SD:S STÖRSTA VALAFFISCHERLäs mer här.

När jag träffade Arne Gren i höstas berättade han om sitt projekt att sätta upp några jättestora valaffischer på sin tomt vid E22:an. Roligt att se att det också blivit verklighet och att det väcker en sådan uppståndelse.

HEJA ARNE!

Kommentarer
Postat av: DunderMinnet

Hahaha :D

Och han har blivit anmäld, för vadå? hets mot folkgrupp? :D

Hoppas tidningar/television köper in SD reklam istället för att leva på medeltiden och tro att det finns tomtar och troll.

2009-05-15 @ 08:25:39
Postat av: Roberth

UNDERBART! På hans privata tomt ojoj nu tuggar en del av våra motståndare fradga när de kör förbi. Hoppas inga trafikolykor inträffar bara.

2009-05-15 @ 08:53:35
Postat av: vmm

Det är så här man får gratisannonser... :)

2009-05-15 @ 09:02:49
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

När det mu är lite kinkigt med reklam för SD .

hoppas vi få se hederliga flygplan med en banderoll efter.Över hela Sverige.Billigt effektivt ett nytt tag helt enkelt.I Kristianstad äkte tydligen 10 Leninfantaster dit för narkotikabrott, när dom glömt att tömma sina fickor när dom sprang för att störa ett SD möte.Vad är detta för parti.Man vill legalisera bruket av narkotika.Företrädare finkas.När det gäller polisens insatts så filma dom med.

Deras insatser kan väl vara bra att komma ihåg

när extra pengar skall anslås till polisen via riksdagen.Inte en spänn så länge dom inte gör sitt jobb. Det gäller det mesta.Det som slår en är att ingen tydligen inser hur SD kommer att utvecklas över 2-3 val.Slutligen kan man kontatera att en del grupper tillhandahåller knark, en del grupper använder det.

Sveriges framtid?

2009-05-15 @ 09:08:57
Postat av: carl

Det har väl varit vedertaget bruk sedan årtionden tillbaka, att sätta upp affischer och plakat med partipolitiska budskap på gator och torg och utmed landsvägarna inför ett kommande val. Ska man inte få uttrycka sin politiska åsikt på sin egen tomt? Lever vi i Nordkorea? Hur många gånger har man inte i valtider kört förbi Centerpartiets plakat, lämpligt utplacerade i någon fårhage? Enligt bilden är affischens budskap väldigt okontroversiellt. Man slås gång på gång av hur otroligt korkade de här Åsa-Nisse-Marxisterna är! Anmäla en så fullkomligt menlös affisch till länsstyrelsen! Vissa människor tycks ha för mycket tid och för litet förstånd.Sverige har blivit ett konstigt land, där konstiga människor med konstiga agendor blivit tongivande. Det är dags att vända Sverige upp och ner - så att rätt sida kommer upp igen!!Jag kommer i alla fall att följa valplakatets uppmaning. Redan den tjugonde maj kommer jag att slicka igen kuvertet i röstlokalen för förtidsröstning.Och på röstsedeln i kuvertet kommer det att stå i eldskrift:SVERIGEDEMOKRATERNA

2009-05-15 @ 10:11:43
Postat av: Kalle

Enligt vägverket är skylten tillåten enligt förhandsbesked.

Länstyrelsen följer våra demokratiska regler om uppsättning av valaffisher.Det blir en lagkollision!!!Tycker att länstyrelsen skall ägna mycket mera tid åt att TV4 och Metro vägrar ta in politisk reklam för SD när nämnda bolag tar in övrig politisk annonsering.Länstyrelsen borde se över politiska annonseringslagar så att ALLA partier får samma möjligheter så även Sverigedemokraterna.Det är en demokratisk rättighet om sverige fortfarande skall kalla sig för demokrati.2009-05-15 @ 12:20:43
Postat av: AWSvensson

Under avdelningen Sverige är fantastiskt så finns det mycket att läsa , förutom turisttrafiken från och till Irak även om de mer eller mindre kidnappade barnen i Somalia som hjälpt till att öka bidragen och därmed välfärden för dessa skrupelfria muslimer.

Postat av: S. Kinnflådd

Härligt och fullt lagligt initiativ!I Karlskrona tornar en ny snyfthistoria upp sig. Som pensionerad lekmannapsykolog blir jag förfärad av denne man vars hemlängtan drivit honom in i någon sort av autism, troligen av samma art som de i Sverige uppfunna apatiska barnen,

Bered honom genast för hemfärd. Vaknar han inte upp på flotten så gör han det i mörkistan

Postat av: Rättvis

Det är viktigt att rösta i EU-valet eftersom SD är enda oppositionen mot invandring, EU och lönedumping.

Dessutom ligger SD nu enligt opinionsundersökningarna på håret vilket gör det dubbelt viktigt att inte slänga bort sin röst på genom att stanna hemma.

Så glöm bara inte bort att rösta.Och nu på onsdag påbörjas förtidsröstningen. Ta med legitimation och röstkort. Röstkorten har redan börjat att delas ut.

2009-05-15 @ 15:02:35
Postat av: Stone

Beatrice Ask finner nog något lagrum somm förhindrar dylika skyltar.

2009-05-15 @ 16:15:43
Postat av: Rättvis

SR fortsätter med sin antidemokratiska propaganda mot Sverigedemokraterna. Dessvärre rör det sig till och med om ren lögnpropaganda.Eller vad säg om följande “upplysning” avseende förtidsröstning:“Även på förtidsröstningslokaler finns det valsedlar för de största partierna och andra partiet får även lägga ut sina valsedlar där.Aj, aj, tänker den som läser detta, jag som tänker rösta på Sverigedemokraterna. Och inte törs jag riskera att pamparna i facket får reda på detta.

Men går man in på valmyndighetens hemsida framgår klart att även Sverigedemokraternas röstsedlar läggs ut i alla lokaler där man kan rösta i EU-valet , alltså även där det anordnas förtidsröstning.Ändå skriver SR på ett sådant sätt att folk kanske inte går och röstar.Och inte nog med detta. Det är en “Expert” på riksskatteverket som citeras i den lögnaktiga meningen.Och på riksskatteverket brukar pamparna gärna parkera sina fruar. Chef där var Göran Persson fru, t ex.

Tänk att sprida sådana uppgifter.

2009-05-15 @ 19:56:27
Postat av: Carl

Har man ingen tryckt rötsedel, kan man skriva SVERIGEDEMOKRATERNA på en blank röstsedel och sedan rösta på vanligt vis. Blanka röstsedlar ska enligt vallagen finnas i alla vallokaler/röstningslokaler. Skriv tydligt! Skriv inga kommentarer eller krumelurer på röstsedeln. Rösten kommer i så fall att ogiltigförklaras. Så prova pennan på annat papper!

2009-05-15 @ 20:54:22
Postat av: Thoralf A

RättvisÄr inte Sverigedemokraterna ett av de största partierna?

Postat av: Carl

Hoppsan...det ska stå röstsedel och inte rötsedel! Politisk röta har vi tillräckligt av!Jag fick mitt röstkort i brevlådan idag. Onsdag morgon kl 1000 hänger jag på låset till Stadsbiblioteket, när förtidsröstninen börjar. Skulle inte de tryckta röstsedlarna finnas på plats, får jag väl ringa partiet. Annars kan man alltid använda en blank röstsedel - se ovan!Gör som jag! Rösta på Sverige i Europavalet! En utebliven röst är en röst på Absurdistan!!

2009-05-15 @ 21:17:52
Postat av: Tore

En bra och stor "reklampelare"! Där behövs inga glasögon...Läste just nu, att Göteborg kommun kommer att göra en "förlust" på 300 - 400 miljoner detta år!

Varför denna stora förlust, kan man fråga sig? :-)

En socialistisk kommun, likt andra socialistiska förlustkommuner av större format. Men, men, som man bäddar får man ligga!...

2009-05-16 @ 00:59:26
Postat av: Peter, den förste.

Har nog aldrig läst ett så genomskinligt försvar av yttrendefriheten som Åsa Linderborg på Aftonbladet gjort! Se http://www.aftonbladet.se/kultur/article5151777.abDenna artikel är inget annat än grotesk med tanke på att Aftonbladet aldrig skulle ta in en annons från SD!Kan bara konstatera att Åsa Linderborg på Aftonbladet har förlorat all rovärdighet.

Postat av: Alexander den store

Hejja Jimmie !Hejja Blekinge !Ååååå Hejja Mjällby !

2009-05-16 @ 03:01:46
URL: http://roljede,blogspot,com
Postat av: Magne

Där känns det knappast befogat med någon flygbladsutdelning. Vilket jag åker på här i O-Hamn och inte är särskilt förtjust i men visst ställer jag upp. Man gör ju vad man kan för att den goda sidan skall vinna framgång och knäppa di onne på näsan.

2009-05-16 @ 03:25:01
Postat av: Natan

Undrar om inte nätet kan hjälpa till att ge Sd en framgång. Det är nya tider nu som nog inte Pk-folket räknat med! En hel del av "mainstream-medias" lögner avslöjas och speciellt de yngre tar in mycket information via nätet. Gammelmedia håller på att skjuta sig själv rejält i foten. Man kan inte ljuga och dölja sanningen i evighet, det lyckades man inte ens med i gamla sovjet.Tyvärr kanske inte den äldre generationen är lika uppdaterade, men även här blir man mer och mer medvetan. Man kan ju titta sig omkring och se hur det börjar se ut. Så dum kan ingen innevånare vara att man missar detta. Tror t.o.m med att en hel del skötsamma invandrare börjar få nog!

2009-05-16 @ 06:25:52
Postat av: Lasse

På dagens ledarsida i Barometern finns en lista med partier och kandidater till EU-valet. Piratpartiet vågar de redovisa. Men för SD är det tysta leken.

2009-05-16 @ 07:52:17
Postat av: Urban

NEWSMILL visar intresse för behandlingen av SD.Läs också kommentarerna i nedanstående inlägg. Intressant att så många verkar hålla på SD.http://www.newsmill.se/artikel/2009/05/15/metro-bor-inte-ha-politiska-synpunkter-pa-annonsorerhttp://www.newsmill.se/artikel/2009/05/15/en-majoritet-av-valjarna-vill-att-sd-ska-fa-gora-tv-reklamhttp://www.newsmill.se/artikel/2009/05/14/metro-och-tv4-bjuder-sverigedemokraterna-pa-gratis-pr

2009-05-16 @ 08:48:41
Postat av: Kalmarbo

Vilket Sverige vill du ha tillbaka?Det gamla Sverige (30-talet) där fattigdom och dåliga livsvillkor var del av vardagen.ellerDet nya Sverige (från 60 talet tills nu) där välfärden och livet har väsentligt blivit bättre för alla.Om du menar alternativ två då tycker jag att du ska ut på gatan och tacka många, många invandrare som bland annat har hjälpt till att bygga detta underbara land.Börja med att tacka finnar, greker, italienare,

ex-jugoslaver och så vidare.Du har gott om tid att göra det, för att de är här för att stanna.

2009-05-16 @ 09:51:26
Postat av: Thoralf A

KalmarboVi vill ha tillbaka ett Sverige som inte styrs från Bryssel. När EU har lyckats med att tvinga igenom Lissabonfördraget har Sveriges riksdag förlorat makten över mängder av politikerområden och detta skall läggas till det vi redan förlorat.Trots allt "Kalmarbo" fanns det också en mängd olika saker som var bättre för ett antal år sedan. Du kan ju bara titta på brottsutvecklingen så kanske du förstår ett och annat. Skräckexemplet är ju utvecklingen av antalet våldtäkter. Vem som begår dessa i väldigt stor utsträckning vet nog de flesta.

Tryggheten i samhället är med andra ord en sak som förändrats till det sämre.När det gäller de som invandrade till Sverige under 60, 70-talet så har vi många av dessa som medlemmar i partiet då de delar partiets värderingar och de är väldigt välkomna till partiet.

Vår andre vice partiledare är för övrigt invandrare från Ungern men det visste du väl redan!Det finns tydligen en hel del som du bör lära dig om Sverigedemokraterna innan du börjar diskutera.

2009-05-16 @ 10:05:40
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Det Sverige som fanns innan 1980-talet vill vi ha tillbaka.Sedan kom det en pajas som ville synas i dom fina salongerna i världen genom att vilja ta hit

jordens alla människor.Tekniken att diskutera genom att blanda ihop äpplen o päron är bara löjlig.Kan man inte skilja på 60-70 talets arbetskraftsinvandring o dagens invasionsioninvandrig.Så är det bara att beklaga för Nationen.Fakta:Kostnader invandring minst 200 miljarder

kostnad svenskt försvar? 50 miljarder polisväsendet 17 miljarder skolväsendet 75 miljarder.Nästa år tar festen slut.Vid valet 2010.Det är faktiskt taskigt att jämföra Finnar, Greker .Gotlänningar ,Juggar med dagens sociala passlösa turister.Det är att jämföra äpplen med ollon.Inget annat.Förmodligen finns det SD väljare bland dessa arbetsinkrafts invandrare.Förnedra inte dom som hjälpt detta landet i sin utveckling och tagit mycket skit orättvist.Du Kalmarbo kan ju tacka alla fikande berikare på Kafe kamelen på hörnet el svartaxi åkarna för att dom hjälper till att utveckla staden.En grupp lätt solbrända har en arbetslöshet på 80%

skall således försörjas resten av livet plus deras annhörig komamnde.Dom kan du gå runt och tacka.För övrigt gäller som vanligt att det går bra att ringa Danmarks, Norges ,Finlands ambassader i Stockholm om du är sugen på att diskuttera invandring.2009-05-16 @ 11:29:04
Postat av: Natan

Att jämföra dagens invandrare med de som kom på 60-70-talen med dagens är ett hån och en kränkning mot dessa. Invandrarkramare tycks älska att blanda bort korten. Ta bara en sån sak som det s.k äldreförsörjningstödet till invandrare som ju är ett hån mot de som arbetet och betalat skatt i detta land i hela sitt liv. Nu kan dagens turister glassa in o kvittera ut en 10-12000 per månad, medans min mor som jobbat hela livet får nöja sig med 8000! En skyms mot de som jobbat ihop välfärden. Dagens politiker spottar oss helt enkelt rakt i ansiktet.

2009-05-16 @ 12:51:50
Postat av: Kulturkamp

Jag ska tacka alla dessa invandrare för Sveriges välfärd med ungdomsrån, knark och gruppvåldtäkter.Det är samma dåliga argument som att "vi hade inte haft pizza i Sverige om det inte vore för invandrare". Jo, men man behöver inte ha hit turken för att göra en kebab!Trots allt så har svenskarna inte alltid haft det så lätt genom årens gång med krig, svält och immigration till USA för att ta några exempel. Då talas det inte om att tacka några invandrare för då existerade inte problemet med massinvandring."För stammens frihet och fortlevnad har miljoner svenskar offrat sina liv - och vi skola sörja att offren inte varit förgäves" S O Lindholm

2009-05-16 @ 16:01:20
URL: http://www.kulturkamp.blogspot.com
Postat av: Katinka Glahd

Heja Arne. Jag är stolt över att få vara Din parti-kamrat. Hade egentligen tänkt att ta en runda,nu påeftermiddagen(lördag) på en mil med cykeln och stoppa sd-info i brevlådor.

Väntar med det tills i morgon i stället och tar två mil. Allt till Din ära ,Arne. Tack än en gång för Din hjälp till partiet.

"Vi vet att ett berg kan sprängas,

och tvingas kan en mäktig älv,

men aldrig kan ett folk förgås

som inte vill det själv"!

Älskar Dig för Din insats och för det svenska folket!2009-05-16 @ 16:02:39
Postat av: Katinka Glahd

Till Kalmarbo.

Dessa människor Du skriver om kom på fredagen och stod på verkstadsgolvet på måndagen. De var fliti-

ga arbetsamma och betalade skatt till den svenska välfärden.De kom från länder där arbete var hedervärt och ärebringande och detta blev till en lojalitet till det svenska samhället och vår västerländska livsstil .Det blev det nödvändiga klister som höll Sverige ihopa.De är idag djupt besvikna på Moder Svea som säljer ut deras kommande ålderdom till ett politiskt kaos som uppstår när personer från

totalt motstridigt tänkande och ett samhällsstruktur kommer hit,kallas för "flyktingar" och daltas med och som börjar med att ställa ohemula krav.Detta är ett hot mot våra kommande generationer,vars dom över De som INTE stoppade detta blir hård och skoningslös,när de tvingas att gömma sig och sina barn,våra barnbarn och barnbarns barn för jihadkrigarna.

Det har kommit 500.000 som är muslimer! De flesta av dessa har ingen som helst önskan att integreras i det svenska "demokratiska" samhället ,eftersom det är Allah som bestämmer allt i deras liv.Islam kan ALDRIG förenas med ett demokratiskt samhälle.

Det finns bara en bestämmande i Islam för en muslim och det är Allah och Sharialagarna.Detta har jag själva hört från sekulariserade muslimer som är ängsliga för att islam och sharialagarna skall införas i Sverige.

Dessa har inget med Pizza eller Kebab att göra. De är här för att införa det islamska kalifatet och upprätta den monokulturella islamska staten! Det och inget annat är deras intention.

Tror man inte på detta är det bara att gå in på deras hemsidor och se vad själva skriver om vad som skall hända när de tagit över!

Islam denna fredens religion har 5 hörnpelare.

Det är hot,fasa,hat,våld och död! Den står mycket långt ifrån den lille fryntlige pizzabagaren i Ditt kvarter som ursprunglingen kom från länder där islam var ett okänt begrepp!

Om jag inte vill ha grannarna att springa ner mitt hus så är jag inte grannfientlig för det. Det är så jag hävdar min integritet!

Vi hälsar,är artiga mot varandra och bekräftar varandra.Vi tolererar att grannarna har fest när inte vi har det och tvärtom.

Har vi en rektor i en skola som inte riktigt följer läroplanen,och som vi kritiserar, så inte är vi elevfientliga för det !Men vi har rätt (fortfarande,men inte länge till) att framföra våra protester mot detta förfarande.OBS, Symbolik!

Vill någon tvinga oss att ha främmande folk i våra hem och våra sängar,(och tro mig ,detta kommer inom en snar framtid) så protesterar vi. Detta är ett hälsotecken.Symbolik igen,eller?Tänk på bostadsutredningen för några år sedan. Har Ni någonsin sett ett resultat av denna jättefråga som sändes ut till alla hushåll i Sverige och som vi aldrig har fått veta om något resultat av detta:

Att vi ochså är bittra för att våra pensioner

som vi betalt in till under 45 år naggas alltmer i kanten(det kallas KRIS) men är en förtäckt stöld från 2,2miljoner människor i Sverige som inte kan protestera mot detta eftersom vi inte har strejkrätten längre.

Vi fråntages allt mer av det som vi betalt in till under ett långt arbetsliv. Halva ägg till frukost, förnedring inom förvaringen(ättestupan) av gamla blir alltmer påtagligt.

Vi "kostar" för mycket eftersom vi inte har den anständigheten att dö på 65-årsdagen så att våra inbetalda pengar kan föras över till att försörja den importerade valboskapen som till 90% består av muslimer.. En grupp som är beroende av bidrag och som därför alltid röstar på SAP eller VP eller MP.I Herrgården, kvarteret på Rosengård i Malmö, röstade 87 % på SAP!!!

Men Du Kalmarbo kan "trösta "Dig med att de underbara arbetsinvandrare som kom i slutet på 60-talet och i början på 70-talet ,är klokare och mer upplysta genom erfarenhet vad islam är, bl ,annat från deras hemländer i fd, Jugoslavien.

De vill absolut inte ha detta i Sverige, ett land som De varit med om att bygga upp välfärden sedan 50-talet och har gjort en stor insats för detta landet,dess folk och de kommande generationerna i detta land.

När De nu ser detta förfaras så reagerar De med kraft!De blir medlemmar i Sd, de är nu ca 20% ,men betydligt mer röstar på Sd.Och nu till EU-valet ställer De upp mangrant för det Sverigevänliga och svenskvänliga partiet Sd.

Har varit på flera möten och gläder mig till alla nationaliteter som man får träffa och tala med.

vad det hela rör sig om till syvendes och sist ,det här med invandring egentligen är? En massimportering av illiterata fåraherdar och getsmekare som aldrig någonsin kommer att lära sig språket i detta land men som skall försörjas livet ut på de svenska 0ch arbetsinvandrares bekostnad, så är det ett folkförräderi som i sin uttstuderade vidrighet får Vidkun Quisling och hans gäng på den tiden det begav sig, att framstå som en skock förvirrade, diletantiska byfånar som inte visste vad de sysslade med. Det vet inte Kalmarbo i heller!!!

Till sist vill jag bara säga detta i skrift till Kalmarbo och andra som ifrågasätter detta inlägg och troligen kommer floskeln att detta är islamfobi och detta illägg inte är värt att beakta.

Psykiatern Vafa Sultan,(själv muslim och sekulariserad) boendes i Los Angeles (men hon får ständigt gömma sig,p.g.av hoten sade en gång till ett par mullor som var på tråden i TV från Islam, strax efter attentaten på WTC, om hur eftersatta och outbildade muslimer är, i vissa grupper.

Om hur islam bara tvingar människor att gå bakåt i stället för framåt.

Dessa gubbar bara tjafsade om den underbare Muhammed och Allah, och vi har rätt till vår religion skrek de i tv till Vafa Sultan.

Ja visst svarade hon, har Ni rätt till det! Vad mig och resten av världen anbelangar så kan ni tro på stenar om ni vill, det står helt fritt.Men en sak skall ni veta,tar ni upp dessa stenar och kastar dem mot mig eller andra som inte har er åsikt.så är det slut med er "religionsfrihet"!!

Gå in på youtube.com, sök på Vafa Sultan.

2009-05-16 @ 17:54:13
Postat av: Inge Sandén

@Katinka Gladh.

Måste tacka dig för det bästa inlägg jag läst på mången dag.

Allt var sant och skulle det ha lästs av alla Svenskar lovar jag att SD hade fått 52% och egen majoritet i Riksdagen.

För det du skriver är vad Svenska folket tycker.

Sådana landsförrädare som "Kalmarbo" och annat vänsterpack samt alla våra dagstidningar som gör allt för att sanningen inte skall få komma fram.

Men när vi blir så stora och till slut har en egen dagstidning,då kan alla förrädare hälsa hem och tacka för den tid som varit.

2009-05-16 @ 21:18:06
Postat av: Tore

Först och främst skall väl "finnarna" belysas som den största invandrargruppen till Sverige, på både "gott och ont". Än idag! Under "finska kriget" på 40 talet kom många "fanflyktingar" hit.

De flesta etablerade sig mycket väl, och det man "fick lära sig om dessa, var att "kniven" alltid satt lös, hos dessa. Dessutom tog vi hand om många finska barn vid denna tiden, och dessa fortsatte också sitt leverne här i Sverige, efter att Finland fått fred!

Ungrarna som kom efter "Ungernkrisen 1956", var väl de som assimilerades bäst! Italienarna minns man bäst, då "ASSEA" sökte kvalificerat folk till Västerås i slutet på 50 talet. Även de assimilerades ganska fort, även om "motståndet" till dessa (barackboende) var intensivt en kort period. Många av dessa gifte sig med svenskor och

"skötte sitt omdöme" till Sverige ua. På 60 talet

började "grekerna" uppträda, dock mer slutna, och

när de väl erhållit den svenska välfärden, styrdes kosan åter till sitt hemland, av en del. På 70 talet dök "juggarna" upp, och med dessa en hel del problem. Dock var det många som blev svenska med-borgare och assimilerades till trogna medborgare.

Men bland dessa jugoslaver, fanns även "rötägg", som utnyttjade den svenska välfärden till ett leverne i Jugoslavien. Jag vill påstå, att med grekerna och juggarnas inträde, togs pengar ur vår

ATP för försörjning av många av dessa. Men som jag även skrivit: det fanns ju undantag!

F o m 1975 beslutade Sveriges Riksdag att landet skulle bli en mångkultur. Detta ödesdigra beslut kom dock inte av en tillfällighet utan var resultatet av en handfull aktivisters ivriga strävan att omdana landet.

Åren före 1975 pågick en pressdebatt som kom att påverka det politiska klimatet i Sverige.

"Hur Sverige blev en mångkultur", är en bok skriven och utgiven 2007 av en M Eckehart.

Det annonseras som en klargörande bok, som visar att det inte alltid varit självklart att Sverige ska vara ett multikulturellt land. Det var inte heller något som smög sig på och "bara hände" utan något som planerades av människor som hade saker att vinna på förändringen! Alltså rena förrädare har vi att göra med...

www.logik.se

Boken kostar en hundring med frakt, och kan vara en bra samhällsupplysning om vad som hänt, och vad

som är i görning i dagens Sverige! och framförallt vem skall vi "anfalla"...(färdiga till strid)

2009-05-16 @ 22:13:14
Postat av: Stora Småland

Gå och handla en vanlig vardagseftermiddag på City Gross i Kalmar så kan man med fog tro att man har hamnat i Mellanöstern ! Där släpas det på fullastade kundvagnar , vem betalar dessa vagnar , jo det sticks enkelt fram ett kort i kassorna och den dumme svensken står för fiolerna ! Det verkar som om alla invandrare är arbetslösa alla kan ju inte vara lediga en vanlig vardag ?

Stora Småland

2009-05-16 @ 22:29:26
Postat av: Ano Nym

Jag instämmer med Inge Sandén och vill hylla Katinka Gladh för det kristallklara inlägget.

Tyvärr är det allt för många som inte bryr sig om kommande generationers framtid.

Dessa bryr sig inte heller om att ta reda på fakta om ideologien islam.

Då känns det bra att det trots allt finns några som tydligt förstår vilka viktiga frågor det handlar om.

2009-05-16 @ 22:30:27
Postat av: Inge Sandén

@Tore.

Den boken tycker inte jag att en sann Sverigedemokrat skall göra reklam för i.a.f. inte på Thoralfs blogg.

Den är skriven av en antisimit och det är inte judarnas fel att Sverige blivit mångkullturelt.

Anser att det var Palme och dom som stod långt ut på vänsterkanten som såg till att det blev så.

Det är ju vänstern och sossarna som kramar Islam och dom andra hänger på för att verka PK.

Om invandringen hade stannat vid finnar och andra Europer,hade vi inte haft de problem vi har idag.

Det är Islam som är den stora faran för vårt land

2009-05-16 @ 22:34:16
Postat av: Robin_Shadowes

Vad kommer hända när Lissabonfördraget börjar gälla fullt ut? Förutom att dagens massinvällning av muslimer kommer förblekna i jämförelse kan vi nog räkna kallt med att man kommer dra igång stora mineralutvinningsprojekt. Våra natur kommer ödeläggas fullständigt och medborgarna kommer inte tjäna ett nickel på detta. Bryssel och multinationella bolag kommer ta hand om förtjänsten. Allt Svenne Banan kommer få tillbaka av Bryssel är kärnavfall från övriga Europa och världen. Plägar medborgaren protestera så blir det sinkabirum direkt utan att passera gå. Kanske inte ens hemma i Sverige. Rädda, osäkra och kuvade medborgare eller kanske borde uttrycket snarare vara kunder i framtiden, är vad man eftersträvar. Är man inte lönsam så har man heller ingen plats.

2009-05-17 @ 05:32:48
Postat av: Tore

"Inge Sandén", jag har inte läst boken, men jag har upplevt förändringen här i Sverige, som jag beskrivit. Att det är en "antisemit" som står bakom

är ju också upp till var och en att tolka.

Själv är jag en Israel vän, och värnar alltid om demokratiska rättigheter. Att läsa boken, är också ett led i att kunna tolka bakgrunden. För att kunna bemöta felaktigheter, skall man också veta vad "motståndaren" har i baktanke. Är det inte så

våra kombatanter uppträder, alltså angriper oss utan ha en vetskap om vad vi menar.

Att det finns "missfoster" i alla läger, är väl oundvikligt. Även bland den "judiska församlingen"!

Är det så att någon bryter mot den svenska lagstiftningen, och försvarar detta, är dessa givetvis en motståndare till mig. Det tycker jag att min bakgrund visar!

Dessutom har jag alltid klarlagt, att min syn på islam är och förbliver alltid det jag redovisat.

Om någon av dessa "konverterar" till det kristna, har de alltid min välsignelse, om de följer den svenska lagen och assimileras till "vår kultur".

Men som jag påstått: För att kunna bemöta, måste man ha kännedom om bakgrund och vederbörande!...Jag hade tänkt släppa detta ämne, men kommer oundvikligt in på hur vissa styrande är så hatiska till svenska befolkningen. När vi inte ens får i demokratiska val avgöra sådana frågor som då förändringar sker i lagstiftningen. Det handlar ju dock om vesäntliga saker som "Lissabon-fördraget", samt Turkiets "inflytande i EU"! Jag vill påstå, att vi har från första stund blivit lurade att ingå

i en "mastudont", och ett bedrägeri där jag ställer ledande politiker till svars. Ingen gömd och ingen glömd!...

2009-05-17 @ 15:38:45
Postat av: Inge Sandén

@Tore.

Anade nästan det.Hela boken handlar om att det är judarna som är orsak till att Sverige blivit som det blivit.

Köpte för något år sedan 10st för att dela ut till vänner och bekanta.

Men som tur var läste jag den själv först.

Om jag så inte gjort,skulle mina vänner trott att jag blivir nazist.

Vet inte om du följde debatten då Uppsala Nya Tidning hade en artikel om SD och den gick ut på,att om man läste SD bloggar behövdes bara ett klick så var man inne på nazilittratur.

Då syftade man på Annonsen som Fria Nyheter har bland alla andra annonser om denna bok.

Det har ju också här på Thoralfs blogg varit en mindre debatt om denna bok.

Jag skickade Thoralf ett ex och undrade vad han tyckte om den,men har inte fått svar på det.

Jag kan skicka ett ex. till dig också,om du skulle vilja det.inge[email protected]

2009-05-17 @ 16:49:22
Postat av: Inge Sandén

Tore.

Ser att mailadressen blev otydlg.

inge[email protected]

2009-05-17 @ 16:56:20
Postat av: Inge Sandén

Tore.

Konstigt.Fel en gång till.

inge[email protected]

Skriver ut med ord.

inge nederstreck sandenhotmail.com

2009-05-17 @ 17:01:43
Postat av: Emma

Det är sådana som du som gör att jag skäms över att vara svensk. Samtidigt tycker jag synd om dig för din dummhet, och hoppas att du någon gång kommer till en djupare insikt, men framförallt att du klarar av att förlåta dig själv. Det är inte för sent än.

2009-05-17 @ 22:01:10
Postat av: Inge Sandén

@Emma.

Vem menar du?Förtydliga dig.Vad skäms du över.

2009-05-18 @ 00:03:57
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Där ser du Emma man skall inte åka svartaxi.Lägg rätt röstsedel i val-urnan den 7 juni och nästa år så slipper du skämmas.För att vara svensk.Det skall stå Sverigedemokraterna på röstsedeln.Skulle problemen ändå kvarstå.Så utfärdar polismyndigheten pass om du inte har något.

2009-05-18 @ 01:24:18
Postat av: Tore

dumhet dumhet dumhet dumhet dumhet dumhet dumhet

Hoppas du nu kan stava rätt nu..."Emma", glöm nu inte att borsta tänderna, så du blir av med alla dumma tandtroll! Och för allt i världen be mamma och pappa att läsa godnattsagan om dessa. Sov Gott! och hälsa din mor och far. De

försöker kanske fostra dig rätt...

2009-05-18 @ 01:28:26
Postat av: Tore

Inge, jag fick endast fram u<[email protected]

(kan dock vara till någon annan)

Hoppas du fick mitt mail och min adress! So long!

2009-05-18 @ 01:40:25
Postat av: Inge Sandén

Tore.

Det lyckades inte.

Förstår inte varför nederstrecket kommer bort.

Måste vara för att hela mailadressen får ett långt streck under det hela.

Således.

inge därefter ett nederstreck följt av [email protected]

Om jag nu skriver mailadressen ser man att nederstrecket kommer bort.

inge[email protected]2009-05-18 @ 09:48:46
Postat av: Tore

Inge! jag har precis skickat ett kontrollmail!

Satte en punkt mellan "inge.sanden". Vi testar...

Det förra kom inte tillbaka, så någon "göttar" sig

på min adress...

[email protected]

2009-05-19 @ 00:43:56
Postat av: Tore

Nähe! det kom tillbaka Inge! Att du skall ha så konstigt "mailkonto"?

Här har du mitt: [email protected]

Kör hårt livet är kort!...

2009-05-19 @ 00:48:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0