VÄNSTERVÅLDET STYR METRO.Falsk marknadsföring av Metro.

Så har det återigen hänt!


"Tidningen Metro har beslutat att stoppa Sverigedemokraterna från att annonsera inför EU-valet."


I artikeln på politikerbloggen kan man läsa följande.


"Enligt Sverigedemokraterna handlar det om en serie annonser som skulle lyfta fram partiets ståndpunkter inför det kommande EU-valet. Men när man kontaktade tidningen fick man beskedet att Metro antagit en policy som förbjuder SD att annonsera.
- De sa att de var rädda för att deras tidningsställ skulle vandaliseras, säger SD:s pressekreterare Erik Almqvist till Dagensmedia.se."


Det skulle vara väldigt intressant att läsa Metros policy och se hur den egentligen är utformad. Uppenbarligen är det vänstervåldet som styr Metro då de är rädda för att tidningsställen skall vandaliseras om Sverigedemokraterna får annonsera i Metro.

Tänk om några andra nu vandaliseras dessa tidningsställ i ilska över att Sverigedemokraterna inte får annonsera i tidningen. Hur skall man då agera från ledningen på Metro.


Mitt eget förslag att man helt enkelt plockar bort alla Metro tidningar från tidningsställen och ersätter dem med SD-Kuriren eller annat informationsmaterial från Sverigedemokraterna.


Kommentarer
Postat av: Stefan K

Den demokrati som vi lärt oss uppskatta och byggt upp under många år är på väg att haverera. Rädslan för ett parti som vill värna om Sverige, vårt eget land, får politiker, journalister och medier att ge upp de demokratiska grundpelare som vårt samhälle byggts upp av. Yttrandefrihet, tryckfrihet och åsiktsfrihet är ord vi lärt oss leva med, men uppenbart så är det slut med det nu.

Varför? Vad är det ni är så rädda för? Sanningen kanske?

2009-05-14 @ 23:10:34
Postat av: Mattias

Det viktigaste tror jag är att vi inte sjunker ner på extrem vänsterns nivå med vandalisering och sabotage. Vi får helt enkelt acceptera Metros odemokratiska beslut och uttrycka vårt missnöje. Men under inga omständigheter får Sverigedemokrater sabotera för andra vare sig parti eller media!Vi tar oss till seger ändå! SD!

2009-05-14 @ 23:35:55
Postat av: HenrikP.

Att nekas vara med i debatter,att inte få betala för annonsplats/tid är verkligheten för SD.Samma parti som betecknas som främlingsfientligt och beskylls för att ha rädsla för det okända osv.

De verkligt rädda anser jag dessa demokratins dödgrävare vara....rädda för att svenska folket skall tänka och tycka vad de egentligen vill.

I dagens Ring P1 var programledaren helrädd vid minst 3 tillfällen och avbröt bla en kvinna som ville informera om vilka partier som är EU-kritiska. Peter Wahlbeck himself blev bryskt avpolleterad när han föreslagit skoluniform och gett exempel på att slöja därigenom borde förbjudas. Överallt dessa demokratidödande vänstermänniskor. Uppmanar alla här att ringa "Ring P1" och kuppa in ett SD-inlägg.

Rösta SD den 7juni!

2009-05-14 @ 23:44:02
Postat av: Peter, den förste.

Det här hade aldrig Anders Fogh Rasmussen och danskarna accepterat!Ett udrag: "The other part is the firmness of values. That is to say, that there exist as a fact some absolute values in our society. That is why I strongly reject the cultural relativism - According to which, that you can not say, if something is better than something else.

Of course you can, freedom of speech is better than censorship and dictatotship..."Jag tycker att SD borde annosera i danska tidningar, en annons liknande denna: "I Sverige är vi tystade i media! Bl.a. denna annons vägrades tas in: ...Ge oss Sverige tillbaka!"På detta sätt ställer vi svensk media i skamvrån, för om man inte är beredd att tåla vandaliserade tidningställ för att skydda Sveriges demokrati, då skall man f-n inte få ha dessa tidningställ på offentliga platser!

2009-05-15 @ 00:01:08
URL: http://europenews.dk/en/node/23034
Postat av: Carl

Att avlägsna Metro och ersätta med annat material skulle jag inte rekommendera. Däremot kan man applicera en liten prydlig etikett med texten "Här kan Du läsa annonserna som Metro har censurerat" och hänvisa till en sajt om Metros odemokratiska agerande. Sajtens namn ska vara opolitiskt. Därigenom skulle många av nyfikenhet ta del av SD:s tjusiga annonser. Därifrån kan man ju länka vidare till SD. Jag tycker att töntarna på Metro har skjutit sig själva i klumpfoten ordentligt. SD har genom den här cirkusen fått vida större spaltutrymme än genom några futtiga annonser i Metro. De uteblivna annonsintäkterna kommer förhoppningsvis att påskynda Metros konkurs med någon timme.

2009-05-15 @ 00:03:11
Postat av: Sven Duva

Metro får väl presstöd? Finns det inga krav där?

2009-05-15 @ 00:11:28
Postat av: carl

Bra förslag av Peter den förste! Lägg Metros annonspengar på Jyllandsposten i stället! Jag bidrar med en dansk tusenlapp, om jag får se annonsen!!

2009-05-15 @ 00:12:38
Postat av: Magne

En perfekt beskrivning: "demokratins dödgrävare" en träffsäker och klockren beskrivning av massmedias beskrivning och vinkling av verkligheten där vi läsare och tittare lever.Lögner och vinklingar till folket det är dagens demokrati där alla "vuxna" människor inte känner igen sig som upplevt 80-talet och 70-talet samt tidigare blomsteräng. Dagens unga vet inget annat än det vi ser idag på gator och betongbunkrar.Sagt av Måna Muslim till Jimmie: -Det Sverige som du vinkar till har ju aldrig funnits...öhhh

2009-05-15 @ 02:40:35
Postat av: Magne

Ordet demokrati (folkstyre) har plötsligt fått en ny innebörd. Demokrati betyder numera att man böjer sig för odemokratiska krafter. Helt politiskt korrekt. Hur faan det nu går ihop??!!http://www.sverigedemokraterna.net/index.php?action=fullnews&id=1157

Postat av: Natan

Den där metro-blaskan kommer jag inte att ens glutta i framöver. Var länge sen jag slutade ta åt mig av den snedvridna vänsterpropagandan. Man blir bara dålig i psyket! Förljugenheten lyser lång väg kring deras rubriker.

2009-05-15 @ 04:56:33
Postat av: Fredrik

Metro är som all styrd media! Bara o börja sig ner o ta de politiskt korrekta i .........Man säger att de är inte skillnad på folk ?

Har alltid sagt att ett dumhuvud är ett dumhuvud oavsett kulör,nation eller religion. Har fortfarande den teorin men man får fan bita sig i läppen för man börjar undra alltså.Man hade ett inslag på svt nyheter om hur brandmän och ambulans personal var på rosengård skola för att förklara vad dom gör och är? Ungdomarna var inte mellan 1-3 år utan 10-15.Man säger att man försöker skapa en förståelse och att lära ungdomarna vad man gör !? Ja är man i 15 års åldern och inte begriper vad en brand/ambulans personal gör så bör man seriöst se över om det föreligger nåt fel på skolan och dess lärare.Eller kan man vara så jä...korkad?Sen så skickar man då dit 2 st politiskt korrekta brandmän.Dvs 2 st invandrare. missförstå mig inte,säkert kanonbra brandmän och människor men varför vara så korrekt? Anpassa oss hela tiden efter invandrares krav krav krav krav!!?Men seriöst alltså ! Hade vi ,du, jag kastat sten på ambulans och brandkår i den åldern så hade man fått ordentligt med stryk av farsan eller för den delen grannen ! Men att man till en skola måste åka för att förklara att: När ni tittat eld på huset så måste vi släcka?Rektorn på skolan: Barnen måste få lära sig vad det är ???? Ljuger han för han vill inte tala om sanningen om att dessa människor kommer från länder där man beter sig så här? Eller är dom seriöst så korkade så dom inte vet ?Oavsett så är det skrämmande att en lärare antingen ljuger eller är så pass inkompetent att han anställt lärare som inte vet hur en brandbil ser ut? eller som jag sa kanske är skillnad på folk o folk? Ja man får ta sig en funderare !

2009-05-15 @ 06:55:16
Postat av: Hulda

Annonser i Danska tidningar är ett bra sätt att påverka!

Demokratin i Sverige är hotad.Finns det neutrala journalister? Finns det neutrala chefredaktörer?

2009-05-15 @ 07:32:12
Postat av: Hr Fökk

Vilken TV kanal skulle haft en debatt mellan Hökmark och SD igår.

Någon av dem hoppade av enligt SVT. Gissar på Hökmark med tanke på att det inte avslöjades vem?2009-05-15 @ 08:03:33
Postat av: Thoralf A

Hökmark hoppade av!läs på länken nedan "SD Turneblogg"Postat av: Hr Fökk

Haha

Detta borde verkligen slås upp Thoralf!!

2009-05-15 @ 08:26:07
Postat av: Jonas

Som någon skrev tidigare: Annonsera i Danska eller varför inte Norska tidningar. "Vi är censurerade i Sverige......" Bra ide

2009-05-15 @ 08:58:25
Postat av: World Traveller

Instaemmer med andra kommentarer - annonsera i danska och norska tidningar och paapeka att SD aer foerbjudna att annonsera i Sverige, i sitt eget land.

2009-05-15 @ 09:04:46
Postat av: Dr Livingsteen

Ypperlig idé att annonsera i danska och norska tidningar. Kanske dessa länders TV också tar upp hur det "demokratiska" Sverige hunsar sina medborgare

Jag ska med glädje hjälp till att sprida länkarna

2009-05-15 @ 09:21:42
Postat av: Inge Sandén

Att annosera i Danska tidningar är naturlitvis ett bra förslag.

Men i ärlighetens namn skrev Sydsvenskan,i den artikel om Metros bojkott av SD,SD är är välkommna att annosera i vår tidning.

2009-05-15 @ 10:51:32
Postat av: Stora Småland

Västervikstidningen har numera en sverigevänlig chefredaktör som förstår oss som kommer med insändare !

Mvh Stora Småland .

2009-05-15 @ 12:04:33
Postat av: Bo

Kommunister...Lobotomera dem på ett modernt sätt med en Lexell Gamma Knife och tvångsanslut dem till Miljöpartiet.

2009-05-15 @ 13:01:14
Postat av: Roberth

Metro håller på att gå omkull så man kan väl säga "what comes around goes around". Förövrigt debatten mellan Hökmark och Sällström var förmodligen bara något som Axel Gord Humlesjö hade fixat för att jävlas. Moderaterna visste nämligen inget om detta. Axel Gord Humlesjö är inte direkt opartiskt om man säger så. Alla som sett Debatt har med tydlighet sett vilken sida han står på(VÄNSTERN). Axel är nämligen miljöpartist.

2009-05-15 @ 13:40:59
Postat av: Tore

Om nu Sydsvenskan tillåter annonsering så sätt igång att annonsera! Dessutom finns det andra tidningar, som vid valet 2006 tillät SD annonsering! Att fastna för tidningar som Metro är inget övertygande. Då är det bättre att "producera"

egna och dela ut"...Att PP får sådana siffror för närvarande, är endast ett stöd för ett "missnöje"! Att de är ett missnöjesparti och enfrågeparti råder väl ingen tvekan. Sannolikt kommer stödet att minska fram till valet, då de numera meddelat att de stödjer

narkotika, om frågan kommer upp i EU-parlamentet!

Vi vet ju att "holländarna" driver denna fråga!

Personligen tror jag att de (PP) inte uppnår de

siffror som behövs för ett företräde dit. Jag tror ungdomarna sansar sig, även om "mindre" sansade finns i alla läger. Dessutom tror jag att V och MP, har en del figurer som "lobbyister" till detta, för att väcka uppmärksamhet!

Hur som helst har vi 3,1% i SD, som inte är rädda för att reklamera sin åsikt. Skulle tro att lika många mörkar sin åsikt, av "särskild skäl"!...

2009-05-16 @ 00:31:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0