MÖTESSTÖRNING UTAN TOBLERONE


Torgmöte i solsken i Västervik                              Foto Thoralf Alfsson

Idag passade jag på att även besöka torgmötet i Västervik då jag ändå hade vägarna förbi.

Solen strålande från en ganska blå himmel under eftermiddagen när Sverigedemokraterna höll sitt möte i Västervik. Västervik har en kommunförening som verkligen fått ett uppsving med de nya och aktiva medlemmarna. Skall bli mycket intressant att se hur stora framgångarna kommer att bli i Västervik i de kommande valen. Om vi hade haft dessa personer som aktiva medlemmar under valrörelsen 2006 hade SD även varit representerade i landstinget under denna mandatperiod. Nu får vi vänta till 2010 innan det blir verklighet.Mötesstörare utan toblerone!       Foto Thoralf Alfsson

Mötet stördes mot slutet av några ungdomar från Västerviks socialistförening enligt Västerviks Tidningen. Dialogpoliserna som var på plats stod passivt och tittade på utan att reagera det minsta på dessa ungdomars försök att störa mötet, istället diskuterade de tydligen något annat.Dialogpoliser?                                                       Foto Thoralf Alfsson

När Mona Sahlin 1:a maj talade i Kalmar 2007 var det andra regler som gällde. Då var det inga dialogpoliser på plats, snarare den nationella insatsstyrkan som grep en man som delade ut toblerone till publiken. Men den välgörenheten var tydligen förbjuden enligt polisbefälen på plats.Från Östra Ölands Fria Horisont


Artikeln i Västerviks Tidning och som finns på nätet är nog ändå den bästa och mest objektiva som länets lokaltidningar åstadkommit, eller minst pk-journalistik.

Läs artikeln.


Kommentarer
Postat av: Sven Duva

Syns ju på långt håll att det är inkvoterade poliser.

2009-05-20 @ 00:28:38
Postat av: Magne

Samma dialogpoliser som var i O-Hamn. Att den ena är asiat gör mig ingenting men som jag sa till min kompis undra om det är en tillfällighet..

2009-05-20 @ 00:34:13
Postat av: Fredrik

Måste vara första gången jag ser en manlig polis med hästsvans !! ha ha ha !! Men han behöver inte vara sämre för det. Men det är ju så Sverige funkar och har gjort dom senaste 30 åren. Politiskt korrekt, helst då sosse så kommer du undan med vad somhelst.I deras register ingår stöld,lagbrott,svek,manupilation av media etc etc.

Men ingen polis. Men när en stackars toblerone utdelare är givmild:-) så kommer dom snabbt !!Måste vara Lars Ohlys våta dröm.

Stasi/KGB kommer o griper oskyldigt folk.Bara att rösta vänner !

Absolut det enda som hjälper mot Mona.S

2009-05-20 @ 06:44:17
Postat av: Branchtender Linden

Va!! Röstade de inte i valet!

Postat av: Info

Polisen till vänster är väl en inkvoterad kvinna? Jag tycker mig känna igen både henne och hennes tjänsteuniform från prajdparaden förra sommaren.

2009-05-20 @ 08:40:00
Postat av: Stefan K

Att skramla med nycklar verkar vara innegrejen bland vänsterfolket. Det började som en manifestation på Torget i Nyköping, där en rad kommunister (de flesta med invandrarbakgrund) ville bekämpa de högerextrema grupper som ibland höll möten där. Nu har man hållit på i över ett år och numera är man en liten skara på runt 30 personer som står och skramlar med sina husnycklar, ivrigt påhejade av lokaltidningen SN. Samtidigt som majoriteten av Nyköpingsborna har ledsnat för länge sedan och idag anser att manifestationen gjort sitt och känns närmast patetisk. Att man skramlar mot högerextremism gör mig inget, men att man i manifestationen bjudit in både AFA och SUF utan att reagera stör mig däremot. Tyvärr säger det en del om manifestationens syfte, grundare, deltagare och även lokaltidningen som inte reagerat nämnvärt.Nu har uppenbart denna lilla företeelse med nyckelskrammel spridit sig och idag störs varje möte som anordnas av Sd med nyckelskrammel, kastruller och visselpipor. Att inte partierna på vänsterkanten drabbas förstår vi, men snart kanske moderater, folkpartister, centerpartister och kristdemokrater även de uppmärksammas av vänsterns lite märkliga syn på demokrati. Då får vi se om etablissemanget reagerar?

2009-05-20 @ 09:59:09
Postat av: Fru Fökk

Var det nödvändigt att reta gubben, va!Nu tröstköpte han en Audi A8 efter att ha sålt sina Swedbank efter bara två dagar och det är inte likt honom att sälja så snart. Vi behöver inte fler bilar. Jag tycker ni beter er dumt ibland

2009-05-20 @ 10:13:13
Postat av: Tore

Just det, precis som B L förmedlar: SvT fortsätter att jaga "lik i garderoben": Vårt första namn till EU Sven-Olof Sällgren har inte röstat vid EU valen de senaste tre åren! Meddelas på deras Text-Tv.Förhoppninsvis kommer Sven-Olof att rösta på SD vid detta EU val den 7 juni!...Bidragstagarna är ute och "skrammlar" med sina nycklar. Naturligtvis är de rädda om sina "sosse-bidrag"! Borde kollas upp, om de inte är "sjukskrivna", för huvudet kan ju inte vara intakt...Dialogpoliser som de här på bilden, ser ju ut och är som några riktiga sluskar! Hade man sett ut som dessa i det militära, hade "buren" eller avsked inte varit långt borta. Fy faen vad bedrövligt att se! Kan ingen "förstora" denna bild för framtiden!

Med vänliga Sverigedemokratiska hälsningar till alla SD deltagande till valet 2009!...

2009-05-20 @ 12:10:49
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Thor-Alf har som vanligt gjort ett bra jobb med sin kamera.Bra att ävgen upplysa tidningen, om att Kalmar kommun

missköts vid intervjun i dagens BarometernAtt på detta eminenta sätt med kameran fånga vårkärleken i Västervik är väl vackert.Socialdemokraterna Hans o Greta är lätt patetiska.Lokalt sett: Har vi i Kalmar problem med socialdemokrater, i Kommunen skall man gasa sej ur krisen.Gänget med Kinasatsningen bla ni vet ,med geniet Johan Persson i spetsen.

I landstinget skall man höja bla . röntgenundersökningar,handikapp hjälpmedel skall höjas rejält.Det är fina gossar fy fan rent ut sagt.Landstinget är också socialdemokratiskt styrt.

Feta löner för läkare ,samt landstingspolitiker.

Ständig byggnation vid länssjukhuset.Det är bara en tidsfråga till vi får bet, tex blodproven ambulanstransporten .Vi har världens högta totala skattetryck nu 57%, snart kombinerat med egen avgifter a la USA.Kan det misskötas mera.Sverigedemokraterna måste in i landstinget.Lägg gärna ut löne-listan på läkare samt landstingspolitikerna på bloggen.En gök har 1.1 milj i årslön samt 20000kr i månaden i pensionsavsättning.Gubben o Gumman lägger hellre en del av dom pengarna på tex hörapparater o andra hjälpmedel.Den dagens Sveriges pensionärer vaknar till skrivs Sveriges politiska karta om rejält.Sänkta pensionerna dyrare vård.Vi ber en bön till riksdagsvalet 2010.Denna självgående idioti måste stoppas.Det är inte bara invandrarfrågan, polisen ,försvaret detta landet har spårat duktigt snett .Röstar man socialdemokratiskt med detta FACIT i hand har man en skruv lös anser Gubben o Gumman.Att sitta o slarva bort folkets skattepengar samt berika sej självt är moraliskt krimminellt.Den 7 Juni samt nästa år kan du Svensson ge dessa

inkompetenta giribukar med partibok, en rejäl djävla

spark i arslet.

2009-05-20 @ 12:17:34
Postat av: Dr Livingsteen

Nästa generation poliser bär burka. Männen bär vit klänning, knähöjdsvarianten, vit mössa/basker, sandaler och stort oansatt skägg.

Både de manliga och kvinnliga poliserna har överdrivet håriga ben och armar

2009-05-20 @ 12:33:36
Postat av: Tore

Naturligtvis skall det stå: DE SENASTE 3 VALEN (EU)!

MVH TORE

2009-05-20 @ 12:52:30
Postat av: Stefan K

Vänsterns lite märkliga syn på demokrati fortsätter...

gripnaibrakmedsd?lid=puff1564345&lpos=lasmer" rel="nofollow">http://svt.se/2.33686/1.1564251/vansteraktivistergripnaibrakmedsd?lid=puff1564345&lpos=lasmer

2009-05-20 @ 13:21:28
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Ang .Störningar av möten.Det vore bra om någon kunde dokumentera detta med en kamera.För att efter valet översända detta material till ansvarig dvs högsta polisledningen.Här skall ju givetvis ansvar utkrävas av den som inte sköter sitt jobb i en demokrati.Detta är jättebra material att ha som grund när svensk polis skall göras om från grunden.Vilket Gubben o Gumman innerligt hoppas står högt upp på Sverigedemokraternas lista.Frågan som skall ställas i detta fall är varför polisen inte hade personal på plats innan bråken börjar.När den bevisligen finns att i tillgå.Det som är bra är att polisen inte förstår att den politiska kartan kommer att ritas om utan går rakt i fällan.

2009-05-20 @ 13:42:23
Postat av: Tore

Den här incidenten ger fler sympatier för

2009-05-20 @ 13:52:54
Postat av: Stefan K

I skrivandets stund, fyra timmar efter vänsteraktivisternas attack mot Jimmie Åkesson i Linköping, har ingen av våra två stora dagstidningar nämnt händelsen. Tänk om högeraktivister attackerat och stört Mona Sahlin, Lars Ohly eller Fredrik Reinfeldt med samma metoder. Tror någon att media varit lika tyst då? Jag stöder ingen extremism i någon form av skapelse, men ibland kan jag känna att det är bra med en motpol till dessa små vänstersnorisar som inte har lärt sig vad demokrati innebär. Att sedan riksdagspolitikerna håller sig både tysta och avvaktande till alla de hot som Sd utsätts för, gör mig än starkare i mina sympatier för partiet och dess politik.

2009-05-20 @ 13:59:06
Postat av: Kalle

>Tack Tore för att du har visat på hur nyfikna media är när det gäller valröster i olika demokratiska val.Nu via de offentliga (?) röstlängderna har journalister luskat ut att vissa politiker inte röstat. De kan kanske med att inte rösta har visat sin sym på den förda svenska politiken. Med att inte rösta har de givit uttryck för sin politiska uppfattning.Det här visar på ett problem med offentliga röstlängder. Vi har inget rösttvång i sverige som i en del andra länder och då borde även röstlängsden vara hemlig för att skydda väljarnas valhemlighet/intresse för valet.Att välja om man skall rösta eller inte borde även det vara en valhemlighet.2009-05-20 @ 14:00:28
Postat av: Tore

Den har incidenten ger fler sympatier för SD, än att stå och babbla utan åskådare. Här visas hur den socialistiska röran behandlar ett demokratiskt parti. Frågan är väl, om de omhändertagna "erbjuds

ett längre vilohem" eller blir släppta utan dom!

Klart är väl, att vi (SD) vinner på detta, även om vi råkar utsättas för "äggkastning"! Det visar också den inledande "flatheten" av rikets sheriffer

att i tidigt skede klara dessa galningar!...Beklagar att den första utskriften skenade...

2009-05-20 @ 14:03:33
Postat av: Tore

SvT filmen om omhändertagadet visas endast idag.

Därför de som är kunniga i att ladda in det på "you

tube", gör det för en framtida dokumentering. Väl värt att se, faktiskt!.

Stefan K kl 13.21,28 har ingången till SvT!...

2009-05-20 @ 14:12:46
Postat av: KalleÄGGATTACK MOT SD:s PARTILEDAREPolisen erkänner att skyddet och bevakningen av Jimmie Åkesson varit dålig. De ber om ursäkt. Vaddå hur dålig kan polisen bli i sverige??? Statsminister Palme mördades, Utrikesminister Anna lind mördades. Har den urusla svenska polisen inte lärt sig något. De ber om ursäkt för det inträffade. Tänk om det varit en kniv istället för ett ägg i ansiktet på Jimmie???Det är bara att titta på Thoralfs bild av dagens pois för att förstå hur en knasboll lyckas ta sig fram till SD:s partiledare. Stå där och snacka skit med armarna ikors är som att säga till våldsverkare att nu är det fritt fram!!!Sedan när det händer så ber man om ursäkt. Det är justitieminister Ask som skall be om yrsäkt för det inträffade och ge inblandade poliser sparken för i den svenska poliskåren har de inget mer att göra.

Ge dem sparken så fort som möjligt.Postat av: Hr Fökk

Min frus tidigare inlägg lämnas för överseende. Hon har ingen kunskap i min strategi

2009-05-20 @ 15:13:22
Postat av: Hr Fökk

När jag ändå är på tråden sas, kan jag tillägga att det Jimmie utsattes är fullt i klass med det Måna Muslim utsattes för och borde beivras.Jag har också upptäckte också en förtidsröstningplats utan SD,s valsedlar idag. Som tur var hade jag ett 50-tal i bilen så nu är de inte utan. Passade dessutom på att ta en ny sväng dit några timmar senare, och se, de fanns kvar sånär som på fem stycken

2009-05-20 @ 15:22:14
Postat av: Rättvis

Herr Föck. Om det saknas valsedlar för t ex SD så bör saken dokumenteras, kanske genom ett fotografi. För det där med reglerna vid allmänna val i en demokrati har högsta prioritet i lagboken.

2009-05-20 @ 15:33:31
Postat av: Rättvis

Vad Gubben och Gumman har rätt

”Ang .Störningar av möten.Det vore bra om någon kunde dokumentera detta med en kamera. ”Sen bör bilderna sparas. För annars är det risk att antidemokraterna förvandlas till domare och generaldirektörer.

2009-05-20 @ 15:37:31
Postat av: Inge Sandén

@Hr Fökk.

Tackar så mycket för att du är kvar och försvarar oss.

Trodde ett tag att du övergivit oss.

Som jag brukar säga till alla som inte delar SD,s alla åsikter.Stanna kvar och slåss för det ni tror på.

Tog till mig det du skrev.Om alla dessa lagar Fra och allt vad dom heter funnits för 18 år sedan hade vi inte haft något internät.

Är glad för att jag lärt mig att hantera denna apparat,läsa sverigevänliga bloggar och göra en och annan kommentar.

Rösta på SD 2009 och 2010 så löser vi problemen efter hand.

2009-05-20 @ 16:00:16
Postat av: Kalle

Herr Fökdu glömmer väl inte att rösta på det pantade partiet till EU. Jag menar det tjuvaktiga Pirat Partiet till EU som du skrev tidigare i en annan tråd och Sd till riksdagen.Är du fågel eller fisk som inte tror på SD fullt ut???Det dräller av förvirrade ovidkommande inlägg från din sida!!!2009-05-20 @ 17:58:18
Postat av: Hr Fökk

Inge SandenTittar in ibland men har inga stora förhoppningar på att villevalla gubbsen här ska begripa vad de har att tjäna på att ta åt sig. Vad jag förtsår skulle de nog inte ha något emot att få vare sig spionprogram eller candy camera i sina hem inpluggade av Hollywood och BSA

Fortsätt att skriv på baraKalle bakom

Är du kommunist

2009-05-20 @ 18:53:38
Postat av: Hr Fökk

Inge SandenTittar in ibland men har inga stora förhoppningar på att villevalla gubbsen här ska begripa vad de har att tjäna på att ta åt sig. Vad jag förtsår skulle de nog inte ha något emot att få vare sig spionprogram eller candy camera i sina hem inpluggade av Hollywood och BSA

Fortsätt att skriv på baraKalle bakom

Är du kommunist

2009-05-20 @ 18:54:07
Postat av: Kalle

Hr FöökNejdå jag sympatiserar INTE med PP Pantade Pirater som sympatiserar med Miljöparteiet och Kommunisterna. De står dig närmast eftersom du är FÖR piratpartiet och halvhjärtat stöder SD annars stödjer du falangen Piratpartiet, miljöpartiet och kommunisterna.Fru Föök som dyker upp har i spalterna ibland och för en dialog med/om dig är det din fru? Kan ni inte föra dialog med varandra hemma vid köksbordet istället för på denna SDsajt. Talar ni inte med varandra i vardagslivet. För det är väl din fru hehehe.Snart kliver du bergis ut ur garderoben och erkänner att du är ett internetroll.2009-05-20 @ 19:27:29
Postat av: Per

Är inte Sverigedemokrat men ser hur ni hela tiden trakasseras av PK-eliten. Dialogpolis - vilket skämt! Vi har världens sämsta polis. Hela världen skrattar åt oss dumma svenskar.

2009-05-20 @ 20:26:25
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

Polis med hästsvans????

När jag gjorde "rekryten", så beordrades Vi alla till klippning för trevnadens och hygienens sak!!!!

Men så klart, "rekryten" är ju borttagen nu för tiden!!!!

2009-05-20 @ 20:58:14
Postat av: Tore

Hr Fökk! Nog hade jag blivit "bombarderad" av Tublerone än av "stinkande ägg"! Dessutom älskar jag Toblerone liksom min hustru. Det där med PP grillerna får du lägga av med. Det är SD som gäller för hela slanten...Per har blivit "förståndig" även om han inte skyltar för SD, så håller han med oss i alla fall!

Lite fler "incidenter", och han blir en trogen SD:are...Välkommen tillbaka "Inge"! Ett tag trodde jag att du hade "slingrat in dig" i mejlkonstens alla regler. Och boken har anlänt och jag är sååå tacksam! Har skickat ett mejl till dig...:D"Rekryten" ja! Där har vi felet att ungdomar är så

vilsna. Återinrätta värnplikten, så snorungarna åter får lära sig vett & hyffs!..."Vansinne är ärftligt. Man får det av sina barn"!

2009-05-20 @ 21:47:24
Postat av: Hr Fökk

PP griller, som du kallar det, Tore, är en varning som ni öppet förbiser och som kan bli mycket kostsam.

Som jag tidigare sagt är jag SD sedan många år men för den sakens skull kan jag inte förbise vad 7 klöver vill sätta upp för samhälle. Om ni här på bloggen så gärna vill vara övervakade in på bara skinnet, fine! Jag går aldrig med på det ej heller frugan. Internet är och ska bli frihet, en häxkittel för nya innovationer och det får inga politiker, Hollywood direktörer, BSA eller juridiska instanser ändra på NEVER!!

Dessutom är det bättre att ha massinvandringen digitalt än fysiskt!Rekryten, ja på I 11, men det var så länge sedan så det har jag förträngt.

Postat av: Tore

Att internet skall vara en frihet, det håller vi nog med alla. Men varför då förstöra det genom att "ladda ned olaglig film och musik! Det förstår jag inte! Att FRA kommer att utnyttja att avslöja olagliglig verksamhet, det göres endast då misstanke därpå konstateras. När det gäller IPRED

så har det signalerats om, att den är obrukbar, med

senaste förslaget från regeringen. Alltså måste det omarbetas. Att "gynna" PP är endast en misstroendeförklaring över, att inte få ladda hem olagligt materiel. Att PP utnyttjar folks lätthet, d v s de som i åratal laddat hem olagliga saker, visar nu endast sitt missnöje genom att bli stoppade, genom att avisera PP som aktör. Ingen vinner på det numera, det finns bara förlorare! (ovänskap)med risk för dryga bötesbelopp eller fängelse. Är det värt ens ekonomi eller frihet?

Därför finns SD tillhands, där vi fritt kan förmedla våra kunskaper och därmed fördela detta,

oss emellan..."Girigheten svälter oftast ut de andra lasterna"

DS

2009-05-21 @ 01:11:06
Postat av: Nalle i Växjö

När ni röstar, kolla bakom axeln så att det inte sitter någon spionkamera från Kaliber redaktionen, eller Expo.Och passa er för att berätta för någon att ni röstat på SDFrihetens länder: Nordkorea, Eritrea och Sverige

2009-05-21 @ 07:50:07
Postat av: Hr Fökk

Vilket härligt väder! Frugan och jag är nu tillbaks efter en tidig långpromenad i en helt fantastisk kakafoni, man blir lyrisk. Fru Fökk hälsar att hon är fullt kapabel att tänka utan min påverkan.

Tore! Att förstöra och förlora pengar är bara ett svepskäl från Hollywood och BSA för makt. Massor av fildelarna ser kvalitetsfilmerna på bio, inkl mig själv.

Vad säger egentligen att dagens fildelare kommer att köpa deras programvara när det finns massor av öppen kod.

Det är möjligen de som lägger ut open source som förlorar mest på fildelningen.

Själv har jag mycket nogsamt och öppet förklarat för mina ISP,r både vad gäller LAN som det mobila nätet leverantörerna att jag INTE accepterar sparade loggar. Alla har skrivit under på att de raderar ALLA loggar direkt!

Det har signalerats att regeringens remiss är obrukbar. Det var Bahnhofs vd Jon Karlung, som upptäckte denna fadäs. Så kan det gå när inkompetensen får fotfäste i regeringar.

Justitieminister Beatrice Ask menar dock att remissen ännu inte är underskriven.Jag hoppas jag har fel i att SD förlorar röster till PP men efter att sett Noventus senaste undersökning, vet jag inte längre. Ni talar ständigt här på bloggen om människor lika rätt. Förstår ni själva den meningen?

Ni måste väl för f-n begripa att det inte GÅR att kasta skit på det svenska folket är så hatiskt på som IPRDE och FRA om ni inte ska skrämma bort SD väljare. Jag och frugan lider. T.om frugans moster lider ALLA är vi inbitna SD

Jag ställer frågan igen! Förstår ni verkligen inte att ni äventyrar hela projektet. Jag vill inte se några sprickor, Vi vill rösta på ett homogent SD med ett valmanifest som tilltalar den stora massan!

Vill ni eller ska ni fortsätta spy ut galla

2009-05-21 @ 09:48:42
Postat av: Tore

"Hr Fökk", Noventus är den sista jag skulle lita på! Endast efter valdagen får "du" din dom! Att reta etablisemanget till att "sätta spärrar" (lagar) för att spåra/spara tjuvaktiga loggar, blir bara värre för oss alla. Är man hederlig, behövs inga spärrar!

Men det är tydligt att "en del påverkas" av att få fortsätta att stjäla "förbjudet materiel"!

Som en del av er, påverkar myndigheten att göra Sverige till ett "förbjudet land" tack vare er "omogenhet", tyvärr.

Som jag påpekat kommer IPRED att vara obrukbar, och måste omarbetas efter regeringens senaste förslag!

FRA lagen skall endast användas då "brott genomföres" och för att avslöja gärningsman! Så

länge vi tillhör EU, kommer denna lag att utvecklas

till något ändå värre, så vad hjälper det PP då ni ända sitter "i snaran"! Endast en av er, tjänar på upprördheten! Gissa vem?

Enda sättet att undvika detta är, att förstå att vi inte har i EU att göra, utan endast ha ett samarbete på skilda områden.

Dessutom tror jag att svenska folket inte har en aning om vad FRA egentligen innebär.

IPRED lämnar jag, då den indikerar "obrukbar"...Ett gammalt svenskt ordspråk i denna härva:

"Den girige blir aldrig mätt, förrän han får munnen full av jord"!

2009-05-21 @ 16:02:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0