PIRATPARTIET INGET HOT MOT SVERIGEDEMOKRATERNA



Aftonbladet presenterar en opinionsundersökning tillsammans med United minds som ger SD 4,6 procent och en vågmästarställning i efter nästa års riksdagsval.


"Vår mätning är en ren online-undersökning. Jag tror folk vågar svara ärligare om det sker anonymt. Studier visar att i nästan alla val har den här typen av partier underskattats."


Det intressanta med undersökningen är att den gjorts över internet och skall vara anonym. Men det vet ju var och en, att alla lämnar "fingeravtryck" även på nätet så det är en sanning med modifikation från Aftonbladets sida. Dock är nog chansen större att man svarar mer ärligt över nätet än om man blir uppringd av någon på telefon.


Jag tolkar även undersökningen som att Piratpartiet är det största hotet mot Vänsterpartiets väljarunderlag. Det är inget som jag och Sverigedemokraterna har något emot. Lars Ohly kommer att få en jobbig valrörelse 2010 om Piratpartiet lyckas med konststycket att få ett mandat i EU-valet. Det skulle till och med kunna medföra att Vänsterpartiet riskerar att missa fyra procent spärren till riksdagen, vilket jag skulle applådera.


Piratpartiet och Vänsterpartiet har även en fri invandring till Sverige som ett gemensamt politiskt mål. Något att tänka på för väljarna!


Aftonbladet skriver i sin artikel att "Mardrömmen kan bli verklighet". Ur ett socialdemokratiskt perspektiv kan det ju vara en mardröm men ur ett demokratiskt perspektiv är det snarare en dröm.

Att Mona Sahlin har målar in sig i ett hörn genom att lova att socialdemokraterna aldrig, aldrig någonsin kommer att samarbeta med Sverigedemokraterna på någon nivå i samhället är socialdemokratins eget problem. Verkligheten kommer nog att bli svår att smälta för råsossar efter nästa val men jag är övertygad om att vi även kommer att samarbeta med socialdemokrater efter nästa års val.


Efter valet 2006 har ju Sverigedmokraterna varit vågmästare i ett tiotal kommuner i landet och i flera av dessa har socialdemokrater styrt tillsammans med bland annat moderaterna och det skall bli väldigt intressant att se väljarnas dom över dessa "förrädare" inom s och m.
Min gissning är att sd kommer gå kraftigt fram i dessa kommuner. Om så blir fallet kommer det få en mycket kraftig avkylande effekt på blocköverskridande allianser efter valet 2010.

Men allt som oftast brukar "kåtheten" över att inneha makten segra över förnuftet när det gäller "etablerade" politiker som även försöker vara politiskt korrekta. På tid och längd är det ändå den förda politiken som fäller avgörandet och med en massinvandring i Europatoppen kommer Sverigedemokraterna att obönhörligen växa tills den förda invandringspolitiken förändras.

Denna karta från kommunvalet 2006 kommer att bli betydligt mycket mer färggrann efter valet 2010!



Kartan visar inte de kommuner där vi fick mandat men inte hade någon kandidat. I Kalmar län gäller det Nybro och Borgholms kommuner.


Kommentarer
Postat av: Skeåning

Kan nämna ett par kommmuner till i Skåne som inte finns med på kartan där man har 4 mandat i vardera kommun, och det är i Hässleholm och Kristianstand. I hässleholm har man om jag inte är helt fel ute fyllt stolarna, och har flera aktiva företrädare, vet inte hur läget är i Kristianstad. Man kan ju lätt välja sin kommun på Sverigedemokraternas hemsida också för mer info.

2009-05-26 @ 19:05:14
Postat av: Fredrik

Vissa har läst det berömda talet innan men här kommer det!

-------------------------------------------------

Artikeln översatt till svenska:



Den dåvarande Australiske Premiärministern John Howard och utbildningsministern Brendan Nelson talade klarspråk till de muslimer och invandrare som inte fattat att det gäller att ta seden dit man kommer. De båda ministrarna sa:



“ Ni bad själva om att få komma hit. Så acceptera det land som ni har godkänt. Acceptera eller åk här ifrån! Australien har fått nog!!!



I USA skulle även vi haft den visheten och själsstyrkan!”



Muslimer som önskade leva under de islamistiska sharialagarna ombads på onsdagen att lämna Australien. Det var när regeringen riktade en uppmaning till radikala muslimer i ett försök att avvärja förväntade terroristattacker.



Dagen efter framförde en grupp framträdande muslimska ledare sin lojalitet till Australien. Detta skedde vid ett särskilt möte med premiärminister John Howard, som tillsammans med sina ministrar klargjorde att muslimska extremister kommer att behandlas mycket hårt.



Finansminister Peter Costello, sedd som trolig efterträdare till Howard, antydde att vissa radikala muslimska präster eventuellt kommer att bli ombedda lämna landet om de vägrar accepterar att Australien är en gammal sekulariserad stat och att dess lagar skapats av landets parlament. ”Om dessa lagar inte svarar mot era värderingar, om ni vill ha ett land som styrs av sharialagar och ska vara en teokratisk stat så är Australien inget land för er”, sa han i den nationella televisionen. ”Jag säger till de präster och religiösa ledare som lär ut att det finns två olika lagar som styr människorna i Australien: en australisk och en annan, den islamistiska lagen, att detta är falskt”.



”Om ni inte kan acceptera parlamentariska lagar, oberoende domstolar och demokrati, och istället föredrar sharialagar, samtidig som ni har möjlighet att flytta till andra länder som praktiserar dessa, då vore detta kanske ett bättre val”, förklarade Costello. På frågan om han menade att radikala präster skall tvingas lämna landet svarade han, att de med dubbla medborgarskap möjligen kommer bli ombedda att ge sig av till det alternativa landet.



Utbildningsministern Brendan Nelson sa senare till några reportrar, att muslimer som inte vill acceptera våra värderingar skall ge sig av. ”Allmänt gäller att människor som inte vill vara australier, och vägrar leva enligt australiska värderingar och inte vill följa dem, kan faktiskt ge sig av”, förklarade han.



Vid ett annat tillfälle på onsdagen, retade tydligen Howard några australiska muslimer när han förklarade att, han stödde ett förslag om att låta spionagenter kontrollera landets moskéer.



Citat: “INVANDRARE, INTE AUSTRALIER, SKA ANPASSA SIG! Acceptera eller försvinn! Jag är trött på att detta land ständigt måste oroa sig för om det förolämpat vissa individer och deras kultur. Allt sedan terroristattacken på Bali har vi upplevt en våg av patriotism bland en majoritet av australierna.”



”Emellertid, dammolnet efter attacken hade nästan inte hunnit lägga sig förrän den politiskt korrekta gruppen började klaga över möjligheten att vår patriotism förolämpade andra. Jag är inte motståndare till migration och inte heller hyser jag något agg mot dom som söker sig ett bättre liv genom att invandra till Australien.”



”Däremot, finns det ett antal saker som de, som nyligen kommit till vårt land, även bland sådana som är födda här, måste förstå. Tanken med att Australien är ett mångkulturellt samhälle har bara inneburit en upplösning av vår suveränitet och nationella identitet. Som australier har vi vår egen kultur, vårt eget samhälle, vårt eget språk och vår egen livsstil.”



”Denna kultur har utvecklats under mer än tvåhundra år av kamp, utveckling, erfarenheter, förluster och segrar hos miljoner män och kvinnor som sökt sig friheten.”



”Vi talar i huvudsak engelska, inte spanska, libanesiska, arabiska, kinesiska, japanska, ryska eller några andra språk. Så, om ni önskar bli en del av vårt samhälle – så lär er engelska språket!”



”De flesta australier tror på Gud. Detta är inte något kristet högerpolitiskt hugskott, utan fakta. Därför har kristna män och kvinnor utifrån sina kristna principer, grundat denna nation och detta finns klart dokumenterat. Det är därför för oss passande att ha detta anslaget på väggarna i våra skolor. De flesta australier tror på Gud. Om Gud skulle vara en förolämpning för er, så föreslår jag att ni överväger en annan del av världen som ert hemvist. Gud är en del av vår kultur. Vi kan acceptera er tro och övertygelse och kommer inte ifrågasätta varför. Allt vi ber er om är att ni ska acceptera vår tro och leva i harmoni och fredligt samförstånd med oss.”



“Om den australiska flaggan verkar så frånstötande på er, eller om ni inte kan acceptera ett ´Just och Rättvist Spel´, då ska ni allvarligt överväga att flytta till en annan del av vår planet. Vi är lyckliga med vår kultur och har ingen önskan att förändra den och vi bryr oss definitivt inte om på vilket sätt ni utför saker och ting därifrån ni kom. För all del , behåll er kultur, men tvinga den inte på andra.”



”Detta är VÅRT LAND och VÅR LIVSSTIL och vi ger er alla möjligheter att uppskatta och ta del av detta. Men så snart ni är färdiga med er klagan, ert gnällandet över vår flagga, vårt vänskapslöfte, vår kristna tro, vårt sätt att leva våra liv, så uppmuntrar jag er varmt att utnyttja en annan av Australiens fina rättigheter, nämligen; RÄTTIGHETEN ATT FLYTTA HÄR IFRÅN!”



”Om ni inte trivs här så FLYTTA! Vi tvingade er inte att komma hit.



Ni bad själva om att få vara här. Så, acceptera det land som ni accepterade att invandra till.



Av John Wilthorn (partipolitiskt fristående humanist).



-------------------------------------------------

Detta tal skall SD använda sig av !

Man ska vända sig till andra länder innför valet och be dem dela med sig av sina erfarenheter!



Detta är taget från fria nyheter.

Finns även på engelska!





2009-05-26 @ 19:16:03
Postat av: j-å



För objektivitetens skull,Thoralf.



Piratpartiet och Vänterpartiet har fri invandring som gemensamt politiskt mål, tillsammans med Allianspartierna och sossarna, för ingen av dem har någon form av reglering av invandringen i sina partiprogram.

2009-05-26 @ 19:27:04
Postat av: Magnus

Grejen är väl att folk ser EU-valet som ett mindre viktigt val där man lägger rösten lite hur som helst. vill minnas att Junilistans framgång för några år sedan även hade något annat partis framgång, som fått lite medieglans.



Dessvärre behövs SD mer än någonsin i EU, men om detta inte lyckas -- men jag tror ännu att en plats kan fixas -- så kommer SD att 1020 tuffa en trygg bit över 4 procent och om 5 år kanske få 10-15 procent eller så. Hoppas på minst så mycket! SD är ett seriöst parti och, bör alla inse, vad Sverige behöver.

2009-05-26 @ 19:40:32
Postat av: Info

MYSTISKT VAL



RADIOKAMPANJEN INTENSIFIERAS



Sveriges lydradio viftar på svansen inför sjupartialliansen och börjar ägna allt fler inslag varje dag åt att övertyga lyssnarna att rösta på de maktlösa EU-parlamentarikerna. Idag följde Studio Ett Socialdemokraterna på dess valkampanj Mälaren runt.



Reporter: Du vet väl att det är väldigt viktigt att rösta. Vem kommer du att rösta på?



Kvinna i Månas publik: Jag vet inte, jag vet ingenting om EU.



Reporter: Ja, men, det spelar väl ingen roll, du måste ju rösta. Vem håller du på i svensk politik?



Publikkvinna: Ja, jag är ju en arbetarunge så jag röstar väl på Måna. Jag vet ingenting om EU, men det är viktigt att hindra Högern. Ja, jag ska rösta. Jag hoppas att Måna eller Margot eller Wanja blir vår nya statsminister.



Nöjd reporter, medan Måna hörs skrika i högtalare i bakgrunden: Och vad tänker du rösta på?



Vanlig man: Nja, jag hade kanske inte tänkt att rösta alls.



Reporter från SR: Det är klart att du måste rösta!



Vanlig man: Jag vet inte ett dugg om EU och lissabonfördrag, men, nåja, jag ska väl gå och rösta på Måna. Min pappa röstade alltid på Palme och Erlanger. Eller också röstar jag väl på Ohly. Så att inte Sverigedemokraterna kommer och skär halsen av mig.











2009-05-26 @ 19:46:05
Postat av: Magnus

Ända in i kaklet nu!!! (I bakhuvudet hoppas man samtidigt att mandat för EU-kritiker blir högt. Lycka till DF, UK Independence Party osv...!)



PP förefaller faktiskt önska fri invandring. De är en mix av bl a anarkokapitalister till vänster och libertarianer som även motsätter sig patenträtt, copyright mm. Bra att inte ha ett IPRED där människor blir rättslösa samt att diskutera FRA sakligt (vilket PP inte alltid gör bra) men jag ser PP som fri-informations-revolutionärer av mycket anarkistiskt slag.



Hoppas nu bara SD slipper vänta tills nästa EU-val med att ha en kandidat i parlamentet! I dessa val svänger det.

2009-05-26 @ 19:57:12
Postat av: MAW

För varje dag som går dör det fler och fler gråsossar. Fast å andra sidan så väller det in bidragsberoende valboskap, så det kanske tar ut vart annat?

2009-05-26 @ 19:59:31
Postat av: Natan

Fri invandring och utnyttja nätet helt efter egna behov lite chict vilda västern, låter som äkta socialist-flum. Man ska få göra lite som man vill; ur sånt växer inga framsteg ! Var o en med nåt bakom pannbenet begriper att det aldrig kommer att fungera. Alla blir utfattiga, men det är vad kommunister/socialister vill, ALLA ska va lika fattiga, utom kamrat Ohly och eliten då förstås då förstås!

2009-05-26 @ 20:03:45
Postat av: Dumle

Artikeln i dagens AB-Pravda (se nedan) engagerar helt otroligt. Nu har den över 250 kommentarer!!! Har aldrig sett en artikel med så många inlägg tidigare. Känns som om Sverigedemokraterna är HETA nu. Och du Thoralf, kan ta på dig en del av äran för detta. Sträck på dig, och förbered dig mentalt för de stordåd som du kommer att utföra i nationens tjänst. Vem vet, kanske du hamnar i Stockholm snabbare än du anar.





http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5224064.ab

2009-05-26 @ 20:11:19
URL: http://skafferitrollen.blogspot.com/
Postat av: Magne

Jag värvar friskt på jobbet, imorgon och övermorgon ska jag dela ut valfoldrar så det står härliga till. Bra att PP är PK och vill ha fritt valboskap och fler gruppvåldtäkter då skäl di inte röster från oss i alla fall.



HEJA SD NU KÖR VI ÖVER DI "GODA".

2009-05-26 @ 20:30:17
Postat av: Peter, den förste.

Kanske det går dåligt för Socialdemokratisk Arbetar Partiet (SAP) p.g.a. att fler och fler börjat hitta socialismens förlorade litteratur. Se: http://www.thefreemanonline.org/departments/book-review-the-lost-literature-of-socialism-by-george-watson/

Postat av: Peter, den förste.

@Magne



Spela den här låten för dem också: Eddie Meduza - socialdemokraterna



http://www.youtube.com/watch?v=5c3ON6V3Bs8

2009-05-27 @ 01:31:06
URL: http://www.youtube.com/watch?v=5c3ON6V3Bs8
Postat av: Robin_Shadowes

OffT men metalmatte har gjort en ny video, denna gång om Lars Ohly. :)



page" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=TMlfBL-nLcY&feature=channelpage

2009-05-27 @ 02:29:45
Postat av: Grå

Kan jag få en källhänvisning till att Piratpartiet skulle vara för fri invandring? Jag har läst igenom partiprogrammet, studerat dess ideologi, kollat på bloggar och tv- och radiointervjuer från diverse företrädare. Hittar inget sådant.

2009-05-27 @ 06:33:50
Postat av: Fredrik

Blir så förundrad över inkompetensen som våra framtida politiker har.Men även rädd för dessa Afa och vänster metoder.

Man tycks liksom inte begripa hur saker går till och fungerar.Helst då konsekvenserna efteråt !?



Men som militär experten säger:För mycket Tv :-)Det är nästan komiskt hur illa det är ställt med ungdomar idag och värre med pressen som ger en sån fjunis tid och rum att synas i media !



Sen så ska karln inte sitta fängslad där! Helt klart !Men övelåt diplomatin till de som kan och fortsätt med saft blandande och dela ut muf märken. Sätt kompetensen där den mest hör hemma!

Postat av: Thoralf A

Grå



"Björn Felden, ansvarig för Piratpartiet på Hisingen i Göteborg och EU-kandidat för partiet, deklarerar på partiets blogg att han "definitivt inte (är) för en begränsning av invandringen"."



Läs mer på www.sverigedemokraterna.se



För övrigt anser jag det vara logiskt att Piratpartiet även förespråkar fri invandring och öppna gränser när man vill ha allt på nätet fritt och utan kontroll. Det gränslösa landet för "skogstokiga pirater".

2009-05-27 @ 07:11:53
Postat av: s-e karlsson

Morrn, morrn !

Nu ska Sverige kritiseras igen ,den här gången gäller det "ensamkommande flyktingbarn " som vi inte enligt "tycka synd om organisationerna " tagit om hand som dom tycker vi ska göra ! Vadå,då

är det sveriges fel att föräldrarna sänder iväg sina ensamma barn till att fungera som "ankare " här ? Några som ska angripas med kritik är väl dessa föräldrar som i princip skiter i hur det går för deras barn ! Det viktigaste för dom tycks vara att via dessa barn kunna komma till sverige för att få livstids försörjning här ! Om deras barn far illa på vägen hit eller sen dom kommit hit berör inte dessa föräldrar det minsta ! Alltså vi svenskar ska inte ha skulden i allt vad det gäller flyktingar och asylsökande , dessa borde väl också ha något ansvar ??? S-E Karlsson .

2009-05-27 @ 09:13:00
Postat av: skånepåg

> Grå



Björn Felden skriver även följande på sin blogg, utan minsta tanke på de enorma sociala och ekonomiska konsekvenser som detta skulle innebära för Sverige. Med detta uttalande, ger han ett typexempel och en utmärkt beskrivning på hur oerhört ansvarslöst, oseriöst och naivt detta parti är!



"Ambassader dit förföljda människor kunde ta sin tillflykt och ordna med inresetillstånd, uppehållstillstånd, arbetstillstånd och alla andra jäkla tillstånd som behövs, på plats -- plus fri resa till Sverige (vilket skulle dra undan filten för alla människosmugglare som förorsakar så mycket lidande för miljontals människor). Samtidigt skulle vi ju då kunna avveckla alla invandrarmyndigheter (vad tusan de numera kallar sig), vilka ju med all önskvärd tydlighet har bevisat att de saknar all form av empati och annat man borde kunna förvänta sig av en dylik myndighet.



Ambassader över vilken Sveriges flagga vajar stolt och trotsigt, och deklarerar att här har ni alla en inreseport till den fria delen av världen. Sveriges alliansfrihet -- neutralitet i fall av konflikter -- borgar för det. Detta är (per definition) helt enkelt en bit av Sveriges territorium, om än i fjärran land. Försvarat av en lämpligt stor grupp av specialutbildad militär."

2009-05-27 @ 09:42:14
Postat av: Fredrik

Bra skrivet Karlsson!

Vilken syn på människan har dessa länder?

Vilken syn på kvinnor,flickor och barn har dessa länder och dess ansvariga? Det måste vara den stora frågan !



Vilken depriverad och pervers syn har dessa människor som skiter fullkomligt i sina medborgare.Där har FN nåt att bita i!!



Sen när man säger att vanliga Svenssons är rasister och rädda för främmande saker gör mig så förbannad! För sanningen är den att de flesta normala människor inser att en sådan depriverad syn på kvinnor och barn måste vi med alla medel motverka men också lära ut och visa hur man lever och beter sig i ett demokratiskt samhälle för annars så har vi skiten på hustrappen inom en snar framtid.Vore väl önskvärt att vi kunde rädda världen men vi måste leva i verkligheten.



Begär förfan inte av den vanliga medborgaren att han via sitt redan stora skattetryck ska ta ansvar för andra länders medborgare !



Hjälper gärna till att få invandrare och flyktingar till ett drägligt liv i Sverige.

Men fan inte utan motprestation !











2009-05-27 @ 09:47:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0