11-15 @ 02:07:32
Postat av: vmm

Det här var glädjande och spännande nyheter! Undrar hur andra partier kommer att reagera nu när dom inser att mätningen skedde under den tid då deras fördömanden av SD var som hårdast (efter Åkessons artikel i Aftonbladet). Dom var enade i grova fördömanden av SD och hade dessutom mediadrevet med sig och SD bara ÖKAR! Smaka på den!

2009-11-15 @ 02:21:16
URL: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
Postat av: TW

Grattis till framgången alla SD'are. Ni får ta mycket skit i den allmänna debatten och jag hoppas att detta ger er än mer kraft att stå upp för det sunda bondförnuftet. Jag ser också fram emot hur detta kommer att avhandlas i PK-media. Det kan bli riktigt underhållande...

2009-11-15 @ 02:34:32
Postat av: TW

Förresten... om jag inte räknar fel är väl SD dessutom vågmästare... Ja, herregud, ser verkligen fram emot media-showen nu!

2009-11-15 @ 02:39:24
Postat av: Stefan A

Fulmedias makt är bruten, skulle man kunna säga, och det är inte en dag för tidigt, 5,8 från sifo det är med råge statistiskt säkerställd siffra som det brukar heta.

2009-11-15 @ 06:23:11
Postat av: lee

allt under 10% skulle vara en katastrof för riket.

2009-11-15 @ 08:32:27
Postat av: Nesse

Bara att glädjas, inte minst för Thoralf som lägger ner ett sånt gediget arbete. Det är väl sånt här som får (parti)folk att orka fortsätta kämpa. Det här är ju en "tung" undersökning då Sd alltid legat relativt lågt i Sifos mätningar. Nu kommer de andra partierna få den riktigt stora skälvan.

2009-11-15 @ 08:48:49
Postat av: Info

Från Tanja Bergkvists blogg (kommentar 13/11) http://tanjabergkvist.wordpress.com/TRE FRÅGOR TILL PER SCHLINGMANNPer Schlingmann skrev i Sourze 29/8 2007 artikeln ”Bilar åt flickor och dockhus åt pojkar!”:”En av våra största kedjor för barnkläder har under våren lanserat en särskild kollektion där kläderna inte delas in efter flickor och pojkar. De för företaget så välkända ränderna sitter på samma sätt oavsett barnets kön. Det finns redan fyra konceptbutiker som helt är uppbyggda efter ålder. Fokus är på färger, mönster och passform, inte på kön och konceptet har blivit en succé. På temat ”konsumtion, genus och barnkläder” har företaget också genomfört en undersökning. 1500 personer svarade på frågor och visade tydligt att det främst var vid köp av kläder och leksaker som de reflekterade över och gjorde åtskillnad mellan sina små pojkar och flickor.”FRÅGA 1: Vi förstår att det är detsamma med dig, Per. Det är främst när du köper leksaker åt dina eller andras barn som du uppmärksammar, att det finns skillnad mellan män och kvinnor. Hur uppfattar du världen annars? Ute på stan, till exempel. Är allt du ser en rörlig massa av grå hermafroditer? – Du lär ju vara gift. Vet du om du är gift med en man eller en kvinna? Kan du inte svara? För svårt för dig? Ja, jag förstår. Men har du försökt med att fråga vilka leksaker hen fick i tvåårsåldern? Det borde du kanske göra.Den 15/8 2008 skrev Per Schlingmann i Sourze artikeln ”Ojämlikhet mellan könen etableras på dagis”:”Handlingar och beteenden tolkas olika beroende på om det är en man eller kvinna som utför dem. Forskning visar att män och kvinnor tränas i olika egenskaper redan från mycket ung ålder och att de traditionella könsrollerna hindrar flickor och pojkar att utvecklas på lika villkor. – Mot bakgrund av forskningen som även visar att förskolan och skolan, istället för att motverka traditionella könsroller och könsmönster i många fall tvärtom förstärker dessa, har en grupp inom moderaterna undersökt hur förskolan och skolan kan bli mer jämställd.”FRÅGA 2: Jag vill minnas, att förskolor skapades på 60- och 70-talen för att tillåta båda föräldrarna i ett par att förvärvsarbeta heltid (= kvinnofrigörelse). Snart nog kunde verbet ”tillåta” bytas ut mot det mera adekvata ”tvinga”. Men fortfarande var förskolans uppgift i första hand att ta hand om barn när föräldrarna inte hade tid. Nu plötsligt är förskolans huvuduppgift i stället ATT MOTVERKA TRADITIONELLA KÖNSROLLER OCH KÖNSMÖNSTER. – Per, hur i all världen gick detta till? Och vilken fortsättningsuppgift har ni i sjupartialliansen på lut?FRÅGA 3: Vad ämnar ni inom moderaterna göra åt den enorma snedfördelningen av socialt konstruerade kön inom den s.k. genusvetenskapen?

2009-11-15 @ 09:05:35
Postat av: S-E Karlsson

Schlingmann , ytterligare en med invandrarbakgrund som tackar för svensk gästfrihet med att vilja ta emot ännu flera som vi svenska skattebetalare ska föda ! Va faen ser politikerna inte skogen för bara trän ??

Ändock idag kan man vissla efter att ha läst senaste Sifomätningen !

Mvh S-E Karlsson .

2009-11-15 @ 09:27:21
Postat av: Ronken

Ja, det är glädjande nyheter!

En annan är ju att Yannick Bapupa åkt fast för våldtäkt: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/sverige/allsvenskan/article6125052.abhttp://www.gefleiffotboll.se/index.php?spelare=5&page_link=a-truppenHan har tydligen svårt för att lära sig:

http://www.expressen.se/sport/1.771414/bapupa-infor-rattaAtt han är från Kongo är ju bara en slump.

Naturligtvis.

Det kunde lika gärna varit Kim Källström eller så..

2009-11-15 @ 09:57:25
Postat av: Johan G.

...och så svänger vi av mot Aftonbladets artikel angående våldtäkt och allsvenska spelare med att "hitta ett fel i sammanställningen" som är gjord av Anders Forsberg. http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/sverige/allsvenskan/article6125052.ab : )

2009-11-15 @ 10:04:12
Postat av: Johan G.

Aha, nu hann ju Ronken före! : )

2009-11-15 @ 10:06:46
Postat av: Dille i Momåla

På Google nyheter presenteras SD.S framgång som dagens främsta huvudnyhet, rubriken går inte av för hackor: SD nu lika stort som V.Det här var glädjande och bevisar att SD har en väldiga potential. Det behövs ju bara lite skriverier för att folk ska få upp ögonen så pass att dom inser att det är SD som bäst företräder deras intressen.Dessutom pågår det ständigt samtal ute på arbetsplatser och vid det trygga köksbordet om invandrings- och kriminalpolitik. Det är förtvivlade människor som ser att den politiska kartan inte stämmer med verkligheten.

De känner inte igen politikerna och inte heller Sverige. De känner sig svikna och söker efter en alternativ politik och granskar därför noggrant SD. De tar god tid på sig för att inte hamna i den fälla som media har målat upp.Men så småningom inser de att SD nog är det enda seriösa alternativet.Det här är alltså bara början.

2009-11-15 @ 10:27:14
Postat av: Jonas

Applåder. Var beredd på att fulmedia går till angrepp

2009-11-15 @ 10:42:50
Postat av: Linus

UNDERBART!

Fortsätt Ditt fina och viktiga demokratiabete, Toralf! Sådana som Du behövs om vi ska kunna rädda Sverige undan en katastrof.Jag gillar särskilt att Du ofta tar upp lokala frågor i Din blogg.SD 2010!

2009-11-15 @ 10:59:29
Postat av: natasha

Riktigt glädjande nyheter som lyser upp en gråtrist söndag! Grattis till alla SD-are!!!

2009-11-15 @ 11:19:24
Postat av: Mats

Jag fick en känsla av att efter Åkessons artikel så inleddes en blackout i media mot Sverigedemokraterna. Då hade man dessförinnan rapporterat från landsmötet och behandlat SD nästan som ett parti bland andra. Nu har SD varit på tapeten var och varannan dag, men ingen från partiet har fått kommentera angreppen.Nu visar SIFO idag att den strategin inte heller fungerar. Det enda som återstår nu är väl att förbjuda SD. Allt annat, inklusive våld har prövats.

2009-11-15 @ 11:27:23
Postat av: LN

GRATTIS? GRATTIS?

Medan alla ni blir nästan euforiska av blygsamma 5,8 % (kom igen när 25 % har passerats!), jobbar idogt vidare alla äktmuslimska bröder och systrar.

De, om några, har siktet inställt på ett framtidn MACHTÜBERNAHME.Ni var förstås inte uppstigna kl 0645 och lyssnade till Mohammeds egen lille scoutledare Omar Mustafa, som lade ut texten http://to.ly/wOR om hur lycklig man blir av att underkasta sig allah i höjden. Några proselyter fick han nog i den subintelligenta kvartilen av befolkningen.LSU är en övergripande samarbets- och intresseorganisationen för andra ungdomsorganisationer i Sverige. Man sysslar med att utveckla unga ledare och deras organisationer samtidigt som man uppges arbetar för att förbättra ungas villkor i Sverige och i världen. Vice ordförande för LSU är allahs handgångne man Omar Mustafa.EID-högtiden http://to.ly/wOW som avslutar mohammedanernas från medicinsk/fysiologisk synpunkt totalidiotiska (maxi-haram) fasta, RAMADAN, avlöpte tämligen diskret i slutet av sept. i år.

Annars har man gärna, nästa ohämmat, skrutit över alla medfirande nyttiga-PK-idioter och andra koryféer t.ex. talman Per Westerberg, kulturministern Lena Adelsohn Liljeroth, oppositionsborgarrådet Carin Jämtin, diverse borgagråd osv.

http://to.ly/wOZ http://to.ly/wP0GAZA Behöver din hjälp! Skänk en slant!Mohammedanerna har en övergripande plan - och det ovan omnämnda är bara små, små delar av denna plan, som går ut på att skaffa dominana och makt för att man i finalen skall kunna införa Kalifatet.Sura: Muhammad (47) Vers 34:

Håll och belägg! De som inte tror och som vänder sig bort från Allahs väg och som sedan dör som otrogna, dem skall Allah sannerligen inte skona.- Det skall ni veta - Mohammeds helvete är djävligare än 10 ggr Auschwitz!

- Vad återstår? Antingen sparka ut allah och Mohammed - eller konvertera!

Gör du ingetdera, kommer för dig och övriga dhimmis Mohammeds helvete att inrättas här i Swedala.

2009-11-15 @ 11:32:12
Postat av: Argus

Det är med stor tacksamt man får ta del av Thoralf:s blogg, som idag har glädjebesked för

oss SD-sympatisörer när Sifo redovisar 5,8 % och

som i riksdagsvalet 20010 säkert blir 10 %. Sedan

är det ett angenämt bekymmer om SD har personal och organisation som kan leva upp till förväntningarna hos väljarna, med Thoralf i riksdagen finns förutsättningar för ett stopp för

massinvandring och islamisering och istället ett

förverkliga folkhemstanken i ett homogent Sverige.Lycka till !

2009-11-15 @ 11:44:15
Postat av: Niklas Bergström

Jag tycker man hör var och varannan människa säga att nu får de fan vara nog nu blir det sverigedemokraterna som jag lägger min röst på, vilket är jävligt bra.

2009-11-15 @ 11:54:22
Postat av: gunsan

För kännedom.Före detta överstelöjtnant Stellan Bojerud, har nu startat en egen Sd-blogg. Skall bli mycket intressant att följa.

2009-11-15 @ 12:04:57
URL: http://stellanbojerud.wordpress.com/
Postat av: Lotta

Herman Lindqvist är min idol. Han skriver om det som även retat mig i många år, nämligen det positiva i att vara "härligt osvensk" som många svenskhatare använder.

Postat av: Inge Sandén

Desto mera media försöker dölja sanningen om tillståndet i landet desto mera ökar SD. Säger som Mats.Nu har dom provat allt inklusive våld,återstår bara att förbjuda SD.Den var bra.

Själv tror jag på 12-15% när media ljugit färdigt om Sverigedemokraterna i valet 2010.2009-11-15 @ 12:21:19
Postat av: Ördög

Verkligen trevliga nyheter. Man drar sig till minnes diverse klassiska citat, som"Än kommer dag, än är ej allt förbi" (Runeberg)och"Ännu är ej sista timmen slagen för gamla Sverige, ännu håller försynen sin skyddande hand däröfver" (Odhner, lätt redigerad).Fortsätt kampen, men kom ihåg att hålla huvudet kallt. Var på er vakt. Era motståndare som idag sitter och skär tänder i maktlös vrede över opinionsläget - de kommer att utnyttja minsta misstag från er sida för att dra i gång en smutskastningskampanj som aldrig tidigare setts i Sveriges hävder. Läs i SvD hur Bengt Vetbästerberg vill skapa en majoritetsregering över blockgränsen bara för att hindra att SD får inflytande.http://www.svd.se/nyheter/politik/artikel_3800785.svdHälsningar från Helsingfors!

2009-11-15 @ 13:06:04
Postat av: Gubben o Gumman

Har du svårt att förstå vissa saker: googla då på

"Svenskarna fyra i Europeisk" (SVD)2006.Helgens uppgift blir hitta motsvarande uppgifter i MENA länderna.(Obekräftade uppgifter talar om 60-70)Skänk sedan en tanke till det svenska skolssystemet ,som redan för 15 år sedan inte hade resurser för extra stöd.Sedan faller en del bitar kanske på plats.?Kanske är det bäst med en egen pensionsförsäkring ändå?

2009-11-15 @ 13:19:28
Postat av: Helene

Grattis Thoralf och alla andra SD-kämpar! Bra siffror, men med tanke på opinionen på bl a blaskorna AB och Ex-pressen, där vi än så länge får diskutera invandringsfrågor, borde siffrorna varit betydligt högre. Vi får bara hoppas att folk röstar med huvudet 2010 och inte efter den gamla devisen Vi vet vad vi har men inte vad vi får, utan istället Vi vet vad vi hade, vi vet vad vi fick, inget var bra.

2009-11-15 @ 13:23:22
Postat av: Gubben o Gumman

I gårdagens debatt i Aftonbladet med Bert Karlsson

fick läsarna inte tycka till, Bert sa ifrån ang invandrigen ,samt "mobbningen" av SD.I dagens tidning skriver Herrman Lindkvist en krönika överskrift "Det är så fint att vara osvensk"Där har Aftonbladet fått ta bort kommentarsmöjligheten.Johanne Hilldebrand har fått en snärt av PK piskan på red,efter att ha blivit lite för obstinat.Vilka plattfots- kommunister den tidningen bemannas med,is this for real?

Tror dom inte att folk ser deras fula manipulation?Köp aldrig denna lögnaktika tidning.

2009-11-15 @ 13:35:49
Postat av: Stora Småland

Kvinnorna älskar den starke som faller ,

men även den veke som står !

He he he he !

Big Smaland .

2009-11-15 @ 14:05:22
Postat av: Kalle

Saxat ur SvD om SD"- Partiet har också fått en skjuts av att man har breddat sig i flera geografiska områden väljarmässigt. Men inte lika mycket i Norrland och Stockholm. Det är fortfarande de svagaste områdena. Åker du till Kiruna träffar du inte på en sverigedemokrat, säger Toivo Sjörén."Grattis SD men det är en bit kvar tills vi erövrat hela sverige till valet 2010. Kämpa på och gläds över de fina oppinionsiffrorna. Vi är snart större än Vänstern. Det skiljer en tiondelsprocent till dem.

Kör hårt.2009-11-15 @ 14:29:20
Postat av: Utlandssvensk

Hej,

Det verkar som att en sossebloggare som kommenterar på Kent Perssons blogg sitter inne med riktlinjer för vilka AFA ska angripa.Så här skriver han till mig: ”Jag tror inte AFA tar dig – du har inte skrivit något extremt än vad jag kan bedöma iaf (har ju iofs inte läst allt du skrivit)…”Finns i kommentarerna till:

http://kentpersson.wordpress.com/2009/11/13/det-handlar-om-att-sta-upp-emot-kvinnovaldet/Kanske nåt att lägga upp här på bloggen?

2009-11-15 @ 15:16:49
Postat av: LN

Hur många människor i Nya Sverige är för sin försörjning beroende av ett arbete / en

sysselsättning som direkt eller indirekt anknyter till eller är beroende av migrationspolitiken

och migrationsindustrien?

Från de uppenbara landsförrädarna, från lycksökarna på toppnivå (typ Schlingmann), via regeringsledamöter, riksdagsledamöter, partikoryféer, förtroendevalda eller anställda i

departement, LO, myndigheter, migrationsdomstolar, kommuner, organisationer - ned genom hela hierarkien till alla dessa som slår dank och spelar allan (av typ Sabuniklanen) och erhåller lön från arvsfond eller genom stats- och kommunutbetalningar, sk "flyktingadvokater", alla golddiggers som lever av och genom bolag av typ 'Attendo Care AB' (t.ex. Boreliusklanen) till sk vanligt folk med vanlig låg lön som undervisar i SFI, eller på alla andra tusentals sätt bidrar till att hålla igång migrationsindustrien.

Skulle någon enda av dessa vilja se sig själv som arbetslös - eller rättare sagt utan pengar i portmonän? Välja att av moraliska och förståndsmässiga skäl avstå från att tråda dansen

kring guldkalven?

Skulle någon enda av dessa ta avstånd från imigrationsvansinnet eller förespråka en invandringsbegränsning eller dito stopp?

NATURLIGTVIS INTE!

Av kombinerad girighet och PK-medlöperi - efter oss syndafloden - fortsätter de mycket och mer eller mindre välbärgade -- och utan större eftertanke, fortsätter fotfolket av tvingande nödvändighet -- sin vandring mot avgrunden.

Samhällskroppen är infiltrerad av en vittförgrenad, allomgripande cancersvulst som ej kan kirurgiskt avlägsnas. Antingen kommer samhället att omvandlas till ett monstruöst missfoster eller att självdö.

En möjlig bot vore kanske att medelst "kemoterapi" försöka svälta ihjäl den maligna vävnaden = omedelbart invandringsstopp, genomgripande avislamisering typ denazifieringen i Tyskland 1945-46, tvångsrepatriering av alla som ej kan eller som

motsätter sig att inlämmas i samhället osv.

Men, för en sådan radikal vårdregim finns det alltför få förespråkare.

Hellre dö i övermorgon än lida idag!

Arbetskraftsbehov - arbetskraftsinvandring? Varför?

När kanske en million mänskor befriats från att behöva dansa kring guldkalven och därför står redo för nya, konstruktiva uppgifter!

2009-11-15 @ 17:53:25
Postat av: S-E Karlsson

Midda,midda !

Det sägs att kommunerna skall få full täckning ekonomiskt om man tar emot " ankarbarn"! När dessa "barn " fått Permanent uppehållstillstånd och därmed får ta hit sina anhöriga , hur blir det då med full täckning ? Blir det som nu dvs att vi skattebetalare i kommunerna skall fortsätta att pungslås dvs att vi får stå för kostnaderna för anhöriginvandringen ? Det finns en statistik som säger att på varje invandrare så kan det komma 3 st anhöriga ! Om statistik sägs det att den ljuger , men den kan kanske också tala sanning , dvs det kanske kommer 6 st anhöriga på varje invandrare ! Vad ska man tro egentligen ?

Det var i varje fall väldigt glädjande att läsa sifos siffror idag om Sd:s framgångar !

2009-11-15 @ 17:55:13
Postat av: Branchtender Linden

Vad kul för MP nissarna att deras resultat är utanför felmarginalen som SVT så finurligt sa på kvällsnyheterna i samma andetag som de nämnde SD.Jag lider med alla Vellingebor som likt mig själv betalat för att kunna bo befriade från tjuvar, pyromaner, stenkastare, flick-kvinnomisshandlare mm mm

2009-11-15 @ 18:33:56
Postat av: Gubben o Gumman

Off Topic : Lokal media(ologisk) mörkning i Barometern

Fotbollsspelare med anknytning till Kalmar län häktad för våldtäkt.Aftonbladet: Allsvensk spelare häktad för våldtäkt.

Två andra spelare fanns i lgh när den påstådda våldtäkten ägde rum. dom mår inget vidare.

Spelar finns på Politiskt Inkorrekt givetvis.

Ännu en "Djungeljuckare som idkat överaskningssex.

2009-11-15 @ 18:53:52
Postat av: Brett-Anus Grünewald

@ Gubben o GummanMittfältare för Kalmar FF, Yannick Ngabu Bapupa, anhölls i går på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt.Kommenterar från Henrik Rydström(var han med)

2009-11-15 @ 18:56:40
URL: http://politisktinkorrekt.wordpress.com/
Postat av: Gubben o Gumman

"Fängelse direktören" menar du att Rydström kommenterar var då isåfall?

2009-11-15 @ 19:17:21
Postat av: Nalle i Växjö

TV 4 och Kalla Fakta är rasistiska och visar invandrar företag som håller på med illegal bilhandel.Det är fruktansvärt att peka ut grupper på detta rasistiska sätt.Och skulle det vara sant beror det på arbetslöshet och utanförskap
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0