RASISTISK LYNCHMOBB I VÄNNÄS.Jag citerar följande från en blogg.
 "Det var tre nysvenskar som begick våldtäkten. 29, 31 och 39 år gamla".

Är det detta som media, polis och politiker försöker mörka?
Är detta den riktiga anledning till bråken i Vännäs?

Jag lyssnade idag till Sveriges Radio P1-morgon om den händelse som inträffade i Vännäs under helgen då människor protesterade mot en misshandel av en 17-årig svensk flicka av några irakiska killar. Givetvis får detta inte gå till våldsamheter och brottsliga handlingar men det är uppseendeväckande hur lite media fokuserar på orsakerna till denna händelse.


Nu var det givetvis inte detta som journalisten på Sveriges Radio fokuserade på utan han ställde hela tiden frågor som skulle antyda att människor i Vännäs var främlingsfientliga eller rasistiska. Den vakthavande polisen Dan Andersson slingrade sig så gott han kunde och det socialdemokratiska kommunalrådet Johan Söderling var helt oförstående till det inträffade.

Att en svensk flicka blivit misshandlad och att detta blivit polisanmält kallar denne vakthavande polis för ett rykte men detta var något som journalisten var helt ointresserad av. Även den vakthavande polismannen var mer eller mindre helt okunnig om vad denna anmälan handlade om.


Journalisten pumpade istället på med frågor som skulle kunna bekräfta att man i Vännäs är väldigt främlingsfientliga. Vännäs befinner sig i chock enligt Johan Söderling men det är troligen inte så många om jag får gissa.


Politiker och polis brukar alltid låtsas vara ovetande så fort något ovanligt händer. Det är det enklaste sättet att förklara sin handlingsförlamning. Men om journalisterna börjar vända på stenarna i Vännäs kommer nog både det ena och det andra komma fram som visar att både politiker och polis haft möjlighet att åtgärda de problem som är orsaken till händelserna i Vännäs. Men som vanligt skall invandringens konsekvenser gömmas i den nedersta byrålådan och förtigas av alla inblandade och officiellt ansvariga personer. Annars är ju risken att den som tar upp saken anklagas för att vara främlingsfientlig eller till och med rasist.

Nu letar givetvis media efter svenska syndabockar och struntar fullständigt i att kolla upp misshandeln av den svenska flickan om jag får gissa eller andra händelser som skett i Vännäs.


Nu har media satt in alla resurser för att styra vännäsborna in i pk-fållan. Det märkliga är att inget nämns om orsakerna till det inträffade. Inte ett enda ord om detta och det är verkligen konstigt.


Det finns ett ordspråk som säger "Ingen rök utan eld" och så är det nog också i Vännäs.

Gå in på Västerbottens-Kuriren och läs alla artiklar där det framgår att det varit problem under en längre tid och alltså inte borde vara en chock för kommunalrådet.

Som avslutning en bild som exempel på den misslyckade integreringen i det svenska samhället.


Stålhagen i Hultsfred.                                             Foto Thoralf Alfsson

Hur många paraboler kan du räkna till?

SVD Dagen


Kommentarer
Postat av: Marthin

Herr Alfsson,

Jag vill nog hävda att bilden ej symboliserar en misslyckad integration. Granskar man dokumenten författade av riksdag/regering så symboliserar bilden snarare att den lyckats enligt de mål vilka fästats. Vad kan vara bättre för att hålla kvar en kulturell särprägel och ej ingå i en majoritetskultur, än att allenast se på teve från forna hemland osv..? Således helt i fas med den sociala ingenjörskonst vilken mynnar ut i det som benämns "Det mångkulturella samhället".I ett så kallat "mångkulturellt samhälle" är icke segregation ett problem; det är en förutsättning för dess existens.--I Norge hade man nyligen händelser vilka är häpnadsväckande lika vad som (troligen) just inträffat i Vännäs. Minns ej det norska bynamnet, men google är en vän i dessa lägen.

2009-05-11 @ 18:51:18
Postat av: Roberth Ström

Det som skedde var att en tjej blev våldtagen. Därefter åkte några käcka invandrargossar till en skola och slog ner en tjej och hotade andra med kniv. Det framgår inte heller i fulmedia.

2009-05-11 @ 18:58:22
Postat av: Tore

Tre irakier häktades för våldtäkt. Alla var från Vännäs. Naturligtvis kan det vara detta bl a som

retat upp Vännäs-borna. De evakuerades, och har kanske hamnat i Vindeln, där "storslagskämpen" den socialdemokratiska rektorn Sjödin, nu kommer att lära "de papperslösa" hur man försvarar sig! Det mångkulturella visar sina "bästa" sidor, och "folket svarar"givetvis! I Karlstad "drabbade" två gäng ihop natten mellan lördag och söndag! Tre anhölls för grov misshandel - flera gärningsmän jagas!

Tre skadade i storbråk, huvudrubriker i NWT!

Ett femtontal ungdomar i 20 års åldern i våldsamt bråk, står det i "pappersupplagan" stora rubriker

på första sidan och hela sidan 5, men, men inget

direkt på nätet. Se här, häktet fylldes snabbt:

www.nwt.se/article527306.ece

Inte mycket, men givetvis en mörkning då det gäller våra invandrande "vänner"!

Det är väl ganska klart, att våldsamheterna nu ökar i hela Sverige. Folket har misst tålamodet, när gästfriheten missbrukas!...

2009-05-11 @ 19:09:33
Postat av: mudder

"Det är väl ganska klart, att våldsamheterna nu ökar i hela Sverige. Folket har misst tålamodet, när gästfriheten missbrukas!..."Precis, festen är slut och det är dags för gästerna att åka hem.

2009-05-11 @ 19:23:47
Postat av: Cap

Alltså, av allt att döma var det som hände att en svensk tjej blev misshandlad av en eller flera invandrarkillar, enligt uppgift blev hon också knivhotad (vilket kan påpekas är ett jävligt allvarlig brott). Föga förvånande blev tjejens kompisar arga och begav sig för att söka upp invandrarkillarna för att ge igen. När de inte fick tag i dem kastade de sten mot deras huset och hojtade utanför tills polisen kom och skingrade skaran. Slut...?...Nej, för samtidigt lyckades Ingrid Lindroth, ärkebatikhäxa av den innersta kretsen, elda upp sig själv till den milda grad att hon fick för sig att en mindre raskravall pågick. Det som i själva verket var ett gäng ungdomar ville som ge igen på några andra ungdomar som slagit ned en tjej, förvandlades i Lidroths förvirrade hjärna till att Ku Klux Klan öppnat Västerbottensfilial och nu var i full färd med att bedriva etninsk resning mot alla stackars flyktingar. Skärrad gav hon order om att fly hals över huvud, utan att tänka på att det kanske kunde vara en idé att prata med polisen först.Västerbottenskuriren var inte sena att haka på, och på det följde så småningom riksmedia också. Att det sedermera kom fram att det inte alls varit tal om någon lynchmobb på jakt efter niggers att hänga i träd utan ett ungdomsbråk efter en misshandel, det är irrelevant vid det här laget. Media har redan kört sina svarta chockrubriker (raskravaller, lynchmobb, evakuering etc.) och man har redan hunnit köra dubbla anti-rasistiska manifestationer. Nu är det försent att ändra!

2009-05-11 @ 19:38:27
Postat av: kompis_en

Hej Thoralf.

Kul att se dig läsa om sånt som händer här uppe hos oss i norra delen av Sverige.

Från Kalmar och uppåt! :)Tänk om vi hade haft en eller några lika engagerad SD politiker som dig här uppe....mycket skulle se annorlunda ut då.

Själv röstar jag bara på SD.

2009-05-11 @ 19:44:25
Postat av: World Traveller

Till er journalister som laeser det haer: Goer naat foer att stoppa vaaldtaekterna paa svenska tjejer istaellet era ryggradsloesa kraek!Leve Vaennaesborna. Foerbannat bra gjort. Skoent att naan aentligen reagerade.

2009-05-11 @ 19:45:11
Postat av: Maria

Gissar att även några av dom asylsökande utnyttjar detta för att bli förflyttade till Södertälje eller till andra irakkolonier.Stasiradio och Tv får mig att förlora all av den lilla respekt jag har kvar för svenska journalister. Varför gör ingen ett reportage om bakgrunden till denna händelse? Svenskar brukar inte samla ihop gäng och kasta sten på folk och byggnader. Det gör ju våra gäster från MÖ så mycket bättre. Alla vet svaret. Öppnar man upp locket på glänt så kommer så mycket skit att komma upp om den havererade flyktingpolitiken och medias medlöperi att det kommer ske en mindre revolution i gamla Svedala. Samtliga riksdagspartier och riksmedia samt alla schyssta och arbetsamma invandrare är dom som kommer att förlora på detta.2009-05-11 @ 19:53:43
Postat av: Skeåning

Försökte ett par gånger förgäves kommentera på VK's sida med helt sakliga kommentarer som var kritiska till medias hantering, etc. Men de kommentarerna släpptes givetvis inte igenom, med hänvisning att de stred mot tidningens grundregler.

Jag tycker det är avskyvärt att man försöker tona ner orsakerna till bråket, misshandeln av flickan. Kvinnovåld där flera killar, i statsfeministiska Sverige, trakasserar en tjej benämns numera visst som "mindre förtret" vilket det stod i en artikel på sidan. Det är ett avskyvärt hyckleri. Visst ska man inte försvara våldet som uppstod mot familjerna som fick slussas ut ur samhället. Men det är förståeligt att det hände. Medias ensidiga bild att dom här problemen ofta skulle bero på att svenskarna per automatik skulle vara främlingsfientliga bidrar bara till att spä på motsättningarna. Denna händelsen får oansvariga och arroganta politiker, journalister som vägrar inse de enorma problemen med massinvandringen ta på sig helt på sina samveten. Man kunde ju hoppas att denna händelsen skulle vara en väckarklocka och leda till självkritik, men inte då. Bäst att samstämmigt sjunga mot dom rasistiska svenskarna.

2009-05-11 @ 20:05:54
Postat av: Kalle

Är det här upprinnelsen till utslängningen av arabiska invandrare som bott i Vännäs ett år???"Tre begärs häktade för våldtäkt.

Tre män boende i Vännäs begärs häktade misstänkta för våldtäckt och för bortrövande. Våldtäckten och kidnappningen skedde i en by i Skellefteå kommun under två dagar, 2 och 3 maj i år./.

De tre våldtäcktsåtalade sitter anhållna i Umeå." Skrev Sveriges Radio 2009-05-06 enligt bloggen Fria Nyheter.Anser vänsterfalangen och flyktingsamordnaren att lite spill som att svenska tjejer får bli våldtagna för att Irakierna skall trivas i sverige???Då kan hon flyktingsamordnaren istället lyfta på sin kjol och vänsterfalangen dra ned byxorna och välkomna Irakierna istället för att svenska tjejer blir våldtagna och förstörda för resten av livet.Bra gjort Vännäsbor som upptäckt att den svenska lagen INTE skyddar eller hjälper svenskar och jagade iväg dessa invandrare.Hoppas att Vännäs politikerna lyssnar på sina svenska Vännäsbor och stoppar alla/fler invandrare i Vännäs.2009-05-11 @ 20:31:53
Postat av: s-e karlsson

Skeåning ! Samma sak har hänt mej också nu i kväll ! Har precis sänt en kommentar till Västerbottens Folkblad , dom brukar vara mer förstående !

Mvh S-E Karlsson .

2009-05-11 @ 20:34:24
Postat av: Hr Fökk

Skulle var intressant att veta om alla dessa halvfigurer betalar licens, för nog måste det finnas en TV bakom varje paraboler

2009-05-11 @ 21:14:44
Postat av: AWSvensson

Ännu en gång har vänsterdrägget visat sin

syn på tillämpningen av demokrati.

Postat av: Jungman Jansson

Och var är alla feminister nu? Ja det är ju knäpp tyst - var är dom, dessa feminister, soffdebattörer, proffstyckare . Var är dom?Eller är det rätt att gruppvåldta flickor nån gång ibland? Är det så feministiskt initiativ tänker?

Eller ska vi bjussa på våra tjejer därför att förövarna .... Ja, varför ska vi bjussa på våra flickor?

Den frågan vill jag ha ett var på.

Och det är säker många andra, t ex föräldrar som vill ha ett besked.

2009-05-11 @ 22:14:09
Postat av: Maria

Det verkar som att det inte är våldtäkt det handlar om denna gång utan "bara" en grov misshandel mot en svenska tjej av flera irakiska killar. Knivar ska vara inblande och tjejen ska ha fått en hjärnskakning bl a.

http://politisktinkorrekt.wordpress.com/Däremot så kan gruppvåldtäkten innan gjort att denna händelse fick bägaren att rinna över. Helt j-vla sanslöst hur dessa asylsökande beter sig. Ingen tacksamhet alls utan bara massa brott gentemot svenskar som tack för hjälpen. Dom har missbrukat vår gästfrihet och ska ut ur landet omg. Dessutom så bedöms inte längre Irak som osäkert. Finland tar inte asylbeslut gruppvis från Irak utan asylansökningar behandlas på individnivå. Dags att införa det i Sverige också. Det finns ju direktlinjer till Bagdad numera så det är bara att sätta dom på planet tillbaka innan dom blir berättigade en massa bidrag för resten av livet.

2009-05-11 @ 22:51:15
Postat av: Magne

Alla muslimer är inte gruppvåldtäktsmän men alla gruppvåldtäktsmän är muslimer. Stoppa mångkulturen, rädda Sverige!

2009-05-11 @ 22:55:18
Postat av: Malmöiten

I Studio Ett i P1 så hade man reportage om händelsen. Man tog då upp att SD fick 10% i skolvalet i Vännäs inför valet 2006 och gjorde en sammankoppling till bråket. De försöker verkligen svartmåla SD hela tiden.

2009-05-11 @ 23:24:15
Postat av: Skeåning

Det är riktigt motbjudande Malmöiten, men de skjuter sig nog själva i foten. Tror faktiskt det gagnar SD i längden. Fler och fler får upp ögonen för att SD inte är de onda demoner media försöker porträttera partiet som.

2009-05-11 @ 23:41:25
Postat av: Knegarn

Det var länge sedan man hörde något om Fanerdun-projektet. Vad är status där?

2009-05-11 @ 23:47:44
Postat av: j-å

Har lyssnat på bilradion och olika nyhetsprogram stort sett hela dagen.Har hört om stenkastning, krossade fönster och inslagna dörrar. Har blivit mer och mer konfunderad över Vännäsbornas beteende.

Har tänkt för mej själv: Va fan, svenskarna är ju inte ett uns bättre än invandrarna i Rosengård.

Så får jag nu förklaringen genom Thoralfs blogg.

Hade inte en aning om bakgrunden till Vännäsbornas reaktion.

Tala om mörkläggning.

Hur många av svenska folket är lika ovetande som jag var?2009-05-12 @ 00:54:34
Postat av: Tore

Nähe just det, j-å! Mörkläggningen är total! Jag försökte också "rätta till den där sossetidningen,

men, men, nog fick jag ett besked i datorn att "de

hade vissa regler för att godkänna"! Jag trodde faktist att Småland var "mörkast"!... :-)Upploppens tidevarv! Ingen går säker...

2009-05-12 @ 02:46:44
Postat av: Magne

Har sedan två år slutat köpa kvällspressen, har även sagt upp mina prenumerationer av de lokala morgontidningarna. Varför köpa denna vinklade Sverigefientliga dynga? Varför?Den sista och enda rakryggade journalisten gick tragiskt bort häromsistens, det finns inga kvar.Har i timmar i kväll suttit och vikt in valsedlar i A3-flygblad som jag så småningom skall dela ut. Vidare tänker jag delge mina jobbarkompisar dessa. Vad kan ni göra för att återfå Sverige som det en gång var?Alla muslimer är inte gruppvåldtäktsmän men alla gruppvåldtäktsmän är muslimer. Stoppa mångkulturen, rädda Sverige! Det är sista chansen.

2009-05-12 @ 03:14:29
Postat av: DunderMinnet

RASKRAVALLER och LYNCHMOBB heter det när det är svenskar som kastar sten... men om det är invandrare som kastar sten på räddningstjänst/polisen och tänder eld på saker då kallas det för pojkstreck.

Nått är fel

2009-05-12 @ 05:42:05
Postat av: Fredrik

Men det är detta som är mångkultur!

Detta är vad som skapas av våra politiker.

Med brist på respekt för kvinnan och vår svenska kultur så blir det så här.De vill absolut inte anpassa sig utan forsätta som innan fast i ett nytt land men si så går de inte till och vi ska kämpa hårt som medborgare i detta vackra land att så kommer det förbli!!Men läs gärna på fria nyheter hur Vännäs kommun verkar mörka kostnaden för deras flyktingar eller vad dom nu undanhåller medborgaren? 0 kr.2009-05-12 @ 06:01:06
Postat av: World Traveller

Och nu har 700 personer i Vaennaes genomfoert en demonstration till stoed foer muslimska vaaldtaektsmaen och knivbaerande kriminella.

2009-05-12 @ 06:19:45
Postat av: Natan

DunderMinnet. Helt rätt, där finns "fulmedias" inställning i ett nötskal.

2009-05-12 @ 06:28:44
Postat av: Roberth Ström

Nu sitter det en idiot från kvartitolvrörelsen i tv och anser att vi ska läras och utbildas så vi kan motverka rasism. Är folk så blinda så dumma i huvudet att de inte ser hela bilden?

2009-05-12 @ 07:27:20
Postat av: Hr Fökk

Hur länge kan dessa bägge medier förbli stora?

I de bägge nyhetsmorgon programmen försökte bägge göra sitt yttersta för att misskreditera svenska flickor och svenska folket.

Varenda berikare i Sverige sitter bakom parabolerna och skrattar åt de dumma svenskarna

2009-05-12 @ 07:49:43
Postat av: Stefan A

Undrar om ordföranden i kvartitolvrörelsen är fullt frisk, fick sin dotter mördad av en invandrare och blev en invandringskramare, inte ett normalt beteende,men man kan sörja så mycket så man blir psykiskt sjuk, socialstyrelsen låter medela att det är fullt okey med abort pga. av kön, pågår en ständig smyganpassning till mångkulturen, nu ska jag fira ramadan äta hela nätterna och sova hela dagarna, kanske fel tidpunkt, vad vet jag, man måste anpassa sig.

2009-05-12 @ 08:12:59
Postat av: Malin

Vad ska man säga? Sanslöst är enda ordet jag kommer på!Ingen rapporterar hur denna unga kvinna mår som blev misshandlad och där även en av misshandlarna hade en kniv. Detta kallar man i media för "mindre förtret" ?

Har ni ens ställt er frågan hur man mår efter en sådan händelse? Illamående, värk och svårt att lita på människor igen. Så hur man kalla detta för mindre förtret?

Det olyckliga i det hela är att en del oskyldiga människor strök med i denna "lynchmobb" men i själva verket så var det väl misshandlarna man var ute efter?Man har även då startat en manifestation emot denna "lynchmobb".

Då undrar jag vart är manifestationen för den kvinna som blev våldtagen? Varför står inte alla feminister och media på deras sida?Aftonbladet har just nu en liten kampanj för alla dessa kvinnor som har blivit mördade av sina män. Hur många det nu är. 154 eller nåt?

När ska vi få se en kampanj om alla dessa kvinnor som i stort sett dagligen blir våldtagna, misshandlade både fysiskt och psykiskt? NÄR??

Nä det går ju inte eftersom dessa utländska män är i majoritet då kallas det ju för rasism att ens hänga ut dessa otäcka varelser!Jag vill INTE se felriktad media. Jag vill se fakta och sanning bakom dessa otroligt vinklade rapporter!

Alla ni som har intervjuer via radio eller tv som är missriktat vill jag gärna ha in för jag vill inte betala tv-licens för detta! Eftersom radiotjänsten ska stå för opartisk och ren media! Då vill jag lämna in denna protest och överklaga min dyra tv-licens som inte ens berättar sanning och fakta!

Sedan får man höra att dom har ett överskott på 7 miljoner varje år. Där en idiot säger att dessa ska användas i dåliga tider? Que? När man väl hamnat i systemet så kommer du ju inte ur skiten...

Så låt mig som betalat tv-licens varje år under alla mina år jag flyttade hemifrån få en del av den kakan på överskottet tack!2009-05-12 @ 08:18:17
Postat av: Stefan K

Lär er en sak kära läsare. I dagens Sverige är det ALLTID svenskarnas fel och detta faktum påhejas flitigt av journalister och annat vänsterfolk. Uppe i Vännäs går nu ett stort antal invånare och vet hela sanningen bakom bråket. Tror ni att dom får chans att yttra sig i media?

2009-05-12 @ 08:44:51
Postat av: Malin

Hoppsan får nog rätta mitt inlägg.. det var t.o.m. 700 miljoner i överskott.. inte mina futtiga 7 miljoner.. :P

2009-05-12 @ 08:51:08
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Lite av varje: Svensk polis jagar sexförbrytare i Thailand.Varför gå över ån efter vatten?Fel kön är skäl för abort enligt socialstyrelsen

Hallå var är kvinnorölserna?12000 kr i bonus skall en berikare få i bonus om han el hon klarar Svenska för invandrare inom ett år.Detta föreslår Moderaterna.Vad blir ersättningen om vedebörande klarar av att inte idka överaskningssex el att se till attt bostadsområden blir något heta?

2009-05-12 @ 09:09:29
Postat av: Dragan Klaric

I gammal vanlig PK anda så får det inte falla någon skugga över etablissemangets misslyckade invandringsprojekt. Att svenskar misshandlas, våldtas och i värsta fall mördas har inget mer nyhetsvärde i svensk media. Men när utlänningar får igen för de trakasserier de utsatt orts- befolkningen för då slås det på den stora PK trumman och vänsterextremister anordnar manifestationer mot rasism och främlingsfientlighet.Vart är Sverige på väg? Om inget görs inom en snar framtid då är svaret, rakt ner i en bottenlös avgrund.

2009-05-12 @ 09:16:22
URL: http://www.youtube.com/SDTelevision
Postat av: Stefan K

Mailade just detta till Västerbottensnytts redaktion som valt att använda ord som "lynchmobb" och "rasism" i sina sändningar.Våld är aldrig acceptabelt, inte i några sammanhang och detta gäller oavsett vem eller vilka som ligger bakom.

Tycker ni på Västerbottensnytt det är viktigt att hela sanningen bakom bråket når ut till tittarna? Jag har inte sett några intervjuer med de som ni väljer att kalla "lynchmobb". Uppe i Vännäs finns idag ett antal personer som känner till sanningen och det är väl viktigt för Er som media att också dessa får chansen att förklara sina handlingar i Tv?Jag redovisar gärna svaret om och när jag får det. Varför inte passa på att få svar på era frågor också?

[email protected]

2009-05-12 @ 09:31:17
Postat av: Stone

Skönt att folk reagerar mot våld som begås av invandrare också. I Husby i västra Stockholm är ett litet ghetto, i helgen begicks det 5 person rån här med nedslagna och misshandlade rånoffer. Alla vet vilken kategori som begår brotten, men ingen reaktion från folk, inte en notis i pk-media.

2009-05-12 @ 10:03:49
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Det kan inte vara lätt att stå upp för kvinnovåld i Vännäs.Nu är Släpo inkoppplad med samma Släpo vars underrättelse chef satt och sa i tv .CITAT:Vi kan inte få bort dom krimminella gängen bara hålla dom nere.Nåja detta kan väl vara ett lämpligt uppdrag.

Mobbarna skall få med socialtanterna att göra suck.Frågan hela Sverige ställer sej är vilka är det som sitter anhållna för överaskningssex i grupp.Flera incidenter har anmälts och rappoterats tidigare.Kul polisman som står och säger att vi vet ingenting.Han står och ljuger, samt inkompetens förklarar hela Svenska folket.Vilken hjälte.Sossarna bussar folk från Umeå för att gå i demonstrationståg.Får man inte tag i folk i Vännäs.

Är det inte lite väl genomskinligt.Dom som misshandlar kvinnor samt våldtar skall in på kåken.Är dom av utrikes härkomst skall dom utvisas på livstid inget annat.Det är det skattebetalarna avlönar polisen för inget annat.Vem har bestämmt att alla i Vännäs måste älska berikare?Är det som kallas för demokrati.DET ÄR HELT FRISKT ATT STÅ UPP EMOT KVINNOVÅLD SAMT VÅLDTÄCKER.2009-05-12 @ 10:19:48
Postat av: Ibbe

Från norr tilll söder i detta land samma försvar för våld och kriminalitet i "nybygarområdena". Ett exempel, närmast groteskt, var gårdagens ledare i tidningen Kvällsposten i Malmö. Det var förklaringar till det som sker i Rosengård som skulle fått Leif Silbersky att svimma av avund. Dessutom ett nytt inslag. De politiker som öppnat näbben och sagt att det får vara nog nu gisslades också. Problematiken skulle rosengårdsborna lösa själva enligt ledarskribenten. Det växer rosor i Herrgårdskvarteren i Rosengård meddelades det. Var ledarskribenten själv bor talades det naturligtvis inte alls om. Så får vi en pusselbit till på plats varför Malmö utvecklas till en gangsterstad. Pressen ställer aningslöst upp på kriminaliseringen och går busets ärenden. Man är m.a.o. djupt medskyldig till den katastrofala utvecklingen i sydsveriges största stad. Rapporteringen i medierna från Vännäs tyder på att smittan är spridd i hela vårt avlånga land och i maktens boningar i huvudstaden sussar man sött.

2009-05-12 @ 10:38:38
Postat av: Anonym

'...Liljaskolans rektor Bo Nilsson, som också vidimerar att en invandrarpojke i onsdags uppträdde med kniv på skolan.

- Den fråntogs han omedelbart och odramatiskt. Fick ni någon förklaring till varför han bar han kniv?

- Jag misstänker att det var en form av skydd. Eller så vet han att också opponenterna bär kniv.'Visst är de fint hur de vinklar invandrares brottslighet till att vara något positivt?

2009-05-12 @ 11:26:12
Postat av: Sven Duva

Citatet i ovanstående kommentar är taget från länken i den här kommentaren.Bloggen gillade inte mina vanliga citattecken och när jag gjorde om inläggningen försvann länk och namn.

2009-05-12 @ 11:28:52
URL: http://www.vk.se/Article.jsp?article=277038
Postat av: Kalle

'...Liljaskolans rektor Bo Nilsson, som också vidimerar att en invandrarpojke i onsdags uppträdde med kniv på skolan.Polisanmälde Rektorn knivbärandet??? (Framgår inte av tidningsartikeln) Det finns en förbudslag om att bära kniv i sverige. Känner inte rektorn till det!!?? Det borde han göra. Visst ja det gällde ju invandrare och då gäller inte samma svenska lagar för dem som för oss andra vanliga svenskar.2009-05-12 @ 13:31:53
Postat av: Roberth

Rektorn borde få kicken enligt lag ska han anmäla knivinnehavet!

2009-05-12 @ 13:45:53
Postat av: Dr Livingsteen

"MARIE ALBINSSON "Jag trodde inte det var sant, en lynchmobb här i Vännäs, en skamlig kristallnatt. Här i min kommun där mina barn växt upp i trygghet"Stackarn! Hur kan man bli så naiv och samtidigt hänsynslös mot sitt eget kön.Några få i Sverige sänt den långt komna kvinnorörelsen väldigt långt tillbaka i tiden.Vet någon superkommunisten numera kvinnopartisten Gudrun Alkohols epostadress. Skulle vara intressant att höra hennes sak på tillbakamarchen

2009-05-12 @ 13:52:05
URL: http://www.vk.se/Article.jsp?article=27704
Postat av: Rättvis

Vilket lågvattenmärke: “Eller så vet han att också opponenterna bär kniv”, säger rektor Bo Nilsson om att en invandrad elev bär kniv i skolan.Lågvattenmärke därför att det är så uppenbart att Bo Nilsson drog till med detta. Eller vilka bevis hade han? Och om han hade bevis, vilka åtgärder har han vidtagit? Har polisen kontaktats?

2009-05-12 @ 14:02:37
Postat av: Hulda

Kan det vara så att media gör allt för att inte SD ska få skjuts av dessa händelser inför EU-valet..?

Låter sannerligen långsökt men inte otroligt..

2009-05-12 @ 14:33:26
Postat av: Dexter

@HuldaInte på ngt sätt långsökt utan snarare mkt väntat. Omständigheterna ska minsann tystas ner till och sanningen får inte komma fram till varje pris.Till alla som överväger att rösta på SD den 7:e Juni: klicka på länken nedan, där valsedlar kan beställas och information om röstning på valdagen/förtidsröstning finns.

Gör detta för dig själv, dina barn och dina barnbarn, annars är hoppet snart ute!http://www.sverigedemokraterna.eu/rosta.php

2009-05-12 @ 16:02:05
Postat av: Bjorn Pettersson

Nu får det vara nog!!

Hur länge skall pk media och våra politiker skita på den svenska ursprungs befolkningen, sitt eget folk, de rättmätiga ägarna av Sverige?

Kanske Vännäs borna visar vägen som leder till ett stopp för den vansinniga invandrings politiken.

En politik i vilken vi svenskar aldrig fått göra våra röster gällande, utan tystas hela tiden av PK media och dess anhang.

Men kan van vi göra? Till att börja med köp inte de tidningar som förtiger sanningen, betala inte TV licensen, rösta på SD eller ND.

Valet 2010 är ett ödes val för Sverige!

2009-05-12 @ 16:10:14
Postat av: Rättvis

Utnyttja möjligheten att förtidsrösta. Då eliminerar man risken att det inte blir gjort på valdagen.

Förtidsröstningen pågår den 20 maj - 7 juni.

I dag börjar man att skicka ut röstkorten och dessa utskick pågår till och med den 19 maj.För att förtidsrösta måste man ha med sig sitt röstkort och legitimation.Man kan förtidsrösta i vilken förtidsröstningslokal som helst i hela landet.

2009-05-12 @ 16:34:30
Postat av: MAW

Jag har aldrig betalat någon tv-licens under de 20år som jag har ägt en tv.

Med tanke på hur svensk stasi-media verkar är jag väldigt stolt över att ha klarat mig undan denna kommunistavgift :-)

2009-05-12 @ 16:35:44
Postat av: Dexter

@Bjorn PNu är det inte så jäkla lätt med DDR TV-licensen. Den kommer som (bokstavligen) ett brev med posten så fort SR-STASI får uppgifter om att en dekoder har inhandlats. Vet av egen erfarenhet att åtminstone Canal Digital medverkar i detta system.Vad man kan göra är att hålla god min ett tag och sen avregistrera sitt TV-innehav. Om de frågar, skyll på att ni tillbringar er tid utomlands, eller vad f*n som helst. Det är hursomhelst Radiotjänst som sitter med bevisbördan och den är inte lätt.Jag får kväljningar varje gång fakturan dimper ner från Svensk DDR-media, men får stå ut ett litet tag till.

2009-05-12 @ 16:57:57
Postat av: Rättvis

Nu är PK helt desperata, sanslöst desperata.Ja desperationen har gått så långt att media smutskastat en SD:are för vad hon gjord i fyllan som femtonåring. Sinnet rann över, hon tog lagen i egna händer, ställde sig solidarisk med en misshandlad väninna.Vad fan är lite stryk åt förövaren att orda om i sammanhanget ?Men när svenska barn våldtas då tiger media som muren, ty förövaren måste ju skyddas.

2009-05-12 @ 17:33:07
Postat av: Magne

Alla mörka är flyktingar enligt massmedia. Redan där ljuger dom sig blå. Sanningen säger ca 5%. Den här vinklingen/lögnen om händelsen uppe i Vännäs är faan det värsta jag sett. Tror dom inte folk undrar varför 50-70 pers plötsligt blir arga?

2009-05-12 @ 18:08:30
Postat av: Putte

På Aftonbladets hemsida finns en test för vilket parti man ligger närmast inför EU-valet. Min profil blev nästa identisk med SD:s profil. Känns faktiskt riktigt bra. :-)

2009-05-12 @ 18:23:25
Postat av: Jungman Jansson

Magne Du överdriver. Knappt fem procent har identitetshandlingar, resten har alltså slängt sina pass och andra id-handlingar. Men av dessa knappa fem procent är väl inte alla flyktingar. Många sänds tillbaka och andra får stanna därför att de ljuger och duperar myndigheterna.Kanske bara en på hundra är flykting? Vi vet inte. Men kostar pengar de gör dessa asylanter.

2009-05-12 @ 18:53:35
Postat av: Kalle

Den där politiska undersökningen i Aftonbladet kan man vara utan. Även fast man fyller i SD politik så vill den liksom inte erkänna att man har SD sympatier och borde rösta på SD.Det går väl Aftonbladets och sossarnas ära förnär att man är SD:are i själ och hjärta hehehe.2009-05-12 @ 18:56:02
Postat av: Stefan A

Nu satt dom och virkade mångkulturen i tv 4 igen, gulligt, och ondgjorde sig över bråken i rosengård, ingen av dessa sa sig ha ansvaret trots att de är mödrar till buset, vem bär ansvaret? är det jag ? nej, är det SD-väljare,nej! är det föräldrar till buset? ja, är det släpphänta politiker? ja, är det handlingsförlamade polischefer? ja, är det media? framförallt JA!

2009-05-12 @ 19:31:41
Postat av: Roberth Ström

Har ni inte sett den avhoppade nazisten i aftonbladet idag då? allt för det politiskt korrekta. Klart de måste leta fram en sån när Sd ökar. Som om vi vore nazister suck

2009-05-12 @ 20:09:27
Postat av: FreeBird

<i>WT skriver: Och nu har 700 personer i Vaennaes genomfoert en demonstration till stoed foer muslimska vaaldtaektsmaen och knivbaerande kriminella. </i>Tiilåt mig att tvivla på den uppgiften. Jag tror att de fraktade dit alla PK-medlöpare från hela kommunen.<i>Stefan A: Undrar om ordföranden i kvartitolvrörelsen är fullt frisk, fick sin dotter mördad av en invandrare och blev en invandringskramare…. </i>Money talks, han har idag ganska skapligt jobb.

2009-05-12 @ 20:10:47
Postat av: Chrille11

FreeBird.

Dom transporterade en massa vänsterfolk från Umeå i extrainsatta bussar.

2009-05-12 @ 20:55:32
Postat av: Blackfootnation

Den här sammanfattningen tycker jag är lysande och den får större slagkraft här än på på forumet ...tror jag.

"

Vännäs - ett lysande praktikfallDet här är ett alldeles lysande praktikfall på hur sådana här händelser handläggs i det officiella Sverige. Det är också ett lärorikt och lätt överblickbart praktikfall. Lätt överblickbart eftersom att platsen där det hela utspelades är glest befolkad och lätt att kontrollera via nät och media. Det hela följer standardmallen.1. Vi får veta att uppretade människor samlats utanför ett invandrarboende och att de kastat sten. Vidare får vi veta att de boende i lägenheterna måst evakueras.

Vi får inte veta de bakomliggande orsakerna (på den glest befolkade platsen) - nämligen att det förekommit våldtäkt, bortrövande, misshandlar som drabbat ortsbefolkningen och att det under en vecka förekommit misshandel och flera knivhot mot ungdomar på orten. Eftersom det är en glest befolkat region kan vi dock via nätet och bloggar få direkt information från de boende i trakten (via bloggar och fria internetmedia)2. Vi får se indignationsstormen på PK-medias inlägg och via eter- och gammelmedia.

Vi får inte veta att indignationsstormen är centralt dirigerad men kan lätt inse det genom att läsa och se att alla inlägg följer samma mall och innehåller samma samma politiska budskap. Dessutom har vi sett det förut.3. Vi får veta att det hållits manifestationer och demonstrationer på orten och att de varit välbesökta.

Vi får inte veta att det bussats deltagare till demonstrationerna bl a från den närliggande universitetsorten Umeå och att det gått gratisbussar till demonstrationen. Det hela liknar en spontan demonstration av det slaget vi såg i forna DDR, Sovjet eller Rumänien. Det kan också liknas vid de spontana demonstrationer vi kan se från Nordkorea."Jag hoppas Tokes son inte misstycker att jag kopierade hans alster!!??Länken till denna diskussion finns här:http://exilen.eu/showthread.php?tid=5215&page=1Man kan som vanligt bara konstatera att svenskt media är ÄCKLIGT i sin förljugenhet och kränkning av etniska svenskar.

2009-05-12 @ 21:37:51
Postat av: Robin_Shadowes

Man blir så jävla förbannad. Det skall kramas och tyckas synd om dessa "flyktingar" medan det aldrig nämns ett ord om alla våldtagna och mördade svenskar. Bara för att gärningsmänner är kulturberikare är ämnet tabu. Men om en svensk gjort motsvarande brott mot en berikare hade drevet gått direkt. Då är det helt plötsligt relevant att nämna etnicitet. Dessa s k vinstlotter har istället visat sig vara nitlotter. Vad gör man då med nitlotter? Jo man slänger dom. Ut med lösket och ge oss svenskar vårt land tillbaka!

2009-05-12 @ 21:50:13
Postat av: Camilla

Läste om de tre värsta kriminella gängen i Göteborg och deras ledare:

Naser Dzeljilji - Albanligan

Mehdi Seyyed - Bandidos

Denho Acar - Original Gangsters

2009-05-12 @ 22:57:44
Postat av: Roberth Ström

Vi får supporta HA helt enkelt....

2009-05-12 @ 23:13:47
Postat av: Tore

Igår meddelade jag här, om det STORA slagsmålet i

Karlstad med ett stort antal inburade!

Idag skriver polisen att bakgrunden till slagsmålet

(med ett flertal skadade) vara - SVARTSJUKA!!!(NWT)

Naturligtvis inte på nätet (tyst som musen) däremot på "pappersupplagan", en spalt på sidan 5!

En liten rubrik: "Svartsjuka bakom storbråk"

Etablisemanget tror visst att svenska folket är "bakom flötet"! Kämpa på vänner!..."En fläck syns alltid bäst på det finaste tyget"...

2009-05-12 @ 23:49:22
Postat av: Sven Duva

Trodde först länken handlade om Vännäs igen men det handlade om Stockholm.

Postat av: Peter, den förste.

Eddie Meduza hade rätt igen, vi är alla idioter om vi inte röstar på SD!http://www.youtube.com/watch?v=zsxZkHwicAA

2009-05-13 @ 00:40:23
URL: http://www.youtube.com/watch?v=zsxZkHwicAA
Postat av: Peter, den förste.

Om inte polisen och lagen kunnat skyddat vännäsborna, så gjorde de rätt, med hänvisning till de gamla landslagarna; Där kvinnofridsbrottslingar bestraffades med landsförvisning. Tilläggas kan att: kvinnofridsbrottslingarna inte fick återvända tillbaka förrän de förlåtits av sina offer!

2009-05-13 @ 00:57:44
Postat av: Robin_Shadowes

Jag tycker vi borde återuppta gamla hederliga straff som landsförvisning. Även svenska förrädare borde landsförvisas. Vill inget land ta emot dem så bara sätter man dom i en eka med lite proviant och bogseerar ut som mitt på östersjän eller atlantaen och lämnar dom åt sitt öde. Innan dess kan dom ju få sitta i stocken ett par dar på torget så folk kan komma dit och kasta ägg och spotta på dem.

2009-05-13 @ 02:02:54
Postat av: Roberth

Idag i VF står det klart och tydligt att invandrarna slog ner en svensk tjej och hotade andra med kniv på skolan. En blaska som åtminstone berättar sanningen.

2009-05-13 @ 15:58:27
Postat av: Pro Patria

Hur många parboler kan radiotjänst räkna till??

2009-05-19 @ 00:28:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0