PIRATPARTIET SOM KEJSARENS NYA KLÄDER


Rick Falkvinge                            Foto Thoralf Alfsson

Piratpartiets Rick Falkvinge blev avklädd in på bara mässingen under gårdagens lördagsintervju i P1. Tomas Ramberg fick Rick Falkvinge svarslös gång på gång och det var riktigt pinsamt att lyssna till förklaringarna från Rick Falkvinge när det gällde allt annat än FRA och IPRED.

Piratpartiet har ingen politik på andra områden och skall enligt Rick Falkvinge inte heller ha någon uppfattning i andra frågor.
 

Piratpartiet kan stödja vilket parti som helst rött eller blått gör detsamma enligt Rick Falkvinge.


Att ett parti som kallar alla andra frågor för tjafs och har ett så stort stöd enligt opinionsinstituten är egentligen ganska skrämmande. Frågan är om de som röstar på Piratpartiet är de som är de riktigt "skogstokiga".


Piratpartiets enda fråga som gör att så många stödjer partiet är egentligen att unga vill kunna ladda ner film och musik utan att betala för sig. Det handlar om stöld av upphovsrättsskyddat material. Fildelningen är en fråga som måste lösas och den kommer att kräva ett nytänkande från alla parter men att det skall vara gratis är en omöjlighet om vi vill ha ett brett utbud av dessa produkter.


När det sedan gäller FRA och den medborgerliga integriteten så är det inte svårt att hålla med Piratpartiet. Att FRA-lagen gick igenom i riksdagen är mycket anmärkningsvärt men kom ihåg att EU instiftar eller kommer att besluta om lagar som går betydligt längre och som Sverige bara blir tvungna att acceptera som medlemmar i denna monsterunion.

Därför bör den som är emot FRA och andra integritetsfrågor stödja ett parti som är EU-kritiskt eller som vill lämna unionen.


Kommentarer
Postat av: robban

skit i dom där fåntrattarna, det är dagisgenerationen som ska ha allt-kommunister som vill rösta på dom.tveksamt om SD kan plocka några röster från PP

2009-05-17 @ 09:38:34
Postat av: Martin Isaksson

Varför röstar så många på PP det är ju bara trams, varför angriper de symptomen av EU istället för att angripa roten till det, dvs att vi inte ens borde vara med i EU om vi värnar om integritet och ett fritt internet.

2009-05-17 @ 09:45:03
Postat av: herc

Det är inte någon dagisgeneration som röstar på PP. Själv är jag 60 år och jag vet att partiet har sympatisörer genom alla generationer.

Jag kommer att rösta på PP i euvalet och SD i riksdagsvalet av en enda anledning. PP står för skydd för den personliga integriteten och jag tror att de gör större nytta i Bryssel än vad Sd skulle göra där.

2009-05-17 @ 09:46:08
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

Undrar om PP kommer att införa "fruktstund" som en "mänsklig rättighet"????

2009-05-17 @ 09:55:44
Postat av: Natan

Detta är en dagsslända om man inte får en agenda och partiföreträdare som har lite hum om saker och ting! Upphaussat och mediefenomen. Ful media spelar gärna med för att få Sd i bakvatten och i medieskugga.

2009-05-17 @ 10:14:24
Postat av: Rättvis

herc

Det där med den personliga integriteten är viktigt, oerhört viktigt. Det är därför jag hävdar att man bör rösta på SD i EU-valet. Därför att inget kan vara mera integritetskränkande än att bli gruppvåldtagen. Den politik som möjliggör denna typ av skändlighet är bland annat initierad av EU. Genom EU:s slappa vakthållning vid sina gränser så väller det knark och kriminalitet in i EU - och det väller även knark och kriminalitet till Sverige från andra EU-länder.

Även EU:s politik av lönedumping är grovt integritetskränkande och ett hot mot allt vad Sverige står för

Sverige måste lämna EU och intill dess bör EU reformeras så att Svenskarna skyddas

Det är därför SD behövs i EU-parlamentet.2009-05-17 @ 10:52:38
Postat av: lee

hur kan det vara stöld att ladda ner ettor och nollor från nätet?

2009-05-17 @ 11:21:36
Postat av: Skeåning

Att man kan fylla en hel halvtimme i p1's lördagsintervju med sånt här svammel är löjeväckande. Bara det faktum att man heter piratpartiet gör det ju självklart att det är slaget om olaglig fildelning som gäller i första hand, och inte den personliga integriteten. Kan detta måhända vara det mest populistiska parti Sverige någonsin skådat? Även om FRA aldrig borde gått igenom så finns det gott om frågor som är betydligt mer kritiskt viktigare gällande Sveriges framtid. Därför kommer jag lägga min röst på SD även i EU valet.

2009-05-17 @ 11:25:49
Postat av: Kalle

Visst är det stöld att nollor laddar ner ettor från nätet!!!

2009-05-17 @ 11:29:02
Postat av: urartad

Vad PP vill säkerställa, är att vi kan hålla den här diskussionen på nätet , utan att staten lägger sig i...Hur många SD-are har inte fått problem med sin försörjning efetr att ha publicerat sig på nätet?

Nu vill ju staten äver ha tillgång till mail,mobiltele, och datorer ( med hjälp av tv-licens)

Mvh

2009-05-17 @ 11:35:32
Postat av: Skeåning

Jag har svårt att tro att piratpartiet kan påverka hela EU genom att åka dit och ha fika med Brysselmaffian. Långsiktigt torde det vara självständighet, utanför EU som ger bäst chans att påverka det här. Då EU mycket väl kan tvinga på lagstiftningar som strider mot den personliga integriteten utan att vi kan stoppa det även om alla våra politiker som vi skickat dit är emot det. Därför torde det mest EU kritiska partiet i Sverige vara det naturliga valet.

2009-05-17 @ 11:42:02
Postat av: s-e karlsson

Det sägs att Pirat Partiet inte har någon medlemsavgift då är det ju lätt att få medlemmar , men det brukar komma en svarodag det går väl inte att driva ett parti eller förening utan att iallafall få in lite pengar via medlemsavgifter ?Mvh S-E Karlsson .

2009-05-17 @ 11:42:19
Postat av: Anonym

2009-05-17 @ 11:44:34
Postat av: Skeånig

Och som jag skrev igen det finns ju gott om frågor som är mer alarmerande viktiga för Sverige där SD har chans att påverka, och man redan har "systerpartier" i EU.

2009-05-17 @ 11:45:54
Postat av: Jan III Sobieski

Fast jag tycker ändå att Falkvinge hade en del poänger när han påpekade att de 7 systarna ligger så nära varandra i i princip alla frågor. Att den stora klyftan idag ligger mellan riksdagsdagen och folket och inte mellan de olika partierna är något som SD också borde trycka på när tillfälle ges.Den viktiga politiska debatten i framtiden kommer inte att handla om klassisk fördelningspolitik på höger-vänster-skalan utan om moralfrågor.Även om PP nu upplevs som en konkurrent så tror jag det är fruktlöst att börja slugga mot dem. Håll istället ögonen på och bilda opposition mot riksdagspartierna.

2009-05-17 @ 11:49:54
Postat av: Skeåning

Absolut finns vissa poänger i det med klyftan Jan Sobieski. Fast där är ändock väsentliga skillnader. Själv tänker jag ju att en fortsättning med Reinfeldt som statsminister är godtagbart medans om Monas Sahlin blir statsminister får man fundera på att gå i exil direkt. =)

Sedan har man ju fått klart för sig att vänsterblocket har haft högst tvivelaktiga lösningar i finanskrisen, där man t ex hade stöttat Saab. Så visst finns det viktiga skillnader.

Tror inte heller att det i det långa loppet lönar sig att rikta in sig mot piratpartiet. Det är nog en fluga som försvinner. Problemen med SD:are som fått problem med inkomst efter publicering på nätet är ju ett ännu större problem som gäller den viktigaste frågan i vår demokrati, yttrandefriheten.

2009-05-17 @ 11:59:48
Postat av: Martin Isaksson

http://frianyheter.wordpress.com/2009/05/17/g-p-har-tagit-del-av-internt-dokument/grattis thoralf känn dig övervakadSocialdemokraterna målar upp moderaterna som sin huvudmotståndare i valet 2010.Ett annat parti som nämns är Sverigedemokraterna. Socialdemokraternas “integrations- och mångfaldsgrupp” har fått ett särskilt uppdrag att bevaka Sd. Socialdemokraterna kommer att följa olika politiska utspel samt ta del av information på hemsidor och bloggar om Sverigedemokraterna. Även budskap i flygblad ska granskas

2009-05-17 @ 12:24:45
Postat av: Hr Fökk

Please ThoralfOm du ska lägga dig i feldelningen -->så läs på<---om du inte tycker SD ska förlora ungdomen till PP.

Alla veta att gubbarna och kärringarna inte begriper vad IPRED och FRA handlar om. Så därför blir bara resultatet gubbpartiet har talat!

Som jag sagt tidigare så röstar jag på SD men jag förstår mycket väl vad idiotlagar som Ipred och PP motarbetar förstör för Sverige. Inget annat land förutom KIna och N Korea har motsvarande lagar(fint sällskap)

Vill det sig väl blir det PP och SD som byter ut kommunister, Miljöpatrasket, KD och junilisistan från EU

2009-05-17 @ 14:15:07
Postat av: herc

Detta med FRA och Ipred är bara början. Acta är på väg för att inte tala om teledatalagringslagen senare Polismetodutredningen

Snart ser storebror allt vad vi gör.

Och som någon innan sa,vi skall vara glada att vi kan föra en sådan här diskussion på nätet.

2009-05-17 @ 14:34:42
Postat av: Rättvis

Tre veckor till valet och så här toppenbra går det för SD enligt artikeln i länken ovan. Tänk vilket erkännande. SD är bättre än både centern och sossarna, trots dessa partiers väldiga resurser.

Postat av: Hulda

Piratpartiet är bara en politisk dagslända.

SD står på en mycket atabilare grund.

2009-05-17 @ 17:34:57
Postat av: Erik

Jag tycker inte riktigt att fokuspartier behöver kunna leverera på alla de övriga frågorna nu.Vi står inför 1984 (globalt) och ett mandat för PP är kanske ett som sviker en viss samhällsgrupp eller misslyckas höja en rad siffror som bidrar till välfärd men det viktigaste måste väl endå vara medborgarens grundläggande frihet?Att inte vara en fånge i sitt eget land, oförmögen att slå tillbaka mot en förslavande regering som tillåtits få ett för starkt grepp?Och då är ju egentligen vilken odugling som helst som bara sätter käppen i hjulet bättre än de bästa yrkesmännen som låter det rulla på.Sen tror jag att PP kommer leverera tillräckligt duktiga kandidater men det känns som fel sak att diskutera som sagt.Vi borde egentligen inte diskutera IPRED, FRA eller ACTA om vi vore helt fria från pilitisk korrekthet.Ska vi vara helt seriösa och ärliga i diskussion och debatt nu borde vi diskutera vad våra statsministrar gör årligen på Bilderberg-mötet, eller varför västvärldens befolkning inte gör nåt åt 9/11-saken nu när flera forskarlag nu sist inkl. Danskt fastställt att det rörde sig om en kontrollerad demolering.Man måste sluta leka snällt och inom ämnet för vår kriminella världselit gör det inte.

2009-05-17 @ 17:49:00
Postat av: Urban

Se hur en finsk rapport resonerar om familjeåterförening och annat. Det hela berättat av Merit Wager"Under kommande år väntas tusentals familjeåterföreningsärenden kunna uppkomma bara från Somalia. Bland dem som då skulle komma till Finland beräknas uppemot 70 – 80 % vara analfabeter. Att integrera dem skulle ställa orimliga krav på Finland. I rapporten talas om att man bör överväga om det kan vara bäst för barnen att familjeåterförening kan ske i deras hemländer"

Postat av: urartad

-Det finns inte idag ett enda parti som inte har "miljö" i sitt program.=MP (De kommunistfjollor som kände sig hemlösa när muren föll, odlade skägg och fann en annan religion) skapade en debatt kring "miljö" (vem f-n kan ha ngt. emot "miljö...)

Om nu PP kan ha samma funktion vad yttrandefrihet och brevhemlighet beträffar, so what ?

2009-05-17 @ 18:14:04
Postat av: Magnus Andersson

Avskaffa patenträtten vill de. Radikalt, javisst, men skulle bli en knock-out för företagandet och marknadsekonomin. All äganderätt på det immateriella området vill man ta bort. En lika radikal som obegriplig ståndpunkt.Att de påstår att staten skulle sitta och läsa all kommunikation som filtreras -- eller t o m läser det extremt lilla som filtreras ut -- i gränsen mellan länder är också obegripligt och det borde vara tillräckligt tekniskt kunniga för att veta att de ljuger oss rakt upp i ansiktet.Nästan alla länder har mer datafiltrering än vad Sverige införde nu och FRA-lagen begränsar bara statens möjligheter och innebär rättsäkerhet på ett sätt andra länder -- som, jag upprepar, har minst lika mycket datafiltrering -- inte har. Men vad hjälper det att framföra fakta i dagens galna och urspårade medie- och propagandavärld?Kommer Falkvinge in i EU-parlamentet kommer han att sluta och tigga pengar för att blogga... ;-)

2009-05-17 @ 18:20:07
Postat av: Hr Fökk

Hulda! PP behöver bara stoppa dårarna som försöker sabotera det nät som vi hade innan Ipred FRA(bodströms skapelse). Sedan kan de stänga butiken och säga, misson complete.

I dagarna röstades HADOPI-lagen igenom i Frankrikes parlament.HADOPI är tänkt att "skydda artister mot fildelning". Den innebär:Människor stängs av från Internet, utan domstolsbeslut, efter tre anklagelser!

Detta sker av en ny administrativ myndighet som kallas HADOPI.

Under tiden man är avstängd ska man få fortsätta att betala sitt internetabonnemang.

Myndigheten kräver, för att kunna bedöma folks oskuld, att de planterar spionprogramvaror på sina datorer som rapporterar allt man gör på datorn till myndigheten.

Den som inte låter sig granskas, är automatiskt skyldig.

Kulturministern räknar med hundratusentals avstängningar.Är det vad vi vill ha? Spionprogram på hårddiskarna. Är det så Thoralf och alla ni andra vill ha det.

En myndighet som bara rapporterar till storföretagen, och som kräver att få se allt - precis allt - som vi gör på våra datorer.Herc vi är lika gamla och jag fildelar oavsett vad alla andra gamla stutar tycker.

Jag fortsätter med detta tills lagvrängarna bekämpats och marknaden istället får skapa marknadsplatser för film och musik.

2009-05-17 @ 18:21:48
URL: http://werebuild.eu/wiki/index.php/HADOPI
Postat av: Kalle

Fortsätt att fildela. Fidela ännu mer. Till slut upptäcker du att det finns ingen marknad kvar.Finns nog ingen författare, musiker eller andra arbetare som jobbar gratis för att du skall fildela. Författare, musiker måste också betala hyra och för maten på bordet. Du som är fildelare vill inte betala. Du vill ha allt utan att betala en spänn till dem som har skapat olika verk.Tycker att det är helt fel.ATT myndigheter sätter in skrämmande åtgärder för att kontrollera fildelare är helt förståeligt. Varför skall fildelare glida genom livet på en gratis räkmacka???I ärlighetens namn så är det ni fildelare som är skyldiga till myndigheternas begänsningar på internet och kontroller. Det är ni som är skyldiga till det. Det är ni som provocerat fram dessa lagar.

Det är er vi kan "tacka" för det. Ni fildelare tänker inte längre än näsan räcker. Ni tänker absolut inte på hur andra lever bara ni får ert gratis.Finns inga fria luncher!!!2009-05-17 @ 20:59:35
Postat av: Roberth Ström

PP finns inte om ett år så varför ens bry sig

2009-05-17 @ 21:30:34
Postat av: Robin_Shadowes

Dags att bli lite paranoid. Finns det några Bilderberg-kramare härinne?am being hounded. And all because I dared report on Bilderberg. Because I dared point my finger at them, there, in the darkness of a seaside peninsula. Ecce Bilderberg!I am not lying. I am not exaggerating. I am not imagining. I am not hysterical. If anything, I became incredibly calm when I finally stopped being the ­criminal, stopped being the hare, and grabbed one of the men who's been following me. I was turning the madness back in on itself, grabbing their wrists and plunging all of us further down the rabbit hole

http://www.guardian.co.uk/world/2009/may/17/charlie-skelton-bilderberg

2009-05-17 @ 21:41:57
Postat av: Hr Fökk

Finns inte PP om ett år så har de lyckats med sitt mål och alla är nöjda.

Marknaden har hittat en utväg så alla fildelare är nöjda och behöver inte längre dl.

Ni här på bloggen får vad mig anbelangar mer än gärna betala 15,000 för ett bildbehandlingsprogram eller 2,000 till MS för ett OP.Det tristaste med detta resonomang är att SDU med största säkerhet förlorar medlemmar.

2009-05-17 @ 22:03:42
URL: http://werebuild.eu/wiki/index.php/HADOPI
Postat av: Eric H

Lyssnade till intervjun i förbigående.

Falkvinge var stundtals rätt pinsam i sina yttranden. Finns en värld utanför "fildelningen" (så rätt, Kalle)

PP blir en dagslända.

Men Falkvinge kanske kan göra sig en rejäl hacka i Bryssel? Är det slutmålet, lura alla för egen vinning? Smart isf. För Bryssellönen är allt möjligt.

2009-05-17 @ 22:12:05
Postat av: Roberth Ström

Eric det ligger något i det. Vem tror att Falkvinge gör detta för våra förtryckta ungdomar?

2009-05-17 @ 22:30:30
Postat av: Thoralf A

Rick Falkvinge kanske redan gör sig en rejäl hacka på bidrag från medlemmarna. Som det framgår av intervjun har han bett medlemmarna att betala in 100 kronor varje månad så han kan betala hyra och mat. Piratpartiet har över 40 000 medlemmar och om bara 1 procent av dessa betalar in 100 kronor blir det 40 000 kronor på Rick Falkvinges konto varje månad. SKATTEFRITT!Men sen är det ju så att dessa ungdomar inte vill betala en enda krona för något och därmed uteblir nog pengar på Rick Falkvinges konto också.

2009-05-17 @ 23:12:54
Postat av: Skeåning

Roberth Ström. Precis, piratpartiets kamp handlar inte om integriteten, utan om att man ska kunna ladda hem olagligt på nätet, vilket deras namn torde vittna om. Jag tycker som thoralf skrev att det på sätt och vis är skrämmande att partiet fått så många väljare på detta, det vittnar om en oroande instängd/avskärmad attityd från övriga viktiga frågor. Som nån skrev här, det finns ju en värld utanför fildelning.

2009-05-17 @ 23:18:27
Postat av: P

The leading causes of death in the United States are:

1. Heart disease

2. Chuck Norris

3. CancerIf you have five dollars and Chuck Norris has five dollars, Chuck Norris has more money than you.2009-05-18 @ 00:09:00
Postat av: Tore

Att rösta på PP är som att slänga sin röst i havet.

EU sätter sina lagar, oavsett klagomål från en mindre grupp! Enda chansen att bli "hörd" är, att först rösta för ett utträde ur EU, därefter isamband med Riksdagsval försöka göra sin röst hörd. Men, men! det finns sannolikt även en majoritet som tycker att man skall betala för sig, oavsett vad man gör. Så hela missnöjesaktionen resulterar endast en mängd åtal, precis som nu hänt. Smakar det, så kostar det! Sansa er, och rösta därför istället på Sverigedemokraterna, så skall vi hjälpa er med ett utträde ur EU, det enda vettiga i denna smörja!..."Jag kanske har fel, men det jag säger är alltid rätt"!

DS

2009-05-18 @ 00:14:25
Postat av: Ture F.

Ut och demonstrera!Stoppa invandringen nu! Ut med blattarna!Stoppa miljöbluffen nu! Ut med koldioxiden!2009-05-18 @ 02:02:10
Postat av: Tommy

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=4957272009-05-18 @ 03:43:54
Postat av: Fredrik

Att man ens diskuterar detta med fildelning?

Är du ägare av en produkt och någon tar den utan att betala för den så är det stöld !Enkelt mycket enkelt!Man snackar om frihet och annat! att staten försöker kontrollera vad vi gör ? Vilket jävla skitsnack alltså.Om en film industri gjort en film som kostar 100 milj och den helt plötsligt ligger på nätet för folk att ladda ner så är det såklart fel.Men vi ska väl bli bidragstagare hela högen !

Då kan jag tala om för er att då har staten full kontroll över dig ! Men man tycks inte begripa detta inom flum kulturen!

2009-05-18 @ 06:01:48
Postat av: Ölänning

Visst är fildelning stöld. Allt fler inser det. Därför har piratpartiet ingen framtid och är därmed inget hot mot sd. Bara kommunistpacket tror att allt ska vara gratis men de är snart helt utrotade nu. Vi kan tacka såssarna för det om de nu går att tacka dem för något överhuvudtaget. Kommunismen dog när Berlinmuren föll. Må den vila i frid.http://kristenmakt.wordpress.com/"astråkigt i skolan idag….åt midda hos janne o mery ikväll. han är skitshysst. ja berätta lite om sd o janne blev impad. han sa att sd o kd är ungefär samma. sdrules!"

2009-05-18 @ 06:49:54
Postat av: Tonårsliv by Leonora - Back in the game again

Hoppas du får en härlig dag! :)

allt väl?

2009-05-18 @ 06:53:44
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: Hr Fökk

Intressant och ensidig debatt, exakt så som alla här tycker så illa om när PK agerar. Fortsätt skrämma bort potentiella väljareFör min del bestämde jag mig för PP för EU och SD till rikstaden om jag inte är utslängd helt nu.Jag delar nu ut Desperate Housewives med 100 mbps för alla som önskar besöka, Pirate BayHade Ipred-lagen funnits för 18 år sedan, hade Internet aldrig fått denna genomslagskraft. Som alltid är det några pionjärer som startar nya projekt och blir rika.

Fast detta förstår ni väl inte heller. Inte heller att marknaden bestämmer och inte några sketna lagvrängande bakåtsträvande politiker!

2009-05-18 @ 07:24:38
Postat av: herc

Jag orkar inte dra den gamla historien om vad som är stöld. Förr i tiden spelade ni av kompisens nya lp till kasettband. Var det stöld ?

Sen kom Cd´n och på den ligger en sk kopieringsskatt Häpp!!

Nya tider nya tekniker ni bakåtsträvare kommer aldrig att få rätt tro mig.

När mediaindustrin anpassar sig till nya former kommer alla vara glada och nöjda.

Fildelningen är inte alltid stöld många artister lägger numera ut sina verk på internet för gratis nerladdning.

2009-05-18 @ 08:45:55
Postat av: Kalle

>HercEfter att ha läst ditt inlägg förstår jag att du inte kan skilja på mellan ditt och mitt.Sitter du inne på kåken för stöld!!??

2009-05-18 @ 10:45:39
Postat av: Nisse i Hökarängen

PP-apologeterna är en kul samling puckon. Det absolut roligaste inlägg jag har sett var av en stolle som tyckte att Dick Harrison skulle sluta gnälla över att han blev fildelad och istället hålla konserter "om han nu ville försörja sig på sin musik". För den som inte vet så är Dick Harrison professor i historia och författare.

2009-05-18 @ 11:11:50
Postat av: herc

Hur skall artisterna få betalt."Artisterna har inga problem. Det är skivbolagen som inte behövs längre. Hade de fått diktera villkoren för teknikutveckling skulle vi fortfarande ha isutkörare och gatlyktetändare.""Det finns ett kinesiskt ordspråk: när förändringens vindar blåser, så bygger vissa vindskydd, och andra väderkvarnar.""Artisterna har större möjligheter än någonsin nu när de kan marknadsföra sig själva direkt mot publiken, utan att vara slavar under någon skivbolagsdirektörs marknadsplan."

2009-05-18 @ 11:12:28
Postat av: Kalle

Isutkörare försvann när det elektriska kylskåpet uppfanns på 1940-talet. Det gjorde man för att göra världen bättre och tjäna pengar på uppfinningen.Det är drivkraften för det mesta här i världen. Hade fildelarna lagt vantarna på den uppfinningen så hade det gått i stå utan utveckling eller så hade det inte blivit fler kylskåp.Då hade vi fortfarande haft isutkörare om gratsifantasterna fildelarna fått som de ville.Om tillverkarna inte får pengar för vad de tillverkar så blir det ingen tillverkning.Du tror väl också att gatlysen är gratis. Fildelar du elströmmen för att du inte vill betala så blir det ingen ström.Då får du leva i mörkret och datorn stannar.2009-05-18 @ 12:47:08
Postat av: Hr Fökk

Det är uppenbart att ni är så oinvigda som någon kan bli. Säkert som amen i kyrkan, att ingen av er har en aning om hur Internet fungerar.Hollywood och direktörerna har aldrig tjänat så mycket pengar som nu. Tyvärr tillfaller bara en försvinnande del artisterna!

De tre stora har gått samman för att inte ge ut sina ettor och nollor på nätet

Kartellbildning förbjudet i Sverige så också i US men det hindrar inte att administrationen att se mellan fingrarna, när det luktar storkapitalJag har köpt massor av väldigt dyra ettor och nollor där endast en bråkdel varit användbart. DL och test är en det enda rätta tills marknaden hittar ett gångbart alternativ.

P2P är en helt fantastisk innovation som många storföretag tagit till sitt hjärta. Ska dessa också fällas för underlättande av dessa idiotiska "kriminella" handlingar.

Pirate Bay fälldes, Google fortsätter obehindrat att leverera länkar, märklig juridik.Fildelning är en fantastisk reklam för bolagen och utgivarna.

Är objektet skräp, kasta det om inte köp det, fast då måste MS, Adobe mm sänka priserna som de argumenterat för under hela debatten

Får jag gissa att att SD och partiledningen lägger in sitt motstånd mot Ipred, FRA, Teledatalagringslagen mm ibland valfrågorna

Att som nu hårdnackat påpeka att en generation är tjuvar och banditer gör knappast SD mer populära än de som skapat dessa inskränkta lagarVad gäller Falkvinge tror jag definitivt att han gör detta av egen välvilja? Strukturen i PP är så långt ifrån en företagsstruktur man kan komma. De har inte heller något partistöd utan måste be medlemmarna om hjälp.

2009-05-18 @ 12:55:59
Postat av: Kalle

"Att som nu hårdnackat påpeka att en generation är tjuvar och banditer gör knappast SD mer populära än de som skapat dessa inskränkta lagar" citerar Hr FökkNi är ju det!!! Dagisgenerationen har blivit "vuxen" och tror att allt de pekar på som fildelning är gratis och bara ta.2009-05-18 @ 13:48:00
Postat av: herc

Nu fanns inte dagis när jag var liten. Mammorna tog hand om sina barn själva på den tiden.Makarna Myrdal hade väl så smått lyckats indoktrinera sossarn om det bästa för en liten ettåring ,det är att vara på instution :)

2009-05-18 @ 14:48:53
Postat av: Hr Fökk

Är Kalle synonymt med SD så syns vi och gissar många med mig 2010.

Klappar mig själv på huvudet efter att ha lyckats stjäla ett stort gäng Swedbank på 49 sek.

Nu gör jag vågen i strålande solsken och ett lugnt hav,skål

2009-05-18 @ 17:46:38
Postat av: Rättvis

I och för sig finns det folk som tänker rösta på pp. Detta partis anhängare är som en fårskock som följer gumsen vart han går.

För än har jag inte hört ett enda argument som berättigar en röst på detta parti.Om dessa ungdomar tänkte efter det allra minsta så skulle de inse att viktigast av allt är att få ett slut på lönedumping, knarktrafik och illegal invandring

- Bara Sd som bryr sig i dessa frågor.

2009-05-18 @ 17:56:10
Postat av: Kalle

Vilka stödjer Pantade Pirater (PP).

Svar: Kommunisterna och miljöpartiet.Vid omröstningen fick förslaget (fildelningslagen) stöd av en bred riksdagsmajoritet bestående av de fyra allianspartierna och socialdemokraterna.Tänka sig att sossarna gick över gransen och stödjer Allinsen tvärs emot sina vänstergröna kamrater.Att ett tjuvaktigt parti som Pantade Pirater (PP) försöker bli ett politiskt parti visar med all tydlighet vart sverige är på väg.2009-05-18 @ 20:04:34
Postat av: Sture Stelben

Hr Föök skriver "Hollywood och direktörerna har aldrig tjänat så mycket pengar som nu. Tyvärr tillfaller bara en försvinnande del artisterna!"Ja, det är väl tråkigt. Men bättre att något tillfaller artisterna än ingenting alls om PP får bestämma.

2009-05-18 @ 21:05:03
Postat av: VAR ÄR DU?

Kan du tala med Åke Malmros om min Super Önskan om en Miniträff uppe i Dalhalla den 6 juni 2009, fast inte min Super Store Idol Christer Sjögren den BOMBÄKTA ifrån Hammarö i Karlstad vill det.Kan du det nu då för min skull nu då Wanja Lundby-Wedin Question QuestionFörstår du hur jag menar nu då Wanja Lundby-Wedin Question QuestionFörstår du vad jag menar nu då Wanja Lundby-Wedin Question QuestionKan du förstå mig på den punkten nu då Wanja Lundby-Wedin Question QuestionMvh: Karl-Olov "THE REAL DEAL" Nordin i Falun i Dalarna

_______

Jag gillar min Christer Sjögren den BOMBÄKTA ifrån Hammarö i Karlstad.

2009-05-18 @ 21:08:06
Postat av: Fredrik

Att jämföra när man spelade över Lp till band med Pirate bay är skrattretande.kLART ATT DE ÄR STÖLDOch det som skrämmer mig är att vi lär en hel generation att det är ok!? Mona Shalim sa på riksdagsdebatten att de var en kultur !?Ena stunden så är hon en hycklare och i andra andetaget så är hon en tjyv och i de tredje så är hon en direkt samhälls fara för demokratin !Fanskapet ska bort från de politiska arenan!!2009-05-18 @ 21:14:28
Postat av: Skeåning

Hr Föök skriver "Hollywood och direktörerna har aldrig tjänat så mycket pengar som nu. Tyvärr tillfaller bara en försvinnande del artisterna!"Det där är en angelägenhet mellan artisterna och direktörerna, inte konsumenterna.

2009-05-18 @ 22:26:34
Postat av: Skeåning

Hr Föök skriver "Hollywood och direktörerna har aldrig tjänat så mycket pengar som nu. Tyvärr tillfaller bara en försvinnande del artisterna!"Det där är en angelägenhet mellan artisterna och direktörerna, inte konsumenterna.

2009-05-18 @ 22:28:26
Postat av: Skeåning

Hr Föök skriver "Hollywood och direktörerna har aldrig tjänat så mycket pengar som nu. Tyvärr tillfaller bara en försvinnande del artisterna!"Det där tycker jag är en angelägenhet mellan artisterna och direktörerna, inte konsumenterna.

2009-05-18 @ 22:31:10
Postat av: Hr Fökk

Skeåningen

Du visar med önskad tydlighet att du inte vet ett skit om dårarnas lagar.

Bara de riktigt stora artisterna kan ställa krav, de små får klara sig på det kartellens svältlöner.Nu struntar jag i det meningslösa och hoppas att förnuftet återvänder till SD innan 2010! Detta högst temp byte till PP är något jag definitivt INTE önskat men frihet och livsglädje utan bevakning av storebror står högre på min agenda.

2009-05-19 @ 06:58:59
Postat av: herc

Tja hr Fökk då blev Sd av med ett antal röster, jag trodde att det fanns mer tänk i Sd men som jag bedrog mig.

2009-05-19 @ 07:57:24
Postat av: Tore

Ja, ja...en gång tjuv, alltid tjuv, oavsett vad det gäller! T o m Zlatan snodde en cykel, för att komma i tid till fotbollsträningen. Så varför skull han inte idag också "nalla pengar eller dyl"

ur de svenska dyrbarheterna!...

2009-05-19 @ 22:50:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0